Orijinalini görmek için tıklayınız : Kitap yükleme..
E-Kitap bölümüne arsivimizde olan kitaplari yükleyebilsek ne kadar iyi olurdu böylece isteyen arkadaslar birbirlerinin arsivlerinden faydalanirlardi.. Ben bir iki sefer denedim ama dosya büyüklügünden dolayi kabul olmadi acaba buna bir cözüm bulabilir miyiz ?? :mshareketliifade226
hayalayaz
24-03-2009, 02:45
yarın can'nı canından bezdiririm merak etme.. :mshareketliifade478 ask ta bunu yapmak istiyordu bildiğim kadarıyla, ben halloldu sanıyordum..yarın olsun hayır olsun..:mshareketliifade478
Eklenti olarak değil ama herhangi bir upload (dosya yükleme) sitesine yükleyerek linkini burada arkadaşlarımızla paylaşabilirsiniz. Bana ortalama bir kitap büyüklüğünü söylerseniz hesaplayıp eklenti olarak eklenebilirliğini de ayarlayabilirim...
Örnek Dosya Yükleme Siteleri : (Benim en sık kullandığım sıra ile)
[Only Registered Users Can See Links]
Ikinizede ilgilendiginiz icin cok tsk ler.. Canbey mesela benim dün yükelemek istedigim kitap 137 KB kadardi ama 97 ye kadar izin verdi eklenti dügmesi.. Eger olmaz derseniz yani sistem acisindan o zaman senin dedigin gibi de yapmamiz mümkün demek ki.. Saol yardimlarin icin..
Rar ve Zip uzantılı sıkıştırılmış dosyaların yüklenme sınırı arttırılmış en fazla 4,7 MB lık dosya yüklenebilmektedir.
Aynı şekilde pdf uzantılı acrobat reader ile açılabilen ebook dosyaları içinde maksimum 4,7 MB dosya yükleyebilmektesiniz.
Saygılarımla
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.