Orijinalini görmek için tıklayınız : Buyrun gelin:)
İŞTE davetiyem:smile (13):
Perilice
25-03-2009, 10:35
davitiyeyi görmüyorum ama davetin için teşekkürler canısı bir ömür mutluluklar dilerim :s1 (7)::s1 (8):
Davetiyeyi bende göremedim ama teşekkürler :)
Görememeniz doğalarkadaşlar bende göremiyorum çünkü:smile (1):yükleyememişim ki en kısa zamanda davetiyemi göstereceğim merak etmeyin :smile (13):
Stubborn
25-03-2009, 13:21
Şu dugun olmadan bı gorebılseydık su davetıyeyı ehueheuheue:smile (21)::smile (21):
Şu dugun olmadan bı gorebılseydık su davetıyeyı ehueheuheue:smile (21)::smile (21):
Ya bi dur özürlülüğm tuttu yine işte pc imde sorun var galiba göreceksin merak etme buradan göremezsen kargoyla ne yapar eder gönderirirm sana zuzucuğum:smile (1)::smile (1)::smile (1):
hayalayaz
25-03-2009, 13:28
aslında can Cevapyaz bölümüne direkt foto ekleme düğmesi yaptı, yani resim yükle sitelerine girmeden, hallediliyor, en iyisi resimli anlatım koysun, çünkü bende öğrenemedim henüz..:mshareketliifade268
aslında can Cevapyaz bölümüne direkt foto ekleme düğmesi yaptı, yani resim yükle sitelerine girmeden, hallediliyor, en iyisi resimli anlatım koysun, çünkü bende öğrenemedim henüz..:mshareketliifade268
Ablacım denedim olmuyor valla ya,acaba benimkinde mi sorun var dedim, :dusunceli1eb:
bende görmedimmmmmmm nerde davetiye:)neyse kargoyla bekleyenler arasına girim::))
Ya arkadaşlar c@nbeye ulaşamıyoruz ki yardım isteyelim :)azıcık sabredin işte
Ya arkadaşlar c@nbeye ulaşamıyoruz ki yardım isteyelim :)azıcık sabredin işte
Tam 4 gün önce Forum Kullanımı Hakkında Yardımlaşma kategorisine
Sitemiz Üzerinden Resim Yüklemek ve Foruma Eklemek olarak bir başlık açtım Konuya sadece 4 kişi bakmış hj =)
KONUYA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
Stubborn
25-03-2009, 16:11
Yoksa dugune gelmeyelım dıyemı gostermıon hımmm:smile320wv:
Tam 4 gün önce Forum Kullanımı Hakkında Yardımlaşma kategorisine
Sitemiz Üzerinden Resim Yüklemek ve Foruma Eklemek olarak bir başlık açtım Konuya sadece 4 kişi bakmış hj =)
KONUYA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
:blush2::blush2: özür dilerim c@nbey görmemişim yaww kızma:)
[Only Registered Users Can See Links]
:mshareketliifade445Yehuuuu başardım sonunda stubbornnnnnn:mshareketliifade445
İşte şimdi gördük çok güzel ALLAH tamamına erdirsin...
İnşallah bir ömür boyu mutlu ve istediğin gibi bir hayat sürersin.:smile (11):
mutluluklar dilerim canımm :)
:blush2::blush2: özür dilerim c@nbey görmemişim yaww kızma:)
Estafurullah hiç kızar mıyım? :VmY1EtEv3zxEqodNuT1:VmY1EtEv3zxEqodNuT1
Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin inşallah :VmY1EtEv3zxEqodNuT1:VmY1EtEv3zxEqodNuT1
Herkese teşekkür ederim,benim ilk davetlilerimsiniz büyük uğraşlardan sonra:s1 (24):kimseye kargoyla davetiye ulaştırmaya gerek kalmadı diye düşünüyorum,darısı tüm bekarların başına inşallah:):):)
Çokk güzelmiş, bütün ömrünüz beraber ve huzurla geçer inşallah.
Mutluluklar :)
:love0079:Amin çok teşekkür ederim canım:)
çok güzel canım sade ve şık allah tamamını erdirsin medilerde yaptığımız imgelemeler geldi gözümün önüne bir ömür mutluluklar inşallah.
hayalayaz
25-03-2009, 19:22
allah tamamına erdirsin kuzum..çok güzelmiş.
çok güzelmiş canım,düğününde süper olucak kesin;)
Canım çok güzelmiş Allah tamamına erdirsin çok mutu olun...
Hepinize yürekten kocaman teşekkürler yanımda olduğunuz her gün için sizi kocaman seviyorum,iyiki varsınız :)
Perilice
26-03-2009, 11:26
:Ö Çok güzelmiş Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim
Stubborn
26-03-2009, 12:15
Çok guzelmıs canım benımm gorunce bı baska oldum yaaa inşallah com ama cok mutlu olursunn senı cok sevıyorum canım arkadsım benım
bendemi evlensem
adamı gaza getirmeyin :D
Ayakkabımın altına senin adınıda yazacağım işte ohhhh:s1 (10):haha
Çok guzelmıs canım benımm gorunce bı baska oldum yaaa inşallah com ama cok mutlu olursunn senı cok sevıyorum canım arkadsım benım
Darısı senin başına yavrum benim:smile (16):senin düğün davetiyeni göreceğiz pek yakında ,seni seviyorum çoook kocaman:73e4317106059nd:
Canim benim Allah mesut etsin, darisi bana :mshareketliifade445ve istiyen herkese insallah
sevgiler
Canim benim Allah mesut etsin, darisi bana :mshareketliifade445ve istiyen herkese insallah
sevgiler
Sağol canım,Allah sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda:smile (18):
sevgiler
Amiiiiiiiiiiiiiiin:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.