PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : reiki ve ben...

umutşimdiveburada
30-01-2012, 13:49
merhaba
henüz bir hafta önce reikiye inisiye oldum.ilk önce hocam çakralarımı kontrol etti.bir sarkaç yardımıyla çakralarıma çalıştı.ben 3. göz çakramdayken gözlerim kapalı olduğu halde sarkacın döndüğünü ve dönüş yönünü hissettim.3. göz çakramda küçüklüğümden bei hissettiğim bir enerji yoğunluğunu yeniden yaşadım.bunun dışında inisinasyon sırasında da başka hiçbirşey hissetmedim.
5 gün sonra başka bir iş için başka bir reiki hocasını gördüm.ona inisiye olduğumu ama sarkaç olayından başka hiçbirşey hissetmediğimi söyledim.ellerimi sırtına koymamı söyledi, dediğini yaptım; bana kendimi reiki için kastığımı serbest bırakmam gerektiğini yoksa bio enerjimin devreye gireceğini söyledi.dediğini yaptım.bana "sen inisiye olmuşsun, akıyor enerji" dedi.o sırada ben de başımda bir dalgalanma hissettim.bana başkalarına da reiki uygulamamı önerdi.
evde kardeşimle çalıştık.ben başımda dalgalanma hissettikçe oda 3. çakrasında ısınma hissettiğini söyledi.
şimdilik reikiyle ilgilin tecrübelerim bu kadar.umarım reikiyle ilgili daha fazla deneyim ve hem fiziksel hem de psikolojik gelişmeleri yaşarım :)
kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...

hayalayaz
30-01-2012, 13:54
umutyarınlarda hoşgeldin yanımıza, reiki yolun kutlu ve mutlu olsun.. ama ismine takıldım..neden umutyarınlarda...umutşimdiburada olsaydı daha iyi olmazmıydı? çünkü dün yok..yarıın yok.herşey keza umut da şimdiveburada yinede sen bilirsin..sevgiler:çiçi2

Mahir
30-01-2012, 17:38
Hoş geldiniz aramıza.. Reiki yolun hayırlı olsun.

yeliss
30-01-2012, 20:33
hoşgeldin umut.. uyumlanman sana ve bütüne hayırlı olsun.. hayal ablanın sözüne katılıyorum.. kesinlikle yarınlarda yerine bugün olmalı..

edabulut
30-01-2012, 21:05
hoşgeldin umut..uyumlanman sana ve bütüne hayırlı OLsun:fansu

filiz
30-01-2012, 22:09
Hoşgeldin Umut. Uyumlanman bütünün ve senin hayrına olsun.:)

delican
30-01-2012, 22:16
darısı başıma inşallaaaa... :çiçi2

pinar8
30-01-2012, 23:11
hoşgeldinn ..uyumlanman sana ve bütüne hayırlı OLsun:gunas*

MOROMU
30-01-2012, 23:14
uyumlanman sana ve bütüne hayırlı olsunnn....:çiçek:çiçek:çiçek

umutşimdiveburada
30-01-2012, 23:51
hayal hanım ve diğer bütün arkadaşlar ilginize ve güzl mesajlarınıza teşekkürler.
hayal hanım dediğiniz çok doğru ama ben bu nick i çook önceden aldım.ama kişisel gelişimle ilgilenmeye başlayınca sizin de dediğiniz gibi bu sözün yanlış olduğunu anladım...

hayalayaz
31-01-2012, 00:05
hayal hanım ve diğer bütün arkadaşlar ilginize ve güzl mesajlarınıza teşekkürler.
hayal hanım dediğiniz çok doğru ama ben bu nick i çook önceden aldım.ama kişisel gelişimle ilgilenmeye başlayınca sizin de dediğiniz gibi bu sözün yanlış olduğunu anladım...

öyleyse umutşimdiveburada olarak değiştirelim.. veya senin sevdiğin başka bir isimle...çünkü bu nicki okudukça hepimize etkisi olacak üü;

umutşimdiveburada
31-01-2012, 13:27
konuyu değiştirmek gibi olacak ama o zaman düşüncelerimi sizinle paylaşmak isterim.
denmiştir ya; umut acıyı arttırır diye çünkü hep bir beklenti vardır.sıfır beklenti sıfır sıkıntı.umudun olduğu yerde demek ki sorun da var demektir.sorunu umut ederek çözebilir miyiz.sadece serbest bırakarak çözeriz.bırakırız, olursa bizimdir.olmazsa zaten ne yaparsak yapalım bizim olmayacaktır gibi geliyor bana.hani ılmaz güneyin "umut" adında bir filmi var, aynı orada olduğu gibi...umut etmek acıyı arttırmaz mı?

hayalayaz
31-01-2012, 14:03
konuyu değiştirmek gibi olacak ama o zaman düşüncelerimi sizinle paylaşmak isterim.
denmiştir ya; umut acıyı arttırır diye çünkü hep bir beklenti vardır.sıfır beklenti sıfır sıkıntı.umudun olduğu yerde demek ki sorun da var demektir.sorunu umut ederek çözebilir miyiz.sadece serbest bırakarak çözeriz.bırakırız, olursa bizimdir.olmazsa zaten ne yaparsak yapalım bizim olmayacaktır gibi geliyor bana.hani ılmaz güneyin "umut" adında bir filmi var, aynı orada olduğu gibi...umut etmek acıyı arttırmaz mı?

hani hep derler ya..önce söz vardı diye... oysa sözden öncede düşünce vardı...düşünmeden konuşamayız... dolayısı ile umut etmeden, beklentiye girmeden çekim yasası nasıl çalışır? ama umut etmeyi yarınlara bırakırsak..

düşünce + olumluduygu (umut) + söz +serbest bırakmak = çekim yasası ( tezahür ettirmek)

sorun orada başlar diye düşünüyorum ben...

ben politikadan anlamam...geçmişte o filmlerin yapıldığı dönemde türkiyede yaşamıyordum... ama eğer film yapanların, o devrede sağcısıyla, solcusu ile, ortadakiyle kenardakiyle, keza halk olarak bizlerin olumlu düşünceden haberi olsaydı ve ümitsizliğe düşülmeseydi. ve şiddete başvurulmak istenmeseydi.. insanların özgür iradesi hiçe sayılıp herkes kendi düşüncesinin doğru olduğuna körü körüne inanıp diğerini küçümsemeden ve düşman yerine koymadan diyologlar kurulsaydı bu gün Türkiye bambaşka olurdu diye düşünüyorum..

sorun umut etmekte değil...
sorun: sevgiyle saygıla bir şeylerin olabileceğini umut etmekten korkmak, umut etmekten vazgeçmek, sadece umut etmek noktasında kalıp, umudu serbest bırakamamak ve başkalarının umut etmesine engel olmaya çalışmaktır sanıyorum..

sonuç olarak..başa dönmek gerekirse, ismini değiştirip değiştiremeyeceğimizi sormak istiyorum..

sevgiler

JULJA
31-01-2012, 14:11
Hoşgeldin.. UMUT .Uyumlanman ve günlüğün hepimiz için hayırlı ol'sun :ci

hayalayaz
31-01-2012, 14:18
bir şey daha...beklentiye girmeden yaşamak demişsin... bunu başaran varmıdır?

JULJA
31-01-2012, 14:37
VAR!!!! :thvll

hayalayaz
31-01-2012, 15:16
VAR!!!! :thvll

tebrik ederim JULJAcığım ben hala beklentilerimi bırakamadım çünkü, :blush2:
bundan önceki zamanlarda beklentilerimi bıraktığımı zannetmişim, fakat öyle bir olay olmuş ki.. hepsi yeniden hortlamış... oysa hiç bir şeyi bırakmamışım..sadece umutları bastırmışım... geçmişte tüm umutlarımı, olumsuz düşünceler ve söylemlerle katlettiğim ve bu yüzdende umut ettiğim hiç bir şey gerçekleşmediği için...acı çekmemek adına... yok saymışım.. ve yaşamayı bırakmışım..

sonradan, umut etmekle, bağımlı olmanın, hırs yapmanın.. arasındaki farkı görünce, düşüncelerimiin ve söylemlerimin farkına varınca... beklentilerimi, umutlarımı, bağımlılıktan çıkarıp, hayatın hoşlukları haline getirince sıfır noktasında yaşadığım, yalanını kendime söylemekten vazgeçtim..

çünkü bu dünyada yaşıyorum... burada yerine getirmekle yükümlü olduğum bir misyon var ( aslında bir çok misyona sahibim) bu misyonları nasıl yerine getireceğimi unuttum veya başkalarının söylediği gibi unutturdular...misyonlarımı tamamlamak adına yolumu bulabilmek için... bir takım beklentilere giriyorum ve bazı şeylerin gerçekleşmesini umut ediyorum...

böyle yapmasam geçen gün anlattığım yaratana güvenen adamdan farksız olacağımı sanıyorum..( hani şuuuu...sel bastığında, yaratan beni kurtarır deyipte kayığı, itfaiye arabasını ve helikopteri gönderip ondan sonrada beni niye kurtarmadın diyerek yaratanı suçlayan adam)

benim misyonumu yerine getirmem için bir çok insan ve durum vesile edilmiştir..bunların ne olduğunu, bulmak benim görevim diye düşünüyorum..bu yüzden beklentilerimi, ve umutlarımı hırs haline getirmeden besliyorum..

ama senin gibi sıfır noktasında yaşayan insanları görmek çok güzel, candan yürekten kutluyorum..gel kız bi öpiiim..:73e4317106059nd:

RanaSmyrna
31-01-2012, 19:51
darısı başıma inşallaaaa... :çiçi2

İnşşaallaaaaahhh :)

umutşimdiveburada
01-02-2012, 14:20
merhaba
geç cevap yazdığım için kusura bakmayın...
öncelikle filmle ilgili bir açıklama yapayım; film siyasi türde değildi.çok fakir bir insanın fakirlikten kurtulmak için define araması ve define bulmak umuduyla hocalardan filan yardım almasıyla ilgiliydi.filmin sonunda hala define bulamamışlar ve aramaya devam ediyorlardı.dolayısı ile fakirlikleri de değişmemişti.
buradaki örnekte olduğu gibi, bir şeyin olmasını umut ederiz hayal kurarız olmayacaksa olmaz ve bu içinde bulunulan durumu daha da kötü hale getirir.olayın gerçekleşme ihtimaline olan umut içten içe, uzadıkça, kişiye zarar verir.
beklentiye girmeden yaşayan var mı? bunu bilmiyorum gerçekten ama gerçekten hiç beklentisiz yaşayabilir mi insan, sanırım bu çok zor.hiçbir beklenti olmadan sevmek, malını paylaşmak, hayatını adamak..... vs bunları becerebilmek için sanırım çok sağlam adanmışlık gerekir, bunu yapmak gerçekten zor...yapabilenlere bravo.
isim değiştirme konusuna gelince olabilir ama "umutyarinlarda" yerine ne olacak ben karar veremedim.şöyle yapsak siz seçseniz hayal hanım, en uygun olan (çekim yasası veya başka konulara uygun) hangisiyse siz seçin bence tamamdır :)
yeni nixkimi sabırsızlıkla bekliyorum...
saygılar ve sevgiler...

hayalayaz
01-02-2012, 14:35
merhaba
geç cevap yazdığım için kusura bakmayın...
öncelikle filmle ilgili bir açıklama yapayım; film siyasi türde değildi.çok fakir bir insanın fakirlikten kurtulmak için define araması ve define bulmak umuduyla hocalardan filan yardım almasıyla ilgiliydi.filmin sonunda hala define bulamamışlar ve aramaya devam ediyorlardı.dolayısı ile fakirlikleri de değişmemişti.
buradaki örnekte olduğu gibi, bir şeyin olmasını umut ederiz hayal kurarız olmayacaksa olmaz ve bu içinde bulunulan durumu daha da kötü hale getirir.olayın gerçekleşme ihtimaline olan umut içten içe, uzadıkça, kişiye zarar verir.
beklentiye girmeden yaşayan var mı? bunu bilmiyorum gerçekten ama gerçekten hiç beklentisiz yaşayabilir mi insan, sanırım bu çok zor.hiçbir beklenti olmadan sevmek, malını paylaşmak, hayatını adamak..... vs bunları becerebilmek için sanırım çok sağlam adanmışlık gerekir, bunu yapmak gerçekten zor...yapabilenlere bravo.

isim değiştirme konusuna gelince olabilir ama "umutyarinlarda" yerine ne olacak ben karar veremedim.şöyle yapsak siz seçseniz hayal hanım, en uygun olan (çekim yasası veya başka konulara uygun) hangisiyse siz seçin bence tamamdır :)
yeni nixkimi sabırsızlıkla bekliyorum...
saygılar ve sevgiler...

aslında ben yazmıştım herşey ve her durum ( bizim algılarımıza göre) geçmişte de yaşanmış olsa, gelecekte de yaşanacak olsa..şimdi ve burada gerçekleşiyor... umutşimdiveburada olarak değiştirdiğimizde, AN'da yaşamak, herşeyi şimdi ve burada gerçekleştirebildiğimizi çağrıştırıyor bana.. böyle yapalım diyorum ve yapıyorum..çünkü bu nick'i gördüğüm zaman geleceğe dair beklentilerim olduğunda, hepsi şimdi ve burada diyeceğimi düşünüyorum.. bana izin verdiğin için teşekkür ediyorum.

umut filmine gelince bakış açılarının ne kadar farklı olduğunu görüyorum.. neyse.. bu konu bu sitenin konusu değil zaten..sevgiler

sevecen
01-02-2012, 14:38
tebrik ederim JULJAcığım ben hala beklentilerimi bırakamadım çünkü, :blush2:
bundan önceki zamanlarda beklentilerimi bıraktığımı zannetmişim, fakat öyle bir olay olmuş ki.. hepsi yeniden hortlamış... oysa hiç bir şeyi bırakmamışım..sadece umutları bastırmışım... geçmişte tüm umutlarımı, olumsuz düşünceler ve söylemlerle katlettiğim ve bu yüzdende umut ettiğim hiç bir şey gerçekleşmediği için...acı çekmemek adına... yok saymışım.. ve yaşamayı bırakmışım..

sonradan, umut etmekle, bağımlı olmanın, hırs yapmanın.. arasındaki farkı görünce, düşüncelerimiin ve söylemlerimin farkına varınca... beklentilerimi, umutlarımı, bağımlılıktan çıkarıp, hayatın hoşlukları haline getirince sıfır noktasında yaşadığım, yalanını kendime söylemekten vazgeçtim..

çünkü bu dünyada yaşıyorum... burada yerine getirmekle yükümlü olduğum bir misyon var ( aslında bir çok misyona sahibim) bu misyonları nasıl yerine getireceğimi unuttum veya başkalarının söylediği gibi unutturdular...misyonlarımı tamamlamak adına yolumu bulabilmek için... bir takım beklentilere giriyorum ve bazı şeylerin gerçekleşmesini umut ediyorum...

böyle yapmasam geçen gün anlattığım yaratana güvenen adamdan farksız olacağımı sanıyorum..( hani şuuuu...sel bastığında, yaratan beni kurtarır deyipte kayığı, itfaiye arabasını ve helikopteri gönderip ondan sonrada beni niye kurtarmadın diyerek yaratanı suçlayan adam)

benim misyonumu yerine getirmem için bir çok insan ve durum vesile edilmiştir..bunların ne olduğunu, bulmak benim görevim diye düşünüyorum..bu yüzden beklentilerimi, ve umutlarımı hırs haline getirmeden besliyorum..

ama senin gibi sıfır noktasında yaşayan insanları görmek çok güzel, candan yürekten kutluyorum..gel kız bi öpiiim..:73e4317106059nd:

Julya hadi ordan, beklentisi , umudu olmayan bir insan için ne siparişi vericez ki biz. verecek sipariş bulamaman lazım
kandırıkçı

umutşimdiveburada
06-02-2012, 11:55
merhaba
reikide henüz 21 günlük çalışmanın içerisindeyim.ama maalesef geçen gün 1 gün reiki yapamadım.bunun ne gibi sonuçları olur.ayrıca çalışma yaparken uyuyorum ve her yerime reiki uygulayamıyorum :(
teşekkür ederim şimdiden...

hayalayaz
06-02-2012, 13:55
merhaba
reikide henüz 21 günlük çalışmanın içerisindeyim.ama maalesef geçen gün 1 gün reiki yapamadım.bunun ne gibi sonuçları olur.ayrıca çalışma yaparken uyuyorum ve her yerime reiki uygulayamıyorum :(
teşekkür ederim şimdiden...

ablam benim blgilerimin arasında 21 günlük çalışma diye bir şey yok..sen bunu öğretmenine sorsan daha iyi olur..sevgiler

umutşimdiveburada
06-02-2012, 22:06
hayal hanım cevabınız için teşekkür ederim.
hocamla görüştüm ve bunun çok büyük bir sorun olmadığını söyledi :)