Orijinalini görmek için tıklayınız : Telapati Calismalarinda Dogal Taslar
Telepati çalışmalarında özellikle kuvars ve ametist ile çalışmak sonuca daha kısa zamanda varmanızı sağlayacaktır. Ayrıca ay taşıda bunun için kullanılabilecek bir diğer doğal taştır. Bu çalışmanın bir çok farklı modeli vardır, ancak akşamları üçüncü gözünüzde bir ay taşı ve tepe chakranıza kuvars yada kristal yerleştirerek bir 10 dakika istedğiniz kişiye mesaj göndermeyi yada mesaj almayı deneyebilirsiniz. Bunun yanı sıra yapabileceğiniz bir diğer çalışmada bir erkek bir dişi kuvars ile yapılabilir. Dişi kuvarsı sol elinize erkek kristali ise sağ elinize alabilirsiniz ve kristallere bakarak istediğiniz kişiye bir mesaj gönderdiğinizi imgeleyebilirsiniz. Aynı şekilde kendi düşüncelerinizi kristalinize yansıtıp yani erkek kristali düşüncelerinizi kaydetmesi için programlayıp, istediğiniz konuyu düşünüp,daha sonra kristali elinize alıp mesaj göndermek istediğiniz kişiye yogunlaşır ve kristalinizden mesajı ona iletmesini isteyebilirsiniz. Eğer elinize bu kişinin bir resmi varsa erkek kuvars kristalini bu kişinin resminin üzerine koyup kristalinizden bu kişiye mesajı iletmesini isteyebilirsiniz. :Ö
Adı geçen bu doğal taşları nerelerden alabileceğimiz konusunda fikir verebilir misiniz? Özelden de yazabilirsiniz. Herhangi biryerden almak istemiyorum, bildiğim kadarıyla taşların önce temizlenmesi gerekiyor, güvenilir bildiğiniz denenmiş yerler tavsiye ederseniz çok sevinirim.
Gülçin Şen
13-01-2011, 11:45
Adı geçen bu doğal taşları nerelerden alabileceğimiz konusunda fikir verebilir misiniz? Özelden de yazabilirsiniz. Herhangi biryerden almak istemiyorum, bildiğim kadarıyla taşların önce temizlenmesi gerekiyor, güvenilir bildiğiniz denenmiş yerler tavsiye ederseniz çok sevinirim.
monange sitemize uzun zamandır gelmiyor...Bu taşları İstanbul'daysanız Eminönü ve Bakırköy'den temin edebilirsiniz.Taşları arındırmak için birkaç öneri sitemizde var..Onların linkini buraya birazdan kopyalarım...
İstanbul Kadıköy'deyim, bekliyorum linkleri, çok teşekkürler:)
Gülçin Şen
13-01-2011, 12:04
Kadıköy'de olan taş satan yerleri flz71 biliyor sanırım...
Linkleri kopyala-yapıştır yaptığım zaman o sayfa direkt ana sayfaya bağlanıyor şu an.Sağ üstte ARAMA butonuna bastığınızda taşlar diye yazarsanız bir çok bilgiye ulaşacaksınız....
Ametist taşının çok faydaları var.Aşk ve şifa taşı,nazara karşı etkili.Olumsuz enerjiyi olumluya dönüştürür.Uykusuzluğa iyi gelir,gece yatmadan yastığınızın altına koyarsanız güzel rüyalar görmenizi sağlar.
Ben jeoloji mühendisi olduğum için taşlara karşı özel bir ilgim var.Okulda okurken tabii ki taşların bu faydalarını bilmeyerek,sadece yapısal olarak inceliyordum.Ama şimdi daha farklı bakıyorum onlara..:c
Kadıköyde altıyolda takı malzemesi satan dükkanlarda var diye hatırlıyorum ben ama
Bu taşları kendim temizleyebilir miyim acaba? Herhangi bir eğitim almadım çünkü.
sitede var taşlar yazıp aratın
Kadıköy Akmar pasajı üst katında doğal taşlar satan bir dükkan var.
Yeni alınan taşların deniz suyu,deniz tuzu ile hazırlanmış tuzlu su ya da normal tuzlu suda 24 saat bekletilmesi,sonra kullanılması gerekiyor.Haftada bir kez de akan suyun altında 5-10 dk.yıkanmalı ya da toprağa gömülmeli.Arada bir güneş alan bir yere de koyup bekletebilirsiniz.Benim bildiğim bu şekilde..
Hmmm peki diyelim telepati çalışmasında taş nasıl kullanacağız? Ya da meditasyon yaparken. Mesela her yerde ametist meditasyon için en uygun taş yazıyor , nasıl kullacağız taşı? Bilen var mı acep?
meditasyon yaparken taşı 3.gözün üstüne koyucaz.:imafraid1gh:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.