Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum için Sohbet
... Konu silinsin anlatmak istedigimi anlatamadım yada ben hiç yokum tamammı görmediniz beni ...
Valla ilk kurulum aşamasında anneme bu fikri söylemiştim ama kabul görmemişti Serkan. Üyeler tekrar gündeme getirirse düşünebilir belki hj
Anne anne duy sesimizi hj
Not : Akşama gazabına uğrarsam beni korursunuz dimi hj
Stubborn
24-03-2009, 09:18
Ben forum içinde net olayına karsıyım acıkcası bana hıç hoş gelmıyor burası paylaşım yerı olarak goruyorum..chat yapılacak baska yerler var..tabı herkezın fıkrıne saygı duyarım ama bana sorarsanız ben istemıyorum
Ben de kendi sitemde karşıydım. Herşey dozunda güzel tabi. Paylaşım da unutulmadan sohbet edildiği zaman güzel bir eklenti gibi düşünülebilir. En azından sitemde ben bunu sağladığım için mutluyum sanırım =).
Stubborn
24-03-2009, 09:32
tabiki ablacıgım bende sana saygı duyuyorum bunun farkındayım bi paylasım sitesi oldugundan ama ot gibi de paylasım olmuyor demi insan geyik yapmak muhabbetin belini kırmak istiyo biz burda bi forum degil bir aileyiz gülerek eglenerek birbirlerimizin sorunlarını çözmeye calısıyoruz demi ;) net olayı olmucakki sadece ufak bi chat bölümü birbirimizi daha iyi anlayıp daha iyi sohbet ortamı saglıcagımıza inanıyorum o yüzden bunu dile getirdim :smile (15):
Chat yazacagıma net yazmısım pardon hızlı yazarken...Senın ordakı OT gbıı paylasım derken ne demek ıstedıgını pek anlayamasamda.!!!!!!! geyık yapacak yerlerımızde var bu sıtede ıstersen yapabılrısın..hoş geyık derken ne demek ıstedıgınıde tam çözemedım o ayrı mevzu...ama canım benım burda maksat muhabet dıye bı yer acıldı orda ıstedıgın muhabetı yaparsın zaten..burası kuralları katı kesın kararlar ısleyen bı eyr degıl ınsanlar burda kendılerını bulmak ve kendılerıne yanı seyler katarken dostluklar edındıklerı bı yer..keyıflı paylaşımlar dılerım ..
ablacıgım söyle dusun
bi düz universite dusun bide askeri bi okul dusun 3 numara alabulus saç trası kızların saçları kısa arkadan baglanmıs aynı renk kıyafetler aynı duzen saat 8 de kalkıyorsun aksam 9 da yatıyorsun oyle dedim ben bir az hızlıyım gencimya yavas seyler bana ot gibi geliyo ona ot dedim .. yani bu suna benzedi biriyle cok samimisin vayyy kanka naber yerine bey ve bayan lafı sıkarya insanları cok disiplinli ot gibi işte yawww ne ise anlasılan sende bana karsısın hani malum negatif enerji sacıyoruzya diger mekanda kalsa gerek ne ise anladım abla ben onu tskler demek istedigim o degilde ama sen demek istedigim gibi anlamıssın yok bi şey okey özür dilerim can abi su baslıgı sil gitsin
Özellikle forum sistemlerinde herkes aynı fikri paylaşacak diye bir kaide yoktur Serkan. Konu açılır karşıt ve hemfikir düşünceler paylaşılır. Bir ortak nokta bulunur veya bulunmaz. Alınganlık yapmamak en güzelidir. Sen fikrini beyan ettin bunun üzerine yazışmalar yaşandı. Yine söylüyorum hepimizin aynı fikirde olması imkansız. Ben sohbet kutusu konusunda hem teknik anlamda hem de şahsi fikir anlamında seninle aynı fikirdeyim. Aynı fikri taşımayanlar da olacak. Hemen ters algılayıp kestirip attırmamak gerekli abim. Kocaman insanlarız ve bir konu içinde olumlu veya olumsuz sonuçları olan ortak noktalar bulabiliriz. İnsanlar konuşa konuşa denmiş ne de olsa değil mi? Konuyu silmiyorum. Çünkü burası bir FORUM. Aynı fikirlerde konuşulacak karşıt fikirler de konuşulacak. Kırıcı olmadan -ki bu konuda kırıcı olan bir mesaj yok- düşüncelerimizi paylaşacağız. Anahtar kelime burada zaten PAYLAŞMAK :smili::smili:..
hayalayaz
24-03-2009, 10:36
serkan ne oldu ablam, bak anladığım kadarıyla bir öneri getirmişsin, ama stubborn karşı çıkmış, sende kişiselleştirmişsin, bu önerinin rededilmesinin, senden gelmesiyle
bir ilgisi yok. bunu site kurulurken can abinde önerdi, ben reddetim, bizimki gibi sitelerde chat olayına karşıyım, muhabbet edilecekse maksat muhabbet köşemiz var, kaldıki arkadaşlarımız muhabbetlerini kendi günlüklerindede yapıyorlar, orasıda özel mekanları olduğu için ne yazarlarsa özgürler, ama ben sitede chat istemiyorum, bu istek daha önce yazdığımız sitede dile getirildi ve kabul görmedi..burada istemiyorum, bunun seninle ve can'la ilgisi yok, site kişisel gelişimle ilgili konular işliyor, üyelerimiz konuları okusun ve gelişsin istiyoruz chat olduğu zaman buna vakit bulunamayacağını düşünüyorum, buradaki muhabbet köşemiz yetmiyorsa, herkesin elinde msn gibi bir imkan var o kullanılır, lütfen hiç bir konuyu kişiselleştirmeyelim, olurmu ablam, sevgiler
Ya şu küçük popup pencereleri gibi oluyor onlardan değilmi,ya olsa ne olacakki,sonuçta sohbet bölümündede yapılıyor o kadar çen çen=)
ben isterim şahsen,abartılmadığı sürece güzel bi kaynaşma olabilir=)
Onu kullanmak isteyen 43 numara ayak izini vücudunda hisseder akın hj ;)
Ama son sözü annem söylemiş zaten
hayalayaz
24-03-2009, 17:51
Onu kullanmak isteyen 43 numara ayak izini vücudunda hisseder akın hj ;)
Ama son sözü annem söylemiş zaten
benimkiler 36 numara ama değdiği yerde iyi iz bırakıyor. arkadaşlar şimdi eğri oturalım doğru konuşalım.
bu olay adı her ne ise onu neden istemediğimi söyliyeyim size,
1= sitede bir çok konu işleniyor, ve bu konular hakkında çok az yorum alıyoruz, oysa biz kişisel gelişimle ilgileniyoruz, bu konular hakında olumlu veya olumsuz düşüncelerimiz olmalı diye düşünüyorum.
2= bizimki gibi sitelerin genişleme, kalabalıklaşma potansiyeli çok fazla, telkine ihtiyaç duyan gelecek, haa kötü niyetli olan özeldende yazar, ama anlık sarkıntılar kadar etkilemez bizleri, özelden yazar, biz onu banlarız, ve sözlü münakaşanın verdiği hasarı veremez,
3=bir hak verildiği zaman geri alınmamalı, sitemizi böyle kurduk, hepiniz gencecik insanlarsınız, sanaldan bile göz dolduruyorsunuz, burada biri size sözle sarkıntılık yapacak, sinir olacaksınız, bu sinir harbiyle hem biz hemde siz yaşayacaksınız, hepimiz hassas insanlarız. böyle bir durumda ,bu chat olayıkaldırıldığında, yine kaldırılmasın diyenler olacak, ikiye bölüneceğiz.
şu anda size hitler veya ss subayı gibi gözükebilirim, bende kendimi öyle görüyorum, ama lütfen chat bu sitede olmasın.... buraya geldim hayır diye yazdım ama sabahtan beri chat olayını enine boyuna düşünüyorum. ibr dönüyorum. yaaa çocuklar istemiş işte ne olacak diyorum, ama etraflı düşününce faydasından çok zararı nı görüyorum
radyo olayına gelince o konudaki fikrimi ilgili yere yazacağım.
:P bu konu nie uzadıki anlamadım abla kafanı bosa yormussun :p aldıgım sert tepkilerden sonra vaz geçdim ve pişmanım böle bi başlıgı acdıgıma dedim hatta silinsin dedim stub.. beni dövseydi daha az zoruma giderdi .
demekki ben söylemesem kimsenin aklında olmazmıs sende bosdan yere benim salaklıgım yuzunden gününü bunu dusunerek gecirmezdin
Tamam ablacım haklısın,önemli değil sohbet bölümünde yaparız...Sonuçta olmazsa olmaz birşey değil ve haklısın tartışlara çıkabilir,kendimden biliyorum şimdi hatırladım sen söyleyince bir forumun birinde bana sarkan arkadaşla o pencerede ciddi anlamda tartışmıştım...Gerçi büyük bir olay olmadı,hatta kimse kaale almadı öyle geldi geçti ama yinede tartışma yaratabilecek zemini yüksek gerçekten...
:P bu konu nie uzadıki anlamadım abla kafanı bosa yormussun :p aldıgım sert tepkilerden sonra vaz geçdim ve pişmanım böle bi başlıgı acdıgıma dedim hatta silinsin dedim stub.. beni dövseydi daha az zoruma giderdi .
demekki ben söylemesem kimsenin aklında olmazmıs sende bosdan yere benim salaklıgım yuzunden gününü bunu dusunerek gecirmezdin
Sert tepki demeyelim Sevgili Bigci,bir öneri getirmişsin...Arkadaşlarda fikirlerini belirtmişler,neden istemediklerini belirtmişler...Hayal ablada son sözü söyledi zaten...Bu forumda küçücük bir konuyu bile Hayal abla büyük bir ciddiyetle ele alıyor ve tartıyor,düşünüyor...
Önce benimde aklıma yatmıştı ama sonradan okuyunca unuttuğum bir olayı hatırladım...Gerçekten tartışmalar çıkabilir ve müdahale etmek çok kolay olmaz...
Alınmanada gerek yok,herkes bu forum için güzel ve iyiye gitmesi için uğraşıyor,sende öyle...Bu tip konularda öneriler atılır,tartışmaya açılır...
hayalayaz
24-03-2009, 18:35
oğluşum, serkanım
ilk başta şunu söyliyeyim alınganlık yok.
bu teklifi ilk olarak can abin getirdi ben kocaman bir hayırla cevap verdim ve kestirip attım.
sana verdiğim cevap ise bu sitede güzel şeyler olmasını istediğini bildiğim için, daha farklı oldu.
şimdi birisine darıldığımız veya kırıldığımız zaman onun mesajlarını hangi ortamda yazdığını ve nasıl yaşadığını çok iyi bilmek gerekir diye düşünüyorum. stıbborna kırılmışsın, okeeeeey bizim kız gerçekten en son söyleyeceğini ilk başta söyler. ama senin durumunda düşüncelerinin kaynagınıda belirtmiş. bu olaya neden karşı olduğunu söyleyerek karşı çıkmış, karşı çıkmasının nedeni teklifin senden gelmiş olmasıyla hiç bir ilgisi yok, mesajını çalışma ortamında yazdığını düşürsek ( kendisi, büyük bir firmada araba satıyor, ve neydi o verginin ismi, işte o, sen anladın onu, vergiler kaldırıldığından beride nefes almaya vakti yok) ama mod olduğu için elinden geldiği kadarıyla çalışma saatlerinden çalıp buraylada ilgilenmek zorunda hissediyor kendisini, mesajlarını çabuk çabuk yazıp işine dönmek zorunda, stubbornun mesajı sert bir uslupla yazdığını düşünüyorsan, ki bana öyle gelmedi, bu şartlar altında yazdığını bilmeni istedim..
birde senden bir ricam var, lütfen bizlere kırılacağın vakit, daha önceki iletişimimizi düşün, kendi kendine şöyle söyle bu insanlar beni seviyor, bana saygı duyuyor, beni kıracak bir şeyi bilerek isteyerek yapmazlar, çünkü gerçek bu.
bak sycoda seninle aynı fikirdeydi, e şimdi o niye darılmadı? çünkü kendisinden ve bizden emin, aynı şeyi sendende bekliyorum ablacım,
ben yokum, bu teklif benden geldiği için, geçmişte şu olduğu için sözlerini unut emi kuzum, burada yeni başlangıç yaptık, senin işlediğin konuları takdirle takip ediyorum..bozma ablam..hepinize saygılı sevgiler.:Ö
hayalayaz
24-03-2009, 19:38
ben paylaşımın artırılması yönünde çalışmalar yapılması taraftarıyım... Misal subliminal telkin mp3 ler bölümünü görebilmek için foruma 3 tane konu paylaşımı yapılması gibi... her gelen 3 konu açsa sitemiz hızla büyüyecektir... en azından forum birazcık büyüyene kadar bu yapılsa ben faydası olur diye düşünüyorum. Herkesin kenarda köşede paylaşacak bilgisi vardır diye düşünüyorum... konu açan ve teşekkür eden kesim belli...
tabi can abi daha stratajik şeyler de planyayabilir...
akın konu açan arkadaşlar zaten bu sitenin kurulmasını isteyen ve destekleyen arkadaşlar, hepimiz birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz, yanlış bir şey yapma veya yanlış konu açma korkumuz yok, yeni gelen arkadaşlar, yazdıklarımızı okuyup bizi tanımaya çalışıyor, ve sitenin nemem bir şey olduğunu anlamaya çalışıyor, mutlaka hepsinin buraya ekleyecek yazacak bilgi birikimi vardır, ama onlarında zamana ihtiyaçları olduğunu düşüyorum, şimdi buraya tanışma mesajı bile yazmamış olan arkadaşlarımıza burada olan konulardan faydalanman için en azından 3 konu eklemelisin dediğimizde, belki siteyi konu manyağına çevirecek insanları ilk günden irite ederiz..
bu iş gönül işi diye düşünüyorum, bizi benimsediklerinde önemli buldukları konuları ekleyeceklerdir. eklemiyorlarsa, bizim eklediğimiz konuları okuyup öğreneceklerdir,
ben şartla,şurtla sitenin zenginleşeceğini düşünmüyorum, konu eklemek için konu ekleneceğine, dursunlar, baksınlar, bizi tanısınlar, tabii bizimde onları tanımamıza izin versinler. daha iyi
konu eklenir , veya o kadar paylaşımcı olunurki, sayesinde site alır başını gider, ben ve mustang ablanız, her gün onlarca konu eklemiyorduk, bir konuyu çok beğenirsek ekliyorduk, ama bizlerin özel okyucuları vardı, ve site içeriğindeki konular kadar bizim paylaşımızla üye çekiyordu.
ben bu konuda böyle düşünüyorum, belki yanlış veya eksik düşünüyor olabilirim. ama çok acele etmeyelim kalite olsun, kalitede bir işe kalbin enerjisi koyulunca oluyor.
gönülden buraya katkıda bulunmak isteyen tüm üyelerimiz lütfen kendilerince önemli buldukları, kendilerini olduğu kadar bizide geliştireceğine inandıkları konuları eklesinler..
konu ekliyen veya eklemeyen tüm üyelerimize saygılı sevgiler ben hepinizi seviyorum..iyiki buradasınız.
Kisisel fikrimi musadenizle belirtmek istiyorum.Ben internette bir cogumuz gibi kendi alanlarıma hobilerime uygun olarak bir cok siteyi okudum takip ettim.Kisisel gelisimle cok kısa bir süredir ilgileniyorum.Sadece okumakla kalmayıp duydugum okudugum bilgileri elimden geldigince uygulamaya geciyorum.Bu sitede bu konularda cok okumus bilgi ve deneyim sahibi olmus kurslara katılmıs cok degerli kisiler var.Ve okudukca daha cok ogreniyorum.Yeni basladıgım bu yolda egerki bildigim birsey olursa zevkle paylasmak isterim ama dedigim gibi sızlerden tecrübesizim.Ancak sızden ogrendıklerımı kendımde deneyip sizlerden fikir ve yardım alabılırım izniniz olursa.Umarım bende birgun ınsanlara yol gosterıcek yardım edıcek degısık konular ekleyebılırımm.Ama egerkı bıldıgım bır konu olursa seve seve yazabılırımm farklı alanlarda.Site kisisel gelisim amaclı oldugu icin bu konuda bılgısı olanları ızlemek okumak deneyımlerı paylasmak sımdılık benım acımdan daha dogru.Keske daha cok sey yazabılsem
hayalayaz
24-03-2009, 22:40
Kisisel fikrimi musadenizle belirtmek istiyorum.Ben internette bir cogumuz gibi kendi alanlarıma hobilerime uygun olarak bir cok siteyi okudum takip ettim.Kisisel gelisimle cok kısa bir süredir ilgileniyorum.Sadece okumakla kalmayıp duydugum okudugum bilgileri elimden geldigince uygulamaya geciyorum.Bu sitede bu konularda cok okumus bilgi ve deneyim sahibi olmus kurslara katılmıs cok degerli kisiler var.Ve okudukca daha cok ogreniyorum.Yeni basladıgım bu yolda egerki bildigim birsey olursa zevkle paylasmak isterim ama dedigim gibi sızlerden tecrübesizim.Ancak sızden ogrendıklerımı kendımde deneyip sizlerden fikir ve yardım alabılırım izniniz olursa.Umarım bende birgun ınsanlara yol gosterıcek yardım edıcek degısık konular ekleyebılırımm.Ama egerkı bıldıgım bır konu olursa seve seve yazabılırımm farklı alanlarda.Site kisisel gelisim amaclı oldugu icin bu konuda bılgısı olanları ızlemek okumak deneyımlerı paylasmak sımdılık benım acımdan daha dogru.Keske daha cok sey yazabılsem
sevgili aley
canım benim kişisel gelişim yolunda öğrendiklerini, yaptığın uygulamaları ve deneyimlediklerini, rahatlıkla yazabilirsin günlüklerimizin bir amacıda bu. kişisel gelişimde izlediğimiz yolları anlatmak, kendi tabularının, korkularının vs. üzerine gitmeye korkan, hayatında hiçbir şeyin değişmeyeceğine inanan insanlara daima çıkar yol olduğunu yaşadıklarımızla göstermek. diğer yandan tıkandığımız zaman bizden daha fazla şey bilen, bazı çalışmalarda bizden önde olan insanların yardımlarını almak.
bence yapmak istediklerini yazarak başlayabilirsin. bu sitede her şeyi bilirim havasındaki insanlardan ziyade," ben yapabildiklerimi yaptım, bazı konularda başarılı oldum, ama hala bazı konularda çalışmalarım var" diyen açık yürekli insanların arasındasın, hiçbirimiz kendimizi usta görmüyoruz.
işin birde başka yönü var, yaşayan her birey kendi hayat hikayesini yazıyor, hepimizin değişik hayatları var, birimizin yaşadığı ortamı diğeri yaşamıyor, yazdığımız zaman her birimiz diğerinin yaşayarak öğrenmek zorunda kaldıklarını okuyarak tecrübe sahibi oluyor.
biliyorsun yaşayarak öğrenmek istiyorum diyenler dünyanın en aptal insanlarıdır, çünkü yaşayarak öğrenmek insana vakit kaybettirir.
ben mustang'ın yaşadıklarını ve yaptıklarını daima bilgi dağarcığımın en kıymetli köşesine koyarım, çünkü ikimizde anne olmamıza rağmen o evli bir anne ben bekar bir anneyim, keza stubbornun ve syconun yazdıkları ve bana anlattıkları kadarıyla hayatlarını deneyimlerini, hangi durumda ne yaptıklarını, neler hissettikleri için bazı davranışları sergilediklerini, izliyorum,ve başka kızlarımızında hayatlarını tabii, benim kızım yok ama, oğlum evlendiğinde gelinim olacak, şimdiden genç kızların hayata bakışları ve düşünce yapıları hakkında fikir edinebilirsem gelinimle aramda anlaşmazlık çıkmaz diye umuyorum.. sonuçta aramızda jenerasyon farkı olacak, ne biz onların bakış açılarına sahip olabiliriz nede onlar bizim, ama bizler büyük olarak bilgi sahibi olursak orta yol bulunur diyorum
gerçi her kişi kendi başına bir evrendir, herkes farklıdır, ama ne kadar çok insanın tecrübelerini akıl defterimize yazarsak, hayatta o kadar az üzülürüz diye düşüyorum.
başkalarının hayatına bakmak içinde, onların bizim hayatımıza bakmasına izin vermemiz gerekiyor.
yaşadıklarını ve yaşamak istediklerini yazmaya çakinme ablam burada kusursuz olduğunu düşünen kimse yok, hepimiz kendimizle yüzleşen ve varsa hatalarını kabul eden, ve bunların üzerine giden cesur insanlarız, hepinize candan ciğerden saygılı sevgiler..
Daha öncede yaşamıştık,arka arkaya aynı konular ve yeter artık dedirtecek kadar konu eklemeleri falan olmuştu eskiden...Onun için bence kararında olsun...Çünkü ben kendi adıma her araştırdığım ve bulduğum konuyu buraya eklemiyorum...Öncelikle onu bilgi süzgecinden geçirip öyle eklemeye çalışıyorum...Parapsikoloji bölümünü ben çok istemiştim,Hayal abla sağolsun açtı,halen araştırmalarıma devam ediyorum ve her forumda bulduğum konuyu eklemiyorum...
Akıncım dediğin gibi olursa burası çoşar,herkes konu eklemek adına alakasız şeylerde eklerler...Arama yapmadan,o konudan varmı diye düşünmeden ekleme yapılır...
Birde ben toplantılarda edindiğim fikre göre bazı insanlar hiç yazmıyorlar...Ama çok takip ediyorlar...Yazmaya çekinen çok kişi oluyor...
Biz gene bildiğimiz gibi ilerliyelim en iyisi:)
Stubborn
25-03-2009, 08:49
yazını tekrar okudum ..sanırım uslubum senın tarafınadn sert bı tepkı olarak algılanmıs hayal ablam anlatmıs suan ne zamanlarda cevap yazabıldıgımı ve kısa surede forumda acılan tum konuları okumaya calıstıgımı..bu forumda herkez bı bırey ve bırbırımızden farklı ınsanlarız senın ıstegıne bır tepkı vermedım eger oyle algıladıysan ozur dılerım yanlış yorumlanmıs..fakat bır konuya acıklık getıreyım..ıkıncı cevabında OT gıbı ve buna benzer bır ıkı kelıme kulanmıssın ve ben bunları anlayamadıgımı belirttim sadece okadar yoksa nende bole bı ıstek dıye asla tepkı vermem verememde cunku burası bır forum ve herkezın kendıne gore ısteklerı var ve herkesın dusuncesıne saygı duyarım..sanırım yanlıs anlaşılmısım suan acıklamıs olduguma ınanyıorum..hayal ablanında dedgı gıbı ben ne dusunuyorsam dırek soyleyen bırıyım bazen bu durum karsımdakını benı yanlış anlamasına neden olsada ben boleyım kusura bakma oldumu canım..ıyı paylaşımlar dılıyorıumm
kusura bakma oldumu canım..ıyı paylaşımlar dılıyorıumm
OLDU CANIMM ben özür dilerim ne haddime :p:s1 (8):
ben demişdim sana can abi kitle diye ama :smile (3):
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.