PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Birakmak icin Karabas Otu

monange
25-03-2009, 18:33
Dün Star Tv Kanalinda seyrettigim bir programda bitkilerle tedavi uzmani olan doktorlardan birisi söyle bir aciklama da bulundu :

sigara birakmanin en kolay yolu KARABAS otuymus. 1 Bardak sicak suyun icine 1 tatli kasigi karabas otu atip 10 dk demleyin. Caniniz sigara istedigi zamanda bardaktan bir yudum alip agzinizda calkalayip tükürün. Nikotin istegini tükürük bezleri vasitasiyla körlestiriyormus. Bir süre buna devam edince sigaradan tiksinmeye baslayip nikotin istegini yok ediyormus..

Walla bende kisa zamanda denemeyi düsünüyorum... :mshareketliifade281

hayalayaz
25-03-2009, 19:35
yeğenim askerdeyken bir ot sayesinde sigarayı bırakmıştı, babası çok içtiği için onada göndermiş. tabi bende aldım eniştemden birazcık ot.
sistem şu; canın sigara isteyince dilin üzerine bu un halindeki ot sürülüyor ve sigara yakılıyor, insan tiksiniyormuş.
ben yaptım hemen, ve arkasından sigara yaktım..
oy oy oy hayatım boyunca sigara içerim daha böyle bir tat görmedim, hissetmedim..
ne yazıkki yeğenim otun ismini bilmiyor, bilse hemen alıcam ve bundan sonra sigaralarımı o otun eşliğinde içicem. öyle güzel öyle keyifliki anlatamam
canım benim bana göre ot falan hikaye, sigaradan gerçekten vazgeçmek gerekiyor..