Orijinalini görmek için tıklayınız : Teta
Beyniniz bir radyo gibidir...Elektrik dalgalarını alır ve yayar.Frekanslar,elektrik faaliyetlerinin ölçüldüğü ve grafiğinin çıkarıldığı aralıklardır.Bu dalgalar beyniniz tarafından solunum ile oluşturulan biyelektrik ile oluşur.Tıpkı sizde olduğu gibi yeryüzününde bir frekans dalgası vardır.
İyonosfer ,gezegeni saran elektrik yüklü partiküller katmanıdır.Bu katman radyo dalgalarını emer.Yeryüzünün yüzeyinde yaklaşık 80 mil uzağa gider ve yeryüzüyle bir kondanstör oluşturur(bu da elektrik depolayabileceği anlamına gelir tıpkı bir batarya gibi).Teslanın bu konuda çalışmaları avrdır ancak biz şimdi beden ile ilgili olan kısmı verelim.
Bedeninizhareket ettiğinde bu hareketler etrafa iletilir.İyonosfer katmanı(buna iyonosferik kovuk da denir.) yaklaşık 9.5cps'lik(saniyedeki devirler,7.5 civarındaydı ama şimdi çok hızlı şekilde artıyor.)frekansa sahiptir.Bedeniniz 6.8 ila 9.5 Hz arasında titreşiyor.İskeletiniz ve iç organlarınız birbiriyle uyumlu hareketleri yaklaşık 8 ila 9 cps hızındadır.Buda şu anlama gelir;bedeniniz iyonosver ile eşzamanlı hareket eder.
Gezegenle birlikte yankılanırsınız ve enerji alışverişinde bulunursunuz.Ne kadar uzaklıktan enerjinizi yeryüzünün elektromanyetik kovuğuyla paylaşabilir ve enerji yayabilirsiniz?Yaklaşık 40000 km yada gezegenin yaklaşık tüm çevre uzunluğu kadar.Başka bir deyişle, zihninizden ve bedeninizden gelen sinyaller iyonosfer kovuğu sayesinde tüm gezegene saniyenin 1/70'i kadar bir zamanda yayılır.
İNSAN BEYNİNİN FREKANSLARI
Kapsamlı araştırmalar sonucu şuı saptanmıştır:İnsan beyninin yaptığı zihinsel aktiviteye göre belli frekanslar vardır.EEG sonuçları kişinin tamamen uyanık olduğunda beyin/zihin frekans hızının 14-30 cps (saniyedeki devirler yada Hz) olduğunu göstermiştir.Buna "beta" adı verilmiştir.Şimdi aralıklara bakalım
DALGA ARALIKLARI
BETA:14-30cps-zihin fiziksel bir aktivite ile meşgulse yada tetikteyse
ALFA:7-13 cps-hayal kurduğunuzda ya da düşüncelere daldığınızdaki dalga
TETA:3.5-7 cps – uyuyakaldığınızda yayaılan dalga
DELTA:0.5-3.5cps- en derin uykuya daldığınız an.
DALGALARIN TELAPATİDEKİ ROLÜ
Siz beyin dalganızı teta seviyesine indirebilirsiniz iyonosfer ile aynı şekilde titreşirsiniz.Bu durumda iyonosfer sizin telepatik dalgalarınızı çok ksıa bir sürede tam hedefe gönderir..
hayat kadere inat
02-08-2009, 18:00
sadece okudum yapabilirmiyim şüpheli!!![Only Registered Users Can See Links]
pisicikk
06-09-2009, 00:55
teta dalgası mucizevi bir bitki gibidir..şifa kaynağıdır , çzöümleyici ve sakınleştirici..
şimdi diyelim henüz enerjiyi kullanma , kendi, beyin dalgamızı yavaşlatarak mucizeler yaratma konusunda acemiyiz.
bunu başrmanın çesitli yöntemelri var. ancak bu sabır ve titiz bir çalışma ister.bunun için hazırlanmış mp3 ler var..sizi adım adım alfaya oradan derin alfaya tetaya yönlendiriyor...
aslında hayal ablanın mp3leri dinlerken yaptığıımzda farklı birşey değil.orada da amaç beyin dalgalrını yavaşlatıp muc,zelerin gerçekelşmesini hızlandırmak...bizim beyin dalgamız evrenle uyumlu hale geldiği anda , yani alfa ve derin alfaya ulaştığımz anda , arabanın kapısını açacak doğru kumadnaya basmak gibi , evrenin anlayacağı dili konuşmuş oluyoruz.ve o anda istekelrimiz gerçeğe dönüşüyor.
ve diyelim hala tetaya yada enazıdna derin alfaya geçemedik... burada mucizevi bir özsermayemiz devreye giiriyor ..BEYİN...
uykuya dalmak üzere iken derin alfa ve teta arasında oluruz..bazı şeyleri günlüğe yazmıyorum. hem acemi olmak hem tam anlamıyla kendime güvenenmekten.. çok bilgim yok ve bilgi kirliliği lsun istemem...ama alfa ve teta benim için üzerindfe özellikle uğraştığım bir konu...uygun frekansı yakalarsanız , sorun ayşladığınız internet ağınız açılabilir , kitlenmiş bulduğunuz pc niz ertesi sabaha hizmete hazır sizi bekliyor olabilir...yani evrenin frekansı ile kumandaya bastığınızda...
peki tüm bunalrın uyku ile ilgisi ne...uykuya dalabilmeniz için beyin yavaş yavaş ritmin düşürüyor ve bedeni hazırlıyor... ha uyudum ha daldım diye dakıkalar geçti dediğimiz an aslında oadkar uzun değil ve evrenin muc,zelerei o ana sıkışabiliyor , emirelri bekleyebiliyor.ben bir yılı aşkındır hatta iki yıldır yaptığım bir şeyi önericem...ne dileyeceksem uymaya ramak kalan anı bekliyorum...o anda derin alfa ve tetanın olduğunu biliyorum...uyumaya az kala bir şeyler imgelemek OLUYORMUŞ gibi hayal edip hissetmek , istemek elbet kolay değil ama gece çalışa çalışa oluyor...
beyne dediğinizi yaptırmayı öğreniyorsunuz bir nevi..çokmu iddialı geldi bu cümle...uykuya az kala 10 km hızla giden birşeye birden gaz vermeey çalışmak gibi bu...ondan mudehale diyorum.. ve şunu istiyorum diye cümleelr sırlamanızada gerk yok ,sadce hayal edin ve gerçeğe dönüşsün.
sevdiğniizmi dileğiniz , uyumaay az kala ilk gün yüzünü imgeleyin , ertesi günlerde tüm bedeni...sonra karşınızda durduğunu...sonra onun size doğru geldiğini...dikaktı çekerim bizim sarılmaya gittiğimiz değil ..onun gelmesi :)
paramı dileğin , ilk gün bankanın kapısını imgele...zaten uykuya az zaman var daha fazlasına fırsat kalasan sızacaksın...etesi gün yine diren...beynine ingeleme yapamsını söyle...uykuyla savaşıp hayal meyal görmeye çabalıyoruz...nedar fluğ olursa o denli iyi...
evrene salmak içinde çırpınmaya gerek yok...siz dalıyorsunuz , o evrene gidiyor...
paylaşmak istedim , bu da çalışma günlüğümden derlediğim bişey...:oys faydalı olur umarım
pisicikk
06-09-2009, 01:06
DEVAMI...,shy
hayal ablanın mp leridne bize söylediği şeyleri imgelerken adım adım beyi dalganız yavaşlıyor diğmi...şimdi kendimize bir soralım.. seslendirmelerde ; araba , uçurtma , ev... gibi; şeyler imgeliyoruz...imgelerinizi hatırlayın ve kendinize sorun onlar ne renk...kırmızı ,sarı , yeşil , mavı , mor , pembe...
YANI gökkuşağının renkelri...işte adım adım o renlkelri imgelediğinzde beyi dalganız adım adım yavaşlıyor....15 ve 21 sayısı üzeridne yoğunlaşan çalışmalar var...gökkuşağı renklerini imgeledikten sonra sıze 21 ve 15 sayısı ieçren adım atma , kapı açma, sayıp karanlıktan mutlu mekana ulaşam gibi şeyler iseyen meditasyon çalışmaları okumusuzdur...işte beyin dalgarı ağırlaşıyor ve kumadnaya basmak için adımlar adıtılıyor...b enim tercihim 15 sayısı...15 saniyede deyin isterseniz dalgada bir değişim oluyor...enerji titretiyor...ürpertiyor....
uygulanılacak şeyler ne güzel,hepside bize lazım olan şeyler..:)
kendi uyguladığımız şekilde anlattığımızda sanırım anlamak ve kavramak daha kolay oluyor..bu yüzden çalışmalarımızı uyguladığımız şekilde anlatırsak,hepimizde birşeyler kapmış oluruz diye düşünüyorum..her ikinize de paylaşımlarınız için teşekkür ederim..:73e4317106059nd:
blondberry
06-09-2009, 16:21
çok güzel yazmışsın pisicik ellerine sağlık. Ancak ben özellikle renkleri birleştirme tekniğini beceremiorum. sanırım sen de beynin gizli güçlerini oudun veya başka bi yerden ama ben o kitaptan esinlenmiştim.
sonra da baktım olmuor netten brainwave seslerini indirdim. ipoduma indirdim ancak niyeyse her dinlemeye başladığımda içimi bir korku alıor sebebini hala çözemedim.
Ben de psicik'in yaptığına benzer bir çalışmayı kendi kendime yapmaya çalışıyorum.
Teta seviyesinde bilinçli olarak kalmayı henüz beceremediğim için bende uykudan önceki kısmı değerlendirmeye çalışıyorum.
Beyin uyku öncesi imgeleme yapmakta zorlandığı için ben işitsel imgeleme yapmaya çalışıyorum :)
Yani uyumadan önce gözlerimi kapatıp şu an ayrı olduğum kişinin bana seni seviyorum dediğini imgeliyorum ..Sürekli onun sesinden tekrarlıyorum ...hoop uyumuşum..
Umarım işe yarar... :)
blondberry
06-09-2009, 17:51
güzel fikir hemen bu gece deniyeceğimmm:opt
pisicikk
06-09-2009, 23:58
uyumadan önce olumlamalrım çalsın diye pc yi açmıştım , hele bir foruma bakyım dedim.,shy
kısacık yazıp kacıcam bu gecelik..
ozy ninde dediği gibi o anda imgelemek çok zor..resmen direniyorsunuz.onunla konuştuğum imgelemek zor olduğudna bende hep omzuna başımı yasladığımı imgelerim...ona sarıldığımı..kısacıkta osal , uyurken onun omzunda uyuyormuş gibi yapıyorum , öyle uyuorum..tüm duyuları uyarmak ve başarmak zorudna değiliz elbet.zaten başarsak çekir ge olamzdık :923. dmek önce bir duyu üzeridne yoğunlaşıcaz...dokuna , duyma, tatma..hatta koklama..sanki sarılmış dibinizdeyimşte parfumunu o yüzden rahatca duyuyoruz...
alıştırma yapmak sadece dalgalar arası ve imgeleme ile ilgilide ğildir. her nasıl beynin , ruhun arınamsı gerekli ise , imgelemede yoğunlaşacağımız duynunda bi nevi ehlileşmesi gerekir.. blonderyy , evet beynin gizlü güçerlini okudum. ama ondan yaklaşık 2 yıl önce beyin güçlerini geliştirme tekn,kerlini okuduğumda hayatımd eğişti...bazı şeyleri kontrol eedemedim, kitabı attım...sonra yine aldım hihi ruhsal büyüme ve beynin gizli güçleri falanda eklenince kendi yöntemerli geliştiriken buldum. aslıdna olması gerkende bu bence. yemek kitabı alırıs ama kendimizde hep birşeyler katarıs , bize özel olan bizi kısa yoldan çözüme götüren...
yarın pazartesi...bu haftayı kendinize ayırmakla başlayın derim...iş çıkışı uğrayın tekin acara falan parfum alcakmış gibi.. her akşam başka mağaza... 5 gün falan sürsün bu... nevi nevi koku koklayın.. buzdalabını açın peyniri kokalyın..halıyı koklayın bakın pismiymiş :923..yemeği koklayın... kapıdan girince kediler gibi tahminler yapın...bu bi kaç günn koku alma duyusu gelişsin... kaldımı geriye 4 duyu...ee yatın bakalım sonra onun parfumunu imgeleyin...kokuyu alacağınız kadar yakınınınzda değilmi şu an...kimbilir belki yarın gece sana sarıldığını hissedeksin , belki üstündeki akzağın tüyünü hissedeksin...ona bieşyler anlatmak için debelenme...yanıdna hisset ,istediğnde bu değilmi zaten ,shy sonra allah rahatlık versin :oys
neyse çok bile konuştum , uyuyumam lasım.. zöet geçtim , umarım faydalı olmuştur. bu ara gevezeliğim üstümde
Kokudan söz açılınca, geçen bir bir arkaşımdan koku ve kremlerden oluşan bir set hediyesi aldım içine bir de numune erkek deodorantı koymuşlar.. Bir baktım ki bizimkinin nerde duysam alacağım kokusunun benzeri.. bu kadarına da pes dedim..çekiyorum adama ait herşeyi kendisi hariç :)
Neyse bende arada yastığa sıkıyorum onu uyumadan önce..!! Psicikin dediği gibi kokuya yoğunlaşıyorum ve o aradaki kısa anı yaşamaya çalışıyorum..:oys
blondberry
08-09-2009, 11:57
dün gece uyumadan önce yazdıklarınızı yaptım hatta uyumadan kısa bi an önce -vaya bana öle geldihihi-kendimi ve onu görürodum yatağımın başucunda bana bakarken imgeliordum. sonuçta hatırladığım her rüyada o vardı. en azından rüyalarıma çekmeyi başardım:0399:
pisicikk
10-09-2009, 00:55
:0511: dostlar bir kaç gündür yorgunluktan nete girmiyor , yda okyup teşekkür edip kaçıyorum.. odnan geç ayzdım ama bişi paylaşmak istedim
SEVGİLİ BLONDERYY ...şu çok başarılı olmayan renkleri birleştirme tenkiğin var ya... onun iin bişey yaptım.. bakalım , umarım seversin. :73e4317106059nd:
ahalı , çocuksu heyecanımı mazzur görün :) sevdiğim bişey yaptım kopyalıyorum buraya
Tembel duyuları harekete geçirme çalışamsı...........
daha farklı nasıl bir imgeleme yaparım ,beş duyu aynı adna harekete geçiririm diye düşünürken
bir anda bu çalışma oluştu paylaşmak istedim..
öncelikle size bir mp3 kopyalayacağım. Tabı başarabilirsem.. ekleme yapaıyorum...
mp3 te delice yağan yağmur ve gök gürültüsü var...
şimdi.
Rahat bır oda kuytu vs bbulun..ışıkalrı söndürelim.
Eğer mp3 pc den dinlecekse ışığı yeterli. Yok kulaklıksa dierğleri bir zahmet mum neyin yaksınlar.zaten gözünüze hafif sızna loş bir ılış istiyorum okadar. Bende bi kaçdeneme sonucu hangisi daha etkili oldu ise onu aynen paylşaıyorum... kek tariifini paylaşamk gibiç
BLONDERYY bu çalışdma zöellikle aklıam sen geldin. Ve acana duyularımı nasıl bi şeyle evde geliştirirz dedim. Çünkü teta için once duyular gelişmeliki güzel bir imgelem ve çekim olabilsin. Lakın devamlı medi mp3 ü dinleyemeyeceğimize göre... imgelemde gelişmek lasım. Yanı duyularda.
Şimddi herkes köşesine çekildimi...yağmuurn ses,n, derin enfes alarak dinlemeye başlayalım... nefesimiz göbeğimiz şişerek içimize çekiliyo.... önce karına , yavaş yavaş cieğrlerin üst kısmının dolduğunu hissedelim
şimdi sizlerle tiyatro sahensidne öğrendiğim bir hileyi paylaşıcam. Oturarak nefes alıyoruz ve gerçekten diyaframmı doluyor anlaşmıyoruz... yağmur sesini dinlerken ilk 3 5 derin nefesi söyleyeceğim çalışmaya ayırın... oturuken bir kolunuzu yere paralel açın.. iki koluda açtığınızda 180 derece olacakmış gibi....iki yana... ama tek bir kol.. dierğ eli midenin üzerine koyalım...şimdi alalım nefesi , nerfedi doluoyor efendim... ? Olmadımı....
tamam hemen yere uzanın oracıkta... dizler yere basarak bükülü... eller midede.... nedesi alalım.... gördünüzmü.. bilinçli yaptıı nefes diyaframa gidiyor....
GERİ DÖNELİM....
gözlerimiz kapalı... yağmur yağıyor , loş bir ışık , rahatsız etmeden varlığını histtirirek gözümüze değiyor....nefes almaya başlıyoruz...3 e biraz daha derinleştirelim....
ve 15 e kadkr ki burada tavsiyem saymamaız , yeterli olduğunu hissedene kadr yaklaşık 15 nefesimizi alalaım....y
onbeşinci adımdayız...nefes alamaya deva. , yalnız bir ayrıntı var...etrafına bakarmısın... tanıdın bu odayı değilmi...?
çocukluğundan anımsadığınn ,kendini huzurlu hissettiğin yer burası....şimdi etrafına bak , ve bana odanın enresi olduğunu söyle... gözünle duvarları , eşyaları , kapıyı a ka incele....yağmurun sesini duyuormusun ? Sen huzurlu odandasın ve dışarda şırılşırıl yağmur yayğıyoor....başını çevir ve duvarların rengini söyle. Duvarlar ne renk ?
Şimdi ayağa kalkmanı istiyorum...yavaşca odanın kapısına yönel. Ama dıaşrı çıkma...kapının kolunu tut.kapının kolu nasıl bir madeden yapılmış hisettinmi?
kol , mi? Soğukluğunu hisettinmi...yuvarlak pürüzsüz bir yüzeyimi var.. elinle iyice kavra ve hisset....yoksa hattamı... kıymıkarlı pürüzlerimi var..elinle iyice kavra kapı tokamğını...ve ne nasıl bir tokmak olduğunu söyle...şimdi kapıya dokun...boyanın dokusunu hisettin değilmi... yağlı boya ilemi boyanmış , kayganmı ? Peki kapnın rengi nedir...kapı düzmü , yoksa oyuları , işlemeleri varmı bu kapının? Hemen başını çevir.... orada kırmızı bir paket duruyor....daha koyu kırmızı bir kurdelesi var....
hadi onu açmaya gidelim....içinden , sarı bir şey görünüyor... ne bu....? hatırladın değilmi... çocukluğunda en sediğin şey... bu gün sana sarı olarak görünmüş , yıldızların ışığını getirmiş...onu sevgi ile sar...detaylarını kendine analt..bu nedir...top , bebek , uçurtma...
şimdilik o şeyi aldığın yere bırak ve yağmuru daha iyi duyabilmek iiçn yeşil perdeleri olan penceeye yönel...perdeleri tut , ve yavaşça aç... görüyrmusun yağmur nasıdla cama çarpıyor...
hadi pencerenin kolunu tut... , yağmurunda etkisi ile nasılda soğumuş ****l kol , hisset.
Kolu çevir , camı aç....deriiiin bir enfes al , toprak kokusnu içine çek...dileğince çek bu kokuyu...mis gibi....yan komşu çimelri budamış... yağmurla birlikte çimler akrpuz kabuğu gibi kokuyor , kokuyu alıyorsun değilmi....
hadi başını uzat biraz....damlalar yüzüne çarpsn.. elini uzat dışarıya uza.... nekadar hoşşş.. ayğmur damalalarının setinliğini elinde ve yüzünde hissediyorsun....rüzgar yüzünü okşuıyor farkettin değilmi...... tamam iyiceüşümeden hadi camı kapat....gçrdünmü yatağın hazırmış , yumuşacık sıacık....şimdi yatağına gir ve üzerini ört.....kendini hazır hissedince gözlerini açabilirsin....
bu saçma şeyi ben çok seviyorum...UMARIM SEVERSİNİZ:)
bu arda yağmur mp3 ü kopyalayamıyorum..biri anlatırsa buraay koyarım
blondberry
12-09-2009, 12:28
süpersin pisicik süper süper:) bayıldımmmm... ama renkleri birleştirme tekniğinde hani 21 basamak olayı vardı. bir de şunu sorucam hani gözlerini açabilirsin demişsin..Amacımız teta seviyesine inip orda imgeleme yapmak diil mi? yani gözleirmizi açtığımızda uyanmış olucaz?
ya keşke bu yazdıklarını yağmur sesleri üzerine okuyabilsek....Hayal ablam bilmiorum ne kadar doğrudur ama böyle bir çalışma yapamaz mıyız? yani bizim için seslendirme yapabilir misin acaba? :oysTabi hani sen daha ii biliosun ama mutlaka eksilerini artılarını
pisicikk
12-09-2009, 18:57
:73e4317106059nd:merhaba :) ben bunu tetaya ulaşmak için değil , duyuları geliştirmeye yardımcı olamsı için ürettim.:klo:klo
:klomesela , dokunma , koklama ve hatta harılama duyuları bir arada gelişcek. nesleri renkten renge sokmak yerine o renklerdeki şeyleri adım adım görmeni tasarladım... bu duyualrı kullanma ve hakım olma geliştikçe tetaya geçeris diye umuyorum. aslında oakdar çok tetaya geçiyoruzki..sadece fakıdna olamıyoruz. ben kendi kendime renekrli birlelştirmeyi imgelemeyi nasıl daha iyi yaparım diye uğraşırken gelişti bu...kendi kendimize dalgaları yavaşlatmayı öğrenmeliyiz çünkü:)
o yağmur mp3 u ekleyemiyorum bir türlü... ufff. gene uğraşayım bi
pisicikk
12-09-2009, 19:03
şu imla hatalarını düzlteyim iftardan sonra :0511: gece 1 de yazılan okadar oluyor
blondberry
12-09-2009, 19:06
:73e4317106059nd:merhaba :) ben bunu tetaya ulaşmak için değil , duyuları geliştirmeye yardımcı olamsı için ürettim.:klo:klo
:klomesela , dokunma , koklama ve hatta harılama duyuları bir arada gelişcek. nesleri renkten renge sokmak yerine o renklerdeki şeyleri adım adım görmeni tasarladım... bu duyualrı kullanma ve hakım olma geliştikçe tetaya geçeris diye umuyorum. aslında oakdar çok tetaya geçiyoruzki..sadece fakıdna olamıyoruz. ben kendi kendime renekrli birlelştirmeyi imgelemeyi nasıl daha iyi yaparım diye uğraşırken gelişti bu...kendi kendimize dalgaları yavaşlatmayı öğrenmeliyiz çünkü:)
o yağmur mp3 u ekleyemiyorum bir türlü... ufff. gene uğraşayım bi
canım mp3ü önce rapide veya 4shared e yüklemen lazım ordan linki atarsan indirebiliriz.
pisicikk
12-09-2009, 19:09
çok özür dielrim ama , o nasıl oluyor...hihi
azcık detaylı anlatırmısın... teknoloji özrüm varda :923
blondberry
12-09-2009, 19:21
çok özür dielrim ama , o nasıl oluyor...hihi
azcık detaylı anlatırmısın... teknoloji özrüm varda :923 tamam canım elimden geldiğince anlatiim:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) a giriosun.yukarda Kaydol yazıo görüceksin. önce kayıt ol.sonra önüne şöyle bir sayfa açılacak
[Only Registered Users Can See Links]
kırmızı ileçizdiğim Gözat sekmesine basıp Mp3 nerde bulunuosa tıkla. sonra o kendi kendine yükliycek ve en son sana adres vericek onu kopyalayıp linki yani buraya yapıştırdığın anda biz de yağmur sesine ulaşcaz:)
Gülçin Şen
12-09-2009, 19:38
mp3 formatında bulamadım bununla idare et bakalım pisicik halledene kadar blondberry:opt
blondberry
12-09-2009, 20:29
mp3 formatında bulamadım bununla idare et bakalım pisicik halledene kadar blondberry:opt
[Only Registered Users Can See Links] :,shy
pisicikk
17-09-2009, 20:04
işte yağmurrrr
günlerdir netim de sıkıntı idi... bir türlü yapadmım... işte burdalar :73e4317106059nd:
…,
pisicikk
17-09-2009, 20:08
blonderyy , özlediğimiz iletişim kurmak istediğimiz kişielr için , alev meditasyonu türettim.hihi yanı bi adna bende oluşuverdi... kendiliğinden ortaya çıkıyor bu çalışmalar... ve etkilide oldu.. paylaşıcam... ama bu kısa bir çalışma.. benim günlüğümdeki telepatik telefon çalışmamın bir türü ..ikiside etkili.,shy
aşikar16
22-09-2009, 22:03
----
blondberry
22-09-2009, 22:23
blonderyy , özlediğimiz iletişim kurmak istediğimiz kişielr için , alev meditasyonu türettim.hihi yanı bi adna bende oluşuverdi... kendiliğinden ortaya çıkıyor bu çalışmalar... ve etkilide oldu.. paylaşıcam... ama bu kısa bir çalışma.. benim günlüğümdeki telepatik telefon çalışmamın bir türü ..ikiside etkili.,shy
canım bakiim günlüğüne hemen merak ettim walla
blondberry
23-09-2009, 00:07
kuzum telepatik telefon yazını göremedim . günlüğünde baktım hatta şu saate kadar hepsini okudum:) acaba sayfa mı atladım ya
evet onu bende merak ettim.baktım göremedim
aşikar16
23-09-2009, 11:16
-
---
blondberry
23-09-2009, 14:56
Israrla aynı soruyu sorcam.
Ben teta veya alfa mp3 lerini dinlyerek imgeleme yapıyorum.
Yeni başlayana biri olarak.
Bunu tecrübe etmi,ş arkadaşların yorumlarını dört gözle bekliyorum.
Acaba imgeleme deneyimleriniz neler.
Sevgilerle Aşikar.
ben de henüz mp3 ler sayesinde yapabiliorum. hatta yeni yeni kendi sesimi kaydedip o şekilde imgeliorum. ama imgeleme yapmadan önce farklı şeyleri görmeye çalışıorum işte hani kırmızı bi nesne.turuncu sonra kapıya kalkıp yürüdüğümü düşünüorum. hatta kedime uyguluorum:) yan odadayken ona içimden seslenip gelmesini söylüorum.hihi
pisicikk
27-09-2009, 21:42
merhabalar.
biraz zor bir dönem geçirdiğidmen mütevellit uzak durup çalışmaları paylaşamadım... bana bir kaç gün daha müsade edin. günlükte ve burad paylaşıcam sizleri seviyorum,shy günlüğüme bir tes koydum , tavs,ye ederim
Aprilrose
28-09-2009, 14:47
Beynimiz,
Uykumuz gelince BETA
Kitabı okumayı bırakıp yanımıza koyunca ALFA
Uykuya başlayınca TETA
Uyku derinleşincede DELTA devresine giriyor.
Beyni teta seviyesine indirmek için çok profesyonel olmak ve çok pratik yapmak gerek. Uykuya başladığınız an beyin "teta"ya iniyor. Yani zihnimizin bilinçsiz olduğu anlar.
Uzun bir yolda, dümdüz asfaltta yol alırken, sakin bir yürüyüşte etkin beyinsel dalga da teta oluyormuş, duyurulur :)
Hadi bakalım bol bol uzun yürüyüşler size, kolay gelsin...
pisicikk
28-09-2009, 21:01
sevigili aprilrose
aslıdna göz atıp yazmamyı seçtiğim bir dönem.
bahsettiğin yürüyüş ile dalgaları yavaşlatabilmek zenda da bi,r meditasyondur.
başını öne eğer sadece yürürsün.... ilk adım meditasyonda saatlerce oturduğun gibi..
ne zaman olduğunu kestiremesemde uyanıken tetaya geçmeyi başarmışım.. bunu iki eeg çekimime dayanarak söylüyorum.. doktorum şaşaırdıydı :))
şimdilik kaçıyorum. ayrıntıalr için dönücem
çok çok teşekkürler pisicik emeğine, yüreğine sağlık valla süpersin :)
Aprilrose
29-09-2009, 10:04
Sevgili Pisicik :)
Seni kutluyor beyin dalgalarının devamını diliyorum.
Teta da neler yaratıyosun biraz da onları anlatsan. Ne gibi tezahürlere imza attın mesela bu anlarda ? bu yazıma göz atıp, yazmayı tercih ettiğin bi zamanda anlat lütfen :)
Hoşkal
aşikar16
29-09-2009, 10:55
---
Aprilrose
29-09-2009, 10:57
Yok yok benden değil Aşikar, Pisicikten bekliyoruz :))
pisicikk
19-10-2009, 22:26
tetaya falan devamlı geçemiyormuyuz....
öyleyse geçtiğimiz zamanlarda çapaladığımız birşeyimiz ol-sun.. ona dokundumu baktımı geçişte bir koalylık olsun...
KENDİ KRİSTALİMİZİ SEÇİYOR MEDİYE BAŞLIYOUZZZ
Sırt dik, ayaklar yere basılı, eller kalbin üstünde.. Gözler kapalı ve baş dik ve dikkatimiz kalbimizde… kalbini hissedene kadar dikkatini oraya ver sonra alnına, 3. göze yönelt…
“Allah’ım/Yüce Tanrı/Yaratıcı Güç /Yaradan, sana hayır duaları ve bana sunduğun hediyeler için tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Sana manasını anlayamadığım, farkına varamadığım veya göremediğim her şey için de teşekkür ederim. Lütfen, yaptıklarımın hayırlara vesile olmasını sağla ve iyi niyetimi isteğin doğrultusunda başkalarına ulaştırmada bana yardımcı ol”
Derin nefes al ver ve nefesini takip et. Ellerini alnına götür. Sonra tekrar kalbine indir ve “Görevimi unutturma. Benim maddi işlerim Tanrı’nınkilerinin yerini almasın. Bağışlamama ve Mutlu olmama izin ver.”
“Yaradanım herşey senin elinde, huzurunda, sevginde, herşey iyi ve güzel. Şükürler olsun”
Derin nefes al ve istediğin zaman gözlerini aç.
KRİSTAL KUVARS İLE TRATAK ADAPTASYONU
Kristale gözümüzü dikip, göz kırpmadan 1 – 2 dakika bakacağız ve gözlerimizi kapatacağız. Alın çakrasında kristalin görüntüsünü canlandırmaya çalışacağız.
Ve bir kaç dakika sonra gözlerimizi açıp, tekrar 1-2 dakika daha kristale dikkatlice bakacağız ve tekrar gözlerimizi kapatacağız.
Bu tekniğin yapılması için en iyi zaman sabah uyandığınız sıralardır. Bu tekniğe iyice adapte olduğunuzda, çalışmaya başlamadan bir probleminizi düşünün. Kendinizi iyice rahatlatıp, daha sonra çalışmaya (tratak adaptasyonuna) başlayın. Çalışma esnasında ya da gün içinde o problemin ansızın çözüldüğünü göreceksiniz.
KRİSTAL KUVARS İLE MEDİTASYON
PROGRAMLAMA
Tüm düşüncelerinizden arınıp, kristali dik duracak şekilde sol elinize alın.
Beyaz bir ışığın sol elinizden çıkıp kristalin içine doğru girdiğini ve kristalin içine-dışına girip- çıktığını hayal edin (2. aşamalar 3+2+1 sembollerini çizin lütfen)
Tek bir program saptayın :
Örnek : “Meditasyonda bana yardımcı ol”.
Programdan once 15 cm-1 metre arasında bir duvar oluşturun. Bu duvarın, içeri hiçbir olumsuzluk girmesine izin vermediğini düşünün. Kristali sol elinizde kalp çakrası hizasında tutun. (2. aşamalar : 1. sembolü yaparak duvarı doldurun lütfen)
Duvarı yaptıktan (ve 1. sembol ile doldurduktan) sonra kristali kalp çakranıza yakın bir şekilde tutarak, kristale bakıp sevgi düşüncesini gönderin.
Sonra (2. aşamalar :3+2+1 çizerek) kristalinizi inceleyerek “seni seviyorum” diyin ve onunla iletişim kurun ve “meditasyonda yardımcı olduğu için teşekkür edin”.
"Bu enerjiyi evrensel amaca, bana meditasyon da yardımcı olması için adıyorum. "
Kristaller meditasyon süresini kaydettiği için kristalinize sevgi ile kaydet diyin ( 2. aşamalar 3+2+1 çizin)
Aynı zamanda bu işlemi yaparken Auranızın saf beyaz bir ışıkla çevrelendiğini düşünün.
Meditasyon
Sol avucumuzda kristalimize sevgi ile bakıyoruz. Ona tüm sevgimizi sunuyoruz onunla iletişime geçiyoruz, onu hissediyoruz… Ona bakarken yavaşça gözlerimizi kapıyoruz, avucumuzdaki kristali hissederek 1 den 9 a kadar içimizden sayıyoruz….
Düşüncelerinizi bırakarak… Tüm bilincinizi kristale odaklıyorsunuz. Onun sıcaklığını, yapısını, şeklini hissetmeye çalışıyorsunuz. Zihninizde kristalinizi genişletiyorsunuz. Öyle bir genişletiyorsunuz öyle bir genişletiyorsunuz ki sizi içine alabilecek kadar büyüyor…
Sonra sizi içine alabileceği bir boşluk arıyorsunuz. Kristalde, taban olabilir, kenar olabilir, uç olabilir ve bu kapıdan içeri çekiliyorsunuz.
Fiziksel bedeninizin kristalin içinde yüzdüğünü hayal ediyorsunuz … Adeta kristalle bir birleşme söz konusu. Böylece 5 dakika kalıyorsunuz. Sonra yine aynı kapıyı bulup oradan geçerek normal bilincinize dönüyorsunuz. Kristalin küçülerek avucunuza yerleştiğini gözlemliyorsunuz ve ışığı hissediyorsunuz. 1den 9’a doğru sayıyorsunuz. Sonra derin bir nefes alıp tutun ve sevgi ile, şükranla meditasyonu bırakın.
Not : bu meditasyonu 5 dakikadan fazla yapmayın.
KRİSTALİ KULLANIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR :
Kristalinize kimsenin dokunmamasına
Sinirli olduğunuzda kristale yaklaşmamaya
Kristalin molekül yapısının bozulmaması için florans ışığı olmamasına
Magnetik yüzeye koymamaya (visa kartı gibi, programı siler)
Yumuşak veya doğal bezlere sarılı olmasına (koton veya ipek olmalı)
Çalışırken kristalle düşüncelerinize takılmamaya özellikle dikkat edin.
Seyredin ve düşüncelere takılmayın.
Bir Kristali Arındırma
Gereksiniminize uygun bir kaya kristalini seçtikten sonra, onu herhangi bir amaçla kullanmadan önce, belirli hazırlık aşamalarından geçirmeniz gerekir. İlk olarak kristalin fiziksel olarak temizlenip arındırılmasıdır. Kristaller ilk kazılıp çıkarıldıklarında üzerlerinde çeşitli mineral madde şekillerinden oluşan bir kabuk bulunur. Bu kabuğun giderilmesi için kristal, oksalik asit banyosuna yatırılır. Bu işlemden sonra kristallere birçok kişi tarafından dokunulur ve her bir kişi de bu kristal üzerinde kendi zihinsel ya da duygusal tesirlerini bırakır. İkinci olarak oksalit asit artıklarıyla birlikte, istenmeyen titreşimleri yok etmek için, kristal birkaç gün boyunca doğal deniz tuzunun içinde tutulur.
Kristal kuvarsınızı 1 lt. suya, 1 fincan kaya veya deniz tuzu eritip, bir CAM kaba koyun. Bu işlemi yaparken ****l kaşık kullanmamanız, TAHTA KAŞIK kullanmanız özellikle önem taşır. (****l kaşık kullanmamamızın sebebini tuz ve ****l bir araya gelindiğinde kristallere zarar verir).Tuzu hazırladıktan sonra, Kristali suya koymadan sol elinizde tutun ve Kristalle konsantre olup şu dileği içinizden geçirin :“Üzerindeki bütün negative özellikler uzaklaşsın”.Bunu dileyerek, kristal kuvarsınızı suya bırakın.Yeni alınmış kristalinizi 24 saat ile 3 gün gibi bir süre bu suda kalması uygundur. Bu süre sonunda tuzlu suyu döktükten sonra Kristal, deniz tuzu yatağından parlak ve temiz bir biçimde çıkar. Üçüncü işlem ise, kristalin soğuk ve temiz bir suda durulanmasıdır.
Sonra pamuklu veya ipekli bir bez kullanarak kristal Sert bez kesinlikle kullanmamaya özen göstermeniz ve sentetik bez kullanmamanız uygundur. Tüm işlemlerin sonunda, Kristal havlunun üstünde güneşte bir müddet sarj edilir.
Artık bu andan itibaren diğer insanların kristalinizi ellemelerine izin vermeyin ve o yanlız sizin düşünce, arzu ve sevginizle dolsun.
Eğer kristalinizi her gün kullanıyorsanız, o zaman barındırabileceği negatif titreşimleri yok etmek icin, haftada 1 gün tuzlu su içinde birakarak arındırın. Kristal artık yeniden faaliyete geçmeye ve onu programladığınız rolü oynamaya hazırdır. Elma sirkesi ve deniz tuzu karıştırılmış su, çok kısa sürede 10 dakika gibi bir zamanda kristali temizler. Elma sirkesinin tuz ile karışımının temizlemeye etkisi olağanüstüdür. Suyu yanlızca 1 kere temizlik icin kullanın.
Brajabanita
tabiki alıntı...............
pisicikk
19-10-2009, 22:29
Eğer kristalinizden, bu güç kaynağından yararlanmak istiyorsanız, sonra onu düşüncelerinizle, duygularınızla yüklemelisiniz (şarj etmelisiniz) Beş dakika boyunca ona sevgi düşüncesi projekte edin. Ayrıca kristalinizi evrensel amaca adayın. Bunun için şöyle diyebilirsiniz. "Bu kristali evrensel amaca adıyorum. Bu andan itibaren, onun enerjilerini tüm canlılara yararlı olabilmek için kullanmaya söz veriyorum. Çünkü ben Yaratıcı Kaynak ile Bir'im; bundan dolayı tüm yaşam formlarıyla da Bir'im. Şimdi bu kristalin içindeki yaşam enerjisini, evrensel amaca hizmette kullanılabilmesi için faaliyete geçiriyorum." Temizlenmiş ve şarj edilmiş olan kristalinizi, çeşitli ruhsal nedenlerden dolayı dengesiz çalışan veya tıkalı olan çakraları açmak için kullanabilirsiniz.
blondberry
19-10-2009, 22:32
kuzum gene döktürmüşsün süper tabi ki:) ya nerden buluosun bunları walla helal.
pisicikk
19-10-2009, 22:36
bu ara gezegenelr kıpır kıpır korunmak için kristallerden yardım alıyorum , kötü etkilemesin...orada size kopyalıyım dedim. hem ben çok uzun zamandaır medide ametistle çalışıyorum... başım felan ağrıyınca tepeme koyuyorum..sanki medideki o güzel enerji ağrıyı geçiriyo..inanıyorum ya iyi geliyor
pisicikk
19-10-2009, 22:38
DOĞAL TAŞLAR VE TELEPATI
Telepati çalışmalarında özellikle kuvars ve ametist ile çalışmak sonuca daha kısa zamanda varmanızı sağlayacaktır. Ayrıca ay taşıda bunun için kullanılabilecek bir diğer doğal taştır. Bu çalışmanın bir çok farklı modeli vardır, ancak akşamları üçüncü gözünüzde bir ay taşı ve tepe chakranıza kuvars yada kristal yerleştirerek bir 10 dakika istedğiniz kişiye mesaj göndermeyi yada mesaj almayı deneyebilirsiniz. Bunun yanı sıra yapabileceğiniz bir diğer çalışmada bir erkek bir dişi kuvars ile yapılabilir. Dişi kuvarsı sol elinize erkek kristali ise sağ elinize alabilirsiniz ve kristallere bakarak istediğiniz kişiye bir mesaj gönderdiğinizi imgeleyebilirsiniz. Aynı şekilde kendi düşüncelerinizi kristalinize yansıtıp yani erkek kristali düşüncelerinizi kaydetmesi için programlayıp, istediğiniz konuyu düşünüp,daha sonra kristali elinize alıp mesaj göndermek istediğiniz kişiye yogunlaşır ve kristalinizden mesajı ona iletmesini isteyebilirsiniz. Eğer elinize bu kişinin bir resmi varsa erkek kuvars kristalini bu kişinin resminin üzerine koyup kristalinizden bu kişiye mesajı iletmesini isteyebilirsiniz.
ALINTIDIR EFEMMMM
blondberry
19-10-2009, 22:57
bence sen bi konu aç günlük olarak hangi medi.leri yapıosun hangi çalışmaları falan sadece bunları yazz ;)
pisicikk
20-10-2009, 09:40
daha derine rahatca dalmak için çok yoğun bir araştırma içindeyim.. mum yağ taş...hatat eyrde bir minderim bile var:))
bide buna bakın anacım..
MUM ALEVİ YENİDEN DOLUMU METODU
Bu metot çok basit bir metoddur. Sizin yeniden yapılanmanızı ve hayatınız için gerekli olan enerjiyi almanıza yardımcı olurlar.
Meditasyonunuz için bir beyaz (tercih) muma ihtiyacınız olacak. Mum yaklaşık 2 adım ötenizde ve kalp veya göz hizanızda durmalıdır. Kendi kutsal alanınızı kurmalısınız bunu yaparken kendi özel kelimelerinizi kullanabilirsiniz.
Gözlerinizi kapatın.
Bütünün ve kendinizin en yüksek hayrı, iyileşmesi, yeniden yapılaması için niyet edin.
Gözlerinizi açın ve aleve odaklanın. Mum alevinden çıkan ışınlan görene kadar mum alevinin altına üstüne odaklanın.
Ellerini yuvarlak bir şey tutar gibi yaparak kutsal alevin içine doğru aktığını hayal edin ve bu imajinasyona mümkün olduğunca odaklanmaya çalışın Şu anda ışınların sizin üçüncü göz çakranıza aktığını hayal edin. Işınları çakranızda nerde görmek istiyorsanız oraya koyun ama alevin yanında değilsiniz.
Aynı imajinasyonu kalp çakranız içinde yapın.
Bu çalışmayı istediğiniz kendinizi kötü hissettiğiniz her bir bölgeniz için yapabilirsiniz.
Her birimiz her ne düşünüyorsak onun sonucuyuz.
pisicikk
20-10-2009, 09:53
ben bu ikisini çok yaparım.. heleki muma odaklanıp tetaya geçme işini..teta yada alfa... ametistim var kaya halinde...kristal halinde...
TRATAK
Tratak gözlerinizle veya aklınızla mum alevine veya başka bir objeye odaklanılarak yapılan bir yoga pratiğidir.
Tratak beyninizin iki yansını dengeler ve melatonin hormonun salgılanmasına neden olur (melatonin kanser riskini ciddi şekilde azaltan hormon) Tratak sizin konsantrasyon yeteneğinizi de güçlendirir.
3 adım ötenize göz hizanıza mum koyun. Gözlerinizi kapatın ve soluğunuza odaklanın bir-iki dakika. Yavaş ve düzenli nefes alın ve bunu yaparken derinden derine rahatladığınızı hissedin. Şimdi gözünüzü açın ve birkaç dakikalığına alevi gözleyin. Dikkatinizin alevden dağılmasına izin vermeyin. Eğer bu imajinasyon kafanıza iyice yerleştiyse ve gözlerinde bir acıma veya sulanma hissediyorsanız yavaşça gözlerinizi kapatın. Eğer görüntü solarsa gözlerinizi açın ve bu pratiği konsantrasyonunuz artana kadar devam ettirin.
kuvars la yapılan çalışma çok güzelmiş, yolum İstanbula düştüğünde alıp yapacağım kesin. Demek erkek ve dişi kuvars var öyle mi? Nasıl anlıyoruz peki bunu?
blondberry
20-10-2009, 14:50
ya evet işte ben de almak istiorum da nerden alabilirim bulamadım henüz
pisicikk
20-10-2009, 15:24
ya evet işte ben de almak istiorum da nerden alabilirim bulamadım henüz
blonderrycim...
dün yazarken pc kitlendi yattım bende.. taşalrı netten alma sahtesi oluyor derim...
üstelik sen taşı değil taş seni seçmeli...
ben kristal pramit medisinde içimdeki taş kötü kokuudan güzel kırmızı bir taşa gelsin diye imgeledim ama o hep bir ametist oldu.. bend gitim bi ametist aldım kaya kristal halde ham...
ankaraya mülakat için geldiğidne ben seni alacağın yere götürürüm.. seçerib :73e4317106059nd:
blondberry
20-10-2009, 15:59
tamam kuzum süper fikir ;)
pisicikk
20-10-2009, 16:10
tamam kuzum süper fikir ;)
farkında isen mülakat için dedim.. kazanMIŞ gibi yaptın yani... bi taşla iki kuşşşş
bende gelcem bana ne kıskandım hehe
Perilice
20-10-2009, 16:12
:mshareketliifade312 ya siz ne sınavına giriyorsunuz
blondberry
20-10-2009, 16:13
evet pisicik ben de aynen o yüzden onayladım evrene çifte enerji yolladık haha
gell isobelim eğer gelemezsen ben senin içinde alır sana yollarım ne de olsa halkbankası uzman yardımcısı olarak paraya para demiorum farklı bir sıfat koyuorum o derece yani haha
pisicikk
20-10-2009, 16:14
halkbank teftiş , uzmanlık kuzummmm
Perilice
20-10-2009, 16:16
evet pisicik ben de aynen o yüzden onayladım evrene çifte enerji yolladık haha
gell isobelim eğer gelemezsen ben senin içinde alır sana yollarım ne de olsa halkbankası uzman yardımcısı olarak paraya para demiorum farklı bir sıfat koyuorum o derece yani haha
tamam halk bankasının sınavına gireceksiniz
Size bir öneri halk bankasına didip daha önceden çıkmış soruları isteyebiliyorsunuz en azından soru şekli bir fikir verir :0511:
pisicikk
20-10-2009, 16:17
ben girmiycem.. ben iki kez elendim... hakkım bitti...
Perilice
20-10-2009, 16:21
ben girmiycem.. ben iki kez elendim... hakkım bitti...
zaten bizim kankanında üçüncü girişi :923 pisicik sen benle ilgilen sadece :73e4317106059nd:
blondberry
20-10-2009, 16:23
ben ilk kez giricem Perilice. saolsun pisicik çok yardımcı oldu bu konuda. ben de öle yaptım özellikle geçen senenin sorularını indirdim. çıktılarını aldım.
aşikar16
07-12-2009, 03:39
-----
blondberry
07-12-2009, 03:54
ben Teta seviyesine inemiorum. yani oluosa da bilinçli olmuo Aşikar
aşikar16
07-12-2009, 04:01
---- ([Only Registered Users Can See Links])
blondberry
07-12-2009, 04:19
Sonda bir mesajımda bu frekanslara seni geçiren mp3 ler ile; nefes teknikleri var.
Bide kendi nefes tekniğim var.
Bir göz gezdir istersen.
sevgilerler aşikar.
ben de tam orayı okuodum bitirdim sonra bi baktım sen buraya mj yazmışsın :)
ilk başlarda ben de bi heves teta ya merak salmıştım ama her yerde aynı yöntemler var mp3 ler bende de var ama ben 2 dakikadan fazla dinleyemiorum içimi korku kaplıo ben de nedenini bilemiorum nie öle oluo.
aslında ben hala baya toyum bişiler yapmak istiorum ama ordan burdan okuduklarımı kendi çapımda yarım yamalak yapınca da son dönemlerde medi. ile ilgili hevesim kaçtı. sayende tekrar denemelerime başlayabilirim.:)
Pisicik ve Perilice den öğrendiğim şekilde yapmaya çalışıodum ama şimdi senin de yöntemlerini ekliycem teşekkürler.
Bende geçen günlerde nefes terapisine gittiğim günlerde bir nefes koçuyla tanıştım oradaki hanımda istanbulda sanırım ayın 22 siyle 26 sı arasında böyle bir çalışma yapıcanı söylledi kendisi bide bu konuyla ilgili bilgi verdi çok muhteşem sonuçalardan bahsetti isteyen olursa nerede yapılıcanı sorup yazabilirm arkadaşlar size .
beyin dalgalarının mp3 nü indirmek için tıklayın.
Yüksek beta ([Only Registered Users Can See Links]) 25 Hz
Orta beta ([Only Registered Users Can See Links]) 20 Hz
Yavaş beta ([Only Registered Users Can See Links]) 15 Hz
Yüksek alfa ([Only Registered Users Can See Links]) 12 Hz
Orta alfa ([Only Registered Users Can See Links]) 10 Hz
Yavaş alfa ([Only Registered Users Can See Links]) 8 Hz
Yüksek teta ([Only Registered Users Can See Links]) 6 Hz
Orta teta ([Only Registered Users Can See Links]) 5 Hz
Yavaş teta ([Only Registered Users Can See Links]) 4 Hz
Delta ([Only Registered Users Can See Links]) 2.5 Hz
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.