Orijinalini görmek için tıklayınız : annem için şifa istiyorum...
bilgendilo
01-11-2011, 17:05
Arkadaşlar ben de beyne giden damarları tıkalı olan canım annem için şifa göndermenizi rica ediyor ve şimdiden herkese çok teşekkür ediyor, gönderdiğiniz şifaları sevgiyle kabul ediyorum..:59884:
Şifa olsuuuun.. Oldu bile :)
Öperim tüm annelerin ellerinden... :mx
Çok geçmiş olsun, anda şifa bulsun dilerim.
hayalayaz
01-11-2011, 17:13
ben kanalım...şifa olsun ablam VAS SA
Gülçin Şen
01-11-2011, 17:14
Anneciğine geçmiş OL'sun..
Şifa OL'sun....
bilgendilo
01-11-2011, 17:26
çok çok teşekkür ederim dostlar biliyorum ki, sizlerin şifalarıyla herkes şifa buluyor, anneciğim de tüm şifaları kabul ediyor, annemin tüm damarları açılıyor, annemle beraber bu güzel dostlarım, ilgili herkes ve bütün de sağlık, şifa buluyor:0338:
şifa olsun.... Tüm kalbimle....
Küfkedisi
01-11-2011, 19:11
Çok geçmiş olsun anneciğinize ,geçti bile ...
edabulut
01-11-2011, 19:17
Anneciğinize tez zamanda şifalarımızın ulaşmasını diliyorum
Sevgiler,
Şifa OLsun.. geçmiş olsun.. gitmiş olsun....
victoria
01-11-2011, 21:11
şifa bulsun inşallah
çok geçmiş olsun.....şifa bulsun inşallah....:mel3
geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Geçmiş gitmiş olsun..tez zamanda şifa bulsun..VAS SA..
bilgendilo
02-11-2011, 12:10
çok çok teşekkürler arkadaşlar hepinizden gelen şifaları sengiyle kabul ettim, aslında hülyacım kendimce hopo yapıyorum, ama senden rica etsem bana bunun için tavsiye edeceğin cümleleri yazabilir misin? Bir de ben bu konuda kendimi çok suçluyorum, çünkü annemlerin hiç hiç istemediği biriyle evlendim ve çok üzdüm annemi, bunun için hasta ettim annemi diye hep suçluyorum kendimi :imafraid1gh: babamı da ben evlendikten bir sene sonra kaybettik, bunda da kendimi suçluyorum:2506
çok çok teşekkürler arkadaşlar hepinizden gelen şifaları sengiyle kabul ettim, aslında hülyacım kendimce hopo yapıyorum, ama senden rica etsem bana bunun için tavsiye edeceğin cümleleri yazabilir misin? Bir de ben bu konuda kendimi çok suçluyorum, çünkü annemlerin hiç hiç istemediği biriyle evlendim ve çok üzdüm annemi, bunun için hasta ettim annemi diye hep suçluyorum kendimi :imafraid1gh: babamı da ben evlendikten bir sene sonra kaybettik, bunda da kendimi suçluyorum:2506
Elbette..sen iste yeter ki..
elimden geldiğince yardımcı olurum..ve dilerim bu sana en büyük şifayı sağlar..:)
Bana kendisini Annemde,beyne giden damarlarda tıkanıklık olarak gösteren..ve..Annemin hastalığında oluşan bu rahatsızlığın, kendi duygularıma yansıyan halinde gördüğüm..
hastalığa neden olduğumu,annemin onaylamadığı biriyle evlenerek annemi üzdüğümü,babamı kaybettiğimde buna benim sebep olduğumu ve bu düşüncelerimin bende suçluluk duygusu yaratmasına,beni üzmesine,acı çektirmesine..bu durumların bende pişmanlık yaratmasına sebep her ne ise,annemin bir an önce şifa bulup sağlığına kavuşamamasına neler etki ediyor ise..
tüm bunların farkındayım ve sorumluluğumu alarak arınmaya niyet ediyorum..
şimdi ve burada bende bu duygu ve düşüncelerin oluşmasına etki eden her ne varsa,bildiğim bilmediğim,gördüğüm göremediğim,içime ve dışıma yansıyan yaşantımda neler olmuşsa..atalarımdan hangi genler bana aktarılmış ve bunlar dnalarıma kodlanmışsa..hangi karmaların tesirinde kalmışsam ve hangi düşüncelerim bunları yaşamama sebep olmuşsa...hepsinden sevgiyle arınıyorum..
kendime ve başkalarına yaşattığım her durum için lütfen beni affet..kendimle birlikte suçladığım herşeyden özür diliyorum..yaşantımla birlikte sevgiyi de kabul ediyor,seni seviyorum..inanarak arındığımın bilincindeyim..ve bunun için şimdiden teşekkür ederim..
lütfen beni affet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
bilgendilo
02-11-2011, 13:17
Elbette..sen iste yeter ki..
elimden geldiğince yardımcı olurum..ve dilerim bu sana en büyük şifayı sağlar..:)
Bana kendisini Annemde,beyne giden damarlarda tıkanıklık olarak gösteren..ve..Annemin hastalığında oluşan bu rahatsızlığın, kendi duygularıma yansıyan halinde gördüğüm..
hastalığa neden olduğumu,annemin onaylamadığı biriyle evlenerek annemi üzdüğümü,babamı kaybettiğimde buna benim sebep olduğumu ve bu düşüncelerimin bende suçluluk duygusu yaratmasına,beni üzmesine,acı çektirmesine..bu durumların bende pişmanlık yaratmasına sebep her ne ise,annemin bir an önce şifa bulup sağlığına kavuşamamasına neler etki ediyor ise..
tüm bunların farkındayım ve sorumluluğumu alarak arınmaya niyet ediyorum..
şimdi ve burada bende bu duygu ve düşüncelerin oluşmasına etki eden her ne varsa,bildiğim bilmediğim,gördüğüm göremediğim,içime ve dışıma yansıyan yaşantımda neler olmuşsa..atalarımdan hangi genler bana aktarılmış ve bunlar dnalarıma kodlanmışsa..hangi karmaların tesirinde kalmışsam ve hangi düşüncelerim bunları yaşamama sebep olmuşsa...hepsinden sevgiyle arınıyorum..
kendime ve başkalarına yaşattığım her durum için lütfen beni affet..kendimle birlikte suçladığım herşeyden özür diliyorum..yaşantımla birlikte sevgiyi de kabul ediyor,seni seviyorum..inanarak arındığımın bilincindeyim..ve bunun için şimdiden teşekkür ederim..
lütfen beni affet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
ne kadar teşekkür etsem azdır hülyacım , işte bu, işte benim şifa metnim:ttt
Şifa ile geçti bile...
geçmiş gitmiş olsun hepsi....
edabulut
02-11-2011, 21:21
canım yaa..ne babanın ölümü,ne de annenin hastalığı senin suçun değil...
bu arada,annenin durumu nasıl?umarım çok daha iyidir...tekrardan anneciğine acil şifalar diliyorum..
sevgiler,
Acil şifalar dilerim, geçmiş olsun. bu arada kendini suçlama canım herşey yaşanması gerektiği gibi yaşanıyor, geçmiş geçti bundan sonra yaşamında güzellikler olmasını dilerim
bilgendilo
03-11-2011, 09:43
Şifa ile geçti bile...
geçmiş gitmiş olsun hepsi....
canım yaa..ne babanın ölümü,ne de annenin hastalığı senin suçun değil...
bu arada,annenin durumu nasıl?umarım çok daha iyidir...tekrardan anneciğine acil şifalar diliyorum..
sevgiler,
Acil şifalar dilerim, geçmiş olsun. bu arada kendini suçlama canım herşey yaşanması gerektiği gibi yaşanıyor, geçmiş geçti bundan sonra yaşamında güzellikler olmasını dilerim
çok teşekkür ediyorum kızlar hepinize, annemin durumu eskiye göre daha iyi, her geçen gün daha da iyi oluyor, sizlerden gelen şifa sayesinde, biliyorum iyileşiyor ben de sevgili hülyanın verdiği hopoyu yapıyorum iki gündür:oku, çok umutluyum:throw
Geçmiş olsun şifa olsun oldu bile çok şükür..
Çok geçmiş olsun. Şifa olsun.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.