PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.Gurup :7 günlük kozmik sipariş

Sayfa : [1] 2 3 4

Gülçin Şen
19-01-2012, 09:35
Barbel Mohr'un

Kozmik Sipariş

Kozmik Çekim Yasası

Kitaplarından okuduğumuz ve geçen yıllarda uyguladığımız çalışmayı birlikte yapacağız...

Bu çalışma çoğumuzun dileklerinin hızla gerçkleşmesine sebep oldu ve mutluluğumuzu burada paylaştık...

Kozmik Sipariş bizlerin ihtiyaçlarımızı belirleme ve sipariş verme sürecidir...

Eyleme geçerken endişeye mahal vermeden dileklerimizi hayal gücümüzle canlandırarak ,olacağına garanti gözüyle bakıp siparişimizi verip,sıkı sıkı tutunmadan ,geleceğini bilerek mutlu oluyoruz...

Siparişlerimizi okuyoruz ve unutuyoruz,dürtmüyoruz..

Gerisi evrenmi dersiniz kosmozmu dersiniz ne derseniz diyin onun işi..İstedik ve bıraktık...

Bu işe yarıyor kesinlikle ...

Siparişimizi şu şekilde veriyoruz:

Sevgili evren ,sana siparişlerimi veriyorum..

Yarın güneş yeniden doğsun,simitçi simitlerini yine aynı saatte pişirsin ve satsın..

Seneye bereketli yağmurlar yine yağsın...

............................

............................noktalı yerlere siparişlerinizi yazıyorsunuz...

Bu gece ay yeniden doğacak....Diye bitiriyor 3 kere teşekkür ediyoruz...

Siparişini okuyacağımız arkadaşın çalışmasını şu şekilde okuyoruz:

Sevgili Evren şimdi sana X'in siparişlerini veriyorum....

Yarın güneş yeniden doğsun,simitçi simitlerini yine aynı saatte pişirsin ve satsın..

Seneye bereketli yağmurlar yine yağsın...

............................

...........................

Bu gece ay yeniden doğacak....Diye bitiriyor 3 kere teşekkür ediyoruz...

siparişimizi oluşturduktan sonra liste başı olan arkadaşımızın siparişini ( ve tabii diğerlerini) okurken elimize telefonumuzu alıyoruz...

diğer elimizde siparişini vereceğimiz arkadaşımızın sipariş lstesiyle rahatsız edilmeyeceğimiz bir odaya çekiliyoruz... arkadaşımızın siparişini aynı pizzacıya telefonla pizza siparişi verir gibi okuyoruz..

teşekkür edip bitiriyoruz...

Gülçin Şen
19-01-2012, 09:37
Bilgendilo

RanaSmyrna

Gülçin Şen

bilgendilo
19-01-2012, 09:52
ben sipariş listemi hazırlamıya başliim bari hihi

kraliçe
19-01-2012, 10:33
2. Gruptaki arkadaşlarım hepinize hayırlı olsun. En kısa sürede grubunuzu toparlayıp başlarsınız inşallah şimdi bu sitede çalışma yapan bütün arkadaşlarımın tüm isteklerinin ANda gerçekleşmesini diliyorum. Sevgiyle...

hayalayaz
19-01-2012, 10:49
grubunuz hayırlı, uğurlu OLsun tüm dilekleriniz AN'da elinize ayağınıza gelsin. *hayal*

pinar8
19-01-2012, 12:58
grubunuz hayırlı olsun tün dilekleriniz an da olsun....:ttt

sedef
19-01-2012, 13:06
Grubunuz hayırlı olsun arkadaşlar...

En kısa zamanda toparlanıp başlarsınız umarım..

Tüm dilekleriniz gerçek olsun :mx

RanaSmyrna
19-01-2012, 13:20
Yaşasın, yaşasın, yaşasınnnnn!!!!soppi
Ben de listemi hazırlayayım o vakit :)
Hepimizin dilekleri ANda gerçekleşsinnnn!!!!
Bu arada benim için saat hiç mühim değil, evdeyim nasılsa!Siz kararlaştırın ben size uyarım...

yeliss
19-01-2012, 13:33
şimdiden grubunuz hayırlı olsun... çok sevindim.. dilekler çabucak gerçekleşsin.. oldu bile.. vassa...

sanem83
19-01-2012, 13:37
Hayırlı uğurlu bol bereketli olsun grup ve çalışmanız:tttdesenize evren bu ara bayağı meşgul bizim dileklerle:fansu

yeliss
19-01-2012, 13:41
edabulut da katılmak istiyordu gülçin ablacım...

Gülçin Şen
19-01-2012, 13:47

Tamam canım....:sirin

Gülçin Şen
19-01-2012, 13:48
Kaldıııı 3 kişiiiiiiiii.....

Bilgendilo

RanaSmyrna

Gülçin Şen

edabulut

sedef
19-01-2012, 14:15
Hayırlı uğurlu bol bereketli olsun grup ve çalışmanız:tttdesenize evren bu ara bayağı meşgul bizim dileklerle:fansu

canımm, bence evren zaten her an sipariş alıyor bizden, binlerce şükür ki, yanlış siparişler göndererek meşgul etmek yerine, doğru siparişleri hemde toplu olarak çok daha büyük bir enerjiyle gönderebilme şansını veriyor bize Gülçin ablacımm :dellek
Binlerce teşekkürler bir araya gelmemize aracı olanlara :confety

RanaSmyrna
19-01-2012, 19:01
Ben listemi hazırladım, hadi 7'ye tamamlayalım grubumuzu da başlayalım :) heyecan doruktaaaaaaaa teyteyteyteyteytey

edabulut
19-01-2012, 19:01

canım arkadaşım çok teşekkür ederim:love0073:

ve gülçin hanım,size de çok teşekkür
ederim beni listeye eklediğiniz için:love
tabiki ben de varımmmmmm*hayal*

edabulut
19-01-2012, 19:14
Kaldıııı 3 kişiiiiiiiii.....

Bilgendilo

RanaSmyrna

Gülçin Şen

edabulut

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr
3 kişi daha arıyoruz...:ttt

delican
19-01-2012, 19:55
çalışmalarınz dilekleriniz uğurlu olsun.. kalbinizden geçenin en güzelini yaşayın... vas saA..

sonsuznokta
19-01-2012, 22:05
Sevgili Gülçin hanım,beni de alırsanız aranıza;çok sevinirim... Acemiliğimden dolayı yardımınıza itiyacım var...

RanaSmyrna
19-01-2012, 22:10
Sevgili Gülçin hanım,beni de alırsanız aranıza;çok sevinirim... Acemiliğimden dolayı yardımınıza itiyacım var...

hoşşgelldiiiiinnnn :):)

ben de acemiyim fakat sağolsunlar hem gülçin ablanın konunun başında yazdıkları hem de

[Only Registered Users Can See Links]

bu sayfada hayal ablanın yardımları sayesinde nasıl yapılabileceği ile ilgili baya fikir sahibi oldum...

umarım işine yarar :)

kaldı 2 kişiiiiii teyteyteytey

sonsuznokta
19-01-2012, 22:21
Teşekkürler sevgili Rana ... Sipariş listelerimizi nereye yazıyoruz...Hepimiz aynı saattte mi sipariş veriyoruz.Yani yedimiz birimizin siparişini aynı saatte mi veriyor...

RanaSmyrna
19-01-2012, 22:40
Teşekkürler sevgili Rana ... Sipariş listelerimizi nereye yazıyoruz...Hepimiz aynı saattte mi sipariş veriyoruz.Yani yedimiz birimizin siparişini aynı saatte mi veriyor...

Rica ederim.Sipariş listeni hazırla, grup tamam olunca birbirimize göndericez..Sonra saat belirlenecek.Grupta 7 kişi olacak. Herkesin siparişi sırayla, 1 hafta boyunca belirlenen saatte okunacak. Örneğin ilk sırada sen varsın diyelim, 1 hafta boyunca hergün saat 22.00'de (ya da hangi saat kararlaştırılmışsa) sadece senin siparişlerin okunacak. 2. hafta sıra kimdeyse 7 gün boyunca yine aynı saatte, sadece onun siparişleri okunacak...Bu şekilde 7 hafta boyunca sürecek bu çalışma :)

sonsuznokta
19-01-2012, 22:54
Ne güzel açıklamışsın sağolasın . Sipariş listen şimdiden evrende yerini alsın ve olsun...
Hepimizin dilekleri de hayırlısıyle olsun...Sanırım ,iki siparişçi bekliyoruz... Çok heyecanlandım....

RanaSmyrna
19-01-2012, 23:08
Ne güzel açıklamışsın sağolasın . Sipariş listen şimdiden evrende yerini alsın ve olsun...
Hepimizin dilekleri de hayırlısıyle olsun...Sanırım ,iki siparişçi bekliyoruz... Çok heyecanlandım....

Teşekkür ederimm..
Hepimizin dilekleri ANDA olsun!!Evet bende de heyecan dorukta son 2 kişiiii teytey teytey

hayalayaz
19-01-2012, 23:15
Kaldıııı 2 kişiiiiiiiii.....

Bilgendilo

RanaSmyrna

Gülçin Şen

edabulut

sonsuznokta

edahamide
20-01-2012, 01:01
Bilgendilo

RanaSmyrna

Gülçin Şen

Hayırlı olsun çalışmanız.Tüm kalbimle tüüüüm dileklerinizin bütünün hayrına gerçekleşmesini,hemennnn an"da olmasını diliyorum..:aladdin

edahamide
20-01-2012, 01:03
:slnckKaldıııı 2 kişiiiiiiiii.....

Bilgendilo

RanaSmyrna

Gülçin Şen

edabulut

sonsuznokta

Tuna da istiyordu tamamlanmadıysa ona özelden yazayım..sevgiler...:t.opppppp:mel2

RanaSmyrna
20-01-2012, 01:07
tamamlanmadı yaz yaz ne güzel de olurrr:) 2 kişiye ihtiyaç var :)

RanaSmyrna
20-01-2012, 01:10
oturdum resmen konunun başını bekliyorum... :)
öyle çok uygulama kaçırmışım kiiiiiii... çok hevesliyim çoookkk... :):)

bilgendilo
20-01-2012, 09:59
:slnck
Tuna da istiyordu tamamlanmadıysa ona özelden yazayım..sevgiler...:t.opppppp:mel2

eğer tuna da katılıyosa geriye kalıyo biiiiiiiiiiiiir
benim gönlümden bu kişinin hayalabla olması geçiyo :0312:

sanem83
20-01-2012, 10:10
kızlar 7.yi bulamadıysanız kardeşim katılak istiyor adı alper

hayalayaz
20-01-2012, 10:11
eğer tuna da katılıyosa geriye kalıyo biiiiiiiiiiiiir
benim gönlümden bu kişinin hayalabla olması geçiyo :0312:

ben artık tüm dileklerimi diledim gerisini evrene bıraktım... şimdilik yeni bir dilek yok..:çıkmkı

nila
20-01-2012, 10:57
7. ciyi de bulmuşssunuz galiba ... yok eğer yer varsa ben de 7. olurum...

bilgendilo
20-01-2012, 11:03
kızlar 7.yi bulamadıysanız kardeşim katılak istiyor adı alper

katılabilir tabi o bize dileklerini yazıp gönderebilecek mi, bu forumdan mıydı kardeşin canım?

bilgendilo
20-01-2012, 11:07
ben artık tüm dileklerimi diledim gerisini evrene bıraktım... şimdilik yeni bir dilek yok..:çıkmkı
anladım ablacım, serbest bıraktın yani, umarım tüm dileklerin senin, ilgili herkesin ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde anda kabul ol'sun:mel4

Diriliş Operasyonu
20-01-2012, 11:27
Merhaba ben Alper, Sanem83 rumuzlu üyenizin kardeşiyim, dilek grubunuza katılabilir miyim ? Saygılarımla.

sanem83
20-01-2012, 11:28
katılabilir tabi o bize dileklerini yazıp gönderebilecek mi, bu forumdan mıydı kardeşin canım?
geçen dilege çok katılmak istemişti ama olmamıstı siteye üye oldu canım

JULJA
20-01-2012, 12:27
Diriliş hoşgeldin mutlu paylaşımlar diliyorum.....
Ayrıca grup çalışmanız hayırlı ve dilekleriniz AN'da gerçekleşsin...
Gerçekleşen dileklerinizin müjdelerini hep birlikte yaşamayı seçiyorum...:new*

bilgendilo
20-01-2012, 12:27
Kaldıııı 1 kişiiiiiiiii.....

Bilgendilo

RanaSmyrna

Gülçin Şen

edabulut

sonsuznokta

Diriliş Operasyonu

Merhaba ben Alper, Sanem83 rumuzlu üyenizin kardeşiyim, dilek grubunuza katılabilir miyim ? Saygılarımla.

geçen dilege çok katılmak istemişti ama olmamıstı siteye üye oldu canım

7. ciyi de bulmuşssunuz galiba ... yok eğer yer varsa ben de 7. olurum...

nilacım tuna arkadaşımız kim bilmiyorum, katılacak mı ses çıkmadı, eğer o katılmıyosa seni de ekleyebiliriz:0401:

ozlemcan
20-01-2012, 14:23
bende katılabilirmiyimmmm

hayalayaz
20-01-2012, 15:08
arkadaşlar yeni liste bir soru işareti ile oluştu..bu akşama kadar tunadan haber çıkmazsa, nilayı yedek olarak yazdım..

nilacığım..eğer tuna bu listeye girerse ozlemcan ve sen, yeni bir grup oluşturun olurmu..

ozlemcan sen bu listeye giremiyorsun ama eğer istersen yeni bir grup oluşturmak için konu aç..

Bilgendilo

RanaSmyrna

Gülçin Şen

edabulut

sonsuznokta

DİRİLİŞ OPERASYONU

tuna? ( tuna şu anda sitede eğer katılacağını bildirmezse nilayı listeye ekleyeceğim)

Gülçin Şen
20-01-2012, 15:51
Bilgendilo

RanaSmyrna

edabulut

sonsuznokta

DİRİLİŞ OPERASYONU

tuna ?

nila

ozlemcan ?

Arkadaşlar hiç katılmamış olan arkadaşlar dahil olabilsin diye ben kendimi çıkardım çalışmadan...

Sizlere ve dileklerinize sevgiyle şifaya kanal OLmayı seçtim bu çalışmada...Aslında yüreğimden geçende buydu...

Çalışmanız hayırlı OLsun ve OLdu bile....soppi

hayalayaz
20-01-2012, 16:08
gülçin, tuna henüz katılacağını kesin olarak belirtmedi, bu yüzden ozlemcanı yedeğe koydum..tuna akşama kadar haber vermezse, listeye ozlemcan'ı ekleyelim

Gülçin Şen
20-01-2012, 16:16
gülçin, tuna henüz katılacağını kesin olarak belirtmedi, bu yüzden ozlemcanı yedeğe koydum..tuna akşama kadar haber vermezse, listeye ozlemcan'ı ekleyelim

tuna mesaj yazmış abla bana,katılacakmış...

hayalayaz
20-01-2012, 16:27
tuna mesaj yazmış abla bana,katılacakmış...

anladım...keşke buraya yazsaydı.. ben bu çalışmalarda konuya mesaj yazılmasını çok önemsiyorum.. tuna aramıza yeni katıldığı için bilmiyordur.. şimdi sırası gelmişken, tunaya ve bu çalışmaya katılan tüm arkadaşlarımıza duyurayım..

canlar bu ve buna benzer uzun soluklu çalışmalara istisnasız her gün mesaj yazmanız motivasyon açısından çok önemli.. 2-3 gün arka arkaya konuyla ilgilenmediğinizde, siz evnizde siparişleri okusanız bile...arkadaşlarınız haklı olarak konuya ilginizin kaybolduğunu düşünüyorlar... elektirik kesilmesine benzer, istisnai durumlar haricinde eğer her gün mesaj yazmak içinizden gelmeyecekse çalışmaya katılmayın... sevgiler

filiz
20-01-2012, 17:08
Grubunuz ve dilekleriniz hayırlı olsun. An'da gerçekleşşin. Oldu bile....:)

RanaSmyrna
20-01-2012, 17:09
Ben bu çalışmayı yapmayı o kadar çok istiyorum ki...Motivasyonum tam ve fakat çalışma arkadaşlarımın da en az benim kadar azimli ve hevesli olmasını diliyorum çünkü bu benim ilk çalışmam olacak ve karşılığını almaya gerçekten ama gerçekten çok ihtiyacım var!!2 gündür konunun başında nöbet tutuyorum tabiri caizse, o kadar yani!ha gayret, bi gayret arkadaşlar, yapalım şu çalışmayı...hepimizin dilekleri anda kabul olsun!!! :)

Gülçin Şen
20-01-2012, 17:13
Ben bu çalışmayı yapmayı o kadar çok istiyorum ki...Motivasyonum tam ve fakat çalışma arkadaşlarımın da en az benim kadar azimli ve hevesli olmasını diliyorum çünkü bu benim ilk çalışmam olacak ve karşılığını almaya gerçekten ama gerçekten çok ihtiyacım var!!2 gündür konunun başında nöbet tutuyorum tabiri caizse, o kadar yani!ha gayret, bi gayret arkadaşlar, yapalım şu çalışmayı...hepimizin dilekleri anda kabul olsun!!! :)

Toplu çalışmanın güzel yanı içinde coşku olmasıdır sevgili Rana...

Hayal ablanın uyarısını dikkate alırlarsa arkadaşlar, getirisi çok güzel olacak bir çalışmadır bu...

bilgendilo
20-01-2012, 17:26
ben de sipariş listem hazır pek bi hevesle bekliyorum ve eminim diğer arkadaşlar da en az bizim kadar hevesli, artık grubumuz tamamlandığına göre günümüzü belirlememiz gerekiyo sanırım, benim için günü hiç ferketmez saati de her çalışmada olduğu gibi akşam 23:00 olmasını teklif ediyorum sizce de uygunsa:love

RanaSmyrna
20-01-2012, 18:28
Valla benim için de ne gün ne saat fark etmez :) benim listem de hazır herkesin listesi hazır olunca başlayalım...saat 23:00 benim için uygundur :)

sonsuznokta
20-01-2012, 18:41
Çok mutluyum ve bir o kadar da heyecanlıyım grubun tamamlanmasından... Bana,bize ve bütüne kutlu olsun...saat 23:00 benim için uygundur...:Ö

sonsuznokta
20-01-2012, 19:10
1 ay (1yıl:oku 20.12.2011)önce ;okuduklarım,öğrendiklerim ve yaşadıklarım ,beni öyle bir noktaya getirmişti ki ;oturduğum masada ellerimin arasına aldığım başım çok ağırlaşmıştı...Gücümü toplayarak bir hayal kurdum...''7,70 ,700 can dost himalaya daydık...hepimiz de nokta gibiydik...Sonsuzluğa ulaşmış.mutlak olanla bir olmuştuk...Aşkın bir mutluluktu duyumsadığım...''Gözümü açtığımda acılarla tükenmek üzere kendime öyle büyük sevgi duydum ki. yüksek sesle:''7 de olacaksın,70 de ,700 de sonsuzluk ta .
:çünki sen paylaşan sonsuz noktalardan birisin...o noktalar sevgili paylaşımlarla tüm ölü yürekleri diriltir ...yalnız değilsin ,ara bul..)
neredeydim...neredeyim...hepinize sevgiler...

edabulut
20-01-2012, 19:36
süperrrrrrrrr.....tam 7 kişiyi toparlamışız :confety
e o zaman hepimize ve bütüne hayırlı olsun
şimdiden diyorum:fansu

peki arkadaşlar hepinizin sipariş listesi hazır mı? bu birrrrrrrr
ne zaman ve ilk kimden başlıyoruz ?bu ikiiiiiiiii
bir de sizlerden bir ricam olacak saat:23:00 olmasa(benim kuantum sıçrama çalışmasına denk geliyor da)
:10ssm

sevgiler,
eda

leylla1
20-01-2012, 19:46
Tüm dilekleriniz anda olsun, sizlerin ve bütünün hayrına. Sevinç ve mutlulukla olsun.

hayalayaz
20-01-2012, 19:55
süperrrrrrrrr.....tam 7 kişiyi toparlamışız :confety
e o zaman hepimize ve bütüne hayırlı olsun
şimdiden diyorum:fansu

peki arkadaşlar hepinizin sipariş listesi hazır mı? bu birrrrrrrr
ne zaman ve ilk kimden başlıyoruz ?bu ikiiiiiiiii
bir de sizlerden bir ricam olacak saat:23:00 olmasa(benim kuantum sıçrama çalışmasına denk geliyor da)
:10ssm

sevgiler,
eda

1. hafta= Bilgendilo

2. hafta= RanaSmyrna

3. hafta= edabulut

4.= hafta= sonsuznokta

5. hafta= DİRİLİŞ OPERASYONU

6. hafta= tuna

7. hafta= nila

delican
20-01-2012, 20:04
hayırlara vesile olsun gerçekleşen dilekleriniz.. hepsi şimdi şu an da olsun.. ki öyle zateen.. ollleey o zaman...:3558

Gülçin Şen
20-01-2012, 20:05
tuna ve nila burada yazarak varlığınızdan haberdar edin arkadaşlar...:3558

hayalayaz
20-01-2012, 20:28
tuna ve nila... barnak kaldırın... barnakları görmeden çalışma başlamayor..ilk barnak kaldıranı listeye alcam..

nila
20-01-2012, 20:33
Ben parmak kaldiriyorum

nila
20-01-2012, 20:35
Gulcin henuz geldim eve ama burdayim :)

tuna
20-01-2012, 20:40
:2104:2104:2104:2104:2104:2104:2104tuna ve nila burada yazarak varlığınızdan haberdar edin arkadaşlar...:3558
sevgilii gulcin hanim 7 gunluk dilek calismasinda varim dileklerimi hazirliyorum size duzenlenmis halini teyzemden yardim alarak bir saat icinde gonderecegim cook sevgiler

hayalayaz
20-01-2012, 20:42
eveeeeet..tuna arkadaşımız, aramızda yeni, ben bu gün konunun linkini kendisine gönderdim ama henüz hiç bir haber çıkmadı... çalışmalarımız sürüyor, bu grup nila ile devam etsin.. thepinizin dilekleri an'da gerçekleşsin.. VAS SAAAAAAAAAAAAAAAAAA *hayal*

bu çalışmada birlikte olacak arkadaşlarımızın isimleri şöyle...

1. hafta= Bilgendilo

2. hafta= RanaSmyrna

3. hafta= edabulut

4.= hafta= sonsuznokta

6. hafta= nila

7. hafta= tuna

hayalayaz
20-01-2012, 20:44
tuna da son anda yetişti... arkadaşlar grubunuz hayırlı vede uğurlu olsun...

yeliss
20-01-2012, 21:01
kozmik siparişiniz hayırlı olsun.. tüm dilekleriniz anda gerçekleşsin.. soppi

edabulut
20-01-2012, 21:24
tuna da son anda yetişti... arkadaşlar grubunuz hayırlı vede uğurlu olsun...

kozmik siparişiniz hayırlı olsun.. tüm dilekleriniz anda gerçekleşsin.. soppi

çok teşekkürler ablacım ve yeliss'im..:mx
grubumuz hayırlı ve uğurlu olsunnnnnnnnnnnnn :new*
ve
hepimizin dilekleri
an'da kabul olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mel3

tuna
20-01-2012, 22:00
gulcin hanim saat kacta basliyoruz dilek calismasina

Diriliş Operasyonu
20-01-2012, 22:22
Çalışma bugün mü olacak...?

RanaSmyrna
20-01-2012, 22:34
Çalışma bugün mü olacak...?

Herkes sipariş listesini hazırlayınca başlayacağız. Kimlerin hazır? Yalnız bir de saati belirlersek harika olur...22:00 uygun mu arkadaşlar?

Çalışma 7 hafta sürecek, 1 hafta boyunca sıra kimdeyse belirlenen saatte sadece onun dilekleri okunacak..Sıra da aşağıdaki gibi olacak...

1. hafta= Bilgendilo

2. hafta= RanaSmyrna

3. hafta= edabulut

4.= hafta= sonsuznokta

6. hafta= tuna

7. hafta= nila

Sevgiler :)

hayalayaz
20-01-2012, 22:57
Herkes sipariş listesini hazırlayınca başlayacağız. Kimlerin hazır? Yalnız bir de saati belirlersek harika olur...22:00 uygun mu arkadaşlar?

Çalışma 7 hafta sürecek, 1 hafta boyunca sıra kimdeyse belirlenen saatte sadece onun dilekleri okunacak..Sıra da aşağıdaki gibi olacak...

1. hafta= Bilgendilo

2. hafta= RanaSmyrna

3. hafta= edabulut

4.= hafta= sonsuznokta

6. hafta= tuna

7. hafta= nila

arkadaşlar, saati siz belirleyeceksiniz...sizler için en uygun saat hangisi ise o saatte yapın..yarın akşama kadar saati belirleyin en geç pazartesi ( hatta yarın akşam bile olabilir) başlayın..

ilk olarak bilgendilonun siparişleri okunacak, sizler dilek listelerini hazırlayın ama kimseye göndermeyin.. ve önce şu linkteki yazıyı okumanızı tavsiye ederim.. bu yazıyı okuduktan sonra tüm dileklerinizi tekrar tekrar gözden geçirin.. ( yazıda tek bir dilek dilenmesi tavsiye edildi, tek dilek tavsiye o zaman yapılacak çalışma içindi)

bu çalışmada istediğiniz kadar dilek dileyebilirsiniz.. ama gerçekten ne istediğinize dikkat etmeniz için yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum.. umarım kafanız karışmaz.. haftaya bilgemndilonun siparişleri bitmeden bir gün önce ranasmyrna size dilek listesi gönderecek.. sırası gelen kişi bir önceki kişinin siparişi bitmezden bir gün önce kendi sipariş listesini arkadaşlarına gönderirse, karışıklık olmadan tüm haftalarda siparişler verilir..sevgiler

RanaSmyrna
21-01-2012, 00:36
Hadi saati kararlaştıralım o zaman :)

bilgendilo
21-01-2012, 09:11
arkadaşlar saat 23:00 edacım için uymadı onun başka çalışması olduğu için, ben bişiy sorcem olmaz ya yine de bi soram saat 20:00 de olsa herkese uyar mı yok eğer uymaz derseniz, ferketmez benim için, hangi saatte derseniz uyarım, ama 20:00 olsa tam süper olacek :smile592os:

sanem83
21-01-2012, 10:35
arkadaşlar saat 23:00 edacım için uymadı onun başka çalışması olduğu için, ben bişiy sorcem olmaz ya yine de bi soram saat 20:00 de olsa herkese uyar mı yok eğer uymaz derseniz, ferketmez benim için, hangi saatte derseniz uyarım, ama 20:00 olsa tam süper olacek :smile592os:
günaydınlar herkeseee:çoçoktatlım muhtemelen çalışan çoğu insan o saatte evde olamayabilir (yolda vs.)diriliş operasyonu gibi :mshareketliifade393

bilgendilo
21-01-2012, 10:59
günaydınlar herkeseee:çoçoktatlım muhtemelen çalışan çoğu insan o saatte evde olamayabilir (yolda vs.)diriliş operasyonu gibi :mshareketliifade393
haklısın canım benim de aklıma geldi de ya tutarsa diye öle bi teklif öne sürdüm, şu anda arkadaşlar burda diil galiba ama herkes 22:00 olmasını isteyebilir, ben kabulüm 20:00 olmıycaksa tabi :moo ben de birazdan işten çıkıcam, yarın da evdeyim sırf bu çalışma için yarın internet kafeye gidip bakıcam herkes başlıyo mu son durum nedir diye.. benim listem de hazır atem bari ilk defa hazırladığım için üstatların düzeltmesi veya eklemesi gereken yer olabiler diye ahan da yazıom..:çiçi2

Sevgili Evren şimdi sana Dilek Karakaya›nın siparişlerini veriyorum..

Yarın güneş yeniden doğsun, simitçi simitlerini yine aynı saatte pişirsin ve satsın..

Seneye bereketli yağmurlar yine yağsın..

Dilek, ailesiyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bolluk bereket içinde yaşamaya devam etsin..

Eşi Halil in maaşı 1500YTl olsun ve sigortası yapılsın, Halil çalışkandır ve sorumluluğunu bilir, işini çok sevsin, ve sevilsin, kısa zamanda çok bereketli paralar kazanarak tüm hacizli borçlarını ve diğer borçlarını kapatıp, artık almak istediğimiz ev için yatırım yapmaya başlasın, 27 Aralık 2012 de biriken para 47.611.315 TL ye ulaşsın..

Dilek ve eşi Halil birbirine karşı savgi va saygılı bir çiftir, bu böyle devam etsin..

Dilek in kızı Bilgen i sağlıklı ve zeki bir birey olarak yetiştirmeye devam etsinler, bunun için gerekli tüm imkanlar ellerine ayaklarına kolayca ulaşsın..

Dilek in anneciği sağlıklı, mutlu, iyimser, pozitif düşünen, neşeli ve olumlu bi kadındır, bu böyle devam etsin ve en kısa zamanda tıkalı olan beyin damarları açılıp, normal işlevini görmeye devam etsin, Dilek in annesi sağlıklı olmayı seçsin, Dilek in annesinin bunu seçtiğini, sağlıklı ve mutlu olduğunu bizimle paylaşmasını seçiyorum..

Dilek iş konusunda çok kısmetlidir, bu böyle devam etsin ve çalışma saatleri 08:00-16:00 olup, Cumartesi- Pazar tatil, servisi ve Kızı Bilgen i bıraktığı kaliteli eğitimler veren ve Bilgenin de çok sevdiği kreşi bulunan maaşı 1500 ytl + iki ayda bir ikramiyesi olan bir işe 27 Ağustos 2012 de başlasın..

Dilek in kardeşi Derya 16 Eylül 2012 de muhteşem bir düğünle, çok mutlu olacağı bi eşle evlensin, bunun için gerekli olan tüm inkanlar kolaylıkla eline ayağına ulaşsın..

Dilek in diğer kardeşi Demet ve kocası Özgür mutlu bi çiftir, ilişkiler sevgi, saygı çerçevesinde devam etsin, çocukları Ali nin başarı ve mutluluklarıyla , mutlulukları artarak çoğalsın..

Dilek in eşi 14 Mayıs 2012 de almak istedikleri plazma tv yi alsın, bunun için gerekli fırsatlar kolayca ellerine ulaşsın..

Dilek 12-18 Temmuz 2012 tarihleri arasında eşi ve kızıyla beraber güzel bi tatil yapsınlar, kızları denizde çok eğlendikçe onların da mutlulukları artsın..

Dilekle birlikte bu çalışmayı yapan tüm arkadaşlarımın tüm dilekleri, bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde anda kabul olsun ve olduğuna dair deneyimler hemen yaşanmaya başlansın..

Bu gece ay yeniden doğacak..

teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim

ay çok heycanliiim hihi

sanem83
21-01-2012, 11:34
haklısın canım benim de aklıma geldi de ya tutarsa diye öle bi teklif öne sürdüm, şu anda arkadaşlar burda diil galiba ama herkes 22:00 olmasını isteyebilir, ben kabulüm 20:00 olmıycaksa tabi :moo ben de birazdan işten çıkıcam, yarın da evdeyim sırf bu çalışma için yarın internet kafeye gidip bakıcam herkes başlıyo mu son durum nedir diye.. benim listem de hazır atem bari ilk defa hazırladığım için üstatların düzeltmesi veya eklemesi gereken yer olabiler diye ahan da yazıom..:çiçi2

Sevgili Evren şimdi sana Dilek Karakaya�nın siparişlerini veriyorum..

Yarın güneş yeniden doğsun, simitçi simitlerini yine aynı saatte pişirsin ve satsın..

Dilek, ailesiyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bolluk bereket içinde yaşamaya devam etsin..

Eşi Halil in maaşı 1500YTl olsun ve sigortası yapılsın, Halil çalışkandır ve sorumluluğunu bilir, işini çok sevsin, ve sevilsin, kısa zamanda çok bereketli paralar kazanarak tüm hacizli borçlarını ve diğer borçlarını kapatıp, artık almak istediğimiz ev için yatırım yapmaya başlasın, 27 Aralık 2012 de biriken para 47.611.315 TL ye ulaşsın..

Dilek ve eşi Halil birbirine karşı savgi va saygılı bir çiftir, bu böyle devam etsin..

Dilek in kızı Bilgen i sağlıklı ve zeki bir birey olarak yetiştirmeye devam etsinler, bunun için gerekli tüm imkanlar ellerine ayaklarına kolayca ulaşsın..

Dilek in anneciği sağlıklı, mutlu, iyimser, pozitif düşünen, neşeli ve olumlu bi kadındır, bu böyle devam etsin ve en kısa zamanda tıkalı olan beyin damarları açılıp, normal işlevini görmeye devam etsin, Dilek in annesi sağlıklı olmayı seçsin, Dilek in annesinin bunu seçtiğini, sağlıklı ve mutlu olduğunu bizimle paylaşmasını seçiyorum..

Dilek iş konusunda çok kısmetlidir, bu böyle devam etsin ve çalışma saatleri 08:00-16:00 olup, Cumartesi- Pazar tatil, servisi ve Kızı Bilgen i bıraktığı kaliteli eğitimler veren ve Bilgenin de çok sevdiği kreşi bulunan maaşı 1500 ytl + iki ayda bir ikramiyesi olan bir işe 27 Ağustos 2012 de başlasın..

Dilek in kardeşi Derya 16 Eylül 2012 de muhteşem bir düğünle, çok mutlu olacağı bi eşle evlensin, bunun için gerekli olan tüm inkanlar kolaylıkla eline ayağına ulaşsın..

Dilek in diğer kardeşi Demet ve kocası Özgür mutlu bi çiftir, ilişkiler sevgi, saygı çerçevesinde devam etsin, çocukları Ali nin başarı ve mutluluklarıyla , mutlulukları artarak çoğalsın..

Dilek in eşi 14 Mayıs 2012 de almak istedikleri plazma tv yi alsın, bunun için gerekli fırsatlar kolayca ellerine ulaşsın..

Dilek 12-18 Temmuz 2012 tarihleri arasında eşi ve kızıyla beraber güzel bi tatil yapsınlar, kızları denizde çok eğlendikçe onların da mutlulukları artsın..

Dilekle birlikte bu çalışmayı yapan tüm arkadaşlarımın tüm dilekleri, bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde anda kabul olsun ve olduğuna dair deneyimler hemen yaşanmaya başlansın..

teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim

ay çok heycanliiim hihi
kız sen bu kadar isteyince evrenide heyecana getirmişsin baksana evren kargo kapıda hadi bak bak ,adresi soruyooooo:confety

RanaSmyrna
21-01-2012, 11:56
Dilekcim bütün dileklerin anda gerçekleşsin :) Gülçin abla ya da Hayal abla düzeltilmesi gereken yerler varsa yardımcı olurlar eminim...Sonrasında da en kısa zamanda başlarız çalışmaya:) saat 22:00 benim için uygundur...

tuna
21-01-2012, 12:04
:098x08Arkadaslar ben bu calısmada varım ancak mesaj yollama kısmında benden kaynaklanmayan bır sorun olustu umarım bırdaha olmaz

bilgendilo
21-01-2012, 12:06
Dilekcim bütün dileklerin anda gerçekleşsin :) Gülçin abla ya da Hayal abla düzeltilmesi gereken yerler varsa yardımcı olurlar eminim...Sonrasında da en kısa zamanda başlarız çalışmaya:) saat 22:00 benim için uygundur...
teşekkür ederim canım, umarım hepimizin dilekleri gerçekleşsin bütünün hayrına olcek şekilde..:confety

hayalayaz
21-01-2012, 12:30
ablam gayet güzel olmuş, bir iki kelimeyi değiştirdim, beğenirsen böyle okunsun..

Sevgili Evren şimdi sana Dilek Karakaya'nın siparişlerini veriyorum..

Halil in maaşı 1500YTl olsun ve sigortası yapılsın, Halil çalışkan ve sorumluluğunu bilen bir insandır, işini çok sevsin, ve sevilsin, kısa zamanda çok bereketli paralar kazanarak tüm ödemelerini rahatça ve kolayca yapsın, içinde sağlık, huzur ve mutlulukla yaşamak istediğimiz ev için yatırım yapmaya başlasın, 27 Aralık 2012 de biriken para 47.611.315 TL ye ulaşsın... BU şimdi OLsun

Dilek ve eşi Halil birbirine karşı sevgi dolu ve saygılı bir çiftir, bu böyle devam etsin..

Dilek'in kızı Bilgen'i sağlıklı ve zeki bir birey olarak yetiştirmeye devam etsinler, bunun için gerekli tüm imkanlar ellerine ayaklarına kolayca ulaşsın..

Dilek'in anneciği sağlıklı, mutlu, iyimser, pozitif düşünen, neşeli ve olumlu bir kadındır, bu böyle devam etsin ve en kısa zamanda beynindeki kökhücreler beyin damarlarında mükemmel olanı gerçekleştirsin... beyin her zaman olduğu gibi normal işlevini görmeye devam etsin, Dilek in annesi sağlıklı olmayı seçsin, Bu Şİmdi OLsun

Dilek iş konusunda çok kısmetlidir, bu böyle devam etsin ve çalışma saatleri 08:00-16:00 olup, Cumartesi- Pazar tatil, servisi ve Kızı Bilgen'i bıraktığı kaliteli eğitimler veren ve Bilgenin de çok sevdiği kreşi bulunan maaşı 1500 ytl + iki ayda bir ikramiyesi olan bir işe 27 Ağustos 2012 de başlasın... Bu Şimdi OLsun

Dilek in kardeşi Derya 16 Eylül 2012 de muhteşem bir düğünle, çok mutlu olacağı bir eşle evlensin, bunun için gerekli olan tüm inkanlar kolaylıkla eline ayağına ulaşsın... Bu Şimdi OLsun

Dilek in diğer kardeşi Demet ve kocası Özgür mutlu bir çiftir, ilişkileri sevgi, saygı çerçevesinde devam etsin, çocukları Ali nin başarı ve mutluluklarıyla , mutlulukları artarak çoğalsın..Bu Şimdi OLsun

Dilek in eşi 14 Mayıs 2012 de almak istedikleri plazma tv yi alsın, bunun için gerekli fırsatlar kolayca ellerine ulaşsın..Bu Şimdi OLsun

Dilek 12-18 Temmuz 2012 tarihleri arasında eşi ve kızıyla beraber güzel bir tatil yapsınlar, kızları denizde çok eğlendikçe onların da mutlulukları artsın..Bu Şimdi OLsun

Dilekle birlikte bu çalışmayı yapan tüm arkadaşlarımın tüm dilekleri, bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde anda kabul olsun ve olduğuna dair deneyimler hemen yaşanmaya başlansın..Bu Şimdi OLsun

teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim

bilgendilo
21-01-2012, 12:42
ablam gayet güzel olmuş, bir iki kelimeyi değiştirdim, beğenirsen böyle okunsun..

Sevgili Evren şimdi sana Dilek Karakaya'nın siparişlerini veriyorum..

Halil in maaşı 1500YTl olsun ve sigortası yapılsın, Halil çalışkan ve sorumluluğunu bilen bir insandır, işini çok sevsin, ve sevilsin, kısa zamanda çok bereketli paralar kazanarak tüm ödemelerini rahatça ve kolayca yapsın, içinde sağlık, huzur ve mutlulukla yaşamak istediğimiz ev için yatırım yapmaya başlasın, 27 Aralık 2012 de biriken para 47.611.315 TL ye ulaşsın... BU şimdi OLsun

Dilek ve eşi Halil birbirine karşı sevgi dolu ve saygılı bir çiftir, bu böyle devam etsin..

Dilek'in kızı Bilgen'i sağlıklı ve zeki bir birey olarak yetiştirmeye devam etsinler, bunun için gerekli tüm imkanlar ellerine ayaklarına kolayca ulaşsın..

Dilek'in anneciği sağlıklı, mutlu, iyimser, pozitif düşünen, neşeli ve olumlu bir kadındır, bu böyle devam etsin ve en kısa zamanda beynindeki kökhücreler beyin damarlarında mükemmel olanı gerçekleştirsin... beyin her zaman olduğu gibi normal işlevini görmeye devam etsin, Dilek in annesi sağlıklı olmayı seçsin, Bu Şİmdi OLsun

Dilek iş konusunda çok kısmetlidir, bu böyle devam etsin ve çalışma saatleri 08:00-16:00 olup, Cumartesi- Pazar tatil, servisi ve Kızı Bilgen'i bıraktığı kaliteli eğitimler veren ve Bilgenin de çok sevdiği kreşi bulunan maaşı 1500 ytl + iki ayda bir ikramiyesi olan bir işe 27 Ağustos 2012 de başlasın... Bu Şimdi OLsun

Dilek in kardeşi Derya 16 Eylül 2012 de muhteşem bir düğünle, çok mutlu olacağı bir eşle evlensin, bunun için gerekli olan tüm inkanlar kolaylıkla eline ayağına ulaşsın... Bu Şimdi OLsun

Dilek in diğer kardeşi Demet ve kocası Özgür mutlu bir çiftir, ilişkileri sevgi, saygı çerçevesinde devam etsin, çocukları Ali nin başarı ve mutluluklarıyla , mutlulukları artarak çoğalsın..Bu Şimdi OLsun

Dilek in eşi 14 Mayıs 2012 de almak istedikleri plazma tv yi alsın, bunun için gerekli fırsatlar kolayca ellerine ulaşsın..Bu Şimdi OLsun

Dilek 12-18 Temmuz 2012 tarihleri arasında eşi ve kızıyla beraber güzel bir tatil yapsınlar, kızları denizde çok eğlendikçe onların da mutlulukları artsın..Bu Şimdi OLsun

Dilekle birlikte bu çalışmayı yapan tüm arkadaşlarımın tüm dilekleri, bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde anda kabul olsun ve olduğuna dair deneyimler hemen yaşanmaya başlansın..Bu Şimdi OLsun

teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim

çok teşekkür ederim ablacım tabi ki de böyle olsun, şimdi çok daha güzel olmuş:ttt bu haliyle hemen bir çıktı alayım, tekrar herkese göndermem gerekir mi, yoksa burdan alır mısınız grup arkadaşlarım? :2007

şimdi herkesten cevap bekliyoruz, herkes saat ve gün konusunda hemfikir olduğunda başlarız sevgili Rana saat 22:00 için uygun demiş, diğer arkadaşlarımızdan cevap bekliyoruz, pazartesi başlamaktan yanayım ben, ama herkes bu akşam ya da yarın derse bana uyar..

sonsuznokta
21-01-2012, 12:47
Sevgili bilgendilo sipariş listen sana,sevdiklerine ve evrene hayırlar ve uğurlar getirerek şimmdi olsun...mutlu ve huzurlu kal...
Saat konusunda benim için sorun yok...Sizlere uygun olması yeterlidir....bugün zamanı belirleyelim ve hemen başlayalımm...dostlar neredesiniz .kararları kesinleştirelim...:0458:

edabulut
21-01-2012, 13:17
çok teşekkür ederim ablacım tabi ki de böyle olsun, şimdi çok daha güzel olmuş:ttt bu haliyle hemen bir çıktı alayım, tekrar herkese göndermem gerekir mi, yoksa burdan alır mısınız grup arkadaşlarım? :2007

şimdi herkesten cevap bekliyoruz, herkes saat ve gün konusunda hemfikir olduğunda başlarız sevgili Rana saat 22:00 için uygun demiş, diğer arkadaşlarımızdan cevap bekliyoruz, pazartesi başlamaktan yanayım ben, ama herkes bu akşam ya da yarın derse bana uyar..

canım arkadaşımmmmmm
ben burdan çıktı alıyorum
şimdiden tüm siparişlerin hayırlısıyla olsun:love0073:

benim için de saat 22:00 çok uygun..
bu arada akşam bir saatten sonra online olamıyorum
ama tam 22:00 de tüm kalbimle yanınızda olacağım bunu bilin
olur mu

dilek'cim listen hazır olduğuna göre...
sen ve diğer arkadaşlarımızdan haber bekliyorum..
bu gece veya hangi gün derseniz...
ben hazır ve nazırımdır :mx

RanaSmyrna
21-01-2012, 13:17
Dilekcim ben bu haliyle kopyaladım...Siz ne zaman başlayalım derseniz başlayalım..Bu akşam, yarın akşam ya da pazartesi...Bence hemen başlamak en iyisi :) Ve ayrıca teşekkür ederiz Hayal ablacımm :) saat ve gün konusunu şu şekilde belirleyelim..herkes uygun olduğu gün ve saati adının karşısına yazsın, çoğunluk ne derse onu yaparız :)

1. hafta= Bilgendilo

2. hafta= RanaSmyrna ----------------> pazar, 22:00

3. hafta= edabulut.......... 22:00

4.= hafta= sonsuznokta...saat 22.00

6. hafta= tuna...saat 22.00

7. hafta= nila

tuna
21-01-2012, 14:17
:62td8:62td8:62td8:62td8canım arkadaşımmmmmm
ben burdan çıktı alıyorum
şimdiden tüm siparişlerin hayırlısıyla olsun:love0073:

Benim için de saat 22:00 çok uygun..
Bu arada akşam bir saatten sonra online olamıyorum
ama tam 22:00 de tüm kalbimle yanınızda olacağım bunu bilin
olur mu

dilek'cim listen hazır olduğuna göre...
Sen ve diğer arkadaşlarımızdan haber bekliyorum..
Bu gece veya hangi gün derseniz...
Ben hazır ve nazırımdır :mx
ben uygunum 22;oo da arkadasım tum ıstedıklerın gerceklesmeye basladı bıle cook sevgıler

hayalayaz
21-01-2012, 14:26
arkadaşlar yarın akşam ( pazar) saat 22.00 de başlayın...

1. hafta= Bilgendilo

2. hafta= RanaSmyrna ----------------> pazar, 22:00

3. hafta= edabulut... saat 22.00

6. hafta= tuna...saat 22.00

7. hafta= nila

tuna
21-01-2012, 14:27
:0526::süp:haya.lBen cıktıyı aldım bıleee

hayalayaz
21-01-2012, 14:28
:0526::süp:haya.lBen cıktıyı aldım bıleee

:çıkmkı

tuna
21-01-2012, 14:33
:gunas*[ı][sıze=4]

arkadaşlar yarın akşam ( pazar) saat 22.00 de başlayın...

1. Hafta= bilgendilo

2. Hafta= ranasmyrna ----------------> pazar, 22:00

3. Hafta= edabulut... Saat 22.00

5. Hafta= diriliş operasyonu

6. Hafta= tuna...saat 22.00

7. Hafta= nila[/sıze][/ı]
hayal hanım cok heyecanlıyım ve mutluyum sızlere yurek dolusu sevgıler

edabulut
21-01-2012, 14:47
:gunas*
hayal hanım cok heyecanlıyım ve mutluyum sızlere yurek dolusu sevgıler

tuna'cım..ben de çok heyecanlıyımmmmmmmm:çiçek

bilgendilo

ranasmyrna

sonsuznokta

diriliş operasyonu

tuna

nila

canım grup arkadaşlarım...hepimizin isteklerinin an'da gerçekleşmesi dileğiyle..
çalışmamız şimdien hepimiz ve evrenin hayrına olsun:güzlkz

tuna
21-01-2012, 15:22
:2915bilgendilo arkadasim ozel mesaj yollamaya calistim sanirim yollayamadim dileklerinin senin ailenin kisacasi evrenin hayrina olmasini diliyorum sevgilerimle

tuna
21-01-2012, 15:35
:73e4317106059nd:anladım...keşke buraya yazsaydı.. ben bu çalışmalarda konuya mesaj yazılmasını çok önemsiyorum.. tuna aramıza yeni katıldığı için bilmiyordur.. şimdi sırası gelmişken, tunaya ve bu çalışmaya katılan tüm arkadaşlarımıza duyurayım..

canlar bu ve buna benzer uzun soluklu çalışmalara istisnasız her gün mesaj yazmanız motivasyon açısından çok önemli.. 2-3 gün arka arkaya konuyla ilgilenmediğinizde, siz evnizde siparişleri okusanız bile...arkadaşlarınız haklı olarak konuya ilginizin kaybolduğunu düşünüyorlar... elektirik kesilmesine benzer, istisnai durumlar haricinde eğer her gün mesaj yazmak içinizden gelmeyecekse çalışmaya katılmayın... sevgiler
hayal ablacim sagligim bu kivamda oldugu surece hergun sitede olacagim sitede gecirdigim her saniye benim enerjime enerji katiyor iyi ki sizden haberdarim teyzem edahamide sayesinde oldu bu cok pozitif dusuncelere sahip biriyimdir sanirim buyuzden buradayim tesekkurler evren sizi seviyorum ve tum grup arkadaslarima sevgiler

hayalayaz
21-01-2012, 16:11
:73e4317106059nd:
hayal ablacim sagligim bu kivamda oldugu surece hergun sitede olacagim sitede gecirdigim her saniye benim enerjime enerji katiyor iyi ki sizden haberdarim teyzem edahamide sayesinde oldu bu cok pozitif dusuncelere sahip biriyimdir sanirim buyuzden buradayim tesekkurler evren sizi seviyorum ve tum grup arkadaslarima sevgiler

tunacığım sağlığın daha iyi olabilir.. her gün kendine şöyle söyle ..her gün bir önceki güne göre her bakımdan iki kat daha fazla iyi olmayı tercih ediyorum... bu olumlama dünyanın her yerinde o kadar çok kullanılıyor ki... şu an kolektif bilinç oluşturmuş ve en hızlı şekilde etki eden olumlamadır diyebilirim..

bu olumlamayı söylediğin zaman, aynı senin gibi her daha iyi olmayı tercih eden insanların yarattığı kolektif alana birikmiş olan, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, huzur adına birikmiş olan tercihlere de otomatik olarak bağlanırsın... ve yaşamında hızlı bir şekilde gerçeleştirirsin.. sevgiler

tuna
21-01-2012, 16:25
:ttt.her gün bir önceki güne göre her bakımdan iki kat daha fazla iyi olmayı tercih ediyorum...

sonsuznokta
21-01-2012, 20:45
kimse yokmu arkadaşlar ...:mshareketliifade226

RanaSmyrna
21-01-2012, 20:54
ben buradayım.... :)

hayalayaz
21-01-2012, 21:01
hallliiii... hallooooo....bende buradayım *hayal*

sonsuznokta
21-01-2012, 21:06
Sevgili Rana ,ben yeni gelişmeleri görmeden 8.sayfadan atmıştım o mesajı.Pazar akşamsaat 22:00 de başlayacakmış...Hepimize de hayırlı uğurlu olsun...Sevgiyle kal...:çiçi6

sonsuznokta
21-01-2012, 21:12
Sevgili Hayal dostum selam ...Ben sipariş listesi hazırlarken dalmışım,8.sayfaya bakakaldım...meğer herşey kararlaştırılmış....çok sevindim...Hayırlı olsun ...:çiçi6

RanaSmyrna
21-01-2012, 21:15
Sevgili Rana ,ben yeni gelişmeleri görmeden 8.sayfadan atmıştım o mesajı.Pazar akşamsaat 22:00 de başlayacakmış...Hepimize de hayırlı uğurlu olsun...Sevgiyle kal...:çiçi6

:) evet yarın akşam 22:00'de başlıyoruz..hayırlısıyla :)
çok heyecanlıyım, çok mutluyum:)
hepimizin isteklerini tüm kalbimle, tüm içtenliğimle, bütün pozitif enerjimle ve gerçekleşeceğine gerçekten inanarak okuyacağım:confety
aynı sizin gibi, tıpkı sizlerin de yapacağınız gibi :)

Sevgiler...:çiçi2

hayalayaz
21-01-2012, 21:37
Sevgili Hayal dostum selam ...Ben sipariş listesi hazırlarken dalmışım,8.sayfaya bakakaldım...meğer herşey kararlaştırılmış....çok sevindim...Hayırlı olsun ...:çiçi6

kararlaştırılması için biraz emrivaki oldu, sonsuznokta dostum, hayırlısı ile başlasın..siparişleriniz bir an önce adrese teslim edilsin istedim..:$

RanaSmyrna
21-01-2012, 21:49
kararlaştırılması için biraz emrivaki oldu, sonsuznokta dostum, hayırlısı ile başlasın..siparişleriniz bir an önce adrese teslim edilsin istedim..:$

zannımca iyi oldu ablacım, kendi adıma epey vakit kaybettim çünkü :)
inşallah yarın 22:00ye kadar gruptaki herkesin başlayacağımızdan haberi olur...benim tek çekincem bu...

bilgendilo
21-01-2012, 21:50
Bana da uygundur.
Hepimize hayır olsun.

sonsuznokta
21-01-2012, 22:19
Sevgili bilgendilo bütün dileklerinin siparişini öyle bir aşk ve şevkle okuyacaam ki anda olsunlar...prova yaptım...hepsi anda olsun .iyi geceler canım...

edabulut
21-01-2012, 22:34
Arkadaslar,
Nila ve dirilis operasyonu nu bugun hic goremedim
Umarim yarin gece baslayacagimizdan bir sekilde
Haberleri olur..
Sevgiler,
Eda

hayalayaz
21-01-2012, 22:51
nila'ya ulaşırım..teli bende var, diriliş operasyonunun da bu isimle face'de sayfası var.. kıslaaaar herşey kontrol altında stres yapmayın..*hayal*

sanem83
21-01-2012, 22:54
Arkadaslar,
Nila ve dirilis operasyonu nu bugun hic goremedim
Umarim yarin gece baslayacagimizdan bir sekilde
Haberleri olur..
Sevgiler,
Eda
merhabalar ,diriliş bu gün dışardaydı ama merak etmeyin haberi var .Sadece nete giremedi

edabulut
21-01-2012, 22:59
Hayal Ablacim ve sanem'cim
Icim rahatladi valla :)
Sevgiler
Eda

sanem83
21-01-2012, 23:02
Hayal Ablacim ve sanem'cim
Icim rahatladi valla :)
Sevgiler
Eda
merak etme tatlım sanem takipte bişicik olmaz her şey kontrol altında:mshareketliifade177

hayalayaz
21-01-2012, 23:03
diriliş operasyonuna face'den mesaj yazdım.. bide dürtük atcektim ama, :smile592os: dürtükelini bulamadım.. sayfasındaki dürtükelini kullanılmaz duruma getirmiş galiba... gelsinde bizede öğretsin..o el nası işlevden çıkarılıyosa...face'in dürtükçü gerzeklerinden kurtulalım..

sanem83
21-01-2012, 23:07
diriliş operasyonuna face'den mesaj yazdım.. bide dürtük atcektim ama, :smile592os: dürtükelini bulamadım.. sayfasındaki dürtükelini kullanılmaz duruma getirmiş galiba... gelsinde bizede öğretsin..o el nası işlevden çıkarılıyosa...face'in dürtükçü gerzeklerinden kurtulalım..

Diriliş Operasyonu
22-01-2012, 13:03
bilgendilo üstadın dilekleri, sonsuz ışığın yegane gerçekliğiyle anda yükselsin...Saygılarımla

tuna
22-01-2012, 15:04
:ğülsaat 22:00 da senin dileklerin icin tum gucumuzu ve isigimizi kullanacagiz arkadasim dilek sonsuz sevgiler

RanaSmyrna
22-01-2012, 15:45
Şimdi sipariş listemi tekrar gözden geçirdim bi de ne göreyim... İsteklerim de bile ket vurmuşum kendime!!!Evrenden dilerken, sahip olduğunu hayal ederken bile böylesine kendini sınırlayan birinin bu halde olmasına şaşmamak lazım!!Çok kızdım kendime!!!Çoookkkk...Gönlümü geniş tutacağım artık:) isteyeceğim, dileyeceğim...küçük, büyük bir sürü dilek...farklı farklı seçenekler koyacağım önüme!!ben istemedikten sonra tabiii ki gelmez onlar bana!!!ve ben bunu daha yeni fark ediyorum!! :)

nila
22-01-2012, 17:06
ben burdayım arkadaşlar merak etmeyin. daha önce de iki defa 7 günlük dilek çalışması yaptım.. inanılmaz faydalarını gördüm... çok güzel sonuçlar alacağımıza yürekten inanıyorum. ben mesajlarımı blackbery den takip ediyorum işler çok yoğun olduğu için ama gelen dilekeri mailime atıyorum ve düzenli olarak çalışmayı yapıyorum. lütfen yüreğinizi ferah tutun.. sevgiler...

nila
22-01-2012, 17:09
sevgili bilgendilo özel mail mesaj olatak atacaksınız siparişini değil mi? bana gelen bir mesaj olmadı çünkü

hayalayaz
22-01-2012, 17:18
arkadaşlar bilgendilo dileklerini site ortamında paylaştı, gerideki sayfalarda kaldığı için görmemişsiniz..

teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim

hayalayaz
22-01-2012, 17:20
sevgili bilgendilo özel mail mesaj olatak atacaksınız siparişini değil mi? bana gelen bir mesaj olmadı çünkü

bilgendilonun siparişlerini...sana özelden gönderdim ablam

edabulut
22-01-2012, 18:48
bilgendilo'mmmmmmmm
canım arkadaşım benimmmmmm
az kaldı..
tam 22:00 de tüm arkadaşlarımız gibi
ben de hazır olacağımdır.......teytey

sevgili evren..
sen de duy biziiiii

dilek'ciğimin siparişleri yolda....geliyorrrrrrrrr*hayal*

bilgendilo
22-01-2012, 19:51
ben evimde net olmadığı için kardeşim yazıyor akşam 22,00 da benim için siparşleri okuycağınz için teşekkür ederim

RanaSmyrna
22-01-2012, 20:15
Dilekciğim, siparişlerini bütün kalbimizle, bütün pozitf enerjilerimizle göndereceğiz evrene...Tüm dileklerin bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde an da kabul olsunnn :)

boran
22-01-2012, 20:51
allah allah

tuna
22-01-2012, 21:16
:haya.l:grindilek cim buradayiz seninleyiz tum evrenin enerjisi oluk oluk akacak ve tum dileklerin ulasacak gereken yere hissediyorum enerji akisini canim benim

sonsuznokta
22-01-2012, 21:42
Haydi dostlar...Sevgili Bilgendilo'nun siparişleri için hazırlıklar başlasın ...Tüm içtenliğimizle,tüm özgücümüzle ,tüm inancımızla ve Sevgili dostlarımız Hayalayaz ve Gülçin Şen'in bizlere sunduğu şifaları teşekkürlerimizle kabul ederek oluşturduğumuz şifamızlabaşlayalım...olsun.amin.:confetyolsun.

Diriliş Operasyonu
22-01-2012, 21:54
Bütün kanallar açık... ?!

Diriliş Operasyonu
22-01-2012, 21:59

teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim

DİLEK KARAKAYA ÜSTADIN DİLEKLERİ ANDA OLSUN YAĞMUR GİBİ YAĞSIN...

RanaSmyrna
22-01-2012, 22:04
Tamamdır dilekcim, siparişleri gönderdim...Hayırlısıyla, çok yakında kapında olacaaakkkk...Sevgilerrrrr :)

DENİZ
22-01-2012, 22:07
oldu bile va saaaaaaaaaaa:aladdin

edabulut
22-01-2012, 22:08
Dilek'cim tum siparislerini evrene verdim
Evren de sevgiyle kabul ettigini soyledi bana :)
Haydi hayirlisi olsun
Canim arkadasimin butun dilekleri hemen kabul olsun

bilgendilo
22-01-2012, 22:20
çok teşekkür ederim arkdaşlar benimle birlikte bu çalışmayı yapan herkesin dilekleri anda kabul olsun.

hayalayaz
22-01-2012, 22:22
bilegdilooooooooooooooooooo, VAS SAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *hayal*

hayalayaz
22-01-2012, 22:24
allah allah

boran yedi deliler, dokuz tokmaklıların arasına hoşgeldin.. haha haha haha :ççk

tuna
22-01-2012, 22:38
:mxbilgendilo dileklerin evrene ulasti tebrikler yeni isin ve digerleri hayirli olsun

sonsuznokta
22-01-2012, 22:56
:güzÇokheyecan verici ve çok güzel ve çok özel bir sipariş oldu.Sevgili Bilgendilo sana ve bütüne hayırlı ve uğurlu olsun...Kapı çaldıysa sen bak... siparişler gelmiştir mutlak...:ü,gül:ü,gül:ü,gül

bilgendilo
23-01-2012, 09:01
tekrar çok teşekkür ederim hepinize canlarım, hayal ablacım canım ablam sen bitanesin, ben yokken işini gücünü bırakıp benim yerime ilgilendiğin için çooooooooook teşekkür ederdim, benim ablam bir melek:mel3

hepinizi çoooooooooooook seviyorum:0401:

boran
23-01-2012, 09:12
hos bulduk :62td8

boran
23-01-2012, 09:21
:hgk

RanaSmyrna
23-01-2012, 10:49
hoşgeldin sevgili boran :)
günaydınnnn arkadaşlaaarrr!!! :mx
bugün yeni yılın ilk yeni ayı gözükecek...
yeni başlangıçlar, sevinçler, mutluluklar, bolluk, bereket, zenginlik hepimizin olsunn...
akşam 22:00de dilekciğimizin siparişlerini evrene iletmek için görüşmek üzereeee.... :)

bilgendilo
23-01-2012, 10:50
boran yedi deliler, dokuz tokmaklıların arasına hoşgeldin.. Haha haha haha :ççk
:0399:

bilgendilo
23-01-2012, 12:06
hoşgeldin sevgili boran :)
günaydınnnn arkadaşlaaarrr!!! :mx
bugün yeni yılın ilk yeni ayı gözükecek...
yeni başlangıçlar, sevinçler, mutluluklar, bolluk, bereket, zenginlik hepimizin olsunn...
akşam 22:00de dilekciğimizin siparişlerini evrene iletmek için görüşmek üzereeee.... :)

:mx

boran
23-01-2012, 14:54
:confetytesekkurler cooooook hos buldum sizleri

tuna
23-01-2012, 17:11
:kızsoppi sevgili bilgendilo 22:00 da yine seninle ve dileklerinle birlik olup evreni kusatacagiz enerjimizle ve o da bize sunacak senin en masum isteklerini olacak olacak biliyorum olduu bileee

bilgendilo
23-01-2012, 17:29
:kızsoppi sevgili bilgendilo 22:00 da yine seninle ve dileklerinle birlik olup evreni kusatacagiz enerjimizle ve o da bize sunacak senin en masum isteklerini olacak olacak biliyorum olduu bileee

çoooook teşekkürler sevgili tuna:0401: umarım benim için sipariş veren tüm arkadaşlarımın dilekleri anda kabul olsun :mel3

edabulut
23-01-2012, 19:45
:confetytesekkurler cooooook hos buldum sizleri

hoşgeldin boran :)

bilgendilo'mmmmmmmm
bugün 2.günnnn
siparişlerin elimde
ve saat tam 22:00 de evrene ulaştırılmak üzere hazır:cool

edabulut
23-01-2012, 21:36
ve son yirmi beş dakika..

hazır ol bilgendilo
hazır ol ey evren

dilek'ciğimin siparişleri geliyorrrrrrrrrrrrr:62td8

ben ve arkadaşlarım..yine tek bir yürek olacağız..
bilgendilo'nun dilekleri tez zamanda kabul olsun
ve ol'du bile..çok şükür
:trrrt

Diriliş Operasyonu
23-01-2012, 21:54
Selam Gençlik!... Are you ready ?... Son 5 dk.

Diriliş Operasyonu
23-01-2012, 21:59

teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim

RanaSmyrna
23-01-2012, 22:05
Varan 2 Dilekciğim :)
Siparişler gönderildiii...
En kısa zamanda kapında olsunnn ve oldu bile :)

edabulut
23-01-2012, 22:08
Bilgendilocummmmm
Tum siparislerin verildi
Bu arada simdiden plazma tv yi nereye koyacaginizi belirleseniz
Iyi olurrr :)

sonsuznokta
23-01-2012, 22:30
Sevgili Bilgendilo...siparişlerini büyük bir mutluluk ve neşe ile verdim evrene ...katlanarak gelsinler sana ve ailene;uğurlarıyle, bereketleriyle, sevginizi artırmaya...OLsun...Senin ,ailenin ve bütünün hayrı adına...amin...:59884

hayalayaz
23-01-2012, 23:37
bilgendilo VAS SAAAAAAAAAAAAA*hayal*

bilgendilo
24-01-2012, 08:52
çooooooooook teşekkür ediyorum hepinize grup arkadaşlarım ve hayal ablam,:0458: hepsini sevgiyle kabul ettim umarım hepimizin tüm dilekleri anda kabul olsun, hepinizi çooooook seviyorum, edacımın dediği gibi akşam 22:00 de tek yürek oluyoruz, çok güzel bişiy bu...:gunas*

Bilgendilocummmmm
Tum siparislerin verildi
Bu arada simdiden plazma tv yi nereye koyacaginizi belirleseniz
Iyi olurrr :)

plazma tvnin yeri hazır edacım, duvara monte ettirmek istiyoz, evimiz küçük olduğu uçun, hatta onun yerine plazma tv resmi yapıştırmıştım aylarca kaldı, kızım kopardı kucağımızdayken, gerçeği geliyo ya ondandır :vuhu

RanaSmyrna
24-01-2012, 10:50
Günaydın canlarrr :)
Bütün dileklerinizin gerçek olduğu, bolluk bereket dolu bir gün diliyorum...
Dilekciğim tatlı kızın yeni kreşinde çok mutlu olsun...
Akşama görüşürüzzz :mx

bilgendilo
24-01-2012, 11:12
ay çok teşekkür ederim canımcım böyle söyleyince çok sevindirik oluyom tüm dileklerim oldu bile :butterfilles

kraliçe
24-01-2012, 12:24
Canlarım, belki Kıbrıs'ta yaşayan arkadaşlardan duymuşsunuzdur. Burda günlerdir Elektrik Dairesinin ve Telefon Dairesinin grevleri var bu yüzden saatler süren elektrik kesintileri yaşıyoruz ve internet erişimlerimiz yok. Zaman zaman deniyorum nete girmeyi fakat msj bile yazamadan kesiliyor. Ben kuantum sıçrama ve kozmik sipariş çalışmalarına başlamıştım, düzenli devam ediyorum. Merak etmeyin özellikle Sedef için söylüyorum hiç bir aksama yok tam zamanında siparişler veriliyor. Bizim grubun başlığını bulamadığım için buradaya yazdım. Bu arada umarım fazla birşey kaçırmamışımdır. Bizim grupdaki diğer arkadaşların siparişlerini göremedim ben kendiminkini düzeltmeler için bugünlerde paylaşmayı düşünüyorum gerçi son haftalardayım ama düzeltmelerde katkıda bulunursanız sevinirim özellikle Hayal abla ve Gülçin ablasoppiŞimdiden teşekkürler. Sevgiyle...

Gülçin Şen
24-01-2012, 12:27
Canlarım, belki Kıbrıs'ta yaşayan arkadaşlardan duymuşsunuzdur. Burda günlerdir Elektrik Dairesinin ve Telefon Dairesinin grevleri var bu yüzden saatler süren elektrik kesintileri yaşıyoruz ve internet erişimlerimiz yok. Zaman zaman deniyorum nete girmeyi fakat msj bile yazamadan kesiliyor. Ben kuantum sıçrama ve kozmik sipariş çalışmalarına başlamıştım, düzenli devam ediyorum. Merak etmeyin özellikle Sedef için söylüyorum hiç bir aksama yok tam zamanında siparişler veriliyor. Bizim grubun başlığını bulamadığım için buradaya yazdım. Bu arada umarım fazla birşey kaçırmamışımdır. Bizim grupdaki diğer arkadaşların siparişlerini göremedim ben kendiminkini düzeltmeler için bugünlerde paylaşmayı düşünüyorum gerçi son haftalardayım ama düzeltmelerde katkıda bulunursanız sevinirim özellikle Hayal abla ve Gülçin ablasoppiŞimdiden teşekkürler. Sevgiyle...

Sıkma canını kraliçecim ..

Umarım en kısa zamanda grev biter..

Elimizden gelen birşey olursa seve seve dileklerin için yardımcı oluruz merak etme:0401:

tuna
24-01-2012, 12:42
Evren bolluktan, bereketten, mutluluktan yanadır ve çok cömerttir.

Muazzam bir çekim gücüne sahibim, bu yüzden sahip olmayı istediğim her şey bana coşkun sular gibi akarak gelir.

Kendime dolıu, dolu yaşadığım, mutlu huzurlu bir yaşam kurdum...Öğrencilik yolumda daima huzurla ilerliyorum... hedeflerime yönelik huzurlu ve kararlı eylemler gerçekleştiriyorum..

tuna
24-01-2012, 12:44
:new61*:new61*:new61*:new61*:new61* HERKESE GUNAYDIN :kuslar:kuslar

edahamide
24-01-2012, 12:58
:0345::new61*:new61*:new61*:new61*:new61* HERKESE GUNAYDIN :kuslar:kuslar
günaydınnnn..nerelerdesin,özledim seni..:love:love:love

edahamide
24-01-2012, 12:59
:çoçokCanlarım, belki Kıbrıs'ta yaşayan arkadaşlardan duymuşsunuzdur. Burda günlerdir Elektrik Dairesinin ve Telefon Dairesinin grevleri var bu yüzden saatler süren elektrik kesintileri yaşıyoruz ve internet erişimlerimiz yok. Zaman zaman deniyorum nete girmeyi fakat msj bile yazamadan kesiliyor. Ben kuantum sıçrama ve kozmik sipariş çalışmalarına başlamıştım, düzenli devam ediyorum. Merak etmeyin özellikle Sedef için söylüyorum hiç bir aksama yok tam zamanında siparişler veriliyor. Bizim grubun başlığını bulamadığım için buradaya yazdım. Bu arada umarım fazla birşey kaçırmamışımdır. Bizim grupdaki diğer arkadaşların siparişlerini göremedim ben kendiminkini düzeltmeler için bugünlerde paylaşmayı düşünüyorum gerçi son haftalardayım ama düzeltmelerde katkıda bulunursanız sevinirim özellikle Hayal abla ve Gülçin ablasoppiŞimdiden teşekkürler. Sevgiyle...
Sevgili kraliçe bir an önce Tüm kıbrıs ve dünya için herşeyin yoluna girmesini diliyorum..:mshareketliifade393:mshareketliifade39 3

bilgendilo
24-01-2012, 14:27
ben de dilerim bi an önce Kıbrıs'ta herşey bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde sonuçlanır:çiçi2 Sevgili Kraliçe

edabulut
24-01-2012, 20:00
ben de dilerim bi an önce Kıbrıs'ta herşey bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde sonuçlanır:çiçi2 Sevgili Kraliçe

kraliçe'mmmmm bitsin şu grevler hayırlısıyla canım benim..ve ol'du bilee:ci

çooooooooook teşekkür ediyorum hepinize grup arkadaşlarım ve hayal ablam,:0458: hepsini sevgiyle kabul ettim umarım hepimizin tüm dilekleri anda kabul olsun, hepinizi çooooook seviyorum, edacımın dediği gibi akşam 22:00 de tek yürek oluyoruz, çok güzel bişiy bu...:gunas*

plazma tvnin yeri hazır edacım, duvara monte ettirmek istiyoz, evimiz küçük olduğu uçun, hatta onun yerine plazma tv resmi yapıştırmıştım aylarca kaldı, kızım kopardı kucağımızdayken, gerçeği geliyo ya ondandır :vuhu

evet canişkomm duvara asmak süper fikir..bilgen'cim iyi yapmış tabii
evren siparişini kargoya verdi bile:L

pekiii...tatile nereye gideceğinizi karar verdiniz mi bakiimmmm
bak bilgen'cim kırmızı bir şapka istiyormuş annesi haberin olaaa :)
eda teyze biz temmuz da deniz kenarına tatile gideceğiz söyle
anneme bana en süslüsünden kırmızı bir şapka alsın dedi ona göre:grin

veeeeeeeee bilgendilomun 3.günü...
siparişlerin,ben ve gruptaki tüm arkadaşlarımız
tarafından sevgiyle evrene verilmek üzere hazır tabi ki..

yine saat tam 22:00 dee

hazır ol evrennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dilek'ciğimin siparişleri geliyorrrrrrrrrrrrrrr

:pon pon

Diriliş Operasyonu
24-01-2012, 21:55
Son 5 dk.

hayalayaz
24-01-2012, 21:57
ben buradayım *hayal*

Diriliş Operasyonu
24-01-2012, 21:59

teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim

RanaSmyrna
24-01-2012, 22:06
Varan 3 Dilekciğim....:haya.l

VAS SAAAAAAAAAAAAAAAA :confety

edabulut
24-01-2012, 22:09
Bilgendilommmmmm
Canim benimmmmm
Tum siparislerin verildi evrencigime
Siparislerin teslimat asamasindaymisss
Haberin olaaaa
Arada bi camdan,kapidan,bacadan..
Heryerden bakiver olur mu:)

nila
24-01-2012, 22:34
ben bu yeni dilek grubumu çok sevdim:) hepinizi öpüyorum....

sonsuznokta
25-01-2012, 00:02
Sevgili Bilgendilo.

3.günümüz de hayırlı olsun ...Minik Bilgen'imize ve ailesine mutluluk,huzur,şifave bolluk bereket dolsun...Bütün dilekler şimdi ve herşeyin hayrına olsun...Oldu hem de fazlasıle inşallah...sevgiler...:new61*:mx

bilgendilo
25-01-2012, 10:12
kraliçe'mmmmm bitsin şu grevler hayırlısıyla canım benim..ve ol'du bilee:ci

evet canişkomm duvara asmak süper fikir..bilgen'cim iyi yapmış tabii
evren siparişini kargoya verdi bile:L

pekiii...tatile nereye gideceğinizi karar verdiniz mi bakiimmmm
bak bilgen'cim kırmızı bir şapka istiyormuş annesi haberin olaaa :)
eda teyze biz temmuz da deniz kenarına tatile gideceğiz söyle
anneme bana en süslüsünden kırmızı bir şapka alsın dedi ona göre:grin

veeeeeeeee bilgendilomun 3.günü...
siparişlerin,ben ve gruptaki tüm arkadaşlarımız
tarafından sevgiyle evrene verilmek üzere hazır tabi ki..

yine saat tam 22:00 dee

hazır ol evrennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dilek'ciğimin siparişleri geliyorrrrrrrrrrrrrrr

:pon pon

ay canımsın ya valla sevinçten gözlerim doldu, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için meleğim, demek ki napılıomuş derhal en süslüsünden kırmızı bi şapka bulunup alınıyomuş :mshareketliifade393

bilgendilo
25-01-2012, 10:19
ben buradayım *hayal*

[QUOTE=RanaSmyrna;101615]Varan 3 Dilekciğim....:haya.l

VAS SAAAAAAAAAAAAAAAA :confety

Bilgendilommmmmm
Canim benimmmmm
Tum siparislerin verildi evrencigime
Siparislerin teslimat asamasindaymisss
Haberin olaaaa
Arada bi camdan,kapidan,bacadan..
Heryerden bakiver olur mu:)

Sevgili Bilgendilo.

3.günümüz de hayırlı olsun ...Minik Bilgen'imize ve ailesine mutluluk,huzur,şifave bolluk bereket dolsun...Bütün dilekler şimdi ve herşeyin hayrına olsun...Oldu hem de fazlasıle inşallah...sevgiler...:new61*:mx

çoooooooooook teşekkürler ediyorum, arkadaşlarım, nekağar güzel bişiy bu, dileklerim olmasa bile, sizin bu güzel dilekleriniz yeter be, böyle dostlarım varken daha benim sırtım yere gelir mi, kesseler acımaz :love

umarım hepimizin dilekleri anda kabul olsun..:ü,gül

he bu arada sırada sevgili rana var galiba, siparişlerin hazır mı canım, benim cumartesiye kadar almam lazım onu, daha erken olsa daha ii olur, ne oluuuuuur ne olmaz erkenden hazır olsun da..

RanaSmyrna
25-01-2012, 11:55
Günaydın canlarrr...

Dilekciğim benim siparişler hazır aslında ama aklıma geldikçe ekliyorum..en geç cumaya iletirim tatlım sana...:mx

tuna
25-01-2012, 13:44
:güzlkz:güzlkz:güzlkz:güzlkzsevgili bilgendilo ben dua ve dileklerine tum kalbimle duzenli olarak katiliyorum senin ve tum grup arkadaslarimin dilekleri evrene ulassin hemen deneyimlemelerini yasayalim sevgiler selamlar

tuna
25-01-2012, 13:46
Son 5 dk.
karanliklar lordu da kim

edabulut
25-01-2012, 19:56
ben bu yeni dilek grubumu çok sevdim:) hepinizi öpüyorum....

nila'cım..biz de seni çok seviyoruz canım benim:love0073:

ay canımsın ya valla sevinçten gözlerim doldu, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için meleğim, demek ki napılıomuş derhal en süslüsünden kırmızı bi şapka bulunup alınıyomuş :mshareketliifade393

ya canımın içi..ben senin dileklerini öyle bir içten okuyorum ki..
okurken gözümün önünde canlandırıyorum bir de..
ve gözlerim doluyor inan..ama mutluluktan..çünkü hepsi
hayırlısıyla gerçekleşecek canım arkadaşım benim..o yüzden
senin dileklerini okuduktan sonra inanılmaz bir huzur kaplıyor içimi ::

evet annesi...kızımıza kırmızı şapkasını almayı unutmuyoruz..
bu arada bilgen kreşinde o kadar mutlu ki..öğretmeni de
onu çok seviyor ve diğer arkadaşlarının yanında çok keyifli bizim
minnoş:ttt

ve kaldı 2 saat...

canım evrencimmmmmmmmm
iki saat sonra bilgendilo'mun siparişlerinde görüşmek üzere:trrrt

RanaSmyrna
25-01-2012, 21:45
son 15 dk :)

RanaSmyrna
25-01-2012, 22:05
Varan 4 :ttt

Dilekciğim, canım benim...
Tüm isteklerin ANda gerçekleşsin...

edabulut
25-01-2012, 22:06
Bilgendilommmm
Butun siparislerin sevgiyle
Evrencigime verildi :)

Ve oldu bileeee
Vas saaaaa

sonsuznokta
25-01-2012, 22:44
Seni güzel insan Bilgendilo ,4.günde de evrenle siparişleşirken dileklerinle ilgili;yüreğim sevinçten zıpladı durdu sinemde...Vesselam oldu siparişlerin de imgeleri zihnimde kısa metrajlı filmlerle doldu.Bol kazançlı işler,sağlıklı anne.tv(hem de e n iyisi)6 değil 15 gün güzel tatilller,mutluluk dolu kreş,muhteşem düğünler ,mutluluk,huzur,bolluk bereket v.s. hepsi de senin güzelliğinin armağanı evrenden.Herşey gönlünce olsun...Sevgiyle kal sevdiklerinle...:mx

DENİZ
25-01-2012, 22:54
bilgendilo dileklerin oldu bilee vasaa

bilgendilo
26-01-2012, 09:21
:güzlkz:güzlkz:güzlkz:güzlkzsevgili bilgendilo ben dua ve dileklerine tum kalbimle duzenli olarak katiliyorum senin ve tum grup arkadaslarimin dilekleri evrene ulassin hemen deneyimlemelerini yasayalim sevgiler selamlar

Varan 4 :ttt

Dilekciğim, canım benim...
Tüm isteklerin ANda gerçekleşsin...

Bilgendilommmm
Butun siparislerin sevgiyle
Evrencigime verildi :)

Ve oldu bileeee
Vas saaaaa

Seni güzel insan Bilgendilo ,4.günde de evrenle siparişleşirken dileklerinle ilgili;yüreğim sevinçten zıpladı durdu sinemde...Vesselam oldu siparişlerin de imgeleri zihnimde kısa metrajlı filmlerle doldu.Bol kazançlı işler,sağlıklı anne.tv(hem de e n iyisi)6 değil 15 gün güzel tatilller,mutluluk dolu kreş,muhteşem düğünler ,mutluluk,huzur,bolluk bereket v.s. hepsi de senin güzelliğinin armağanı evrenden.Herşey gönlünce olsun...Sevgiyle kal sevdiklerinle...:mx

bilgendilo dileklerin oldu bilee vasaa

sonsuz teşekkürler hepinize güzel yürekli dostlarım:love0073:, umarım, tüm güzel dilekleriniz katlanarak size geri dönsün, hepinizi çooooooook seviyorum, hayal ablamın dediği gibi, canımla besleyeseim gelio :throw

bilgendilo
26-01-2012, 09:22
nila'cım..biz de seni çok seviyoruz canım benim:love0073:

ya canımın içi..ben senin dileklerini öyle bir içten okuyorum ki..
okurken gözümün önünde canlandırıyorum bir de..
ve gözlerim doluyor inan..ama mutluluktan..çünkü hepsi
hayırlısıyla gerçekleşecek canım arkadaşım benim..o yüzden
senin dileklerini okuduktan sonra inanılmaz bir huzur kaplıyor içimi ::

evet annesi...kızımıza kırmızı şapkasını almayı unutmuyoruz..
bu arada bilgen kreşinde o kadar mutlu ki..öğretmeni de
onu çok seviyor ve diğer arkadaşlarının yanında çok keyifli bizim
minnoş:ttt

ve kaldı 2 saat...

canım evrencimmmmmmmmm
iki saat sonra bilgendilo'mun siparişlerinde görüşmek üzere:trrrt

senin okurken canlandırdığın gözlerine kurban olurum ben :mel3

tuna
26-01-2012, 15:20
merhaba arkadasar bugun yuksek cekim gucumuzu yine diek arkadasimiz icin kuanacagiz yine gonu gonue sevgier seamar

tuna
26-01-2012, 15:21
:mshareketliifade177:mshareketliifade177:mshareket liifade177:mshareketliifade177:mshareketliifade177 :mshareketliifade177 22:00 da gorusuruuuuz

bilgendilo
26-01-2012, 16:25
merhaba arkadasar bugun yuksek cekim gucumuzu yine diek arkadasimiz icin kuanacagiz yine gonu gonue sevgier seamar

:ççkklp

RanaSmyrna
26-01-2012, 17:34
dilekciğim tümmm pozitif enerjim ve çekim gücümle saat 22:00 de burada olacağım... sevgilerrr... :mx

bilgendilo
26-01-2012, 17:37
dilekciğim tümmm pozitif enerjim ve çekim gücümle saat 22:00 de burada olacağım... sevgilerrr... :mx
:love0073:

edabulut
26-01-2012, 19:25
senin okurken canlandırdığın gözlerine kurban olurum ben :mel3

:love0073:

canım bilgendilomm
siz o kadar sevimli bir ailesiniz ki...
sen,eşin ve minnoş bilgen'cik..

ben de diğer grup arkadaşlarım gibi,
senin o güzel dileklerinin hepiciği,ailen ve
bütün için hayırlısıyla OLsun diyorum

ve sevgili evrencimmm
bugün bilgendilomun 5.günü
ve yaklaşık 2,5 saat sonra
tam 22:00 de görüşmek üzre:sirin

sonsuznokta
26-01-2012, 21:33
Son yarım saat ...Gidip güzelce hazırlanayım :0458::0458::0458:Sevgili Bilgendilo ve ailesinin 5.gün siparişlerine ...görüşürüz canlar...

Diriliş Operasyonu
26-01-2012, 21:53
Son 7 dk.

Diriliş Operasyonu
26-01-2012, 21:59

teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim

hayalayaz
26-01-2012, 22:05
diriliş operasyonu kitaplarım geldi..çooook teşekkür ederim... şimdi bizim kıslar merak ederler... arkıdeşleee..aramızda gerçek bir yazar var... diriliş operasyonu yazdığı kitabın ismi.. ben bu gün dışarı çıkmıştım, önüme gelen tüm kitapçılara, girdim ve diriliş operasyonunun yazdığı kitapları sordum...

en geç üç gün içinde bu kitapları getirecekler...:)) arkadaşımızın kitaplarının daha geniş kitlelere ulaşması için..benim yaptığım gibi yapın..sokağa çıktığınızda önünüze gelen kitapçıya girin sorun.. o kitap yok diyen olursa, "sende ne biçim kitapçısın" deeercesine burun kıvırmayı ihmal etmeyin.. ben öyle yaptım... birbirimizi biz desteklemezsek bunu kim yapar? dimi ama...henüz okumaya başlamadım.. bu gece işler bitince başlıcam.. alper yüreğine sağlık ablacım

haaaaa..sööölemeyi unuttum, aslında bunu yazcaktım... benim kitaplarımı alper imzaladı...hiih ilk defa bir yazarla tanıştım ve ilk defa tanıdığım bir yazar kitap imzaladı bana...ayyyyh biri beni yere indirsin :haya.l

Diriliş Operasyonu
26-01-2012, 22:10
Göstermiş olduğun ilgi ve alakaya yürekten teşekkürler Hayal ablacığım, güzel dileklerin senin ve tüm sevdiklerin içinde her daim bilmukabele olsun.Şimdiden gözlerine sağlık olsun... Saygılarımla

edabulut
26-01-2012, 22:24
Sevgili dirilis operasyonu demek bir yazar..
Ne guzelllll..sevgili alper kitabin simdiden
Hayirli ugurlu olsun diyorum..e haftasonu
Kitapcilara soracagimdir ben de :)

Ve bilgendiloommmm
Evrencigime yine tam zamaninda
Verildi siparislerin..
Butun dileklerin an'da
Kabul olsun..vas saaaaaaa

RanaSmyrna
26-01-2012, 22:26
Aramızda bir yazar mı var?Hayal abla söylemese haberimiz olmayacak..Sanatın her dalına saygı duyarım fakat naçisane 2 kelam edebilmeyi ve kendi çapında 3-5 satır karalayabilmeyi becerebildiğine inanan biri olarak, edebiyat bambaşka bir yerdedir benim için..7., 8. boyutta olduğunu düşünürüm yazarların!Emeğin en büyüğü, yaratıcılığın doruk noktasıdır benim gözümde yazarlık.İnternetten film izlerim, mp3 indiririm fakat kütüphaneme tek korsan kitap sokmam.Bi de bununla övünürüm salakça :) Velhasıl -ı kelam, seni aramızda görmek çok büyük bir onur Alper. Diriliş Operasyonu kitabını en kısa zamanda edineceğim!Sevgiler...

RanaSmyrna
26-01-2012, 22:28
Varan 5 :ç~~m
Tüm isteklerinin gerçek olması dileğiyle...

Vas saaaaaaaaa :mel4

Diriliş Operasyonu
26-01-2012, 22:41
Değerli üstadlarım Eda Bulut ve RanaSmyrna, başta göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka olmak üzere, tüm güzel dilekleriniz için yürekten teşekkürleri mi sunarım. Darısı, dileyenlerin başına anda olsun diyelim... :) Saygılarımla

sonsuznokta
26-01-2012, 22:43
Sevgili Dirilişoperasyonu sevgiyle kutluyorum seni ...
Ekipimizde bir yazar olmasının sevinci ve Sevgili Bilgendilo nun siparişlerini verirken duyduğum haz beni bu dizeleri yazdırıyor,bakalımne çıkacak...

Segili Bilgendilo

Bu gece de kısmetiyle gitti dileklerin evrene
İyi haberler geliyor kulak ver çevrene
Loca gibi güzel balkonlu yeni eviniz de
Güneydoğu yönünde...
En güze okullarda okuyor,mutlumu mutlu Bilgen'de...
Ne dilerseniz oluyor
Dilek'inde,Derya'nında,Demet'inde...
İyileşiyor anneciğiniz ,o mutlu günde...
Lale devri başlıyor ailenizde...
Olsun,OLdu derken şükür dillerimizde ...

Sevgiyle:çiçi 1:çiçi 1:çiçi 1

hayalayaz
26-01-2012, 22:51
Ekipimizde bir yazar olmasının sevinci ve Sevgili Bilgendilo nun siparişlerini verirken duyduğum haz beni bu dizeleri yazdırıyor,bakalımne çıkacak...

Segili Bilgendilo

Güneydoğu yönünde...
Ne dilerseniz oluyor

waaaaaooooo[Only Registered Users Can See Links] bu nasıl bir yürek sonsuznokta dostum... dilim tutuldu... benimde şiir kitabım var de, bende burada şak diye düşüp bayılayım. :0319:

Diriliş Operasyonu
26-01-2012, 23:02
Teşekkür ediyorum. Yüreğine sağlık sonsuznokta üstadım... Saygılarımla

sonsuznokta
26-01-2012, 23:16
Sevgili Hayal Dostum

Hayal dostum!senin güzelgönlündür
Aha da bu ellere yazdıran...
Yanınızda şair de olur,yazar da insan!
Amacım içimdek sevinin yansıması,
Lakin ,sezerse ışıgı ,bu gönülün
Akar durur dilinden işte böyle sevgisi...
Yazan ben değil aşkın yüreğiniz.
Arada dizeler dile gelsede
Zaten hepimiz bir kitabız sizinle birlikte....

Sevgi ve hoşgörünle...:ğül

hayalayaz
26-01-2012, 23:19
Sevgili Hayal Dostum

Hayal dostum!senin güzelgönlündür
Aha da bu ellere yazdıran...
Yanınızda şair de olur,yazar da insan!
Amacım içimdek sevinin yansıması,
Lakin ,sezerse ışıgı ,bu gönülün
Akar durur dilinden işte böyle sevgisi...
Yazan ben değil aşkın yüreğiniz.
Arada dizeler dile gelsede
Zaten hepimiz bir kitabız sizinle birlikte....

Sevgi ve hoşgörünle...:ğül

dur bi... ben gözlerimle, burnumu silip geliim.. ben sulu gözlüyüm aslında...çok teşekkür ederim.. izninle kopyaladım..:mel3

sonsuznokta
26-01-2012, 23:34
Sevgili Diriliş Operasyonu,

Genç ,diri ve güzel bir yürek taşıyorsun...Bu yaşam denilen rüyadan dirilinceye dek desteklersen kendini...Sonsuzlukta dirilenlerden olacaksın sende...sen ve benlerin :oku:çiçi2:çiçi2:çiçi2birlendiği bütünün hayrına kitapların çoğalsın...olsun....sevgiyle ,bilgiyle ve sezgiyle kal...

sonsuznokta
26-01-2012, 23:49
Hayal dostum,ağlaman için değil mutlu olman,gülmen için yazdım ben .Öyle olursa yazamaz bu eller...bu şiir zaten sizin...izin istemeyin lütfen....bir de hızlı yazabilsem şu klavyemidir,pc midir neysede ....neyse biraz daha rahatım ilkgünlerden.:2506:1592..

hayalayaz
27-01-2012, 00:12
Hayal dostum,ağlaman için değil mutlu olman,gülmen için yazdım ben .Öyle olursa yazamaz bu eller...bu şiir zaten sizin...izin istemeyin lütfen....bir de hızlı yazabilsem şu klavyemidir,pc midir neysede ....neyse biraz daha rahatım ilkgünlerden.:2506:1592..

sağol dostum, yüreğine sağlık.. ah o klavye... kaç harf kabettim ben onda... bir saniye önce kullandığım..ama saniyeler içinde kaybettiğim.. haha haha...çocuğum neler çekti...caaan nereye gitti yine bu a/b vs.. harfi diye bağıran anneden.. haha haha...

çok kibardır oğlum.. kalkar gelir bak anne burada.. benim üzüntümü görür..üzülme alışınca güleceksin derdi.. haklıymış..sen klavye dedikçe ben o günlerime gidiyorum.. haha haha

RanaSmyrna
27-01-2012, 02:33
Dilekciğim benden siparişlerimi en geç cuma gününe iletmemi istemiştin :) şimdi ben yatıyoruummm sabah geldiğinde okuyacaksın nasılsa mesajlarımızı, ben sipariş listemi aşağıya ekledim...Hayal ablam ya da Gülçin ablam göz gezdirirler ve eksiklerimi belirtirlerse çoookkk memnun olurummm...Onların budur dediği hali benim için tamamdır..İstediğin zaman alabilirsinnn:) Herkesi kocaman öpüyorummm...İyi geceler :mx Sevgiler...

................

Sevgili Evren, şimdi sana Rana’nın siparişlerini veriyorum…

Yarın güneş yeniden doğsun.

Simitçi simitlerini yine aynı saatte pişirsin ve satsın.

Seneye bereketli yağmurlar yine yağsın.

Rana ailesi ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürsün.

Rana onu sınırlayan bütün olumsuz ve kötü düşüncelerden, negatif enerjilerden arınsın, şifa bulsun. Geçmişte yaşamaktan kurtulsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana en kısa zamanda, başarılı ve mutlu olacağı, maddi anlamda refahını yükseltecek bir işe girsin. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana ve ailesi için para akışı hızlansın, bankalara olan borçları kapansın. Bolluk, bereket dolu bir yaşamları olsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceği, gönlünden geçen her şeyi gerçekleştirebileceği ve ihtiyacı olan herkese sınırsızca yardım edebileceği kadar çok paraya kavuşsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana ve ailesinin ellerini attığı her şeyden bolluk, bereket ve zenginlik aksın. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana ve ailesinin İzmir’de, bahçesinde hanımeli ve yaseminler açan, meyve ağaçları olan, kendi sebzelerini yetiştirebilecekleri, 3+1, kaloriferli bir evleri olsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana 7 Temmuz 2012’de gireceği KPSS sınavından çok yüksek puan alsın ve güzel bir şehire atansın. BU ŞİMDİ OLSUN!

Annesinin istediği Plazma TV’yi alabilmeleri için gerekli fırsatlar doğsun. Ve onları bulsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Annesinin istediği çorbacıyı açabilmeleri için gerekli fırsatlar doğsun. Ve onları bulsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana sahip olmak istediği sahafa kavuşsun. Bunun için gereken fırsatlar doğsun ve onu bulsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana hayalini kurduğu Floransa gezisini gerçekleştirsin. Bunun için gereken fırsatlar doğsun ve onu bulsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Babasının yeni bir Volkswagen minibüsü olsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana ve ailesinin Marmaris Selimiye’de bir yazlıkları olsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Annesinin tüm endokrin sistemi mükemmel bir dengeyle çalışsın. Sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk ve bereket dolu bir yaşam sürsün. BU ŞİMDİ OLSUN!

Babası mükemmel sağlıklı olsun. Huzurlu, mutlu, bolluk ve bereket dolu bir yaşam sürsün. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana, kendisine hak ettiği sevgiyi ve değeri veren, onu olduğu gibi kabul eden ruh eşiyle buluşsun. Aradığı mutluluğa ve huzura kavuşsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana’nın, ailesinin ve bütünlüğün en yüksek hayrına olacak her ne varsa, o olsun. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana ile birlikte bu çalışmayı yapan herkesin bütün dilekleri kabul olsun ve olduğuna dair deneyimler hemen yaşanmaya başlansın. BU ŞİMDİ OLSUN!

Bu gece ay yeniden doğacak...

Teşekkür ederim!
Teşekkür ederim!
Teşekkür ederim!

hayalayaz
27-01-2012, 11:05
Ranacığım iş konusunda kafan çok karışık, sen ne istiyorsun? Zevkle çalışabileceğin bir işmi? Kpss sınavını kazanıp memur olmakmı, sahaf dükkanı açmakmı? şu linki bi takip et, oku..özellikle iş konusunda karar ver, bu bolluk çalışması hayatın boyunca yapacağın tek çalışma olmayacak... bizler daima bir şeyler isteyeceğiz ve hayatımızda tezahür ettireceğiz.. şu an yapman gereken tek şu an an yakın geleceğinde ne nasıl bir iş yapmayı istediğine odaklanmak..

Rana şu an, zhinsel, duygusal ve ruhsal olarak çok özgür ve bağımısız her konuda olumlu düşünce üreten ve geleceğe, nüşeyle umutla bakan ve bu doğrultuda daima muhteşem deneyimler yaşan neşeli bir insandır. BU ŞİMDİ OLSUN

( 3 maddeyi birleştiriyorum) Rana'nın .... (buraya tarih yaz) tarihinden beri zevkle çalıştığı, hergün severek gittiği , iş arkadaşlarıyla büyük bir uyum yakaladığı harika bir işi var.. kazandığı bereketli paralarla ödemelerini kolayca ve rahatlıkla yapıyor, bolluğu günden güne artıyor...

Rana ve ailesi İzmirde, aydınlık, ferah, 3 odası bir salonu, çok kullanışlı mutfağı ve banyosu olan, bahçesinde meyve ağaçları, mis kokulu hanımelleri yaseminler açan, kendi sebzelerini yetiştirdikleri, annesinin çok istediği plazma TV dahil harika eşyalarla döşedikleri çok güzel bir evleri var... Rana ve ailesi kış aylarını izmirde yaz aylarını ise marmaris selimiyede olan yazlıklarında geçiriyorlar...

Rana KPSS sınavını üstün bir başarı sayılan yüksek bir puanla kazandı, ve çok güzel bir şehre atandı, ve Rana tercih eden insanlar grubunda olduğu için şimdi iş konusunda yapması gereken en doğru tercihi yaparak..en zevk alacağı iş her ne ise onu yapmaya karar vererek hayatını sürdürüyor.. çünkü para, parayı çeker ya...Kpss sınavının gerçekleştiği tarihe kadar...Rana zenginlik yolunda hızla ilerlerken gönlünden geçen her şeyi yapabileceği ve başkalarınada sevgiyle ve kolayca yardım edebileceği gelir düzeyine erişti.. bolluk bereket sembolü olan paraları..bolluk bereket Ranaya ve ailesine çağlayandan akan sular gibi sınırzca akıyor.. Bu Şimdi Olsun

Rana ve ailesi Annesinin istediği çorbacıyı ve Rana'nın istediği sahafı açabilmeleri için istedikleri ve gerekli tüm imkanlara sahipler, bu imkanlar kendileriyle birlikte başkalarınada kazanç kapısı olduğu için açtıkları işyerlerinde huzurla çalışıyorlar... BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana dünyanın her yerine istediği zaman ve istediği şekilde seyahat etme imkanına sahiptir... bu yıl Floransa da harika bir tatil yaptı...

Rananın annesi, babası çok sağlıklı insanlar...bedenleri sürekli kendisini yenileyen hücrelerle, yaradanın mükemmel formunda yaşıyor, annesinin endokrin sistemi ve diğer sistemleri dengeli bir şekilde çalışıyor...tüm aile Sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk ve bereket dolu bir yaşam sürüyor. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana sevdiği, değer verdiği ve kendisini çok seven değer veren ruh eşiyle mutluluk ve huzur içinde yaşadığı bir yuva kurdu.. bolluk bereket içinde yaşıyor..

Rana ile birlikte bu çalışmayı yapan herkesin bütün dilekleri kabul olsun ve olduğuna dair deneyimler hemen yaşanmaya başlansın. BU ŞİMDİ OLSUN!

Teşekkür ederim!
Teşekkür ederim!
Teşekkür ederim!

Diriliş Operasyonu
27-01-2012, 12:40
Yürekten gelen esintileri arkalarına alıp, sonsuzluğun okyanusuna yelken açanlar, yegane gerçek din olan sevgi ışığının rehberliğinde çokların aslında bir olduğu tek gerçekliğe ulaşırlar... Güzel dileklerin her daim bilmukabele olsun üstadım... Saygılarımla

Sevgili Diriliş Operasyonu,

Genç ,diri ve güzel bir yürek taşıyorsun...Bu yaşam denilen rüyadan dirilinceye dek desteklersen kendini...Sonsuzlukta dirilenlerden olacaksın sende...sen ve benlerin :oku:çiçi2:çiçi2:çiçi2birlendiği bütünün hayrına kitapların çoğalsın...olsun....sevgiyle ,bilgiyle ve sezgiyle kal...

bilgendilo
27-01-2012, 12:49
waaaaaaaaaaooow neler kaçırmışım neler, demek bizim forumda yazar varmış, üstelik de bizim grupta, ne çok sevindim, diriliş operasyonu kitabını alıp okumalıyım ben de, tebrik ediyorum sevgili alper..
güzel yürekli dostlarım hepinize çooooook teşekkür ediyorum, hepimizin dileklerini anda kabul oldun dilerim..:mel1

bilgendilo
27-01-2012, 12:49

Segili Bilgendilo

Güneydoğu yönünde...
Ne dilerseniz oluyor

sevgili arkadaşım sonsuznokta, sen nağaptın böyle, mestettin beni, gözlerim yaş dolu , tüylerim diken diken ve de gülümseyerek okudum şiirini, ben bunu burdan alıp, hatıra saklamaz mıyım, yüreğine sağlık, çok güzeldi..:çiçek

bilgendilo
27-01-2012, 12:52
[QUOTE=RanaSmyrna;102134]Dilekciğim benden siparişlerimi en geç cuma gününe iletmemi istemiştin :) şimdi ben yatıyoruummm sabah geldiğinde okuyacaksın nasılsa mesajlarımızı, ben sipariş listemi aşağıya ekledim...Hayal ablam ya da Gülçin ablam göz gezdirirler ve eksiklerimi belirtirlerse çoookkk memnun olurummm...Onların budur dediği hali benim için tamamdır..İstediğin zaman alabilirsinnn:) Herkesi kocaman öpüyorummm...İyi geceler :mx Sevgiler...

................

Sevgili Rana, siparişlerin en son hayal ablamın yazdığı haliyle tamam mı, yoksa değişiklik yapıcek mısın, ben o haliyle alıyorum, yarına kadar eğer bi deiğiklik varsa bana bildirebilir misin, pazar günü giremiyorum nete :gunas*

tuna
27-01-2012, 13:16
:güz:güz:güz:güz:güz:güz:güz:güz:güz:güz:pal:gunas *alkisalkisalkisalkissevgii arkadasar hepinize guze bir gun diiyorum ben 22:00 da sizineyim sevgieer

RanaSmyrna
27-01-2012, 13:37
Dilekciğim siparişlerimin son hali şu şekildedir....Ö.M. olarak da gönderiyorum sana :)

...........

Rana şu an, zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak çok özgür ve bağımsız her konuda olumlu düşünce üreten ve geleceğe, neşeyle umutla bakan ve bu doğrultuda daima muhteşem deneyimler yaşan neşeli bir insandır. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana'nın 20.02.2012 tarihinden beri zevkle çalıştığı, her gün severek gittiği , iş arkadaşlarıyla büyük bir uyum yakaladığı harika bir işi var.. kazandığı bereketli paralarla ödemelerini kolayca ve rahatlıkla yapıyor, bolluğu günden güne artıyor...

Rana ve ailesi İzmirde, aydınlık, ferah, 3 odası bir salonu, çok kullanışlı mutfağı ve banyosu olan, bahçesinde meyve ağaçları, mis kokulu hanımelleri yaseminler açan, kendi sebzelerini yetiştirdikleri, annesinin çok istediği plazma TV dahil harika eşyalarla döşedikleri çok güzel bir evleri var... Rana ve ailesi kış aylarını izmirde yaz aylarını ise marmaris selimiyede olan yazlıklarında geçiriyorlar...

Rana dünyanın her yerine istediği zaman ve istediği şekilde seyahat etme imkanına sahiptir... bu yıl Floransa da harika bir tatil yaptı...

Rana’nın annesi, babası çok sağlıklı insanlar...bedenleri sürekli kendisini yenileyen hücrelerle, yaradanın mükemmel formunda yaşıyor, annesinin endokrin sistemi ve diğer sistemleri dengeli bir şekilde çalışıyor...tüm aile Sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk ve bereket dolu bir yaşam sürüyor. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana sevdiği, değer verdiği ve kendisini çok seven değer veren ruh eşiyle mutluluk ve huzur içinde yaşadığı bir yuva kurdu.. bolluk bereket içinde yaşıyor..

Teşekkür ederim!
Teşekkür ederim!
Teşekkür ederim!

RanaSmyrna
27-01-2012, 13:40
Çok teşekkür ederim Hayal ablammm :mx

bilgendilo
27-01-2012, 13:58
tamam ranacımm aldım mesajını, çıktı aldım bile, pazar günü tam saat 22:00 de kalplerimiz senin için atacek :10ssm

RanaSmyrna
27-01-2012, 17:00
tamam ranacımm aldım mesajını, çıktı aldım bile, pazar günü tam saat 22:00 de kalplerimiz senin için atacek :10ssm
Teşekkür ederim canım benim :)

Ama dur önce senin siparişleri bir gönderelim...Hepimize sıra gelecek :)

Diriliş Operasyonu
27-01-2012, 21:55
Son 5 dk.

Diriliş Operasyonu
27-01-2012, 21:59

teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim

RanaSmyrna
27-01-2012, 22:04
Siparişler iletildi...
VASSSS SAAAAAAAAAAAAAAAA :mx

sonsuznokta
27-01-2012, 22:11
Sevgili Bilgendilo'nun 6. günde de; dilekleri tüm ihtişamı ile evrene iletildi sevgi ve şifa ile...Amin...Şükürler olsun...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:çiçi3: çiçi3:çiçi3:çiçi3:çiçi3:çiçi3:çiçi3

hayalayaz
27-01-2012, 22:24
bilgendilo siparişler geldi..kapıda.. VAS SAAAAAAAAAA *hayal*

bilgendilo
28-01-2012, 09:07
çok teşekkür ediyorum:throw e bana da sevgiyle kabul etmek ve gözümü dört açıp, bana gelen fırsatları görüp değerlendirmek düşüyo :3358
hepinizi çooooook seviyorum:çiçek

bilgendilo
28-01-2012, 11:30
sevgili Rana ben yarın nete giremiyeceğeim için yazamiycam, ammaaa saat tam 22:00 da siparişlerin evrene tüm coşkumla verilecek canım :opt

edabulut
28-01-2012, 12:32

Segili Bilgendilo

Güneydoğu yönünde...
Ne dilerseniz oluyor

sonsuznokta..hayran kaldım..ne kadar güzel yazmışsın:sirin
dilek'cimmmmmmmmmmm
dün elimde olmayan sebeplerden ötürü foruma pek giremedim..
ama siparişlerin gene tam vaktinde evrenciğe verildi canımın içi..
ve bugün 7.gün..yine tam zamanında tüm siparişlerin sevgiyle
evrenciğime iletilmek üzere hazır:ttt

rana'cım..yarın gece senin siparişlere başlıyoruz..
ben burdan çıktı alıyorum o zaman..
hadi şimdiden rana arkadaşımız için de hayırlısı olsun diyorum:güzlkz

bilgendilo
28-01-2012, 12:42
canım edacım :0361: teşekkürler bitanem..

tuna
28-01-2012, 19:13
:çiçi4:çiçi4:çiçi4:çiçi4:çiçi4:çiçi4:çiçi4:çiçi4:ç içi4:59884rana pazar gunu ben de senınle olucam sevgıler cıktı yı aldım canım

RanaSmyrna
28-01-2012, 19:21
sevgili Rana ben yarın nete giremiyeceğeim için yazamiycam, ammaaa saat tam 22:00 da siparişlerin evrene tüm coşkumla verilecek canım :opt

rana'cım..yarın gece senin siparişlere başlıyoruz..
ben burdan çıktı alıyorum o zaman..
hadi şimdiden rana arkadaşımız için de hayırlısı olsun diyorum:güzlkz

:çiçi4:çiçi4:çiçi4:çiçi4:çiçi4:çiçi4:çiçi4:çiçi4:ç içi4:59884rana pazar gunu ben de senınle olucam sevgıler cıktı yı aldım canım

Yüce gönüllü arkadaşlarım, canlarımmm çok teşekkür ederimmm...

Hepimizin dilekleri ANda gerçekleşsin...

VASSS SAAAAAA :mx

edabulut
28-01-2012, 19:53
Yüce gönüllü arkadaşlarım, canlarımmm çok teşekkür ederimmm...

Hepimizin dilekleri ANda gerçekleşsin...

VASSS SAAAAAA :mx

canım benimmmm
rana'cım..biz hepimiz bir'iz ve evrenle bütünüz..
bizim aramızda öylesine güzel bir enerjiyle beslenen
bağ var kiii
evrencim de bizi seviyor....:love
bu gece bilgendilo arkadaşımızın son günü..
tüm sevgi ve inancımızla onun siparişlerini
vereceğiz gene evrenciğime..

ve yarın gece saat 22:00 de rana'cım
için tek yürek olmaya devam edeceğiz:new61*

hepimizin dilekleri An'da kabul OLsunnnnnn
vasss saaaaaaaaaa:59884

RanaSmyrna
28-01-2012, 22:04
Dilekciğim, siparişler kapıdaaaaaa....

VAS SAAAAAAA :mx

edabulut
28-01-2012, 22:15
Dilekcim
Canim arkadasim tum siparislerin yine tam zamaninda verildi evrene :)
Su andan itibaren tum dileklerinin senin ve butunun hayrina olacak sekilde
An'da kabul olmasini ve gerceklestigine dair tum deneyimlerini bizlerle paylasmani seciyorum..

Ve OLdu bile..vas saaa

Diriliş Operasyonu
28-01-2012, 22:26
Dilek üstadın tüm dilekleri anda gerçek olsun yağmur olsun yağsın... Sıradakiiiii...

sonsuznokta
28-01-2012, 22:34
Sevgili Bilgendilo,kozmik sipariş listen evrende yerini aldı,zaten oradaydı senin dilemeni bekliyordu ve oldu..Sana ailenle ve sevdiklerinle mutlu,sağlıklı ,bereket bolluk ve huzur dolu uzun bir yaşam dilerim...Dileklerin bol olsun ,sen zaten Dilek'sin...Minik Bigen'i öp benim için...Ona birde kardeş gelsin,adıda Evren olsun...latife yaptım,ne dilersen o olsun...:opt:1274: confety:confety:confety

sonsuznokta
28-01-2012, 22:50
Sevgili Edabulut dizeleri beğendiğin için sevindim...3. haftada senin için de gelir esin yazar bu eller inşallah ...sevgiler....:oys:oys:oys

Sevgili Rana Pazar akşamı da saat 22:00 de senin için atacak tam 7 yürek,çıktı alamadım,ellerimle yazdım noktası virgülüne dek ...tüm dileklerin bütünün ve senin hayrına olsun,oldu bile...amin....sevgiler...:ups:ups:ups

nila
29-01-2012, 10:13
sevgili rana dileklerini aldım... bu gece senin için tek yürek olacağız. selam ve sevgiler...

RanaSmyrna
29-01-2012, 14:40
Sevgili Rana Pazar akşamı da saat 22:00 de senin için atacak tam 7 yürek,çıktı alamadım,ellerimle yazdım noktası virgülüne dek ...tüm dileklerin bütünün ve senin hayrına olsun,oldu bile...amin....sevgiler...:ups:ups:ups

sevgili rana dileklerini aldım... bu gece senin için tek yürek olacağız. selam ve sevgiler...

Çooooooooooookkkk teşekkür ederim...

Hepimizin dilekleri ANDA gerçek olsun...

Sevgiler :mx

tuna
29-01-2012, 20:12
:çiçi5:çiçi5:çiçi5:0338::0338::0338::0338:sevgıli rana ben 22.00 da seninle olcam

RanaSmyrna
29-01-2012, 20:51
:çiçi5:çiçi5:çiçi5:0338::0338::0338::0338:sevgıli rana ben 22.00 da seninle olcam

Çok teşekkür ederim...:mshareketliifade393

Herkesin dilemeye, istemeye, beklemeye, istediklerini elde etmeye ve mutlu olmaya hakkı var...
Mutluluk, bolluk, bereket, huzur bizimle olsunn....

Hepimizin dilekleri anda gerçekleşsin...

VASSSSS SAAAAAAAA:mel4

Diriliş Operasyonu
29-01-2012, 21:45
Son 15 dk...

Diriliş Operasyonu
29-01-2012, 21:55
Son 5dk. Heyecan verelim azıcık... :)

Diriliş Operasyonu
29-01-2012, 22:01

Rana şu an, zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak çok özgür ve bağımsız her konuda olumlu düşünce üreten ve geleceğe, neşeyle umutla bakan ve bu doğrultuda daima muhteşem deneyimler yaşan neşeli bir insandır. BU ŞİMDİ OLSUN!

Rana'nın 20.02.2012 tarihinden beri zevkle çalıştığı, her gün severek gittiği , iş arkadaşlarıyla büyük bir uyum yakaladığı harika bir işi var.. kazandığı bereketli paralarla ödemelerini kolayca ve rahatlıkla yapıyor, bolluğu günden güne artıyor...

Rana’nın annesi, babası çok sağlıklı insanlar...bedenleri sürekli kendisini yenileyen hücrelerle, yaradanın mükemmel formunda yaşıyor, annesinin endokrin sistemi ve diğer sistemleri dengeli bir şekilde çalışıyor...tüm aile Sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk ve bereket dolu bir yaşam sürüyor. BU ŞİMDİ OLSUN!

Teşekkür ederim!
Teşekkür ederim!
Teşekkür ederim!

RANA ÜSTADIN DİLEKLERİ ANDA YÜKSELSİN VE GERÇEKLEŞSİN... SONRA HER BİR YAĞMUR DAMLASIYLA TEKRAR YERYÜZÜNE, ONUN VE SEVDİKLERİNİN ÜZERİNE YAĞSIN...

tuna
29-01-2012, 22:06
:59884:59884:fansu:fansuranacım sonsuz sevgiler oldu bileeee dileklerin oldu bileeee:10ssm

sonsuznokta
29-01-2012, 22:19
Sevgili Rana ,şiparişte ilk gecemiz,:ççk:ççk:ççk:flowes:çiçek:çiçek:çiçek:ççkk lp:ççkklp:ççkklpevrende yerini buldu...Çok güzel ,emin ve inançla siparişin verirken; seni hayalimde mutlu, huzurlu ve kendinden emin gülümserken gördüm...Yaşama ve yaşadıklarına hep gülümse...sen herşeyin en güzelini hakediyorsun..Gülümse ve kabul et...Dileklerin bütünün ve senin hayrına oldu...sevgi ve gülümsemeyle kal...

RanaSmyrna
29-01-2012, 22:29

Teşekkür ederim!
Teşekkür ederim!
Teşekkür ederim!

RANA ÜSTADIN DİLEKLERİ ANDA YÜKSELSİN VE GERÇEKLEŞSİN... SONRA HER BİR YAĞMUR DAMLASIYLA TEKRAR YERYÜZÜNE, ONUN VE SEVDİKLERİNİN ÜZERİNE YAĞSIN...

:59884:59884:fansu:fansuranacım sonsuz sevgiler oldu bileeee dileklerin oldu bileeee:10ssm

Sevgili Rana ,şiparişte ilk gecemiz,:ççk:ççk:ççk:flowes:çiçek:çiçek:çiçek:ççkk lp:ççkklp:ççkklpevrende yerini buldu...Çok güzel ,emin ve inançla siparişin verirken; seni hayalimde mutlu, huzurlu ve kendinden emin gülümserken gördüm...Yaşama ve yaşadıklarına hep gülümse...sen herşeyin en güzelini hakediyorsun..Gülümse ve kabul et...Dileklerin bütünün ve senin hayrına oldu...sevgi ve gülümsemeyle kal...

Sevgili Alper, sevgili Tuna, Sevgili Sonsuznokta ve şimdi burada olmayan fakat varlıklarıyla, enerjileriyle yanımda olduklarını bildiğim kocaaaaammaaannn yürekli arkadaşlarım...

Hepinize güzel dilekleriniz için, isteklerimin gerçekleşmesinde yanımda olduğunuz, beni yalnız bırakmadığınız için çok çok teşekkür ederim...

Dilerim yaradan kalplerinizden geçen güzelliklerin kat kat fazlasını bahşetsin sizlere...

Sevgiyle kalın... :mx

bilgendilo
30-01-2012, 09:04
Sevgili Rana, dün akşam tam 22:00 de evrene siparişlerini verirken, öyle güzel hissettim ki, senin yeni işe başladığını, yeni evinizin bahçesindeki, hanımeller kokusunu duydum, ordan kendi yetiştirdiğiniz domateslerden kopardığını gördüm ve ve ve ve Floransa'da ki o muhteşem tatil..
hepsi gerçek oldu canım..:mel1

RanaSmyrna
30-01-2012, 10:40
Sevgili Rana, dün akşam tam 22:00 de evrene siparişlerini verirken, öyle güzel hissettim ki, senin yeni işe başladığını, yeni evinizin bahçesindeki, hanımeller kokusunu duydum, ordan kendi yetiştirdiğiniz domateslerden kopardığını gördüm ve ve ve ve Floransa'da ki o muhteşem tatil..
hepsi gerçek oldu canım..:mel1

Oyyyy oyyyy oyyyy....:ttt
Yüreğimin yağları eridi resmeeeeeeeeennn :dnssss
Dilekciğim, çok teşekkür ederimmmmm :mx :mx :mx

zuzu_jujum
30-01-2012, 15:11
bende aranıza katılabilrmiyim...sipariş vermek istiyorum acıktımda :D

hayalayaz
30-01-2012, 15:14

sen bu sitenin ilk üyeleridensin zuzucum.. sonradan sisteme dahil olunamayacağını çok iyi biliyorsun.. sistem şu anda kapandı.. seninlede başka bir çalışmada birlikte oluruz.. eğer o sırada burada olursan... :sirin

bilgendilo
30-01-2012, 15:20

ne kadar çok isterdim, çok memnun olurdum ben kendi adıma, canım zuzucum, ama bu çalışmada 7 kişi olmak gerekio ve herbirimizin dilekleri sırayla 7 şer gün evrene sipariş ediliyo, sen de yeni bi grup oluşması için talepte bulunabilirsin, mutlaka senin gibi katılmak istiyenler vardır, geriye kaldı 6 kişi :D..
sen de haklısın tabi, herkes cıoşkuyla bi çalışma içinde,insan özeniveriyo, Gülçin abla ya da hayal abla yardımcı olabilir, ya da yeni konu açıp 6 kişi toplıyabilirsin canım :mx

edabulut
30-01-2012, 19:20
ranacım
dün gece tam saatinde tüm siparişlerin verildi evrene..
hadi şimdiden yeni işin hayırlı olsun diyorum:çiçek
ve bugün 2.günnnnnnn
bu gece de siparişlerin evrene sevgiyle iletilmek üzre hazır..
teslimatlar yolda geliyor zatennn
sen ara ara şöyle bi kapıdan bakar ol emi :love

edabulut
30-01-2012, 19:32
Sevgili Edabulut dizeleri beğendiğin için sevindim...3. haftada senin için de gelir esin yazar bu eller inşallah ...sevgiler....:oys:oys:oys

sevgili sonsuznokta..şimdiden sana çok teşekkür ederim..:ci
ilham perilerin herdaim yanında olsun gönlü güzel arkadaşım:mel1

RanaSmyrna
30-01-2012, 19:37
ranacım
dün gece tam saatinde tüm siparişlerin verildi evrene..
hadi şimdiden yeni işin hayırlı olsun diyorum:çiçek
ve bugün 2.günnnnnnn
bu gece de siparişlerin evrene sevgiyle iletilmek üzre hazır..
teslimatlar yolda geliyor zatennn
sen ara ara şöyle bi kapıdan bakar ol emi :love

Çooookkkk teşekkür ederimm canımmcımm..

Aaaayyyy siz böyle "yeni işin, yeni işin" dedikçe ben bi seviniyorummm bi seviniyorummmm kiiiiii sormayııııınnnnn:)
D üşüncesi bile evin içinde ahanda böyle :ttt:ttt:ttt:ttt zıp zıp zıplamama yetiyorrrrrrr

:mx :mx :mx

edabulut
30-01-2012, 19:52
Çooookkkk teşekkür ederimm canımmcımm..

Aaaayyyy siz böyle "yeni işin, yeni işin" dedikçe ben bi seviniyorummm bi seviniyorummmm kiiiiii sormayııııınnnnn:)
D üşüncesi bile evin içinde ahanda böyle :ttt:ttt:ttt:ttt zıp zıp zıplamama yetiyorrrrrrr

:mx :mx :mx

canım ranacım yaaa
valla her ne kadar şu ana dek birbirimizi yüzyüze görmemiş olsak bile
kalbimiz bir..
ve ben yine bilgendilocuğumda olduğu gibi senin dilek listeni
de okurken gözümün önünde en güzel şekliyle hayalliyorum..
mesela..yeni evinizi bile gözümün önünde canlandırıyorum okurken..

ya bu arada rana'cım..ruh eşin...esmer mi,kumral mı,
sarışın mı..tipi farkedermi:sirin
ona göre onu da imgeleyeceğim:008