23-09-2009, 17:58
|
|
|
Senior Member
|
bende uzun zamandır bakıyorum ikinci link aktifti sadece hala da oyle bende erteliyordum hepsi aktif olsun indireyim diye.
bugun yalnızca ikinci linki ... Bu Konunun Devamını GÖrmek için Üye Olunuz..
|
|
|
|
23-09-2009, 18:16
|
|
|
Senior Member
|
Hayalcim niye özür diliyorsun birtanem,vaktin olunca eklersin. Hem yükleniyormuş galiba,ama malum sebepten ancak gece yükleyebilirim ... Bu Konunun Devamını GÖrmek için Üye Olunuz..
|
|
|
|
23-09-2009, 18:33
|
|
|
Senior Member
|
linkleri tıkladığımızda veya kopyalayıp açmaya çalıltığımızda hayal ablanın koyduğu orjinal linkle aynı olup olmadığına bakın. mesela rapidshare.com o ... Bu Konunun Devamını GÖrmek için Üye Olunuz..
Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika yeni bir pozisyona açığım ve hazırım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor, onlardan sevgi ve saygı görüyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Güzel bir semtte çalışıyor ve bol para kazanıyorum.
|
|
|
|
23-09-2009, 23:36
|
|
|
Senior Member
|
ay pardon abla bu sayfayı görmemişim isobelle aynı şeyi söylemişiz sormuşuz..kusura bakmayın.. sevgiler.. ... Bu Konunun Devamını GÖrmek için Üye Olunuz..
|
|
|
|
25-09-2009, 13:52
|
|
|
Administrator
|
arkadaşlar linkleri yeniledim vatana millete hayırlı olsun. ... Bu Konunun Devamını GÖrmek için Üye Olunuz..
Yolunuz istediğiniz yere çıksın,rüzgar daima arkanızdan essin.Güneş yüzünüzü ısıtsın,yağmur tarlalarınızdaki toprağı kabartsın ve tekrar karşılaşıncaya kadar ,Tanrı sizi yumuşak avuçlarında korusun.Tanrı sizinle olsun.
İrlanda Duası
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
23-10-2009, 11:37
|
|
|
Junior Member
|
hayalayaz´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar bu videolar eğitim amaçlı ben çok faydalandım, bu yüzde ... Bu Konunun Devamını GÖrmek için Üye Olunuz..
|
|
|
|
23-10-2009, 11:55
|
|
|
Administrator
|
ablam şu anda internet çok yavaş gece tekrar yüklerim.. ... Bu Konunun Devamını GÖrmek için Üye Olunuz..
Yolunuz istediğiniz yere çıksın,rüzgar daima arkanızdan essin.Güneş yüzünüzü ısıtsın,yağmur tarlalarınızdaki toprağı kabartsın ve tekrar karşılaşıncaya kadar ,Tanrı sizi yumuşak avuçlarında korusun.Tanrı sizinle olsun.
İrlanda Duası
|
|
|
|
17-03-2010, 22:53
|
|
|
Junior Member
|
"NLP nedir? 1" dışında diğer linkleri açamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler...
... Bu Konunun Devamını GÖrmek için Üye Olunuz..
|
|
|
|
Angeldream***** Kullanıcısına bu mesajı için 6 üye teşekkür etti:
|
|
|
17-03-2010, 23:25
|
|
|
Administrator
|
Angeldream*****´isimli üyeden Alıntı
"NLP nedir? 1" dışında diğer linkleri açamıyorum. ... Bu Konunun Devamını GÖrmek için Üye Olunuz..
İrlanda Duası
|
|
|
|
hayalayaz Kullanıcısına bu mesajı için 7 üye teşekkür etti:
|
|
|
20-03-2010, 12:52
|
|
|
Junior Member
|
nlp 6
http://rapidshare.com/files/28443179...KUL_SANATI.rar
nlp8
http://rapidshare.com/files/28461747...degistirme.rar
dışındak ... Bu Konunun Devamını GÖrmek için Üye Olunuz..
|
|
|
|
Angeldream***** Kullanıcısına bu mesajı için 4 üye teşekkür etti:
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |