PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnsan hakları tecavüzüne son !!!

bigci
24-03-2009, 19:59
ben buna insan haklarına tecavüz olarak bakıyorum siz nasıl bakarsınız bilmem ama malum ülkemizde youtube gibi dunya devi basda olmak uzere bi cok yararlı veya yararsiz site kapatılmıs durumda telekom tarafından her ne ise arkadaslar simdi

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) e tıklıyoruz ve programı indiriyoruz

bbu proram nedir niye indircem ?

1) en önemli sebebi programı indirip next next diyip kuruyorsunuz program otomatik olarak dns ayarlarınızı yapıyor ve telekomun kapatmıs oldugu tüm sitelere erişiyorsunuz su an youtube bende catır catır acık :D nickimide kullanabiliyorum

2) en önemli 2. özellik

youtube - video google - trtube- izlesene.com dan video indfirebiliyorsunuz aynı programla indireceginiz videoyu ister mp3 ister video ister dvix istersenizde cep çekimi formatında yani mp4 olarak indirebiliyorsunuz

3) daha ne duruyonuz :D

CanBey
24-03-2009, 21:13
İlk önce bir iki düzeltme yapmak istiyorum Serkan.

Program çok yararlı ve güzel bir program. Fakat yasaklı sitelere giriş için değil video sitelerinin çoğundan videoları bilgisayarınıza kaydetmek için kullanılmaktadır. Yani yasaklı bir yerde iseniz ki Türkiye yasaklıdır ilk yapacağınız şey bu sitelere giriş için ya proxy siteleri üzerinden giriş yapmak, ya DNS ayarlarınızı değiştirmek ya da bilgisayarınızdaki system32/drivers/etc klasöründeki hosts dosyasında değişiklik yapmaktır.

Programın açtığı proxy'ye veya dns ayarlarına güvenmeyi de tavsiye etmiyorum açıkçası.. Bilgisayarınızı da açmış oluyorsunuz

Bunları yaptıktan sonra youtube sitesinden verdiğin programla videoları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Programın Özellikleri :

Nasıl VFY ile video indiririm. Nasıl VFY ile video indiririm.

Videolu anlatım için tıklayınız. ([Only Registered Users Can See Links])
İndirmek istediğiniz videonun direk sayfasını açınız. Açılan sayfada adres satırında bulunan adresin tümünü kopyalayınız.
Örnek: [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Daha sonra VFY adres satırına yapıştırıp. Adresi onayla buton una basarak gerekli kontrollerin yapılıp indirmek için uygunsa bize kayıt şeklini soran bir seçenek gelecektir. Bu Kısımıda seçtikten sonra listeye ekliyoruz. Liste sırası geldiğin inde indirme ve belirlediğiniz formata çevirme işlemi otomatik bir şekilde gerçekleşecektir.

Not: Adres onaylama işlemini Internet hattının veya bilgisayarınızın durumuna göre birkaç kez denemeniz gereke bilir.

VFY ile Video indiremiyorum.

Bunun bir çok nedeni olabilir.
Öncelikle programınızın varsa son sürümünü indiriniz.
Eğer kullandığınız program son sürüm ise kopyaladığınız adres satırının uygun yapıda olup olmadığını kontrol ediniz.
İndirmek istediğiniz videonun bulunduğu server yavaş yada yoğun olabilir.
Video yayından kalkmış olabilir.
Videonun bulunduğu sayfaya kullanıcı girişi kısıtlaması olabilir. Üyelikle videonun sayfasına girdikten sonra farenin sağ tuş menusunda VFY gönder seçeneğini deneyerek indirme işlemini yapabilirsiniz.
Internet Explorer geçmişini ve tüm çerezleri temizleyin.
Bazı durumlarda (biz buna bilgisayarın aptallaşması diyelim) bilgisayarınızı ve modeminizi tekrar kapatıp açınız.
Kullandığınız güvenlik duvarı uygulaması (Firewall ,Internet security) VKF nin Internet çıkışını engelliyor olabilir. Bunu kontrol edin yada bilen bir kişiden yardım isteyin.
( Bazen ekleseniz bile ayarlar sıfırlanıp tekrar bağlanamaz konuma gelebiliyorlar.)

Not:VKF web Proxy yada ip Proxy ile çalışmaz. Direk web üzerinden Proxy sitesiyle indirme işlemi yapmayınız. Sadece Internet ayarlarınızdaki DNS ve Proxy bilgilerine göre bağlantı sağlar .)

Youtube, izlesene, pikniktube, trtube, vidivodo, google video gibi sitelerden video indirebilirsiniz program ile...

hayat kadere inat
23-07-2009, 01:49
[

3) daha ne duruyonuz :D
[/quote]

teşekkürler yarınki ilk işim:0511: