Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitede İdareci Olmak İçin Teklif Getirmeyi Düşünen Arkadaşların Dikkatine
hayalayaz
15-01-2012, 21:26
Arkadaşlarım... Herşeyden önce yanımıza hoşgeldiniz diyorum...
Genel olarak.. Forum siteleri çok ziyaret edilmeli, ve çok üyesi olmalı, ki hit'i çok olsun Google da ilk sayfalarda görünsün diye bir anlayış var...
bizim sitenin hit'inin düşük olması, (hiç bakmadım ama) sitenin google'da son sayfalarda görülmesi... benim.... ve öyle zannediyorum ki burada olan hiç kimsenin umurunda değil..
Ben kendi adıma, , gerçek arkadaşlığın gelişmesine, sevgi, saygı dolu insanların birbirine samimi bir şekilde destek olmasına çok önem veriyorum... ve.... bu siteye gelip bizimle kalan arkadaşlarımız sitenin ahenk içinde olması konusunda o kadar hassas, o kadar duyarlı ki, yönetim kelimesi burada eğreti kalıyor...
Eğer sitenin daha düzenli olmasında kendimizi yetersiz hissedersek..
Canbey, Gülçin ve ben ortak alınan bir kararla, bize yardım edebileceğini düşündüğümüz arkadaşlarımıza kendimiz teklif götüreceğiz...
bu yüzden siteye geldiğinizde, bana... Buraya çok, veya özgün konular ekleyeceğinizi yazarak moderatörlük, süpermoderatörlük yapmak için teklif getirmeyin olurmu... Nacizane parapsikoloji ve spiritüel konularla çok uzun yıllardır ilgiliyim.. Buraya ekleyeceğinizi söylediğiniz konuları ben yıllar önce öğrendim.. bu konularda çalışmalar yaptım ve unuttum..eğer unuttuğum konuların bu sitede olmasının, benim... arkadaşlarımın ve bütünün hayrına olacağını düşünürsem kolayca hatırlarım...
Sizlere tekrar hoşgeldiniz diyorum, ve aramızda çok mutlu olmanızı diliyorum.. sevgiler
Hayal Ayaz
Ben başka bir forumda yöneticiyim.
Hiç kolay bir şey değil... Üye düzeyinde olmak en güzeli... kafanız rahat olursunuz..
Ayrıca konu yoruma açıktı acaba unutuldu mu?
bence herkeşler hayal teyzeden korktu :D gelir sonra merdane kafaya !!!
banane banane ben de mod olmam. ben süber über üye olucam.
süber über üye ücretimi de çikolata olarak almak istiyorum
(kaçın kaçın merdane geliyo)
sevecen çok güldüm sana yaa.. valla ben böyle iyiyim.. hatta süperim.. buradaki herkesi seviyorum.. bu kadarı aban yeter... :mshareketliifade108
edabulut
26-01-2012, 20:32
sevecen çok güldüm sana yaa.. valla ben böyle iyiyim.. hatta süperim.. buradaki herkesi seviyorum.. bu kadarı aban yeter... :mshareketliifade108
tamamen katılıyorum yeliss'ciğime..
ben de halimden oldukça memnunumsoppi
ve sevgili hayal ayaz ailesi
hepinizi çok seviyorum :)
hayalayaz
26-01-2012, 21:02
arkadaşlar zaten bu mesajım sizlere değildi.. mesaj yerine ulaştı... yine aynı düşünce ve beklentilerle gelen olursa bunu okur... özelime mesaj yazarak benim vaktimi almaz....
veya
buna rağmen özelime yazan olursa ben buranın linkini verip mesaj yazarak vakit kaybetmem diye düşünüyorum..
kişisel algılamadığınızı biliyorum ama...sonuçta hepimiz insanız olabilir..4 anlaşmayı okuyanınız çoktur.. orada anlaşmalardan biride kişise algılamamak üzerine... bundan sonra sitede bu ve buna benzer bir mesaj gördüğünüzde asla kişisel ve toplumsal algılamayın...şurada 40 kişiyiz birbirimizi biliriz deyin... olurmu.. çünkü bu tür mesajlar genelde bizler için değil, bizi tanımayanlar için...
buraya gelen herkese sevgi, veya en azından kırıcı olmamaya çalışarak konuşmaya çalışıyorum/z bu tür mesajlarda da arkadaş sözünün çoğul kullanılması kibarlık ve saygı adına... o kişinin direkt olarak bilinip kendisini kötü hissetmemesi adına kullanılmıştır.. hoş sonuçta beni patlatmayı başarmıştır oda ayrı konu tabiii..:eee sevgiler
hayal teyzecim şımardım diye kızmadın dimi ? napıyım allah beni ikizler burcu yaratmış
hayalayaz
26-01-2012, 22:41
hayal teyzecim şımardım diye kızmadın dimi ? napıyım allah beni ikizler burcu yaratmış
yok kız neden kızayım.. seni gördüğüm zaman, naneli çikilata alcem sana..( after eigth) sen aaa hayal teyzem bana çikilata almış deyip ayıp olmasın diye paketi açıp önüme koycen ya... bende çaktırmadan çikilataları yiyip...elimde getirdiğimi... karnımda götürcem..nihahahahahha
RanaSmyrna
26-01-2012, 22:48
Bu konu yoruma kapalı değil miydi?Ben de öyle hatırlıyorum sanki..
Neyse o zaman ben de ilk okuduğum da verdiğim tepkiyi yazayım madem.İçimde kalmasın :)
"Oha!Buradaki bütün konuları, paylaşımları okuyup bitirmişler, hatmetmişler, hazmetmişler de yenisini mi eklemek istiyorlar?"
hayalayaz
26-01-2012, 23:05
Bu konu yoruma kapalı değil miydi?Ben de öyle hatırlıyorum sanki..
Neyse o zaman ben de ilk okuduğum da verdiğim tepkiyi yazayım madem.İçimde kalmasın :)
"Oha!Buradaki bütün konuları, paylaşımları okuyup bitirmişler, hatmetmişler, hazmetmişler de yenisini mi eklemek istiyorlar?"
burada bizim bilerek eksik bıraktığımız konular var... bu konularla belirli bir kesim insan ilgileniyor, ben onların burada olmasını istemediğim için, konulara kenarından kıyısından bile değinmiyorum.. bu teklifle gelenler bu eksik konuları bilmediğimiz için eklemedik sanıyorlar...
konuyla ilgili bilgileri olduğunu ama onları siteye süper moderatör edersem paylaşabileceklerini, almadan vermenin kendilerine saçma geldiğini söylüyorlar..almadan verme konusunda kendilerine söyleyecek hiç bir sözüm yok...
benim karşı olduğum şey...
kendilerini tanımamıza izin vermeden böyle bir taleple gelmeleri.. burayı kurduğumdan beri bu sitede dostluğun ve arkadaşlığın herşeyden ama herşeyden önemli olmasını, buraya böyle insanların gelmesini arzuladım... moderatörlüğün ve süpermoderatörlüğün pazarlık nedeni olması ve moderatör olan kişinin sitenin hit'ini yükseltmekle görevli olduğunun düşünülmesi bana saçma geliyor...
çünkü.
zaten süpermoderatör sitede düzen sağlamakla yeteri kadar iş yapıyor.. ayrıca bu görevi yapan insanın tanıdığımız, saygı duyduğumuz sevdiğimiz insan olması..mesajlarımız/konularımız silindiğinde, yanlışımız söylendiğinde art niyet aramadan durumu kabul etmeyi veya savunmamız varsa bunu sakin bir şekilde yapmayı..sonuçta ahengin korunmasını sağlar diye düşünüyorum...
ayrıca sitenin hit'i yükselip buraya herkesi getirecekse....ı,ıh itirazım var..buraya sevmeyi, saygı duymayı bilen veya bilmek isteyenler gelsin..
o arkadaşlarda haklı..bizde haklıyız... :mel1
kim yaşamadığı apartmana yönetici olmak ister ki, enteresan
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.