PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AGMA (Altın Gümüş Mor Alev)

hayalayaz
10-03-2009, 15:17
MOR ALEV
Atlantis’te insanlar ilişkilerinde ve yaşadıkları çeşitli negatif durumların iyileştirilmesi/ negatif durumların çözülmesi için dönüşümün MOR ALEVİNİ çağırırlardı. Bu yüksek frekanslı ışık düşük enerjileri yok ederdi, böylece insanlar auralarını temiz tutabilirlerdi. Ne yazık ki güç yanlış kullanıldı ve böylece bu enerji geri çekildi.
1987 deki Harmonic Convergence sırasında (harmonik birleşme), bir çok ışık işçisi insanlığın bilinçliliğinin yükselmesi için dua etti ve meditasyon yaptı, mor alevin koruyucusu olan St Germain Kaynak’tan insanlık için özel izin isteyebildi. İlahi lütuf altında Mor alevin gücü herkesin kullanması için geri döndü.
Alev lavanta, leylak, en koyu menekşe renklerini içerir ve düşük titreşimleri dönüştürür. Çözer ve uzaklaştırır.
1998’de İnayet ve uyumun gümüş ışını, dönüşümün mor alevi ile birleştirildi . Güzel gümüş ışığı mor alevlerle dans ediyor. Bu ışın çağrıldığı zaman, negatif enerjilerin yerini yüksek frekanslı güzel bir enerji alıyor.
Ve şimdi , beşinci boyuta ait Altın ışın, Gümüş Mor Alev ile birleşti, dönüşüm ve uyum niteliklerine bilgelik, meleksi sevgi koruma ve bolluğu ilave etti. Bilinçliliğinizi beşinci boyuta yükselten ve orada tutan kombinasyon yaratıldı.
Şimdi yaptığımız Mor alev uyulmamaları, mor alevle birleştirilen gümüş ve altın ışınlarla birlikte yapılmaktadır
Altın Gümüş Mor alev mantra olarak bilinen özel dualarla çağrılır. Meditasyon ve imgelemeyle birleştirildiğinde Altın Gümüş Mor Alev fiziksel, zihinsel,duygusal, ve ruhsal/spiritüel
düzeylerde tezahür eden negatif enerjiyi değiştirme/ dönüştürme gücü vardır. Negatif enerji hastalık, stres, endişe, korku, kuşku, nefret, öfke ya da istenmeyen alışkanlıklar gibi formlar alabilir. Bunların hepsi bizim daha yüksek spiritüel mayamızdaki güzelliği ve sevinci deneyimlememize engel olur.
Altın Gümüş Mor Alev’in nitelikleri özgürlük, dönüşüm, adalet, sevinç/bolluk, bağışlama ve merhamettir.
Mantraları kendinizi vererek söylediğinizde Altın Gümüş Mor Alev, bedeninizin, zihninizin, bedeninizin, duygularınızın, hatta bilinçaltı hafızanızın hücresine, her atomuna girer. Elektronların titreşimini yükseltir, böylece biz de, tanrımızın varlığından gelen saf kozmik enerjiyle daha çok yankı yaparız. Sonuçta, Altın Gümüş Mor Alev kendinden nefret etmekten, fiziksel virüslere kadar her şeyi, spiritüel ya da fiziksel varlığımızın içine yerleşmiş olan bütün negatif enerjileri dönüştürür.
Altın Gümüş Mor Alev fiziksel organlarımıza yerleşmiş toksinleri atmanın yanı sıra, eterik, zihinsel, duygusal ve fiziksel bedenlerimize kaydedilmiş olan şimdiki ve geçmiş yaşamlarımızın travmalarını ve karmalarını da değiştirir. Kimi kez karmamız kendini ağır bir yük gibi hissettirir, ama Altın Gümüş Mor Alevi davet ettiğimizde kendimizi daha hafif ve daha az bir yükün altında hissederiz, çünkü o, kişisel sorunlarımızın nedenini, kelimenin tam anlamıyla yakar. Başka bir deyimle Altın Gümüş Mor Alev geçmiş yaşamlarımızın kayıtlarını siler, dolayısıyla özsaygımızı arttırır kendimizden memnun olmamıza yardım eder.
Altın Gümüş Mor Alev uyulmaması alıp, onu mantralar, meditasyon ve imgelerle birleştirerek düzenli kullandığınızda dönüşüm sürecini hızlandırırsınız.
ALINTIDIR
Çeviri:Hayal Ayaz

ametist
29-03-2009, 22:06
Benim en severek kullandığım enerjilerden biri. Özellikle eterik bağ kesmede çok kullanıyorum.Ayrıca reiki ile beraber de kullanıyorum.

isobel
25-07-2009, 16:12
GMA ile çalışırken şunu kullanabilirsiniz,çok işe yarıyor.
Bilincimde, bilinc altimda ve karmik tabakalarimda .................. sebep olan negatiflikler ve kaliplar en yuksek hayrima olacak sekilde sifalansin

... kısmına sorununuz neyse onu ekleyin,mesela parasızlık gibi

ALINTIDIR

mine
05-11-2009, 10:45
hayal ablaaaaaaaa..çok sevinçliyim reiki2 olcam diye..ama bide gma istiyorum... ben onada sen uyumlayabilirmisin beni...cevap evetse onu ne zaman almam gerekir...yani reikiden ne kadar zaman sonra.....,shy

brcuysal
05-11-2009, 11:06
bende istiyorum gma :) hayal ablacım duyurulur , reiki 1 aldım ikiye daha geçemedim vaktim var sanırım ama önce gma istiyorum muck muckkk ....

,shy

hayalayaz
05-11-2009, 14:09
hayal ablaaaaaaaa..çok sevinçliyim reiki2 olcam diye..ama bide gma istiyorum... ben onada sen uyumlayabilirmisin beni...cevap evetse onu ne zaman almam gerekir...yani reikiden ne kadar zaman sonra.....,shy

benim sistemim şöyle

usui reiki ryoho 1
usui reiki ryoho 2 + kuantum dokunuş şifası+bolluk bereket reikisi
mor alev ( netteki uyduruk anlatımıyla değil)
gümüş mor alev
altın gümüş mor alev
karuna reiki 1- 2 ( belirli aralıklarla) tera mai reiki 1-2 ( belirli aralıklarla)
vs.. gönderdiğim şifalarla öğrencimin enerjetik durumunu sürekli kontrol ediyorum ve kendiside hazırsa bu enerjileri veriyorum, eğer öğrencim yoluna benimle devam ederse, 3. dereceden sonrada sırasıyla bu sistemleri ve daha fazlasını veriyorum..
öğretmenlikten sonrada aira reikinin tekamülü kolaylaştıran enrji sembollerini ve daha başka ileri boyut enerji sistemlerini veriyorum..

bende istiyorum gma :) hayal ablacım duyurulur , reiki 1 aldım ikiye daha geçemedim vaktim var sanırım ama önce gma istiyorum muck muckkk ....

,shy

ablam ben gmayı 2. dereceyi almayan kimseye vermiyorurm, gma yaradanla direkt bağlantılı bir enerjidir.. öyle ha deyince verilmez..

mine
05-11-2009, 14:17
[quote=hayalayaz;26797]benim sistemim şöyle

usui reiki ryoho 1
usui reiki ryoho 2 + kuantum dokunuş şifası+bolluk bereket reikisi
mor alev ( netteki uyduruk anlatımıyla değil)
gümüş mor alev
altın gümüş mor alev
karuna reiki 1- 2 ( belirli aralıklarla) tera mai reiki 1-2 ( belirli aralıklarla)
vs.. gönderdiğim şifalarla öğrencimin enerjetik durumunu sürekli kontrol ediyorum ve kendiside hazırsa bu enerjileri veriyorum, eğer öğrencim yoluna benimle devam ederse, 3. dereceden sonrada sırasıyla bu sistemleri ve daha fazlasını veriyorum..
öğretmenlikten sonrada aira reikinin tekamülü kolaylaştıran enrji sembollerini ve daha başka ileri boyut enerji sistemlerini veriyorum..

tamam hayal ablacım anladım....o zaman bundan sonra sırasıyla bana bu enerjileri uyumlıycaz...hele şu istanbul işini hayırlısıyla bir hallet gel....görüşürüz...çok teşekkür ederim....:73e4317106059nd:,shy

brcuysal
05-11-2009, 16:32
teşekkür ederim hayal abla o zaman gma uyumlamasına vakit var öpüyorum ,seni seviyorum

hayalayaz
05-11-2009, 20:45
teşekkür ederim hayal abla o zaman gma uyumlamasına vakit var öpüyorum ,seni seviyorum

her öğretmen benim sistemimi takip etmiyor ablam ama ben gma alınması için en azından 2 derece usui reiki alınmasını tavsiye ediyorum.

nükü1
11-12-2009, 16:43
hayal ablacım merhabalar yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu enerjiyi uyumlandığım zaman canım hiç sigara içmek istemedi ,birde bacaklarıma kramp giriyordu sürekli bunlarda geçti ben çok mutluyum bu enerjiyle vede en iyisi durugörüm arttı ,paylaşmak istedim sevgiler.

filiz
20-12-2009, 22:21
ablacım bılıyorsun ben senden gma yı almıstım. ve kullanıyorum. en cok da gma topu olustururken o topun buyumesını algılamak muhtesem bır sey. aynı seyı ılk alırken de hıssetmıstım. halen yaparkende hıssedıyorum. avucumun ıcındekı top büyüyor ve oyle bır buyuyorkı kollarım otomatıkman acılıyor. meleklerımı de cagırdım mı ıs tamam. bu arada gma ıle agma arasındakı fark nedır. onun ıcın ayrıca mı uyumlanıyoruz. tesekkurler.

Dreamer
21-12-2009, 08:52
Medi. sesledirmesi istiyoruz sarmal temizlik cinsinden =)

nükü1
29-04-2010, 23:49
hayal abla bana anlatırsan sevinirim agma ile violet reiki arasında fark varmı yada benzerlik varmı birde bunada uyumlanmak gerekiyor mu merak ettim bu gün bi test çözdüm siteden duru işiti ve duru görüm yüksek çıktı zaten kullanıyorumda ara sıra bu yeteneklerimi violet desteklerse eğer bunada uyumlanmak isterim tabi senin fikrinde önemli benim için teşekkür ederim

hayalayaz
29-04-2010, 23:58
ablam önce violet flame vardı, süreç içinde gümüş renkli ve altın renkli frekanslar eklendi.. evet uyumlanma gerekiyor, ama hocanı iyi araştır çünkü uyumlanma internette anlatıldığı gibi değil.. bir şey daha söylemek istiyorum.. bütün enerji sistemleri şuurlu, senin duyu dışı yeteneklerini, senin hazır olduğun ölçüde geliştirir. uyumlanmayla birlikte gelişeceğinin garantisi yok..sevgiler

nükü1
30-04-2010, 00:02
tamam canım benim sağol aklımda bunlar hoca için sanırım daha zaman gerekli zira henüz bu konudan bahs eden birine rastlamadım yeteneklere gelince sanırım kendiliğinden gelişiyor gibiler ama sizin bana öğrettiklerinizle çalışıp arındıkça daha çok benimle beraber oluyorlar bunu şimdi daha net anladım ,çünki siteye giremediğim zamanlarda kendimi kapattım demiştim ya her şeyden uzaklaştım işte şimdi anlıyorum arınmanın faydalarını demk ne çok şey kapatmışım ,sağol ablam teşekkürler.

samadhi
11-09-2010, 11:21
Merhabalar, istenbulda AGMA'ya uyamlanabileceğim bir kişi yada kurum önerebilirmisiniz? sevgiyle..

hayalayaz
11-09-2010, 11:51
Merhabalar, istenbulda AGMA'ya uyamlanabileceğim bir kişi yada kurum önerebilirmisiniz? sevgiyle..

ablam ben izmirde olduğum için, istnbulda olan kişileri tanımıyorum..

AYSU
05-05-2011, 23:41
Ben aklımdan GMA'ya uyumlanmadan sürekli "ben gümüş mor bir alevim, ben Tanrı'nın istediği saflığım" diye tekrarlasam ne olur? Auram gümüş mor olur mu? Bu mantra benim işime yarar mı? Bilinçaltıma işler mi? Sonuçta sürekli tekraralanan olumlamalara bilinçaltı da inanıyor.

hayalayaz
06-05-2011, 09:48
aysucuğum bilinçaltı inanıyor ama enerji şuurlu...bir öğretmen tarafından uyumlanmak en iyisi..çünkü enerjiyi çekmek için kendini açtığında, gelenin o, beklediğin olduğunu bilmek için tecrübede gerekli... sevgiler

Caglayan
27-07-2011, 23:46
Hayal Abla, kusura bakma çok cahilce bir soru soracağım. AGMA için uzaktan uyumlama olur mu? AGMA'yı sürekli rüyamda görüyorum, uyumlama almam için sanki biri sırtımdan itekliyor gibi hissediyorum. Daha öğretmen de bulamadım, önce burada sorayım dedim :$

hayalayaz
28-07-2011, 09:40
Hayal Abla, kusura bakma çok cahilce bir soru soracağım. AGMA için uzaktan uyumlama olur mu? AGMA'yı sürekli rüyamda görüyorum, uyumlama almam için sanki biri sırtımdan itekliyor gibi hissediyorum. Daha öğretmen de bulamadım, önce burada sorayım dedim :$

agma'ya uzaktan uyumlama yapılır ablacım... sen öğretmenini bul..

JULJA
29-08-2011, 02:33
ABLAAAAAA.. agma.. uyumlanmam için şart nedir? bana uyumlama yapmanı istiyorummmm...... :confety ne zaman uygun olur? bu konuyu şimdi okudum demek bu da varmış.... :)))

hayalayaz
29-08-2011, 09:24
sen reikiyi özümsediğin zaman...ben enerjini kontrol ediyorum... seni gıdıklayıp duruyorum farkında değilmisin?? sen enerjetik olarak hazır olduğun zaman ben sana söylerim..sende kendini hazır hissedersen semineri verip uyumlarım, olurmu? :mel3

JULJA
30-08-2011, 00:08
Hayy..ALLah iyiliğini versin abla gıdıklayan senmiydin? ..... ::dusunceli1eb::mshareketliifade118 ee.. söyle bakalım neler gördün ben de allak bullak bir durumdayım bana tez müjde veresin inş.. en kısa zaman da uyumluyorum seni diye...:2077 seni hissediyorum ve gülmeye başlıyorum seni seviyorum abla ne olcak halim diye sorup duruyorum.... aklımdan mı geçiyorsun senin yoklamanlamı oluyor anlamıyorum.. neyssseee...beni yokladığında da öyle enerci sal ki hayatıma ne tembellik kalsın ne de korkularım... ben yapıyorum ama ben beni kaleye almıyor sanırım....bak diyorum dinle beni diyorum.. ablama şikayet edicem diyorum gülmeye başlıyor.....en kısa zaman da uyumlandııııımmmmmmm......tikrlr abla cvp için....:ltı