Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Selin :)
H@Y@TSelin
27-03-2009, 00:22
herkese merhaba. Buraya Akın Berkin tavsiyesiyle geldim. hayalayaz ablayıda yazılarından tanıyorum. çekim yasasıyla ilgileniyorum.. Bir çok kitap okudum. Ama asıl hayata bakış açımı değiştiren Akının makale ve e-kitaplarıydı. Hem Akını hemde diğer dostlarımı takip edebilmek için üye oldum. Eski forumdan tanıyanlar vardır belki beni. Akın sürekli soru sormaktan bayan hayranları tarafından rahatsız ediliyodum. Burda öyle bişey olmaz demi :smili:
Hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim...
H@Y@TSelin
27-03-2009, 00:37
saol zişan... :smile (18):
hayalayaz
27-03-2009, 00:40
herkese merhaba. Buraya Akın Berkin tavsiyesiyle geldim. hayalayaz ablayıda yazılarından tanıyorum. çekim yasasıyla ilgileniyorum.. Bir çok kitap okudum. Ama asıl hayata bakış açımı değiştiren Akının makale ve e-kitaplarıydı. Hem Akını hemde diğer dostlarımı takip edebilmek için üye oldum. Eski forumdan tanıyanlar vardır belki beni. Akın sürekli soru sormaktan bayan hayranları tarafından rahatsız ediliyodum. Burda öyle bişey olmaz demi :smili:
selinciğim hoşgeldin yanımıza, seni burada rahatsız edecek kimse yok balım, herkes soracaklarını direkt akına soruyor..mutlu paylaşımlar dilerim.:mshareketliifade393
aramıza hoşgeldin selinnn.güzel paylaşımlar dilerim,ablamın dediği gibi burda öyle bişey olmaz hepimiz bilinçli ve iyi niyetli insanlarız sen rahatına bak:)
H@Y@TSelin
27-03-2009, 00:44
:smile (11):çok sıcaksınız hepiniz... ay bi sevindirik oldum... Akııın nerdesin yaw.. üye oldum bennnn
Hosgeldin Selin aramiza... :smile (24): Akinberk sana da tsk ler bir arkadas daha katildi aramiza hemde konularla ilgili... Umarim güzel paylasimlarla mutlu olmaniz dilegiyle.. :smile (11):
Selin aramıza hoşgeldin keyifli ve yararlı paylaşımlar dilerim :yc46nm18LX0wKIxTjY7
Ayrıca canbey gibi, yüksek yerde tanıdıklarım var
Estafurullah :blush2:
Hoşgeldiinnnnnn iyiki geldinnnnnn:love0073:
Stubborn
27-03-2009, 08:43
Aramıza hoşgeldın selinn
Hoşgeldin aramıza selin:)mutlu paylaşımlar:smile (18):
Perilice
27-03-2009, 10:01
Hoşgeldin keyifli paylaşımlar
Selin aramıza hoş geldin ...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.