PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vıolet flamme reiki

hayalayaz
10-03-2009, 15:13
VİOLET FLAME REİKİ

Quan Yin budizimde merhamet tanrıçası olarak bilinir ve dünyada bir çok farklı kültürde adına rastlamak mümkündür. Quan Yin, Quan Am(Vietnam) Kanom(Japonya), ve Kanım(bali) veya Qwan Yin olarak da bilinir. Sevgi ve şefkatinin somutlaşmış bir göstergesidir. Onun en büyük erdemi merhamet, alçak gönüllülük, cesaret, ve bilgeliktir.

İvy Moore Quan Yin üzerine meditasyon yaparken, ve reiki kullanarak daha iyi iyileştirme teknikleri geliştirmeyi umut ederken, bu amaç için yaklaşık 40 sembol olduğunu algıladı. Bu ışığa reiki ve menekşe ateşi adını verdi, ve bu ismi aldığı sembolere onu nazikçe uyumlayan bayan Quan Yin e adadı. Bu reiki sıcak bir merhamet dokunuşuna sahiptir, ve kullanıldığında hem ruha hem de bedene büyük bir iyileştirme sunar. Uzak mesafelerden kullanmakta’da iyidir.
Bayan Moore sembolerin kutsal ve özel olduğuna inanır, eğer hastasıda menekşe ateşini görüyorsa sembolleri reiki alan kişilere açıkça göstermez. Sadece reiki kullanır usuyi reiki gibi,ve eğer ihtiyaç duyarsa bir sembol ister.
VİOLET FLAMME Reiki’ nin 4 seviyesi vardır, ama bir seferde de uyumlama yapılabilir. Ancak sembollerin çokluğundan dolayı uyumlamaları 4 seferde yapmak daha doğrudur.

Menekşe ateşi reiki nin tarihi ve kökeni

İvy moore dan

Geçen yaz bazı yeni semboller buldum, toplam 40 tane. Bu sistemin adı menekşe ateşi reiki dir. Bu bir daha yüksek, veya daha iyi veya güçlü,veya daha yeni, veya daha gelişmiş değildir. Menekşe ateşi (VFR) eski yeni sembollerdir…Bundan eminim. vfr sistemi Quan Yin e mantranın günlük bir tespihini yaptım; ( namo kuan shih yin pu sa) (nay moe gwahn shy Een poo saw) ve MENEKŞE ATEŞİ BUYURUR . bu mantra Quan Yin'in varlığını hayranlıkla celp etmek içindir. Bu Kalp içinde iyi bir iyileştirmedir. Sembolleri gördüm ve bütün bilgiyi alabilmek için için yazabildiğim kadar hızla yazdım. Bu çok basit gibi görünebilir…ama olan budur. Yeni sembolleri açamıyordum. Bu mantrayı günde 108 kez tekrar ederek ruhumu temizlemeye aydınlığa ulaşmaya ve kendimi geliştirmeye başladım ve sonra sembolleri gördüm.
Sembolleri çizmek için özel bir yöntem var’ mı? Bu soru birkaç kez sorulmuş bir sorudur. Ve dürüst olmak gerekirse, cevabını bilmiyorum. Ben sembolleri gördüm ama onların çizilmesi için herhangi bir özel yöntem görmedim kendimce bazı şeyler yapabilirdim ama yapmadım. VFR sistemini öğrenmek kendi başınıza yapmayı gerektirir . sizi mantrayı söylemeye davet ediyorum.
Sanskrit : namu kuan shih yin p usa
Fonetik telaffuzu: nay moe gwahn shy Een poo saw
Anlamı: Kuan yin in kutsal ismine saygı
Ben bu mantraları günde 108 defa tekrarlıyorum. Eğer bundan sonra sembolleri çizerseniz nasıl çizdiğinizi not edin .
Ben sembolleri birkaç şekilde kullanıyorum.
Onları teninize çizebilirsiniz, (parmak ucunuzla )
Tahta diskler aldım ve sembolleri onların üzerine yazdım ve daha sonra bir iyileştirme yaptığımda, onları kullanıyorum.
Sembolleri dilinizin ucunu kullanarak damağınıza’ da çizebilirsiniz.
Ellerinizin yardıma ihtiyacı olduğu yerde sembolleri canlandırın.
Yada sadece bir vfr reiki seansı yapın…sembollerin kullanılmasına gerek yoktur. vfr reiki nerede gerekliyse oraya gider,sembollü yada sembollsüz.

MENEKŞE ATEŞİ REİKİYİ KULLANMAK İÇİN;

Ellerinizi soğuk suyla yıkayın. Hastanın önünde durun ve aşağıdaki mantrayı içinizden veya sesli bir şekilde tekrarlayın,
(NAMO KUAN SHIH YİN PU SA = telaffuzu: nay moe gwahn shy Een poo saw) 3 kere… ara verin …3 kere daha tekrarlayın , toplam 9 kez Quan yin i size iyileştirmenize yardım etmesine celp etmek için bu işe yarar.

Hastayı taramaya gerek yoktur çünkü VF reiki nerede ihtiyaç varsa oraya gidecektir.
Sembolleri direk hastanın üzerine veya avuç içlerine çizebilirsiniz veya imgeleyebilirsiniz ve sonra ellerinizi birkaç kaç santim yukarı kaldırın veya hastanın vücudundan uzaklaştırın. Sembolleri kullanmamak da mümkündür. Uzak mesafe iyileştirmesi yaparken izin isteyin ve sembolün adını 3 kez söyleyerek vekili kimin temsil edeceğini belirleyin.
Örneğin bir arkadaşınıza VFR ile şifa göndereceksiniz kendi bedeninizi vekil yapabilirsiniz, veya arkadaşınızın resmini avucunuza alabilirsiniz , veya ismini bir kağıda yazabilirsiniz. kullanacağınız sembolün adını 3 kere söyledikten sonra şimdi …..yı ben vekil oluyorum/ resmini /ismini vekil yapıyorum, enerji benden ona gitsin diyerek niyet edin. eğer kendi bedeninizi vekil tayin ettiyseniz ellerinizi kendi bedeninize koyun, resmini veya ismini vekil tayin ettiyseniz resimi/ ismi ellerinizin içine alın. VF reiki sembollerini vekilin üzerine üfleyin veya vfreiki sembollerini doğrudan vekilin üzerine çizin. Quan yin in VF reikiyi size kanalize etmesini isteyerek yada aşağıdakileri yaparak VF reikiyi bir yere yada bir odaya gönderebilirsiniz.
1. semboleri avuç içinize çizin ve sonra VF reiki yi bir yere veya bir odaya gönderme için avuç içlerinizi aşağı\yukarı çevirin.
2. sembolleri damağınıza çizin ve ağzınızdan dışarı üfleyin.
Size iyi gelen başka bir yol da bulabilirsiniz . iyileştirmeye güç katmak için mantrayı tekrar dedin. (nay moe ghawn shy een po saw) tamamlandığında, Quan Yin'e yardımları için teşekkür edin. Ellerinizi soğuk suda yıkayın.

Violet flame reiki kulanıcılarının aurasının rengi genellikle menekşe rengini alır. Bu üst düzey bağlantıların olmasını sağlayacak bir renktir. Bu şekilde istediğiniz bilgileri alma ve değişik ruhsal bağlantılar kurma şansınız artacaktır.
Gün içinde ellerinizi gasho pozisyonuna getirin ve 3. gözünüze odaklanın. Daha sonra menekşe renginin çevrenizi sardığını hayal edin. Bu alıştırmayı birkaç dakika yapmak bile enerji düzeyinizi arttıracaktır.

Sistemin kurucusu Ivy Moore uzaktan şifa gönderirken usui uzaktan gönderme sembolünü kullanmaktadır. Her ne kadar geleneksel ekoller buna izin vermese de kendisi bu sistemin çok işe yaradığına inanmaktadır.

Yine yakından şifada vfr enerjisine bağlamak için niyet etmek ve mantrayı tekrarlamak ve elimizi istediğiniz yere koymak mümkündür. Bu sitemde belli el posizyonları yoktur, ancak usui reikide öğrendiğiniz gibi hasta bölgenin üzerine koyabilirsiniz, eğer usui reiki 2 eğitimi almışsanız istediğiniz vfr sembolunü çizip bu şekilde çalışabilirsiniz yada sadece uygun olan sembolün gücünü isteyin, şifacı uygun olan bilmesede hangi sembol uygunsa o çalışacaktır.

Vfr enerjisi kullanırken tamamen kalbinize güvenin içinizden gelen şey doğru olan şeydir ve onu uygulayın.

vfr enerjisi kullanırken mantrayı söylemek zorunda değilsiniz,
ancak mantra usui güç sembolü gibi etki yapar, yani enerjinin gücünü artırır ve odaklanmasını sağlar, ama mantra kullanmasan da vfr çalışacaktır

Enerjiyi en iyi alma mekanı elbette temiz havalandırılmış bir yer olmalıdır aksi taktirde spirtüel enerji engellenecektir.
Mumlar, çiçekler, kokular, veya istediğiniz sevdiğiniz başka bir şeyi kullanabilirsiniz.
2. violet flame oturumuna başlama
violet flame şifasına başlamadan önce, master Ascender’in ve onun doğanın gücüyle ilgili melekleri gelip yardım etmelerini istemelisin. Bunu niyet etmek olarak düşünebilirsin.

bu giriş bir davete benzemeli. Bunun içersinde violet flame başlaması için master ascenderin ve meleklere yardımları ve rahberliğini isteyin
Eğer hızı artırırsanız faydalı bir şekilde titreşimin artar. Bu artma yapay olmamalı doğal ve kendiliğinden bir artış olmalı.
5 GÖZÜNÜN ÖNÜNE GETİRME
çoğu insan violet flamenin hareketini göremez ama eğer gözlerinizi kapatır ve enerji merkezine konsantre olursanız violet flame in nasıl işlediğini görürsünüz veya güçlü bir şekilde hissedersiniz.
Spiritüel tarafını geliştirmek isteyen insanlara violet flame ateş gibi gözükür. Koyu çivit renginden parlak ametise ve oradan violet havuzun üstünden geçince dalgacık oluşur.

mikro dalga ısısı yemeklere yansıyınca, yemek çok çabuk ısınır.

İşte violet flame enerjisi vucudumuzdan geçincede aynı olay yaşanmaktadır. Duygusal kalıntılarınız temizlenir ki bu duygusal kalıntılar sizin doğal mekanizmanızla irtibata geçmenizi engellemektedir.

Şu hikayeyi daima hatırlamanızda fayda var;

Grace 30 yıldır astım hastası ile uğraşıyordu. Günden güne diyeti geliştiriyor ve kendine violet flame veriyordu ancak bazen iyileşmesinin blokaja uğradığını hissediyordu..

Bir gün grace eski erkek arkadaşına olan öfkesinin astımına etki ettiğini fark etti. Bu etkileşimi gördükten sonra, negatif duygusal enerjinin fiziksel ortamına (hayatına) etkisini gördü ve bunu yıkmak için violet flame ile çalışmaya başladı . O violet flame e kendi merhametini koyarak güçlü violet flame ateşini yaktı . Böylelikle duygusal blokajlarını eritti.

Fiziksel etkisi ise dramatikti. Bu konuda çalıştığı iki güne geri dönüp baktığında bu iki günü daha önce yaşamadığını fark etti.

Grace daha sonra hiç astım atağı geçirmedi. Tozlara polenlere kimyasallara alerjisi olmasına rağmen, kısa sürede kendini normal bir insan olarak hissetmeye başladı artık nefes almakta özgürdü.

Grace'nin hayatındaki bu gelişme, bilinmeyen ve çözülmemiş sorunları çözdüğü sürece devam etti. O bu sorunları violet flame sistematiği ile çözdü. Violet flame bunu nasıl başarmıştı . vfr grace’ in kendi kendini iyileştirmesi için kanal açmıştı.

VİOLET FLAMEI HAYATINIZA UYGULAMADA DOKUZ ADIM

1.hergün violet flame vermelisiniz.
Violet flame istediğiniz an istediğiniz yerde kendinize verebilirsiniz.
Aslında violet flame mantrasını söylediğiniz ve hissetmeye başladığınızda farkı hissedeceksiniz. Her zaman her yerde her an violet flame verebilirsiniz ancak günde 15 dakika kesintisiz vermeniz sizin için hayırlı olacaktır.

VİOLET FLAME ÇOK GÜÇLÜ BİR DETERJAN GİBİ HAREKET EDER.

Violet flame küçük bir sabun gibi çalışır . Sabun kıyafetlerimizdeki kiri negatif ve pozitif dolu atomları kulanarak atar, bu şekilde işler çünkü, molekülerde iki taraf vardır. Biri kiri çeken, diğeri suyu çeken taraftır. Kiri seven taraf kağıt klipsi gibi kiri çeker. Suyu seven taraf ise suyu çeker.

Violet flame mantrasını tekrarladığınızda, atomun çekirdeği ile violet flame nin beyaz ateşi arasında polarite (iki kutup karşıtlık) kurulur.
Çekirdek negatif kutup, violet flame nin beyaz ateşi ruh bulur ve pozitif kutup olarak baskın olur.

Atomun çekirdeği ile violet flamenin beyaz ateşi arasındaki etkileşim ile salınım kurar. Bu salınım çekirdeği yörüngesindeki elektronun arasındaki yoğunluğu çeker çıkarır.

Violet flame sabundan farklı olarak basitçe sarmalar, yıkıntıyı çekip çıkarır ve saf temiz beyaz enerjiye dönüştürür. Bu yıkıntıların gitmesinden sonra elektronlar özgürce hareket etmeye başlar. Böylece titreşiminiz artar ve spirütüel durumumuzu ileriye götürür.

VİOLET FLAME İLE FİZİKSEL İYİLEŞME

Bugün, enerji ışınlarının maddeyi değiştirmekte ve etkilemekte kullanabileceğimizi biliyoruz. Bilim kurgunun en önde gelenlerinde , yıldız savaşları var, burada ışın demetleri ile insanlar buza dönüştürülüyor.

Tüm bunlar inanılması zor ve imkansız şeyler bizim için, ancak radyo dalgaları mikro dalgaları x ışınlarıda geçen yüzyıldaki insanlar için inanılması güç şeylerdi.

Biliyoruz ki spektrumdaki enerji frekanslarını hayrımız için kullanabiliyoruz. Ultra viyole ışınlarını cildimize uyguladığımızda yarayı iyileştirmeyi kullanmaktayız. Yaralar ultra viyole ışınları ile hızla iyileşmeye başlar ki bu diğer medikal yöntemlerden daha etkilidir.

Ultra viyole ışınları aynı zamanda hastanenin havasını dezenfekte etmekte kullanılır. Havadaki tüberkloz mikroplarını öldürür.

Violet flame hareketi ise bilimsel olarak ölçülemez ama elektromanyetik enerjilerin işleyiş mantığıyla işler.
ALINTIDIR
ÇEVİRİ: Hayal Ayaz

OzanRa
15-12-2009, 11:10
Violet Flame Reiki uyumlamasını nerden alabilirim? =)