PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Melek İsimleri

hayalayaz
30-03-2009, 16:08
MELEK İSİMLERİ

Anthriel - Denge ve harmoni meleğidir. Yaşamımıza ılımlılık getirir ve her zaman sakin kalmamızda yardımcıdır. Eğer kendinizi kolay kaybediyor ve kaygılanıyorsanız Anthriel'e dua edebilirsiniz
Barakiel - Bu ışıltılı melek ona dua edenlere başarı, iyi talih ve mükemmel şans sağlar. Neşe ve mizah duygusunun esin kaynağıdır. Ona dua ettiğimizde mutlulukla dolarız ve kalbimiz genişler ve iyi talihin bulunduğu bir alana giriş yaparız.

Camael - Güzelliğe, zevke, mutluluğa ve memnuniyete hükmeder. Ona dua ettiğimizde bu hediyeleri bize verecektir. Başkalarını memnun etmek gibi faaliyetlere girdiğimizde bu meleğin enerjisini hayatımıza çekeriz ve mutluluğun kanatları bize verilmiş olur. Neşe meleği Camael dünyaya iner ve her şeye bir güzellik katar.

Cathetel - Bu bahçe gardiyanı melek, sebze ve meyvelerin büyümesinde ve sağlıklı olmasında yardımcıdır. İnsan ırkına, sevmesi ve doğanın bütün varlıklarını takdir etmesi için ilham verir. Eğer biz varoluşa saygıyla büyürsek aynı zamanda kendi doğamızla da uyum içinde oluruz.

Chamuel - İnsan kalbine hoşgörü veren ve diğerlerini sevmek için kendimizi sevmemiz gerektiği ilhamını veren 7 baş melekten biridir. İnsanları yargılamayı bırakmamız için bize yardımcı olur.

Charoum - Kuzey yönünün meleğidir. Sessizliği ve bütünlüğü takdir etmek, sırları korumak, sabırlı davranmak ve iyi dinleyiciler olmak için onu çekeriz. Bu koruyucu melek dünyayı aşırı yağmurlardan, sellerden ve fırtınalardan korur.

Chosniel - Bu melek iyi hafıza ve açık kalplilik sağlayan bir melektir

Dina - Dünya ilk yaratıldığında Dina insanlara 70 farklı dil öğretmiştir. Bu rehberlik eden ve öğretici melek insan ırkına bilgeliği, bilgiyi ve öğrenme sevgisini aşılar.

Gabriel ( Cebrail)- Başmelek Gabriel, Tanrı'nın habercisidir ve ilahi bilgilerle duyuruları insanlığa bildirir. Cennet ve dünya arasında arabuluculuk yapar. Bizlere rüyaları ve vizyonları nasıl yorumlayacağımız konusunda yardımcı olur. Gabriel dilekler ve umutların yanısıra neşe, merhamet, gizemleri anlayış, gerçeklik, adalet, mucizeler ve sevgi verir. Şöyle bir duayla ona seslenebiliriz: Gabriel, yaşam meleği, kollarımdan ve bacaklarımdan gir ve tüm vücuduma güç ver. Ayrıca Ay'ın, Kova burcunun, Ocak ayının ve Pazartesi gününün yöneticisidir.

Gazardiel - Yükselen güneşin meleğidir. Bu ışıltılı meleğe yeni başlangıç, mesumiyet, yenilenme farkındalık ve aydınlanma sözü için dua ederiz. Sabah vakti yükselen güneşe yüzümüzü dönerek bu yetileri bize vermesi için ona dua edebiliriz.

Iahhel - Bu parlayan melek meditasyon ve aydınlatma konularında ilham verir. Iahlel filozofları ve bu dünyanın uğraşlarından uzaklaşmak isteyenleri gözler. Meditasyon yapmakta zorluk çekenler, meditasyona başlamadan önce ona dua edebilirler.

Iax - Mideyle ve duygusal kıskançlıklarla ilgili problemlerimizde çağırabileceğimiz bir melektir.

Itkal - Birlikte çalışma ve sevgi meleğidir. İnsanlar arasında uyumlu ilişkiler yaratması için onu çağırabiliriz.

Lelahel - Sevgiye, sanata, bilime ve talihe hükmeden zodyak meleklerinden biridir. İyi şans ve iyi bir gelecek için onu çağırabiliriz.

Michael (Mikail) - Pazar günü ve güneşle ilgilidir. Mucizeler, gerçeklik, takdis, inayet, ölümsüzlük, sabır, sevgi verir. Bu baş melek iyi ve dürüst olanların koruyucusudur. Aynı zamanda silahlı kuvvetlerin meleğidir.

Mupiel - Çağrıldığında iyi bir hafıza ve açık kalplilik verir.

Nemamiah - Haklı sebeplerle savaşan insanların koruyucusudur. Aynı zamanda kendini koruyamayacak durumda olan çocuk ve hayvanların da koruyucusudur.

Opiel - Arzu ettiğimiz birinin sevgisini kazanmamıza yardımcı olan bir melektir. :firsat yok canım bu meleği kimse çağırmaz :kahkah:mshareketliifade118hihi:animation732xl9vh: unutmayın özgür irade neyse ben sustum:mshareketliifade259

Raphael - Bütün yaşayan varlıklar için şifa vericidir. Şifa, sevgi, mucize ve şükran duyguları bağışlar. Gezginler için koruyucudur, İçsel veya dış dünyada yolculuğa çıkanlar için rehberdir. Cesaret vericidir. Merkür gezegenini yönetir.

Rash - Adalet meleğidir. ( hakılı olduğunuz mahkemeler uzuyorsa çağırın)

Reaux - Endişe duyan anne-babaların rüyalarının meleğidir.

Rochel - Kayıp eşyaları bulan melektir.

Rusvon - Müslümanların dünyasal cennetinin anahtarına sahip olan melektir.

Samandiriel - Hayal gücünün yöneticiliğini elinde tutar ve canlı bir hayalin çok iyileştirici bir araç olduğunu anlamamızı sağlar. Çünkü hayallerle hayatımızı ve çevremizdeki dünyayı değiştirebilecek alternatif gerçeklikler yaratabiliriz. ( çekim yasasını çalıştırırken çağırın)

Saxos - Meditasyon meleğidir.

Sealiah - Dünyadaki tarımı kontrol edip yöneten melektir.

Tabris - Özgür irade, şartlanma, seçim ve alternatifleri yöneten 6. saatin meleğidir. Kendinizi bir duruma saplanmış olarak gördüğünüzde yaratıcı alternatifler için ona dua edebilirsiniz.

Zachriel - Hafıza üzerinde etkili olan bir melektir. Zadkiel ile birlikte Jüpiter'e başkanlık eder.

Zadkiel - Nezaketin, tesellinin ve hayırseverliğin meleğidir. Rehberliğe ihtiyaç duyduğumuzda rahatlayabilmemiz için bu kutsal varlığa başvurabiliriz. İnsanın için deki spiritüel gelişme isteğini de alevlendirir. 7 başmelekten biridir. Zachriel'le birlikte Jüpiter gezegenini idare eder.

ALINTIDIR

Arkadaşlar
bize çalışmalarımızda yardımcı olabilecek melek isimlerini koydum.

aley
30-03-2009, 16:20
Benim anlayamadıgım birsey var.Hangi konuyla ilgili calısıyorsak o melegın ısmınımı soyleyecegız?Allahın doksan dokuz ısmını devamlı solermıs gıbı buda onamı benzior.Yoksa melek medıtasyonları yaparkenmı kullanacagız.

hayalayaz
30-03-2009, 16:24
ablam zikir gibi değil. çekim yasası ile çalışmak istiyorsun, herne istiyorsan çalışmaya başlarken " .....ilgili çalışmamda bana yardım etmesi için ........adlı meleğin/ meleklerin bana yardım etmesini istiyorum diyorsun..

Perilice
30-03-2009, 16:56
teşekkürederim ablacım :Ö

Ablacım birde melek isimlerin okunuşlarınıda öğrenebilirmiyim

hayalayaz
30-03-2009, 17:36
ben yazıldığı gibi okuyorum, zaten daima bağlantıdayız.

Stubborn
30-03-2009, 18:19
Opiel - Arzu ettiğimiz birinin sevgisini kazanmamıza yardımcı olan bir melektir. [Only Registered Users Can See Links] yok canım bu meleği kimse çağırmaz [Only Registered Users Can See Links](21).gif[Only Registered Users Can See Links](4).gif[Only Registered Users Can See Links] unutmayın özgür irade neyse ben sustum

Kesınlıkle ozelıklede ben hiç ilgilenmem bılırsın...
Ne irademı dedın ablam heheheheheheteyteyteyteyteyteyteytey

Bilmem anlatabıldımmıhahahahahaha

Perilice
31-03-2009, 10:01
Opiel - Arzu ettiğimiz birinin sevgisini kazanmamıza yardımcı olan bir melektir. [Only Registered Users Can See Links] yok canım bu meleği kimse çağırmaz [Only Registered Users Can See Links](21).gif[Only Registered Users Can See Links](4).gif[Only Registered Users Can See Links] unutmayın özgür irade neyse ben sustum

Kesınlıkle ozelıklede ben hiç ilgilenmem bılırsın...
Ne irademı dedın ablam heheheheheheteyteyteyteyteyteyteytey

Bilmem anlatabıldımmıhahahahahaha

Dün sabah ben bir şey yaptım öğlen 1 de oldu :mshareketliifade328

hayalayaz
31-03-2009, 11:43
ben artık bi şey demiyorum..birisi bana diyokiii, abla sen şimdi kızcakzın ama, [yüzünü görmüyorum ya, üzüntülü olcağını sanıcam,] yaa ağzı kulaklarına varıyor, :smile592os:istediği olmuş, içini rahatlatmak için dorumu yaptım diye bana soruyor, aslında doğrusuyla eğrisiyle yapmış, istediği olmuş, :firsatteknik gelişebilirmi aceeeba diye merak ediyor.. bende yedim.

Perilice
31-03-2009, 11:49
ben artık bi şey demiyorum..birisi bana diyokiii, abla sen şimdi kızcakzın ama, [yüzünü görmüyorum ya, üzüntülü olcağını sanıcam,] yaa ağzı kulaklarına varıyor, :smile592os:istediği olmuş, içini rahatlatmak için dorumu yaptım diye bana soruyor, aslında doğrusuyla eğrisiyle yapmış, istediği olmuş, :firsatteknik gelişebilirmi aceeeba diye merak ediyor.. bende yedim.

Bu söz bana ama ben tamamen bilinçsiz olarak yaptım ablacım düşünülerek denenmiş bir şey değil ama ağzım kulaklara vardığı doğru idi ama saf temiz duygularla diledim sadece :mshareketliifade393
Teknik gelişe bilirmi bunu düşünmemiştim aha sağol ablam benim

hayalayaz
31-03-2009, 11:54
niyetlerinizin saflığından en ufak bir şüphem yok...olsa başka konuşurdum..ablasının gülü

Perilice
31-03-2009, 11:57
niyetlerinizin saflığından en ufak bir şüphem yok...olsa başka konuşurdum..ablasının gülü

:mx Ablam benimmmmm :mx

monange
31-03-2009, 12:48
ablam ne güzel bir bilgi koymussun öyle... hemen basliyorum bende meleklerimle calismaya..:mshareketliifade108

PRENSES
31-03-2009, 13:09
En kısa zamanda bende Gabrielle çalışacağım:)