Orijinalini görmek için tıklayınız : Chat odası
mrdüşünce
08-11-2011, 22:04
Hayalayaz forumda chat odası olması bence çok iyi olur.Anlık olarak mesajlaşabilmek online üyelerle iyi olur.
sohbet konumuz ziyadesiylee bu amaca uygun diye düşünüyorum.. :love:eee
mrdüşünce
08-11-2011, 22:22
sohbet konumuz ziyadesiylee bu amaca uygun diye düşünüyorum.. :love:eee
biliyorum,sohbet odasında sohbet konusunda biraz daha fazla özellikler olduğu için söyledim :)
Mesela her konuya ayrı,özel kanal açıp msn havasında sohbet etmek gibi neyse öneriydi sadece
hemen kızıyorsunuz sizde:him7ly: :)
sevgili mrdüşünce,
Chat odasında devamlı bir moderatör gözlemci olarak bulunmak zorunda malum forumu sadece iyi niyetli insanlar ziyaret etmiyor.
biliyorum,sohbet odasında sohbet konusunda biraz daha fazla özellikler olduğu için söyledim :)
Mesela her konuya ayrı,özel kanal açıp msn havasında sohbet etmek gibi neyse öneriydi sadece
hemen kızıyorsunuz sizde:him7ly: :)
valla kızmadım.. yani öyle anlaşılmasın diye de o kadar kalp yaptım.. :mshareketliifade393
chat odasını bu foruma yakıştıramadığımdan olmamasını istemiştim sadece aslında... :mshareketliifade393:mshareketliifade393
mrdüşünce
08-11-2011, 22:39
valla kızmadım.. yani öyle anlaşılmasın diye de o kadar kalp yaptım.. :mshareketliifade393
chat odasını bu foruma yakıştıramadığımdan olmamasını istemiştim sadece aslında... :mshareketliifade393:mshareketliifade393
yok canım kızmadığını biliyorumda chat odalarının özellikle ajax gibi chat odalarının bir çok işlevi oluyor o yüzden dedim. Ben bu foruma yakışır benim fikrim tabii ki.:trrrt
mrdüşünce
08-11-2011, 22:40
sevgili mrdüşünce,
Chat odasında devamlı bir moderatör gözlemci olarak bulunmak zorunda malum forumu sadece iyi niyetli insanlar ziyaret etmiyor.
Evet biliyorum bunu ama şöyle birşey de var mesela belli bir mesaj sayısına ulaşmış kişilere veya güven kazanmış kişilere chat odasına giriş yetkisi verilebilir diye düşünüyorum.
hayalayaz
08-11-2011, 22:44
chat odamız olduğunda millet chatleşirken senin eklediğin güzel müzikleri dinlemez...eklenen konuları ve yazılan mesajları okumaz.. yorum yapmaz.. ve mahir abinin dediği gibi sürekli başında durup denetlemek lazım.. haaa birde hostçumuz chat odalarına höst diyormuş.. çok emin değilim ama galiba böyle eklentiler olduğunda server'e çok yükleniliyormuş.. boşver bizim sitemizde de chat odası olmasın..bende rahat rahat senin müziklerini dinleyeyim olurmu... iyi niyetli önerine candan ciğerden teşekürler, güzel olacağını düşündüğün için istediğini biliyorum.. :love
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.