PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Aralık

Gülçin Şen
09-12-2011, 16:45
Yarın gerçekleşecek olan tutulmaya yaklaştıkça, bazı konularda daha dikkatli olmamız gerekiyor:

- Kavga etmek yerine uzlaşmayı

- Arkadan konuşmak yerine yüz yüze konuşup sorunu çözmeyi

- Trafikte hırçınlaşmak yerine sükuneti korumayı

- Pot kırmak yerine birkaç kez düşünüp konuşmayı

- Kardeş ve akrabalarla olan sorunları büyütmek yerine birbirini anlamayı öğrenmeyi

- Yeni bilgilerin peşinde koşmadan önce eski bilgileri iyice pekiştirip sağlamlaştırmayı

- Eleştirmek yerine anlamayı

- Şüphe duymak yerine kendimize güvenmeyi

seçmeliyiz.

Aksi takdirde bu tutulma her birimizi epey zorlayacaktır.

Yarın yaşanacak Ay Tutulması özellikle bu saydığım konular saydığım konularda bizleri hassas yapacaktır.

Eğer son 10 gündür yukarıdaki sorunlara benzer sorunlarla karşılaşıyorsak, yarın tutulma saatinde içe dönmeli ve tüm bunların kendi içimizdeki yansımasını araştırmalıyız.

Tutulmalar bizim hayatımızla ilgili önemli ip uçlarını yakalamamızı sağlar.

İçimize döndüğümüzde ise bu ip uçlarını fark etmemiz daha kolay olacaktır.

Özellikle evrensel enerjilerle olan bağlantılar aracılığı ile hayatımıza akan bilginin farkında olup olmadığımızı sorgulayabiliriz bu tutulmada.

Gerçek bilgiye ne kadar açığız?

Gerçek bilgiyi en basit, en sade günlük iletişimimizde, hareketimizde ya da çalışmalarımızda yakalayabiliyor muyuz?

Tutulma ile birlikte, bilgi ile olan bağlantımızı daha net anlayacağız.

Henüz bize açılmamış bilgilere ulaşmanın yolları ile tanışacağız.

Ayrıca Tutulmalar karmik bağımlılıklarımızdan ve travmalarımızdan kurtulma zamanıdır.

Kronik hal almış kabuklarımızdan kurtulmak ve içimizdeki o taze ve canlı filizin enerjisini yeniden duyumsamak için harika bir fırsattır bu Ay tutulması.

KAbuklardan kurtulmak, travmalarla helalleşip terk etmek için af çalışması yapmayı ihmal etmeyelim.

Tutulma esnasında "Beni Affet! Ben affediyorum!" demeyi unutmayalım!

Sevgiler

Yurda Hal

Sev'gi
09-12-2011, 16:55
Tam tutulma esnasında Ay'ın Dünya'ya olan uzaklığı yaklaşık olarak 397317 km olacak ve tutulma başladığında Ay, Boğa Takımyıldızının önünde olacak.

13.33.42 Tutulma Başlangıcı

14.45.53 Tam gölge konisine giriş

16.31.55 Tam tutulma

18.17.36 Tam gölge konisinden çıkış

19.29.52 Tutulma Sonu

Ay İstanbul'da saat: 16.33'de Tekirdağ'da ise saat: 16.39'da doğacak.

Kaynak : [Only Registered Users Can See Links]

yeliss
09-12-2011, 17:54

bunu tutulma esnasında mı söyleyeceğiz?? ay doğduğunda mı?

Gülçin Şen
09-12-2011, 18:43

bunu tutulma esnasında mı söyleyeceğiz?? ay

doğduğunda mı?

:0361::new*

yeliss
09-12-2011, 19:43
yok gülçin ablacım sevgi detaylı yazmış ya.. bayağı sürüyor.. o bakımdan yazdım..

16.31.55 Tam tutulma

tam bu saat sanırım... öyle değil mi?:new61*

Gülçin Şen
09-12-2011, 19:48
yok gülçin ablacım sevgi detaylı yazmış ya.. bayağı sürüyor.. o bakımdan yazdım..

16.31.55 Tam tutulma

tam bu saat sanırım... öyle değil mi?:new61*

Evet yeliscim 16.31 saati tam olarak..

Ben o saatlerde arkadaşlarımla buluşup yemek yiyeceğim için tutulma beni izlesin....:mshareketliifade328

yeliss
09-12-2011, 19:54
çok güldüm yaaa.. canımsın...:0401:

ceyhande
10-12-2011, 00:07
doğum günüme de denk geldi. Yarın da olmayacak, olmayacak, olmayacak. Bugün çok kötü bir gündü, bu kadar üst üste nasıl geldi kötülük anlamadım :?

pinar8
10-12-2011, 00:10
tutulmayı tam olarak göremeyeceyik sanırım geç doğacak... "Beni Affet! Ben affediyorum!" demeyi unutmam inşallah telefonuma hatırlatma yazıyorum şimdi:ups

ceyhande
10-12-2011, 00:12
ben erken mi tutuldum ne :):nzrbc

delican
10-12-2011, 13:11
sorunların hepsi ben de mevcut.. o zaman ne yapıyoruuzz iç sesimi de beynimde dönen düşünceleri de kendimi de konular hakkında susturuyorum... o zaman bu ay tutulması ile birlikte sorunlardan arınıyoruuummm... affediyorum.. affediliyorum.. öyleyse olsun : )

delican
11-12-2011, 16:00
dün gerçekten içimde ne varsa serbest bırakmıştım arkadaşımla olan sorunla ilgili..

evet uzlaşmayı seçtim ama o çoktan kararını vermiş... bilemiyorum şu an onunla ilgili ne düşünsem... gerçekten hiç tanımamış mı beni yoksa hayatında diğer bir arkadaşın varlığı ve onun yaptıklarıyla ilgili bir karşılaştırma içine mi girmiş...

yaşadığım her şeyin sorumluluğunu kabul eidyorum..

beni affet.. ben affediyorum... :bitik

Küfkedisi
11-12-2011, 18:35
Ben dun aksam eve donerken dolunayi gordukce gecmisi salmak adina durtu hissettim ve bu guzellige sahit oldugum icin sukrettim.yaziyi yeni okudum ama demekki ic sesim beni dogru yonlendirmis :) bu arada ,nadir pot kiran ben dun bol bol pot kirdim hepsini biriktirmisim gibi hihi