Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendinizi Tanıtın
Arkadaşlar birazda kendimizi tanıtalım...Birbirimizi tanımakta iyi olacaktır...
Önce ben başlayayım...
Ben Sycorox-Gamze Ankarada yaşıyorum,25 yaşındayım...İki yıla yakın zamandır kendimle uğraşıyorum...Bu uğraşıdan başımı kaşımaya vaktim olmadı,yavaş yavaş kendimi topladım...
Kendime hedefler listesi yapmıştım,bu listeye göre ilerliyorum ve en kısa zamanda işim olacak inanıyorum buna:)
Onun dışında moda,müzik ve sanatla ve psişik konularla ilgili herşey ilgimi çeker...Resim yaparım,sürekli olarak yazı yazarım...
Vee çekim yasası olayını çok iyi yaparım:wana_fuck:
Stubborn
23-03-2009, 18:11
Ama sycorox unuttugun bişiler var ben eklıyım..cok vurdumduymazsın ayrıcada ınat ehueheuheuehue bunlarıda ekle hemen ehueheuheue:smile (7):
Ama sycorox unuttugun bişiler var ben eklıyım..cok vurdumduymazsın ayrıcada ınat ehueheuheuehue bunlarıda ekle hemen ehueheuheue:smile (7):
Ehuheheh huyum napıyım vurdumduymaz,inat ve cadıyım=)
Stubborn
23-03-2009, 18:21
Ehuheheh huyum napıyım vurdumduymaz,inat ve cadıyım=)
Yanı aynı ben... :mshareketliifade118
hayalayaz
23-03-2009, 18:29
ben hayal ayaz, izmirde yaşıyorum, yaklaşık 20 yıldır kişisel/ spiritüel gelişim, şifa enerjileri, şifa uygulamaları ile ilgili çalışmalar yapıyorum, öğrenmeye çalışıyorum. 10 yıl önce bir yılda iki iflas yaşamayı başardığım için, zorunlu olarak ev hanımlığına terfi ettim, (iyikide iflas etmişim yoksa o çalışma temposunda yaşadığımı bile fark etmeden geçip gidecekmişim bu dünyadan)
şu anda kişisel gelişim ve reiki semierleri vererek hem sevdiğim işi yapıyorum, hemde hayatımı sürdürüyorum, hemde gelişmeye çalışıyorum.
sırf sevdiğim insanlarla birlikte olmak için bu siteyi kurdum, böylece hayatımın en doğru kararlarından birini daha hayata geçirdim.
benim çenem açıldı...birazınıda başka zaman anlatırım..hepinizi seviyorum.
slm arkadaşlar bilenleriniz bilmeyenleriniz var bende kendimi tanıtayım dedim,ismim ayşe 27 yaşındayım ve mersinde yaşıyorum.
çekim yasası ile bi kaç ay önce stubborn sayesinde tanıştım canım arkadaşım yolunda gitmeyen hayatımı düzelticek güzel şelerden bahsetti bana,önce hadi cnm sende diye karşılık aldı ama pes etmedi o beni kendime getirmeye böyle birşeyin var olduğunu anlatmaya çalışıyordu.
sonra ne kaybederim ki ne diyor acaba bu kız diye bi kulak verim dedim kitaplar videolar ve bazı denemelerle evet dedim var böyle bişey özellikle de sizlerle başladığımız grup çalışmasından sonra kensinlikle emin oldum.herşeyden önce bana iyi geliyordunuz,bir grup insan iyi ve güzel şeylerden bahsediyordu onun için sizleri çok sevdim ve doğruluğuna inandığım bişeyin arkasından bende hayatımı düzene koyarak yavaş yavaş gelmeye başladım.hep söylüyorum,yine sölicem iyiki varsınız hepiniz ve ben burda olmaktan çok memnunum.
Adım serkan ankara batıkentte yasıyorum 25 yasındayım Türkiye cumhuriyetinin bir ayıbı olan motor sporlarında çeşitli abilerimiz avrupa ve balkan şanpiyonlarımız olmasına rahmen hiç bilinmeyen sadece yapanlara serseri gozuyle bakılan otomobil ve motor sporlarıyla ugrasıyorum rally tırmanma yarısı ve oto drag branslarında kendi uretdigim ve kendi cabalarımla buldugum sponsorlarla yarısıyorum ileri sürüs teknikleri uzmanıyım bu konuda sertifikalarım var ama asıl meslgim daha dorusu bu işlerle ugrasmak bu işlere finasman saglamak icin opel ve bmw servisi isletiyorum servisimde araçlara her turlu mekanik tamir bakım onarım ve performans artısı saglıyorum hobilerim ilk basda nickimden anlıyacagınız kadarıyla wv bigler yani eski kasa tosbaların yarıs aracı olarak uretilmiş versiyonları her türlü bilgisayar dunyası oyun agırlıklı dvd vcd ve mp3 arsivi 270 bin civarı eski fantazi arabeks muzik arsivim var tabi formattan sonra kurtarabildigim kadarı bergen,gülizar,ççatlak şanzel , azer bülbül vs vs vs vs en büyük sorunum uyku göz torbalarımla ilgili sorunlarım var uyuyamıyorum gunde 1.5 2 saat anca uyuyup uyumuyorum kişisel gelişim alanında arasdırma yapmam kendimi gelişdirmemin asıl sebebi cok daha ufakken cocukken bi kıza asık olmus askerden sonra evlenicegimizi dusunmusdum o beni terk edince kocaman dunyada yapa yanlız kaldım kendimi tipsiz hissetmeye basladım yasamak artık zor geliyodu bana ama yasama tutundum her ne kadar obur dunyaya gitmeye hevesim olsada içe kapanık bi insan olarak dunyay dondum ama fakat kısa zamanda toparladım ve eski serkan yani asıl lakabıyla cindoruk serkan oldum şu andada nişanlıyım haziranın son haftası dügünüm var ileriye dönük hedeflerim malesef motor sporlarında pek bi şey beklemiyorum ama ülkemizi temsil etmek bana seref verir tabiki ama ercan abimiz avrupada bizi temsil ediyo bizde onun yolundan gidiyoruz işte :) ilerde benim başaramadıgım 2 şey vardı cocukken 2 sey isterdim 1 avukat yada hakim olmak yada kücükken taekwondo yapardım beden egitimi ögretmeni olmak inşallah cocuklarım avukat ve beden egitimi ögretmeni olacak tüm hayatımı onlara adıyacagım bu hayattaki en buyuk destekcilerim daha dorusu beni mutlu eden ailem ve nisanlım ve sonra internetten tanıdım insan olduguna inanmadıgım tanrının bize bir melek olarak gönderdigini bildigim hayal ablam :) haa bide benim oglum var safkan bi sivas kangalı oda cok mutlu eder beni :D
Çok konusdum demi tamam yeter bu kadar :D
Herkese selamlar ben Cem...
istanbulda doğdum,liseye kadar orada okudum,lisenin bitmesi ile dil eğitimi için yurtdışına çıktım,üniversiteyi de amerika birleşik devletlerinde okudum...
Küçükken arkadaşlarım oyun oynarken bende hep büyükleri dinlerdim =) hep hayal kurardım...ve bu gün pek az insanın keşfettiği bir farkındalık boyutunda buldum kendimi...Sıradanlık hastalığından nefret ederim ve ayrıca 10-11 yaşlarından beri her gün içinde yaşadığım bir hayal dünyam var...Genellikle farklı ülkelerde yaşamımı sürdürürüm,yakında yine bir yurtdışı planım var...İLeriki planlarım arasında kendimi daha fazla geliştirip,biraz para yapıp,kuzenle birlikte Dünya'nın bi tarafında,tanrının unutmuş olduğu bir dağ evine yerleşip beyin ve düşünce gücü üzerine çalışmalar yapmak istiyorum...Bir aralar şizofren olduğumdan şüphe etmiştim ve sonra anladım ki fazla hayalperestim :smile103vm: herkese sevgilerimi iletiyorum...
Merhabalar;Ben Müjgan Egeliyim,şuan Bursada yaşıyorum ve bundan sonrada yaşayacağım yer olarak görünüyor:)2 yıl Eskişehirde,2 yılda dikey geçişle Bursa Uludağ üniv.de İktisat öğrenimimi tamamladım,şimdi açıköğretim 1.sınıf halkla ilişkiler okumaktayım,Bursada anıyla şanıyla ünlü bir İnşaat firmasının Finans departmanında çalışıyorum,ilk önceleri beklediğimi alamasamda şuanki konumumdan oldukça memnunum ;)çekim yasası sağolsun:)Kısa zaman sonrada dünya evine gireceğim bilenler bilir onun telaşı içerisindeyiz
Kitap okumayı ve araştırmayı çok sevdiğimden günlerden bir gün çekim yasasını araştırmamla başladı herşey taaki buralara kadar,evren beni,bende evreni ve bakış açımı değiştirerek bir çok güzel olay yaşadım,hayatıma beni olumlu yönde etkileyen bir çok insan dahil etmekle birlikte tamamıyle hayatımdaki bir çok şeyi olumlu yönde ilerlettim,ilk önce ALLAH a ve sonrada meleğim Hayal ablama şükürler olsun,ve daha bir çok arkadaşıma,kendime de tabi:)Şimdilerde bir dans merakıdır aldı başını gidiyor,ama duydumki dans etmek insan vücudundaki mutluluk hormanlarını atağa geçiriyormuş.Ben böyleyim bu sitedeki herkesi çoook seviyorum.Sevgiler:smile (11):
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.