Orijinalini görmek için tıklayınız : Aldatılma korkusu
ammehizmeti12
31-12-2011, 00:16
Merhaba kişisel olarak yaptığım araştırmalarım sonucunda, psikolojik sorunlarımın, aldatılma korkumun, güvenememe problemimin, bütün kız arkadaşlarıma sex objesi gözüyle bakmamın temelinde normal arkadaş olarak kalamamamın, topluluk içinde kalamayıp içine kapanık biri olmamın. Küçüklüğümde babamın annemi aldatması sonrası yapılan kavgalar. annemin babamı farklı adamlarla aldatmasına şahit olmam var sanırım. bu düşüncelerden nasıl sıyrılabilirim bunları nasıl unutabilirimBunlar üzerinde nasıl eft yapabilirim. Bu duyguları temizlemek istiyorum. İnanıyorum ki hayatımda çok şey değişecek. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Selamlar.
Öncelikle EFT bölümünü bi okuyun ve videoları izleyin... videoları izleyip kendi durumunuz ile ilgili bir çalışma yapın eğer çok ciddiyse mutlaka bir doktora görünün...
hoponopono da yapabilirsiniz... :)
hayalayaz
31-12-2011, 11:30
Merhaba kişisel olarak yaptığım araştırmalarım sonucunda, psikolojik sorunlarımın, aldatılma korkumun, güvenememe problemimin, bütün kız arkadaşlarıma sex objesi gözüyle bakmamın temelinde normal arkadaş olarak kalamamamın, topluluk içinde kalamayıp içine kapanık biri olmamın. Küçüklüğümde babamın annemi aldatması sonrası yapılan kavgalar. annemin babamı farklı adamlarla aldatmasına şahit olmam var sanırım. bu düşüncelerden nasıl sıyrılabilirim bunları nasıl unutabilirimBunlar üzerinde nasıl eft yapabilirim. Bu duyguları temizlemek istiyorum. İnanıyorum ki hayatımda çok şey değişecek. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Selamlar.
sevgili ammehizmeti öncelikle hoşgeldin yanımıza, canım arkadaşım..yaşadıklarımızı unutmuyoruz... ancak bu durumlara bakış açılarımızı değiştirip duygularımızı dönüştürme imkanına sahibiz...
ilk başta şöyle düşünerek başlayabilirsin.. anne ve babanın yaptıkları ile seni içine çektikleri durumlar öncelikle onların deneyimleri... sen sadece bu durumların seyircisi oldun... ama..ne sen nede kız arkadaşların onlar gibi yaşamak, onların davranışlarını sergilemek durumunda değilsiniz... bazen anne ve babalarımızın davranışlarının tam tersini yapmak için onların hatalarına şahit oluruz..
şimdi bu mesajı okuduktan sonra ayağa kalk ve yüksek sesle.. asla baban/annen gibi davranmayacağın, çok sadık bir sevgili ve eş olacağına dair bir söz ver... gelecekte ki sevgilin/eşinin nasıl olacağına dair kafa yorma...benzer benzeri çeker..sen sadık sevgi dolu bir insan oldukça sana benzeyen kızları hayatına çekersin..ve çok mutlu olursun...
sitedeki EFT konusunun sana yardımcı olacağını düşünüyorum.. bu konuyu ana sayfadan bul ve incele..ama yaptığın tüm çalışmalara rağmen bu duygularını değiştiremiyorsan profesyonel yardım al.. olurmu..
sana tüm bu duygulardan arındığın.. çok mutlu bir yıl, ve yaşam diliyorum sevgiler :çiçi 1
ammehizmeti12
01-01-2012, 12:50
çok teşekür ediyorm değerli yorumlarınız için her sözünüzü dikkatle uygulayacağım.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.