PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : meleklerle yapabileceğiniz çalışmalar

flz71
28-11-2011, 14:26
Geçmiş Yaşamlara Bağlı Problemler

İçinde bulunduğunuz şikayetçi olduğunuz ve değişmesini istediğiniz ruhsal, duygusal, bedensel, ilişkisel vb. durum, geçmiş yaşamlarından birine dayanmaktadır.

Geçmiş yaşam deneyimlerini hatırlamak, iyileştirmek, onlardan kurtulmak ve ders almak... için meleklerinden yardım iste.

Geçmiş yaşamlarından birine ait deneyim ve duygular, sorguladığın durumu etkilemektedir.

Geçmiş yaşamından bilgelik edindin; içinden gelen duygulara ve önsezilerine güvenerek, bu bilgeliğin sana yol göstermesine izin ver.

Bu sezgisel tepkiler, geçmiş yaşamlarından birinde edindiğin bilgiden kaynaklanmaktadır.

Buna güven!

Geçmiş yaşamlarında birlikte olduğun insanları, bu yaşamında da tanımaktasın.

Bu kişilere, karmik bağlantıyla bağlı olduğun ruh eşin ve aile üyelerin de dahildir.

Geçmişte bu ilişkilerin sana acı vermiş olabilir, fakat şimdi bu karmayı dengelemeyi ve reenkarnasyon döngüsünü kırmayı seçersen, bunu gerçekleştirme olanağına sahipsin.

Atılacak Adımlar:

Başmelek Raziel (Raziel, Allah’ın sırları anlamına gelir), geçmiş yaşamdan gelen anılarınızı anlamanıza, özümsemenize ve iyileştirmenize yardımcı olur.

Sessiz bir yere gidin ve (yüksek sesle veya içinizden) aşağıdakileri söyleyin:

“Sevgili Başmelek Raziel, şimdi seni çağırıyorum.

Lütfen geçmiş deneyimlerim ve ilişkilerim konusunda bana yol göstererek ve beni iyileştirerek, (mevcut sorunuzu veya durumunuzu belirtin) X’i anlamama yardımcı ol.

Bu durumla ilgili herkesle olan tüm karmayı, tüm zamanlarda, dengelememe yardımcı olmanı istiyorum.

Raziel, lütfen her türlü eski ve üzeri örtülü acıyı ortaya çıkarmama, iyileştirmeme ve serbest bırakmama yardımcı ol…

şimdi ve sonsuza kadar.

Teşekkür ederim.”

Bunu söylerken ürperebilirsiniz; bu, eski ve bastırılmış acıyı başarıyla serbest bıraktığınıza dair bir işarettir.

Kordon kesme

Auranızı taradığınızda, bedeninizin herhangi bir yerinde sağlıksız enerjilerin gidip geldiği kordonlara rastlayabilirsiniz.

Bu kordonlar, bulundukları yere göre yaşamımızı etkiler: örneğin, boğaz çakranızdaysa gerçek sizi ifade edemeyebilirsiniz;

solar pleksustaysa (göbek deliğinin üstü) bağımlılıklara (alkol, sigara, kafein, vb.), kiloya neden olabilir, “tekliğinizin” bilincinde olamayabilirsiniz;

ayağınızdaysa ilerlemenizi engelleyebilir; vb.

Bu ilişkiler, şimdiki yaşamınızdan veya geçmiş yaşamlarınızdan kaynaklanabilir.

Bu kordonları kesmelisiniz.

Bunun için önce derin bir nefes alıp verin, BM Mikael ve BM Rafael’i çağırın.

“Aradaki ilişkinin, bu ve geçmiş yaşamlarda, şimdi ve tüm yaşamlara doğru tüm boyutlarda şifalanmasını istiyorum.

Sevgiye dönüşsün.” deyin.

Derin bir nefes alın, nefesinizi verirken BM Mikael’den kordonları kesmesini isteyin.

Dilerseniz siz de elinizi yukarıdan aşağıya doğru hareket ettirerek kesme işlemini yapabilirsiniz.

Sonra BM Rafael’den kordonların her iki tarafına şifa vermesini isteyin.

Işık olsun ve öyle de oldu!

NOT: Kordonların kesilmesi ve sonrasındaki şifalandırılmaların yapılabilmesi için derin nefesler alıp vermeyi unutmayın. :)

Parayla ilgili sorununuzu çözmek için:

Öncelikle para, mal varlığı ve tüm maddi ihtiyaçlarınızı karşılayan kaynağın kendi içinizde olduğuna inanmalısınız.

Derin bir nefes alıp verin, Bereket Meleğini çağırın.

Maddi ihtiyaçlarınızın sizin dışınızda bir kaynak tarafından (baba, eş, patron,vb) karşılanacağına dair inancınızla aranızdaki ...kordonları kesin.

İçinizde akan, sıvı altından bir şelale görün.

Bu altın şelaleyi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Paranın size, dışınızdan değil içinizden, sorunsuz bir şekilde geldiğini kabul etmelisiniz.

Çevrenizde maddi durumu iyi insanlar varsa, onları kıskanıyor veya onlara imreniyorsanız, onların sahip olduklarına neden sizin de sahip olamadığınızı sorguluyorsanız, bunlarla ilgili duygu ve düşüncelerinizin enerjisi düşükse parayı kendinizden uzaklaştırırsınız.

Bu insanların içlerindeki para akışını kucaklayın ve onlara sevginizi gönderin.

Kendinize akanı da sevgi ve şükranla kucaklarsanız, bolluk ve bereketi çağırırsınız.

Unutmayın, bolluk bereket içinde olduğunuzda, ihtiyacı olanlara vermek için daha fazla şeye sahip olursunuz.

Şimdi maddi ihtiyaçlarımı içimdeki kaynaktan karşılıyorum.

Bolluk ve bereket içinde yaşamayı, alma-verme dengesinde olmayı seçiyorum.

Ve öyle de oldu!

İçinden çıkamadığınız bir sorununuz varsa ve kendinizi kapana kısılmış hissediyorsanız, konuyu tamamen Allah’a teslim edin.

Ancak bunu sonsuz bir güven duygusuyla yapmalısınız.

Bunu, arabanın direksiyonunu teslim etmek gibi düşünebilirsiniz.

“Allah’ım ben bununla başa çıkamıyorum, sen devral.” deyin.

Böylece sorununuz şifalanmaya başlar.

Ancak bunun nasıl şifalandırılacağını dikte etmeyin.

“Bunu sana bırakıyorum ama şu şekilde şifalandırılmasını istiyorum.” demeyin.

Bunu yaparsanız, sınırlar ve blokajlar yaratırsınız.

Sonsuz ilahi bilgeliğin, her türlü sorun için mükemmel bir planı ve çözümü vardır.

Çözüm, sizin hayal edebileceğinizin çok ötesinde olabilir.

Sizi sadece sorunun çözümü mutlu edecektir, öyle değil mi?

Şu an etrafında mucizeler gerçekleşiyor.

Mucizelerin farkına varmaya başla, böylece daha fazla mucize deneyimleyeceksin.

Melekler sana bir mucize beklemeni söylüyorlar.

Belki şu an bir mucizeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun, çünkü istediğin çözüm için başka bir yol göremiyorsun.

Sorunlarının seni şaşırtacak şekilde çözülmesi için Allah’ın yardımına açık ol!

Korkularını Allah’a teslim etmeye razı olursan mucizeler kapısını açarsın.

Meleklerin sorununu alıp götürdüklerini imgele ve kendini Allah’ın bilgeliği ve yaratıcılığı tarafından desteklenmiş olarak hisset.

Yaratıcı Kaynağın içinde rahatladığında, o an Allah’ın lütufları ile sarıldığından emin olursun.

Yoluna çıkan mucizeye açık ol!

Kendimi tamamen mucizelere açıyorum ve onları sevgiyle kabul ediyorum!

Melek Deneyimleri

kraliçe
01-12-2011, 11:39
Çok güzel bir paylaşım olmuş sonsuz teşekkürler.

esra inanoz
02-12-2011, 13:37
tşk ederim çok güzel bir paylaşım olmuş

aley
02-12-2011, 21:28
Çok işe yarıyor.Yazana tsk ederım..Bır gun yaptım ve hemen etkısını gordum cok saolun