Orijinalini görmek için tıklayınız : E-Kitap Bölümü Hakkında Çok ÖNEMLİ!
E-Kitap bölümüne şifreli koruma getirilmiştir. Bölümün şifresi her her hafta SALI günü değiştirilecektir.
Kategoriye girmek için gerekli kriterler :
Forum içi genel paylaşım anlamında 200 konuya veya mesaja sahip olmak
Özgün olarak hazırlanmış şekilde tarafımıza 5 E-Kitap katkıda bulunmak
Özgün olarak hazırlanmış dediğimiz olay internette tanıtım amaçlı yayınlanan e-kitaplar değil, elimizdeki matbaa basımı olan kitapların dijital ortam (bilgisayarınız)a aktarılmış kitaplardır. Yöntemleri çok ama iki tanesi en basit düzeydeki kullanıcıya da ileri düzey kullanıcıya da hitap etmektedir. Biri herhangi bir metin düzenleyicisinde (Word, Wordpad, NotePad) kitabı yazmak, diğeri ise tarayıcıdan (scanner) kitapları bilgisayara aktarmak.
İnternet ortamında bulunabilecek diğer e-kitap ve kitap tanıtımları için ayrı kategorimiz olan Kitap kısmını kullanabilirsiniz.
Konuyla ilgili tüm sorularınızı bu başlık altında sorunuz.
İlk Etapta Şifre Gönderilecek Kişiler :
monange ([Only Registered Users Can See Links])
Mustang ([Only Registered Users Can See Links])
Stubborn ([Only Registered Users Can See Links])
Sycorox ([Only Registered Users Can See Links])
Şifre talepleri gerekli kriterleri sağlayan kişiler tarafından bu kategori altında yapılabilir.
20 E-kitap katkısını tarafıma veya Annem hayalayaz 'a ÖZEL MESAJ ile yapılmalıdır.
Şifre sorgu ekranı aşağıdaki gibidir...
[Only Registered Users Can See Links]
Saygılarımla
Not :
Moderatör, Yönetici, Kurucu üye gruplarına mensup kişilerin giriş için şifreye ihtiyaçları yoktur. Kendilerine şifre gönderilmesinin amacı teknik konuda yardıma ihtiyaç duyan üyelerimize destek olmaları içindir...
hayalayaz
31-03-2009, 15:32
öneriyi getirdiğim mesajımda yazdım, ama buradada ekliyeyim. site kurulduğundan beri, burada emek harcayan tüm üyelerimiz şifre isteme hakkına sahiptir,
Forum içi genel paylaşım anlamında 200 konuya veya mesaja sahip olmak
Özgün olarak hazırlanmış şekilde tarafımıza 20 E-Kitap katkıda bulunmak
bu kiriterler site kurulduğunda üye olmuş ama hiç bir paylaşımda bulunmamış olan ve yeni gelen üyelerimiz için geçerlidir..
20 tane e-kitap çok fazla değil mi?
20 tane kitabı taramak 2 yılımı alır :)
20 tane e-kitap çok fazla değil mi?
20 tane kitabı taramak 2 yılımı alır :)
:;:; Valla haklısın new_way ben de şimdi ne yaptığımın farkına vardım... Kolay bir iş değil neticede istediğimiz. E-Kitap katkı sayısı 5'e düşürülmüştür
Saygılarımla
Perilice
31-03-2009, 15:49
benim tarayıcı yok fakat arkadaşımdan rica edeceğim 5 i insekmi biraz daha :p
Perilice senin için geçerli değil sen annemin söylediği kriterlere uyuyorsun.. Özel mesaj ile şifre isteğinde bulunabilirsiniz =)
Perilice
31-03-2009, 16:00
Perilice senin için geçerli değil sen annemin söylediği kriterlere uyuyorsun.. Özel mesaj ile şifre isteğinde bulunabilirsiniz =)
teşekkürederim
:oys
Benim tarayıcım yok ben faydalanamıycakmıyım :mshareketliifade203
:mshareketliifade272tuh ya yine faydalanamadim iyimi...152 mesaj kalmis....fakat 200 tamalamamiz lazim artik...
arkadaslar cahilligimi bagislayinda tarayici nedir? :mshareketliifade281
Benim tarayıcım yok ben faydalanamıycakmıyım :mshareketliifade203
:mshareketliifade272tuh ya yine faydalanamadim iyimi...152 mesaj kalmis....fakat 200 tamalamamiz lazim artik...
arkadaslar cahilligimi bagislayinda tarayici nedir? :mshareketliifade281
Şifre sistemi bilgisayardaki çerezlerin açık kalmasını şart koştuğu için üyelerimizin bilgisayar güvenliğini düşünerek şifre sistemini iptal ediyoruz. E-Kitap yayınlamak isteyen üyelerimiz bir süre beklemede kalsınlar lütfen. Yeni bir sistem deneyeceğiz....
Saygılarımla
Su_ ve gunes bu forum paylaşım yuvasıdır aile ortamıdır. Ailemizdeki bir kişi yararlanırken diğerinin yararlanamamasını düşünemeyiz bile :)
Herkes herşeyden yararlanabilecek elbette fakat bazı yükümlülükleri yerine getirmesi gerekli olacak tabi. İlk mesajımdaki istekler biraz abartı gelmiş olabilir fakat yeni sistemle daha kolay erişim sağlayabilirsiniz. Deneme süreci bittikten sonra tarafımdan herkese duyurulacaktır...
Tarayıcı : Çok basit bir açıklamayla elimizdeki belgeleri bilgisayara aktaran bir kopyalama cihazıdır. Fotokopi cihazını düşünün o nasıl kağıda gönderiyorsa tarayıcı da bilgisayarımıza göndermektedir verileri...
....
Tarayıcı : Çok basit bir açıklamayla elimizdeki belgeleri bilgisayara aktaran bir kopyalama cihazıdır. Fotokopi cihazını düşünün o nasıl kağıda gönderiyorsa tarayıcı da bilgisayarımıza göndermektedir verileri...
C@n simdi anladim tesekkur ederim
tesekkur ederim
canbey teşekkür ederim. duyurularını heycanla bekliyorum.::
sanırım paylaşımla elit üyelik fikri daha önce gündeme gelmişti. ama etik olmadığı için rededilmişti.
ama bence böylesi daha güzel olmuş
hayalayaz
31-03-2009, 23:11
sanırım paylaşımla elit üyelik fikri daha önce gündeme gelmişti. ama etik olmadığı için rededilmişti.
ama bence böylesi daha güzel olmuş
sev_palciğim madem siteyi bu kadar yakından takip ettin bu teklifin hangi konular için geldiğini bilmen lazım, daha önceki elit üyelik fikri, subliminal telkinler ve sitedeki özgün konular için gelmişti.
Şu an bana verilen subliminal telkinler burada bulunan tüm üyelerin faydalanması için ücretsiz verildi, " tercüme ettiğim ve denemek istediğimiz telkinin bize olumsuz etkisi yoksa, siteye koyacağım telkinleri belli bir şarta bağlı olarak üyelerin görmesine/ kullanmasına olanak tanımak tabiiki etik değil. elimde olmayan telkinler için talep gelirse ve ben bunları yine ücret ödemeden alırsam yine ücretsiz olarak siteye koyarım, ve yine kısıtlama getirmeden
Siteye koyduğumuz/ koyacağımız özgün konular ve burada geliştirdiğimiz çalışmaları üyelere kısıtlamanın yanlış ve etik olmadığını düşünüyorum. fikirlerinin/ yazdıklarının çok özgün olduğunu düşünen ve bunları bu sitedeki belli bir grupla paylaşmak isteyen kişi. özgün fikirlerini ya kendisine saklasın yada başka bir platformda paylaşsın.
siteyi isteyen herkesin gelip üye olması ve eğer faydalanabileceği konular olursa faydalanması için açtık,
ancak içlerinde sende dahil olmak üzere 100 ün üzerinde üye var ve paylaşım yapanların sayısı belli. bir grup insan, bildiği ne varsa paylaşıyor eğrisi ve doğrusuyla eleştiriye açık bir şekilde yazıyor. ama diğer arkadaşlarımız okumakla yetiniyor, kendisinden bir şey vermeyi bırak, kendisini tanıtmaya bile luzum görmüyor, burada herkesin özgür olduğunu düşündüğümüz için, ve kimseyi sıkıntıya sokmamak adına, kimin paylaşım yaptığı/ yapmadığıyla ilgilenmiyoruz. isteyen hazır olduğunda aramıza karışır bizden biri olur, isteyen sadece uzaktan seyreder. hepinizin başımızın üstünde yeri var.
Ama sözkonusu başkalarının emek çekerek meydana getirdiği bir eseri/ kitabı yayınlamaksa, tabiiki tanımadığımız, bilmediğimiz kişilerden korumaya çalışacağız. ortaya eser çıkaran herkes şarkıcısından, yazarına kadar, emek çektikleri eserlerinin internet ortamında yayınlandığı için zarara uğradıklarından yakınıyor.
biz buradaki e- kitap paylaşımını tanımadığımız insanlara kapatarak birazda verilen emeği korumaya çalışıyoruz. e- kitap eklemeyi düşünen arkadaşlarımızla aynı şehirde otursaydık aramızda kitap değiş tokuş ederdik..sitede yayınlayacağımız kitapların bu eylemden farkı yok.
satın aldığımız kitapları kendi aramızda paylaşıyoruz veya bunu yapmayı düşünüyoruz.
satın aldığımız kitapları tanıdığımız tanımadığımız herkese veriyormuyuz? tabiiki hayır. işte bu yüzden kendisini tanıtan ve etik değerlerinin geliştiğini düşündüğümüz arkadaşlara bu imkanı tanımayı düşünüyoruz. bunun yoluda mesaj yazmaktan, ve kendisini tanıtmaktan korkmamaktan geçiyor. yoksa yine eserlerin tüm internet alemine yayılmasının önüne geçemeyiz.
elit üye fikrini ortaya atan arkadaşımıza da ben, emeğini uluorta ortaya dökmemesini söylemiştim, ve kendisi gittiği zaman, benim orada çok önemli mesajlarımda vardı demesin diye, hem eklediği konuları hemde mesajlarının tümünü sildim.
bakma sen, elit üyelik fikrine efendice cevap verdiğime , bu yaptığımızın teklif edilen saçmalıkla ilgisi yok, sadece başkalarının emeğine azami saygı göstermeye çalışıyoruz, umarım cevabım yeteri kadar açıklayıcı olmuştur.
burada bulunan tüm arkadaşlara, saygı ve sevgi ile yaklaşıyoruz, ancak sapla saman birbirine karıştığında çok üzülüyorum, lütfen eleştiri yaparken biraz daha düşünelim olurmu. gerçi sen elit üye fikrine katıldığını söylemişsin ama ben bu yaptığımızın elit üyelikle alakası olmadığını düşünüyorum.saygılı sevgiler.
C@nbey , HAyal ablacim... ben formda E book yerini göremiyorummm :mshareketliifade385 nereye saklandi bu E book .... elma dersem cik armut dersem oldugun yerde kal bakiyim... Canbeyle hayal ablanin vardir bir bildigi deee otur oturdugun yerdeee haha
hayalayaz
01-04-2009, 01:49
canım benim kitap kategorisinin altında e- kitap kategorisi var, ayırdım ben ikisini.
[Only Registered Users Can See Links]
ahanda burda kaybetmedim valla
E-Kitap Bölümüne erişim bir iki günlüğüne kapandı. Yeni sistemin denemesi bitince tekrar görünür olacak sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler..
Saygılarımla
hayalayaz
01-04-2009, 09:43
E-Kitap Bölümüne erişim bir iki günlüğüne kapandı. Yeni sistemin denemesi bitince tekrar görünür olacak sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler..
Saygılarımla
aşkolsun bana niye haber vermedin ben gene linkler veriyom buralarda.cezalısın:him7ly:
ama ama ama üü;üü;üü;üü;
Annecim sen yemek hazırlarken konuştuk ve sen onaylamıştın :mshareketliifade177
hayalayaz
01-04-2009, 11:26
ama ama ama üü;üü;üü;üü;
Annecim sen yemek hazırlarken konuştuk ve sen onaylamıştın :mshareketliifade177
:mshareketliifade195 o kadar teknik detay anlattın ki ben bööle olmuşum:mshareketliifade195
Bu akşam bölümü aktif edeceğim annecim merak etmeyin :)
Denemeler başarılı gidiyor akşam ayrıntıları konuşuruz :)
bir de kim hangi kitabı koyacağını söylerse, aynı kitabın 2 defa taranmasını engellemiş oluruz.
belki yapılacak sisteme bu kısım da eklenebilir. yani hangi kitapların kim tarafından hazırlanmakta olduğuna dair.
Tabiki new_way çok güzel bir konuya değinmişsin. Bir konu açılacak ve E-Kitap İndeksi hazırlayacağım. Böylece hangi kitabın kim tarafından eklendiğini takip edebileceksiniz. Ayrıca listelenmiş kitapların ismine tıkladığınızda direk o kitapla ilgili olan konuya gidebileceksiniz.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.