PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!!

monange
25-03-2009, 17:54
Arkadaslar astral seyehatle ilgilenen bir arkadasimla bunu tartisiyorduk.. Bana denemem icin asagidaki bilgileri iceren bir dosya gonderdi bende sizlerle paylasmak istedim... Ben hic denemedim.. Hayatimda sadece bir defa oldu o da ben istemeden ... :smile (24): Cok etkili ve olan bir yöntemmis , bu yöntemi herkesin bilmedigini söyledi.. Umarim ilgilenen arkadaslara faydali olur ve denerler... Tabii denedikten sonra da paylasin , :mshareketliifade370 ben merak ediyorummmmmm ... :smile (7)::smile (7):

Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

bahsetmiş olduğum teknik Astral seyahati deneyipte sonuç alamayan arkadaşlar için daha önem taşıyor !!
Bu Tekniğin diğerlerinden farkı bu teknik genelde hayal ve düşünce dayalı değil sadece uygulama ve sonuç[Only Registered Users Can See Links]

MALZEMELER

1 ADET MUM
[Only Registered Users Can See Links]

BİR ADET BOY AYNASI

BİR ADET SANDALYE

BİR ADET TURUNCU(kavuniçi) KARTON

4x4 "O" ŞEKLİNDE KESİLECEK

KARTONUN ALNIMIZIN TAM ORTASINA DÜŞMEYECEK
ŞEKİLDE YAPIŞTIRILMALIDIR

Şimdi Anlatım Bölümüne Geçelim !!!

UZUN SURE BAKMA
Bu teknik icin bir koltuga, muma, yaklasik 4 santim capinda kavunici renkli bir kartona ve duvara asili genis bir aynaya ihtiyaciniz vardir.
Koltugu aynanin onune yerlestirin ve kartonu alninizin ortasina yapistirin. Mumu yaktiktan sonra (yakinda bir yerde bulunmali), isiklari sondurun ve koltuga oturun, boylece aynaya donuk vaziyette olacaksiniz. Rahat ve gevsemeye hazir bir halde olun.
Simdi aynadaki goruntunuzu gorebildiginize gore alninizdaki diske bakmaya baslayin. Bunu goz kirpmaksizin en az 5 dakika yapmalisiniz. Eger goz kirparsaniz bastan baslayin. Bu ilk basta baslamak icin zor bir zaman gibi gorunebilir ama duzenli pratikle bu zamani bir dakikadan iki dakikaya, uc dakikaya, ve daha uzun bir sureye dogru arttirabilirsiniz.
Bunu bir sure denedikten sonra bilincinizin aynadaki goruntunuzle kendiniz arasinda gidip geldigini goreceksiniz. Bir an kendinizi koltukta otururken diger bir anda ise aynanin icinde hissedeceksiniz. Eger buna birkac dakika devam edebilirseniz kendinizi eninde sonunda aynanin icine oradan da diger taraftan duvarin disina projekte olmus olarak bulacaksiniz.

Bir süre baktıktan sonra

Bir süre baktıktan sonra etraf kararıracaktır ve sadece alnınızdaki karton görünecektir.Büyük İhtimalle Mum söndümü derseniz!!

Ama sönen mum değildir!!
Alnınızdaki KArton Parlamaya ve ilerde bir kapı halini almaya başlıyacaktır!!!(kişilerde farklılık gösterebilir)

Eğer Bu tutum, sakinlik ve konsatrasyonu bozmazsanız!!
Kapıdan içeri doğru vakkumlanmanız an meselesidir !!!
Korkmak veya heyecan yapmak yok[Only Registered Users Can See Links] devam edin bakmaya elbet çıkışı gerçekleştirip aynanın içinden geçip dışarı fırlıcaksınız [Only Registered Users Can See Links]

Daha Sonrasıda Bu [Only Registered Users Can See Links]

NOT: Bu Resimleri ve örnekleri daha açıklayıcı olması için deneme yapmayan arkadaşların sorularına bir nebze cvp vermek[Only Registered Users Can See Links]
Bu teknik üzerinde durulmamıştır(kaynaklarda) !!
Fakat en etkili tekniklerden birisidir !!

Antuza
25-03-2009, 18:37
Valla denemek isterim ama korkmasam=)
Bunu arıyodum teşekkürler Monange...Bayada açıklayıcı olmuş resimlerle falan...

monange
25-03-2009, 18:48
Begendiginize sevindim... Bunu deneyen bir cok arkadasim var hepside cikiyorlar.. Ama bende cesaret edemiyorum bir gün kendimi topladigimda denicem..

Yesil
25-03-2009, 19:05
çok ilginç yaa şaşkınlıkla okudum oluyormu acaba gerçekten diye ürperdim de ama denemek biraz cesaret sanırım

nemesis
25-03-2009, 19:41
oo ciddi süper teknikmiş bu ya :smile (16): gözlerimi kırpmadan bakabileceğime inanıyorum ama tırsmamak elde değil ki :smile (4): yine de denemeye değer

Limon
25-03-2009, 21:13
5 dakika gözlerini kırpmadan bakabilmek herkesin harcı olmaz herhalde, mesela ben o kadar dayanabileceğimi hiiiç sanmıyorum, yoksa denemek isterdim bu yöntemle. :rolleyes:

Pınar
25-03-2009, 21:17
Ben buna benzer bir tekniği denedim.Ancak astral çıkış için değil.:)))Aynanın karşısına geçip oturdum ve alnımın ortasına baktım, bir süre sonra kararma başladı ve sonra görüntü çift oldu ve sallanmaya başladı.:) Ben ürktüm ve bıraktım.:))
Denemesi kolay, mutlaka deneyeceğim.:) Teşekkürler!

encoder
28-03-2009, 14:02
ya ben bunu yapıcam da çok korkuyorum hj bide bişi sorucam o kavuniçi kartonu alnımıza neyle yapıştıracağız :mshareketliifade351

Stubborn
03-04-2009, 16:10
Bu 5 dk goz kırpmadan bakmak olayı baya zora sokuyor ama:imafraid1gh:

yas_min
30-05-2009, 17:39
Denediiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm:D:D

Harika bir deneyim oldu, tam olarak seyahata cikmasam bile kendimi aynada gordum, yani bana bakan beni gordum aynanin icindeydim...super bir his tavsiye ederim, galiba korku yuzunden galiba sonuna kadar devam edemedim:) ama pes etmek yokhahahaha gezicem diyar diyar:D:D

cagrican
08-06-2009, 03:37
biraz cesaret gerektiriyor astral seyahat ile ilgili bikaç teknik daha var onlarda etkili ben bedenimden tam çıkıcakken kendime geldim garip bir histi açıkçası biraz da korkutucuydu...

hayat kadere inat
30-07-2009, 00:07

balamcan
31-07-2009, 10:56
peki nası geri dönecezzz bunuda açıklarsanız deneme yapabilirim

omerm
02-08-2009, 00:42
Güzel insanlar bu teknikte geri dönüşle ilgili bişeyler bilen var mı?

hayalayaz
02-08-2009, 00:50
gözünüzde bu kadar büyütmeyin çıkmayı isteyip nasıl çıkıyorsanız geri dönmeyi istediğinizde dönüyorsunuz..burada önemli olan yapmayı istemek..

yanki.es
06-08-2009, 03:35
geri gelmek kolay oluyormu ben bir keresinde yapmıştım başka bir yöntem
ama tekrar bedenime geldigimde ne kollarımı hareket edebiliyordum ne gözlerimi hareket ettirebiliyordum ama bunlar gelişince insan görmek istedigi herşeyi görürr

hayalayaz
06-08-2009, 09:24
geri gelmek kolay oluyormu ben bir keresinde yapmıştım başka bir yöntem
ama tekrar bedenime geldigimde ne kollarımı hareket edebiliyordum ne gözlerimi hareket ettirebiliyordum ama bunlar gelişince insan görmek istedigi herşeyi görürr

sen korkmuşsun sanırım..bedene döndüğünde her şey yine normal olur..:0511:

yanki.es
07-08-2009, 22:48
sen korkmuşsun sanırım..bedene döndüğünde her şey yine normal olur..:0511:
hayır korkmakla alakası yok bedene geri dönmek hareket etmek zor oluyor
tamam bu yöntemle başkalarini görebiliyor dinliyebiliyorsun duvarlardan geçebiliyorsun hatta rüyalarına girip telkinler verebiliyorsun ama rüyasından çıkınca hemen uyanıyor ve çok fazla kulak çınlatıyor

hayalayaz
07-08-2009, 23:47
bende hiç öyle şeyler olmuyor demekki herkes farklı şeyler deneyimliyor..bilinçaltı telkinler, kişinin özgür iradesi dışında hareket etmesi için değil, değilmi..

yıldız
08-08-2009, 00:13
hiiii duvarlardan geçip başkalarını mı dinleyebiliyorsun? e niye daha önce söylemediniz bunu bana akıllılar? ben de kaç gündür, aman bu astral çıkış mıkış ne işe yarıycek ki diye ilgilenmiom bile! bak bi işe yarıyormuş işte! ****fizikseldedikodu ya daaa enerjikselkapıdinleme...:0399:

ışık
20-08-2009, 19:08
hayat'ta yapamam düşüncesi bile ürkmeme sebep oldu:mshareketliifade385

hülyaa
21-08-2009, 14:52
hiiii duvarlardan geçip başkalarını mı dinleyebiliyorsun? e niye daha önce söylemediniz bunu bana akıllılar? ben de kaç gündür, aman bu astral çıkış mıkış ne işe yarıycek ki diye ilgilenmiom bile! bak bi işe yarıyormuş işte! ****fizikseldedikodu ya daaa enerjikselkapıdinleme...:0399:

:0399: :0399: :0399:kıss yıldıs sen beni kopturuyon yaw..
benimde çok merak ettiğim bir konu..ama sanırım bu konuda daha çok fırın ekmek yemem gerek..denemeyide o kadar çok istiyorum ki..şöle diyorum ki hani yanımda uygulamalı yapılsada öğrenmek istediğim ne varsa bire bir görerek uygulamalı kapıversem..ee bende çok oluyorum galiba:)
ama napıyım benim bellek görselli daha hızlı kavrıyo..gülmeyin güleni gıdıklarım:923

haa bu arada bunu yapanlar ara sıra bana da gelseniz nolur..kız abla duvardan geçen şehirleri hoplatarak geçer..gelin sizi burda ağarlayım..bak ne istiyosanız pişiririm valla..sahura gelin,iftara gelin..gerçi ben tutamıyorum ama tutanları ağarlamaya da bayılırım..hem belkim yemeklerimi çok beğenirsiniz ödül olsun diye beni de bir seyahate çıkarıverirsiniz..kız ablam ödül için demiyom haa yanlış anlama ölesine de yediririm ama sen yinede beni ödülsüz bırakma..kıslar hem fıkra da anlatırım size..ayyy ne isteyosanız yahu hadi uçalım...yanınızda ben varken hem hiç sıkılmazsınızda..önce beni alın sonra da yıldısı alalım..:şr
akalım aleme..yaf ablaa sen bensiz mi geziyon bu astral alemde..bak küstüm işte şimdi..:0326:

ayy ne çok konuştum yaa..biri he desin de susayım ben..:oys

sibel80
21-08-2009, 20:16
allah allah ben burdaki resimlerden bile korktum.ben gece kendimi aynada görsem gözlerimden korkuyorum.ama bu astral olayı ilgimi çekiyor.çıkan arkadaşlar öss sınavından önce size ihtiyacım olabilir.soruları çalabilirmisiniz:15920birinin yanına gittik mesala gördüklerimiz gerçek mi

mazegul
26-10-2009, 12:25
Bunun adı nedir bilmiyorum, bir rüya mı yoksa astral bir yolculuk mu..? Çocukluğumdan beri (...ki o zamanlar daha sık olurdu gittikçe seyrekleşti ) bilinçli olarak değilde rüyamda bedenimden ayrılıp yerçekiminden ve zamandan bağımsız olağanüstü güzel yolculuklar yaparım. Öyle net ve gerçek olurki uyandıktan sonra bile istediğim zaman hooop uçup ordan oraya ordan oraya gidebileceğim hissini içimden atamam. Duvarların ardı, ağaçların üstü, denizler farketmez aklımla şuraya gideyim diye düşünürüm gidemem ama yüreğimde hissettiğim yerdeyim.Kendimi görürüm ve sanki ona yaklaştıkça ağırlaştığımı hissederim...Dedimya emindeğilim bu şeyin adı nedir belki sadece bir rüya bilinç altındaki bişeylerin boşalması yada yansımasıdır ama o sırada ve sonrasındaki hislerim müthiş...

hayalayaz
26-10-2009, 16:08
uykunda yaşıyorsan, benim düşünceme göre rüyalar zaten astraldir.. ben uykuda olmadığım zamanlarda da ( şifa gönderirken yapabiliyorum) ama senin yaşadığına tamam budur diye bir ad vermedim..,shy

Perilice
26-10-2009, 16:57
,shy en sevdiğim konulardan biri iki üç defa çıktım korkum yüzünden daha fazla çıkamadım ... Normalde her uyuyan kişi astrel seyahat yaşıyor rüyalar alemine gidiyor kimisi şimdiki zamanı yaşıyor kinisi 4. boyutta geziniyor düşünce hızı ile farklı yerlere gidebiliyor ama kimsenin öss sınavlarını çalabilecek kadar usta olduğunu görmedim hihi
Ama bide şunu hatırlatayım bilinç açıkken astral seyahat yapacaklar üç harflilerle karşılaşma imkanı var ve en son çıkışımda bu başıma geldiği için korkumdan iki üç ay uyuyamaya bilem korktum. :0511:

hayat kadere inat
06-11-2009, 00:35
uykunda yaşıyorsan, benim düşünceme göre rüyalar zaten astraldir.. ben uykuda olmadığım zamanlarda da ( şifa gönderirken yapabiliyorum) ama senin yaşadığına tamam budur diye bir ad vermedim..,shy

vodoo ben sana dedim görüyo diye dimi dün enseme şaplattı vallahi biliyosun

Gülçin Şen
06-11-2009, 10:22
vodoo ben sana dedim görüyo diye dimi dün enseme şaplattı vallahi biliyosun

:0399:hehe:1592

Ariakas
25-01-2010, 15:39
Astral seyahat çoğu zaman lucid rüya ile karıştırılıyor. Lucid rüya, rüyada olduğunun bilincinde olmaktır. Dolayısıyla istediğin gibi hareket edersin. Ancak astral seyahat yapmaya çalışan birisi uykuya dalarak ve lucid rüya görerek astral yaptığını zannedebilir. Bu çok karşılaşılan bir durum ancak astral seyahat için kullanılabilir. Lucid rüya astral'e çıkış için çok iyi bir kapı. Rüya içerisinde bunun bir rüya olduğunu farkederseniz bilinciniz açılmış ve astrale yaklaşmışsınız demektir. Bu sırada rüyada olduğunuzun bilincini yitirmeden önce kafanızdaki tüm düşünceleri boşaltarak kendinizi yüksek bi yerden atın veya araba kullanarak son hızda bir yere çarpın. Bu olmadan öncede şöyle düşünün ; "Şimdi arabayla duvara çarptıgımda camdan fırladıgım gibi bedenimden fırlayacağım" veya "bu düşüşün sonunda bedenimden ayrılacağım" Bunu yaparken kafanızda sadece bu düşünce olmalı en ufak korku hissetmemelisiniz. Ancak uyur gezerlik problemi olan veya kalp hastası olanların bu yöntemi denemesini pek önermem. Riskleri olabilir.

Ayrıca sorabilecek arkadaşlar için bu yöntem 6 kişi üzerinde denenmiştir ve tümünde olumlu sonuç alınmıştır. Yöntemi ben keşfettim. Rüyalarımda sürekli rüyada olduğumu farkettiğim bir dönemde istemeden kısa süreli astral seyahat yaptım. Bunun üzerine birkaç deneme daha yaptım ve birkaç arkadaşımında denemesini sağladım. Bu yaptığımız belkide lucid idi ayırt etmek çok zor ancak astral olduğunu düşünüyorum çünkü o sırada gördüğüm şeylerin doğruluğunu uyandıktan sonra onayladım.

Biraz dikkatsiz yazdım devrik cümlelerim olduysa affola ^^ Bu yöntemi deneyen arkadaşlar deneyimlerini yazarsa memnun olurum. Teşekkürler.

nükü1
25-01-2010, 16:39
arkadaşlar ,bu teknik gerçekten işe yarıyor yapan bir sürü arkadaşım var benim

Ariakas
25-01-2010, 16:45
arkadaşlar ,bu teknik gerçekten işe yarıyor yapan bir sürü arkadaşım var benim

Herkes kendi yöntemini geliştirebilir sadece kafayı boşaltmak ve iyi odaklanabilmek ile alakalı.

isobel
25-01-2010, 16:48
oğlum nelerde biliyormuş:) Astral ha, gelde konuşalım bakalım:)

new_way
25-01-2010, 18:00
demekki lucid rüya faklıymış. lucid rüya olayı var bende ama astral yok.

acracotoxin
21-05-2010, 15:01
arkadaslar bu yöntemleri denerken korkunuz size engel olmasın korku astral seyahati engeller ilk önce korkunuzu yenin eft veya sedona gibi yöntemlerle daha hızlı sonuç alırsınız saygılar... :D

feosguman
21-05-2010, 15:14
paylaşım için sağol kardeşim; şunu söylemek istiyorum ki insan bu astral seyahat ve türevlerine kendini fazla kaptırmamalı; hayattan kopartıyorsa sizi boşverin gitsin... İleride denemeyi düşünüyorum... selamlar UYSAL insanlar...

yasinberk98
30-06-2011, 19:27
ben daha 13 yaşındayım ama deneyeceğim yanıma birini alıp (beni bir süre sonra uyandırması için)

petunya
16-09-2011, 16:45
boy aynası şart mı acaba?

axi22
25-09-2011, 16:28
Güzel tekniğe benziyor ben birkere çıkmıştım astral seyehate havada gezerken arkadaş sağalsun dürttü beni :) yataktan düştüm :)