Orijinalini görmek için tıklayınız : sevgi bagı kurma meditasyonu
sert mizaçlı biriyle sevgi bağı kurma meditasyonu
bu cok kolay ve güzel bir yöntemdir. bu yöntemi istediğiniz herkes için kullanabilirsiniz.
bu kişi çok sert babanız, anneniz, akrabanız, arkadaşınız, patronunuz, sevgiliniz ,size sert davranan yada sizi görmezden gelen, kişiler olabilir…
emin olun onun kalbini feth edeceksiniz…
sevgi meditasyonunu zamanı olanlar her gün yapabılır. bence hergün yapın sadece 5-10 dakıkanızı alır. ama hergun yapamazsanız bıle haftada bırkaçkez yapmayı deneyın. cunku sevgı once sızı degıstırecek sonrada tum hayatınızı..
unutmayın bu yontemde bır medıtasyon cesıdıdır….
sevgi bagı kurma yontemi
o kişi kimse karsılastıgınız zaman hemen kendi kalbinizden onun kalbine hayalınızde altın renklı bır kanca atın ve kalplerınızı altın bır iplik ile bırbırne baglayın . sonrada o ıplıgın uzerınden onun kalbıne pembe renkte kalp seklınde sevgı baloncukları yollayın… yollayabıldıgınız kadar…… sureklı sızın kalbınızden cıkıp onun kalbıne gıren pembe renklı kalp seklınde saf sevgı baloncukları gonderın ve onun kalbını doldurun. ıster 5 dakıka gordugunuzde, ıstersenız 1 saat boyunca. sız devamlı ona sevgı baloncuklarını yollayın.
bunu her gordugunuzde tekrar etmeyı unutmayın. sonuc alana kadar devam edın….
yada bu kısı sızı hıç tanımayan ama onunla tanısmak ıcın can attıgınız bırıde olabılır. aynı yontemı onu her gordugunuz anda uygulayın. nekadar cok sevgı baloncugu yollarsanız gonlunuzden okadar hızlı bır sevgı -saygı bagı kurulacaktır aranızda.
yanı zafer sevgının dır.....
peki zeki müren de bizi görecek mi dermişim yine cadılığım üstümde sanırım:)
ama ya uzaksa bu kişi karşılaşılabilcek biri değilse yani:)
peki zeki müren de bizi görecek mi dermişim yine cadılığım üstümde sanırım:)
ama ya uzaksa bu kişi karşılaşılabilcek biri değilse yani:)
:s1 (9): Yesilcim ayyy sen cok yasa emi bu saatte güldürdün beni....
Himmmm uzakta olana da telepati yöntemlerini dene :smile (1): ne dersin...:smile320wv:
tmm hemen onu da okuyum dedim ya gece gece cadılığım tuttu yine:s1 (7):
hayalayaz
26-03-2009, 01:46
karşınızda oturduğunu imgeleyin ayol, bunuda benmi söyliyeyim..
Ben bunu bu gün gördüklerime bir deneyim.
Stubborn
26-03-2009, 08:50
Baya etkılı bı yontem
Mustang ablacim cidden etkili... 3 gün önce yigenim denedi is yerinde... Sirf denemek olsun diye.. Karsi masasinda oturan cocuga denedi ve anlamaya calisti.. Cocuk fotokopi cekmek icin makinenin basina gecmis. Bizimki de baslamis durmadan kalbini dusunerek kanca atmaya :wana_fuck: 5 dk sonra civari cocuk aniden kalbinin üstünü tutmus ama yüzünde sanki böyle hafif bir aci ifadeyle arkasindan da dönüp yigenime bakmis ( artik bu bakma tesadüf mü oldu yoksa kancadan mi oldu bilinmez ) Yigenimin beni bir arayisi var deliler gibi inanamazsiniz.. O günden beri yöntemin etkili oldugunu düsünüyorum.. Deneyelim bence...
Laf aramızda ben de bir aralar esip gürleyen patronumda denemiştim 7 gün hemde her gördüğüm yerde kalbine kanca atıyordum pembe kalpcikler gönderiyordum,şimdi melek oldu patronum melek,arada da yapmıyo değilim hani:smile (13):
çok güzel yaa bi deniyelim sevdim ben bu işi:))
Perilice
26-03-2009, 20:39
baya etkili de ben birine denemeye çaliştim ama nedense kancayı tutturamadım hızlı hareket ediyordu :mshareketliifade203
napıyosun perilice ya adamın kafasını gözünüde yararsın sen bu kancayla :smile (21):
Perilice
26-03-2009, 20:47
napıyosun perilice ya adamın kafasını gözünüde yararsın sen bu kancayla :smile (21):
:smile (21): tüh enkaza çevirdim desene :smile (21):
ee hasar tespiti yapmak lazım tabi :s1 (10):
Perilice
26-03-2009, 20:55
ee hasar tespiti yapmak lazım tabi :s1 (10):
:smile (21): bilemiyom yani ama adam yarım yamalak boloncuklarla benle daha çok uğraşmaya başlamıştı sırf benle uğraşmasın diye yaptım ama bu sefer ders anlatıyo hemen soru soruyordu bana 3 ay çok çektim :smile (21):
baya etkili de ben birine denemeye çaliştim ama nedense kancayı tutturamadım hızlı hareket ediyordu :mshareketliifade203
:smile (1)::smile (1)::smile (1)::smile (1)::smile (1): sen devam et Perilice olta düsün tam zamani geldi mi sallaaaaaa sonraaaaaaaaaaaaa :s1 (23):
Perilice
26-03-2009, 21:01
:smile (1)::smile (1)::smile (1)::smile (1)::smile (1): sen devam et Perilice olta düsün tam zamani geldi mi sallaaaaaa sonraaaaaaaaaaaaa :s1 (23):
:smile (1): valla 3 ay uğraştım olta atmada baya beceriksiz çıktım :smile (1):
iyi ki balıkçı değilisin he perilice yoksa şimdi açlıktan kayığı kemiriyodun haha
Perilice
26-03-2009, 21:06
iyi ki balıkçı değilisin he perilice yoksa şimdi açlıktan kayığı kemiriyodun haha
:mshareketliifade370 kız nemesis sus burası medi odası sohbet yeri değil :mshareketliifade370
:smile (21):ancak olaydan bu şekilde kurtulabilirim :smile (21):
ya çek o dolma parmaklarını gözümün önünden tamam gel sohbete geçelim hj
Telekült gücü ndemi vardı bu uygulama? Ama ben oradaki kanca durumuna takılmıştım zarar verici gibi onun yerine mıknatıs çekiyormuş gibi kalbe yöneldiğini imgelemiştim...işe yarıyor tabii saf sevgiyle yapılan her şeyin işe yaradığı gibi,.Sevgiler
Sweetdreams
27-10-2010, 18:33
Vuuuuuuuuuuuuuu bayıldımmmm bunaaaaaaaaa :) tamm benim işime yarayacak birşeyy :D yarın onu gördüğüm andaaa kalpişine pembe kalplerr baloncuklar boncuklar yollayacağım :D ama onu çok kısa görüyorum :D neyse bulurum bir yolunuu :ksOleyyyyyyy:pon pon
:love:love:love:love:love:love:love:love:love:love
çok teşekkürler
Vuuuuuuuuuuuuuu bayıldımmmm bunaaaaaaaaa :) tamm benim işime yarayacak birşeyy :D yarın onu gördüğüm andaaa kalpişine pembe kalplerr baloncuklar boncuklar yollayacağım :D ama onu çok kısa görüyorum :D neyse bulurum bir yolunuu :ksOleyyyyyyy:pon pon
:love:love:love:love:love:love:love:love:love:love
çok teşekkürler
illa görmen gerekmiyor onu hayal ederek de yapabilirsin?:mshareketliifade393
Sweetdreams
27-10-2010, 19:36
Görünce az da olsa yapıyım :D görmeden de yapıyımm :D teşekkürler
Küfkedisi
27-10-2010, 20:23
bende başladım hemencecik yapmaya kendi kalbi bile insanın bi farklı atıyor sanki :) pembe pembe kalpler ayyy çok hoş :) ekleyen sağolsun,varolsun ...
valla ben evli barklı bir kadınım elalemin adamına niye kanca atayım ya:mshareketliifade281:mshareketliifade118
Sweetdreams
27-10-2010, 22:15
ablacım sende eşine at :D bağınız iyice güçlensin :mshareketliifade351hihi
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.