PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : axi22'nin çekim yasasıyla başardıkları :))

axi22
26-09-2011, 17:13
Merhaba arkdaşlar,
Biliyorsunuz okulun 2. haftası bugün.. 2. haftada sınıfım 3 kere değişecekti..Hepsini 1 gün öncesinden söylediler..Bende her gece sınıfımın aynı olduğunu imgeledim.. ilk değişiklikte oldu..hadi buna tesadüf desen :) 2. sindede oldu.. gerçekten çekim yasasını gerçekleştirdiğimi anladım.. 3. sünde ise ben ve sevdiğim 2 arkadaş geri gelsin dedim.. o iki arkadaş ve bende listede 11-D sınıfında (kendi sınıfımda) görünce iyice sevindim.. arkadaşa önceden söyledim "sen bizim sınıfa geliceksin görürsün :)" dedim oda nasıl olacak müdürle falanmı konuşacan ? dedi müdür artık izin vermiyor biliyorsun dedi tmm görürsün dedim ve ertesi gün listede görünce çok şaşırdı.. bende paylaşayım dedim..(:

hayalayaz
26-09-2011, 17:20
tebrik ederim...demekki neymişşş, kendi özgün çekimlerimizi yaratacakmışız... kopyacılık yapmayacakmışız...sen şu linkteki her konuyu, her mesajı bi oku ve kendine uyarla bakiiim..
bundan sonra yaptığın tüm çekimleri buraya yaz.. derli toplu olsun..aradığın zaman hemen bulursun.. istersen buranın başlığınıda axi22'nin çekim yasasıyla başardıkları yapalım..olurmu

şu linkceez ([Only Registered Users Can See Links])

axi22
26-09-2011, 17:23
Anladım abla bu konu böyle kalsın ayrıca kablumbağamın sol yanağının şişikliği tamamen indi sağ yanağı hala davul gibi orasıda inecek yakında ...:)

axi22
26-09-2011, 17:25
Böyle kalsın derken tmm değiştirelim axi22 nin başarıları diye yanlış anlama :)

hayalayaz
26-09-2011, 17:26
Anladım abla bu konu böyle kalsın ayrıca kablumbağamın sol yanağının şişikliği tamamen indi sağ yanağı hala davul gibi orasıda inecek yakında ...:)

rıfkıyı bu gün ayağa kaldırırız merak etme..enerjiyi sünger gibi çekiyor köftehor...

axi22
26-09-2011, 17:28
Nese ben kapatıyorum ödevler varda akşam açabilirim belki :D

axi22
26-09-2011, 21:05
Sıkılıyorum ya ne yapmam lazım :D sıkılmamı engellemek için ne image edeyim :D

delican
26-09-2011, 21:35
çok özür dilerim ama image yerine imge desen.. yani gerçekten yanlış anlama kötü bir amacım yok ama image yazman bana çok antipatik geliyoor.. :love0073:

hülyaa
26-09-2011, 23:42
Sıkılıyorum ya ne yapmam lazım :D sıkılmamı engellemek için ne image edeyim :D

Çok neşeli olduğun anılarını hatırla..mutlu olduğun anın duygusunu imgele..ve aynı duyguyu kendine çektiğini düşün..yüzünde ki tebessümü unutma..ve mutlaka tebessüm et..sıkıntın çabucak geçecektir..:)

Mahir
27-09-2011, 09:32
Ders çalışırken sıkılıyorsan

Yabancı bir müziği sonuna kadar aç (müzik hareketli olsun, hevyme-tal tercihimdir.) kitabını defterini masaya koy direk derse dal.

ilk gün sıkılsan da devam et kafanı dersten kaldırma aklın başka yöne gidecektir veya şarkıya dalacaktır tut getir onu dersin başında ruhsal olarak ta kal ve bunu her gün aynı saatte yap bir kaç gün içinde ders çalışmadığında vicdanında bir azap duyacaksın ve ders çalışarak rahatlayacaksın

Emin ol Yüzde yüz çalışıyor bu.

ben tamamı osmanlı cümlelerinden oluşan yaklaşık 1500 sayfalık Vergi Mevzuatını uzmanlık sınavında başarılı olmak için bu sistemi kullandım 2 ay çalışarak 86 puan alarak Uzman oldum.

Denedim oldu

Sende de olacak.

Başarılar kardeşim.

gizdüşüm
27-09-2011, 10:09

Yabancı bir müziği sonuna kadar aç (müzik hareketli olsun, hevyme-tal tercihimdir.) kitabını defterini masaya koy direk derse dal.

ilk gün sıkılsan da devam et kafanı dersten kaldırma aklın başka yöne gidecektir veya şarkıya dalacaktır tut getir onu dersin başında ruhsal olarak ta kal ve bunu her gün aynı saatte yap bir kaç gün içinde ders çalışmadığında vicdanında bir azap duyacaksın ve ders çalışarak rahatlayacaksın

ben tamamı osmanlı cümlelerinden oluşan yaklaşık 1500 sayfalık Vergi Mevzuatını uzmanlık sınavında başarılı olmak için bu sistemi kullandım 2 ay çalışarak 86 puan alarak Uzman oldum.

Denedim oldu

Sende de olacak.

Başarılar kardeşim.

aynı yöntem ile sadece yabancı hareketli müzikle geceleri ders çalışıyordum. Gerçekten çok etkili ;) Nefret ettiğim sayısalda da çok etkiliydi

axi22
27-09-2011, 16:13

Denedim oldu

Sende de olacak.

Başarılar kardeşim.

Ha tmm anladım yorumu değiştiriyorum bugün denedimde gördüm faydasını dediğini uugulucam.. saol.. :)

axi22
27-09-2011, 16:16
Bugün 2 tenefüs öncesinden sınıfların değişeceğini yine söylediler bende arkadaşlara dedim 3ümüzde aynı sınıftayız diye yine inanmadılar 2 ders ve tenefüs boyunca hiç birşey dinlemedim tenefüse çıkmadım sürekli listede aynı olduğumuzu imge ettim 2. tenefüste sınıf düzenlemeleri yapacaktı müdür yardımcısı yine 3ümüz aynı sınıftayız : ) bizimkiler buseferde çok şaşırdı bana gelmiş "olm bu müdür yardımcısı senin babanmı" falan diye şaşırma havalarına giriyorlar ayrıca bu tamamen çekim yasası.. :)

Sev'gi
27-09-2011, 17:48
Bugün 2 tenefüs öncesinden sınıfların değişeceğini yine söylediler bende arkadaşlara dedim 3ümüzde aynı sınıftayız diye yine inanmadılar 2 ders ve tenefüs boyunca hiç birşey dinlemedim tenefüse çıkmadım sürekli listede aynı olduğumuzu imge ettim 2. tenefüste sınıf düzenlemeleri yapacaktı müdür yardımcısı yine 3ümüz aynı sınıftayız : ) bizimkiler buseferde çok şaşırdı bana gelmiş "olm bu müdür yardımcısı senin babanmı" falan diye şaşırma havalarına giriyorlar ayrıca bu tamamen çekim yasası.. :)

ahahahah puha
baban mı puha
benim torpilim var deseydin kihkih
bkz. Evrenden Torpilim Var

bu arada tebrik ederim arkadaşım... süpersin :)

axi22
27-09-2011, 19:54
ahahahah puha
baban mı puha
benim torpilim var deseydin kihkih
bkz. Evrenden Torpilim Var

bu arada tebrik ederim arkadaşım... süpersin :)
Teşekkür ederim.. Ayrıca sınıflar 4 kere üst üste değişti bizim haberimiz olmamıştı 1 gün öncesinden söyledi müdür yardımcısı bende o 1 gün önceki geceden yaptım bu imgelemeyi ama son sınıf değişmesinde 2 tenefüs öncesinden yaptım haha xD benim müdür ile değil evrenle torpilim var denilmesi lazım :)

axi22
30-09-2011, 16:40
Birşey daha var yine dün sınıfların değişeceğini yine söylediler ben gene sevdiğim o 2 arkadaşla aynı sınıftayım ayrıca sevmediğim 2 arkadaşıda başka bir sınıfa gönderdim :)

Sev'gi
30-09-2011, 16:44
Birşey daha var yine dün sınıfların değişeceğini yine söylediler ben gene sevdiğim o 2 arkadaşla aynı sınıftayım ayrıca sevmediğim 2 arkadaşıda başka bir sınıfa gönderdim :)

Sizin okul nasıl bişey yaaa kihkih
adı ne sizin okulun çok merak ettim kihkih

axi22
30-09-2011, 17:18
Sizin okul nasıl bişey yaaa kihkih
adı ne sizin okulun çok merak ettim kihkih Kipa anadolu işte :)

dilekyolu
01-10-2011, 01:49
Seni kutluyorum ax22.Çok başarılı bir genç olacaksın.

axi22
01-10-2011, 16:20
Seni kutluyorum ax22.Çok başarılı bir genç olacaksın. Teşekkür ederim ablacım sizi tanımıyorum yaptıklarınızı başardıklarınızı bilmiyorum ama hedefleriniz ve yapacaklarınız için sizede başarılar diliyorum..

axi22
01-10-2011, 16:22
Çekim yasası ile eğleniyorum. Facede mynet çanak okey var oradan istediğim okey taşını imgeliyorum.Karşıdaki adam istediğim taşı bana atıyor veya taş çekerken istediğim taş geliyor :) herzaman olmuyor ama azıcık zaman oldummu mutlaka gerçekleşiyor :)

hayalayaz
01-10-2011, 16:27
facede mynet çanak oynadığını ailen biliyormu...

axi22
01-10-2011, 16:33
facede mynet çanak oynadığını ailen biliyormu...
Onu bilmesimi lazım? herkez oynuyor o oyunu..Zaten bir ara göstermiştim oynadığımı. Ama nedenki? Okey oyunu alttaraflı ne gibi sakıncası var acaba ?

hayalayaz
01-10-2011, 16:47
Onu bilmesimi lazım? herkez oynuyor o oyunu..Zaten bir ara göstermiş oynadığımı. Ama nedenki? Okey oyunu alttaraflı ne gibi sakıncası var acaba ?

bu tür oyunların aynı zamanda ve parayla oynandığında kumar olduğunu biliyormusun??? ayrıca senin gibi akıllı ve zeki bir çocuğun okey veya benzeri oyunlarla vakit geçirmesine çok şaşırdım :mshareketliifade385 ben seni sadece gelişmek için çare arayan gençlerden biri sanmıştım...:mshareketliifade385

axi22
01-10-2011, 18:05
bu tür oyunların aynı zamanda ve parayla oynandığında kumar olduğunu biliyormusun??? ayrıca senin gibi akıllı ve zeki bir çocuğun okey veya benzeri oyunlarla vakit geçirmesine çok şaşırdım :mshareketliifade385 ben seni sadece gelişmek için çare arayan gençlerden biri sanmıştım...:mshareketliifade385
Okeye kumar demeyelimde bence insnaların boş zamanlarında oynadığı eğlenceli bir oyundur.Ben para ile oyun oynamam biliyorsun.Bu çanak okeyi annemde oynuyor.Ben tabiki kendimi geliştirmek için çare arayan bir kişiyim kendimi geliştirmeye çalışırım.Okey oyunu hakkında böyle düşünmenize şaşırdım açıkcası.
:mshareketliifade385

hayalayaz
01-10-2011, 18:08
evet haklı olabilirsin, çocuklar olarak babaların ve annelerin yaptığı her şeyin doğru olduğuna inandığımızı düşünecek olursak.. haklısın... peki annen kendi oynadığı oyunu seninde oynadığını biliyormu??

axi22
01-10-2011, 18:10
Zaten ben ona göstermiştim bu oyunu :) hiç oynadınızmı bilmiyorum ama 10 yaşındaki çocuklarda oynuyordu 55 yaşındaki insanlarda oynuyordu boş zamanında insan nasıl müzik dinlerse buda onun gibi birşey diye düşünüyorum

axi22
01-10-2011, 18:12
Açıkçası ben online oyunları oynamıyorum siz onları bir görseniz nasıl bağımlı yaptığını o oyun için o oyuna para yatırmak zorunda kalıyorsun hayatını resmen o oyuna bağlıyorsun okey daha nedirki yani..:)

hayalayaz
01-10-2011, 18:23
Zaten ben ona göstermiştim bu oyunu :) hiç oynadınızmı bilmiyorum ama 10 yaşındaki çocuklarda oynuyordu 55 yaşındaki insanlarda oynuyordu boş zamanında insan nasıl müzik dinlerse buda onun gibi birşey diye düşünüyorum

anladım axiciğim, annen biliyor ve onaylıyorsa söylenecek hiç bir şey yok...

dilekyolu
01-10-2011, 18:23
ax22 çok merak ettim seni.Alem çocuksun bari okey oynarken kulaklıkla telkin dinle mesela konsantrasyon telkinini dinle sonra derse otur belki okeyinde faydası olur.

axi22
01-10-2011, 19:03
ax22 çok merak ettim seni.Alem çocuksun bari okey oynarken kulaklıkla telkin dinle mesela konsantrasyon telkinini dinle sonra derse otur belki okeyinde faydası olur. Konsantrasyon telkin derken ?

axi22
01-10-2011, 19:26
Konsantrasyon telkin derken o ne oluyor ? şu birkaç gün boyunca ders çalışırken müzik dinleme işindenmi bahsediyorsunuz ?

hayalayaz
01-10-2011, 19:49
Konsantrasyon telkin derken o ne oluyor ? şu birkaç gün boyunca ders çalışırken müzik dinleme işindenmi bahsediyorsunuz ?

axi eft den sonra telkin konusunu araştır... çok ilginç bulacağından eminim... bana göre düyanın en ilginç konusu...iki cümleyle anlatılacak gibi değil...

axi22
01-10-2011, 22:29
axi eft den sonra telkin konusunu araştır... çok ilginç bulacağından eminim... bana göre düyanın en ilginç konusu...iki cümleyle anlatılacak gibi değil... Googleden telkin nedir diyemi araştırayım ?

filiz
01-10-2011, 22:35
Googleden telkin nedir diyemi araştırayım ?
[Only Registered Users Can See Links]

Bu sayfadan bakabilirsin. Net te de arastırabilirsin. Telkin nedir diye yazdığında çıkıyor :)

axi22
01-10-2011, 22:38

Bu sayfadan bakabilirsin. Net te de arastırabilirsin. Telkin nedir diye yazdığında çıkıyor :) Ablacım ordan hangi konuya bakacağımı bilemedim ben en iyisi googleden bakayım..

axi22
01-10-2011, 22:48
Telkin isteyiniz falan diyorlar ayrıca ne için telkin isticez derse konsantre içinmi nerden nasıl isticez o verdiğin linkte en alttaki hayal ablanın anlattığı konuya baktımda tam olarak ne yapacağımı anlamadım..

hayalayaz
01-10-2011, 22:48
Ablacım ordan hangi konuya bakacağımı bilemedim ben en iyisi googleden bakayım..

çocuk.... o kategorideki tüm konuları oku... hey yarabbim...başıma çocukları gönderdin...ses etmedim galiba geçmişte bi şeyleri eksik bıraktım şimdi tamamlamam gerekiyor dedim... ama lüffen yardım et yaaa... :bitik benmi annatamiooom:bitik...napamioooommmm... bilemioooommmm.:bitik

help meee.:bitik

axi22
01-10-2011, 22:52
Yahu okuruz okumasına hep paradan falan bahsediyor benim para ile işim olmazki mp3 leri falan para ile satılıyor diyor birde intennetten azıcık bakayım en iyisi

hayalayaz
01-10-2011, 22:54
e. iyi bak madem..:)

leylla1
01-10-2011, 22:55
çocuk.... o kategorideki tüm konuları oku... hey yarabbim...başıma çocukları gönderdin...ses etmedim galiba geçmişte bi şeyleri eksik bıraktım şimdi tamamlamam gerekiyor dedim... ama lüffen yardım et yaaa... :bitik benmi annatamiooom:bitik...napamioooommmm... bilemioooommmm.:bitik

:throw ve alkis

axi22
01-10-2011, 22:57
Baktım nedemek istediğini anladımda bana düşen görev nedir hala onu çözemedim ay bulmaca gibi yaa :|

hayalayaz
01-10-2011, 23:08
Baktım nedemek istediğini anladımda bana düşen görev nedir hala onu çözemedim ay bulmaca gibi yaa :|

bak şimdi axi'm bi tanem...sitede arama penceresine telkin nedir yaz.. bilinçaltı nedir yaz.. mutlaka sana okuyacağın ve konuyu açıklayan bir şey çıkar.. hatta bırak şimdi telkini...sırasıyla gidelim konunun üzerine bilinçaltı nedir'i ara ve oku olurmu çocuğum..

axi22
01-10-2011, 23:10
bak şimdi axi'm bi tanem...sitede arama penceresine telkin nedir yaz.. bilinçaltı nedir yaz.. mutlaka sana okuyacağın ve konuyu açıklayan bir şey çıkar.. hatta bırak şimdi telkini...sırasıyla gidelim konunun üzerine bilinçaltı nedir'i ara ve oku olurmu çocuğum.. Peki yapıcam ama ben bilinçaltının ne olduğunu biliyorum..Bazı teknik falan anlatıyorsa bakıyım şimdi..

hayalayaz
01-10-2011, 23:15
Peki yapıcam ama ben bilinçaltının ne olduğunu biliyorum..Bazı teknik falan anlatıyorsa bakıyım şimdi..

teknik falan yok...sen emeklemeden koşmak istiyorsun..oku bakiiiiiimmm bilinçaltını ve öğren sular seller gibi.

yalebbbbiiiimmmm:0501:

leylla1
01-10-2011, 23:17
Peki yapıcam ama ben bilinçaltının ne olduğunu biliyorum..Bazı teknik falan anlatıyorsa bakıyım şimdi..

canım benim ya, olacak birşeyler...:73e4317106059nd:

Hayal Hanım, sayenizde birkaç seviye aşmış gibi hissediyorum, candan yürekten kutluyorum, bana da şu sözleri söyletti sabrınız...tabii küçüğün içinde de var aslında da... olacak olacak :)

axi22
01-10-2011, 23:20
Şuan konulara bakıyorum..İşin zorluğu okuyup anlamaya çalışmak değil düzgünce açıklayan konu bulmak..:)

hayalayaz
01-10-2011, 23:20
canım benim ya, olacak birşeyler...:73e4317106059nd:

Hayal Hanım, sayenizde birkaç seviye aşmış gibi hissediyorum, candan yürekten kutluyorum, bana da şu sözleri söyletti sabrınız...tabii küçüğün içinde de var aslında da... olacak olacak :)

onlar buraya boşuna gelmedi diye düşünüyorum leylacım.. artık onlarmı bizden öğreniyor??? biz'mi onlardan??? göreceğiz... tamamlayacağız puzzleyi

hayalayaz
01-10-2011, 23:23
Şuan konulara bakıyorum..İşin zorluğu okuyup anlamaya çalışmak değil düzgünce açıklayan konu bulmak..:)

sen her konuda... seni kolayca sonuca götürecek teknik arıyorsunda ondan beğenmiyorsun konuları..ama emin ol şu anda bende aynı arayış içindeyim ve bulamıyorum galba ikimizde sabırlı olmayı öğreniyoruz bu gece... bulduğun konuları oku bakiiim burun kıvırmadan...:mel3

axi22
01-10-2011, 23:24
Mutlaka vardırda arama yerinden ara ara gerçek tanım ve nasıl yapacağını anlatan bir konu bulamıyorum sanki 100 km lik bir labirentin sonunu arıyorum... :|

leylla1
01-10-2011, 23:27
onlar buraya boşuna gelmedi diye düşünüyorum leylacım.. artık onlarmı bizden öğreniyor??? biz'mi onlardan??? göreceğiz... tamamlayacağız puzzleyi

kesinlikle katılıyorum size...burada ezberlerimiz bozuluyor diye düşünüyorum...bir bakıyorum ki ummadığım biri ya da bir konu bende bir fark yaratmış...

teşekkürler...:trrrt

axi22
01-10-2011, 23:29
kesinlikle katılıyorum size...burada ezberlerimiz bozuluyor diye düşünüyorum...bir bakıyorum ki ummadığım biri ya da bir konu bende bir fark yaratmış...

teşekkürler...:trrrt Ablacım ben şuan kocaman akdenizin sahillerinde mor bir kum tanesi arıyorum...:) sen beni bir dürt sars birşey yapta çekeyim kendime o kum tanesini :) vallaha ne yapmam gerektiğini açıklayan konu yok ya... : (

hayalayaz
01-10-2011, 23:33
bak ben senin yerinde olsaydım başlığında bilinçaltı yazan her konuya girip okurdum ana sayfada bilinçaltı kategorisi var...oraya gir ve dediğimi yap...

ama öğrenmek istemiyorsan söyle saygı gösterip kendi işime döneyim olurmu ablam... bir sitede bir konu için kategori açılmışsa orada bir insanı konu hakkında aydınlatacak bilgide mevcuttur...

şimdi bana gerçekten samimi bir şekilde söyle konularımızla ilgileniyormusun yoksa sen burada bizile birlikte olmak içinmi geliyorsun.. her iki halde de sana saygım sonsuz...:) ama burada sizinle birlikte olmak için geliyorum dediğin zaman yetiştirmek zorunda olduğum işlere dönerim.. seninde yakandan düşerim..:)

axi22
01-10-2011, 23:36
bak ben senin yerinde olsaydım başlığında bilinçaltı yazan her konuya girip okurdum ana sayfada bilinçaltı kategorisi var...oraya gir ve dediğimi yap...

ama öğrenmek istemiyorsan söyle saygı gösterip kendi işime döneyim olurmu ablam... bir sitede bir konu için kategori açılmışsa orada bir insanı konu hakkında aydınlatacak bilgide mevcuttur...

şimdi bana gerçekten samimi bir şekilde söyle konularımızla ilgileniyormusun yoksa sen burada bizile birlikte olmak içinmi geliyorsun.. her iki halde de sana saygım sonsuz...:) ama burada sizinle birlikte olmak için geliyorum dediğin zaman yetiştirmek zorunda olduğum işlere dönerim.. seninde yakandan düşerim..:) Şuan oluşturduğum ç.y düşüncesinin kısa sürede gerçekleşmesi için elimden ne geliyorsa yaparım.. dikkatimi çekecek hangi konu varsa okurum ama hiç bulunamıyorsa gerçekten kum tanelerini saymak gibi birşeyse açıksası orasınıda bakamam ama bilinçaltı katagorisini inceleyim birşey çıkarsa yazarım..teşekkürler..

leylla1
01-10-2011, 23:37
Ablacım ben şuan kocaman akdenizin sahillerinde mor bir kum tanesi arıyorum...:) sen beni bir dürt sars birşey yapta çekeyim kendime o kum tanesini :) vallaha ne yapmam gerektiğini açıklayan konu yok ya... : (

Hayal Öğretmenim gereken herşeyi sana söylüyor axi22...gerçekten öğrenmek istiyorsan kulağını gözünü öğretmeninden ayırma derim...ben öyle yapıyorum, faydasını da görüyorum...yavaş yavaş yoluna girer öğrenme sürecin, ne kadar şanslı olduğunu da göreceksin öğrendikçe...kolay gelsin genç:)

axi22
01-10-2011, 23:42
Teşekkür ederim.. Meditasyon yapmanın faydasını gördümde 0 durumuna gelmek falan ben doğru diyafram nefesini almasını çok iyi biliyordum geçen sene kekemelik sorunum vardı onu düzeltmiştim doğru nefes almayı falan öğrettiler bilmiyorum aklıma geldide yazdım doğru diyafram nefesini almayı biliyorumda belki birşeyde faydası olur diye düşündüm...?

axi22
01-10-2011, 23:43
Yarın erken kalkmam lazım ya yarın devam ederim iyi geceler hepinize ablalar-arkadaşlar...

hayalayaz
01-10-2011, 23:55
tamam kuzu sen git yat, bende düşüniiim bakayım, aslında varya şu bilinçaltı denen şeyi suar seller gibi okusan sedef rengi kum tanesi bile bulcan ama..sabrın yok benim gibi.. hemen olsun istiyon.. da...öğrenmeden olmuyo ki kaaaardeşim.. :)

axi22
02-10-2011, 12:54
tamam kuzu sen git yat, bende düşüniiim bakayım, aslında varya şu bilinçaltı denen şeyi suar seller gibi okusan sedef rengi kum tanesi bile bulcan ama..sabrın yok benim gibi.. hemen olsun istiyon.. da...öğrenmeden olmuyo ki kaaaardeşim.. :)Nevarmış bukadar bilinçaltı denen şeyde çok merak ettim ama konu yok ya eğer bulunması gerçekten zor birşeyse bence boşa vakit kaybetmeyelim sizide işinizden tutmayım.

axi22
02-10-2011, 12:55
Şimdi müzikle beraber ders çalışacam ama kaç dk yapmam lazım bu şekilde ?

hayalayaz
02-10-2011, 13:01
axi bu işlerin belli bir reçetesi yok..aç müziği dinle ve kendi dakikanı bul..

delican
02-10-2011, 13:02
Nevarmış bukadar bilinçaltı denen şeyde çok merak ettim ama konu yok ya eğer bulunması gerçekten zor birşeyse bence boşa vakit kaybetmeyelim sizide işinizden tutmayım.

bilinçaltı gerekten harika bir şey..

belki aradığın bilgileri daha kolay bu konuda bulabilirsin.. bu konuyu inceledikten sonraa çok daha net fikir sahibi olabilirsin..

sevgiler..

axi22
02-10-2011, 13:07
O konuya bakmıştım o kitabımı alayım ?

axi22
02-10-2011, 13:09
Hmm önemliymiş dikkatimi çekti almak lazım o kitabı..

delican
02-10-2011, 13:10
konuda zaten bilinmesi gereken bir çok şeyi gülçin ablam yazmış.. ama kitabı okuyup kendi notlarını alsan hiç de fena olmaz.. ben öyle okudum çünkü.. küçük bir defterin ön kısmına nedir ne değildir küçük küçük notlar almış.. arka kısmına da içindeki olumlamamları yzmıştım sağlık için para için yeni bir ev almak için gibi olumlamalar vardı kitapta...kii nasıl desem ders çalışır gibi okumalısın..

axi22
02-10-2011, 13:18
Çok isterimde almak işimize gelirmi bilemiyorum :( babam zaten karşı böyle şeylere intennette anlatan yazıları veya kitabın özeti falan varmıdır ona birde bakayım..

delican
02-10-2011, 13:22
hemen böyle olumsuzluk üretme.. aldım gitti diye düşün.. harçlıklarından her gün bir milyon artırsaan yirmi günde kitap senin... : ) : )

ama dediğim gibi konuda zaten kitapta bir çok alıntı var.. onları bir oku önce.. bilgiler ytmezse al.. : )

olumsuzluk üretme.. nerde kaldı çekim yasasıı hıı de bakayım.. : )

axi22
02-10-2011, 13:35
hemen böyle olumsuzluk üretme.. aldım gitti diye düşün.. harçlıklarından her gün bir milyon artırsaan yirmi günde kitap senin... : ) : )

ama dediğim gibi konuda zaten kitapta bir çok alıntı var.. onları bir oku önce.. bilgiler ytmezse al.. : )

olumsuzluk üretme.. nerde kaldı çekim yasasıı hıı de bakayım.. : ) Olumsuluk ürememde :) kitabı almasına alırımda dediğim gibi alsamda bizim peder karşı çıkacak ala ala bunumu aldın falan diyecek.Diyecek diye şuan Ç.Y oluşturduğuma bakma secret filmini seyrettirdiğim zaman zaten onları kafamdan silmek için uğraşıyor.

Neden bir insan üzgünken diğeri mutludur?

Neden bir insan korkak ve endişeliyken diğeri inanç ve güven doludur?

Neden bir insan amansız olduğu söylenen bir hastalıktan kurtulurken diğeri iyileşemez?

Neden bir insanın güzel, lüks bir evi varken diğeri derme çatma bir yerde yaşamak zorundadır?

Neden bir insan tam bir başarı örneğiyken diğeri sefil haldedir?

Neden bir konuşmacı ilgi çekici ve son derece popülerken, diğeri sıradan ve sönüktür?

Neden bir insan işinde ya da mesleğinde bir dehayken, diğeri hayatı boyunca hiçbir şey yapmadan ya da başarmadan düşe kalka yürümeye çalışır?

Neden bu kadar fazla hoşgörülü ve ahlaklı insan zihnindeki ve bedenindeki olumsuzlukların acısını çekiyor?

Neden ahlaksız pek çok kişi başarılı, zengin ve sağlıklı olup bunun keyfini çıkarıyor?

Neden bir insan mutlu bir evlilik sürerken diğeri evliliğinde mutsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyor?

Bu soruların yanıtı, bilinç ve bilinçaltınızın işleyişinde gizli olabilir mi?

Kesinlikle evet.

Burada bana anlatılmak istenen bumu ? yoksa o konunun yorumlarınamı biraz bakayım ?

birşey daha söylicem şimdi yaklaşık 45 dk dır kimya okuyorumda bu müzikle okumaları her gün aynı saatte yapmamız şartmı ? benim genelde çalışma saatlerim farklı olurda işlerimiz hep değişiyor çünkü..

axi22
02-10-2011, 13:37
sayfa 2 de Gülçin abla uzun uzun birşeyler anlatılmış onu okucam galiba..?

axi22
02-10-2011, 13:45
Şimdi onu okuyorum aradığım şeyi buldum heralde şimdilik biryerine kadar okudum devam edicem o okuduğum yere kadar anladığım kadarını özetleyeyim..

Bir olay bir şey bilinçaltımıza yerleştiği zaman o şey gerçekleşecektir anlamına gelir.O şeyi bilinçaltımıza yerleştirmek için gerçekten yürekten istemek ve yürekten inanmam gerekir.Ozaman bilinçaltımıza yerleşir. şimdilik anladığım kadarıyla bu daha devam ediyorum..

hayalayaz
02-10-2011, 13:47
çekim yasasının gerçekleşmesi için eylem şart...bak eyleme geçtin aradın ve istediğinide buldun.. uygulama teknikleri..e, kolay gelsin..

axi22
02-10-2011, 13:48
Bilinçaltıma şunları yerleştirmem lazım,
Kablumbağam çok sağlıklı olacak, sağ yanağındaki şişiklik indiği gibi sol yanağındakide inecek

Dersleri rahatlıkla anlıyorum.Soruları çok rahat yapıyorum.Hoca ne anlatsa anında anlıyorum. Evet bilinçaltının önemli birşey olduğunu şimdi anladım heralde..

hülyaa
02-10-2011, 13:59
Bilinçaltıma şunları yerleştirmem lazım,
Kablumbağam çok sağlıklı olacak, sağ yanağındaki şişiklik indiği gibi sol yanağındakide inecek

Dersleri rahatlıkla anlıyorum.Soruları çok rahat yapıyorum.Hoca ne anlatsa anında anlıyorum. Evet bilinçaltının önemli birşey olduğunu şimdi anladım heralde..

şöyle olursa daha iyi:)

kaplumbağam çok sağlıklı..
sağ yanağında ki şişliğin indiği gibi..sol yanağında ki şişlikte indi..
diğerlerini zaten şimdiki zamanla kullanmışsın:)

axi22
02-10-2011, 14:00
şöyle olursa daha iyi:)

kaplumbağam çok sağlıklı..
sağ yanağında ki şişliğin indiği gibi..sol yanağında ki şişlikte indi..
diğerlerini zaten şimdiki zamanla kullanmışsın:) Peki öyle değiştiririm.Şimdi bana düşen görev bu olumlamayı bilinç altımıza yani kafamızın bir köşesine kazımanın en kolay tekniğini bulmak hadi hayırlısı inşallah kısa sürede bulurum...:)

axi22
02-10-2011, 14:10
Okudum tüm yazıları galiba bana düşen şu (siz doğru yanlış deyin veya düzelme yapın)

Bir olumlamayı bilinçaltıma yerleştirmek için onu yürekten istemem lazım ve gerçekleşmesi için yürekten inanmam lazım.Bunu hergün yaptımmı zaten bilinçaltıma yerleşir (yani ben öyle düşündüm) bumudur bana düşen görev? (bilinçaltının kanıtlarını kendim keşfettim.. ben kekemeyken sürekli k harfi ve b harfi ile başlayan sözcüklerde takılırdım.ve hep ben k ve b lerde çok takılıyorum diye kendimi etiketlemiştim oda bilinçaltıma yerleşmişti)

newcan
02-10-2011, 14:22
axe şu kekemeliği biraz anlatsana artık kalmadı sanırım..

sorma nedenım benim kızımda bazı harflerde takılıyor. okullar açıldıgından beri fazlaca takılıyor. ben onu yazdan beri kulakburun bogazcıya goturdum.ilk teshıs orada yapılırmış. normal dedi.psikiyatrist bakıyor su anda.okumayı ogrenınce gecer dedi.

sen nasıl aştın ablacım. veya neden olan şeyi keşfedebildin mi.....bu benim için önemli çünkü bir anne olarak fazla mükemmeliyetçiyim. geç farkettim.ama bir nedende astım hastalığında kullandıgı aşırı kortizon yuklu ılaçlar veya hastane tedavısı sırasındaki korkular olabılırmış.doktor geçici ciddi değil dedi ama..anne yuregı işte....

senin bu konuda yazacakların benim için çok önemli ablam.:mshareketliifade203

hayalayaz
02-10-2011, 14:28
Okudum tüm yazıları galiba bana düşen şu (siz doğru yanlış deyin veya düzelme yapın)

Bir olumlamayı bilinçaltıma yerleştirmek için onu yürekten istemem lazım ve gerçekleşmesi için yürekten inanmam lazım.Bunu hergün yaptımmı zaten bilinçaltıma yerleşir (yani ben öyle düşündüm) bumudur bana düşen görev? (bilinçaltının kanıtlarını kendim keşfettim.. ben kekemeyken sürekli k harfi ve b harfi ile başlayan sözcüklerde takılırdım.ve hep ben k ve b lerde çok takılıyorum diye kendimi etiketlemiştim oda bilinçaltıma yerleşmişti)

sen zaten kekmeliği yenerken işin yarısını halletmişsin..yani bilinçaltını etkilemeyi öğrenmişsin...şimdi o zaman ne yaptıysan hatırla ve yeni yapacaklarına uyarla...nasıl uyarlayacağını bilmiyorsan ve tabii vaktin varsa... şu topikte ([Only Registered Users Can See Links]) yeni bir konu aç...kekemeliğin senden nasıl gittiğini anlat..yani nasıl bir destek aldın bu desteği veren kimlerdi ( bir kurumsa kurumun adını ve adresini seninle ilgilenen kişilerin adını rahatlıkla ver..işini iyi yapan insanların duyurulması lazım..) biz hem senin aldığın destekle ilgili bilgilenelim hemde sana, sendeki bu verilerden yola çıkarak nasıl yardım edeceğimize bakalım olurmu... vereceğin bilgiler hem bizim için hemde kekemelik problemi olanlar için çok önemli..sevgiler..

delican
02-10-2011, 14:35

bilinçaltına yerleştirmen için yapman gereken şey çok basit.. 21 gün boyunca o olumlamayı tekrar etmk ve gerçekten onun olduğuna inanmam.. yanii zaten oldu istdiğin şey.. bunu olmuş gibi kabul et.. hiç bir şekilde beklentiye girme.. nasıl desem hni nerde 21 gün doldu niyeolmadı gibii bir düşüncelerin olmasın.. sadece inan.. olduğuna gerçekleştğine inan.. sen bilinçli olarak trcih yaparsın düşünürsn kararlar alırsın sonrasında iş bilinçaltna kalıyor yani.. sen neyi düşündüyseenn on gerçekleştirmek için çalışmalara başlıyor.. ama işte sözcklerin çok önmli..konuşurken, düşünürken ne istdiğine dikkat et..

hayalayaz
02-10-2011, 14:38
21 gün kesin tarih değil..bazen 1 günde de gerçekleşir bazen 21 günden bir kaç zaman sonra kendini günle sınırlama... delicancığım 21 gün uzmanların ortalama verdiği bir süreç her şey için 21 gün gerekmiyor..veya bazen biraz daha fazla zaman gerekebiliyor...

delican
02-10-2011, 14:40
tamam ablacım...teşkkür ederim çok.

bunu öğrenmem çok iyi oldu benim de.

o zaman öğrenmeme vesile olduğu için axiyee teşekkür edyorum..:güzlkz

axi22
02-10-2011, 14:50
Kekeme konusunu açtım..
Bence bu 21 gün derken senin ne istediğine bağlı bence olumlamadan bahsediyorsanız zaman değişir. Eğer para istiyorsak 100.000 TL istemek ile 100 TL istemenin farkı vardır bence.. 100 TL yi 2 hafta sonra yerdende bulabilirsin.100.000 TL içinde 1-2 ay içinde beklenmedik biryerden gelir..

pigeon
02-10-2011, 15:06

r
Abla çok güldüm ve kendimi gördüm biranda inan 2 haftadır aynı durumdayım :):) benim sıpa da aynı bu axi gibi:) napçanı bulursan bana da diyiver abla :)

axi22
02-10-2011, 15:19
r
Abla çok güldüm ve kendimi gördüm biranda inan 2 haftadır aynı durumdayım :):) benim sıpa da aynı bu axi gibi:) napçanı bulursan bana da diyiver abla :)

Evet ç.y'nın kanıtları :D evrende neyi fazla düşünür ona odaklanırsan onu hayatına çeker ve yaşarsın :D

hayalayaz
02-10-2011, 15:23
axi kuzusu bak burada senin hazır bir bilinçaltı kalıbın var..

Ben tüm harfleri rahatlıkla söyliyebiliyorsam k ve b harflerinide rahatlıkla söylüyorum"

şimdi hangi dersleri kolayca başardığını ve yüksek puanlar aldığını belirle...

ben ..... dersleri kolayca yapıyorsam.....dersinden de rahatlıkla 100 puan alıyorum de...

ç.k. yı uygularken

sahip olmayı istediğin ve kolayca sahip olduğun bir şey düşün...

ben ......(burada kolayca sahip olduğun şeyi söyle) a kolayca sahip olduysam ..... ( burada sahip olmayı istediğin şeyi söyle) nada, kolayca sahip oluyorum de...

hiiiç kendini yeni teknikler için kasıpta yorulma...

bende böyle bir kalıp olsa var yaaa..ohoooo... dur yaa bende bi bakayım..vardır mutlaka...

hayalayaz
02-10-2011, 15:25
yarebbicazııım çok teşekkür ederim...:çiçi5 ohhh yüzümde güller açtı sayende ...

Sev'gi
02-10-2011, 15:26
Cidden çok hooooooooooooooooooooooooş! :güz

axi22
02-10-2011, 15:29
axi kuzusu bak burada senin hazır bir bilinçaltı kalıbın var..

Ben tüm harfleri rahatlıkla söyliyebiliyorsam k ve b harflerinide rahatlıkla söylüyorum"

şimdi hangi dersleri kolayca başardığını ve yüksek puanlar aldığını belirle...

ben ..... dersleri kolayca yapıyorsam.....dersinden de rahatlıkla 100 puan alıyorum de...

ç.k. yı uygularken

sahip olmayı istediğin ve kolayca sahip olduğun bir şey düşün...

ben ......(burada kolayca sahip olduğun şeyi söyle) a kolayca sahip olduysam ..... ( burada sahip olmayı istediğin şeyi söyle) nada, kolayca sahip oluyorum de...

hiiiç kendini yeni teknikler için kasıpta yorulma...

bende böyle bir kalıp olsa var yaaa..ohoooo... dur yaa bende bi bakayım..vardır mutlaka...
Evet onu yapıcam.. yalnız şuan oluşturduğum düşünce şuydu

Dersleri rahatlıkla anlıyorum.Soruları çok rahat yapıyorum.Hoca ne anlatsa anında anlıyorum Şimdi .... dersini çok rahat anlayıp sorularını çok rahat yapıyorsam .... diğer tüm dersleride rahatlıkla anlar sorularını yaparım böyle birşey oluşturmam gerek daha sınavlara çok var onun için sınavlar yaklaşmadan bu düşüncenin gerçekleşmesi lazım..:)

newcan
02-10-2011, 15:38
bence sınavlar yaklaşmadan bu düşüncenin yerleşmesi lazım kalıbı yalnış.......sen eğer derslerine çalışıp öğretmeni anlayıp algını geniş tutan bir ögrenci olursan hayatındaki (ki çok gencsın çok sınav görücen) tüm sınavları tam puanla gecer başarılı olursun.

ki buna canı gönulden inanıyorum.eger sadece bu seneki derslerinle çekim yasasını uygularsan seneye ne yapacaksın.yanı sadece ders ve notlarmı önemli olan yoksa öğrendiklerini hayata uygulamakmı.....bizlerinde burada en fazla muzdarip olduğumuz konu bu herhalde.....okuyoruz. anlıyoruz.yada yalnış anlıyoruz.hayata geçirebiliyormuyuz. bu önemli.
onun için forumda paylaşıyoruz.kolaylaştırmak için.

ben böyle düşündüm....ya siz.:0319:

axi22
02-10-2011, 15:45
bence sınavlar yaklaşmadan bu düşüncenin yerleşmesi lazım kalıbı yalnış.......sen eğer derslerine çalışıp öğretmeni anlayıp algını geniş tutan bir ögrenci olursan hayatındaki (ki çok gencsın çok sınav görücen) tüm sınavları tam puanla gecer başarılı olursun.

ki buna canı gönulden inanıyorum.eger sadece bu seneki derslerinle çekim yasasını uygularsan seneye ne yapacaksın.yanı sadece ders ve notlarmı önemli olan yoksa öğrendiklerini hayata uygulamakmı.....bizlerinde burada en fazla muzdarip olduğumuz konu bu herhalde.....okuyoruz. anlıyoruz.yada yalnış anlıyoruz.hayata geçirebiliyormuyuz. bu önemli.
onun için forumda paylaşıyoruz.kolaylaştırmak için.

ben böyle düşündüm....ya siz.:0319: sınavlara 1 ay var..Şimdi benim oluşturduğum düşünce ile beraber sınavlarımda istediğim notu alma çalışma çalışmasını yapsam daha başarılı olurum.Nasıl bir sınavla karşılaşacağımı bilmiyorum.. Neye göre imge yapayım şimdi ? Sınavdan çıktığım dakkadan ittibaren başlıcam çalışmaya zaten 1 hafta sonra açıklanıyor sınavlar bazen uzuyor tabi..

axi22
02-10-2011, 15:49
Ben EFT konularını okudum hangi konuda EFT yapmam lazım ?

hayalayaz
02-10-2011, 15:53
Evet onu yapıcam.. yalnız şuan oluşturduğum düşünce şuydu

Dersleri rahatlıkla anlıyorum.Soruları çok rahat yapıyorum.Hoca ne anlatsa anında anlıyorum Şimdi .... dersini çok rahat anlayıp sorularını çok rahat yapıyorsam .... diğer tüm dersleride rahatlıkla anlar sorularını yaparımböyle birşey oluşturmam gerek daha sınavlara çok var onun için sınavlar yaklaşmadan bu düşüncenin gerçekleşmesi lazım..:)

Dersleri rahatlıkla anlıyorum.Soruları çok rahat yapıyorum.Hoca ne anlatsa anında anlıyorum Şimdi .... dersini çok rahat anlayıp sorularını çok rahat yapıyorsam .... diğer tüm dersleride rahatlıkla anlayarak sorularını cevaplıyorum bu daima böyle oluyor diyerekte geleceği garanti altıa al)

axi22
02-10-2011, 15:55
Dersleri rahatlıkla anlıyorum.Soruları çok rahat yapıyorum.Hoca ne anlatsa anında anlıyorum Şimdi .... dersini çok rahat anlayıp sorularını çok rahat yapıyorsam .... diğer tüm dersleride rahatlıkla anlayarak sorularını cevaplıyorum bu daima böyle oluyor diyerekte geleceği garanti altıa al) Tmm ondan sonrada sevecen ablanın anlatığı teknikle sizin anlattığınız tekniği yapınca daha başarılı olacam..:)

hayalayaz
02-10-2011, 16:22
axiciğim bundan sonra bir soru sorduğunda biz görünceye kadar bekle.. bizim bulunduğumuzu düşündüğün topiklere şuradaki soruma cevap yazarsanız sevinirim diye mesajlar yazıp mesaj kirliliği yaratma.. biz hepimiz istisnasız her mesajı okuyoruz ve vaktimiz olduğunda da cevap yazıyoruz..tamamı?? anlaştıkmı???:krl

axi22
02-10-2011, 16:24
axiciğim bundan sonra bir soru sorduğunda biz görünceye kadar bekle.. bizim bulunduğumuzu düşündüğün topiklere şuradaki soruma cevap yazarsanız sevinirim diye mesajlar yazıp mesaj kirliliği yaratma.. biz hepimiz istisnasız her mesajı okuyoruz ve vaktimiz olduğunda da cevap yazıyoruz..tamamı?? anlaştıkmı???:krl Tmm sayfa 9 geride kaldıda belki bakmazsınız diye düşünmüştüm :)

hayalayaz
02-10-2011, 16:30
sınavlara 1 ay var..Şimdi benim oluşturduğum düşünce ile beraber sınavlarımda istediğim notu alma çalışma çalışmasını yapsam daha başarılı olurum.Nasıl bir sınavla karşılaşacağımı bilmiyorum.. Neye göre imge yapayım şimdi ? Sınavdan çıktığım dakkadan ittibaren başlıcam çalışmaya zaten 1 hafta sonra açıklanıyor sınavlar bazen uzuyor tabi..

çok doğru düşünmüşsün hiç bir şeyi son ana bırakmamak lazım...

herşeyden önce eğer durum değişmediyse malum benim tevellüt eski...öğretmen öğretmediği hiç bir yerden soru soramaz...doğrumudur? bizim zamanımızda böyledi... gerçi ben almanyada okudum ama burada değişik olacağını sanmıyorum..eğeitim sistemi bu kadar kötü olamaz olmamalı... öğretmeninin haftada kaç ders verdiğine bak... her derste yeni bir konu işlese bir ay boyunca kaç ders verebileceğini hesapla...buna artı olarak 3 konu daha ekle ve hepsini çalış...

imgelemeye gelince tek bir kare imgele...öğretmenin aldığın yüksek puandan dolayı seni tebrik etsin.. bunu imgelerken onun sana bakarken gözlerindeki ışıltıyı gör, sesini işittiğini düşün... hatta gelsin elini sıksın.. bu kadar yeter... daha fazlasını yapar da imgeyi hint filmi gibi uzatırsan bilinçli zihnin devreye girer...

Ben EFT konularını okudum hangi konuda EFT yapmam lazım ?

dersler konusunda veya özgüven konusunda yapabilirsin..

hayalayaz
02-10-2011, 16:31
Tmm sayfa 9 geride kaldıda belki bakmazsınız diye düşünmüştüm :)

böyle olduğunda tekrar burada mesaj yaz..

axi22
02-10-2011, 16:33
çok doğru düşünmüşsün hiç bir şeyi son ana bırakmamak lazım...

herşeyden önce eğer durum değişmediyse malum benim tevellüt eski...öğretmen öğretmediği hiç bir yerden soru soramaz...doğrumudur? bizim zamanımızda böyledi... gerçi ben almanyada okudum ama burada değişik olacağını sanmıyorum..eğeitim sistemi bu kadar kötü olamaz olmamalı... öğretmeninin haftada kaç ders verdiğine bak... her derste yeni bir konu işlese bir ay boyunca kaç ders verebileceğini hesapla...buna artı olarak 3 konu daha ekle ve hepsini çalış...

imgelemeye gelince tek bir kare imgele...öğretmenin aldığın yüksek puandan dolayı seni tebrik etsin.. bunu imgelerken onun sana bakarken gözlerindeki ışıltıyı gör, sesini işittiğini düşün... hatta gelsin elini sıksın.. bu kadar yeter... daha fazlasını yapar da imgeyi hint filmi gibi uzatırsan bilinçli zihnin devreye girer...

dersler konusunda veya özgüven konusunda yapabilirsin..

Anladım ama tek bir kare derken ?

hayalayaz
02-10-2011, 16:41
Anladım ama tek bir kare derken ?

öğretmenini gör, sana gülerek,takdir ederek baksın..ve sana bekir seni aldığın.....puandan dolayı tebrik ediyorum desin..
bunu bütün derslerin için uygula..

axi22
02-10-2011, 16:42
öğretmenini gör, sana gülerek,takdir ederek baksın..ve sana bekir seni aldığın.....puandan dolayı tebrik ediyorum desin..
bunu bütün derslerin için uygula.. Hmm anladım bu düşünce gerçekleşince çok mutlu olucam :) gerçekleşti bile vasvasai..:D

axi22
02-10-2011, 16:57
öğretmenini gör, sana gülerek,takdir ederek baksın..ve sana bekir seni aldığın 90puandan dolayı tebrik ediyorum desin..
bunu bütün derslerin için uygula.. axi seni tebrik ediyorum demezde Bekir seni tebrik ediyorum der.. :)

hayalayaz
02-10-2011, 17:01
axi seni tebrik ediyorum demezde Bekir seni tebrik ediyorum der.. :)

tamam bekirciğim ben adını bilmediğim için öyle yazdım şimdi kendi mesajımıda editliyeyim bunda sonra sana bekir diyeyim..

axi22
02-10-2011, 17:09
Gülçin ablada 1 saattir bu konuda noldu bilgisayarı açık unuttu biryerde heralde :)

hayalayaz
02-10-2011, 17:36
Gülçin ablada 1 saattir bu konuda noldu bilgisayarı açık unuttu biryerde heralde :)

işi vardır akşam oluyo..yemek hazırlığı var şimdi... kontrol ettiğinde uzun zamandır tek bir yerde görürsen bilki başka bir şey yapıyoruz...

Gülçin Şen
02-10-2011, 17:45

Film izliyoduk çocuklarla...:0354:

axi22
02-10-2011, 18:15
Bu sayfa açıkkenmi ? =)

axi22
02-10-2011, 19:40
Alın size 1 soru..:)

Şimdi evinde televizyon izlerken filme dalmışken birden elektrik kesilir şimdi bunu hayatına sen nasıl olupta çekmiş oluyorsun?

Birde geçenlerde kızılayda arkadaşla dolaşırken çocuğun biri benim telefonu kaptı kaçmaya başladı gidip yakalayıp dövdük.. şimdi onu hayatıma ben nasıl çekmiş oluyorum ? içimde negatif enerji olsun dicem o gün güzel bir gün geçiriyordum..Galiba daha önce yaşadığın günlerdeki negatif enerji birikip birikip sonrayamı patlıyor acaba..? :)

Sev'gi
02-10-2011, 19:44

Şimdi evinde televizyon izlerken filme dalmışken birden elektrik kesilir şimdi bunu hayatına sen nasıl olupta çekmiş oluyorsun?

Birde geçenlerde kızılayda arkadaşla dolaşırken çocuğun biri benim telefonu kaptı kaçmaya başladı gidip yakalayıp dövdük.. şimdi onu hayatıma ben nasıl çekmiş oluyorum ? içimde negatif enerji olsun dicem o gün güzel bir gün geçiriyordum..Galiba daha önce yaşadığın günlerdeki negatif enerji birikip birikip sonrayı patlıyor acaba..? :)

yaşadıklarının %90'ınını kendin çekersin. Geriye kalan %10'luk kısımda payın yoktur diye bir şey okumuştum... :)

axi22
02-10-2011, 19:46
yaşadıklarının %90'ınını kendin çekersin. Geriye kalan %10'luk kısımda payın yoktur diye bir şey okumuştum... :) Evinde elektrikler kesilince sen sanki ona sürekli odaklanmışın elektrik kesilmesinden sıradan bir günde insanın aklına hiç öyle birşey gelirmi :D ama yaşadığın başka olumsuzluklar farklı şekillerde insana geri dönebilir.:) ayrıca %90 %10 falan onu kim diyorsa neye göre nasıl bir ölçüm hesaplama yapmışlar onuda kestiremiyorum açıkçası :D

Sev'gi
02-10-2011, 19:50
Evinde elektrikler kesilince sen sanki ona sürekli odaklanmışın elektrik kesilmesinden sıradan bir günde insanın aklına hiç öyle birşey gelirmi :D ama yaşadığın başka olumsuzluklar farklı şekillerde insana geri dönebilir.:) ayrıca %90 %10 falan onu kim diyorsa neye göre nasıl bir ölçüm hesaplama yapmışlar onuda kestiremiyorum açıkçası :D

Bilmem... Bu işte çalışanlar, deneyler yapanlar var. Sayı net olmasa da, yaklaşık bi değerdir.

filiz
02-10-2011, 21:30
Ya da evren sana mola ver dinlen diyordur :)

Sev'gi
02-10-2011, 21:33
Ya da evren sana mola ver dinlen diyordur :)

hihi
süpersin abla

Mahir
03-10-2011, 12:14

Birde geçenlerde kızılayda arkadaşla dolaşırken çocuğun biri benim telefonu kaptı kaçmaya başladı gidip yakalayıp dövdük.. şimdi onu hayatıma ben nasıl çekmiş oluyorum ? içimde negatif enerji olsun dicem o gün güzel bir gün geçiriyordum..Galiba daha önce yaşadığın günlerdeki negatif enerji birikip birikip sonrayamı patlıyor acaba..? :)

Farkındalığın geliştikçe bu tür soruların artabilir.

Bence bu soruların cevaplarını kendin bulacak kadarsın.

Evinde elektrikler kesilince sen sanki ona sürekli odaklanmışın elektrik kesilmesinden sıradan bir günde insanın aklına hiç öyle birşey gelirmi :D ama yaşadığın başka olumsuzluklar farklı şekillerde insana geri dönebilir.:) ayrıca %90 %10 falan onu kim diyorsa neye göre nasıl bir ölçüm hesaplama yapmışlar onuda kestiremiyorum açıkçası :D

Çekim kanunu o an ile ilgili olmayabilir. Bir an her hangi bir gün bilinç altına attığın bir düşüncenin ürünü olabilirler. Sürekli farkındalık seni olumsuzluklardan koruyacaktır ama insan hayatındaki olumsuzluklarından bir şey öğrenecekse o öğrenmeyi o şekli ile yaşamak ile çekmişte olabilirsin.

Örneğin Telefonun, telefonun önemini kavradın
Telefonunu alıp kaçan bir ders alma şansı elde etti
Bu iki husus kesiştiğinde yaşadığınız olay meydana gelmiştir.

TV konusunda ise geçenlerde DERSLER ile ilgili bayağı kafa yordun. Hayatına yüklediğin bu çekim kuvveti senin ders yerine başka şeylerle ilgilendiğini görünce ve diğer insanların kendi hayat çekimleri ile kesiştiğinde elektrik kesintisi meydana gelmiştir.

İmzana güzel bir cümle yazarsan insanlar 2 saniye kaybetmezler sende insanların kayıplarını çekmemiş olursun...

Güzel kardeşime güzellikler dilerim.

Saygılarımla

axi22
03-10-2011, 16:33
Farkındalığın geliştikçe bu tür soruların artabilir.

Bence bu soruların cevaplarını kendin bulacak kadarsın.

Çekim kanunu o an ile ilgili olmayabilir. Bir an her hangi bir gün bilinç altına attığın bir düşüncenin ürünü olabilirler. Sürekli farkındalık seni olumsuzluklardan koruyacaktır ama insan hayatındaki olumsuzluklarından bir şey öğrenecekse o öğrenmeyi o şekli ile yaşamak ile çekmişte olabilirsin.

Örneğin Telefonun, telefonun önemini kavradın
Telefonunu alıp kaçan bir ders alma şansı elde etti
Bu iki husus kesiştiğinde yaşadığınız olay meydana gelmiştir.

TV konusunda ise geçenlerde DERSLER ile ilgili bayağı kafa yordun. Hayatına yüklediğin bu çekim kuvveti senin ders yerine başka şeylerle ilgilendiğini görünce ve diğer insanların kendi hayat çekimleri ile kesiştiğinde elektrik kesintisi meydana gelmiştir.

İmzana güzel bir cümle yazarsan insanlar 2 saniye kaybetmezler sende insanların kayıplarını çekmemiş olursun...

Güzel kardeşime güzellikler dilerim.

Saygılarımla

Anladım teşekkür ederim..:)

Ayrıca komik imzalar ve avatarlar koymayı severim..:)

Mahir
03-10-2011, 16:39
Anladım teşekkür ederim..:)

Ayrıca komik imzalar ve avatarlar koymayı severim..:)

Teşekkür ederim. Kozmik derken tam anlamadım açabilir misin can.

axi22
03-10-2011, 16:45
Teşekkür ederim. Kozmik derken tam anlamadım açabilir misin can. Kozmik demedimki komik dedim :)

Mahir
03-10-2011, 16:51
Kozmik demedimki komik dedim :)

algıda yanıldım şimdi :)

Ben de diyom bu çocuk niye kozmik yazdı hahahaha

Eyvallah. :flowes

axi22
03-10-2011, 16:52
Haha ne alakası varsa artık isim benzerliği xD

axi22
03-10-2011, 20:48
Konuları inceleyip çalışmalar yapıyorum.. bilinçaltıma yerleşmesi için elimden geleni yapıyorum..Şimdi bu bilinçaltıma yerleştiği zaman düşüncem gerçekleşmeye başlıyacak öyle değilmi ?

Sev'gi
03-10-2011, 20:57
Konuları inceleyip çalışmalar yapıyorum.. bilinçaltıma yerleşmesi için elimden geleni yapıyorum..Şimdi bu bilinçaltıma yerleştiği zaman düşüncem gerçekleşmeye başlıyacak öyle değilmi ?

çok soru soruyorsun ve çok şüphelisin... soru sormak güzeldir ama önemli olan gerekli sorular sormak. bunu ben daha önce cevapladığımı hatırlıyorum. istediğin andan itibaren gerçekleşmeye başlar zaten.

axi22
03-10-2011, 21:00
çok soru soruyorsun ve çok şüphelisin... soru sormak güzeldir ama önemli olan gerekli sorular sormak. bunu ben daha önce cevapladığımı hatırlıyorum. istediğin andan itibaren gerçekleşmeye başlar zaten.
Anladım saol.. bazı şey kafamı meşgul ediyor çok yazı okuyorum hangisi değerlendireceğimi şaşırıyorum ondan bazı şeyleri unutuveriyorum k.b birde benim anlamadığım nokta şu sen okadar öğrencisin neden ders hayatınla ilgili çekim yasası oluşturmuyorsun :) geçen söylemiştin birşeyler ama pek açıklayıcı birşey değildi :)

Sev'gi
03-10-2011, 21:08
Anladım saol.. bazı şey kafamı meşgul ediyor çok yazı okuyorum hangisi değerlendireceğimi şaşırıyorum ondan bazı şeyleri unutuveriyorum k.b birde benim anlamadığım nokta şu sen okadar öğrencisin neden ders hayatınla ilgili çekim yasası oluşturmuyorsun :) geçen söylemiştin birşeyler ama pek açıklayıcı birşey değildi :)

anladım... o zaman okuduktan sonra biraz dinlen, sonra düşün.
ben dersle ilgili özel olarak çekim yasası yapmama gerek olmadığını düşünüyorum. Geçen seneki halimden farklıyım. Yani kısaca, zaten olumsuz düşünmüyorum. Bu sene dersi de dinliyorum. Hoş dinlemesem de fark etmez, bilinçaltımda mükemmel bir kalıp çoktan oluşmuş durumda. Ben üniversite sınavında çok başarılı olup, istediğim üniversiteyi -ismini vermeli miiyim?- burslu kazanacağım diye. Gayet de inanıyorum. Bu konu hakkında ne korkum var ne şüphem. Okul derslerini diyosan, gerek görmüyorum açıkçasıı. Zaten çalışırsam, dersimi dinlersem yaparım. Ek olaraktan kendimi paralamaya gerek yok. Ben bu yaşıma kadar hep böyle geldim. Böyle de devam ediyo.
Benim için, hayal ettiğim hayatın temellerini atmak çok önemli. Dersler, meslek seçimi vs bunun bi kısmını kaplıyo ama çok az bi bölümü. Benim için daha önemli şeyler var.
Ha ben onlara çekim yasası yapıyo muyum? Açıkçası, yooo onlara da özel gayretim yok.
Bi keresinde -günlüğümü okursan anlarsın- Isparta'ya gitmek istemiştim. Annemlere söyleyemiyodum. Mektup yazdım, annemin çantasına koydum. Biliyorum gidicem yani. Çok da hissediyorum... Sonra ben böyle bi pişman oldum, keşke istemeseydim yok gitmeyim nasıl gitcem gidip napcam off istemiyorum vs vs... Ve direk engelledim. Annemler 2 gün sonra mektubu okudu ve doğal olarak yollamadılar. İsteğime yakınken içimi isteksizlik kapladı. Olmayınca da, eh ne duruma geldim anlatamam.
Benim için önemli olan hayalimdeki hayat kısacası. :)
Ders de önemli ama, hayatım kadar? Hayır...

axi22
03-10-2011, 21:09
Hatta bir ara kafama şu takılmıştı ondanda kurtuldum..

Benim dersleri anında anlamam için bende Einstein aynştayn kafası olması lazım nasıl olacak bu iş

Bir ara o gelmişti artık hiç bir şeyden şüphe duymuyorum bilinçaltı konusunu öğrenince..

delican
03-10-2011, 21:10
dersler sende baya baya bir takıntı gibi olmuş sanki.. derslerinin güzel olmasını istemen gerçekten çok hoş.. ama ne biliyim böyle de abartmamak lazım gbi geliyor.. kaldı ki derslerini süper derecelrle bitrmen inaan ssandığım kadar bi artısı yok... ve ben 16 yaşındayken çekim yasasının ç sni bilmezdim ama derslerim hep beşti.. anlatabiiyr muyum bilmiyorum.. sankii böylee armut piş azğıma düş modundasın... bence dersler konusunda bu kdar kasma.. inaann dersleri çok kötü olanlr üni de bile,

daha iyi yerlre gelebiliyorlar hayattaa..

not: kelime htaları için özür dilerim klavye canı istediği gibi yazıyo sanki tuşlara bsmama rağmen..

axi22
03-10-2011, 21:15
dersler sende baya baya bir takıntı gibi olmuş sanki.. derslerinin güzel olmasını istemen gerçekten çok hoş.. ama ne biliyim böyle de abartmamak lazım gbi geliyor.. kaldı ki derslerini süper derecelrle bitrmen inaan ssandığım kadar bi artısı yok... ve ben 16 yaşındayken çekim yasasının ç sni bilmezdim ama derslerim hep beşti.. anlatabiiyr muyum bilmiyorum.. sankii böylee armut piş azğıma düş modundasın... bence dersler konusunda bu kdar kasma.. inaann dersleri çok kötü olanlr üni de bile,

daha iyi yerlre gelebiliyorlar hayattaa..

not: kelime htaları için özür dilerim klavye canı istediği gibi yazıyo sanki tuşlara bsmama rağmen.. Sevgi anlattığın için teşekkür ederim.. evet size gelince.. ben neden kasıyordum derslerin iyi olması benim için her kapıyı açtığı için.. benim isteklerimin % 80 ini kaplıyor..Ha şimdi gençlik ve öğrenci hayatımdan dolayı şimdi böyle düşünüyor olabilirim öğrencilik hayatım bittiği zaman ozaman oluşturacağım düşünceler daha farklı olacak..

hayalayaz
03-10-2011, 21:15
axiciğim şuraya ([Only Registered Users Can See Links]) bi bak lütfen

axi22
03-10-2011, 21:17
axiciğim şuraya ([Only Registered Users Can See Links]) bi bak lütfen
Ablacım imzamdaki zaten benim olumlamam değilmi ? Bu olumlama benim bilinçaltıma yerleşiyor şuan.

Sev'gi
03-10-2011, 21:18
Ablacım imzamdaki zaten benim olumlamam değilmi ?

Boyutu diyo biraz küçült hihi

hayalayaz
03-10-2011, 21:19
Ablacım imzamdaki zaten benim olumlamam değilmi ?

orada yazdıklarımı yavaaaş yavaş..teeeeek tek oku...acele etme..

axi22
03-10-2011, 21:19
Boyutu diyo biraz küçült hihi O linkte öyle birşey yazmıyor ama :) nese küçülteyim yine büyük koymuşuz gerçekten :D

delican
03-10-2011, 21:20
Sevgi anlattığın için teşekkür ederim.. evet size gelince.. ben neden kasıyordum derslerin iyi olması benim için her kapıyı açtığı için.. benim isteklerimin % 80 ini kaplıyor..Ha şimdi gençlik ve öğrenci hayatımdan dolayı şimdi böyle düşünüyor olabilirim öğrencilik hayatım bittiği zaman ozaman oluşturacağım düşünceler daha farklı olacak..

aslında sevgi çok güzel anlatmış derslerebaış açısnı ki doğru olan o zaten.. derslerini hayatınn önüne koyuyorsun.. şartlandırıyorsun.. derslerinin iyi olmasının her kapyı açtığına inandırmışsın iştee bak.. ama inaan buna gerek yok.. sen kendini kasmazsan inan zatenn çok başarılı olursun...hayat bir kre yaşanıyor gençlk ve öğrencilik dönemini sadece derslrini düşünerek mi harcamayı seçiyorsun yani?

hayalayaz
03-10-2011, 21:20
sevgiciğim sende biraz daha küçültebilirmisin..mesela nazımın dizeleri kadar olsa itirazım yok... sık sık değiştirseniz daha iyi olur..

axi22
03-10-2011, 21:22
aslında sevgi çok güzel anlatmış derslerebaış açısnı ki doğru olan o zaten.. derslerini hayatınn önüne koyuyorsun.. şartlandırıyorsun.. derslerinin iyi olmasının her kapyı açtığına inandırmışsın iştee bak.. ama inaan buna gerek yok.. sen kendini kasmazsan inan zatenn çok başarılı olursun...hayat bir kre yaşanıyor gençlk ve öğrencilik dönemini sadece derslrini düşünerek mi harcamayı seçiyorsun yani?
Aslında evet çok kafaya takmaya gerek yok çok kafanı meşgul ederse belgi inanma şüphe hücreleri gerçekleşebilir doğru söylüyorsun saol...

delican
03-10-2011, 21:24
bu şiir de sana armağanım olsun...

belki duymuşsundr ama dursun bir köşede..

ANLAR
Eğer, yeniden başlayabilseydim yaşamaya,
İkincisinde, daha çok hata yapardım.
Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım.
Neşeli olurdum, ilkinde olmadığım kadar,
Çok az şeyi
Ciddiyetle yapardım.
Temizlik sorun bile olmazdı asla.
Daha çok riske girerdim.
Seyahat ederdim daha fazla.
Daha çok güneş doğuşu izler,
Daha çok dağa tırmanır, daha çok nehirde yüzerdim.
Görmediğim bir çok yere giderdim.
Dondurma yerdim doyasıya ve daha az bezelye.
Gerçek sorunlarım olurdu hayali olanların yerine.
Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardandım ben.
Yeniden başlayabilseydim eğer, yalnız mutlu anlarım olurdu.
Farkında mısınız bilmem.
Yaşam budur zaten.
Anlar, sadece anlar.
Siz de anı yaşayın.
Hiçbir yere yanında termometre, su, şemsiye ve paraşüt almadan,
Gitmeyen insanlardandım ben.
Yeniden başlayabilseydim eğer, hiçbir şey taşımazdım.
Eğer yeniden başlayabilseydim,
İlkbaharda pabuçlarımı fırlatır atardım.
Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla.
Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır,
Çocuklarla oynardım, bir şansım olsaydı eğer.
Ama işte 85'indeyim ve biliyorum...
ÖLÜYORUM...
Jorge Luis BORGES ([Only Registered Users Can See Links])

axi22
03-10-2011, 21:26
axiciğim şuraya ([Only Registered Users Can See Links]) bi bak lütfen Galiba o yazdığım olumlama yazı diye orada kalmış..Benim burada söylediklerimle pek çelişmiyor sorun yaratıyor yazdığın imzaye göre yorum yap düşüncelerin yazdığın bu imza gerçekleştiğinden şüphe olmadan yorum yaz galiba bunu anlatmak istiyorsanız bundan soyra böyle olacak..:)

Sev'gi
03-10-2011, 21:28
sevgiciğim sende biraz daha küçültebilirmisin..mesela nazımın dizeleri kadar olsa itirazım yok... sık sık değiştirseniz daha iyi olur..

kihkih Font farkı... ikisi aynı boyutta. ama fontların boyutu da farklı oluyor. Düzelteyim ablam. :mx

hayalayaz
03-10-2011, 21:30
axi benim söylediğimi anlamamışsın..şmdi daha açık ve net yazayım bari... imzan imza olmak için çok geniş yer tutuyor...ve yazdığın mesajlardan daha fazla yer kaplıyor..imzandaki harflerin boyutunu küçült.. son 2 paragfıda sil çünkü işe yaramaz.. ayrıca bilinçaltın o olumlamarı bit gibi yazsan bile algılar..sen okumak istiyorsan okuyabileceğin boyutlara küçült harfleri..

axi22
03-10-2011, 21:30
kihkih Font farkı... ikisi aynı boyutta. ama fontların boyutu da farklı oluyor. Düzelteyim ablam. :mx Birde benimkine laf yapıyorsun :) :) bak seninkindede sorun varmış :) :)

axi22
03-10-2011, 21:32
axi benim söylediğimi anlamamışsın..şmdi daha açık ve net yazayım bari... imzan imza olmak için çok geniş yer tutuyor...ve yazdığın mesajlardan daha fazla yer kaplıyor..imzandaki harflerin boyutunu küçült.. son 2 paragfıda sil çünkü işe yaramaz.. ayrıca bilinçaltın o olumlamarı bit gibi yazsan bile algılar..sen okumak istiyorsan okuyabileceğin boyutlara küçült harfleri..
Evet örnek A da görüldüğü gibi söylenilenleri anında anlıyorum..:) nese şaka :D o linkde imza boyutu ile ilgili birşey yazılmadığından onu anlattığınızı kestirememiştimde şimdi gerekli düzenlemeyi yapıyorum...

hayalayaz
kihkih Font farkı... ikisi aynı boyutta. ama fontların boyutu da farklı oluyor. Düzelteyim ablam. :mx

seni bir kere daha yorucam kuzum ama ya nazımın dizeleri kalsın yada mevlananın olanı.. istersen şöyle yap...her hafta bir başka imza kullan ama hepsi aynı anda olmasın..:ci

Sev'gi
Birde benimkine laf yapıyorsun :) :) bak seninkindede sorun varmış :) :)

booo
anlamıştım ben zaten... zaaten değiştircektim hiih

axi22
03-10-2011, 21:34
Düzenledim şimdi iyimi ?

hayalayaz
03-10-2011, 21:35
Düzenledim şimdi iyimi ?

haha şimdi harika olmuş..teşekkür ederim kuzum..:ci

axi22
03-10-2011, 21:36
Ha tmm üstteki yorumu nasıl silicem :D

Sev'gi
03-10-2011, 21:37
seni bir kere daha yorucam kuzum ama ya nazımın dizeleri kalsın yada mevlananın olanı.. istersen şöyle yap...her hafta bir başka imza kullan ama hepsi aynı anda olmasın..:ci

peeeeeeeeeekiiiiiiiiiiiiiğ. abla şimdi niye ben böyle bi sevindirik oldum ki ne alaka ki kihkih
:mx :love :$

hayalayaz
03-10-2011, 21:37
Ha tmm üstteki yorumu nasıl silicem :D

onu ben yaparım senin yerine..:0526:

hayalayaz
03-10-2011, 21:41
peeeeeeeeeekiiiiiiiiiiiiiğ. abla şimdi niye ben böyle bi sevindirik oldum ki ne alaka ki kihkih
:mx :love :$

senin imzada harika olmuş sevgiciğim....benim çocuklarım muhteşem varlıklar leb demeden leblebiyi anlarlar......her ne kadar anlatmak istediğim şeyi on mesajda ancak anlatabiliyor olsamda hatanın benim anlatımımdan kaynaklandığını düşünüyorum... buna raaaaağğmen kendimi derindeeeeeen derinden kabul ediyorum onaylıyorum ve seviyorum..:mel3

axi22
07-10-2011, 19:32
Arkadaşlar iyi akşamlar,
ben sadece bu bölüme girip başardıklarımı paylaşıcam.Şuan yolun sonuna yaklaşıyorum oluşturduğum düşünce gerçekleşiyor bile..Az kaldı..Gerçekleştiğine inanacakmısınız inanmıcakmısınız bilmiyorum ama sizin bana verdiğiniz emeğin karşılığını size göstermeden forumu terk etmek içime sinmedi..Şimdi hayatıma çektiğim birşeyi anlatıyorum

Okulda sevidiğim bir arkadaşım bileğimdeki denge bilekliğini bana satmasını istemişti..Ben onu kızılaydaki seyyar satıcıdan 5 TL den almıştım.Arkadaşda 5 Tl den sat bana dedi.
Ben ona 2.5 TL ver olur dedim nasıl olsa 2. el

(Ben nasıl olsa onu hayatıma çekerim dedim) teşekkür etti ve sattım..

O akşam bu denge bilekliğini çekmem için ayarlamalara başladım..12-13 gün sonra o fotoğraftaki hayal ettiğim bilekliğin aynısı bana geldi..

Nasıl oldu şöyle..
Dayımlara ziyarete gittik dün akşam..Onun oğlunun dükkanı vardı..Evde fazladan bileklik varmış ben ona sormadan aklıma gelmeden bile "istiyorsan al bende çok var" dedi orada bir sevinçlendim..

Hislerim içimde dans etmeye başladı..

Yine onun siyah bilekliği gelmişti başka rengi değil.. Biliyorum bir işe yaramıyor diyorsunuz ama ben onu süs olarak takıyorum :)

leylla1
07-10-2011, 20:07
Hislerim içimde dans etmeye başladı..

Ne güzel ifade etmişsin duygularını...:ci
Kutlarım seni.

axi22
07-10-2011, 20:08
Ne güzel ifade etmişsin duygularını...:ci
Kutlarım seni. Teşekkür ederim..:) hayatıma istediğim nesneyi çekince bir an heyecanlandım :)

hayalayaz
07-10-2011, 20:18
aferin sana... tebrik ederim..ayrıca başarını bize aktarmak için yazdığın mesajda bu güne kadar yazdıkların arasında en güzel olanı.. haaa..şunuda söylemeden geçemeyeceğim... çekim yasasını en başarılı şekilde yapan kişiler bile bu kadar güzel anlatamıyorlar... seni bunun içinde tebrik ederim...başarını ve uyguladığın tekniği bize bu kadar güzel anlattığın için teşekkür ederim....

şimdi ben mesajını renklendiricem ki...senin başardıklarını yapmak isteyenler..renkleri görünce hah bu mesaj teknik veriyor diye daha dikkatli okusunlar..bundan sonraki başarılarını sende renkli yazarsan çok iyi olur...denge bilekliğini güle güle kullan...

axi22
07-10-2011, 20:20
aferin sana... tebrik ederim..ayrıca başarını bize aktarmak için yazdığın mesajda bu güne kadar yazdıkların arasında en güzel olanı.. haaa..şunuda söylemeden geçemeyeceğim... çekim yasasını en başarılı şekilde yapan kişiler bile bu kadar güzel anlatamıyorlar... seni bunun içinde tebrik ederim...başarını ve uyguladığın tekniği bize bu kadar güzel anlattığın için teşekkür ederim....

şimdi ben mesajını renklendiricem ki...senin başardıklarını yapmak isteyenler..renkleri görünce hah bu mesaj teknik veriyor diye daha dikkatli okusunlar..bundan sonraki başarılarını sende renkli yazarsan çok iyi olur...denge bilekliğini güle güle kullan... Teşekkür ederim..Ayrıca ben bir teknik anlatmadımki..:) klasik imgeleme yaparak subliminal images yaptım okadar :)

axi22
07-10-2011, 20:24
Ha tmm renklendirince ne demek istediğini anladım..:)

leylla1
07-10-2011, 20:26

şimdi ben mesajını renklendiricem ki...senin başardıklarını yapmak isteyenler..renkleri görünce hah bu mesaj teknik veriyor diye daha dikkatli okusunlar..bundan sonraki başarılarını sende renkli yazarsan çok iyi olur...denge bilekliğini güle güle kullan...

Hayal Hanım, bazen sözler çok gereksiz oluyor, her şey ortada çünkü:mel2

Yine de ben sizi bir kez daha kutluyorum. Bazen kimi konuları özellikle uzaktan izliyorum. Biliyorum ki hemen atlasam, zaten bırakmaya çalıştığım huylarım güçlenecek. İzliyorum ve şöyle diyorum: Dur biraz daha izle, bu gidişattan öğrenecek birşey kesin var Leyla :trrrt

Teşekkür ediyorum size...

hayalayaz
07-10-2011, 20:33
Teşekkür ederim..Ayrıca ben bir teknik anlatmadımki..:) klasik imgeleme yaparak subliminal images yaptım okadar :)

senin klasik imgeleme dediğin şey çk nın omurgasını oluşturuyor axi beyciğim.. tavazuya gerek yok... afferin sana...hadi bakalım şimdi gömül çk yasasının konularına. kendine çekmek istediğin bir şey düşün...acele etmeden çekim yasasının konularının herbirini oku ve buraya onu hangi teknikle çekmek istediğini yaz olurmu... kolay gelsin..

leylacım ben teşekkür ederim..

axi22
07-10-2011, 20:35
Dersler ile ilgili düşünce varya onu birde kablumbağa ile ilgili ç.y düşüncemiz var onunla uğraşıyoruz şuan..:)

hayalayaz
07-10-2011, 20:37
Dersler ile ilgili düşünce varya onu birde kablumbağa ile ilgili ç.y düşüncemiz var onunla uğraşıyoruz şuan..:)

bize madde madde yazarmısın neler yaptığını..

axi22
07-10-2011, 20:42
bize madde madde yazarmısın neler yaptığını..

Dersleri rahatlıkla anlıyorum
Soruları çok rahat yapıyorum
Hoca ne anlatsa anında anlıyorum
----------------------------
Kablumbağam çok sağlıklı
Yanağındaki şişiklik indi

Bu yazıları her gün kağıda yazıyorum
Sabah okula servisle giderken ve akşam yatmadan gereken imgelemeyi yapıp hislerime dönüştürüyorum
Aklıma geldikçe şükrettiklerimi düşünüyorum
Birde bilgisayarı açtığımda subliminal flash otomatiğe aldım pc açılınca sürekli o olumlamalar çıkıyor yaklaşık yarım saat ve bir saat arası takılıyorum

Bunları yapıyorum..

hayalayaz
07-10-2011, 21:09
aferin sana...hadi bakalım siteye geldiğinde de çk yı sular seller gibi araştır, öğren ve burada güzel paylaşımlar yap...

axi22
07-10-2011, 21:11
aferin sana...hadi bakalım siteye geldiğinde de çk yı sular seller gibi araştır, öğren ve burada güzel paylaşımlar yap... Ok teşekkür ederim.. Zaten çok yazı okudum yazılardan çok şey kaptım (bilinçaltı-EFT-İsteğimizi her gün kağıda geçirme-Şükretme ve daha çok şey vs vs) ben öğreneceğim kadar çok şey öğrendim aslında.. bakmadığım farklı konular varsa bakayım yinede..:)

hayalayaz
07-10-2011, 21:21
peki eft konusunda kendin için yapabileceklerini düşündünmü? bak yukarıda yazdığın meddelerin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayabilirsin eft ile...

örneğin: dersleri kolaylıkla anlıyorum... cümlesini eft olumlaması haline dönüştürüp, derslerinı kısa zamanda çok daha iyi anlamayı başarabilirsin..

hemen sorayım eft de tıplama noktalarını iyice öğrendinmi?

axi22
07-10-2011, 21:26
peki eft konusunda kendin için yapabileceklerini düşündünmü? bak yukarıda yazdığın meddelerin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayabilirsin eft ile...

örneğin: dersleri kolaylıkla anlıyorum... cümlesini eft olumlaması haline dönüştürüp, derslerinı kısa zamanda çok daha iyi anlamayı başarabilirsin..

hemen sorayım eft de tıplama noktalarını iyice öğrendinmi? Öğrendimde bazılarını pek kestiremedim yazı ile anlatıldığı için imgeleme yapıp olumlamaları tekrar ederken onları yaparkenmi tekrar edicektik konular çok karışıkta onlara bakıyorum şuan..

axi22
07-10-2011, 21:32
Biraz "özet" şeklinde olsaydı benim için daha iyi olurdu :) şuan bu konuya ([Only Registered Users Can See Links]) bakıyorum burada gereken şey anlatılıyor heralde..

hayalayaz
07-10-2011, 21:33
olumlamaları o tıplama noktalarına hafif hafif vururken söylüyoruz...

axi22
07-10-2011, 21:35
olumlamaları o tıplama noktalarına hafif hafif vururken söylüyoruz... Hmm tmm söylüyoruz derken sesli olarak söylemek şartmı :) öyleyse balkona çıkıp yapıcamda aile izin aldı 1 hafta boyunca zaten zor şartlar altında uğraşıyorum ç.y sı ile :)

hayalayaz
07-10-2011, 21:38
Biraz "özet" şeklinde olsaydı benim için daha iyi olurdu :) şuan bu konuya ([Only Registered Users Can See Links]) bakıyorum burada gereken şey anlatılıyor heralde..

bana link verme çocuk... şu an çalışıyorum... sadece sen konuya bu kadar ilgi gösterdiğin için, senin hatırına siteye girip bakıyorum ne yazdığına...
yavaş yavaş oku..acele etme... eft herşeyden çok daha kolay..şimdi olumlamaların nasıl yazılacağına kafa yorma..sadece tıplama noktalarını ezberle..olurmu... ben de bakayım yeni bir resim vardı onu siteye yüklemişmiyim yüklemediysem halledeyim hemen.. çünkü çok daha anlaşılır bir resim..

hayalayaz
07-10-2011, 21:40
Hmm tmm söylüyoruz derken sesli olarak söylemek şartmı :) öyleyse balkona çıkıp yapıcamda aile izin aldı 1 hafta boyunca zaten zor şartlar altında uğraşıyorum ç.y sı ile :)

sen onların eft yi araştırmalarını sağla...eft nin ne olduğunu anlasınlar... onlar sana diyecek eft yap diye... eft nin çekim yasası ile ilgisi yok.. bilim adamları bile tavsiye ediyorlar..

hayalayaz
07-10-2011, 21:47
bak resim burada.. ([Only Registered Users Can See Links])

bütün tıplama noktaları 0-13 e kadar çok güzel gösterilmiş..

axi22
07-10-2011, 21:48
Tmm hayal abla sen işin ile ilgilenebilirsin bu konuda anlatıyor herşeyi

Tepe noktası şu alnımızın sonunda saçımızın çıktığı yer heralde doğrudur dime?
Kaş başını biliyorum..Hani tek kaş diye dalga geçerler ya oradaki yerden bahsediyor..:)
Göz yanı derken orayı tam kestiremedim
Göz altı.. Orayı anladım
Burun altını anladım
Çene üstünü anladım
Yaka kemiğini anladım
Koltuk altını anladım

Günde fazla yapacak vaktim yok aslında akşam yatmadan 1 kere yapsam yetermi ? sabahları erken kalkıp okula gidiyorumda fazla vaktim olmuyor çünkü..

axi22
07-10-2011, 21:49
Üstteki yorum boş ozaman sen paylaşmısın ben yazarken :D silebilirsin

hayalayaz
07-10-2011, 21:51
tepe nokta başının tam tepesi/üstü..

axi22
07-10-2011, 21:56
Bu EFT hayatta yaşadığımız sorun ve dertleri çözmek için daha çok anlatmış benimki dert değil hayatıma çekmek istediğim bir şey ama yinede bu benim enerjimi mutlaka arttırır..Şimdi yapıyorum..

hayalayaz
07-10-2011, 22:05
buraya bak bakalım ([Only Registered Users Can See Links])

axi22
07-10-2011, 22:16
buraya bak bakalım ([Only Registered Users Can See Links]) Evet benim bahanem..

"Ben dersleri rahatlıkla anlarım soruları çok rahat yaparım tmm anladıkta kardeş ozaman bana einstein kafasımı verilecek nasıl gerçekleşicek bu iş zeka seviyemmi artacak" böyle birşey ortaya çıksa güya ki çıkmazda aklımdan bile geçirmiyorum :D ama yinede bu veya bunun gibi düşünceler aklımdan geçmemesi için EFT uygulayabilirim

hayalayaz
07-10-2011, 22:22
bak şimdi ben sana açıklayayım... bizim eğitim sistemi çok ideal bir sistem değil...bu konuda eğitimcilerde, velilerde, öğrencilerde aynı şeyi söylüyorlar... bu ideal olmayan durum..en çok öğrencilerin bedenlerindeki enerji akışını bozuyor... tıpladığımız noktalarda vücudumuzdaki bazı enerji akış markezleri var... sen olumlamanı söyleyip, bu noktaları tıpladığında..ders konusunda ürettiğin duygu her ne ise akışa geçiyor ve o duygudan kurtulunca daha rahat ders çalışıyor ve çalıştığın dersi daha kolay anlıyorsun...

anlatabildimmi.. çok sorgulamadan yaparsan... faydasını göreceksin.. ben sana bu güne kadar faydasız bir şey söyledimmi?? bana güven ve çk dan önce eft öğren..

axi22
07-10-2011, 22:26
bak şimdi ben sana açıklayayım... bizim eğitim sistemi çok ideal bir sistem değil...bu konuda eğitimcilerde, velilerde, öğrencilerde aynı şeyi söylüyorlar... bu ideal olmayan durum..en çok öğrencilerin bedenlerindeki enerji akışını bozuyor... tıpladığımız noktalarda vücudumuzdaki bazı enerji akış markezleri var... sen olumlamanı söyleyip, bu noktaları tıpladığında..ders konusunda ürettiğin duygu her ne ise akışa geçiyor ve o duygudan kurtulunca daha rahat ders çalışıyor ve çalıştığın dersi daha kolay anlıyorsun...

anlatabildimmi.. çok sorgulamadan yaparsan... faydasını göreceksin.. ben sana bu güne kadar faydasız bir şey söyledimmi?? bana güven ve çk dan önce eft öğren.. Anladım ayrıntıya girmeye gerek yokmuş..Zaten o düşüncede ben sitede bazı yazılar okuduktan sonra o düşüncenin nekadar saçma ve beni hedefimden alıkoymaya çalışan bir vürüs olduğunu anlamıştım..O bahane için eft uygulamaya bile gerek yok..Olumlamalarımı uygulayım o konuda eft yapayım bana zaten yeteri kadar faydası dokunacak..tmm anlatım için teşekkürler..

axi22
08-10-2011, 18:17
Secret kitabını aldımda 10 TL den..Onu okuyorum..Acaba bu kitapta farklı daha güzel birşeyler anlatıyormu acaba boşu boşuna para vermiş olmayımda..:)

hayalayaz
08-10-2011, 18:50
axi kitaba verdiğin para asla boşuna değildir... bizim algılarımız, anlayış kapasitemiz, sürekli gelişir..şimdi o kitapta anlayamadığın bir çok bilgi, başka öğrendiğimiz bilgilerle sürekli desteklenecek ve sende bütünsel ve daha iyi, daha pratik bir şekilde kullanılır bir hale gelecek... bu yüzden hangi kitap olursa olsun.. kitaba verdiğin paraya asla acıma kuzum...sevgiler

axi22
08-10-2011, 18:56
axi kitaba verdiğin para asla boşuna değildir... bizim algılarımız, anlayış kapasitemiz, sürekli gelişir..şimdi o kitapta anlayamadığın bir çok bilgi, başka öğrendiğimiz bilgilerle sürekli desteklenecek ve sende bütünsel ve daha iyi, daha pratik bir şekilde kullanılır bir hale gelecek... bu yüzden hangi kitap olursa olsun.. kitaba verdiğin paraya asla acıma kuzum...sevgiler Doğrudur aslında okuduktan sonra babama okutayım birde..Bu çekim yasasından hoşlanmaz ama "kitap" söz konusu olunca benim okumama birşey demedi :) Dersler konusu benim için halledildi..Şimdiki arzumuz ilişki..:) Kız ayarlamakta zorlanmıyorum ama düzgün bir kız bulmaktan zorlanıyorum..:)Benim ilişki hayatım düzensiz..Biri bitiyor biri başlıyor..Benim için bukadar fazla yapmak değil az olucaksada adam gibi olsun diyorum..:) çünkü kızları hep ben buraktım..Sitedeki ilişki ile ilgili yazılara bakayım biraz..

axi22
08-10-2011, 23:36
Bu düzensizliğide çözüm bulmam lazım haftada en az 2 tane değişiyor yaa uzaktan bakınca araba çok güzel cix görünüyor ama motorunu açıp bakınca içi hararet yapmış resmen..:D

axi22
09-10-2011, 08:54
Evrenle aramızda geçen bir diyalog..:)

Ben:Evren kardeşim günaydın..

Evren: Nevar çabuk söyle işim var..

Ben:Evrencim..Canım kardeşim..Şu zamana kadar bir çok isteğimi gerçekleştirdin..Bir çok kazayı belayıda bana gönderdin..Eyvallahta..Hadi sana zahmet benim şu dersler işinide bir an önce hallediver olurmu..?

Evren:La kardeşim bi dur ya görmüyormusun milyonlarca insanın dileği ile uğraşıyorum..Hangi birinizle uğraşıyım bi git başımdan yaa..

Ben:Bak ne istiyorsan yaptık..Yapmayada devam edicez..Sana şunu gerçekleştir dedik..Sen şunu imgele buna inan buna şükret falan birşeyler dedin yaptık..Halada yapmaya devam ediyoruz..Ben elimden geleni yapıyorum..Artık gerçekleştir şunu vallaha sürekli birşeyler isterim seni rahat burakmam benimle uğraşmaman gibi birşey söz konusu değil biz emir veriyoruz sana..

Evren:Öff tamam tamam çatlama akşam son ayarlamalara başlarım en kısa sürede görürsün gerçekleştiğini..Birdaha gelme yanıma..

Ben:İyi peki görücez bakalım..:)

hayalayaz
09-10-2011, 11:55
evren: yaa..şeytan diyoki şu axi herifinin ümüğünü sıkıver, bana bu herifi sayıylamı verdiler.. kafasına odunla vuruver :0459:

hayal: bana bak evren olasıca...ben senin ümüğünü bi sıkarıııım ümük nasıl sıkılırmış görürsün.. ben senin kafana bi odun vururum görürsün gününü :0117

evren: hayal hanım...hayal hanım...nerden buldun bu axiyi ya..

hayal: onu ben bulmadım... başıma sen gönderdin... bende evrenin bana öğretmek istediği bir şey vardır deyip sabırla konuşuyorum, yazıyorum..axiye...:mybutterfly:65750

evren: hah işte yanılgın burada..axi yi sana ben göndermedim.. sen kendin çektin.. :breakeverything9xc:

hayal: yooo..onu ben çekmedim.. :eatyou1qs:

evren:sen çektin.. sende bööööle kılı kırk yararsın ya... işte axiciğinde aynı senin gibi...ama sen araştırıp kendin öğreniyorsun aynı soruyu kırk kere sormuyorsun...sizi bana sayıynanmı verdiler nan..sıkcam ikinizinde ümüğünü kaykıltcam oraya..bende kurtuliiim..dünya da kurtulsun sizden....:0479:

hayal: höööt aağar ol da molla desinler.. benim tepemi attırma..seni dörde katlar piyano diye çalarım...çok uzattın annat şu çocuğa naapcanı... [Only Registered Users Can See Links]

evren: hayal hanım, hayal hanım..müdafa ettiğin tembel tenekeyi ( axi) daha ne kadar müdafa edeceğini merak ediyorum.. senin sabrın taşıpta gırrrrr vaziyetlerine girdiğinde saçlarının her bir teli havaya kalkınca seyrederken çok eğleniyorum... haha haha

hayal: annaaaat...:V

evren: axi tembeeeeelll... hazırcııııı, araştırırken doğru dürüst araştırmıyooo...[Only Registered Users Can See Links]

hayal: evren olacak pis iftiracı nerden biliyoooon..:mshareketliifade139

evren: bana hakaret etme bak annatayımda dinle.. siz çekim yasasını nereden öğrendiniz...:cool

hayal: kitabından ve filminden.. :oku

evren: kitapta, sizin çk yasası uygulamak istediğiniz bir konu olmadığında, teknikleri kendinze göre uygulayarak çekim yasasını istediğiniz her şeye uyguladınız...doğrumudur? :mshareketliifade108

hayal: heee doğru valla..

evren: axi bilinçaltının işleyişini okudu değilmi? :mshareketliifade108

hayal: okudu tabe...ben ona okumasını özellikle söyledim...[Only Registered Users Can See Links]

evren: peki sence yaptığı olumlamaların, imgelemelerin... çekim yasasını devreye soktuğunu neden hala bilmiyor? :0312:

hayal: hık ..mık.. biliyordur yaa...

evren: sen ona daha ilk mesajında yazdın..dedinki... puanlarınızın yazdığı karne de 85 puan aldığını hayal et.. doğrumudur..

hayal: evet dosssdoğru[Only Registered Users Can See Links]

evren: yaptımı? [Only Registered Users Can See Links]

hayal: hııık..mıııık..:eek: :mshareketliifade360

evren: bana bak hayal denen şımarık kadın..başıma çoluk çocuğu gönderip durma..söyle çocuklarına... kitabı doğru dürüst okusunlar... akıllarını kullanıp teknikleri kendilerine uyarlasınlar... ve benim canımı sıkmasınlar.. :argue15rx:

çekim yasasında bile armut piş ağzıma düş yok.. kişi çekim yasasını hap gibi yutamaz... araştıracak..öğrenecek..çalışacak..uygulayacak.. ondan sonra istediğini elde edecek... [Only Registered Users Can See Links]

bak Akın Berk Sürücü'ye... çk yı ne kadar başarıyla uyguladı ve bu konuyla ilgili kitaplar yazıp..internet sitesi kurdu.. ona kim öğretti bunu?? çocuk araştırdı.. bütün kitaparı satıııır satır okudu, uyguladı..başarısız olduğunda...yanlışlarını doğrularını tekrar, tekrar gözden geçirdi... vazgeçmedi ve şu anda çk yı en başarılı şekilde uygulayan insanlar arasına girdi.. bende bu yüzden onun her istediğini sevgiyle yerine getiriyorum..:0361:

axi'de aynısını yapıp... çk yı doğru dürüst öğrenmek yerine burada iki soru üç cevapla çkyı öğrenebileceğini..uygulayabileceğini sanıyorsa.. yanlıyor... şimdi lütfen çekilin başımdan..ben çk yı yapmaya çalışmadan nasıl başarıyla uygulayacağını araştıran ve öğrenmek isteyen insanların isteklerini yerine getiriyorum... benim vaktim çok değerli..:him7ly:

hayal: [Only Registered Users Can See Links] :oyyy: [Only Registered Users Can See Links] :0501:

hayal... sevgili axi..Türkiyede ve dünyada çekim yasasını uygulayan herkes...kitabı satııır satır sabırla...anlamaya çalışarak okuduuuu...okuuuduuuu... okudu... filmi defalarca seyretti... kendi kendine uyguladı.. bazen başardı..bazen başaramadı...başaramadığında neden başaramadığını araştırdı...ben sana bilinçaltı ve eft konularını okumanı ve yapmanı boşuna söylemedim..

eğer çk uygulamak istediğin konuyla ilgili bilinçaltı kalıpların...olumsuz inançların varsa bunları tespit edip eft ile yok ettikten sonra..çk uygulaman için öğrenmeni tavsiye ettim..

şimdi otur ve yüksek puan alman konusnda bilinçaltı kalıbın varmııı..yokmuu iyice araştır... eğer varsa önce eft yaparak bu kalıpları yok et..sonra çekim yasasını uygula... hem evren hemde ben.. çalışan ve araştıran insanları seviyoruz... ve çk nın bile iki soru üç cevapla hemen oluvermediğini biliyoruz..

Özet: sana veriğim konuları sular seller gibi öğrenmeden aynı soruyla karşıma gelme çünkü cevap yazmayacağım... bunu yapmayı çk yı sana kendim öğretmeyi gerçekten çok isterdim ama inan bana vaktim yok...

sevgiler..

axi22
09-10-2011, 12:58
Peki anladım..:) daa Ben şuan herhangi bir soru sormadımki..:) artık öğrenecek birşeyim kalmadı soru sormuyorum ufak tefek birşeyler sorma gereği duysamda sitede araştırıyorum..:D secret filimini en az 8 kere izlemişimdir (arkadaşlarla beraber) kitabın 55. sayfasındayım daha dün akşam aldım..:) Bu evren bana ters ters konuşuyor..:) Beni getirtecek oraya haa Harbiden uzaya çıkar heryerine atom bombası koyup ortalığı daatırım..Evren böylece kendisine ölümü çekmiş olur..:) Her neyse konuya gireyim..Bilinçaltı işini kavradım..EFT ile ilgili beni düşünceden alıkoycak birşeylerin olduğunu düşünmüyorum..Sadece her gün o benim yazdığım 3 olumlamayı tıplama noktalarına vurarak tekrar ediyorum.. ben neden biraz hazırcı davrandım biraz sabırsızlıktan birazda sınavlar yaklaşmadan çabucak halledeyim düşüncesinden..Siz bana öğreteceğinizi öğrettiniz zaten bende öğreneceğimi öğrendim daha soru sormam kimseye çünkü kafama takılan herşeyi sordum yinede sorum çıksada cevap verilmesi kolay bilinen bir soruysa mutlaka sitede araştırırım..

hayalayaz
09-10-2011, 15:06
aferin sana...

axi22
09-10-2011, 19:32
Secret kitabını okuyorum sayda 83 deyim..Gerçekten güzel anlatıyor farklı yeni şeylerde kaptım..

axi22
09-10-2011, 20:41
Temel ve çekim yasası..:)
Temel bir gün adaya düşer..Yanında 3 ayrı ülkeden yabancı olur..3 kişi boş boş birbirlerine bakar..Hiç biri anlaşamaz..Adada açlık vardır.Çekim yasası oluşturupta o adadan kendisini kurtaran geminin gelmesi uzun sürer biz o zamana kadar ölürüz diye düşünürler..3 kişide Çekim yasası ile cin çağarmak isterler..Anlaşamazlar ama 3 ününde düşüncesi aynıdır..Güçlü bir frekans yayıp kısa sürede adaya cin gelir..3 kişiye 3 dileğini sorar..
İngiliz:Beni bu adadan kurtar.-Sonra bana 100000 $ para ver-İşimde çok başarılı olmak istiyorum.
Fransız: (oda aynı istekleri söyler.)
Temel: Bu adayı sevdim sen bana yiyecek ver-O iki arkadaşıda getir ve dileklerinin hiçbirini gerçekleştirme-Sen bir cinsin ben senden 3 dilek istemiyorum sen bana 6 dilek hakkı tanı 3. dileyim budur.(6 dilek hakkı oluşur)-Çekim yasası ile 5 dk boyunca ne düşünsem ertesi gün onun gerçekleşmesini istiyorum-Kazayı belayı kendime çekmek istemiyorum gül gibi yaşamak ne düşünsem onun ertesi gün gerçekleşmesini istiyorum-6. dileğim sen benim dilek hakkımı 1 tane daha arttır son bir hak daha ver-(dilek hakkı 7 olur)-Cin kardeş benim ile evlen aynı yerde yaşıyalım demin söylediğim dilekleri boşver kendi cinsiyetini değiştir sen benim her istediğimi yaparsın sonra boşanırız..son dileğim budur..

Cin sinirlenir ve adadaki toprağı yok eder temel denizde boğulur..Ölür..

Kendi bulduğum temel fıkrasıda bukadar olur..:)

axi22
12-10-2011, 20:27
Sitede "soru-cevap" diye biryer vardıda şimdi aradım aradım bulamadım buraya yazmak zorundayımda yazıcak başka yer bulamadım kusra bakmayın..:)

Çekim yasasında istediğimizi elde etmek için hislere dönüştürken siz onu şuan elde etmişcesine düşünün şuan elde etmişiniz gibi hayatı yaşayın diyorsunuz.Bu işte kendi tekniğini bulmak daha mantıklı olabilirmi acaba ? Mesela ben isteğimin yarın gerçekleşecek diye düşündüğüm zaman daha iyi hisler oluşturuyorum.Yarın sabah olduğundada yataktan mutlu kalkıyorum.Akşam oluncada yine aynı işi yapmak istiyorum.Ben böyle daha iyi hissediyorum kendimi..Bunu böyle yapsamda yinede olur dime yanlış enerji akışını bloke etmeyim çünkü son dakka..?

hayalayaz
12-10-2011, 20:33
doğru yoldasın...axiciğim böyle devam et..

axi22
12-10-2011, 20:40
doğru yoldasın...axiciğim böyle devam et..
Tmm..Birde soru cevap yerinin linkini verebilirmisin birdahaki soru çıkarsa oraya yazarım ben bulamadımda sadece sen değil sitenin yerlileri bilir ben aradım bulamadımda

hayalayaz
12-10-2011, 22:42
sen burada sormaya devam et..çünkü ben bu başlığı görünce hemen giriyorum..diğer tarafa yazarsan önce yazanın kim olduğuna bakmam lazım böyle bir alışkanlığım yok..günlük mesajları üstten alta sırayla okuyorum..

axi22
20-10-2011, 17:41
Aklıma bir subliminal mesaj geldi.Çekim yasasında ben daha ilerilerde daha farklı şeyler kendime çekeceğim için subliminal flasha şu 4 cümleyi eklemek aklıma geldi.Acaba bunların bize bir faydası dokunabilirmi ? Yani istediğimiz şeyi kendimize çekerken bunlar bilinaltımızda varken aklımıza hiç bir zaman yanlış bir düşünce gelmiceği için ben "EXTRA" dan yapmayı düşündüm.Yani extradan bir faydası olabilirmi diye düşündüm.Ben nasıl olsa kendime daha önce bilinçli olarak birşeyler çekmişliğim var biliyorsunuz.Onun için gerçekleşeceğinden şüphe duymadığımıda biliyorsunuz :) Bunun Ç.Y yeni başlayanlar ve çekim yasasıyla uğraşan insanlar için faydalı olabilirmi diye sormak istedim..:)

*Çekim yasasıyla istediklerimi rahatlıkla gerçekleştiriyorum.
*Çekim yasasıyla istediğimin gerçekleşmesine herzaman yürekten inanırım..
*Çekim yasasıyla istediklerimi kendime çekmek bana çocuk oyuncağı geliyor.
*Çekim yasasıyla istediklerimin gerçekleşeceğine herzaman inandığım için kendimi harika hissediyorum.

axi22
25-10-2011, 22:01
Telkinle ilgili bir yazı okudumda.Çocuğun biri yazmışta ben googleden baktım bulamadım.
Telkin ile bazı formulleri veya ingilizce kelimeleri ezberlemek amaçlı onları önce iyice gözden geçirip sonra telkin olarak o gece dinleyince sabah akılda kalıyormuş.Bu doğrumu ? yani bukadar kısa sürede gerçekleşebilirmi ? veya telkin ile böyle birşey olması mümkünmü ? Cuma gününkü ingilizce sınavında extradan kelime öğrensem bu yöntem ile oluyorsa benim için iyi faydası dokunur.

Sev'gi
26-10-2011, 18:46
Telkinle ilgili bir yazı okudumda.Çocuğun biri yazmışta ben googleden baktım bulamadım.
Telkin ile bazı formulleri veya ingilizce kelimeleri ezberlemek amaçlı onları önce iyice gözden geçirip sonra telkin olarak o gece dinleyince sabah akılda kalıyormuş.Bu doğrumu ? yani bukadar kısa sürede gerçekleşebilirmi ? veya telkin ile böyle birşey olması mümkünmü ? Cuma gününkü ingilizce sınavında extradan kelime öğrensem bu yöntem ile oluyorsa benim için iyi faydası dokunur.

Evet öyle derler genelde... Hatta yatmadan önce çalıştığın dersle yatma vaktin arasında kitap okuma da derler. Günün ilk ve son saatleri duyduğumuz,düşündüğümüz,gördüğümüz,öğrendiğimiz vs şeyler daha kalıcı oluyor sanırım. Beyin dalgalarıyla alakalı olsa gerek.

axi22
27-10-2011, 19:22
Evet öyle derler genelde... Hatta yatmadan önce çalıştığın dersle yatma vaktin arasında kitap okuma da derler. Günün ilk ve son saatleri duyduğumuz,düşündüğümüz,gördüğümüz,öğrendiğimiz vs şeyler daha kalıcı oluyor sanırım. Beyin dalgalarıyla alakalı olsa gerek. Yarın ingilizce yazılısı varda şöyle extradan birsürü kelime daha yerleştirsem güzel olurdu..:) Teşekkürler anlattığın doğru birşey evet onları daha öncedende duymuştum.

axi22
29-10-2011, 12:45
Şuna bak sınav çarşambaya ertelenmiş.Okadar imge yaptık gece vakti..:| 4 dersti sınav var diye gidioz yoksa ne işim olurdu benim orda..

axi22
21-11-2011, 17:03
Çekim yasası uzmanı annem
Annem sürekli olumsuz şeyler düşünür.Hep gerçekleşmesinden korkacağı şeylere odaklanıp durur.Benden hep şüphe eder.Düzgün ders çalışmadığımı düşünür ve görür.Görür derken çalışma esnasında msj gelir ve bende 2 dk bakıp cvp yazarım annemde o an garanti gelir beni görür.Hiç bir zaman işin iyi yanına bakmaz.Sürekli şüphe içerisindedir.Fazla para harcadığımda hemen içine kurt düşer....Vb... bunlar bir döngü olarak tekrarlanır ve sürekli düşündükleri alır ve ben bunu gözle görülür bir şekilde gördüm.Secret filmini anneme izlettirdim.Başta inandı ama babam inanmayıp bunun mümkün olmadığını söyleyince annemde inanmadı.Sonra ben bu döngüden bıktım ve bu yaptıklarını anlattım.Sonuçlarını ve sürekli düşündüğünü aldığını ona kanıt olarak gösterdim.İnandı birazcık. ve kitabı ona verdim şuan okuyor.O kitap ona çok faydalı olucak ve ben bu annemin negatif zihninden kurtulacam.. ( inşallah ) Çünkü her sabah içime negatif benzini yüklüyor gidiyor.Bazen yaşadıklarını düşüncelerinle yaptığının kanıtını görmekte fayda vardır.Ondan kurtulup içine pozitifler yüklemek insan için en iyi şeydir..:)