PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eft kalıp cümleleri

flz71
30-01-2012, 21:35
[Only Registered Users Can See Links]

EFT KALIP CÜMLELERİ

1) Bu korkuya sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
2) Bu üzüntüye sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
3) Bu endişeye sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
4) Bu depresyona sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
5) Bu kaygıya sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
6) Bu kendine güvensizlik duygusuna sahip olsamda K KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
7) Bu tembelliğe sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
8) Bu evhama sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
9) Bu isteksizliğe sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
10) Bu sorunlarla yüzleşme korkusuna sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM

11) Bu utangaçlığa sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
12) Bu heyecana sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
13) Bu toplum karşısında konuşma heyecanına sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
14) Bu tahta heyecanına sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
15) Bu müdürün karşısında konuşma heyecanına sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
16) Bu mutsuzluğa sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
17) Bu hastalık korkusuna sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
18) Bu psikolojik hastalık korkusuna sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
19) Bu çaresizlik duygusuna sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
20) Bu ……………..alışkanlığına sahip olsamda KENDİMİ DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM

21) Kaynanamın davranışlarına çok kızıyorum BUNA RAGMEN KENDİMİ SEVİYOR DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
22) Hakkımdaki dedikodulara çok üzülüyorum BUNA RAGMEN KENDİMİ SEVİYOR DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
23) Arkadaşım olmamasına üzülüyorum BUNA RAGMEN KENDİMİ SEVİYOR DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
24) Ailemin anlayışsızlığına çok üzülüyorum BUNA RAGMEN KENDİMİ SEVİYOR DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
25) Eşimin şüpheciliğine üzülüyorum BUNA RAGMEN KENDİMİ SEVİYOR DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
26) Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum BUNA RAGMEN KENDİMİ SEVİYOR DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
27) Toplumun beni anlamadığına inanıyorum BUNA RAGMEN KENDİMİ SEVİYOR DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
28) İnsanlar beni dışlıyor BUNA RAGMEN KENDİMİ SEVİYOR DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
29) Matematik dersini sevmiyorum BUNA RAGMEN KENDİMİ SEVİYOR DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM
30)........................... öğretmenini sevmiyorum BUNA RAGMEN KENDİMİ SEVİYOR DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM

adaletsoykok
31-01-2012, 00:56
.......... Buna ragmen kendimi seviyor derinden ve tamamen kabul ediyorum

nazan erten
31-01-2012, 09:59
harika ben gibi iki kelimeyi bir araya getirmeye tembellik edenler için.
bayıldım.kıs yoksa sen kopyecimisin kiii.
bir iki küçük kopyem olmuştur orta lise dönemlerinde ama valla başka yokkk:))))

bilgendilo
31-01-2012, 11:55
çok teşekkürler paylaşım için filiz apla, itiraf etmeliyim ki bu eft bana saçma ve komik geldiği uçun, hiç kullanmıyodum, ama bu videoyuu izledikten ve de son zamanlarda tekrar tekrar karşıma çıkmasından dolayıdır ki, eft yapmıya karar verdim senin sayende :Ö

DENİZ
31-01-2012, 20:11
benim eft yapmam da etrafımdakilere saçma ve komik geliyor :)

sanem83
31-01-2012, 20:30
Bende anneme yaptırmaya çalışırken kadın gülmekten yerlere yatıyor[Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links] kendimi tamamen ve derinden seviyorum..... demeye başlayınca basıyor kahkahayı ,ciddi ol anne yaaa diyorum:923 bi bakıyorum bende yerlerdeyiiiim hehe

yeliss
31-01-2012, 20:32
paylaşım için teşekkürler..

edabulut
31-01-2012, 20:42
paylaşım için çooookkk teşekkürler filiz hanım..
bu aralar eft heyecanı sardı beni zaten..
bir kaç gün önce sitede daha
önceden gördüğüm mürüvvet murat'ın eft duygusal
özgürlük tekniği adlı kitabını okumaya başladım..şimdi de
karşıma sizin paylaşımınız çıktı :)

................................BUNA RAGMEN KENDİMİ SEVİYOR DERİNDEN VE TAMAMEN KABUL EDİYORUM teytey

Küfkedisi
31-01-2012, 20:43
Bana da deliymişim gibi bakıyordu babam ve kardeşim ya :)