PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sedef'in Günlüğü

sedef
27-12-2011, 14:39
Sevgili dostlar, Son 4 gündür çok disiplinli bir şekilde kişisel gelişimimle ilgili araştırmalar sonucunda,yoga, olumlamalar, subluminal telkin dinleme ve meditasyonlar yapmaya başladım.

Hayatımda sürekli tekrarlayarak karşıma çıkan sorun maddiyatla ilgiliydi. Bunu çözüme ulaştırabilmek için hiç bir eğitimim olmaksızın sadece araştırmalarım ve bugüne kadar okuduğum kitaplardan edindiğim bilgiler ile bunu başarabileceğime inanıyorum. Uzun yıllardır edindiğim bilgilerin sonucunda, karakter yapımında buna çok müsait olması sayesinde pek çok tezahür projesi denemem olmuştu.

Ancak ben hayatımda sürekli tekrarlanarak karşıma çıkan maddi problemin varlığının henüz geçen hafta farkına varabildim. Uzun meditasyonlar sonucunda bir sabah meditasyonu sırasında beynimde para ile ilgili bugüne kadar maalesef farkedemediğim bir yargı olduğunu ayrımsadım.

Ben parayı sadece kötü günlerde kullanabilmek amacıyla biriktirmeye çalışıyordum ve dolayısıyla yaydığım bu enerji sayesinde ya ekstra bir fatura, ya bir ekstra vergi, ya da bunu gibi sebeplerle biriktirdiğim 3 kuruş parayı da hep harcamak durumunda kalıyordum.

Fark ettim ki ben parayı bunun için biriktirmeye çalışıyorum ve tıpkı istediğim, belirlediğim sebepler için de harcıyorum. Ve bunu düzeltmeye karar verdim. Özellikle sitede okuduklarım bana tam amaç belirlemenin ne kadar önemli olduğunu tekrar tekrar düşünme fırsatı verdi. Bunun için güzel yazılar ve yorumlar için herkese binlerce teşekkürlerimi gönderiyorum.

Değiştirmek istediğim ve olmasını istediğim durumu öncelikle açık ve net bir şekilde yazdım. Her sabah yoga sonrası bunu okuyorum. Ve gün içinde kendim için hazırladığım olumlamayı tekrarlıyorum. Gece uyumadan önce yaşamayı hakettiğime inandığım hayata sahipmişim gibi hayal ediyorum kendimi. Bu şekilde uyuyorum. O kadar iyi hissediyorum ki, sabahları biraz geç kalkmaya başladım :)

Burada olduğunuzu bilmek ve paylaşımlarınızı okumak çok keyifli.. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Önerileriniz beni mutlu edecektir.

Sevgiyle..

"Sen neye hazırsan, O da sana hazırdır!"

Gülçin Şen
27-12-2011, 14:42
Günlüğün ve gelişimin hayırlı OLsun sedef ve de hoşgeldin....:çiçi2

hayalayaz
27-12-2011, 14:50
günlüğün hayırlı olsun sedefciğim...bende evvelsi gün yolunu hasretle beklediğim bilgiyi 1-2 günde gelsin diye çekmeye başlamıştım..bilgi bu gün geldi..henüz doğru dürüst öğrendiğimi söyleyemem bunun için gönüllü deneklere ihtiyaç var..... madem parayı kendine çekiyor ve bilinçaltı kalıbın yüzünden istediğin gibi harcayamıyorsun.. bu yeni bilgilei öğrenmeye çalışırken, sana benim deneğim olmanı teklif ediyorum.. bi deneyelim bakalım neolcek.. istermisin???

sedef
27-12-2011, 14:53
Çok teşekkürler Gülçin'cim..
Hayal'cim sorun beni nasıl heyecanlandırdı anlatamam. Tabii ki çok isterim..

Not:Umarım hitap şeklim sizi rahatsız etmemiştir, içimden böyle geldi.

Gülçin Şen
27-12-2011, 14:54

Rica ederim sedef içinden nasıl geliyorsa,o senin samimiyetindendir rahatsızlık duymam kendi adıma...:mx

hayalayaz
27-12-2011, 14:56

öyleyse bu gece yatarken Hayal Ayazın gönderdiği şifayı her seviyede kabul ediyorum diye niyet et olurmu...

hitap şeklinden rahatsız olmadım, içinden nasıl geliyorsa öyle söyle..benim için samimiyet esasdır...

hülyaa
27-12-2011, 15:01
Günlüğün hayırlı olsun Sedef..Aramıza hoşgeldin..

libra
27-12-2011, 15:01
günlüğün hayırlı olsun sedef

sedef
27-12-2011, 15:02
Büyük bir memnuniyetle Hayal'cim.. Şimdiden bile başlayabilirim, içim sevinçle doldu :) Çok teşekkürler.

sedef
27-12-2011, 15:04
Çok teşekkürler desteğiniz için Dostlar, bu arada ben Forum kullanma konusunda yeniyim, o yüzden yanlış bir şeyler yapabilirim. Forum kurallarını okudum, elimden geldiğince doğru olması için uğraşıcam.

libra
bu arada hayal abla şifanın bi ucundan da ber tırtıklasam olurmu :haya.l

Küfkedisi
Hayirli olsun gunlugun Sedefcim ,guzel gelismelerle dolsun...hosgeldin :)

Gülçin Şen
27-12-2011, 15:08

Sen şifaları kabul etmiyormuydun ki?

Hayal abla her zaman herkese koşulsuz şifa yollar...

Bizlerde her sabah (Reikiye uyumlu olanlar) evrene ihtiyacı olanların alması için şifaya kanal olur yollarız..

Sen kabul etmeye başla bir an önce...

libra
27-12-2011, 15:10
ay bilmiyodum gülçin abla
kaçırmışım şifaları ::

hayalayaz
27-12-2011, 15:23

ı.ıh...sana yoh...

canım benim, sedef parayla ilgili yaşadığı olumsuzlukların sorumlusunun tamamen kendisi olduğunu kabul ederek başlamış işe... bir farkındalık yakalamış.. işte bu farkındalık kabul ediş tüm şifayı başlatan anahtar... belki bu kalıbın üzerinde veya altında başka katmanlarda vardır...ama sedef gediği açmış... BEN YAPTIM, BENİM YÜZÜMDEN diyor... sorumluluğu alıp kabule geçmiş..kendisini suçlamayla, yargılamayla vs vakit harcamadan... çözüme odaklanmış...

aynı şeyi yaptığın zaman bana haber ver olurmu...sevgiler

sedef
27-12-2011, 15:27
Günlüğün hayırlı olsun Sedef..Aramıza hoşgeldin..

günlüğün hayırlı olsun sedef

Sen şifaları kabul etmiyormuydun ki?

Hayal abla her zaman herkese koşulsuz şifa yollar...

Bizlerde her sabah (Reikiye uyumlu olanlar) evrene ihtiyacı olanların alması için şifaya kanal olur yollarız..

Sen kabul etmeye başla bir an önce...

Reiki öğrenebilmeyi çok isterdim, son bir yıldır okuyorum reiki ile ilgili yazılar ancak Türkiye'de olmadığım için şimdilik böyle bir şansım yok gibi görünüyor. Ama fırsatım olur olmaz çok istiyorum. Enerji paylaştıkça çoğalıyor.. Paylaşabilmek ise bana büyük mutluluk veriyor.

hülyaa
27-12-2011, 15:35
Reiki öğrenebilmeyi çok isterdim, son bir yıldır okuyorum reiki ile ilgili yazılar ancak Türkiye'de olmadığım için şimdilik böyle bir şansım yok gibi görünüyor. Ama fırsatım olur olmaz çok istiyorum. Enerji paylaştıkça çoğalıyor.. Paylaşabilmek ise bana büyük mutluluk veriyor.

iyi ama reikiye uyumlanman için türkiye de olman gerekmiyor ki..biraz daha araştır istersen bu konuyu..demek istediğim şeyi anlayacaksın:)

hayalayaz
27-12-2011, 15:35
sedef sen reikiyi çağır...antartikada bile olsan öğretmeninle buluşursun..

sedef
27-12-2011, 15:39
iyi ama reikiye uyumlanman için türkiye de olman gerekmiyor ki..biraz daha araştır istersen bu konuyu..demek istediğim şeyi anlayacaksın:)

bana eğitim verecek bir öğretmene ihtiyacım olacağını biliyordum. Ve eğitimin yüz yüze olması gerekeceğini düşünmüştüm.
Günün geri kalanında biraz daha araştırayım. Çok teşekkür ederim.

sedef
27-12-2011, 15:44
sedef sen reikiyi çağır...antartikada bile olsan öğretmeninle buluşursun..

Uygun olduğum ve bana uygun olanla buluşmayı bekliyorum o zaman :)

Teşekkürler.

filiz
27-12-2011, 17:58
Günlüğün hayırlı olsun Sevgili Sedef. Güzelliklerle dolsun :)

sedef
27-12-2011, 19:49
Çok teşekkür ederim.

edabulut
27-12-2011, 20:43
hoşgeldin sedef..
bu arada günlüğün hayırlı OL'sun..:güzlkz

sedef
27-12-2011, 20:51
Teşekkürler EdaBulut :)

sedef
27-12-2011, 20:59
Defterime ne istediğimi yazdığımdan bahsetmiştim Dostlar, sizlerle de paylaşmak istedim.

Ben Sedef ...........,

Bu an itibariyle RABBİMİN sınırsız hazinesinden,
sağlıklı, mutlu, huzurlu, tüm sevdiklerimin yanında olduğu,
dilediğim kadar çok sınırsız harcayabileceğim,
dilediğim kadar sınırsız yardım edebileceğim,
kendimi ve tüm insanları rahatça ve kolayca sevindirebileceğim
PARAYI, ZENGİNLİĞİ, BOLLUK VE BEREKETİ kendime ÇEKİYORUM.
HAK ETTİĞİMİ, KABUL EDİYORUM!
ŞÜKREDİYORUM.

Bu yazıdan sonra, OLUMLAMAMI şöyle şekillendirdim.

Ben bir mıknatısım!
Parayı, Zenginliği, Bolluk ve Bereketi Seviyorum ve Kendime çekiyorum.
Bu, benim ve bütünün hayrınadır!
Kabul ediyorum. Teşekkür ediyorum

hayalayaz
27-12-2011, 21:51
e, vallaha harika olmuş.. yüreğine sağlık..

sedef
27-12-2011, 22:10
e, vallaha harika olmuş.. yüreğine sağlık..

Teşekkür ederim canım, zamanla umarım çok daha güzel şeyler çıkacak.. Bu arada yatma saati yaklaştıkça, heyecanım da artıyor :)

yeliss
27-12-2011, 22:37
günlüğün mutluluklarla dolsun sedefçim...

ismin gibi nadide olsun...

hoşgeldin aramıza teytey

sedef
28-12-2011, 00:20
günlüğün mutluluklarla dolsun sedefçim...

ismin gibi nadide olsun...

hoşgeldin aramıza teytey

çok teşekkür ederim yeliss'cim

Küfkedisi
28-12-2011, 00:31
Defterime ne istediğimi yazdığımdan bahsetmiştim Dostlar, sizlerle de paylaşmak istedim.

Ben Sedef ...........,

Bu an itibariyle RABBİMİN sınırsız hazinesinden,
sağlıklı, mutlu, huzurlu, tüm sevdiklerimin yanında olduğu,
dilediğim kadar çok sınırsız harcayabileceğim,
dilediğim kadar sınırsız yardım edebileceğim,
kendimi ve tüm insanları rahatça ve kolayca sevindirebileceğim
PARAYI, ZENGİNLİĞİ, BOLLUK VE BEREKETİ kendime ÇEKİYORUM.
HAK ETTİĞİMİ, KABUL EDİYORUM!
ŞÜKREDİYORUM.

Bu yazıdan sonra, OLUMLAMAMI şöyle şekillendirdim.

Ben bir mıknatısım!
Parayı, Zenginliği, Bolluk ve Bereketi Seviyorum ve Kendime çekiyorum.
Bu, benim ve bütünün hayrınadır!
Kabul ediyorum. Teşekkür ediyorum

Valla super olmus sedef ya :)

sedef
28-12-2011, 10:36
Günaydınlar,

Dün gece fırsat oldukça sitedeki yazıları okumaya çalıştım. Ho-oponopono ile ilgili birşeyler öğrenmeye çalıştım. Bu terimi ilk kez burada gördüm çünkü. Aslında çok da uzak olmadığım bir düşünce tarzı olduğunu fark ettim. Hayatımda yaşadığım her şeyin benim sorumluluğumda olduğu fikri zaten hep bilincimdeydi. Ama bu tekniği bilmeden tabii ki...

Ve hem annemin uzun yıllardır süre gelen Diyabet ve Glokom hastalığı, hemde babamın son 2 senedir başlayan Parkinson hastalığı için bu tekniği uygulamaya karar verdim. Sadece şifa amacıyla yapılmadığını, hayatımdaki tüm istemediğim şeyler için bu tekniği kullanmaya karar verdim. Ama ilk öncelik olarak annemin ve babamın rahatsızlıklarını seçtim :)

Ve dedim ki;

"Ben Sedef.....
Annemin diyabet ve glokom, Babamın Parkinson hastalığındaki sorumluluğumu kabul ediyorum. Bunları yarattığım için BENİ AFFET, ÖZÜR DİLİYORUM. Farkına varabildiğim için Teşekkür ediyorum. Gelen tüm şifalara TEŞEKKÜR EDİYORUM, SENİ SEVİYORUM !!!"

Yatağa girer girmez, Hayal Ayazdan gelen şifayı tüm seviyelerde kabul ediyorum dedim ve bedenimi bu şifayı alabilmesi için serbest bırakmaya konsantre oldum.

Son olarak olumlamamı söyledim ve sonra kendiliğinden imgelemeler gelmeye başladı. Uyumuşum... Öylesine tertemiz uyuyorum ki son 4 gündür, uyanmak biraz zaman alıyor :D

Neyse muhteşem bir güne uyandık hep birlikte.. Yeni günün fırsatlarını yakalayalım. Ve gereksinimi olanlara da dağıtalım...

Sevgiyle...

sedef
28-12-2011, 10:38
Çok teşekkür ederim Küfkedisi :)

yagmurlar
28-12-2011, 10:49
çok güzel yaaa :) daha niçe başarılara, canımcımm:)

sedef
09-01-2012, 12:48
Harika bir Yeni Yıl tatilinden sonra tekrar günlüğümün başındayım :)

10 gün nasıl geçti anlamadım. O kadar çok gezdim ve eğlendim ki, şükürler olsun.
Her şey harikaydı.. Bu arada meditasyon ve yoga yapmaya hiç fırsatım olmadı ama olumlama ve Hopo yapabildim.. Ve pek tabii Hayal Alaz'dan gelen şifayı da her aklıma gelişinde içime sindirdim :) Çoook teşekkürler..

Tatilde sanırım hayatımda ilk kez bu kadar çok harcadım kendim için ve hala param var :) Şaka gibi... Hediyeler aldım, her gece sokaklarda sabahladım ve çok sevdiğim para hala benimle
Çalışmalara devam ettikçe çok daha güzel gelişmeler olacağını biliyorum..

2012 tüm evrene güzellikler getiriyor.. Yeter ki istediklerimizin bize ulaşmasına izin verelim. Ben kendimi açtım, tüüüüm güzellikleri sevgiyle kabul ediyorum. Sizde öyle yapın :)

sevgiyle...

yeliss
09-01-2012, 16:01
sevgili sedef ;
benimde annem parkinsonun bi alt türü.. multi sistem atrofi- serebral tip.. seni çok iyi anlıyorum.. Allah şifa versin..

sedef
10-01-2012, 13:01
Sevgili Hayal ile ilk temasımızda bana deneyeceği yeni projede denek olmamı teklif etmişti. Bende sevniçten havalara uçarak kabul ettim. Bir süre tatilde olacağım için gitmeden önce kendisine mesaj gönderip, bu süre içinde kendisinden gelen şifayı kabul etmek dışında bir şey yapıp yapmamam gerektiğini sordum. O da şifayı kabul etmeye ek olarak olumsuz düşünce üretmemeye çalış demişti bana. Genel olarak aslında olumsuz düşünmeyen bir insanım ben. Ve tatil süresince de maddi anlamda (ki şu anda kendimi geliştirmeye çalıştığım konu bu) ara ara gelen olumsuz düşünceleri iptal ettim.

Sonucu da paylaştım sizlerle.. Daha önceleri parayı hep zor günler için harcarken bu kez gerçekten zevk için, eğlence için, hediyeler için rahatça harcadım. Ve bitiremedim. Ancak ara ara yaptığımın yanlış olup olmadığı sorusu gelip şöyle bir dokundu beynime. İşte o anlarda hep şöyle dedim.

"Ben paranın zor günler için biriktirilmesi gerektiği fikrinden kurtuluyorum. Ve bu fikir tıpkı tüm alışkanlıklarımızdan kurtulmaya adım attığımızda yaşadığımız yoksunluk sendromu gibi beni yokluyor, KANMAYACAĞIM"

Olumlamalarımla, gece özellikle uyumadan önce ve sabah uyanıp gözlerimi açmadan önce, dilediğim para ile yaşayacağım hayatı gözümde canlandırıyorum.
Bu paranın bana ne şekilde geleceğini umursamıyorum.. Şans oyunları oynuyorum, yeni iş tekliflerine kendimi açık tutuyorum. Biliyorum ki ben onu almaya hazır olduğumdan, o para hem benim, hem de evrenin en büyük hayrına olacak bir yolla hayatıma girecek. Birden bire olmasını da beklemiyorum. Belki de beklediğimin çok üzerinde bir maaşla bir iş teklifi alacağım. Ve isteklerimi yıllar içinde yavaş yavaş, keyfini çıkararak elde edeceğim. Belki de yine sürpriz bir şekilde ANİDEN :)

Bu sabah kahvemi içerken, yine bir olumsuzluk geldi tırtıkladı hafiften beynimi.

"Çok şey mi istiyorum?"

Ben sadece, eşim, ailem ve sevdiklerimle sağlık, huzur, mutluluk, bolluk bereket içinde, bana fazlasıyla yetecek, ve yardım etmek istediğim kişilere yardım edebileceğim bir hayat sürmek istiyorum. Ve bunların hepsini birden istiyorum.

Sanırım hayatı anlamaya başladığım ilk zamanlardan itibaren, "İSTEDİĞİN HER ŞEYİ BİRDEN ELDE EDEMEZSİN" fikri yerleşmiş bir yerlere. Bunu bu sabah fark ettim.

Ancak isteklerim evrenin sonsuz hazinesinde mevcut.. Ve ben bunları hak ediyorum. Bu yüzden çok bir şey istemiyorum ki ben :)

Benim olanın bana gelmesinden daha doğal ne olabilir ki?

Şimdi, şu an da, sizinle bu duygularımı samimiyetle paylaşırken biliyorum ki, evren gerekli sinyalleri aldı.

Benim Olan, Bana Geliyor!

sedef
10-01-2012, 13:06
sevgili sedef ;
benimde annem parkinsonun bi alt türü.. multi sistem atrofi- serebral tip.. seni çok iyi anlıyorum.. Allah şifa versin..

Sevgili yeliss, benimle aynı hisleri yaşayan biri olarak beni gerçekten anlayabildiğini biliyorum. Bende Anneciğine şifalar diliyorum. İnandıktan sonra hiç bir şey çözümsüz değildir...Hayal edebildiğimiz her şeyi yaratabiliriz..

Sevgiyle...

sedef
10-01-2012, 14:25
Sims oyununu bilir misiniz? Hani istediğiniz özelliklere sahip karakterler yaratıp onlara ev kurarsınız ve yaşamlarını idare edersiniz. İşte az önce aklıma bir fikir geldi ve hiç ertelemeden uygulamaya koyuldum. Sims 2 oyununu bundan iki yıl önce eşim sevgililer günü hediyesi olarak almıştı bana :) Bende bu oyunu gerçekleşmesini istediklerim için kullanmaya karar verdim. Önce eşim, ailem ve tüm sevdiklerimi yaratacağım. Sonra tam hayal ettiğim şekilde evimi inşa edeceğim. Ve istediğim gibi döşeyeceğim. Kişilerin karakter özelliklerini bile istediğiniz gibi seçebiliyorsunuz. Ancak benim değiştirmek istediğim bir karakter yok çok şükür :) En küçük detayları bile atlamadan yapacağım. Evet tüm bunları yapabilmek için çook para kazanmak gerekiyor . Kazanabilmek için de iş. Ancak ben ne yaptımmmm

Küçük bir internet araştırmasıyla, para arttırma hilesini öğrendim, inanılmayacak kadar çok param var :) Daha başlangıçta zenginim anlayacağınız :D

Bir önemli ayrıntı var. Sims benim için artık bir oyun değil. Projemin planlama ayrıntısı...

Sevgiyle...

Gülçin Şen
10-01-2012, 14:30
Bayılırımmmm Sims'e...

1999 da ilk çıktığında oynamaya başlamış ve öyle bir seviyeye getirmiştim ki...

Son versiyonlarını da arada oynadım...

Ben Bob'u muhteşem bir hayata kavuşturmuştum:)

DENİZ
10-01-2012, 14:58
ben de bir sims hayranıydım :) zengin biriyle evlenip zengin olmuştum en sonhehe:animation732xl9vh::kahkahuzun zamndrı oynamadım özlemişim :)
bu arada günlüğün hayırlı olsun sedef :)

Küfkedisi
10-01-2012, 15:10
Günlüğün hayırlı olsun sedefçim keyifle okuyorum ...sevgiler :)

sedef
10-01-2012, 16:59
ben de bir sims hayranıydım :) zengin biriyle evlenip zengin olmuştum en sonhehe:animation732xl9vh::kahkahuzun zamndrı oynamadım özlemişim :)
bu arada günlüğün hayırlı olsun sedef :)

Çoook teşekkür ederim canım

sedef
10-01-2012, 17:00
Günlüğün hayırlı olsun sedefçim keyifle okuyorum ...sevgiler :)

Çooook Teşekkür ederim küfkedisi

sedef
11-01-2012, 14:53
Güzel bir uyku sonrası yine olumlamalardan sonra açtım gözümü.. Harika hissediyorum bugün. Birimiz Yunanistanda diğerimiz İstanbulda Sevgili SKYPE aracılığıyla bir arkadaşımla önce sabah sohbeti, sonra yoga sonra da karşılıklı meditasyon yaptık. Nasıl enerji doluyummm. Bütün güzelliklere açığım.

Dün ilk kez melekler ve melek kartlarıyla ilgilenmeye başlamıştım. Gece uyumadan önce Hayal Ablanın sesinden bir meditasyon dinledim. Sonra meleklerimden dileğimin gerçekleşebilmesi için yardım çağırdım. Başımın ve vücudumun üzerinde hafif bir rüzgar esiyordu sanki.. Garip hissetmedim dersem yalan olur. Korku ya da endişe değildi ancak, ne olduğunu anlamaya çalıştığımı fark ettim. Sonra bundan vazgeçtim. Ne olduğunu önemsememeye odaklandım. Ama ister istemez bu hafif meltemin meleklerden mi kaynaklandığı sorusu beynini rahat bırakmadı. Sanki eğer bu bir işaretse daha net bir şey bekliyormuşum gibi hissettim. Tüm bunlar olurken uyku halinde filan değildim. Yoga Müziği dinliyordum. O sırada internet bağlantım kesildi ve ben artık daha fazla sorgulamamam gerektiğini hissettim. Uyumaya karar verdim. Ve derler ya hani MELEKLER GİBİ uyudum :)

Nasıl bir deneyim olduğunu paylaşmak istedim sizlerle de, bir kez daha olur mu ya da ne şekilde olur bilmiyorum ama o anda yanımda farklı bir enerjinin olduğuna eminim..

Yıllar önce bir gece yine uykuya dalmadan önce annemin bir arkadaşıyla birlikte etrafı rengarenk ışıklardan oluşan sanki bir hortumun içine girdiğimizi görmüştüm. Birlikte seyehat edeceğimizi söyledi bana. Renklerin ışıltısı ve yüreğimdeki tatlı çarpıntı aradan 5-6 yıl geçmesine rağmen şu an gibi aklımda.

Etrafımızda ışıltılar hızla dönerken biz hortumun içinde yukarımı yoksa aşağıya mı olduğunu anlamadığım bir şekilde hareket halindeydik. Düşmek mi, uçmak mı ayırt edemiyordum. Birbirimizle sesli olarak konuşmadan nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde iletişim halindeydik. Sonra birden hortumun sonuna yaklaştığımızı farkettim. O da bana işte geliyoruz diyordu sanki. Sonra birden kalbimin çarpıntısı hızlanmaya başladı, korkmaya başlıyordum sanki.. Korkmaya başladığımı hissedince bana korkmamamı, çok az kaldığını söyledi.. Bende sürekli kendime neden korkuyorsun korkma desemde maalesef korktum ve bir anda kendimi yatağımda buluverdim.. Bu deneyim bir daha hiç gerçekleşmedi. İlk görüşmemizde bu deneyim sırasında yanımda olan kişiye (enerjinin kullanımı konusunda kendisine gerçekten çok güvenirim) tam neler olduğunu anlatacaktım ki, "anlatma" diyerek gülümsedi bana..

Dün gece etrafımda hissettiğim rüzgar sırasında benzer hisler içinde olduğumdan sanırım, bir anda bu eski deneyimimi de paylaşıverdim sizlerle..

Meleklerle ilgili okumaya devam edeceğim bugün. Öğrenmem gereken, okumama gereken çok şey var.

sevgiyle...

Gülçin Şen
11-01-2012, 14:58
Rana Ablanın sitesinden bahsetmişmiydik sana sedef?

Bizim kardeş sitemizdir..

Meleklerle ilgili birçok paylaşım bulabilirsin...

[Only Registered Users Can See Links]

sedef
11-01-2012, 15:12
Gülçin'cim senin Rana Ablanın sitesini bana değil ama başka bir arkadaşımıza önerdiğin yorumunu dün görmüştüm. Hemen gidip göz attım ve tabii ki üye oldum :)

Teşekkür ederim canım.

Gülçin Şen
11-01-2012, 15:15
Gülçin'cim senin Rana Ablanın sitesini bana değil ama başka bir arkadaşımıza önerdiğin yorumunu dün görmüştüm. Hemen gidip göz attım ve tabii ki üye oldum :)

Teşekkür ederim canım.

Rica ederim..

Rana abla Beki İkela Erikli'den çeşitli eğitimler almak için uzun bir süre İstanbul'da kaldı ve epey bir deneyim sahibi...:0361:

sedef
15-01-2012, 14:06
Son günlerde öyle çok şey birden gelişmeye başladı ki, doğru yolda mıyım diye sorguluyorum bugün kendimi. Hayal abla belki de deneğin olduğum konunun sonuçları bunlar (bir ara bana ne olduğunu açıklarsan, belki içinde bulunduğum durumu anlamama yardımı olur)

Borçlarımızı nasıl olacak da ödeceyeğiz diye düşünmeden sadece ödeyebilmemizi sağlayacak olayların olmasını diliyorum evrenden sürekli.

1- Eşim bankadan kredi talebinde bulundu. Şu an da Yunanistan da kredi alabilmek çok güç ancak, şansımızı denemeliyiz değil mi?
2- Geçmişe yönelik, devletten alması gereken bir para için mahkeme açılmıştı. Avukat aradı, bu ayın 26 sında dava görülecekmiş.
3- Bir arkadaşım özgeçmişimi istedi, eğer her şey yolunda giderse Mart sonu gibi bir iş görüşmesine davet edilmeyi bekliyorum.

Şimdilik gelişmeler bunlar.. Çalışmaya devammm

Gülçin Şen
15-01-2012, 14:08
Son günlerde öyle çok şey birden gelişmeye başladı ki, doğru yolda mıyım diye sorguluyorum bugün kendimi. Hayal abla belki de deneğin olduğum konunun sonuçları bunlar (bir ara bana ne olduğunu açıklarsan, belki içinde bulunduğum durumu anlamama yardımı olur)

Borçlarımızı nasıl olacak da ödeceyeğiz diye düşünmeden sadece ödeyebilmemizi sağlayacak olayların olmasını diliyorum evrenden sürekli.

1- Eşim bankadan kredi talebinde bulundu. Şu an da Yunanistan da kredi alabilmek çok güç ancak, şansımızı denemeliyiz değil mi?
2- Geçmişe yönelik, devletten alması gereken bir para için mahkeme açılmıştı. Avukat aradı, bu ayın 26 sında dava görülecekmiş.
3- Bir arkadaşım özgeçmişimi istedi, eğer her şey yolunda giderse Mart sonu gibi bir iş görüşmesine davet edilmeyi bekliyorum.

Herşey sizin ve bütünün hayrına OLsun...

Durumun için şifa yollamak istedim sedefcim kabul edersen...:0361:

sedef
15-01-2012, 14:12
Etmez miyimmmm.. Çok çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız:mx

Gülçin Şen
15-01-2012, 14:14
Etmez miyimmmm.. Çok çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız:mx

Tamam canım sevgiyle şifaya kanalım....:love0079:

yeliss
15-01-2012, 16:05

sanırım olumlu gelişmeler var değilmii... herşey düzelecek inaşallah.. ben inanıyorum sedefcim..

hayalayaz
15-01-2012, 19:44
bu haberler öncü haberler olabilir sedefciğim... yöntemi bende ilk olarak deniyorum... bakıp görücez...inşallah her şey çok iyi olsun..paralarınız beklediğiniz ve beklemediğiniz heryerden gelsin..

sedef
16-01-2012, 16:54
her gün gibiydi bugün de aslında.. uyandım yoga yaptım, sırtımı boynumu dinlendirdim.. kocaman bir gülümsemeyle kardan bembeyaz bahçeye bakıp, güneşin ışıklarıyla parıldayan denizi izleyerek kahvemi içtim.. olmadı bir daha içtim :D

yemek hazırladım, mailleri cevapladım, bloguma ders hazırladım .. eşim geldi yemek, sohbet...

meditasyon yapmak geldi içimden. yarım saat ayırdım kendime..

sonra birden bir şey oldu.. ulaşmayı istediğim hedefe varabilmek adına artık bir şey yapmamam gerektiği hissi kapladı içimi..

sadece ara ara isteğimi tekrarlamam yetermiş, başka bir şeylere daha gerek yokmuş gibi hissediyorum..

noldu şimdi böyle birden bire???
oysa şevk dolu, enerji dolu içim...

sedef
18-01-2012, 12:53
Oturduğum yerde, Kuantum Fiziği hakkında bir şeyler okuyordum.. Bir anda çok farklı bir meditasyon şekli belirdi kafamda. Kuantum fiziği deneyleri ilham verdi sanki.. Kendimi o kadar hazır hissettim ki. Hemen uygulamaya koydum. İlk kez bir meditasyon sırasında sevinçten karnımda kelebekler uçuştu ve gözlerimden yaşlar süzüldü..

Gelişmelerden haberdar edeceğim ve sonuçlar belirginleşince sizlerle de paylaşacağım bu tekniği sevgili dostlar..

yeliss
19-01-2012, 08:28
Oturduğum yerde, Kuantum Fiziği hakkında bir şeyler okuyordum.. Bir anda çok farklı bir meditasyon şekli belirdi kafamda. Kuantum fiziği deneyleri ilham verdi sanki.. Kendimi o kadar hazır hissettim ki. Hemen uygulamaya koydum. İlk kez bir meditasyon sırasında sevinçten karnımda kelebekler uçuştu ve gözlerimden yaşlar süzüldü..

Gelişmelerden haberdar edeceğim ve sonuçlar belirginleşince sizlerle de paylaşacağım bu tekniği sevgili dostlar..

çok güzel haber... merakla bekliyorum :mx

sedef
19-01-2012, 13:53
Forumda gezindikçe öyle farklı tekniklerle karşılaşıyorum ki hepsini öğrenmek, hepsini denemek istiyorum.. Ama sırayla tabii :) Her birini aynı anda öğrenmeye ve uygulamaya kalkıp beynimi çorba yapmak istemiyorum ..

Çalışmalarıma başlayalı 1 aya yakın bir süre oldu. Her gün eksiksiz yaptığım şeyleri bir listeleyim istedim. Bu çalışmam o kadar başarılı gidiyor ki, izlediğim yöntemleri kayıt altında tutmak (ki bir defterde tutuyorum) hem benim hemde forum arkadaşlarım için gerekli olabilir diye düşündüm.

1- Her sabah oluşturduğum olumlama cümlemi yarı uyur yarı uyanık vaziyetteyken tekrarlıyorum yatakta. (Cenin pozisyonunda ve ellerim yumruk şeklindeyken. Bir yerlerde bu şekilde uygulamanın daha etkili olduğunu okumuştum)

2- Yoga yapıyorum, vücut, nefes, duygu dengemi sağlamak için. En fazla yarım saat sürüyor. Çok zaman alacak bir şey değil yani

3- İmgeleme yapıyorum sıkça. Sahip olmak istediklerime zaten sahipmişim gözüyle canlandırıyorum her şeyi beynimde. Şimdi oturduğum evin mutfağında, bir şeyler yaparken, sahip olacağım mutfakta gibi düşünüyorum kendimi..
Bazen yataktayken yapıyorum bunu. Yaşamayı seçtiğim hayatın içindeyken görüyorum kendimi. Kimi zaman bahçemizde tüm aile birlikte kahvaltı ediyor oluyoruz. Kimi zaman işimde elde ettiğim başarının, insanlara yardım edebilmenin verdiği hazzı yaşarken gözlemliyorum kendimi. Hepsi çok çok yakın biliyorum.. Gülümsüyorum. İçim nasıl sevinçle doluyor, çığlıklar atasım geliyor. Şükürler olsun diyerek bağırıyorum sonunda kimi zaman.

4. Günlüğüme yazdıklarımı okuyorum mutlaka. Üzerinde çalıştığım konunun heyecanını kaybetmemesi için ilk günden bugüne her şeyi okumak, şevk veriyor bana.

5- Başta Hayal ve Gülçin abla olmak üzere, bana gönderilen şifaları tüm seviyelerde kabul ettiğimi de mırıldanıyorum sık sık.

6- Bilinç ve bilinçaltının çalışma yapılarının incelenmesiyle oluşturulmuş bir çalışmayı daha var. Olumla cümlemi ayna görünümüyle yazıp evin içinde sık sık görebileceğim her yere astım. Bilgisayar ekranıma ekran koruyucu olarak bile koydum. Okumaya filan çalışmıyorum. Bilinçaltımın onu özümsemesi için yararlı olacağını düşündüğüm için yaptım bunu da...

7- Anne ve babama şifa olabilmesi için Hopo da yapıyorum aklıma düştükçe...

İşte bu kadar :)

Ben kendimi evrene açtım. İhtiyacım olan bana bir şekilde gelecek biliyorum. Ne şekilde geleceğini sorgulamıyor, geliş hızını arttırmak için çalışıyorum sadece.

Bu gün itibariyle, Sevgili Gülçin Ablanın sayesinde oluşturduğumuz Kozmik sipariş çalışmamız da eklenecek çalışmalarıma. İçim sevinç dolu. Grubumdaki arkadaşlarımın olduuuu olduuuu diye gelip yazmaları bana içimdeki pozitif enerjiyi paylaşabilmenin hazzını yaşatacak...

Bizi bir araya getiren enerjilerimiz biliyorumm. Şimdiden hepsini (DENİZ,JULYA, nisan, sevecen, kraliçe, MOROMU) çoook seviyorumm

sevgiyle...

yeliss
19-01-2012, 15:39
sedefçim imrendim sana.. çok güzel çalışmalar bunlar.. devamını diliyorum...

sedef
29-01-2012, 13:39
Hem kozmik Sipariş, hem 40 günlük Bolluk-Bereket Programına devam ediyorum.. Okurken hep aynı şeyleri hissediyorum. Büyük bir enerjinin bedenimden çıktığını hissediyorum resmen. Heyecandan elim ayağım, sesim titriyor. Karnımda kasılmalar oluyor. Mutlu ve huzurlu hissediyorum. Çalışmalar son hızıyla devam ediyor yani.

Ufak da olsa bir gelişme var, Mahkeme 26 sında gerçekleşti. Sonucun açıklanması Haziran, Temmuzu bulacakmış ancak, Avukatımızın söylediğine göre, önümüzde emsal davalar olduğu için %99 kazanacak mışız. Bu demek oluyor ki borçlarımızın 3/4 ü buradan gelecek para ile çok kolay kapanabilir. Ancak şöyle de bir şey var, Ben bu yaydığım enerjiyle borçları kapatmak için mahkemenin sonuçlanmasını beklemeye gerek kalmayacak diye düşünüyorum :D

Bolluk ve berekete, REFAHA açtım kendimi... geliyor...geliyor....geliyor... :güzlkz :mx

sanem83
29-01-2012, 13:50
Hem kozmik Sipariş, hem 40 günlük Bolluk-Bereket Programına devam ediyorum.. Okurken hep aynı şeyleri hissediyorum. Büyük bir enerjinin bedenimden çıktığını hissediyorum resmen. Heyecandan elim ayağım, sesim titriyor. Karnımda kasılmalar oluyor. Mutlu ve huzurlu hissediyorum. Çalışmalar son hızıyla devam ediyor yani.

Ufak da olsa bir gelişme var, Mahkeme 26 sında gerçekleşti. Sonucun açıklanması Haziran, Temmuzu bulacakmış ancak, Avukatımızın söylediğine göre, önümüzde emsal davalar olduğu için %99 kazanacak mışız. Bu demek oluyor ki borçlarımızın 3/4 ü buradan gelecek para ile çok kolay kapanabilir. Ancak şöyle de bir şey var, Ben bu yaydığım enerjiyle borçları kapatmak için mahkemenin sonuçlanmasını beklemeye gerek kalmayacak diye düşünüyorum :D

Bolluk ve berekete, REFAHA açtım kendimi... geliyor...geliyor....geliyor... :güzlkz :mx
İnşallah,inanıyorum her şey sizin hayrınıza gerçekleşecek sedefcim:confety:confety:confety

sanem83
29-01-2012, 13:58
bu haberler öncü haberler olabilir sedefciğim... yöntemi bende ilk olarak deniyorum... bakıp görücez...inşallah her şey çok iyi olsun..paralarınız beklediğiniz ve beklemediğiniz heryerden gelsin..
Nedir bu yöntem çok merak ettim hayal ablam :trrrtyokmu benide denek olarak kullanacak biriiiiiiii:phoneiiiii hayal ablam bende kobayın oliiiiiim,hazırım ,hazırolda bekliyom her daim:10ssmbenide al benide al ne oluuuuuuur :mshareketliifade268

sedef
01-02-2012, 14:23
Bir seçimdir mutluluk.. İstersiniz ya da istemezsiniz..

Belli şartlara bağlayabilirsiniz. “Eğer bu işi alırsam, eğer beni gerçekten sevebilecek ideal eşi bulursam, eğer hayallerimdeki eve yada arabaya kavuşursam, eğer bu sınavı geçersem…MUTLU OLURUM” Ve bu şartların gerçekleşmesi için çabalarsınız. Ta ki ulaşıncaya kadar. Geçen süre içinde bir gün ben de mutlu olacağım diye düşünüp, kendinizi teselli edersiniz..

Ben mutlu olabilmek için istediğim şeylerin gerçekleşmesini beklemeyenlerdenim. Empati ve şükür duygusu sayesinde, en çıkmaza girdiğim, her şeyin aynı anda olumsuz gidebildiği zamanlarda bile “Bunlar da geçecek, güçlü olur, ne beklediğimi bilir ve bunun için çaba sarf edersem, bu süreci çok daha hasarsız geçiririm” diye düşünenlerdenim. Sonuçta hayatında bir çok şeyin birden kötü gittiği ne ilk ne de son insan olacağım. Ve biliyorum ki, düşünmek bile istemeyeceğimiz dramları yaşayan insanlar bile bir gün gülüyor.

Evet hayatımızda yaşadığımız bir çok şeyi düşüncelerimiz ve beklentilerimizle kontrol edebildiğimize inanıyorum. Ancak bu dünyaya neden geldiğimiz konusunu düşününce, yaşadığımız bazı şeyleri, şu an ki bilinç yapımızla kontrol edemediğimiz ancak bir şekilde öğrenmek zorunda olduğumuz şeyleri öğrenebilmek adına yaşadığımıza da inanıyorum. İşte o zaman kabulleniyorum bana sunulanı.. En küçük detayına kadar analiz ediyor, neyi anlamam gerektiğini kavramaya ve sindirmeye çalışıyorum. Öğrenmem gereken şeyin ne olduğunun farkına vardığımda kendimi sonuna kadar değişime açıyorum.. Hayatıma çekmeyi istediklerimi planlıyorum ve işte düşüncelerimle bu çekimi sağlama kısmı burada devreye giriyor..

Deneyimlerim bana kızgınlık, nefret, korku, endişe gibi duyguları yaşadığım zamanlarda hayatımın ne kadar olumsuzlaştığını çok başarılı bir şekilde öğretti. Ne kendim ne de hayatımdaki insanlar için bu duyguları içimde beslememeyi öğretmeye çalışıyorum kendime. Bir an için yenik düşsem de sonra ki 5dk boyunca hiç kimseyle konuşmadan sadece kendime dönüp, bu duyguyla bir orta yol bulmayı öğretebildim kendime.

Biliyorum bazen gerçekten çok güç kendine hakim olabilmek, pozitif kalabilmek ancak yine biliyorum ki bazı şeylerin sonuçlanabilmesi için gereken süre, ben nasıl bir ruh haline sahip olursam olayım geçecek.. Zamanı ister depresif, endişe ve korku dolu geçirin, ister iyi yanları görmeye çalışarak, kendinizden çok daha zor durumdaki insanları düşünüp şükrederek, hayatınıza girmesini istediğiniz güzellikleri planlayıp bunları çekebilmek için çalışmalar yaparak geçirin ZAMAN geçiyor… Kimi zaman siz “ah bu sınavı bir geçsem”, “neden beni aldattı”, “neden istediğim eve sahip olamıyorum”, “çocuğum bir iş bulsa” diye dertlenirken aynı dakikalarda birileri yavrusunun ölümüne çığlıklar atıyor, birileri yavrusunun doğumuna..

Ben MUTLU olmayı ve MUTLU kalmayı seçiyorum.
Ben bana sunulanlar için ŞÜKRETMEYİ seçiyorum.
Yaşadığım acılar da bana hizmet için buradalar mutluluklar da..
Ben isteklerime ulaşmak için çalışırken biliyorum ki
Onlar da bana ulaşmak için çalışıyorlar..
Ben onlara tam hazır olmak için gelişiyorum, onlar da bana..

Sedef :güzlkz

yeliss
01-02-2012, 16:35
sedefçim çok güzel anlatmışsın.. senin çok güçlü bir insan olduğunu görebiliyorum.. dilerim mutluluklar her daim yanında olur..

sedef
07-02-2012, 13:20
Son günlerde beklentilerime yoğunlaşmıyorum.. Biraz bilerek yapıyorum bunu.. Kozmik sipariş grubumuzda ilk hafta benim siparişlerim okundu. Enerji artık serbest..

Akşam 2 grup çalışmam var. Çalışma saati gelmeden yarım saat öncesinde kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Okumadan önce enerjiyi yükseltmeliyim ki hedeflediğim yere en yüksek frekansta gönderebilmeliyim. Bu arada olumlamalarım, hopo çalışmam ve sabah uyandığım ve gece dalmak üzere olduğum zamanlarda yaptığım imajinasyon çalışmalarım aralıksız devam ediyor..

Ancak bu sabah, çok farklı bir rüyanın etkisiyle açtım gözlerimi.. Ben pek hatırlamam rüyalarımı.. Yılda 2-3 rüyamı ya hatırlarım ya hatırlayamam.. Etkisinden sıyrılmak için çaba sarf ettim önce, tam imajinasyon yapmaya başlamışken, bir anda beynimin neden bu rüyayı gördüm ki diye sorguladığını fark ettim.. Rüyalardan hiç anlamam ancak bilinçaltının bizimle iletişim kurma yollarından biri olduğunu düşünüyorum.. Anlamam gereken bir şey var ama ne acaba?

Rüya yorumlamayı bilen var mı?

hayalayaz
07-02-2012, 13:27
sedef rüyalar özeldir..dolayısı ile yorumuda kişiye özeldir...suyu incecik aç ( israfı önlemek için) rüyanı suya anlat... bilinçaltına bu rüyayla ilgili vermek istediği mesajın ne olduğunu sor... ve bununla ilgili vereceği cevabı senin net olarak, anlayacağın şekilde vermesini emret..

sedef
07-02-2012, 13:33
sedef rüyalar özeldir..dolayısı ile yorumuda kişiye özeldir...suyu incecik aç ( israfı önlemek için) rüyanı suya anlat... bilinçaltına bu rüyayla ilgili vermek istediği mesajın ne olduğunu sor... ve bununla ilgili vereceği cevabı senin net olarak, anlayacağın şekilde vermesini emret..

Hemen yapıyorum, çok teşekkür ederim Hayal ablacım :mx

sedef
08-02-2012, 15:58
Yıllardır okuyup durduğum başucu kitaplarımdan birinden bir bölümü okurken, sizlerle de paylaşmak istedim...

"Pozitif Olmak

Pozitif düşünme fikri tezahür üzerine olan birçok öğretinin ana noktasıdır. Yine de benim için daha önemlisi, pozitif olmak adını verdiğim, daha fazla nitelik sahibi olmaktır.

Pozitif düşünme üzerine olan öğretiler genelde negatif düşünceleri, korkuları, kuşkuları ve bir amaca ulaşmayla çatışan sorunları elemeye odaklanır. Bununla beraber, doğru koşullarda, kuşkular, korkular ve sorgulamalar kişiyi önemli anlayışlara götürebilir. Bunlar kişinin mücadelesinin kendi canında daha derinlere inmesini temsil ederler. Korku ve kuşkularımızın üstüne gitmek, onları dinlemek ve onlardan bir şeyler öğrenmek bizlere yeni bir farkındalığı ve yaşamın bütünleyici gücüyle daha derinden bir uyumlamayı getirebilir.

Pozitfiliği ölçmede, basitçe düşüncelerimizin her zaman iyi ve cesaret verici ya da duygularımızın yüksek düzeyde, zirvede olup olmadığına bakmaktan daha sistematik ve geniş yöntemlere ihtiyacımız var. Gerçek güçlü pozitiflik, sadece pozitif olumlamalar ve düşüncelerden daha fazlasından oluşmaktadır. Gerçek pozitiflik, kendi yaşamlarımızın bütününün sağlıklı ve dengeli oluşuyla meydana gelir. Bu bütün, aynı zamanda karanlık olanlarla birlikte daha aydınlık olanları da kapsar. Bazen kuşku, kızgınlık, korku, depresyon da da umutsuzluk, psişedeki derin dönüştürücü kuvvetlerin hareket halinde oluşunun sinyalini vermektedir. Bunlar içsel dönüşümlerin ve psişik değişimlerin işaretleridir. Ya da gerçekten sorunları ve toplumsal, doğal çevremizdeki dengesizlikleri yansıtıyor olabilirler. Her iki durumda da, yüzeysel bir pozitiflik uğruna böyle duyguları bir kenara itmek, bastırmak veya inkar etmek enerjimizin akışına değil, tıkanmasına neden olur.

Bu, bütün hayatınızın enerjisidir, varoluşunuzun enerjisidir. Sonuçta, tezahüre yönelik eylemlerinizi canlı tutacak onlardır. Arada sırada meydana gelen kuşku veya korku, endişe ya da negatif düşünce, sürecin işleyişini bozmayacaktır.”

David Spangler-Kozmik Sempati

Yazıyı her okuduğumda, yazara hak veriyorum. Öyle çok ki etrafta ben hep olumlu düşünüyorum diyen insanlar.. Oysa beyin yapımızı düşündüğümüzde bir varlığın sürekli olumlu hissedebilmesi ve düşünebilmesi mümkün değil..

Gerek çevresel etkenler, gerekse iç dünyamızın farklı şeylerden etkilenebilmesi sonucu çoğu kez pozitif kalabilmek zor. Ancak önemli olan bizi negatif duygulara ya da düşüncelere iten faktörleri doğru bir şekilde ayırt edip, üzerlerinde çalışabilmek.. Sonu var mı bilemiyorum, ne derece eğitebiliriz kendimizi? Büyük ölçüde değişimler yaratabiliriz diye düşünüyorum.

Benim de her insanın olduğu gibi pek çok konuda negatif düşünmemi yada hissetmemi sağlayan şeyler var. Hepsine aynı anda çözüm bulabilmem olanaksız.. Bu yüzden, beni bir çok alanda birden etkileyen ana sebepleri tek tek bulup üzerlerinde çalışmayı tercih ediyorum..

sedef
14-02-2012, 13:45
Dün gece Hayal ablanın, hadi herşeye ikki nokta yapalım isimli yazısını okurken, sabah olsa da denesem diye sabırsızlandım. Daha önce hiç denememiştim bu tarz vücut enerjimi kullanabileceğim bir çalışmayı.. Aslında çevremdekiler hep kendilerine masaj yapmamı isterler :D Çook rahatlıyorlarmış. Bunun bendeki pozitif enerjiden kaynaklandığını söylerlerdi. Ancak ben kendi adıma, özellikle kış aylarında yün içerikli şeyler giymişken araba kapısnı açarken yada sefgilime dokunduğumda çatt çaaat oluşan enerjiden başkasını hiç deneyimlememiştim.. 2 yıldır bu elektrikte yok bende :D

Neyse sabah önce kendim için en öncelikli şeyi düşünerek, (ödenmesi gerektiği halde bi türlü ödeyemediğimiz borçlarımız) bir çalışma yapmaya niyetlendim. Ellerimi ısınıncaya kadar birbirine sürttüm. Isı oluşunca avuçlarımı birbirlerine bakar vaziyette tuttum. Sol elimde bir elektriklenme oldu önce. Sağ elimde her hangi bir hareket yoktu. Ellerimi birbirine doğru yakınlaştırıp uzaklaştırmaya başladım. Sanki aralarında bir lastik bağlanmışçasına harika bir histi..

Tıpkı hayal ablanın anlattığı gibi kıvılcımlar saçan bir top hayal etmeye çalıştım, ancak gözlerim açıkken bunu beceremedim. Gözlerimi kapattığımda çok kolay bir şekilde gördüm. Mavili gümüşlü ve altın sarılı kıvılcımları harika bir his uyandırdı.. Işık demetini hayal ettim ve tabii içindeki sarmalda da kendimi.. Kendimi orada düşünmek zor oldu açıkçası. Gözlerimin önüne kendimi getirmekte sorun yaşıyorum. Bir çok şeyi getirebiliyorum ama kendim olunca çok zor oluyor. Bir fotoğrafımı düşünerek yaptım bunu.. Ellerimde bir sürü para demetiyle mutlulukla dans edip haykırıyordum.. Yüzüme kocaman bir gülümseme gelip yerleşti tabii.. ve tam bu anda bir anda ellerimi silkeleyerek kalktım.. Pancar ayıkladım :D :D

Şimdi size bunu yazmadan önce düşündüm ki.. Bunu oturup yazabiliyorsam, enerjiyi serbest bırakmama ihtimalim olabilir mi acaba.. Hayal ablanın önemle üzerinde durduğu konu buydu.. Bu çalışmayı başka birisi için yapınca enerjinin çok daha kolay serbest kaldığından bahsetmişti. Hemen denemeye karar verdim. Eşim için yapacağım ve unutacağım.. Böylesini denemekte fayda var diye düşündüm :D

Bu tekniği çooook ama çççooook sefdim..

Teşekkür ederim sevgili Hayal Abla :mx

hayalayaz
14-02-2012, 14:27
bir şey değil ablam.. sen pancarları ayıklarken düşünmediysen, enerji serbest kalmış demektir... ama artık bundan sonra da..acaba olmuşmudur diye düşünme, yaptığın mutlaka olmuştur... kendinden emin olmakta enerjiyi serbest bırakıyor... hadi bakalım gelsin paracıklar VAS SAAAAAAAAAAAAAAAAA..*hayal*

sedef
14-02-2012, 15:41
sevgililer günü aslında hiç öyle diğer günlerden farklı bir gün olmadı bizim için.. Yanii oldu tabii ama, pahallı hediyeler ya da yapmacık öpüşmeler olmadı :D Sevgili olduğumuz zamanlarda da ya kalpli balonlar alırdı kocişim bana, ya çiçekler, ya kalp çikolatalar.. Bende ona kalpli, aşk dolu yağlı boya resimler, yastıklar, kırmızı boxerlar haha

ama bu yıl (ki benden gizlediği borçlarımızı öğrendiğim için diğer yıllardan farklı bir yıl) haha tabii ki jest filan yapamayacaktık.. Biliyorum ne yapar eder, elinde ne varsa beni mutlu etmek için harcar yoksa da gider (tıpkı yaptığı ve hala ödeyemediğimiz borçlar gibi) bana söylemeden kredi kartı kullanır.. Bana yaptıklarını itiraf ettiğinde, ona kızıp kızmadığımı sormuştu. Öylesine şaşkındım ki.. böyle durumlarda önce biraz nefeslenmeyi, sonra konuşmayı tercih ederim. Bir yengeç burcu olarak (aslında pek inanmıyorum ama) sevgimi ne denli güzel dile getirebiliyorsam, öfkemi de o denli yaralayıcı dile getirebilirdim.

Hayır dedim kızmadım.. sadece şaşırdım.. Beni mutlu etmek adına yetiremediğin durumda bunu benimle paylaşmak yerine tek başına bir çözüm bulmaya çalışmana, battıkça battığın halde bunu bana yansıtmamana şaşkınım..Uzun uzun konuştuk. Para ikimiz içinde herkes için olduğu gibi önemliydi tabii ki. Hayattan zevk almayı, istediğimiz gibi yaşamayı deneyimlemiştik hayatımız boyunca. Oysa ben evlendikten sonra işsiz olduğum için, elimden geldiğince kasıyor, kıyafet ayakkabı kozmetik gibi alışverişleri hemen hiç yapmıyor. Hatta ev bütçesine katkısı olsun diye bazı şeyleri Türkiye'den taşıyordum.

İşte bu yüzden dedi bana.. Tam da ben onu anlamaya çalışırken.. Neden bana yalan söylediğini, daha doğrusu gizlediğini anlamaya çalışırken. Koskoca adam, bir gün bunu öğreneceğimi, ve o gün çoook ama çooook mutsuz olacağımı tahmin etmiyor olamazdı öyle değil mi?

Ne yüzden, dedim. Seni kaybetmek istemedim dedi. Sen her şeyi, aileni, dostlarını, kariyerini her şeyini aşkımız için bırakıp geldin. Sana yetiremiyorum diyemedim.. İkimizde hüngür hüngür sarılıp ağlarken, ben sana böyle hissettirdiysem çok üzgünüm dedim. Ben seçimimi yaptım. Hayatımın sonuna kadar alışveriş yapamayacak bile olsam, hiç bir zaman tatil yapamayacak da olsam ben seninle mutluyum. Biz bunu atlatırız. Ödenir geçer, eski günlerimizden çoook daha güzel günler de yaşarız.

Ve saat 3 te eşim işten döndüüü.. Bana harika bir paket sigara almış haha
bende ona harika kalp tavuk köfteler yaptım, mayonez ve ketçapla da süsledim :D

Aşk dolu şarkılar dinliyoruz..

AŞK AŞK AŞK

PS: Sevgililer gününüz kutlu olsun. Gönlünüz hep sevgiyle dolu olsun :mx

Küfkedisi
14-02-2012, 15:46
Bir cirpida okudum yazdiklarini sevgili sedef allah askinizi muhabbetinizi agzinizin tadini daim etsin :)

Iste gercekten anlamak icin dinleyerek karsindakinin yerine kendini koyarak iletisim icinde olmak,destek olmak,sevgi bu olsa gerek....sevgiler

Gülçin Şen
14-02-2012, 17:24
Hep mutlu ama çok mutlu olun sedefcim....:love

hülyaa
14-02-2012, 18:15
İnsan mutlu olmayı istedikten sonra her şekilde olabiliyor zaten..
mutluluğun daim olsun sevgili sedef:)

poly
14-02-2012, 19:28
sevgili sedef ne güzel yazmışsın herşeyi..mutluluğunuz daim olsun..sevginiz,aşkınız sürekli olsun canım..

sedef
14-02-2012, 19:31
hepinize güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim.

hep beraber mutluluğumuz çok olsun..

sizin mutluluğunuz benim de mutluluğum olsun :güzlkz

edabulut
14-02-2012, 20:23
sedef'cim ne güzel yazmışsın..
yuvanda aşk,mutluluk,huzur,bolluk bereket daim OLsun canım benim :new61*

nisan
14-02-2012, 20:34
Sedefcim çok tatlısınızzzz .
Mutlulugunuz daim olsun canım benim:ü,gül

Bolluk bereket para zenginlik size bir sürü kanallardan artarak aksın

yeliss
14-02-2012, 21:18
mutluluğunuz daim olsun sedefcim...:love0079:

sedef
14-02-2012, 22:35
Sevgili küfkedisi, gülçincim, hülyaa, poly, edabulut, nisan, yeliss

güzel dileklerinizin bin bir katının sizlere de dönmesini diliyorum tüm kalbimle..

ASLOLAN SEVGİ :mx

gladi
15-02-2012, 11:15
sevgili sedef,
mutluluğun daim OLsun,yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın.

sedef
20-02-2012, 12:36
Ben bugün Sigara için EFT yaptımmmmm :D

sedef
22-02-2012, 12:57
Geçtiğimiz Çarşamba sabahı günlük işlerimi ve çalışmalarımı bitirdikten sonra her sabah olduğu gibi bilgisayarımı açtım. Annem ve babamla skype karşısında kahve içip günlük sohbetimizi etmeye hazırdım. Bir de ne göreyim, internetim yok...

Önce anlam veremedim. Bir kaç kez modemi kapatıp tekrar denedim, bilgisayarı resetleyip tekrar denedim yok yok yok.. Eşimi aradım hemen " aşkım, internet yok!!!!" ben bir firmayı arayıp haber vereyim dedi. 10 dakika sonra aradı beni. Bizi şu an içinde olduğumuz internet paketinden daha hesaplı bir pakete geçirmek için kesmişler internetimizi. Biz böyle birşey istemedik ki dedim. Yanlışlık yapmışlar dedi. İsteyen birileri varmış onlarınkini keseceklerine bizimkini kesmişler hata yapmışlar. 2-3 gün içinde bağlanacakmış yenisi.

Tanrım dünya başıma yıkıldı. Bu küçücük adada son 2 yıldır tek lüksümüz internet. Ailem ve arkadaşlarımla iletişimi sağladığım, film, dizi izlediğim, biraz oyun oynadığım, araştırmalar yaptığım kısaca kendime ait zamanı değerlendirebildiğim tek şey internet...

Hatalı oldukları için bana ait olan sticke 2 gb yüklemişler bununla idare etsin..ettimmmm Ama bağlantım 2-3 gün içinde gelmedi tabii ki.. Pazar günü kendi paramla bir günlük tekrar yükledim. Pazartesi gelecek umuduyla.. yine yok... Tabii stickle yapabileceklerim kısıtlı, hemen bitiyor.. Şükürler olsun ki ailemle görüşebiliyor, acil yazışmalarımı yapabiliyorum. Ve pazartesi yine olmadı... Allahım deliricem... Salı çarşamba diyorlar telefonda.. ve bugün çarşamba şimdi de perşembe deniyor...

Sabah henüz ben yataktayken haber verdi eşim bugün de olmayacakmış diye.. Daha uykuluydum.. Normalde çoook sinirlenmem gerekirken dedim acaba bu bir işaret mi???

benim böyle bir adada, bu şartlarda ne işim olduğunu sorgulamam için bir fırsat mı bu?

hadi sorgulayalım;

ben tipik bir izmir kızıyım aslında.. çocukluğum, gençliğim, iş hayatım hep çoook renkli, cıvıl cıvıl, enerji dolu geçti.. evlenmeden hemen önceki hayatımı düşününce tüm gün araba kullanıp o hastane senin bu hastane benim doktorlarla sürekli iletişim halinde, satış peşinde, rekorlar peşinde, primler peşinde koşturdum. Hep bakımlı, hep gülümseyen.. İş bitince eve gelir duş alır, ailemle vakit geçirir 2 saat sonra sevgilimle buluşmaya hazır olurdum. Hem aileme, hem arkadaşlarıma, hem kişisel gelişimime, hem sevgilime, hem de bütün ev içi ve ev dışı sorumluluklarıma hiç sıkıntı çekmeden zaman bulurdum.. Hiç de hayıflanmazdım yoruldum diye.

Evlendiğim ilk yıllar her ne kadar çalışmıyor olsam da hem Atina gibi büyük bir şehirde yaşadığımız için (ki benim için İzmir gibi hissedebildiğim tek şehir) hem de çok hızlı bir sosyal hayatımız olduğu için tek adapte olmam gereken ekonomik değişim ve enerjimi somut, elle tutulur bir eyleme (iş başarısı) dönüştürememek oldu. Hayat her geçen gün ekonomik anlamda daha da zorlaşıyordu ve ben tüm arayışlarıma rağmen bir şey yapamıyordum. Sonra beklediğimiz tayin geldi.. Bir adada yaşamaya başlayacaktık. 2 yıl için. İsmini daha önce hiç duymadığım, daha çok askeri anlamda stratejik bir adaya gidiyorduk. Buradan izmire gidip gelmem de çok daha güçtü çünkü direk gidip gelmemi sağlayabilecek bir ulaşım aracı yoktu.

yine de olumsuz düşünmedim. Sayılı zaman dedim.. bu da geçecek..belli bir süre için olduğunu düşününce çok daha kolay oluyor benim için sıkıntılarla mücadele etmek.. İlk eşim geldi burayı görmek için, askeriyenin lojmanında kalacaktık ve onun önceden gelip bir görmesi daha iyi olur diye düşündük. bu sürede bende ailemin yanındaydım izmirde.. Aradı eşim.. "Sedef biz burada yaşayamayız." dedi.. o kadar kötü sesi, kasılmış resmen.. Neden dedim.. Ev dedi 25 m2.. mutfak bile yok salonun bir kısmında bir lavabo var altı üstü dolaplı o mutfak. Tuvalet bile raylı kapı ile ayrılıyor salondan.. Her ne kadar o anda beynimden aşağıya kaynar sular inmiş olsa da oraya gitmek zorunda olduğumuz gerçeğini değiştiremeyeceğim için "biz o 25m2 yi cennete çeviririz sen hiiiç merak etme dedim."

Cennet mi tartışılır tabii ancak elimizden gelenin en iyisini yaptık.. En yakın süper market (ki geldiğimiz de o da yoktu) 25 km uzaklıkta. Tam karşımda deniz ve yanında bol f16 lı bir hava alanı var. Duyabildiğim sesler, ördek, karga, f16 ..

Her ne kadar çoook hareketli ve sosyal bir hayattan gelsem de, uyum sağlarım dedim ve dediğimiz de yaptım.. haziran ayında doluyor 2 yılımız..bu sessizlik, bu dinginlikten sonra şimdi tekrar özümüze dönmeye hazırız :D

Ekonomik anlamda her geçen gün bıçak kemiğe dayanırken bu adada olmak bizim için çoook büyük bir şanstı biliyorum. Sosyal hayatın içindeyken, para yok bunu yapamayız hissini her gün yaşayacakken burada zaten para harcayacak hiç bir şey olmadığı için "paramız yok" demedik en azından..Küçücük de olsa yazın serin, kışın sıcak tutabilecek, buzdolabımızı doldurabilecek paramız hep oldu çoook şükür.. Evet ailelerimize dostlarımıza hasret kaldık.. Ama onu da internetle bir nebze de olsa hafifletmeyi bildik.

ne diyordum nerelere geldim :D İNTERNETİMİ GERİ İSTİYORUM ARTIKKKKKKKKKK

ozlemcan
22-02-2012, 15:08
günlüğünü bir çırpıda okudum Sedefçim...

İstemesini bildiğin sürece her dileğin anda kabul oldu bile ...
ben inanıyorum ve bu günlerin geçmişte kaldığını gelecek günlerinse sana harika bir sevgi harika bir yaşam armağan ettiğine inanıyorum..
Sevgilerimle...

sedef
04-03-2012, 13:39
uzun bir aradan sonra nihayet internetime kavuştum.

iyi hissetmiyorum değil ama tüm çabalarıma rağmen hala maddi sıkıntılarımı gidermeye yönelik bir çıkış kapısı bulamamanın sıkıntısını yaşıyorum.

bana yardımcı olabileceğini düşündüğüm herkese izmirde bir iş aradığımdan bahsettim.. yakın zamanda izmir de olacağım..

online başvuru yapabileceğim her yere başvuruda bulundum...

burada iş bulmak çok güç ama yine de yunanistan içinde de arayışlarım devam ediyor 3 yıldan beri..

borçlar sadece faizini ödeyebildiğimiz için yerinde sayıyor, maaştan arttırmak mümkün değil, çünkü kesile kesile kuşa döndü..

ödemem gerekenlere değil, kazanmam gerekenlere odaklanıyorum ancak sessizlik canımı sıkmıyor değil..

göremediğim fırsatlar var mı diye nasıl aranıyorum bir bilseniz..

zaman akıyor, ve ben boşa akmasından hiç hoşnut değilim..

yorgun hissediyorum

sanem83
04-03-2012, 23:04
uzun bir aradan sonra nihayet internetime kavuştum.

iyi hissetmiyorum değil ama tüm çabalarıma rağmen hala maddi sıkıntılarımı gidermeye yönelik bir çıkış kapısı bulamamanın sıkıntısını yaşıyorum.

bana yardımcı olabileceğini düşündüğüm herkese izmirde bir iş aradığımdan bahsettim.. yakın zamanda izmir de olacağım..

online başvuru yapabileceğim her yere başvuruda bulundum...

burada iş bulmak çok güç ama yine de yunanistan içinde de arayışlarım devam ediyor 3 yıldan beri..

borçlar sadece faizini ödeyebildiğimiz için yerinde sayıyor, maaştan arttırmak mümkün değil, çünkü kesile kesile kuşa döndü..

ödemem gerekenlere değil, kazanmam gerekenlere odaklanıyorum ancak sessizlik canımı sıkmıyor değil..

göremediğim fırsatlar var mı diye nasıl aranıyorum bir bilseniz..

zaman akıyor, ve ben boşa akmasından hiç hoşnut değilim..

yorgun hissediyorum

Tatlım dilerim en kısa zamanda bütün bolluk ve bereket kapılarınız ardına kadar açılsın...senin kadar olmasada bi süredir işsizlik bendede sıkıntı yapıyor...seni çok iyi anlıyorum... düşünmemek için şimdiyi yaşamaya çalışıyorum ama pekde kolay olmuyor...enerjiyi serbest bırakmak lazım...hayatımda hiç bu kadar bolluk bereket çalışması yaptığımı hatırlamıyorum...bir haftadırda her gece yatmadan çakra açma meditasyonu yapıyorum sanki biraz daha rahatladım önceye göre ,nede olsa enerji tıkanıklıkları bizi bloke ediyor...eğer yapmıyorsan sanada tavsiye ederim ,bende bu meditasyon bayağı fark yarattı...

sonsuznokta
04-03-2012, 23:37
Sevgili Sedef,

Günlüğün hayırlı olsun...Bir çırpıda heyecan ve huzurla okudum...Su gibi akıp giden anlatımın;
Senin için sorun olan şeylerden değinirken, çözümlerinin de sende olduğunu ne güzel anlatmışsın...Kendi hayatını anlatırken ; Bir gözlemci ,bir yazar gibi olaylara bakışın ve değerlendirişin çok hoşuma gitti...Kutluyorum seni...

Yazdıklarının bizlere ışık ve yol gösterici olduğunu bilmenin ,seni mutlu edeceğinden kuşkum yok...Zira vererek alanlardansın ve bu özelliğin;sana çok güzellikler katıyor ve katacaktır...Sıkıntı olarak gördüğün yaşadıklarının seni fiziksel-ruhsal ve zihinsel olarak yükselteceğini biliyorsun...Hepsi geçecek ve elinde kazanımların kalacak ve "iyi ki bunları yaşamışım" diyeceksin...

Seni en derin duygularımla destekliyor,herşeyin güzel gönlündekiler gibi olmasını diliyorum...Sevgiler...:mel3

delican
04-03-2012, 23:38
iş arama konusundaa kesinlikle canınızı sıkmayın, izmire gelmeyi deli gibi isteyen biri ve bunu başarmış biri olarak sadece grçekten sizin için hzır bi iş olduğuna ve onu aradığınıza inanın..

ben bir dönem gerçekten bi hobi olarak sabahları kalkıp iş başvurusunda bulunuyordum.. izmir deli gibi istememe rağmen türkiyenin dört biryanına hem de.. kendiniizi izmir diye sınırlandırmayın.. çünküü gittiğiniz başka bi iş sizin izmire gelmeniz için bi adım olabilir..

iş ilanlarını hürriyetin seri ilan sayfasndan ve elemanonline ve işvar sitlernden takip edebilirsiniz.. yeni mezun olmama rağmen hangi firmadan mülakata çağırıldıysam bu sitelerden başvurduğum ilanlardı.. bilmedğinizi düşündüğümden değil benim için rahat etsin söyleyim diye söylemek istediğim şey de cvnizi çok dikkatli bi şekilde hazırlamanız.. vee ön yazıyı da mutlaka ekleyin.. ve bu iş başvurma işini severek yapın..

ne kadar olumlu düşünürseniz düşünün ne kadar çalışma yaparsanız yapın böyle sessizlikten canınızın sıkılması ya da bu sessizliğin gtirmiş olduğu bir beklenti içerisine bir arayış içerisne grmeniz yaptığınız çalışmaları bloke ediyor..

lütfen sadece inanın.. bir işniz var ve onu aramanız gerekiyor.. evrene gvendiğinizi sözünüzde gösteriyorken özünüzde de gösterin.. rahat olun.. çünkü her şey gerçekten hazır..,

bu arada sadece son yazdığınızdan yola çıkarak yazdım bu mesajı.. tamamnı okuyamadım maalesef...

hayalayaz
05-03-2012, 09:20
geçen yıllarda, para konusunda çok sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz... ben önünde TC............. bankası yazan her bankaya her şubeye gittim konuştum...maalesef her yerden olumsuz cevap aldım... en sonunda oğluma telefon ettim..artık gideceğim bir yer kalmadı..bir insanın aklına gelebilecek her şeyi şeyi yaptım ve hep olumsuz cevapla karşılaştım.. şimdi yapacak tek şey kaldı..bu sorun hayatımızda yomuş gibi davranmak.... iyi veya kötü olacak olan her ne ise olması için kendimizi açmak..aklıma başka bir şey gelmiyor dedim... çocuk ne desin "peki anne dedi..

aradan iki gün geçti..oğlum eve telefon etti...anne burada bir banka görevlisi var, bu ay kredi verme kotasını doldurmak için teklif getirmiş kredi alalımmı dedi... banka türkiyenin en az faiz alan bankası... ve ben izmirde ne kadar şubesi varsa gitmiştim... hemen al dedim tabii, aldık, ödemeler düzene girdi...rahat ödedik ve bitti...

bazen ne olursa olsun tutumu, çok işe yarıyor... daha önce olumsuz cevap verenler başka bir şey yapıyor..o günden beri kendime şunu öğrettim...ortada bir sorun varsa..bu sorunun yüzlerce çözümüde var ve eklerim en iyisini kabul ediyorum...

yapabileceğin en iyi şey ..eğer herşeyi yaptığına inanıyorsan veya aklına yapacak bir şey gelmiyorsa, salıvermek...belirsizliğin olduğu yer fırtınanın gözüdür, tam odak noktasıdır, çabalamaya devam edersen boğulursun...hiç bir şey yapmadan belersen fırtına seni dışarıya atar, kurtulursun...

sana şöyle yap..böyle yap demek yerine yaşanmış olandan örnek vermeyi yeğledim... eğer haftaya izmirde olursan bi görüşelim olurmu ablam...daha önce verdimmi hatırlamıyorum...bu yüzden..şimdi sana özelden numaramı göndereceğim...ve tabiii şifa da gönderiyrum kabul et..

sedef
05-03-2012, 11:28
sevgili sanem83, sonsuznokta, delican ve hayal ablacım..

yazdıklarınız gözlerimi doldurdu.. bu kapkara günde (çok bulutlu burası) içime güneş gibi doğdu.. hepinize zaman ayırdığınız için çook teşekkür ederim.

her birinizin yazdıklarını ayrı ayrı değerlendirip, üzerlerinde düşünüyorum..

ve hepinize katılıyorum.. yaşamımızda sorunlar olduğu kadar her birinin bir çok çözümü de var.. bazen tüm yaşananların süreç olduğunu, öğretmen olduğunu, yaşanması, deneyimlenmesi gereken şeyler olduğunu bilmeme rağmen, tüm bu hislerimi belki de rahat rahat konuşamadığım (tabiri caizse içimi boşaltamadığım) için olsa gerek yorgun hissedebiliyorum..

konuşabileceğim pek fazla kimse yok.. eşimle seçeneklerimizi zaten konuştuk, temicti pilavı gibi durup durup aynı şeyleri önüne sürmeyi (sırf konuşup kendimi rahatlatmak adına) istemiyorum. Ailem ve arkadaşlarım maalesef uzaktalar, sıkıntı olarak görebilecekleri şeylerle arada mesafeler varken beni düşünmek zorunda bırakmak istemiyorum açıkçası onları..

yapabileceğim her şeyi yaptım çözüm bulmak adına.. bu kadardır bitti de demiyorum, önüme çıkabilecek fırsatları görebilmek adına gözlerim ve aklım hep açık..

ancak sanırım Hayal ablanın dediği gibi, akışa bırakmak ve salıvermek şu anda benim için (fiziksel ve ruhsal sağlığım açısından) çok daha iyi olacak gibi hissediyorum.

her ne kadar yorgun hissetsem de, kişisel gelişimim anlamında yaptığım çalışmalara tabii ki devam ediyorum onlar yaşamımın bir parçası, sadece zor dönemlerde sürdürdüğüm rahatlama teknikleri değil..

ve inancım yani aslında gerçekten inandığım şey iniş çıkışlarla geçirdiğimiz hayatımızda iyi zamanların olduğu gibi zor zamanlarında olabileceği ve önemli olanın her iki durumda da kendimize çıkarabileceğimiz dersler olması.. elimden geleni yapmaya devam edeceğim..

arada yorulduğum ve soluklanmak için duraksadığım da sevgi dolu ellerini ellerime uzatan ve beni teşvik eden dostların olduğunu bilmek gerçekten çok güzel, tekrar teşekkür ediyorum hepinize..

(hayal ablacım önümüzdeki hafta değil ancak 16 mart sonrası 3 hafta için izmir de olmayı planlıyorum, numaranızı aldım, ben de size benimle ilgili bilgileri gönderdim. umarım görüşür tanışırız)

sevgili sanem83, çakralarla ilgili hiç bir çalışma yapmadım şimdiye kadar, bugün sayende hem biraz çakraları araştırır hem de bahsettiğin meditasyona bakarım, mutlaka faydası olacaktır, teşekkür ederim canım

hepinize sevgi dolu bir gün diliyorummmm :mx

hayalayaz
05-03-2012, 12:07
ben o tarihlerde izmirdeyim kuzum.. önce ailenle bi hasret gider sonra beni ara olurmu..sevgiler

sanem83
05-03-2012, 12:22
evet tatlım 7 çakramız varmış,her biri farklı bir duruma yönelik çalışıyormuş ve bunların her hangi birinin tıkanması ,ait olduğu durumla ilgili sorunla karşımıza çıkıyormuş...

sedef
11-04-2012, 15:05
o kadar çok şey oldu ki şu son 1 ay içinde .. Hepsi birbirinden güzel ve olumlu.. Tek sıkıntım gelip sizlerle paylaşamamak oldu. Yaptığımız tüm çalışmalar, bana gönderilen şifalar ve iyi dilekler sayesinde hayatım tam da planladığım gibi değişiyor. En kısa zamanda, fırsat bulup uzun uzun anlatacağım dostlarım.. Bu arada kişisel çalışmalarıma devam ediyorum.. Çok fazla yolculuk yapıyorum..Yerime yerleşir yerleşmez tüm gelişmeleri paylaşacağım. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorummmm :güzlkz:mx

hülyaa
11-04-2012, 15:23
iyi,huzurlu,mutlu ol sevgili sedef..her şey gönlünce olsun:)

hayalayaz
11-04-2012, 16:15
yeterki sen iyi ol, mutlu ol..bizde bunu bilelim..sedefciğim...en kısa zamanda detayları dinlemek için..görüşmek üzere...sevgiyle kal ve daha iyi ol emi..:çıkmkı

sonsuznokta
11-04-2012, 22:01
:flowes
Güzel haberlerinle bizleri mutlu ettin....Mutlulukların katlanarak artsın...Sayfalar yetmesin anlatmaya Sevgili Sedef...Herşey gönlündekilerinin kat be katı olsun sürpriz ve mucizeler dolsun...

gladi
11-04-2012, 23:14
refah huzur mutluluk bolluk bereket içinde hep seninle olsun sevgili sedef...güzel haberlerinii bekliyorruzz...sevincin artarak gelsinn... sevgiyle kal..:mlkcik

Gülçin Şen
12-04-2012, 10:17
Hayatında güzellikler katlanarak artsın,merakla bekliyorum anlatmanı,yerin belli oluyor sadefcim özledik....:Ö

sedef
13-04-2012, 16:01
Hazır vakit bulmuşken gelişmeleri anlatayım istedim, şayet bu gelişmelerin yaşanmasında siz DOSTLARIMIN etkisi çoook büyük.. Yaptığım bireysel ve grup çalışmalarının ardından bir süre sessizlik ve boşluk içinde kaldığımı biliyorsunuz. Zamanın boşa akıp gittiği ve benim hiç bir şey yapamadan sadece akışı seyrettiğim hissini yaşadığım dönemi de çoook iyi biliyorsunuz.. Sizlerin tavsiyeleri, paylaştığınız deneyimler bana akışa bırakmanın ne denli önemli olduğunu, Beklentimin olacağını tamamen inanıp gerisini sadece bırakmamın nasıl da mucizelere yol açacağını gösterdi.

En son 16 eylül de ayrıldık izmirden eşimle birlikte, yaz tatili sonrası.. Mart olmuştu ve ben hayatımda ilk defa ailemi 6 aydır görememiştim.. Eğer küçücük bir adada yaşıyorsanız kış ayları doğa pek bir yere bırakmıyor sizi.. Neyse bu sürede sizlerle tanıştım ve kişisel gelişimime sizlerin desteğiyle yepyeni şeyler öğrenip deneyimleyerek geçirdim. Ekonomik problemlerimin çözümü için yoğunlaştım. Eşimle konuştuk ve o emekli olduğunda İzmirde yaşamaya karar verdik. Emekli olmasına 2.5 yıl var bu süre sonunda malumunuz benim de yaşım iş bulmak için hafif sıkıntılı bir döneme girmiş olacak :D Dedik ki, eğer izmirde şartları gerçekten iyi olan, bu 2 yılı özlemle, hasretle, kaçamak tatillerde görüşmelerle geçirmeye değecek bir iş bulursam hemen gideyim. Ailemle birlikte kalayım, hem borçlarımızı 8-10 ay içinde bitirebilelim, hem de benim emekli olabileceğim bir işim olsun. Ve hayattan beklentilerimizi gerçekleştirebileceğimiz parayı kazanalım. Grup çalışmaları yaptığım arkadaşlar zaten dileklerimi biliyorlar :D..

Neyse gitmeden önce önceki iş yerimden çok samimi bir arkadaşıma İzmir'de istediğim gibi bir iş bulursam geleceğimi, bir şeyler duyarsa bana haber vermesini istedim.

2 gün sonra haber geldi Bölge müdürü görüşmek istiyor hem de tam benim orada olacağım dönemde.. Hazırlıklı gittim, 4 yıldır kullanmadığım takım elbiselerim, topuklu ayakkabılarım ve hatta takılarım :D

İzmir'e vardığımda kardeşim çalışmayı çok istediğim bir kuruma daha cv gönderdi.. Cevap beklemeye başladım. Bu arada arkadaşımın aracı olduğu firmanın şartları hayalimdeki şartları bile geçiyordu ve yaptığım görüşme sonrasında haziran ayında %100 çalışmaya başlayabileceğim sonucu almıştım.. Atina'ya iş bulmuş olarak döndüm. Aslında haziranda başlayacak olmam çok da harikaydı çünkü bu süreçte eşimle birlikte olacaktım. Tüm dileklerim gerçekleşiyor muydu yoksaaaa

Mayıs ayında eğitime çağrılacağım diyerek Atinaya geldiğimin ertesi günü kardeşim aracılığıyla başvurduğum, emekli oluncaya kadar güvenle çalışabileceğim gerçekten hayalim olan firmadan cevap geldi.. İşte bu sebeple 18 Nisan da tekrar izmire geliyorum..

İş bulmanın bu kadar zor olduğu bir dönemde tüm bu kısmetleri kendime çekmeme yardım eden tüm dostlarıma, gönderdikleri güzel enerjiler için binlerce teşekkürler.. İş ve ekeonomik konudaki gelişmeleri yaşadıkça sizlere buradan bildirmeye devam edeceğim.

Şimdilik bu kadar.. ancak sanmayın ki tüm yaşadıklarım bunlar..

Babamın Parkinson Hastalığından daha önce bahsetmiştim.. Öyle gelişmeler oldu ki inanamazsınız. Ancak henüz o da sonuçlanmadı.. Hastalığında hiç bir ilerleme olmadığı gibi, gerileme var. Ve doktoru İzmir 9 Eylül Üniversitesinde özellikle Parkinson konusunda uzman bir Profesör. Son sözü "belki de rahatsızlığınız Parkinson değil, tekrar MR istiyorum. "

ALLAHIM, bu kadar güzel şeyler rastlantısal olarak üst üste gelemez.. Enerjinin gücü, düşüncenin gücü, beklentinin gücü, inancın gücü BUNA DENİR.

Bir kez daha, şu anda sonuçlarını yaşamaya başladığım güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim.

Gönderdiğiniz birbirinden güzel enerjiler, şifalar, dilekler, dualar için
Samimiyetiniz, sıcaklığınız, sevginiz için
Öğrettikleriniz, paylaştıklarınız, yorumlarınız için
BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDİYORUM

Hepinizin tüm beklentilerinin tez zamanda gerçekleşmesini, ve bunu sizlerin ağzından duymayı diliyorum..

Sevgiyle.. :güzlkz:mx

sonsuznokta
13-04-2012, 16:13
Çok güzel haberler bunlar Sevgili Sedef...Çok mutlu oldum....Tamamını ve fazlasını görmeni;
Sevgi,huzur ve mutlulukla bolluk bereket içinde olmanı diliyorum....Sevgiyle kal....:pon pon

hayalayaz
13-04-2012, 16:16
çok sevindim sedefciğim... inşallah daha büyük sevinçlerini de birlikte yaşarız..

yeliss
13-04-2012, 16:29
güzelhaberlerinle bize de mutluluk saçtın sedefçim.. çok sevindim..daha hep birlikte nice haberlerini alırız inşallah..:0328:

Küfkedisi
13-04-2012, 17:03
Çok sevindim sevgili Sedef ,daha da mutlu olmanı herşeyin daha da güzel olmasını temenni ediyorum :59884:mel1

Gülçin Şen
13-04-2012, 17:06
Çok ama çoooookkk sevindim sedefcim,,,,,:)

MOROMU
13-04-2012, 17:10
:mel4hayatındaki tüm güzelliklerin katlanarak çoğalmasını diliyorum sedefcim

edabulut
13-04-2012, 19:40
ne güzel haberler bunlar böyle..senin adına çok sevindim sevgili sedef..
bu arada yeni işin de şimdiden hayırlı uğurlu olsun..mutluluk,sağlık,
huzur,bolluk ve bereketin hep daim olsun inşallah..:sirin

filiz
14-04-2012, 18:06
Mutlu haberlerın katlanarak artsın. Herşey gönlünce olsun Sevgili Sedef :)

sedef
19-04-2012, 11:25
DOSTLARIMMM, İzmir'deyim.. az önce Turkcell'den telefon geldi, yarın saat 10:20 de görüşmeye davet edildim. Beklentim huzurla, mutlulukla, bol parayla başarı anlamında hem kendimi tatmin edebileceğim, hem de kendimi geliştirebileceğim bir pozisyonda işe başlamak..

Dualarınıza, enerjilerinizeü şifalarınıza ihtiyacım var.

Bu arada babam 2 yıldır istendiği halde korktuğu için bir türlü çektirmediği MR ı çektirdi. Biraz sıkıntılı oldu, canım kardeşim soyunup dökünüp onunla birlikte içeriye girdi, elini tuttu, varlığını hissettirdi ve tabii maalesef radyasyon aldı ama sayesinde babamın beyin MR ı çekildi. 27 Nisan da sonucu alacağız. Allahım hem bizlerin hemde beklenti içinde olan herkesin yüzünü güldürsün...

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim. 2 gün yol hazırlıkları vs yüzünden ne yoga ne meditasyon ne olumlama yapamadım, boynum ve sırtım kaskatı kalmış durumda ama eminim yarın sabaha hiç bir şeyim kalmayacak :D

Hepinizi çoook ama çook seviyorum.. Hayatımda yaşadığım güzel gelişmelerde olan hakkınızı helal edin.

yeliss
19-04-2012, 11:32
ne güzel gelmişsin tekrar.. mutluluklarla sedefçim.. :0401:

hayalayaz
19-04-2012, 12:12
hoşgeldin sedefciğim. yolun hayırlara, mutluluklara çıksın..ve öyledir..

gladi
19-04-2012, 13:34
sevgili sedef...güzel haberlerini almaktan mutlu oldum:) başarı ve şans seninleee..yolun açık olsun arkadaşım:)
babacığına da acil şifalar diliyorum.

Küfkedisi
19-04-2012, 14:13
DOSTLARIMMM, İzmir'deyim.. az önce Turkcell'den telefon geldi, yarın saat 10:20 de görüşmeye davet edildim. Beklentim huzurla, mutlulukla, bol parayla başarı anlamında hem kendimi tatmin edebileceğim, hem de kendimi geliştirebileceğim bir pozisyonda işe başlamak..

Dualarınıza, enerjilerinizeü şifalarınıza ihtiyacım var.

Bu arada babam 2 yıldır istendiği halde korktuğu için bir türlü çektirmediği MR ı çektirdi. Biraz sıkıntılı oldu, canım kardeşim soyunup dökünüp onunla birlikte içeriye girdi, elini tuttu, varlığını hissettirdi ve tabii maalesef radyasyon aldı ama sayesinde babamın beyin MR ı çekildi. 27 Nisan da sonucu alacağız. Allahım hem bizlerin hemde beklenti içinde olan herkesin yüzünü güldürsün...

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim. 2 gün yol hazırlıkları vs yüzünden ne yoga ne meditasyon ne olumlama yapamadım, boynum ve sırtım kaskatı kalmış durumda ama eminim yarın sabaha hiç bir şeyim kalmayacak :D

Hepinizi çoook ama çook seviyorum.. Hayatımda yaşadığım güzel gelişmelerde olan hakkınızı helal edin.

Sevgili Sedef güzel haberlerinin devamını bekliyoruz ve öyle de zaten :59884 babacığın içinde şifalar diliyorum...sevgiler...

edabulut
19-04-2012, 19:39
sevgili sedef..öncelikle babacığına geçmiş olsun diyorum..tahlil sonuçları
iyi çıksın ve tez zamanda mükemmel sağlığına kavuşsun inşallah...

bu arada..yarınki iş görüşmenin sonucu da senin ve bütünün hayrına
olsun..görüşme süper geçsin..iyi dilek,enerji ve dualarımızla yanındayız
bunu bil...ve...yarınki iş senin sedef'cim..:L
hadi şimdiden yeni işin hayırlı uğurlu OLsun diyorum..:gunas*

MOROMU
19-04-2012, 21:25
hayatındaki mutluluklar katlanarak çoğalsın :çiçek

sonsuznokta
20-04-2012, 00:35
Herşey güzel gönlünce olsun,Sevgili Sedef...

victoria
20-04-2012, 01:16
galiba en sonunda hepimiz izmirli olacağız

sedef
20-04-2012, 20:40
Sabah görüşmem oldu, öğleden sonra haber geldi sonuç olumlu önümüzdeki salı bazı testler için tekrar davet edildim... Haydi hayırlısıııııııııı :mx:grin

hayalayaz
20-04-2012, 20:48
Sabah görüşmem oldu, öğleden sonra haber geldi sonuç olumlu önümüzdeki salı bazı testler için tekrar davet edildim... Haydi hayırlısıııııııııı :mx:grin

maaşallah sedefciğim... daha mutlu haberlerin de sırada arka arkaya geliyor inşallah.. :çiçi5

sonsuznokta
20-04-2012, 20:50

Senin ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde sonuçlansın Sevgili Sedef...
Sevgi,huzur ve bolluk bereket le mutlulukta kal...Mutlu ,müjdeli haberlerin katlanarak artsın...sevgilerimle...:çiçek:çiçek:çiçek

kraliçe
21-04-2012, 00:02
Canım benim çok sevindim babacığına geçmiş olsun... İşin hayırlı olsun... Herşey gönlünce olsun inşallah...

yeliss
21-04-2012, 12:07
sedefçim işin olmuş bile.. harikaa... çok sevindim.. mutlulukları duymak harikaymış..