Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım ve önerilerinizi bekliyorum
az önce bir markette bir bayana küfreden bir gence rastladım. tamda tüm kadınlarımız için çalışma yaparken (ki kendimi küfür konusunda baya rahatladığımı sanmıştım ki) olay karşısında sinirlerim kabardı. ve olaya şahitlik ettim . olay muhattap kişiden çıkıp bana yöneldi.kabul ediyorum bu benim susmamamdan kaynaklanan hataydı.
neden hata tabııkı susmak iyi değildi biliyorum ama gençlerin hap kullanadıklarını öğrendim.şimdi korkuyorum.
acil şifalarınızı ve bana bir hopono.. cümlesi bekliyorum.
aklıma gelmiyor şu anda hiç birşey.
yardım lütfen.bu çalışmayı yapıp şu korkumu tamamen unutmak istiyorum.
hayalayaz
03-10-2011, 14:36
şimdi kapı çaldı seans uygulayacağım arkadaş geldi..ben tekrar yazıncaya kadar ya mahirden yada hülyadan bir hopo cümlesi gelir.. bende şimdi şifa gönderiyorum..sende korkuna eft yap..
Küfkedisi
03-10-2011, 14:40
Bence de hemen korkuna eft yap sevgili newcan.bende dusuniyim mesajini okudum ve su an korkunu cok net hissediyorum. zihnini kontrol icin derin derin karnina yani diyafram nefesi al olur mu
eft yaptım nefesimi kontrola altına almayı denıyorum aklıma gelen tek cumle bu korkumu ve O genci hayatımdan hiç karşılaşmamak üzere çok uzaklara götürmesi.Allah tan ona ve onun gibilere acil şifalar vermesi.bıraz sonra aynı sokaktan geçip kızımı almaya gitmek zorunda olmam beni sıkıntıya sokuyor.ağlamamı engelleyemıyorum.
Küfkedisi
03-10-2011, 15:04
Bende dün buna benzer bişey (duygu olarak) yaşadım ve sana ne yaptığımı anlatmak isterim işine yaraması umuduyla.
önce ne yapabilirim diye sordum kendime o kadınla aynı ortamdaydım damadın annesiydi kaçarım yoktu ve kadın despotluğuyla,bağırıp çağırmasıyla içimdeki korkuyu tetikledi.neyse.eyvah dedim ya bana da sararsa vs. korktum.
önce yaradana ve bildiğim koruma dualarımı ettim,sonra reiki ile korunma kalkanı hayal ettim,hayal ablamın gönderdiği ve evrenden payıma düşen şifayı niyet ettim ve melek mikailden sevgi ve koruma rica ettim.ve kendimden eminim ve öyle de oldu ...dedim
Seni çok iyi anlıyorum.bunları da bir dene istersen olur mu ? bende dua edicem senin için...
gizdüşüm
03-10-2011, 15:07
Kendimle ilgili bildiğim bilmediğim ne varsa hopo çalışmıştım ya hani bir baktım bastırdığım tüm sorunlar yüzeye çıktı birbir çözmem için. Hopo sorunu görmemizi de sağlıyor ki çözülsün. Belki de sen böyle bir korkuyu zamanında alt bilincine yerleştirdin, kadınlara yönelik çalışmalarla eş zamanlı bu sorun yüzeye çıktı yüzleşip çözmen için. Aklıma böyle bir açıklama geldi umuyorum sana yorumum yarayacak. Gücünü, kontrolü bu knouda eline alacağın an galiba. Sen beklediğin cümle gelene kadar standart sözleri bu durum kendiliğinden çözülmesine niyet ederek söyle bence. Sözler anahtar sözler zaten bizler bunlara ek cümleler katarak bilinçaltı yönlendirmeyi mümkün kılıyoruz ve eft gibi olumlama sözleri gibi karışık, güçlü bir etki yaratıyoruz. Kendi başına 4 cümle de yeterli. Nefesle destekleyerek söyle bunları.
bana kendini site paylaşımında arkadaşım newcanın karşısına çıkıp onun tedirgin olmasına sebep olan olay olarak göseteren durumun benden kaynaklandığını biliyor ve bütün sorumluluğu kabul ediyorum.içimde,dışımda, dna sarmallarım ve hücrelerimde,atalarımdan gelen ve sonradan edindiğim bu duruma sebep olan her ne var ise hemen şimdi arınmaya niyet ediyorum.istemeden de olsa bu duruma sebep olduğum için özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim,seni seviyorum..
Özür Dilerim
Lütfen beni affet
teşekkür ederim
seni seviyorum...
Küfkedisi
03-10-2011, 15:17
Şöyle bi hopo düşündüm ama naçizane :
Bana kendini içimde , bir kadının bir erkek tarafından küfürlü hakarete uğramasına,benim buna şahit olup,sinirlerimin kabarmasına,müdahele edip küfürlü hakarete maruz kalma ,zararlı madde kullanan bu gençler tarafından zarar görmekten korkma olarak gösteren bildiğim veya bilmediğim her ne sebepler varsa özür dilerim.şimdi sorumluluğumu alıyorum ve arınmayı seçiyorum ve bu korkumu oluşturan her neyse iptal ediyorum.lütfen beni affet.bu farkındalık için teşekkür ederim ve ben şimdi kendimi güvende hissetmeyi seçiyorum.seni seviyorum.
lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederim
*aklıma gelen bu oluşturabildiğim,umarım işine yarar.
hayalayaz
03-10-2011, 15:18
sağol pigeon... seansı bırakıp geldim yazılmadıysa yazayım diye...çok teşekkür ederim kuzum..
bana kendini site paylaşımında arkadaşım newcanın karşısına çıkıp onun tedirgin olmasına sebep olan olay olarak göseteren durumun benden kaynaklandığını biliyor ve bütün sorumluluğu kabul ediyorum.içimde,dışımda, dna sarmallarım ve hücrelerimde,atalarımdan gelen ve sonradan edindiğim bu duruma sebep olan her ne var ise hemen şimdi arınmaya niyet ediyorum.istemeden de olsa bu duruma sebep olduğum için özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim,seni seviyorum..
Özür Dilerim
Lütfen beni affet
teşekkür ederim
seni seviyorum..
Küfkedisi
03-10-2011, 15:19
Özür Dilerim
Lütfen beni affet
teşekkür ederim
seni seviyorum...
hayalayaz
03-10-2011, 15:20
sende sağol küfkedicim yüreğine sağlık..
Bana kendini içimde , bir kadının bir erkek tarafından küfürlü hakarete uğramasına,benim buna şahit olup,sinirlerimin kabarmasına,müdahele edip küfürlü hakarete maruz kalma ,zararlı madde kullanan bu gençler tarafından zarar görmekten korkma olarak gösteren bildiğim veya bilmediğim her ne sebepler varsa özür dilerim.şimdi sorumluluğumu alıyorum ve arınmayı seçiyorum ve bu korkumu oluşturan her neyse iptal ediyorum.lütfen beni affet.bu farkındalık için teşekkür ederim ve ben şimdi kendimi güvende hissetmeyi seçiyorum.seni seviyorum.
lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederim
az önce bir markette bir bayana küfreden bir gence rastladım. tamda tüm kadınlarımız için çalışma yaparken (ki kendimi küfür konusunda baya rahatladığımı sanmıştım ki) olay karşısında sinirlerim kabardı. ve olaya şahitlik ettim . olay muhattap kişiden çıkıp bana yöneldi.kabul ediyorum bu benim susmamamdan kaynaklanan hataydı.
neden hata tabııkı susmak iyi değildi biliyorum ama gençlerin hap kullanadıklarını öğrendim.şimdi korkuyorum.
acil şifalarınızı ve bana bir hopono.. cümlesi bekliyorum.
aklıma gelmiyor şu anda hiç birşey.
yardım lütfen.bu çalışmayı yapıp şu korkumu tamamen unutmak istiyorum.
Değerli Newcan,
bu tür şeylere rastlıyor olmamız cümleleri söylerken daha net söylemizi sağlar.
Forumda newcan olarak tanıdığım arkadaşımın ve onun gördüğü kadının bu gün şahit olduğu olayda ortaya çıkan karamsarlık, tedirginlik, korku, ümitsizlik, şiddet nedeni ile oluşan duygusal travma, kırgınlık, özgüven eksikliği ve buna bener ne varsa tamamen benim sorumluluğumdadır bu saydığım ve sayamadığım olumsuzlukların onarılması ve ortaya çıkarılan rahatsızlıkların giderilmesi için arınıyorum, arınıyorum... arındım Bu olaya sebep olduğum nedenlerden, bilinç altı kalıplardan, toplumsal tepkisizlikten, kadınların erkekler tarafından aciz ve zayıf görülmeleri , şiddetle baskı altına alma gibi dışa vurulan tüm kalıplarımdan tüm erkekler ve kadınlarda oluşan tüm toplumsal ezberlerden arınıyorum, arınıyorum...arındım, DNA, RNA ve tüm biyolojik kalıtsallığın devamını sağlayan hücrelerimi arındırıyorum. O kadına, newcana ve orada bu olaya şahit olan insanlar, lütfen beni affedin. Hepinizden Özür diliyorum, sizleri seviyorum, tamamen arınmamı sağladığınız için TEŞEKKÜR EDERİM.
Lütfen beni affedin.
Özür dilerim
Seni seviyorum
Teşekkür ederim.
hayalayaz
03-10-2011, 15:21
yahu ben sizin için neler edeyim canımla beslesem olurmu..yetermi? ki canlar sağ olun..
Forumda newcan olarak tanıdığım arkadaşımın ve onun gördüğü kadının bu gün şahit olduğu olayda ortaya çıkan karamsarlık, tedirginlik, korku, ümitsizlik, şiddet nedeni ile oluşan duygusal travma, kırgınlık, özgüven eksikliği ve buna bener ne varsa tamamen benim sorumluluğumdadır bu saydığım ve sayamadığım olumsuzlukların onarılması ve ortaya çıkarılan rahatsızlıkların giderilmesi için arınıyorum, arınıyorum... arındım Bu olaya sebep olduğum nedenlerden, bilinç altı kalıplardan, toplumsal tepkisizlikten, kadınların erkekler tarafından aciz ve zayıf görülmeleri , şiddetle baskı altına alma gibi dışa vurulan tüm kalıplarımdan tüm erkekler ve kadınlarda oluşan tüm toplumsal ezberlerden arınıyorum, arınıyorum...arındım, DNA, RNA ve tüm biyolojik kalıtsallığın devamını sağlayan hücrelerimi arındırıyorum. O kadına, newcana ve orada bu olaya şahit olan insanlar, lütfen beni affedin. Hepinizden Özür diliyorum, sizleri seviyorum, tamamen arınmamı sağladığınız için TEŞEKKÜR EDERİM.
Lütfen beni affedin.
Özür dilerim
Seni seviyorum
Teşekkür ederim.
hah ben şimdi yürek rahatlığıyla gideyim..
newcan o gençlere de sanada hopo yapıcam... sende kendine telkin vererek ve gençlerin pişman olduklarını imgeleyerek günlük hayatına devam etmeyi dene... eğer yapabiliyorsan sadece kendini daha güvende hissetmek için başka yoldan git kızını almaya..hiçbirşey olmayacak geçti bile Vas sa..
yahu ben sizin için neler edeyim canımla beslesem olurmu..yetermi? ki canlar sağ olun..
Lütfen beni affedin.
Özür dilerim
Seni seviyorum
Teşekkür ederim.
Bu topiği ancak fark ettim o sırada bir Telefon görüşmesi yapıyordum geç oldu ama memnun etti sanırım. Bana bu gelişme fırsatını tanıyan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
gizdüşüm
03-10-2011, 15:42
Veeeeeee bu sorunlar çorap söküğü gibi yüzeye çıkarlarrrrr hahahahahaha
Bende şimdi bir erkek müşteriyle kavga ettim böyle kot kafalı böyle ciddiyetsiz kimsenin birbirinden habersiz çalıştığı böyle milleti ezik gören bağıran kendini bişi sanan anlayş kıtı insanlar bulunan bir şirket görmedim dedim yaaaaaaaaa haha
Mevzuyu kısaca özetlersek bu müşteri geçtiğimiz şubat ayında da kalan bir miktar hesabını kendi kendilerine kapanış göstermişler neymiş borcumuz yok ödenmemiş makbuzu alınmamış hesap nasıl kapatılır? bunlar sonuçta nakliyeci en çok denetlenen sektörler :D olmaz öyle şey dedik paşa paşa ödediler :D
Geçende de firma sahibi sipariş vermiş rüzgarlık için, bizde yapmışız araç gelmiş montajlanmış fatura bu firma adına kesilmiş, firma sahibi geçen hafta beni arıyor bana bağırıyor niye benim adıma kesiyorsunuz araç sahibi adına keseceksiniz kim size söyledi benim adıma kesin diye? deedim 1 dakika öncelikle bağırmanıza gerek yok sesiniz gayet net duyuluyor, ve siz araç sahibi adına kesileceğini beyan ettiniz mi etseydiniz öyle işlem yapılırdı flan adam özür diledi haklısınız diye faturayı gönderiyorum iptal edin, yeni fatura bilgileri göndericem. E ay atladı gelen giden yok aradım bugun firmayı başka bir şahıs ben yetkiliyim buyrun diyor, izah ediyorum benim haberim yok ben ne yapayım diye bana bağırıyor bende çözelim şunu diye aradım size ben mi akıl vereyim sizin firmanızda nasıl kimsenin kimseden haberi olmaz firmanız adına kesilen fatura nasıl size ulaşmaz firma sahibi neden beni arıyor ozaman ulaşmadıysa bla blaaa ama adam yine ayyy var ya resmen ezici konuşmalar bağırmalar konuşmama fırsat vermiyor bende çığlık atarak cevap verecek gibi oldum kendimi tuttum telefonu kapattım. Bu kez aradı ben diğer telefondayken, patronum çıkmış ona beni şikayet etmiş hay allam patronun kızacağından değil de adam büyük saygısızlık etti yaa ağlıcam sinirden nerdeyse tir tir horon teper gibi oldum puha
Bende başlyom hemen hopo cümlelerine
newcan durumun nasıl daha iyimisin şimdi ?
gizdüşüm
03-10-2011, 15:45
Lütfen beni affedin.
Özür dilerim
Seni seviyorum
Teşekkür ederim.
Lütfen beni affedin.
Özür dilerim
Seni seviyorum
Teşekkür ederim.
Küfkedisi
03-10-2011, 16:01
Lütfen beni affedin.
Özür dilerim
Seni seviyorum
Teşekkür ederim.
Veeeeeee bu sorunlar çorap söküğü gibi yüzeye çıkarlarrrrr hahahahahaha
Bende şimdi bir erkek müşteriyle kavga ettim böyle kot kafalı böyle ciddiyetsiz kimsenin birbirinden habersiz çalıştığı böyle milleti ezik gören bağıran kendini bişi sanan anlayş kıtı insanlar bulunan bir şirket görmedim dedim yaaaaaaaaa haha
Mevzuyu kısaca özetlersek bu müşteri geçtiğimiz şubat ayında da kalan bir miktar hesabını kendi kendilerine kapanış göstermişler neymiş borcumuz yok ödenmemiş makbuzu alınmamış hesap nasıl kapatılır? bunlar sonuçta nakliyeci en çok denetlenen sektörler :D olmaz öyle şey dedik paşa paşa ödediler :D
Geçende de firma sahibi sipariş vermiş rüzgarlık için, bizde yapmışız araç gelmiş montajlanmış fatura bu firma adına kesilmiş, firma sahibi geçen hafta beni arıyor bana bağırıyor niye benim adıma kesiyorsunuz araç sahibi adına keseceksiniz kim size söyledi benim adıma kesin diye? deedim 1 dakika öncelikle bağırmanıza gerek yok sesiniz gayet net duyuluyor, ve siz araç sahibi adına kesileceğini beyan ettiniz mi etseydiniz öyle işlem yapılırdı flan adam özür diledi haklısınız diye faturayı gönderiyorum iptal edin, yeni fatura bilgileri göndericem. E ay atladı gelen giden yok aradım bugun firmayı başka bir şahıs ben yetkiliyim buyrun diyor, izah ediyorum benim haberim yok ben ne yapayım diye bana bağırıyor bende çözelim şunu diye aradım size ben mi akıl vereyim sizin firmanızda nasıl kimsenin kimseden haberi olmaz firmanız adına kesilen fatura nasıl size ulaşmaz firma sahibi neden beni arıyor ozaman ulaşmadıysa bla blaaa ama adam yine ayyy var ya resmen ezici konuşmalar bağırmalar konuşmama fırsat vermiyor bende çığlık atarak cevap verecek gibi oldum kendimi tuttum telefonu kapattım. Bu kez aradı ben diğer telefondayken, patronum çıkmış ona beni şikayet etmiş hay allam patronun kızacağından değil de adam büyük saygısızlık etti yaa ağlıcam sinirden nerdeyse tir tir horon teper gibi oldum puha
Bende başlyom hemen hopo cümlelerine
newcan durumun nasıl daha iyimisin şimdi ?
Teker teker gelin :t.opppppp
Böyle durumlarla mesleğimden dolayı çok karşılaşıyorum. Karşındaki neticede bir insan ve en önemlisi haklı olduğunu düşünen bir insan.
Haklısınız beyfendi, siz faks geceğim bir faturada isim yanlışlığı olduğu söylenmişti bunu onaylıyor musunuz?
Bağırmanız bana çok iyi geldi sizin daha çok haklı olduğunuzu anladım lütfen duymuyorum biraz daha bağırır mısınız?
Ah teşekkür ederim bu oldu işte, lütfen yapmazsanız bir yanım eksik kalır bana bağırıp çağırarak suçlar mısınız?
Ohh süpermiş çok rahatladım. Şimdi faturayı size fakslıyorum ilgileniyorsanız lütfen arayın iyi günler.. puha
Yukarıdaki diyalogları espirisine yazdım rahatlayasın diye.
Hopo cümlelerimi yazayım.
Gizdüşüm olarak foruma giren arkadaşımın bu gün uğraştığı müşterisi veya müşteri adına diyalog kurduğu kişi ile aralarında meydana gelen iletişimsizliğin, duyarsızlığın, egosal baskınlığın ve gizdüşümde meydana gelen sinir halinin, üzüntünün, öfkenin, sıkıntının hepsinin sorumlusu benim, Verdiğim bu rahatsızlıktan arınıyorum, Lütfen beni affet, Özür dilerim, Seni seviyorum, Teşekkür ederim.
Lütfen beni affet
Özür dilerim
Seni seviyorum
Teşekkür ederim.
Ohh bundan da arındım.:59884
Küfkedisi
03-10-2011, 16:04
Lütfen beni affedin.
Özür dilerim
Seni seviyorum
Teşekkür ederim.
Ablacım sende sağol,varol...ne öğrendiysem şu an elimden gelenleri burada senden ve sizlerden öğrendim...sevgimiz ,birliğimiz daim olsun :)
Küfkedisi
03-10-2011, 16:05
Mahir abi süpersin ya :D
Küfkedisi
03-10-2011, 16:16
Dün bende (küstah diye nitelicem artık) bir erkek görevliyle muhatab oldum :)
solist kiyafet değişimi için oda verdiler,aradaki iletişim hatasından dolayı bugün için hazırlanan toplantı odasını vermişler.biz kulis niyetine geçtik orda orkestracanak yemeğimizi yedik,suyu içtik efendim :) sonra odadan çıktık tabi benim eşyalar orda duruyor :) tabbi telkinlerim hep kulağımda :) neyse ben sahne saatim yaklaştığı iiçin hazırlamam gerek odaya gittim.baktım beyefendi orda orasını eksiklen şeyleri yenilettiriyor vs. ( öncesindede bize odayı veren bayan görevliyle konuşmasını duydum ,alıcılarım fenadır :) ,işte müzisyenler odayı mahfetmişte vs.de ,kadın adamın şefi olmasına rağmen kıza ismiyle hitap ediyor falan ,kız afalladı vs. bende kanım kaynamaya başladı ,duydum ya konuşulanı,baktım bzimkiler duymuyor,tamam dedim bana düştü yine iş kızım sakin ol :) ,) beni görünce müsiyenmisiniz dedi,evet solistim dedim,amagözlerinin taaa içine bakıyorum alay eder gibi ve üstümde muzurlık var,başka odayı veriyim dedi ,tamam dedim,bir iki oda gezdik böyle ,dedim ne güzel bana oteli gezdiriyorsunuz sayenizde geziyorum haha adamın sözde kibarlığını ve gerginliğini hissediyorum ama eğleniyorum bende :) neyse bi odayı gösterdi tamam dedik,peşinden dedim noluyo ,ee şey ben ben falan derken,gerginsiniz dedim,ama gözlerimdeliyo böyle ,o da afallamış vaziyette,evet dedi,umarım geçer,atlatırsınız dedim hehe böyle yaparsanız atlatamam dedi haha ve arkasından oda anahtarı istemem rağmen benimle laf ebeliği yapıp anahtar geitrmedi,biliyordum getirmeyeceğini.giyindikten sonra müdürle denk geldik yine yanlış oda verilmiş :)anlattım durumu ,kusura bakmayın dedi ve bana ilk toplantı odasını verip anahtarıda bana verdi :) sonra salonda oturuken o beyefendiyle tekrar göz göze geldiğimde elimi kaldırdım anahtarı gösterdim ve başımı çevirdim nihahahaha :D kıslar güç bizde eskiden olsa öfkeyle konuşur kaşlarımı çatardım,şimdi eğlenerek yapıyorum :) uzun oldu kusura bakmayın olur mu :0345:
:62td8baya bi eft yaptım fazlaca arındım yazdıklarınızı defalarca okudum. nasıl teşekkür etsem azdır.
biraz şükür duası da ekledim. ama sizden gelen herşeyi hissettim emin olun.ben bu şehirde yalnızım.yani eskiden öyle düşünürdüm. şifaların ıyı dıleklerin ne km ne zaman nede mekan tanımadığını gördüm.
ben diğer hoponoyu 1 kez kopyalayıp 3 kez okurdum.akşam yatmadan da mutlaka okurdum.
farz oldu.bunda bişey var......daha fazla okuycammmmm..
birazdan meleklerim ve sizlerin güzel yazdıklarınızla kızımı alıp gelmeye gidiyorum.
ben ve tüm sevdiklerim GÜVENDELER....
bildiğim bilmediğim gerçekten yardıma ihtiyaçları olan tüm gençlerimiz de mutlular ve onlarda güvendeler ve seviliyorlar.....
seni seviyorum
lütfen beni affet
teşşekkür ederim.
ve kocaman özür dilerim......
Lütfen beni affedin.
Özür dilerim
Seni seviyorum
Teşekkür ederim.
Gizdüşüm olarak foruma giren arkadaşımın bu gün uğraştığı müşterisi veya müşteri adına diyalog kurduğu kişi ile aralarında meydana gelen iletişimsizliğin, duyarsızlığın, egosal baskınlığın ve gizdüşümde meydana gelen sinir halinin, üzüntünün, öfkenin, sıkıntının hepsinin sorumlusu benim, Verdiğim bu rahatsızlıktan arınıyorum, Lütfen beni affet, Özür dilerim, Seni seviyorum, Teşekkür ederim.
Lütfen beni affet
Özür dilerim
Seni seviyorum
Teşekkür ederim.
özür dilerim..
lütfen beni affet.. seni seviyorum.. teşekkür ederim..
gizdüşüm
03-10-2011, 17:29
Teker teker gelin :t.opppppp
Böyle durumlarla mesleğimden dolayı çok karşılaşıyorum. Karşındaki neticede bir insan ve en önemlisi haklı olduğunu düşünen bir insan.
Haklısınız beyfendi, siz faks geceğim bir faturada isim yanlışlığı olduğu söylenmişti bunu onaylıyor musunuz?
Bağırmanız bana çok iyi geldi sizin daha çok haklı olduğunuzu anladım lütfen duymuyorum biraz daha bağırır mısınız?
Ah teşekkür ederim bu oldu işte, lütfen yapmazsanız bir yanım eksik kalır bana bağırıp çağırarak suçlar mısınız?
Ohh süpermiş çok rahatladım. Şimdi faturayı size fakslıyorum ilgileniyorsanız lütfen arayın iyi günler.. puha
Yukarıdaki diyalogları espirisine yazdım rahatlayasın diye.
Hopo cümlelerimi yazayım.
Lütfen beni affet
Özür dilerim
Seni seviyorum
Teşekkür ederim.
Ohh bundan da arındım.:59884
Teşekkür ederim savaşçı, bizler için verdiğin hopo savaşı amacına ulaştı :D Adam bana ben ne yapayım dediğinde kime kesilcekse fatura bana bilgilerini vermeniz mümkünmü dediğimde hayır demişti. Sonra bir baktım habire arıyor patronumla görüşüyor fatura bilgileri çıkarttı verdi benim sözüme geldi, demek ki hatasının farkına da vardı mahçup olmuştur mutlaka.
Espriler de güzel bunları bundan böyle bana bağırıp çığıran müşterilere uygular eserini yaşatırım haha
Dün bende (küstah diye nitelicem artık) bir erkek görevliyle muhatab oldum :)
solist kiyafet değişimi için oda verdiler,aradaki iletişim hatasından dolayı bugün için hazırlanan toplantı odasını vermişler.biz kulis niyetine geçtik orda orkestracanak yemeğimizi yedik,suyu içtik efendim :) sonra odadan çıktık tabi benim eşyalar orda duruyor :) tabbi telkinlerim hep kulağımda :) neyse ben sahne saatim yaklaştığı iiçin hazırlamam gerek odaya gittim.baktım beyefendi orda orasını eksiklen şeyleri yenilettiriyor vs. ( öncesindede bize odayı veren bayan görevliyle konuşmasını duydum ,alıcılarım fenadır :) ,işte müzisyenler odayı mahfetmişte vs.de ,kadın adamın şefi olmasına rağmen kıza ismiyle hitap ediyor falan ,kız afalladı vs. bende kanım kaynamaya başladı ,duydum ya konuşulanı,baktım bzimkiler duymuyor,tamam dedim bana düştü yine iş kızım sakin ol :) ,) beni görünce müsiyenmisiniz dedi,evet solistim dedim,amagözlerinin taaa içine bakıyorum alay eder gibi ve üstümde muzurlık var,başka odayı veriyim dedi ,tamam dedim,bir iki oda gezdik böyle ,dedim ne güzel bana oteli gezdiriyorsunuz sayenizde geziyorum haha adamın sözde kibarlığını ve gerginliğini hissediyorum ama eğleniyorum bende :) neyse bi odayı gösterdi tamam dedik,peşinden dedim noluyo ,ee şey ben ben falan derken,gerginsiniz dedim,ama gözlerimdeliyo böyle ,o da afallamış vaziyette,evet dedi,umarım geçer,atlatırsınız dedim hehe böyle yaparsanız atlatamam dedi haha ve arkasından oda anahtarı istemem rağmen benimle laf ebeliği yapıp anahtar geitrmedi,biliyordum getirmeyeceğini.giyindikten sonra müdürle denk geldik yine yanlış oda verilmiş :)anlattım durumu ,kusura bakmayın dedi ve bana ilk toplantı odasını verip anahtarıda bana verdi :) sonra salonda oturuken o beyefendiyle tekrar göz göze geldiğimde elimi kaldırdım anahtarı gösterdim ve başımı çevirdim nihahahaha :D kıslar güç bizde eskiden olsa öfkeyle konuşur kaşlarımı çatardım,şimdi eğlenerek yapıyorum :) uzun oldu kusura bakmayın olur mu :0345:
Faydası var yaptıklarımızın ya ben inanıyorum baksana ben de yaşadığım durumda adamla ters düşüyorum ama peşinden de sinirle karışık gülme durumları durum eğlnceli bile geldi, patronla konuşup konuşup güldük bolbol. Ama sanki çalışma bizim feminizm duygularımızı ortaya çıkardı gibi kendimizi savunmak bir yana durumdan zevk alır hale bile geliyoruz minnettarlıkla sonuçlanıyor durum :D
Bu arada senin tavrını da çok takdir ettim valla süper bir davranış biçimi atasözlerini yaşatan cinsten olmuş benimki gibi "son gülen iyi güler nihahaahhaha
:62td8baya bi eft yaptım fazlaca arındım yazdıklarınızı defalarca okudum. nasıl teşekkür etsem azdır.
biraz şükür duası da ekledim. ama sizden gelen herşeyi hissettim emin olun.ben bu şehirde yalnızım.yani eskiden öyle düşünürdüm. şifaların ıyı dıleklerin ne km ne zaman nede mekan tanımadığını gördüm.
ben diğer hoponoyu 1 kez kopyalayıp 3 kez okurdum.akşam yatmadan da mutlaka okurdum.
birazdan meleklerim ve sizlerin güzel yazdıklarınızla kızımı alıp gelmeye gidiyorum.
bildiğim bilmediğim gerçekten yardıma ihtiyaçları olan tüm gençlerimiz de mutlular ve onlarda güvendeler ve seviliyorlar.....
seni seviyorum
lütfen beni affet
teşşekkür ederim.
Sevindim şimdi newcan hep birlikte arındık rahatladık.
Konuya katılım sağlayan sağlamayan herkese benden birer ho'ponopono cümlesi hediye gitsin. :D "Özür dilerim, beni affedin, sizi seviyorum, teşekkür ederim" :D:D
Küfkedisi
03-10-2011, 17:52
Faydası var yaptıklarımızın ya ben inanıyorum baksana ben de yaşadığım durumda adamla ters düşüyorum ama peşinden de sinirle karışık gülme durumları durum eğlnceli bile geldi, patronla konuşup konuşup güldük bolbol. Ama sanki çalışma bizim feminizm duygularımızı ortaya çıkardı gibi kendimizi savunmak bir yana durumdan zevk alır hale bile geliyoruz minnettarlıkla sonuçlanıyor durum
Bu arada senin tavrını da çok takdir ettim valla süper bir davranış biçimi atasözlerini yaşatan cinsten olmuş benimki gibi "son gülen iyi güler niah
Sağol gizdüşümcüm gittikçe süperleşiyoruz,arınıyoruz şükürler olsun :)
Küfkedisi
03-10-2011, 17:54
seni seviyorum
lütfen beni affet
teşşekkür ederim.
süper.huzurunu hissediyorum newcan :) huzurun daimi olsun...aynalığın için bende teşekkür ederim...sevgiler...
Kolay gelsin sana newcan inşallah kısa sürede halleder kurtulursun bu saçma işten..Ben erkek olduğum için senin tepkilerini duygularını pek kestiremiyorum bende alışık olduğum için..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.