PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen herkez okusun her çözüme açığım

RUHSAL BÜYÜME
21-10-2011, 23:38
Bundan dörtyıl kadar önce yaşadığım büyük iflastan sonra başladı kişisel gelişim serüvenim yüksek benliğim genellikle kitaplarla çıktı karşıma yani bir şey merak etsem ummadığım zamanda ummadığım şekilde bi kitapla tanıştırdı beni.

Elli den fazla kitap ve hepsinden de almam gerekeni almış sayısız mucizeyle tanışmış durumdayım.İki yıl önce bi firmada pazarlama müdürüyüm ve daha önce çalıştıgım birine 5000 tl borcum var evimin geçimini zor sağlıyorum bi imgeleme yapıyorum üç gün sonra olmaz bi yerde patronum ve borcum olan kişi karşılaşıyo ve benim borcumdan bahsediliyo bugüne dek kimseye böyle bi yardımda bulunmayan patronum borcun tamamını ödüyo.geçen yıl başlayan ve tam sekiz ay süren ishal problemimin bir çalışmayla bıçak keser gibi kesilmesi mucizelerden sadece ikisi.

Ama döngülerim aynen devam ediyo.üç aydır işsizim biryıldır ödenmeyen faturalar kesilmesin diye doğalgaz elektrik su sayaçlarına hergün ışık gödermeler falan.Fakat şu an anladım ki benim asıl sorunum korku ve korkuyu istemek...

Çok küçüktüm annemle babamın yada ablamın yanında yatardım.aynı odada ama başka yatakta hatta aynı yatakta ama kenarda dahi yatamazdım.bu korkularla büyüdüm ergen oldum mecburdum ayrı yatmaya yorganı çekip korku içinde beklemeler sonra alkole başladım içince güven geliyordu inanırmısınız ertesi gün ünvrst sınavım var ve ben uyuyabilmek için meyhanede içiyorum.

kazanamıyordum tabi sonra evlendim artık yanımda biri olacaktı tabi beni çok rahatlattı.ama yine eşim evde olmadığı zamanlar alkolle uyuyorum.İşin ilginç yanı bu sırrı hep sakladım bu güne kadar.kızım 11 yaşında aynı sorun onda da var aynısı üçümüz yatıyoruz.
Arkadaşlar hertürlü yoruma öneriye açığım.Ama lütfen bi uzmana git falan demeyin Şu an böyle bi bütçe ayıramam .SEVGİLER

DENİZ
21-10-2011, 23:51
Ben de küçükken korkularımdan dolayı annemlerle yatardım, onlara korktuğumu korkularımdan kurtulduktan sonra söylemiştim. Korkularımdansa kendi kedime kurtuldum. Kendimi ışık kapalıyken de her şeyin aynı olduğuna ikna ettim. Ben korkuyorum diye korkum gerçekleşmez gerçekleşse daha önce başıma gelirdi gibi bir mantık geliştirmiştim. Çözüm önerim çok zayıf gözükebilir. Ama ben bütün kötü yönlerimden kendimi ikna ederek kurtuldum.

Korktuğumdaysa klasik sözleri kullanır aklım,,,

Korkunun ecele faydası yok.
Başa gelen çekilir.
Herkesle gelen düğün bayram.

Korktuğunuz ne ise şimdiye kadar gerçekleşmediğine göre birdaha gerçekleşmez bence artık korkmanıza gerek yok. :mshareketliifade139

Bu arada hoş geldiniz....

RUHSAL BÜYÜME
21-10-2011, 23:55
teşekkür ederim hoşbul bulduğum güzel insanlarla dolu bir site

Minel
21-10-2011, 23:56
bir çırpıda birsürü şey anlatmışsınız ve anlattıklarınız enteresan
acizane fikrim korkularınızı sıralarmısınız
2-korkularınızdan vazgeçerseniz ne olur? (biraz düşünün bu zaman alabilir... )
yazmanın size iyi geleceğine inanıyorum, bizimle paylaşmanız önemli değil
sevgiler

RUHSAL BÜYÜME
22-10-2011, 00:02
uyanıkken bişekilde korkumla başedebiliyorum ışıkları açarak tvye dalarak falan iş uyumam gerektiğinde zorlaşıyo

hayalayaz
22-10-2011, 00:06
sevgili ruhsal büyüme.. öncelikle hoşgeldin yanımıza, bizimle birlikte mutlu olmanı dilerim..

anladığım kadarıyla analiz yeteneğin müthiş... aynı zamanda ışığı yayma konusunda da maaşallahın var..isminden anladığım kadarıyla ruhsal büyüme kitabı yol arkadaşın.. buna rağmen korkularına ve korku isteğine şu ana kadar şifa verememeşsin...

olsun bazen söküğümüzü dikemiyoruz.. hele hele borçlar ve sorumluluklar söz konusu olunca o söküklerin dikilmesi kolay olamayabiliyor...

korkuyu neden istiyorsun düşündünmü? istersen bir düşün... ve bulduğun zaman bu isteğine EFT yap...

EFT yi mutlaka biliyorsundur da ben bilmediğini varsayarak sana link vereyim.. bilmiyorsan ne olduğuna ve nasıl yapacağına dair bilgilen kendine bir eft günlüğü aç.. oraya yaz ben ve arkadaşlarım sana bildiğimiz her şeyle yardımcı oluruz.. eğer günlük açarsan yazdıkların daha derli toplu olur, ve geriye dönüp bakmak istediğinde sana çok faydalı olur.. bizlerde site içinde senin adresini biliriz, gerektiğinde geriye dönük yazdıklarına bakarak sana daha faydalı olmaya çalışırız..

bu link eft yi anlatan konu..

[Only Registered Users Can See Links]

bu'da EFT kategorisinin linki

[Only Registered Users Can See Links]
.

*notcuk: anladığım kadarıyla erkeksin..doğrumudur?

simka
22-10-2011, 00:09
Bu tür korkuları olan bir tanıdığım reiki 2 uyumlaması aldıktan sonra rahatladığını, bulunduğu mekanı reiki sembolleri kullanarak güvenli bir hale getirip huzur bulduğunu anlatmıştı.

hayalayaz
22-10-2011, 00:16
Bu tür korkuları olan bir tanıdığım reiki 2 uyumlaması aldıktan sonra rahatladığını, bulunduğu mekanı reiki sembolleri kullanarak güvenli bir hale getirip huzur bulduğunu anlatmıştı.

haklısın simka..reiki 2 de bilinçaltında girip telkinler verebildiğimiz için güzel bir çözüm.. ruhsal büyüme reiki biliyormu bilmiyorum ama.. anladığım kadarıyla ( ruhsal büyüme) adındaki kitabı okuyarak ve uygulayarak ışık/enerji gönderme konusunda baya ilerlemiş..eğer bir yöntemle başaramıyorsak, başka bir yöntemin birlikte kullanılarak çözüm olacağını düşünüyorum.. ışık/enerji+EFT veya sedona

RUHSAL BÜYÜME
22-10-2011, 00:52
Teşekkür ederim.

Evet erkeğim korkularıma ve korku isteğime şu ana kadar şifa veremeyişimin sebebi bu güne değin en korunaklı yerden beni yönetmesiydi

egomun genel kurmayında kozmik odada saklıydı bukadar korunan biyere girmenin zorluğunu umarım anlatabilmişimdir.

evet yazdıklarım doğrudur ve daha fazlasınıda ilerleyen zamanlarda paylaşarak arkadaşlara yardımım dokuması için uğraşmak paylaşmak beni mutlu eder.

Ancak günlük açma konusunda bi ara bi arkadaşım yardımcı olursa memnun olurum.

evet eft yi bilsem de M.BARIŞ USLU'nun YIKA BEYNİNİ Kitabındaki NEURFORMAT Yöntemini kendimce uyarlayarak oluşturduğum yöntem beni size ulaştırdı.

şimdi çok iyi anlıyorum yontemi uygulama da üç ay bekledim kitabı nezaman elime alsam bi korku geldi.

ilk uygulamam dan sonra kendimi değersizlik çıkmazında buldum sonrasında güçsüzlük çalışması ve üç gün sesimin ürkek bi tavşan gibi çıktığını farkettim.

zpoint cıktı karşıma ne yaptımsa fazla bilgi bulamadım ama bulduklarım bana yeter dedim ve sadece virüs programını bilinçaltıma yükledim derken sedona yöntemiyle birleştirdim.

Duguları salıverme işlemi okadar hızlandı ki işlemin sonunda esneme daha duygu kabullenme aşamasında olmaya başladı ve bu anlattığım olaylar sizden ilk yardım talebinde bulunduğum üç gün ve öncesinde bir gün şimdi bu durumdayım.

RUHSAL BÜYÜME
22-10-2011, 01:21
Reiki yi biliyorum ama inisiye olmadım malum paralı yerler çıktı karşıma ancak hafta sonları Mehmet arslan ın kanallık ettigi bedava enerjileri alıyorum:)

Çakralarımı kendim açtım.

bunu deteylı anlatayım.

meditasyon la ışıkla yükselerek her katta bir çakramı açan yardımcı varlıklarla 7. kata çıkarak en usta yardımcı varlığın tepe çakramı açtığını imgeleyerek yaptığım bi yöntemdi.

sonra gerekli bilgiler gelmeye başladı ve bir hafta kadar sonra her çakra için aynı gün içinde sırayla 7 meditasyon yaptım hatta sanırım 5. çakra işleminden sonra iki bacağım okadar çok ve şiddetli sarsılmaya başladı dakikalar sürdü bunu muhakkak biliyosunuzdur.

şimdi de sık sık sırayla her çakra bölgeme onunla ilgili anahtarı sokup besmele eşliğinde cevirerek açma işlemi imgeliyorum

fakat burada önce 7.çakradan başlıyorum açmaya sonra 1.yle devam edip enson 7.çakranın anahtarını tamamen çevirerek bitiriyorum.

delican
22-10-2011, 09:33
bilmediğim ne kadar çok şey varmış..

eminim böyle bir farkındalıkla böyle bir enerji ve ışığınız ile her şeyin üstesinden gelebilirsiniz..

sizin için bir şey yapmak adına günlüğün nasıl açıldığını göstermek isterim..:sirin

RUHSAL BÜYÜME
22-10-2011, 10:22
İnanın çok mutlu edersiniz beni:)teşekkürederim

delican
22-10-2011, 10:32
o zaman hemen anlatayım..

eğer genel bir günlük açmak istiyorsanız

[Only Registered Users Can See Links] şu linke tıklayıp yeni konu yazan butona tıklıyorsunuz sol üstte hemen görebilirsiniz.. oaraya tıkladıktan sonra aynı bu konuyu açtığınız gibi başlığınızı ve mesajınızı yazdıktan sonra konuyu aç diyorsunuz...

bu açtığınız konuyu daha sonra görüntülemek isterseniz ana sayfada gönüller hoş olsun ana başlığının altında bulabilirsiniz.. hattaa konuyu açtıktan sonra sağ üstte seçenekler yazan yere tıklayıp bu konuya abone ol seçeneğini seçerseniz profilinizdeki sağ tarafta bulunan menüden aboneliklerimi listele kısmı ile çok daha kolay ulaşabilirsiniz..

eğer eft günlüğü açmak isterseniz de.. [Only Registered Users Can See Links] linkine tıkladıktan sonra yeni konu butonu ile açmanız lazım.. buradan açtığınız konuyu da ana sayfada kişisel gelişim ana başlığının altında bulabilrisiniz.. ve isterseniz aynı şekilde abone olupp sadece profilinizden de takip edebilirsiniz..

eğer anlatımım da karışık bir yer varsaa tekrar yardımcı olabilirim.. :blush2:

hayalayaz
22-10-2011, 11:16
ben ruhsal büyümenin günlüğünü eft kategorisinde açtım delincancığım yardım ettiğin için çok teşekkür ederim..

delican
22-10-2011, 11:41
rica ederim ablacıımm... benim için zevktii...:gunas*

Gülçin Şen
22-10-2011, 12:27
Hoşgeldin Ruhsal Büyüme yanımıza...

İçtenlikle bizimle paylaştığın özelin ve çıkış noktası aramak için destek istemenin samimiyeti için teşekkürler...

Bir çok çalışma yaptığından ve enerjilere kendini açmanla ilgili ufak bir hatırlatmada bulunmak isterim...

Ücretsiz yapılan bu çalışmaların tam olarak kaynağı nedir nasıl bir enerjidir ,bundan emin olamadığımız için bizler çoğunluk olarak hep temkinli ve uzak durmayı tercih ederiz...

Haklısın çıkış yolları aramaktasın,haklısın bunlara belli ücret ödemek gerekiyor layıkıyla uyumlanmak için...Ama lütfen şimdilik bir ara ver ve uzak dur enerjilerden...

EFT ile ilgili doneler verilmiş ve bunu yapman önerilmiş sana Hayal abla tarafından..Bu konuya ağırlık vermeni başlangıç olarak bende kesinlikle tavsiye ediyorum...

İşin temeline köküne inmek gerçekten bir anda olması imkansız..Yaşının 30 kusurlarda olduğun tahmin ediyorum,bunca yıl yaşadığın birikimler ve kalıplardan bir kaç gün içinde çıkmanın mümkün olamayacağını sende biliyorsun...

O yüzden sükunetle bir başlangıç yap adım adım ilerle,aceleye gerek yok..

He unutmadan şimdi sana güzel bir tüyo vereyim...

Hayal abla site sahibi olduğu gibi aynı zamanda REİKİ MASTER TEACHER'dır...

Çoğumuzda talebesiyiz..

O sitesinde bulunan,bulunmayan herkes için şifa gönderir,sevgiyle her zaman..

Sen şimdi her sabah ya da aklına gelen her dakika ''Hayal Ayaz'ın gönderdiği şifa enerjilerinden payıma düşeni sevgiyle kabul ediyorum''(İstediğin her durumun için söyleyebilirsin bunu)demeye başlamalısın bana kalırsa..Bu seni olumluya hızla götürmek için bir adım olacaktır...

Sevgilerimle...

**sirius**
22-10-2011, 16:29
Sayın ruhsal büyüme bu küçükken yaşadığınız korku dönemi sadece size has değil. Aynı süreçten bende geçmiştim. İzninizle bende "korku hikayemi" anlatmak istiyorum. Çünkü bende baya cebelleştim... Bu üç aşamadan oluşuyor; 1-karanlııktaki muhtemel şeyler dolayısıyla karanlık 2-uzaylılar (biliyorum çok saçma :D) 3-cinler.

Küçükken karanlıktan değil ama karanlıkta karşıma çıkması muhtemel yaratıklardan korkardım. Bir tanıdığım madem karanlıkta kalamıyorsun gittiğin yerdeki ışıkları aç diyerek karanlıkta yürümeyi öğretti. Böylece evde yalnız kalmayı başarabildim. Evde bir odadan diğer odaya geçerken tek tek geçtiğim odalardaki-koridordaki ışıkları yakıp ardımdan söndürüyordum. ASlında bu devrede farkında olmadan "ışığımı yaktığım sürece karanlıkta ki hiçbirşey bana zarar vermez" fikrini bilinçaltıma aşılamıştım. (tabi bunun farkındalığına yıllar sonra vardım) Karanlıkta birşey çıkma korkumu böyle yendiğimi yıllar sonra fark ettim =) Böylece karanlık korkumu yendim.

Ama bunla sınırlı kalmadı. Ardındna karabasan, cin vb.. hikayelerle bu cin korkusuna döndü. Geceleri uyuyamıyor sürekli karabasan olmasından korkuyordum. Bu yüzden bende annemle babamın yanına yatıyordum. Bir taraftan da meraktan ölüyor ve bunlarla ilgili şeyleri arkadaşlarla konuşuyor, internetten okuyor daha da korkuyordum. Korktuk sıra rüyamda cinler görüyordum üzeirme saldırıyorlardı, kimisi tanıdıklarımın kılığında dalaşıyorlardı hatta bir gece küçük cücülerin üzerimde inşaat kurduğunu görmüştüm ( kabul etmem gerekirse, bu biraz guluverin gezilerinin etkisi altında kalmış bir kabus. benim yaratıcı bilinçaltım onları cin yapmıştı :D ) ... Bilinçaltım tüm korkumu birebir rüyalarda gerçekleştiriyordu.

Sonra ortaokul döneimnde bu sefer korkum uzaylılara döndü. (Bende korkacak yer arıyormuşum heralde :P ) Sözde zuzaylılar penceleri bile açmadan insanları kaçırıyormuş üzerlerinde abuk subuk deneyler ypaıyorlarmış, yok birşeyleri burunlarına beyinciklerine sokuyorlarmış. Bu seferde zuzaylılar beni kaçırırda beynimi burnumu kulağımı falan kurcalarlarsa diye korkmaya başladım. Hele geceleri arkadaşlarımızla birbirimize bunlarla ilgili internette okuduğumuz hikayeleri anlatıp iyice ürküyorduk. Bu dönem aynı zamanda benim mistik konularla ilgili araştırmalar yaptığım döneme denk geldi. Bende ufoloji ile ilgili kitapları aldım okudum. Metinleri okudum, anladım ki hiçbir sorun yok. Bilmek, korkumu yenmeme yetti ve bir anda korkum geçti.

Ardından her nedense korkum yine cinlere döndü. Aslında o dönem anadolu insanının temel ortak bilincinde olan bir korku olduğunu gördüm. Çevremdeki herkes "cin" kelimesinden dahi korkuyordu. (benim de korkmam pek normaldi) Yaşım daha büyüktü (ortakoul son lisenin başları) ve geçmiş korkumun tekrar dirilmesi beni yoruyordu. Geceleri uyuyamıyordum yine. Herkes korkup bunu ötelere atabiliyorsun ben bu korkuyu her daim zihnimde diriltiyordum. Karabasan olur diye mutlaka odamda birinin yatması gerekiyordu. Tekrar ben korktukça bu sefer küçüklüğüme nazaran daha gerçekci rüyalar görmeye başladım. Besmele ve Allah isimlerini zikrederek uzaklaştırıyor ve kabuslarla kalkıyordum. Rüyalarımda onlar kovalıyor ben kaçıyordum. Türk filmi gibi ağaçların arkasından bakışıyorduk... =)) Bazı rüyalarımda tanıdıklarıma benziyorlardı sonra ayaklarına bakınca onlar olmadığını anlıyor yine kaçıyordum. bilinçaltım korkuyu o kadar şiddetli bana yaşattırıyordu ki; bir gece rüyamda yine kaçıp cinin (birde anneannemin kılığındaydı =0 ) arkasından kapıyı kapamaya çalışırken, o kapının aralığından elini çıkarıp kapıyı kapamamı engelledi. pis pis gülerek bileğimi tuttu rüyamda. O korkuyla irkilerek bir sıçradım ki kolumun kenarı kıpkırmızı. Yani bilinçaltı, korkularımı rüyanın ötesinde fiziksel tesirlere çevirmeye başlamıştı. Karanlıktan korkmuyordum ama uykumda onlarla haşır neşir olmaktan çok korkuyordum.

Öncelikle korkularımın üzerine gittim. Bir gece yine kabuslarla uyandım ve acayip öfkelenmiştim. Ne hakla benim huzurumu elimden bu rüyalar-cinler alırdı? Ben herkes gibi bu korkuyu kabullenmeyecektim. KOrkular beni yönetemezdi, ya ben kazanacaktım ya da onlar! O öfkeyle kalktım karanlıkta oturdum "tüm cinlere meydan okuyorum beni rahatsız edenlere sesleniyorum, BENİM İSTEĞİM OLMADAN HİÇBİR VARLIK BANA ZARAR VEREMEZ. Sizi kovuyorum ve bana yetecek gücünüz varsa karşıma çıkmanızı emrediyorum." diye evde bağıra bağıra dolaşmaya başladım. "Çıkın len karşıma" diye dayılanıyordum tüm öfkemle inlere cinlere bilinçaltıma rüyalar herşeye. =D Alayına isyan moduna girmiştim... O kadar kızmıştım ki gözüm kararmıştı adeta. eğer korkular bana hükmedecekse varsın öleyim, çarpılayım ama korkularıma ve bana rahatsızlık veren herşeye ben hükmetmeliyim kararlılığı vardı. İşte meydan diyordum... O yüzden bunları söylerken bir gram bile korkmadan herşeyi ama herşeyi göze alarak çok içten söyledim. :D Ondan sonra bir anda tüm rüyalar kesildi, içimden korku sıyrılıp uçup gitti. Bir baktım ne karanlıktan korkuyorum ne inden ne cinden nede başka bir varlıktan. O an o enerji patlamasıyla bu gerçeği içselleştirebildim. Esasında cin denen varlıklarda yoktu çevremde sadece benim korkularımı, bilinçaltım "isteğin buysa, amenna" diyerek rüyalarda gerçekleştiriyordu. Sadece bilinçaltım değil çevremde de ışık patlamaları, lambaların sürekli patlaması (yeni takıyorduk ertesi gün yine patlıyordu), dua ederken telefonumun kendi kendine ışığının yanıp sönmesi, titremesi, orda burda birşeylerin kendiliğnden devrilmesi, kapıların çalınması, kağıtlarımın, duvara yapıştırdığım posterlerin patlayarak havalarda uçuşması gibi ****fiziksel olaylar oluyordu o dönem. Üzerimden bunu atınca farkettim ki aslında bütün bu fenomenleri ben yaratıyordum. Korkularımdan dolayı yayılan enerji, kaos yaratıyordu. Ondan sonra dengelendim.... (Aslında sonra annem NLP eğitimi alınca bu yöntemin ünlü bir NLP çalışması olduğunu öğrendim. Korkunu gözünde canlandırıyorsun yumruğunu sıkıp havaya kaldırarak KORKMUYORUM diye bağırıyorsun avazın çıktığı kadar. Böylece korkulardan sıyrılıyormuşsun. tabi ben bunu rüyaların beni dellendirmesiyle yaptım...)

Reikiyle tanışmış olduğum için de her gün çakra dengeleme ve muhakkak topraklanma meditasyonları yapıyordum. O dönemlerde dengeleme ve topraklanma yaparken asıl korkumun kaynağına ulaştım;

ASlında bütün bu "bilinmeyen varlıklardan korkma" mevzusu bize bakıcı olarak gelen kadından kaynaklanıyordu. Annemler çalıştığı için bize bakmak için gelen kadın bizle ilgileniyordu. "Balıkları diri diri atıyorlar tavaya onlar bağara bağara pişiyorlar" (Bu yüzden abim hala daha balık yemez, yiyemez) "Karıncaları öldürmeyin cehennem ateşine onlar su taşıyacaklar, her öldürdüğün karıncada bir kap su eksilecek" (Hayalimde her daim cehennem ateşinde yandığım ve küçücük zavallı karıncaların bana su getirmeye çalıştığını ama o küçücük suyun beni serinletmeye yaramadığı imajı canlanıyordu) "Muskalı, dualı şeylerle tuvalete girersneiz çarpılırsınız" telkinleriyle büyüdük biz abimle. Abimde benzer sorunlar yaşadı. Ama korkunun temeli bu telkinlerde yatıyordu. O zamanlar dayattığı korku odaklı telkinler önce abimi iyice korkutmuştu. Bende korkmuş bir de abimde beni o dönem sürekli korkuturdu (Cinler vs.. ile)

O sürecide reikinin ikinci seviyesiyle temizledim ve tamamen arındım. Lisede korkularım son bulmuştu. Şu an var olan hiçbir ****fiziksel süreçten, olaydan, varlıktan veya fenomenden korkmuyorum, rahatsız olmuyorum. Ama lise dönemime kadar hepsiyle tek başıma mücadele etmek durumunda kaldım. Kimselere (nedense) bahsedemedim. =) En nihayetinde tüm korkulardan sıyrılabildim, bunun bana ruhsal ve zihinsel olarak verdiği güven-huzur çok önemli. Esasında korkuları yenmenin çokta zor olmadığını düşünüyorum. Uzaktan bakıldığında korkular çok büyük ve aşılması zor dağlarmış gibi gözüküyor. Aslında bu yüceliği onlara veren biziz. Cesaret etmek ve istemek bu konuda çok önemli. İkisinin gücüyle korkuların üzerlerine gidiliğinde o koca dağlar, bir üflemeyle dağılacak kum tepelerine dönüşüyor =)

RUHSAL BÜYÜME
22-10-2011, 17:31
Sevgili Sirius sana ve senin nazarında tüm ilgilenen arkadaşlarıma o çok deyerli vakitlerinizi benim için ayırarak şifa bulmam adına yazmış olduğunuz hepsi birbirinden güzel paylaşım ve önerilerinizden dolayı tek tek teşekkür eder şükranlarımı sunarım.
Yazını okurken her satırında kendimi buldum.korkusal yaşantımız %98 aynı format ta devam etmiş,hayretler içerisindeyim.erken denebilecek bi yaşta sorunundan kurtulmuş olmana da çok sevindim.Kuantumun biri başardıysa başkası da başarabilir ilkesini de hatırlayarak kurtuluşun beni daha da heyecanlandırdı saol.İzin verirsen şunu sormak istiyorum bu korkularım beni çocukluğumdan itibaren güçsüz hissetmeme sebep oldu sevdiklerime nazımı çekenlere karşı gür bi ses öfke patlamaları güçlü gözükmeler ama dış dünya da bi ürkeklik yalanları inkarları adeta bi annenin şevkatli kolları gibi bi sığınak haline getirmeler,aşırı enerjiye sahip olduğum halde temmel bi yaşantı insanları kullanmayı öğrenmek bu ve buna benzer bi yaşam tarzı.
Korkularını yenene kadar ki yaşantına tıpkı bende olduğu gibi bi etki yaptı mı?

flz71
23-10-2011, 02:11
Sevgili ruhsal büyüme yazdıklarını okuduğumda bu sorunun % 90 her insanda ,dereceleri farklı olmak üzere , bulunduğunu bana bizzat doktorum tarafından söylendi. Anladığım kadarıyla zor dönemler geçirmişsin ve geçirmeye devam ediyorsun. senin sorunlarına bakış açın bu kadar karmaşık olmamalı. bence sen çok fazla dağılmışsın bilgi açısından. söylediklerimi sakın yanlış anlama. burada kimse kimseyi yargılamaz. çünkü hepimiz birbirimize aynalık ediyoruz ve senden öğreneceğimiz bir çok şey var.

Herkes bu siteyi şu veya bu şekilde sorunlarına çare bulmak amacıyla buldu. :) ben kilo vermek isterken,öbürümüz mali sıkıntılarından kurtulmak isterken, bir başkamız ilişkilerini düzenlemek çabasıyla...

Sana şu kadarını söyleyebilirimki hepimiz geliştik. belki geliş amacımıza ulaştık,belki amacımızın o olmadığını anladık ve farklı amaçlara yönlendik. ama hep geliştik. Bu site başta hayal abla olmak üzere burada bulunan herkes birbirini geliştirdi. Korkularımızla yüzleşmeyi,sorunlarımıza farklı bakış açısı getirmeyi,yargılamamayı,kendine emek vermenin ne olduğunu,kendini sevmenin ne demek olduğunu, kafamızı kumdan çıkarmamız gerektiğini ve en önemlisi gelişmenin emek istediğini öğrendik.

Bu sitedeki işlenen konular senin sorunlarına çare olacak seviyede. Günlükleri mutlaka okumalısın. örneğin karanlık korkunun çekirdeğini falan bulmaya çalışma. sen önce bir bu korkuna çalış. burada çok güzel korku çalışmaları anlatılan bölümler var. zaten sen bir çalışmayı yaptıkça bak nasıl çorap söküğü gibi gelecek her şey. basitten başla..basite indirge.

her şeyin senin ve hepimiz için kolay olması dileklerimle.....

RUHSAL BÜYÜME
23-10-2011, 02:50
Sevgili flz öncelikle ilgine çok teşekkür ederim.Bu arada Hayal hanım konuların dağılmaması açısından eft bölümünde adıma günlük açtı.izin verirsen cevabıma oradan devam edeyim .

**sirius**
23-10-2011, 10:41
Sevgili Sirius sana ve senin nazarında tüm ilgilenen arkadaşlarıma o çok deyerli vakitlerinizi benim için ayırarak şifa bulmam adına yazmış olduğunuz hepsi birbirinden güzel paylaşım ve önerilerinizden dolayı tek tek teşekkür eder şükranlarımı sunarım.
Yazını okurken her satırında kendimi buldum.korkusal yaşantımız %98 aynı format ta devam etmiş,hayretler içerisindeyim.erken denebilecek bi yaşta sorunundan kurtulmuş olmana da çok sevindim.Kuantumun biri başardıysa başkası da başarabilir ilkesini de hatırlayarak kurtuluşun beni daha da heyecanlandırdı saol.İzin verirsen şunu sormak istiyorum bu korkularım beni çocukluğumdan itibaren güçsüz hissetmeme sebep oldu sevdiklerime nazımı çekenlere karşı gür bi ses öfke patlamaları güçlü gözükmeler ama dış dünya da bi ürkeklik yalanları inkarları adeta bi annenin şevkatli kolları gibi bi sığınak haline getirmeler,aşırı enerjiye sahip olduğum halde temmel bi yaşantı insanları kullanmayı öğrenmek bu ve buna benzer bi yaşam tarzı.
Korkularını yenene kadar ki yaşantına tıpkı bende olduğu gibi bi etki yaptı mı?

Sanırım bu devrede kişinin kendi psikolojisi devreye giriyor. Ben böyle bir durum yaşamadım. Yaşanılan olaylar aynı olsa da verilen tepkiler farklı olabiliyor. iç korkularımı insanlara yansıtmadım. O dönem benim korkularım sadece kendi benliğimde kendi kendime verdiğim bir savaştı. Kimsenin haberi yoktu ve tabi ki bunların insanlara yansıması olmadı. Sanırım sen duygularını dışa vuran birisin. Haliyle yaşadığın duygusal sorunların enerjisini doğrudan veya dolaylı olarak dışarıya yansıtıyorsun. Bende bunun tam tersi ben yaşadığım tüm duyguları iç dünyamda yaşarım, sorunları iç dünyamda çözmeye çalışırım (Aslında bu yanlış ama sorunları önce kendi kendime çözmeye çalışma gibi bir huyum var.) içedönük bir tipim yani. İnsanlara pek yansıtmam o yüzden ona benzer bir dışavurum bende gerçekleşmedi. =)

hayalayaz
23-10-2011, 10:58
arkadaşlar ruhsal büyüme kardeşimizin konusu iki ayrı yerde sürdüğünden dolayı ben konuyu zihnimde toparlayamıyorum... şimdi bu konuyu kapatıyorum lütfen bundan sonra yazacağınız yorumları bu linkte ([Only Registered Users Can See Links]) sürdürelim..olurmu..