Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyo
Radyomuz da olabilirmi mümkünmü acaba:mshareketliifade393
Lafı Agzımdan aldın yaa :D tam bende bu konuyu sorcakdım can abiye
Radyo için henüz erken olduğunu düşünüyorum arkadaşlar. fakat harici bir panelde radyo yayını dinletebiliriz. Annemin kabul etmesine bağlı olarak
hayalayaz
24-03-2009, 10:43
özverili dj lerimiz varmı? sürekli yayın yapabilecek? ve elinde dertsiz tasasız şarkıları olan...malum kısa bir süre sonra telkinlerimiz olacak, bir yandan mutluluk telkini dinlerken diğer yandan, "anam öldü başucunda ağladım" türünden şarkılar olmaz, radyoyu hiç düşünmedim, isterim ama şu an için erken diye düşünüyorum, yünede herkes fikrini söylesin, ama baştan söyleyeyim gerekirse nonstop oyun havası çalsın, ama tek bir dertli şarkı çalmasın. hadi bakalım kolay gelsin..
gece boyunca yayın yapmak isterim :P arabeks ve fantazi tarzı sarkılar calarım tabi :p tabi tarzım dısı yani tutupda beethoven ([Only Registered Users Can See Links]) klasik bati özentisi muzikler calmam ama günümüzde dinlenen özgün pop muzikleri dinletebilirim dinlemek isteyenlere gece leri :) yani geceleri uyanık kalmak için birebirim :P tabi kabul ederseniz ablacıgım :P
hayalayaz
24-03-2009, 10:59
baştan kaybettin beni:mshareketliifade212 arabesk, fantazi türü şarkıların benim yazdığım " anam öldü başucunda ağlarım" türünde şarıkılar olduğunu düşünüyorum. hele bir diğer arkadaşlar ne dicekler bakalım.
Stubborn
24-03-2009, 11:26
Arabeksmı aman allah korusun:)) tabı zevktır ınsanlar da ama ne zevktır bı turlu anlamış degılım... bende baya genıs arsıv var arabeks harıc taeb:)) ıstersenız yardımcı olabılırım
Ben bana radyo yayını nasıl yapılır öğretirseniz şayet=) yabancı soft, slow ve indie rock yayını yaparım;)
yaa ben sabah uykuluydum calmıcam yazdım sanıyorum calarım yazmısım :D:D:D:D: calmıcam hareketli parcalar calcam ama batı özentisi muzikler calmam yazıcakdım :D
bigcii... seni daha yeni kazandık... aman haa... ne arabeski... ben 2 senedir varya hiç dinlemem...
reis kazanıp kazanmamakla alakası yok . arabeks benim felsefem acılı veya acısız arabeks fantazi muzik le büyüdüm ben dinleyip aglamak baska güzel güzel dinlemek baska elalemin batı özentisi muziklreini dinleyecegime sadece türkiyeye has bi tarz olan arabeks dinlerim daha iyi
Arabeksmı aman allah korusun:)) tabı zevktır ınsanlar da ama ne zevktır bı turlu anlamış degılım... bende baya genıs arsıv var arabeks harıc taeb:)) ıstersenız yardımcı olabılırım
tabi o senin düşüncen stubborn :s1 (8): arabeks olmadan bi hayat dusunmuyorum şimdi kendine sanatcı diyen binlerce insan var turkiyede ama o binlerce şapşal yüzünden emektar sanatcılarımız cok harcandı su anda cohu anadoluda pavyonlarda hayatlarını geçindirmeye calısıyolar misal en son kaportacı mehtap kii biz kaportacı deriz ona nie kaportacı deme cok uzun hikayesi ankara renk pavyonda sahneye cıkardı kac senedir arabeks fantazi soyler pop starı kazandı allah yuzune bakdı simdi azda olsa dile getiriyo bunları batı özentisi dinleyecegime arabeks dinlerim daha iyi
arabeks dinleyip aglamak baska bir türk muzigi dinledigini dusunup ovunmek baska !
hayalayaz
24-03-2009, 17:31
:mshareketliifade351:mshareketliifade118:mshareket liifade466 kandıramazsın beniiiii..diye bir şarkı vardı değilmi
dervişin fikri ne ise zikride o olurmuş, baaaak nasıl çıktı farkettirmeden düşündüklerin, yaaaahahahahahaha
sycocuğum ben radyoda meditasyon yaptıracak kadar öğrendiysem sen o radyoyu trt dj lerinden daha iyi çalıştırırsın..valla..( laf aramızda o radyo günlerinde can'ın saçları kirpi gibiydi..düşünün ben pc de yeniyim, maus kullanmayı doğru dürüst bilmiyorum ve radyoculuk yapıyorum.:smile (7):.tabii iki kelimede bir caaaaaaaaaaaaaaan...diye bağırıyo kadının biri..radyoyu devreye sokamıyorum, soksam bile emin olamıyorum..:smile (7):ah kuzum ah neler çekti yaaaaaaaaaa.:smile (7):
:D ya yok normalde dinlerim ama siz istemiyorsanız calmam techno ve gunumuz pop agırlıklı calarım demeye getirdim allah allah demekki elim sürsmüş yoksa wallaha bak ama tabi istemezseniz dövmüyecem sizi :D istemediler eyw derim :D ama bak olursa ilk gönüllü benim :PPp
İyi ablacım bende program yapmak isterim valla:)
hayalayaz
24-03-2009, 18:12
şimdi geldik radyo meselesine
arabesk, veya dertli şarkılar çalınmadğı sürece okey diyorum ama radyo deyip geçmeyin, geçmişte dj lerimiz 5 dakika için birbirlerine girdiler, mübarekler sanki trt de yayın yapıyorlardı, hatta ben sadece meditasyon yaptırıp çıktığım halde, sitede popüler olmak her ne demek ise benim popüler olmamı çekememişler..
şu anda aramızda yabancı yok herkes birbirinden emin, çünkü bir grup canın sitesinden geldi, diğer grup zaten benimle birlikteydi iki grubun kaynaşması kolay oldu, hepimizin geldiği yer belli herkes diğerine önyargısız yaklaştı.
ama siteye her gün yeni insanlar geliyor, şimdi bizim birbirimize davrandığımız davranmak zorunda hissetmeyecekler kendilerini, eleştirilerini can acıtacak şekilde yapacaklar, bak biggci sabahleyin bir kişi kendisiyle aynı fikirde olmadığı için kırılmış,
ben yokum falan demiş.
en son söyliyeceğim şeyi şimdi söylüyorum, bir şeye başladıkmı onu ya tam yapalım yada hiç yapmayalım.
biggci bir müddet dinleyici olarak kalsın, çünkü çok çabuk kırılıyor, çaldığı müziğe muhalefet edildiği zaman kırılabilir,radyoyu kapatabilir bende burada dumura uğramış vaziyette kalırsam çok üzülürüm.
stubborn çok çalışıyor, dolayısıyla çok yoruluyor, ve hafta sonu kendince çok haklı nedenlerle radyoda olamıyacak diye düşünüyorum,
şu ana kadar dj liğe talip olan üç kişiden geriye bir tek syco kalıyor, peki syco tek başına radyoyu ne kadar götürür?
bunlar benim düşüncelerim, sizin düşüncelerinizide bekliyorum, kendi aranızda konuşun radyoyu istiyorsanız, bir proğram yapın, bu proğramla gelin..tekrar konuşalım, yapıcı her fikre açığım.
:) talibim demiyorumki ablacıgım izin verirsen diyorum saten kişisel gelişim agırlıklı bi mekanda benim ve benim muziklerimin tutulcagını pek sanmam kırılmaya haklı olacagım konular cıkar işitmedigim laf kalmaz anlıcan ama can abimin dedigi gibi demir baş sensin sen baş djsin :VmY1EtEv3zxEqodNuT1
ben saten sendne sadece geceleri yayın yapmak için izin istemişdim ama genede en büyük sensin yani en tepedeki anlasılan bana cıkan yanıt burdan
[Only Registered Users Can See Links]
pehh bide heves yapmısdım :P şans olsa saten bende :smile (4):
Arabesk şu an bizim gibi bilinçaltını olumsuzluktan temizlemek isteyenler için iyi bir seçim değil bigci ama bazen rakı-meze çile bülbülüm çileeee diyip salya sümük ağlamakta iyi geliyo hihi:D
Kendi adıma tercihim newage sözsüz insanı alıp götüren ruhunu dinlendiren müzikler çok iyi geliyor bana..Hayal ablama kesinlikle katılıyorum olumsuz ruh halimizi olumluya çeviricek bir radyo istiyorum ben hem müzik hem sohbet hoş olurdu diyorum.
Sevgiler hepinize:Ö
Arabesk şu an bizim gibi bilinçaltını olumsuzluktan temizlemek isteyenler için iyi bir seçim değil bigci ama bazen rakı-meze çile bülbülüm çileeee diyip salya sümük ağlamakta iyi geliyo hihi:D
Kendi adıma tercihim newage sözsüz insanı alıp götüren ruhunu dinlendiren müzikler çok iyi geliyor bana..Hayal ablama kesinlikle katılıyorum olumsuz ruh halimizi olumluya çeviricek bir radyo istiyorum ben hem müzik hem sohbet hoş olurdu diyorum.
çile bülbülüm çile oynak bi şarkı degilmi ya neresine aglayım :D sizin arabeks anlayısınzla benim arabeks anlayısım bir degilki :D size göre arabeks müslüm gürses :d bana göre bergen güllü :d
bak sana 2 tene şarkı dinletiyoprum :d rakı mezeyi hazırla :D:D faceme eklemişdim dur
biri bu hüzün akşamlar çökünce
biride bu baskentli bi abimiz lise askım nerde :D
ara sıra dinleyince iyi gidiyoda müptelası olunca kötü oluyo alkolu bırakdım allaha sukur :D ama arada bi dinleyip sarkıları bende eslip ediyorum iyi geliyo :D
hayalayaz
24-03-2009, 19:50
canım ben rakı balık meze den bahsetmedimki,
o masa kurulduğunda olmaz ilaçtan başlarsın çile bülbülden çıkarsın..:smile (7):
Hayal abla ben yapmak isterim yalnız benim müzik arşivim yabancı rock ve ****l olduğu için türkçe şarkılar çalamayabilirim...Ama genel olarak sakin ve huzur verebilecek yabancı şarkılar çalarım radyoda...
Yalnız bu işi öğrenmem lazım:animation732xl9vh:
hayalayaz
24-03-2009, 22:47
Hayal abla ben yapmak isterim yalnız benim müzik arşivim yabancı rock ve ****l olduğu için türkçe şarkılar çalamayabilirim...Ama genel olarak sakin ve huzur verebilecek yabancı şarkılar çalarım radyoda...
Yalnız bu işi öğrenmem lazım:animation732xl9vh:
radyoyu öğrenmek çok zor bir şey değil, dedim ya ben öğrendikten sonra sen öttürürsün. türkçe şarkılar çalman gerekmiyor, genel beğeniye cevap verecek olanlar ve huzur verecek olanlar yeterlidir. diye düşünüyorum.
radyo proğramını kuruyorsun, sana bir şifre veriliyor. yayın yapacağın zaman şifreyi girip yayını başlatıyorsun, işin beni manyağa çeviren kısmı, konuşmaya başlıyorum, benim konuştuğum cümle radyoya 2-3 saniye sonra yansıyor, ben bir türlü buna alışamamıştım, her seferinde yayına girmedim sanıp can'ı delirme noktasına getirmeyi başarıyordum..dur bakalım can'la bir konuşalım.
arkadaşlar ortak kararsa ben de uyarım ama hepimizin zevkleri farklı arabesk ve yabancı müzik tarzım değil mesela benim de.oldukça karışık zevkler var tabi ama bilmem bence radyo olayı olmasa da olur siz bilirsiniz.
radyoyu öğrenmek çok zor bir şey değil, dedim ya ben öğrendikten sonra sen öttürürsün. türkçe şarkılar çalman gerekmiyor, genel beğeniye cevap verecek olanlar ve huzur verecek olanlar yeterlidir. diye düşünüyorum.
radyo proğramını kuruyorsun, sana bir şifre veriliyor. yayın yapacağın zaman şifreyi girip yayını başlatıyorsun, işin beni manyağa çeviren kısmı, konuşmaya başlıyorum, benim konuştuğum cümle radyoya 2-3 saniye sonra yansıyor, ben bir türlü buna alışamamıştım, her seferinde yayına girmedim sanıp can'ı delirme noktasına getirmeyi başarıyordum..dur bakalım can'la bir konuşalım.
İlla konuşmak gerekiyormu:) konuşma olmasa olmazmı=)
hayalayaz
24-03-2009, 23:32
İlla konuşmak gerekiyormu:) konuşma olmasa olmazmı=)
konuşma olmasada olur, ama araştırdık ücretsiz radyo sağlayıcıları güvenilir değil. can radyo host'u için araştırma yapıyor.
Sycorox bu işi iyi yapacak gibi geliyo bana kesinlikle...
Bigci kızma emi:love0072:
furinia nie kızıyımki :D İstenmedigim bi şeye alınmak yada Kızmak Gibi bi huyum yok :P
Biz bir aralar saykoyla Candan geceleri yapardık ve beni çok etkilerdi geçenlerde dinledim artık eski etkiyi bırakmıyor .Buradan yapacağınız yayın nasıl olur bilemem ama ben bir süre müzik dilemeyi bile erteledim eğer içinizde temizlik veya arınma yapıyorsanız dervişler gibi biraz inzivaya çekilmelisiniz.Ben bu konuya çok dikkat ettim ,dinlediğim şarkıları bir gözden geçirdimde ne çok olumsuzluk içeren kelime barındırıyor ve neçok telkin veriyor .Bencede bir süre radyo yayını olmasın .
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.