PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hipnozla Zayıflama

pinar8
04-12-2011, 00:20
Hipnozla yemek yeme alışkanlığınızı düzenlemeye yarayan bir çalışma. Bu çalışmayı annem için bulmuştum diyetisyene gitmesine rağmen yeme alışkanlığını azaltamıyordu ses kaydını duzenli dinlemeye başladı ve 1 haftada işe yaradı. gerçekten artık daha az yemek yiyor denemek isteyen arkadaşlar varsa belki yardımı olur...:mshareketliifade393

hayalayaz
04-12-2011, 00:31
Hipnozla yemek yeme alışkanlığınızı düzenlemeye yarayan bir çalışma. Bu çalışmayı annem için bulmuştum diyetisyene gitmesine rağmen yeme alışkanlığını azaltamıyordu ses kaydını duzenli dinlemeye başladı ve 1 haftada işe yaradı. gerçekten artık daha az yemek yiyor denemek isteyen arkadaşlar varsa belki yardımı olur...:mshareketliifade393

pınarcığım sitede link vermek kurallara aykırı...linki sildim isteyen arkadaşlara özelden gönder olurmu...sevgiler

pinar8
04-12-2011, 00:34
tmm hayal abla bilmiyordum :) bilgisayarda var benimde fazla uzun ekleyemedm isteyen arkadaşlara gönderirim..

hardlight
29-04-2012, 03:27
Link alabilirmiyim Pınar hanım

ülküalcısevinçli
29-04-2012, 11:33
bende istiyorum zahmet olmazsa
tşk

adaletsoykok
30-04-2012, 02:47
24 haftalık medilerde coşkun zayılfladıgını yazıyor ben ise sürekli şişiyorum:dns:mshareketliifade328 sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum bu aralar. çocuklugumda bile canım şunu çekti demezdim şimdi onuda yesem buda olsa vs ....yemedende duramıyorum.acil önlem almam lazım.pınar hanım banada link gönderirmisin rica etsem.

hayalayaz
30-04-2012, 09:11
24 haftalık medilerde coşkun zayılfladıgını yazıyor ben ise sürekli şişiyorum:dns:mshareketliifade328 sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum bu aralar. çocuklugumda bile canım şunu çekti demezdim şimdi onuda yesem buda olsa vs ....yemedende duramıyorum.acil önlem almam lazım.pınar hanım banada link gönderirmisin rica etsem.

valla alemsiniz... zayıflama/kilo alma işinide medilere bağladınız ya... sizi çok seviyorum ben.. haha haha haha ayol bahar geldi iştahın açıldı..bu kadar basit... ayrıca ye zaten..sadece her seferinde miktar az olsun..bir kaç ay sonra benim gibi olursun..

pinar8
30-04-2012, 23:19
arkadaşlar ben linki kaybettim bulur bulmaz göderiyorum :)

ebruuu
02-05-2012, 16:21
ben de zayıflamayı çok isteyen bir arkadaşım için rica edebilir miyim. :)
Teşekkür ederimmm. :)

purpleandpink
02-05-2012, 21:02
rica etsem bana da gönderir misiniz cok mutlu olurum :)

coşkun
02-05-2012, 21:23
Ben beden konrol medisinde vücudumun fit ve sağlıklı olduğunu imgelemiştim. Hatta tek kelimelik emirler vermiştim sonraki günlerde fit ol gibi kendi kendime yaptiğim çalismalarda. Sonra ikinci mediye baslayınca onlar orda kaldı ve serbest bırakma gercekleşmiş. Tam bir ay sonra insanlar zayıfladın demeye basladı:)

adaletsoykok
03-05-2012, 00:25
:62td8işte benim fit vücudum canlı ve neşeli üstelik:cool

Mahir
03-05-2012, 11:31
Benim olumlama Cümlem

Vücudum bir yarayı nasıl onarıyorsa aynen o şekilde kendi Mettabolizmasını düzeltip benim hak ettiğim forma kavuşmamı sağlayacaktır, bilincime, bilinç altıma ve bedensel aklıma güveniyor kendime saygı duyuyorum.

Mahir DEMİR