PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Afacanım için şifa lütfen

gizdüşüm
14-10-2011, 11:34
Canlar fotosunu avatar yaptım foxy için şifa istiyorum lütfen, ona kemik bisküvi ödül verirken o zıpladı sevinçten sevinince sağa sola pata küte dalar yani neyse birden sırtüstü yere düştü çığlık attı. Bacağının üstüne düşmüş galiba. Sol arka bacağı havada yürümeye başladı. Hemen patronu çağırdım gel götürek veterinere diye bişiyi yoktur geçer diyo. O ellerimi birbirine sürtüp ağlayarak elimi bacağının üzerine koydum bi süre şifa aksın diye diledim flan. Şimdi arada bir ağayını yere koyarak yürüyor ama canı acıyo belliki iki adımda bir gene ayağını havaya kaldırıyo. İçim cızz etti panikledim yani iyi olması için sürekli bildiğim ne çalışma varsa şifa için aklıma geleni yapıyorum. Korkum kırık çıkık bişi vardır olmasın yaaa :( Lütfen şifa yavrucuuma :(

delican
14-10-2011, 11:37
şifa olsuunn.... vas sa...

leylla1
14-10-2011, 11:40
AN'da iyi olsun, eskisinden daha iyi OL'sun.

hayalayaz
14-10-2011, 11:49
şifa olsun ablam..afacan şimdi eskisinden daha iyi olsun..OLdu bile çok şükür..

hülyaa
14-10-2011, 11:53
şifaya ihtiyacı olan herkesle birlikte,foxy içinde şifa olsun..

lynne
14-10-2011, 12:43
Acil şifalar dilerim afacana

gizdüşüm
14-10-2011, 15:38
Oldu çok şükür, rahatladım yaa. Hafif aksamaları var yürürkene ama o da geçer. Kırık çıkık olsa Allah korusun hiç yürüyemezdi. Hoplayıp zıplıyo gene şimdi. Hepinize çooook çook teşekkür ederim

Küfkedisi
14-10-2011, 15:57
ben geç gördüm ama iyileşmiş bile kerata :) geçmiş olsun

filiz
14-10-2011, 16:20
şifa olsun..Daha da iyi olsun afacan :)

gizdüşüm
14-10-2011, 16:35
Yok olmamış :( ya benimle oyun oynuyo hani çok ilgilenmeye başladım diye ya da ben hayal gördüm düzeldi diye. Ayyy neyse ortalığı gümletiyom burda araç gelsin götürücem serbest bölge dağbaşı biraz bura gene de umrumda değil götürücem. Patronda işler var diyo yarın sabah ben götürürüm diyo kavga ediyorum burda oofff :( Ben yarın yokum 2 gün burda değilim ben aklım hep burda kalacak çıldırma moduna girdim :(

edabulut
14-10-2011, 17:30
acil şifalar dileyecektim afacan'a ama görüyorum ki iyileşmiş :) çok sevindim

gizdüşüm
14-10-2011, 17:43
Ay sağolun yaa ama ben anlamadım iyileşmişti sonra baktım gene ya topallıyor ya da koşuyor ama bacağı bükülü havada. Patrondan nefret etmeye başladım offf saldırganlaşasım var götürmüyor yaa veterinere. Çaresiz kaldım burda. Yavru koşuyo hopluyo zıplıyo çok enerjik durumda, korumalık yapıyo gelene geçene havlıyo ama bacağı havada duruyo sakat kalır diye korkuyorum. Bunu da ben çektim ama kesin. Dün bir sokak köpeği görmüştüm böyle bacağı havada sakattı. Çok üzülmüştüm ona. Öyleki gelip foxye sarılmıştım şükretmiştim o iyi olduğu için. Töbee yaaa resmen korkup üzerime çekmişim bu durumu kabus yaşıyorum sanki. Aaa panikten hopo yapmak hiç aklıma gelmedi. Gidip sarılam da yapam :/

Sev'gi
14-10-2011, 17:56
Ay sağolun yaa ama ben anlamadım iyileşmişti sonra baktım gene ya topallıyor ya da koşuyor ama bacağı bükülü havada. Patrondan nefret etmeye başladım offf saldırganlaşasım var götürmüyor yaa veterinere. Çaresiz kaldım burda. Yavru koşuyo hopluyo zıplıyo çok enerjik durumda, korumalık yapıyo gelene geçene havlıyo ama bacağı havada duruyo sakat kalır diye korkuyorum. Bunu da ben çektim ama kesin. Dün bir sokak köpeği görmüştüm böyle bacağı havada sakattı. Çok üzülmüştüm ona. Öyleki gelip foxye sarılmıştım şükretmiştim o iyi olduğu için. Töbee yaaa resmen korkup üzerime çekmişim bu durumu kabus yaşıyorum sanki. Aaa panikten hopo yapmak hiç aklıma gelmedi. Gidip sarılam da yapam :/

:0479:
Foxy'yi yirim ben. İyileşir o. Ayy köpeklere karşı ayrı bi ilgim var nidense.
Şifa ossun, oldu bile. Öp burnundan Foxy'yiiiiiii. :love

isobel
14-10-2011, 22:44
ay kıyamam ona şifa olsun

newcan
15-10-2011, 00:03
çok geçmiş olsun ama çoktan geçmiş bile zaten.....ay benim kız görmesin onu......:new*

gizdüşüm
15-10-2011, 00:51
:0479:
Foxy'yi yirim ben. İyileşir o. Ayy köpeklere karşı ayrı bi ilgim var nidense.
Şifa ossun, oldu bile. Öp burnundan Foxy'yiiiiiii. :love
Harbi yaa yakın fotosunu koysam çok tatlı bi burnu var ben de en çok hep burnunuyla oynuyom bibippp yapıyom seviyom o da hapşıı diyo tatlı velet :D
Öperim artık pazartesi günü

ay kıyamam ona şifa olsun

sağol isobel bende kıyamıyom çocuğum oldu bu yaşta ana yüreği işte :P :D

çok geçmiş olsun ama çoktan geçmiş bile zaten.....ay benim kız görmesin onu......:new*
Görsün abla istanbulda isen bilmiyom nerde yaşadığını ama, getiririm kızın oynar ne güzel olurdu :)

Neyse hopo yapmadığımı farkettikten sonra, hemen gittim sarıldım ona, bacağını ayağına masaj yaptım hafiften hopo söyledim uzun uzun, sonra patronu aradım üretimdeydi. Dedim ki bak, yavruyu götürelim veterinere, yoksa ben bunu asla unutmam! Kedim pamuğa sebep oldun, bakarız dedin getirttin, sonra yok tüyü bilmem nesi bahane ettiniz attınız dışarı bahçeye çalındı. Köpeği getirttin onda da bir sevgi yetmiyor bunun bacağı böyle ciddi bişise böyle kalırsa beni biliyon, kedim için evle kavga ettim evi terkettim, köpeim için burayı da terkederim.

Sesini yumuşattı hadi götürelim dedi. Ara veterineri yerindeyse dedi. O saate veterinermi kalır. Biri şehir dışında seminerdeymiş, diğeri de köydeymiş ordaki hayvanlarla ilgileniyormuş. Köydekine cebinden ulaştım, benim geri dönmem 8-9 u bulur dedi. Yarın isterseniz sabahtan görüşelim, duruma göre ya siz getirirsiniz ya da ben gelirim dedi.

Söyledim patrona söz verdi, sabah arıcam veterineri diye. Ben kurs yüzünden işe gidemiyom taciz boyutunda zırt pırt aramayı planlıyorum ki ihmal etmesin.

Az önce de mesaj attım veledim nasıl diye. İyi bahçede yürüyüş yaptık, canı yansa yatardı dedi. Sağa kşuyo havlıyo, sola koşuyo havlıyo diğer köpeklere kafa tutuyo herzamanki gibi erkeklik yapıyo dedi.

Ben oraya güvendim aldım yavruyu bilsem başta gene boşlayacak ihmal edecekler beni uğraştırcaklar almazdım. Ya ayrılınca yanıma alcam yavruyu ailemi ikna edip, ya da yeni bir bakıcı aile bulmam gerekecek duruma göre ki bunu hiç istemiyorum :( Buna da çekim yasasıyla bi çözüm bulcaz artık tek çözüm