PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeniay duası

flz71
24-12-2011, 23:37
YENİ AY DUASI!
YÜCE ALLAHIM!

BU YENİ AY'IN KENDİME AİLEME, TÜM SEVDİKLERİME, TÜM DÜNYAYA HAYIRLI, UĞURLU, ŞİFALI OLMASINI, HUZUR, NEŞE, MUTLULUK, SEVGİ GETİRMESİNİ DİLİYORUM.

BU YENİ AY'DAN İTİBAREN BENİM VE AİLEMİN, TÜM SEVDİKLERİMİN BEDENLERİMİZDEN SİHHAT, RUHUMUZDAN HUZUR VE SEVİNÇ, BENLİĞİMİZDEN SEVGİ ENERJİLERİ YAYILSIN TÜM EVRENE.

BİZİ GÜZEL DUYGU VE OLUMLU DÜŞÜNCELERLE DOLDURARAK, RUHUMUZU HUZURLU, ZİHNİMİZİ BERRAK EYLE YARABBİM. BİZİ, AİLEMİZİ, EVLATLARIMIZI, YERYÜZÜNDE YAŞAYAN EN TEMİZ NİYETLİ, GÜZEL DUYGU VE DÜŞÜNCELİ, İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞIP , DOST ARKADAŞ OLMAK NASİP EYLE ALLAHIM.. AİLELERİMİZE, SEVDİKLERİMİZE SEVGİ VE SAYGIYLA KENETLENMEMİZ, DAİMA TEMİZ, DÜZ, VE DOĞRU YOLLARDA BAŞARIYLA İLERLEMEMİZ İÇİN YARDIM ET ALLAHIM.

BUGÜNDEN İTİBAREN; HAYATIMDA, BEDENİMDE, RUHUMDA, ZİHNİMDE HERŞEYİN ŞİFALANDIĞINI, GÜZELLEŞTİĞİNİ GÖRÜYOR MUTLULUĞU HİSSEDİYOR SEVGİYLE KABUL EDİYORUM.

BEDENİMDE HİÇ BİR HASTALIK, AĞRI, SIZI KALMADI. KALBİM, BEYNİM, RUHUM VE YAŞAMAMI SAĞLAYAN TÜM ORGANLARIM YENİLENDİ VE ŞİFALANDI. BÜTÜN BU GÜZELLİKLERİ SEVGİYLE KABUL EDİYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAHIM.

EVİM GÜZELLEŞTİ, İŞİM VE ŞANSIM AÇILDI, FİNANS DURUMUM DÜZELDİ. BEN ŞİMDİ BOLLUK, BEREKET, ŞİFA, HUZUR VE MUTLULUK İÇİNDEYİM! ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM. SEVGİYLE KABUL EDİYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

SAĞIM SOLUM, ÖNÜM ARKAM BAKTIĞIM HER YERDE SEVGİ GÖRÜYORUM. ETRAFIM BENİ GERÇEKTEN, KOŞULSUZ OLARAK SEVEN, İYİLİĞİMİ İSTEYEN, BENİ YALNIZ BIRAKMAYIP İLGİLENEN SEVGİ DOLU İNSANLARLA ÇEVRELENMİŞ. VE BEN HERKESE İÇİMDE DOLUP TAŞAN SINIRSIZ SEVGİMİ AKITABİLİYORUM. BENİ VE ÇEVREMİ SEVGİYLE DOLDURDUĞUN İÇİN, BENİ SEVGİ DOLU İNSANLARLA ÇEVRELEDİĞİN İÇİN HUZUR VE MUTLULUKLA ŞÜKÜR EDİYOR VE SEVGİYLE KABUL EDİYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHIM.

KENDİMİ TÜM EVRENİN KAYNAĞI İLAHİ GÜCE TESLİM EDİYOR VE SEVGİYLE ŞÜKÜR EDİYORUM. HUZURDAYIM GÜVENDEYİM. EMİN ELLERDEYİM. İLAHİ GÜÇ BANA İHTİYACIM OLAN VE HAYRIMA OLAN HER ŞEYİ ZAMANI GELDİKÇE SUNUYOR VE BEN SEVGİYLE, ŞÜKÜRLE KABUL EDİYORUM. AMİN.

Gazardiel.

yeliss
24-12-2011, 23:49
ben çok küçükken ananem şöyle derdi... yeni ay görünce dilek dileyin ve şu duayı söyleyin ve dileğiniz gerçekleşir.. o zamanlar çocukluk aklı bende hemen evleneceğim insanı dilerdim.. dua aynen şuu belki bilirsiniz :j

ayı gördüm Allah
amentü billah
yeni ay mubarek olsun
elhamdülillah

nazan erten
25-12-2011, 01:13
küçüktüm.:) benim ellerimde küçük siğiller vardı.bana da demişlerdiki yeni ay da dua et siğillerin geçer.
ay ı gördüm yay gibi siğillerim erisin yağ gibi:)

Gülçin Şen
25-12-2011, 10:31
ben çok küçükken ananem şöyle derdi... yeni ay görünce dilek dileyin ve şu duayı söyleyin ve dileğiniz gerçekleşir.. o zamanlar çocukluk aklı bende hemen evleneceğim insanı dilerdim.. dua aynen şuu belki bilirsiniz :j

ayı gördüm Allah
amentü billah
yeni ay mubarek olsun
elhamdülillah

Ayyy Küçük Emrah'ın şarkısı geldi aklıma...:0345:

[Only Registered Users Can See Links]

ebruuu
25-12-2011, 14:57

ayı gördüm Allah
amentü billah
yeni ay mubarek olsun
elhamdülillah

bize de hep öyle öğretildi. annem hep der ki;
"ay gördüm Allah
amentü billah
dualarımı kabul et Allah"
hepimizin duası kabul olsun inşallah... :)

edabulut
25-12-2011, 15:07
[/COLOR]

Ayyy Küçük Emrah'ın şarkısı geldi aklıma...:0345:

[Only Registered Users Can See Links]

ay gülçin hanım'cım..:0399:

pazar pazar beni güldürdünüz..Allah ne muradınız varsa versin valla:sirin

ve benim canım yeliss'immmmm

2012 de hayırlısıyla bir beyaz atlı prensin..yani pardon..beyaz
arabalı bir prens karşına çıkacak inşallah..mutluluk çok yakında..
buna tüm kalbimle inanıyor ve hissediyorum:grin

Gülçin Şen
25-12-2011, 15:27
ay gülçin hanım'cım..:0399:

pazar pazar beni güldürdünüz..Allah ne muradınız varsa versin valla:sirin

ve benim canım yeliss'immmmm

2012 de hayırlısıyla bir beyaz atlı prensin..yani pardon..beyaz
arabalı bir prens karşına çıkacak inşallah..mutluluk çok yakında..
buna tüm kalbimle inanıyor ve hissediyorum:grin

:0477:

Aminnn cümlemizin....

Vallahi dalga geçmek değil maksadım anlayan anladı...:fansu

Ne yapim bizim gençlik yıllarımızda böyle popüler müzik yoktu ,istemesekte her yerde Emrah çalıyodu....:10ssm

Nasıl yer etmişse artık fil hafızamda...:0313:

edabulut
25-12-2011, 15:37
:0477:

Aminnn cümlemizin....

Vallahi dalga geçmek değil maksadım anlayan anladı...:fansu

Ne yapim bizim gençlik yıllarımızda böyle popüler müzik yoktu ,istemesekte her yerde Emrah çalıyodu....:10ssm

Nasıl yer etmişse artık fil hafızamda...:0313:

tabi ki gülçin hanım'cım...bu arada ben gerçekten acaip keyiflendim:mshareketliifade393
valla benim hafızada da yer etmiş...
ayy gençliğime...
bi dakka..hala gencim..:ttt
yani aslında çocukluk yıllarıma dönüverdim:smile (10):

esramehves
26-12-2011, 12:23
Gulcin cok guldurudun beni:))))Allah da seni guldursun!
Ben normalde dayanamam cok Emrah a, neden bilmiyorum ama bizimli ilgili bolumu duyduktan sonrasini dinlemedim:((hepir minubuslerde cok caliyordu kimbilir belki ondandir)
Benim de annem her ay'i gordugumuzde;ay'i gordum Allah,amentu billah,ayin mubarek olsun ya resullallah derdi.Ben hala gordugumde derim,icim isinir her soyledigimde:)

kraliçe
26-12-2011, 12:51
Arkadaşlar, her yerde aşağı yukarı aynı şey söylenirmiş galba bende annemden şu şekilde duyardım hep çocukluğumda:

Ay gördüm Allah
Amentü Billah
Nuru yüzüme
Şavkı gözüme
Niyetlerim kabul olur inşallah.

Ben çocukken bunun gerçek bir dua mı yoksa sadece bir espiri mi olduğunu
kestiremezdim ve hep espiri olarak kalmış aklımda nedense şimdi sizlerden duyunca hatırladım. Neyse Allah hepimizin dualarını abul etsin. Sevgiyle...

Gülçin Şen
26-12-2011, 12:59
Arkadaşlar, her yerde aşağı yukarı aynı şey söylenirmiş galba bende annemden şu şekilde duyardım hep çocukluğumda:

Ay gördüm Allah
Amentü Billah
Nuru yüzüme
Şavkı gözüme
Niyetlerim kabul olur inşallah.

Ben çocukken bunun gerçek bir dua mı yoksa sadece bir espiri mi olduğunu
kestiremezdim ve hep espiri olarak kalmış aklımda nedense şimdi sizlerden duyunca hatırladım. Neyse Allah hepimizin dualarını abul etsin. Sevgiyle...

Yok küçükken Emrah'ın şarkısını duymuşsundur, o yüzden kafan karışmıştır...:smile614uk:

Ayyy bu konuyu ne hale getirdimmm bennn.....:923

flz71
26-12-2011, 14:22
:mshareketliifade118 Ya alemsiniz.bir konu ancak bu kadar sulanabilir.

Gülçin Şen
26-12-2011, 14:24
:mshareketliifade118 Ya alemsiniz.bir konu ancak bu kadar sulanabilir.

Lütfen mastercım beni site sahibine şikayet ediniz..:62td8

Mod.umuz kafayı sıyırmış diyiniz...:mshareketliifade139