PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Şifaya ihtiyacım var:(

PRENSES
24-03-2009, 10:03
Hayal ablacım günaydın,seni böyle karşılamak istemezdim bana şifa gönderirmisin:Ö

hayalayaz
24-03-2009, 10:05
yettttiiiiiiiiim geçmiş olsun kuzum neyin var, gönderdim şifayı, şifa olsun.

PRENSES
24-03-2009, 10:08
Ablacım benim teşekkür ederim,bahar allerjilerim yine tekrarladı,kendimi bitkin hissediyorum,sağol ablam.:)

monange
25-03-2009, 18:02
Prenses cok cok gecmis olsun... Bende de onceden olmayan birsey basladi. Stres oldugum zaman sesim kisiliyor ??? Hic böyle birsey duydunuz mu yada sizlerde de oluyor mu ? :mshareketliifade268 Sesimi suan bir duysaniz sanki travesti konusuyor... :smile (1):

PRENSES
25-03-2009, 18:06
Sağol monangecim ama ben dünden daha daha iyiyim,benimki baharın gelmesiyle alakalı bir rahatsızlık,seninki gibi bir ses kısıklığıda yaşamadım hiç,ama bazen insanların çok aşırı sinirlenince ses değişikliği yaşadığına şahit olmuştum,sana da geçmiş olsun,stres yapma :smile (18):

hayalayaz
25-03-2009, 19:37
şifalara sabahtan kanal oluyorum aslında böyle durumlar için hayal ayazın bu gün yükselttiği şifadan hakkım olanı .....durum için sevgiyle kabul ediyorum desenizde olur..

new_way
26-03-2009, 12:26
siz daha önce de yazmıştınız. ben bazen hayalayaz'dan gelen şifa enerjisini sevgiyle kabul ediyorum diyorum. sakıncası var mı? (size sormadım çünkü)

gunes
26-03-2009, 13:53
geçmiş olsun.

hayalayaz
26-03-2009, 15:27
siz daha önce de yazmıştınız. ben bazen hayalayaz'dan gelen şifa enerjisini sevgiyle kabul ediyorum diyorum. sakıncası var mı? (size sormadım çünkü)

hayır tabiiki sakıncası yok. ben sabahleyin uyandığımda, evrende bir portal yaratıyorum, ağzından "şifa" kelimesi çıkan herkes ihtiyacı oranında alsın diye niyet ediyorum tüm gün şifa kanalı olarak kalıyorum. isteyen istediği anda alabilir. bazen çok yoğun bir şekilde enerji çekildiğini hissedersem, oturup özel seans yapıyorum şu anda kim bu şifaya bu kadar gereksinim duyuyorsa, alsın kabul etsin diyorum..herkese şifa olsun.