PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eski anılar.. yeni düşler...

fallenangel
23-09-2011, 13:32
benimde artık bir günlüğüm olmalı sanırım...

gelen gecen onca seyden sonra kalbimde kalan yansımaları

içimde kör düğüm olup yüregimi sagır eden yankıları paylasabilecegim kucuk bir sıgınak...

önümde uzanan yolda her güne bambaska hayallerim var benim günlük,

çiçeklerle süslüyorum onları ta ki birileri gelip koparana yada üzerine acımadan basana kadar!

ne çok şey yasadım... ölümle ve hayatla yuzleştim, kendimle ve korkuyla

sonra umutla...

biliyormusun???

nişanlandım!...

mutlumuyum? evet sanırım... hemde çok..

yani o hep bekledigim adamdı, kucucuk bir kızken daha evliligin bile ne demek oldugunu bilmiyorken bembeyaz uniformalarıyla ruyamda karsımdaydı!

uzun boyunu ve koyu kumral sac tellerini cok net hatırlıyorum!

ah! yuzunu goremedigim beyaz uniformalı prens.... bu yasıma kadar onu niceleriyle karıstırdım ama şimdi biliyorum...

koyu kumral sac tellerini tanıyorum ve ona her dokundugumda 10 yasındayken ruyamda bana dokunan ellerin sıcaklıgını hissediyorum...

tanıdık bir melodi onla dans ederken kulaklarımdaki... o melodi onun sesi...

her düş biraz gercek, her gercek biraz düş artık...

her yanım tozdan pembe rüyalar...

birde çiçeklerimi koparmasalar....

:(

dönecegim

sevgiyle...

hayalayaz
23-09-2011, 13:44
günlüğün hayırlı ve uğurlu olsun... mutlu paylaşımlarla dolsun.... sana bir şey söyliycem...benim çiçeklerimi kopardıklarında, bana zarar verdiklerini düşündüler hep...işin doğrusu bende öyle sandım ilk başlarda...

ama sonra kopan çiçeklerimin yerine daha gür ve daha parlak renkli çiçekler açtığımı görünce üzülmeyi bıraktım...çiçeklerimi koparanlara armağan ettim... istersen birde böyle düşün..sevgiler...

fallenangel
23-09-2011, 13:50
boyle dusunmeyi deneyecegim :mlkcik

teşekkür ederim dilerim hayal edebilecegimden daha fazla mutlulukla dolar sayfaları..:0511:

Gülçin Şen
23-09-2011, 15:25
Günlüğün ,güzelliklerle dolsun..:)

fallenangel
23-09-2011, 15:41
teşekkür ederimmm inşallah :0338:

filiz
23-09-2011, 17:54
Günlüğün hayırlı olsun :)

Sev'gi
23-09-2011, 18:21
Beyaz üniformalı adam...
Yine AŞK kihkih
Mutluluklar hep seninle ablam... :mx

fallenangel
24-09-2011, 11:49
filiz ve sevgi cook tesekkur ederim :)

mutluluklar hep bizimle inşallah :mel3

newcan
24-09-2011, 12:02
o guzel bahçen bahçen o kadar çiçekle donansın ki dünyadaki her insan kırkayak olsa bahçende ezdikleri çiçeklerin sayısını anlayamadan yeniden açsınlar....

nişanın hayırlı olsun.... mutluluk kapıların her daim açık ve sen farkında ol....

:çiçi 1 :çiçi 1 :çiçi 1 :çiçi 1 :çiçi 1 :çiçi 1 :çiçi 1 :çiçi 1 :çiçi 1 :çiçi 1 :çiçi 1 :çiçi 1 :çiçi 1

fallenangel
24-09-2011, 12:03
:450

işte hayalimdeki eş modeli..

boyle gelsin cicekli böcekli kahvaltılarla falan....?

olmaz mı?

olur olur... yapar benim bahriyelim :mshareketliifade351

tabi onu yanımda bulursam...

hayat cok garip.. bazen istedigin seyleri sana veriyo , veriyo ama yarım?? adam gidicek sefere,
bende burda artık gemilerde talim var bahriyeli yarim var o da gitti sefere ne talihsiz basım var turkusunu soylerim ...

şimdi sag tarafımda soyle bası hareli bi melek duruyo bak :mel4

duyuyorum sesini melekcim konuş:

yapma be fallenangel bak ardından türkü yakacak bi sevdigin var en azından... hem ayrılıklar sevgiyi guclendirir, goturdugunden cok daha fazlasını getirir!

hoşgeldin pollyangel! ama valla seviyorum seni sol tarafımda duran çift boynuzlu catal kuyruklu seyden daha guzel seyler soluosun hep bana, canım benimm hareni yerimm :0330:

kayınannecigimi de senin sayende seviyorum zaten..

dün aksam bizi aradı, dugun ne zaman diyo, nişanlım biyandan kayınanne bi yandan nolcak benim halim?

iş bulmam lazım.. evde oturmak için okumadım yıllarca bende biliyorum daaa hani iş? istiyoruz vermiyolar onların iki yüzü kara iştee ohh canıma degsin demeyle olmuyo... dügün de dügün diyolar

bunların hepsini ben kendime cektim cektimmm de aaah kimbilir nasıl???

harekete gecmem lazım acilinden

bak yine midem yanmaya basladı, doktora gitmem lazım ama artık cok korkuttu beni beyaz önlüklü amcalar :(

dönecegim..

sevgiyle[Only Registered Users Can See Links]

fallenangel
24-09-2011, 12:16
newcan

cok tesekkur ederim o guzel dilegin için :mx

hülyaa
24-09-2011, 13:29
yazacağın güzelliklerin sevinç tadında olsun:)

fallenangel
24-09-2011, 13:50
çok teşekkür ederim hülyaa , inşallah oyle olacak

:mel3

fallenangel
25-09-2011, 14:47
:mshareketliifade226 yine bi miskinim...

tembellik ruhuma işlemiş gibi..

uyku perisi yuttum sanki, bendeki uykuları coluga cocuga dagıtsak annecikleri bi rahat eder bana bol bol tesekkur ederdi..

:0458:

pericigim işine talibim...

ne iş olsa yaparım abicilerden oldum zaten artık iyice :4989

hiiiii ne dediiiiiiiiiiiimmmm !:0366::0366::0366:

bu cok yanlıs bi cumleydiiii okudugum bir kitapta ısrarla ne iş olsa yaparım demeyin diyordu, evrene yanlıs mesj yolluyormusum

ben degerlerimin farkındayım evrencigim... canım benimmm :moo

sen de farkına var artık bi zahmet..

herneyse gidip dişlerimi fırcalayayım... sles li sles li

ne guzel dimi...

hain planlarım var... butun sles li dısmacunlarını ve sampuanları yakıcam

belki ertesi gun dogal ve kimyasalsız bir hayata merhaba deriz ülkecek...

dönecegimmmm

sevgiyle...:çiçi2

fallenangel
27-09-2011, 18:25
çok hastayım gunlukcum...

kafamın sag yanı yok gibi... uyukluyorum durmadan...

üşütmüşüm ve uzerine de reflü olmusum...

ilaç tedavim sonuc vermezse endoskopi...

dr. genclerde reflu ye pek rastlamayız uzuntu sıkıntı ve stresden olabilir dedi...

heh dedim doktorcum alnından opucem işte onlardan bende bolca var...

hayırlısı artık :mlkcik

gidip biraz uyuyım..

dönecegim..

sevgiyle

fallenangel
28-09-2011, 14:48
bugün cok iyiyim günlüüük

ablamın sesini duyduuuuum :kop

once bi heyecanlandımmm sonra da sesinden gelen guzel enerjileri doldurdum bol bol depoladım...

ondan gelen butun guzel enerjileri kabul ettim.. telefonu kapatır kapatmaz dediklerini not ettim artık odevlerimi hiç aksatmıycam...

kendime yeniden inanmaya cok ihtiyacım varmıs...

canım ablacımmm bana beni hatırlattıgın için cok ama cooook tesekkur ederimmm

sesini duymak bana cook iyi geldiii

iyiki varsınnn :mx

Sev'gi
28-09-2011, 16:23
Daha iyi olmana çok sevindim ablamm. :mx

hayalayaz
28-09-2011, 18:44
bugün cok iyiyim günlüüük

ablamın sesini duyduuuuum :kop

once bi heyecanlandımmm sonra da sesinden gelen guzel enerjileri doldurdum bol bol depoladım...

ondan gelen butun guzel enerjileri kabul ettim.. telefonu kapatır kapatmaz dediklerini not ettim artık odevlerimi hiç aksatmıycam...

kendime yeniden inanmaya cok ihtiyacım varmıs...

canım ablacımmm bana beni hatırlattıgın için cok ama cooook tesekkur ederimmm

sesini duymak bana cook iyi geldiii

iyiki varsınnn :mx

kuzum senin sesini duymakta çok iyi geldi bana...
ASLA YALNIZ DEĞİLDİN... ASLA YALNIZ DEĞİLSİN ASLA YALNIZ OLMAYACAkSIN.. bunu kendine/nize daima söyleyin..

çok zor zamanlarımdan ben bu olumlamayla çıktım... kendime daima bunu söyledim... bu söylem hem yaratanı, hemde yaşamda yanında yakınında olan kişileri içeriyor... ben özellikle zor zamanlarımda yaşamımda hoş bir şey mucizevi bir şekilde gerçekleştiğinde yaratanı yanımda hissettiğimde, veya bir arkadaşımdan hoş bir ses, kelime duyduğumda, yüksek sesle bunu söylerdim hala söylerim..

ASLA YALNIZ DEĞİLDİN... ASLA YALNIZ DEĞİLSİN.... ASLA YALNIZ OLMAYACAkSIN..

fallenangel
28-09-2011, 19:19
duygularımız karsılıklı ablacımm gercekten mukemmel bir enerjin var :ççkklp

süpper bi olumlamaaa hemen soylemeye basladım

asla yalnız degildim asla yalnız degilim ve asla yalnız olmayacagım :thvll

hepiniz iyiki varsınızzz :mx

Küfkedisi
28-09-2011, 19:27
Bende cok begendim bu olumlamayi insana guc veriyor :) tesekkurler hayal ablacim

Sende iyi ki varsin canim :)

fallenangel
29-09-2011, 13:14
sevgicim teşekkür ederim canım... hep beraber hep cok iyi olalım :trrrt

fallenangel
29-09-2011, 13:31
günlüüük

bugun gune şifalarımı enerjilerimii kabul ederek basladım.. soppi

ve tabi bide cici mide ilacımı içerek... doktorcugum yazdı ilacı bizde içiyoruz nette hakkında atıp tutmuslar ama ben henuz o kadar numarasını goremedim, ardından takviye ilacımı da aldıgım halde hala mideme igneler batıyor.. :0479:

daha yeni basladık 1.5-2 aylık yolumuz var daha ama gecmezse endoskopi dedi yaaa hayır olmaaaz korkuyorum o endoskopi seysinden ben, hayır hayır hayır :bitik

izaten ben yileştim bile! o ilaçlara da ihtiyacım yok aslında :moo

aaaaaaaaaaaa!

asıl onemli havadisi kacırmamalısın!! bu sabah kayınvalidem telefon ettiiiii :rolleyes: annecigimle yengecigimi davet etti buyrun gelin diyee

nişan falan gecti adetleri bir turlu konusamadık aceleye geldi buyrun konusalım dedi.. bizimkilerde kabul etttiiii

amma velakin kafalar karısık :imafraid1gh:

hassas konu bunlar.... benim annem de azcıkın cadıdır.. yani cadılıgı tuttu mu tutarr ee hos kayınannişden de hiç hoşlaşmıyo

artık ne olur bugun orda bilemiyorum :oyyy:

okuyanların guzel enerji ve iyi dileklerini bekliyorum bu konu hakkında... hersey guzellik ve tatlılıkla halolsun olur mu

bizde ailelerimizde herkonuda anlasalım hersey diledigimiz gibi olsun

kalplerde dargınlık kırgınlık kuskunluk olmasın... uzun bir nişanlılık donemi var önümde nası gecer yoksa :grin

herkese şimdiden tesekkurler...

donecegim..

sevgiyle

:çiçi5

nejaki
29-09-2011, 15:21
Sende mi uzattın nişanlılığı desene ikimizde aynı gemideyiz benim kayınvaldemde bu hafta sonu gelecek konuşulcak bakalım inşallah herşey çok güzel olur :mel1Senin içinde herşey çok güzel olmasını diliyorum. :mel1

Bu arada mide sorunu demişin endozkopi demişin benim sana tavsiyem hiç korkma endoskopi ol derim ben yıllarca kaçtım hep yanlış ilaç tedavisi verildi en son endozkopiye girdim oda safra kesesi reflüsü olduğum ortaya çıktı mideye vuruyormuş mide ve bağırsaklarda iltihaplanmış doğru ilaçları aldığımın birinci günü o kadar rahat bir uyku çektimki anlatamam mide ağrısız olmak demek böyle bir şeymiş dedim benim tedavi devam ediyor ve midem ağrımıyor :) Sana tavsiyem mide konusunda endozkopi en doğru teşhisi vermelerine yardımcı olur gastroloji uzmanına gitmeni tavsiye ederim...

fallenangel
29-09-2011, 15:33
Sende mi uzattın nişanlılığı desene ikimizde aynı gemideyiz benim kayınvaldemde bu hafta sonu gelecek konuşulcak bakalım inşallah herşey çok güzel olur :mel1Senin içinde herşey çok güzel olmasını diliyorum. :mel1

Bu arada mide sorunu demişin endozkopi demişin benim sana tavsiyem hiç korkma endoskopi ol derim ben yıllarca kaçtım hep yanlış ilaç tedavisi verildi en son endozkopiye girdim oda safra kesesi reflüsü olduğum ortaya çıktı mideye vuruyormuş mide ve bağırsaklarda iltihaplanmış doğru ilaçları aldığımın birinci günü o kadar rahat bir uyku çektimki anlatamam mide ağrısız olmak demek böyle bir şeymiş dedim benim tedavi devam ediyor ve midem ağrımıyor :) Sana tavsiyem mide konusunda endozkopi en doğru teşhisi vermelerine yardımcı olur gastroloji uzmanına gitmeni tavsiye ederim...

aa yanıma yoldas buldumm cok mutluyummm :10ssm

insanın ihtiyacı oluyor.. benim cevremde nişanlı sözlü pek arkadasım yok bazıları evlenip sehir dısına gitti gorusemiyorum bile :mshareketliifade268

malesef suan gorunen durum itibariyle benim yuzumden uzaması gerekti... hersey iyi ve guzel olsunda benim acelem yok zaten

inşallah ikimiz içinde en guzeli olur, burda bole kutlarız guzel haberlerimizi:fansu

en saglıklı teshis endoskopi ile konuyormus biliyorum ama beni cok korkuttular yaa aaa cok kotu o falan diye

madem oyle diyorsun.. o benden korksun artık :59884

nejaki
29-09-2011, 15:38
Eskidenmiş o şimdi ise 5 dk lık sonuçta birazcık zorluk yaşayacaksın ama neyde yaşamıyoruzki zorluk bu endozkopi çoğu acıya göre devede kulak kalır 5 lık bir şey ama çözümü tam net veriyor ben girerken hayal ablanın enerjilerini çekmiştim tavsiye olunur :güz Kolay geçmesini dilemiştim ve tek başıma girdim çıktım :D

Bu arada nişanlı olman süper artık ev eşyalarını nasıl olacağına düğünün nasıl olacağına çekimlere başlarız :) Düğün belki uzak ama boş durmamak lazım değilmi :3211

hayalayaz
29-09-2011, 15:48
bana bakın burada körler sağırlar birbirini ağırlar köşesi kurmayın, burayı okuduğumda pozitif mesajlar görmezsem tencere, tava, merdane... üçü arasında beğenin beğendiğinizi derim ona göre...burada, sevginizi, geleceğe dair ümitlerinizi görmek istiyorum tamammı??? ben sizi beklediğinizden daha çabuk gelin görcem evrenden selam var.))

nejaki
29-09-2011, 15:54
bana bakın burada körler sağırlar birbirini ağırlar köşesi kurmayın, burayı okuduğumda pozitif mesajlar görmezsem tencere, tava, merdane... üçü arasında beğenin beğendiğinizi derim ona göre...burada, sevginizi, geleceğe dair ümitlerinizi görmek istiyorum tamammı??? ben sizi beklediğinizden daha çabuk gelin görcem evrenden selam var.))

:trrrt Tamam ablacım ikimizde mutlu güzel sağlıklı hayat dolu gelinler olacağız mucuks :trrrt

fallenangel
29-09-2011, 16:57
Eskidenmiş o şimdi ise 5 dk lık sonuçta birazcık zorluk yaşayacaksın ama neyde yaşamıyoruzki zorluk bu endozkopi çoğu acıya göre devede kulak kalır 5 lık bir şey ama çözümü tam net veriyor ben girerken hayal ablanın enerjilerini çekmiştim tavsiye olunur :güz Kolay geçmesini dilemiştim ve tek başıma girdim çıktım :D

Bu arada nişanlı olman süper artık ev eşyalarını nasıl olacağına düğünün nasıl olacağına çekimlere başlarız :) Düğün belki uzak ama boş durmamak lazım değilmi :3211

uyutulanı ve uyutulmayanı varmıs sanırım.. uyutulanı tavsiye ediyorlar sen nasıl yaptırmıstın anestezi oldu mu yoksa uyusturdular mı sadece

eeveeeet yaa biz nişandan once o hayallere baslamıstık zaten.. ben var ya cılgın gibiyim suan ceyizler gelinlikler bole hep onlara bakmak her gordugumu almak istiyorum :mshareketliifade177

kendime bi ceyiz panosu yaptım canımm

almak istedigim butun esyayı ıvırı zıvırı resimlerini bulup oraya kopyaladım hergun bakıyorum ve yeni seyler ekliyorum...

ve hayalimde de bir gelinlik var.. ama suan resmen bir araba parası...

şimdi hayal ablam bana kızacak ama gelinlige her baktıgımda gidiyo içim sonra kendi kendime o kdar para bu gelinlige verilir mi dugunden sonrada oturur gelinligi yerim diorum, diktirmek de istemiyorum orijinali olmadan aynı goruntu yakalanmıyor ::

işte su iş mevzularımı halledeyim bu sacma salak bereketsiz dusuncelerime de eft yapıcam hemen

eft yapıcak bir suru konu birikti yaa üü;

ablacımmm

sen boyle dediysen tamamdır... ikimizde buranın pek mutlu taze gelinleri olucaz yakında

:mel2

fallenangel
29-09-2011, 22:42
neden boyle olmak zorunda...

mutlulugu buldum sandıgımda elimden kaymak zorunda...

yine mi yanıldım günlük..

yine mi rüyalarımızdan uyandık... elimdeki yuzugu atmakla atmamak arası ....

sırat koprusu gibiymiş...

kıldan inceee kılıctan keskin...

her guzel sey gibi bu da mı bitiyor diyor bir yanım...

bir yanım sus pus ... lal oldu kalbim...

hayalayaz
30-09-2011, 01:39
olur bunlaaaar... nişan atmak diye bir şey söz konusu bile değil... sadece sabırlı olmak gerekli... şu an iki aile kaynaşıyor..bu şu demek..iki farklı adetleri, düşünceleri ve alışkanlıkları olan aile kaynaşıyor..uyum sürecinde yaşanır ve sonradan unutulur sevgi gönder hepsine , kalbinden pembiş pembiş kalpler gönder... hadi bakayım..ağlamak üzülmek yok..

nejaki
30-09-2011, 08:46
Benimki uyuşturdular anestezi almak istemedim 5 dk lık bir şey için cesaretimi topladım ve daldım odaya :3813

Nişanla ilgili gelgitleri yaşaman normal sonuçta karşındaki aile yabancı ben öyle bir durum olduğunda derin bir nefes alıp sakinleşiyorum sonra nasıl bir hayat istiyorsam onu tezahür ediyorum evrene gönderiyorum sonra geri kalan hayatıma devam ediyorum. :)

Öncelikle iş konusuna yönelmen senin için çok iyi olur bir bayanın ekonomik özgürlüğü olması çok güzel sosyal bir yaşantı yaşamak iş arkadaşlarımın olması her gün farklı insanların gelip gitmesi eğlence gırgır şamata dolu eh bazen tartışma kavgada oluyor hatta benim ilk işe girdiğimde daha fazlaydı sinirler aceyip geriliyordu 3 4 defa ağlamışımdır bile birgün kendime aynada baktım kızım sen salakmısın dedim enerjiyle ilgili her haltı biliyonda neden uygulamıyorsun dedim işe girdikten 4 ay sonra işyerime gelmeden önceden hep beyaz ışıkla küre içine aldım orda insanların mutlu neşeli olduklarını imgeledim içini pembe ışıkla doldurdum bunu her fırsatta yapmışımdır kavga olduğun dada derin nefes aldım gülümsedim sadece şimdi ise iş yerimin kapısından girince herkez günaydın diyip gülümsüyor güne inanılmaz enerji ile başlıyoz..
Aile olsun iş yerin olsun nasıl bir şekilde istiyorsan onu sen yaratabilecek güce sahipsin sevgi enerjisi asla red edilmez her birey mutlu olmak ister ama çoğu kişi mutluluğun farkında değil.
Sevgiler

fallenangel
30-09-2011, 10:30
olur bunlaaaar... nişan atmak diye bir şey söz konusu bile değil... sadece sabırlı olmak gerekli... şu an iki aile kaynaşıyor..bu şu demek..iki farklı adetleri, düşünceleri ve alışkanlıkları olan aile kaynaşıyor..uyum sürecinde yaşanır ve sonradan unutulur sevgi gönder hepsine , kalbinden pembiş pembiş kalpler gönder... hadi bakayım..ağlamak üzülmek yok..

ablacım hiçbişey degil ama onun yaptıgı bisey kalbimi cok kırdı
uzun zamandır birlikteyiz ve ilk defa bole bişey yaptı.. butun gece uyuyamadım..

bence yaptıgıda benim özüme yapılmıs cok buyuk bir saygısızlıktı.. kaldıramıyorum bu tarz seyleri..

kötü bir gece gecirdim ama nişanlım yuzunden butun telefonları kapattıgım icin sana ulasamadım ... bugun de acmayı dusunmuyorum cunku suan onu gormek yada duymak istedigimi sanmıyorum... zaten kalbimi tamir etme yada beni arama zahmetine girer mi onu bile bilmiyorum

tanıyamıyorum kendisini.. sevgili annecigi işlere mudahil oldugundan beri baya bir degişti sanki

cekim yapacak kızlar bu kaynana mevzusuna da cok dikkat etsin... defterlere cici kaynanalar eklemeyi unutmayın ...:(

bugun okuluma gidicem cıkıs işlemlerim için... lutfen bana bol bol enerji gonder.. her iki konu içinde

:(

Benimki uyuşturdular anestezi almak istemedim 5 dk lık bir şey için cesaretimi topladım ve daldım odaya :3813

Nişanla ilgili gelgitleri yaşaman normal sonuçta karşındaki aile yabancı ben öyle bir durum olduğunda derin bir nefes alıp sakinleşiyorum sonra nasıl bir hayat istiyorsam onu tezahür ediyorum evrene gönderiyorum sonra geri kalan hayatıma devam ediyorum. :)

Öncelikle iş konusuna yönelmen senin için çok iyi olur bir bayanın ekonomik özgürlüğü olması çok güzel sosyal bir yaşantı yaşamak iş arkadaşlarımın olması her gün farklı insanların gelip gitmesi eğlence gırgır şamata dolu eh bazen tartışma kavgada oluyor hatta benim ilk işe girdiğimde daha fazlaydı sinirler aceyip geriliyordu 3 4 defa ağlamışımdır bile birgün kendime aynada baktım kızım sen salakmısın dedim enerjiyle ilgili her haltı biliyonda neden uygulamıyorsun dedim işe girdikten 4 ay sonra işyerime gelmeden önceden hep beyaz ışıkla küre içine aldım orda insanların mutlu neşeli olduklarını imgeledim içini pembe ışıkla doldurdum bunu her fırsatta yapmışımdır kavga olduğun dada derin nefes aldım gülümsedim sadece şimdi ise iş yerimin kapısından girince herkez günaydın diyip gülümsüyor güne inanılmaz enerji ile başlıyoz..
Aile olsun iş yerin olsun nasıl bir şekilde istiyorsan onu sen yaratabilecek güce sahipsin sevgi enerjisi asla red edilmez her birey mutlu olmak ister ama çoğu kişi mutluluğun farkında değil.
Sevgiler

tebrik ediyorum canımm seni ben anestesiz olana cesaret edebilirmiyim acaba.. umarm gerek te kalmaz zaten de :trrrt

nişanlımı yada ailesini daha fazla dusunmek istemiyorum.. dunden beri içimdeki öfkeyi kontrol etmeye calısıyorum.. eft lerimi bile ellerim titreye titreye yaptım...

suan daha sakinim ama bir sure ondan ve onun dusuncesinden uzak kalmak istiyorum...

dedigin gibi kafam işimle dolu enerjimi oraya yonelttim tamamen diger tarafdaki enerjiyi degiştirmede pek basarılı olamayınca..

dun aksam oturup işyerimi ve iş arkadaslarımı en ince ayrıntısına kadar yazdım.. eglenceli bi calısma oluyor, bugun okuldaki işlerim bi aksilik cıkmadan bittigin de bu konudaki enerjim daha da yukselmiş olacak...

zaten hergun hayal ablamın ve evrenin enerjilerini kabul ediyorum... sabah gune baslama meditasyonumu da yaptım... nispeten daha huzurluyum...

nejakicim seninde guzel enerjilerini bekliyorum

hepinizi seviorummm :trrrt:trrrt:trrrt

fallenangel
03-10-2011, 15:06
günlük hersey düzeliyor sanırım artık... :mshareketliifade177

okuldaki cıkıs islemlerini hala halledemedim mesai bitim saatine yetişememiştim..

hiç kızmadım trafige yada kendime... nedense bi huzurlu ve mutluyum sanırım ablamdan aldıgım enerji beni fullemiş durumda

nişanlımla arayı duzellttik, ailesi ile ilgili sorun hala ortadan kalkmamıs da olsa aslında suan ortada olmadıgını sadece zamanı geldiginde tezahr edecegini biliyor ve sabırla takılmadan bekliyorum

eski patronu cepten aradım ama numarayı değiştirmiş... yeni numarasını bildirmek zahmetine girmedi istersem işyerinden ulasabilirim ama nedense hiç canım istemiyor... elbette ona ulasıp konusacagım, zamanında bana cok yardımı oldu

ona hayallerimden bahsedecegim nede olsa ben senin abinim diyordu degilmi?
eger hayallerimi onun yanında gercekleştirebilcegime kendi ikna olursa ve benide ikna ederse neden olmasın? bana ihtiyacı yoksa benimde ona ihtiyacım yoktur zaten degil mi?

suan o iş benim sadce nerde oldugunu bilmiyorum bu belkide yeni sartlarıyla eski işim de olabilir

yada dun gece ruyamda gordugum yere basvuru yaparım... çok ilginç gunluk

dun gece ruyamda bi yer gordum.. sabah uyandıgımda aklıma oraya iş için basvurmak geldi...

sence bi anlamı varmdıır?

gorecegiz...

sevgiyle kal günlükcümm

dönecegimm

fallenangel
03-10-2011, 18:28
günlük..

nerde evlenmek istedigimi cok iyi biliyorum!

Fransız Bahceleri....

ama ole ucuk fiyatlar verdiler ki... içim cız etti...

mekanla gelinligi toplarsak bir daire yada son model araba parası ediyor... cok yuksekten ucuyormusum... İMKANSIZMIŞ :(

imkansız mı geRCekten??

sen ne dersin?

hani imkansız diye bişey yoktu ki :mlkcik

Gülçin Şen
03-10-2011, 19:47
günlük..

nerde evlenmek istedigimi cok iyi biliyorum!

Fransız Bahceleri....

ama ole ucuk fiyatlar verdiler ki... içim cız etti...

mekanla gelinligi toplarsak bir daire yada son model araba parası ediyor... cok yuksekten ucuyormusum... İMKANSIZMIŞ :(

imkansız mı geRCekten??

sen ne dersin?

hani imkansız diye bişey yoktu ki :mlkcik

Çok güzel mekan evet...

Bende oğlumun sünneti için çok farklı hayaller kurmuştum babamın rahatsızlığı ortaya çıkınca apar topar yaptığım düğün, hiç düşünmediğim bir mekanda ve nasıl da güzel oldu anlatamam...

Büyük düşünmek ,istemek güzel ama makul olmakta gerekli...

fallenangel
03-10-2011, 19:56
Çok güzel mekan evet...

Bende oğlumun sünneti için çok farklı hayaller kurmuştum babamın rahatsızlığı ortaya çıkınca apar topar yaptığım düğün, hiç düşünmediğim bir mekanda ve nasıl da güzel oldu anlatamam...

Büyük düşünmek ,istemek güzel ama makul olmakta gerekli...

evet öyle...

ama makul olmak adına hayallerimden vazgecmelimiyim üü;

orayı gordugum an vuruldum... gelinligide oyle...

artık baska hiçbişeyler sinmiyo sanki içime üü;

Gülçin Şen
03-10-2011, 19:58
evet öyle...

ama makul olmak adına hayallerimden vazgecmelimiyim üü;

orayı gordugum an vuruldum... gelinligide oyle...

artık baska hiçbişeyler sinmiyo sanki içime üü;

O zaman o paranın sana gelmesi için ve kolaylıkla ödeyebilmeniz için çalışmalar yapmaya başla...

fallenangel
03-10-2011, 23:53
başlıcam..

inancımı ve umuudumu kaybetmek istemiyorummm :new*

bu aradaaa bidaha okuyunca farkettim oglun mu var seniiiin:0366:

hemde sünnet olmuuus avatardaki o galibaa kocamanmışşş ooouuww :0366:

nası yanii ben seni küçüksün sanıyordumm hepp avatardaki resimlerinden dolayıı ablacımm yaa ne zaman evlendin sennn bayana yası sorulmazmıs sormıyım ama cidden cok genc gosteriyosun yaa valla bunca zaman abla demedim utandım şimdi kocaman oglun varmıs meger :oyyy:

Allah bagıslasın ablacım.. damat oldugu hayırlı evlat oldugu günleride gör ::

Gülçin Şen
04-10-2011, 17:33
başlıcam..

bu aradaaa bidaha okuyunca farkettim oglun mu var seniiiin:0366:

hemde sünnet olmuuus avatardaki o galibaa kocamanmışşş ooouuww :0366:

nası yanii ben seni küçüksün sanıyordumm hepp avatardaki resimlerinden dolayıı ablacımm yaa ne zaman evlendin sennn bayana yası sorulmazmıs sormıyım ama cidden cok genc gosteriyosun yaa valla bunca zaman abla demedim utandım şimdi kocaman oglun varmıs meger :oyyy:

Allah bagıslasın ablacım.. damat oldugu hayırlı evlat oldugu günleride gör ::

2 oğlum var sevgili fallenangel :çiçek..büyüğü 15 küçüğü 8 yaşında ...

Ayıptır söylemesi 40 yaşındayım....:mshareketliifade108

Sev'gi
04-10-2011, 18:59
başlıcam..

abla ben en çok insanların "boşver, yapamazsın..." ya da "genelde başarırlar bunu ama sonu iyi olmaz" ya da "bu seni aşar salla gitsin", "dene de işte..." gibi laflar ettiklerinde gaza geliyorum. Diyorum ki "her şeyin ilki vardır. benim gibi milyonlarca insan vardı isteyen ve başaran... ben kendimi azınlıktan sayıyorum!" derim. belkim bi indirim gününe falan girer. olur işte bişiiiicikler.:mek

nejaki
05-10-2011, 12:00
Nişanlınla aranın düzelmesine sevindim daha yeni girdim kusura bakma acilde çıkmam lazım sana yazmadan çıkmak istemedim. Düğn mekanını ve gelinliğini seçmen çok güzel ama mutluluğunu mekana ve o gelinlik olacak şartına bağlama mutluluk huzur sağlık iste ve düğünün harika geçtiğini senin damadın herkezin mutlu olduğunu imgele önemli olan sadece mutluluk bana göre herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.
Sevgiler

fallenangel
05-10-2011, 23:09
2 oğlum var sevgili fallenangel :çiçek..büyüğü 15 küçüğü 8 yaşında ...

Ayıptır söylemesi 40 yaşındayım....:mshareketliifade108

Allah bagışlasın ablacımmm

maşallah sana nedir sırrın yahu reiki mi yoksa :)

abla ben en çok insanların "boşver, yapamazsın..." ya da "genelde başarırlar bunu ama sonu iyi olmaz" ya da "bu seni aşar salla gitsin", "dene de işte..." gibi laflar ettiklerinde gaza geliyorum. Diyorum ki "her şeyin ilki vardır. benim gibi milyonlarca insan vardı isteyen ve başaran... ben kendimi azınlıktan sayıyorum!" derim. belkim bi indirim gününe falan girer. olur işte bişiiiicikler.:mek

umarım oyle olur sevgicim...
bende ole diyorum.. olur bişeyler olacak hatta oluyor :fansu

Nişanlınla aranın düzelmesine sevindim daha yeni girdim kusura bakma acilde çıkmam lazım sana yazmadan çıkmak istemedim. Düğn mekanını ve gelinliğini seçmen çok güzel ama mutluluğunu mekana ve o gelinlik olacak şartına bağlama mutluluk huzur sağlık iste ve düğünün harika geçtiğini senin damadın herkezin mutlu olduğunu imgele önemli olan sadece mutluluk bana göre herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.
Sevgiler

nejaki cok tesekkur ederim...

oyle oncelikle sevgi saygı saglık sadakat ve ask dolu bi yuva istiyorum.. onlarda gercekleşmesini istedigim bonusları işte...

içimde ukte kalmasa ne guzel olur :10ssm

ikimizde hayalimizdeki dugunu yapıcaz inanıyorum benn :59884

--------------------------------------------------

ve günlük sana dönersek...

amma yorucu bir gündü yahu tüm gün yemek yicek vakit bile bulamadım :(

sonunda eski patronumla görüştüm.. sonuc mu?

sartlarını duysan gulersin puha

1 yıl stajer olarak calıstırcakmıs sonra bakıcakmısız... 1 yıl stajer!!!

3 yıl kime ne sıfatla calıstım acaba???

herneyse durum su: yerime herseye eyvallah diyen sessiz sakin vur ensesine al elinden lokmayı cinsinden bir kızcagız almıs... bana ihtiyacı kalmayınca verilen sözler unutulmus...

hala seni kaybetmek istemiyorum.. düşünücem vs vs vs dedi durdu..

bize yol gorundu anlıcagın ... neyse ayamızdaki prangadan kurtulduk

hayallere yelken açma zamanı şimdi..

TAM YOL İLERİ....

fallenangel
08-10-2011, 00:47
merhaba günlük...

bugun iyiyim iyi... hopo ya basladım baktım olcak gibi degil, yanıma destek kuvveti lazımdı

yoksa saldım mı lastik gibi gevsiyorum...

canım arkadasımla sonunda gorustuk, onu cok ozlemişim o da beniiii, sarılıp aglastık duragın ortasında :)

sanırım iş için bişeyler ayarlayabilir şimdilik evden yapabilcegim seyler gibi ama patronuyla da tanıstırcakmıs.. neden olmasın diyorum bu da bir umut

yarın deneme metni alıcam, beklediklerinden bile güzel bir iş çıkarayım olur mu.... evren butun pozitifligi ile yanımda olsun buna cok ihtiyacım var

döneceğimmm

sevgiyle :fansu

hayalayaz
08-10-2011, 01:14
sen yeni başlattığımız bolluk bereket çalışmasına neden katılmıyorsun ablam..bak burada ([Only Registered Users Can See Links]) bi oku istersen..

fallenangel
08-10-2011, 11:00
ablacım mükemmel bi calısmaymıs buuuu!

hemmen aranızda bitiyorum :0312:

fallenangel
11-10-2011, 13:06
gunlukcanımm nasılsınnn

bana buara bişeyler oldu gecen pc nin sarjını bozdum netten koptum neyse onu hallettim cep telefonu bozuldu şimdide i podum bozuldu telkinlerimi dinleyemiyorum :(

evren bişeyler duzelmesin aksine ters gitsin diye mi ugrasıyo anlamadım

dün ilk defa kendiliginden iş gorusmesine cagırıldım cv mi netten almıslar ama orda da olmadı

yılmak yok... bana sundugunuzdan daha iyisine sahibim diyerek cıkıyorum biliyorum az kaldı :çiçek

Gülçin Şen
11-10-2011, 13:08
Burayı oku bakalım ,sen anlam vermeye çalış,yaşadıklarına....:haya.l

[Only Registered Users Can See Links]

fallenangel
11-10-2011, 17:30
wooooow ablacım supermiş bu konu yaa :sirin

demek yükselmişim titreşim olayında :D iyi bişeye benziyo buuuu

hadi hayırlıısı tam da dolunay zamanı iyi kullansam bari bunu :para

fallenangel
19-10-2011, 14:45
günlükcan..

hiç kalbin paramparça oldu mu?

benim oldu... hemde daha bu sabah...

güne şehit haberiyle uyanmak kadar hiçbişey yakmıyor sanırım bizleri...

içlerinden biri bir üsteğmen... hemde nişanlı...

nasıl olurda kendimi o kızcagızın yerine koymam... şimdi kimbilir ne haldedir...

kuzenim asker... nişanlım asker... amcam emekli asker...

kuzenim evlenecegi gün eşine ve bana dediklerini asla unutmam yengemin

"sizler asker eşleri olacaksınız... unutmayın O sizle oldugu kadar orduyla, donanmaylada evli olacak...

gün gelecek uzagınıza düşecek...

Asker eşi olmak demek, yüreği agzında yasamayı bilmek, ögrenmek demek..."

hayır bu kadar basit olmamalı...

herseyin bir caresi vardır.. dilerim milletce bilincimizi yukseltip, askerlerimizi kurbanlık koyunlar olarak gormekten artık vazgeceriz...

bunun SON olması için hepimizin yapabilecegi birşeyler olmalı.. HEPİMİZİN

döneceğimmm

sevgyleee :çiçi 1

fallenangel
27-10-2011, 14:56
tuhaf bir gün...

biranda eski defterler geldi aklıma...

artık nişanlı bi kızım ve nişanlıma deli gibi aşığım..

peki o zaman neden?

içimde söyleyemeyip sustugum cok mu sey var acaba? neden yasanmıslıklara elveda deyip hepsinden kurtuldugumu sandıgım en mutlu anlarımda sabahın bir koru uyanır uyanmaz aklıma ususup tekrar bogazıma sarıldılar...

şimdi nerde olduklarını ne yaptıklarını bilmedigim insanlar... neden aklıma gelip duruyor...

bu neyin işareti dersin günlük? içimde bir yerlerde kapatamadıgım bir sayfa mı var?

neyle yada kimle yüzleşmek istiyorum acaba? ya da yüzleşmeden bundan tamamen kurtulabilmenin bir yolu var mı

sanki gizli bir güç olanca kuvvetiyle içimdeki tozları üfledi...

yorgun bir mutluluk gibi bu uzerimdeki....

Sev'gi
27-10-2011, 15:48
belki de onlar seni düşünüyorlardır... o yüzden bu sana yansımıştır ?

hayalayaz
27-10-2011, 16:26
ben sana neyin işareti olduğunu söyliyeyim... kafana doğru bir merdane uçmak üzere... hemde istanbul yapımı, ve hiç kullanılmadı..ilk uçuş ve iniş deneyimi senin kafanda olacak..

fallenangel toparla kendini, seni melankoliden yeni çıkardık.. geri dönüşler yaşıyorsun..ego sana diyorki.. boşver hiiiç sevinme, bu dünya korkulacak bir yer..bak kaç kişi öldü..( şehit oldu) sen kurban rolü oyna bu sana daha çok yakışıyor..

tabii herşey senin seçimin, özgür iraden, yaşamda senin yaşamın..istediğini yapmakta özgürsün.. ama böyle devam edersen ben sana başına geleceklerin en az birini söyliyeyim..sen kurban rolü oynarken.. oradan güzel ve hayat dolu bir kız gelecek..nişanlını kapıp götürecek. sen yine buraya geleceksin.. hayal abla ihanete uğradım diyeceksin.. yahu bu adam o kızla neden gitti deyip hatayı kendinde aramayacaksın...

o zamanda ben sana benden hiç kimsenin duymadığı en insafsız sözleri yazacağım... oğlan haklı diyeceğim.. herkes bu dünyaya biraz mutlu olmaya ve eşi olarak seçtiği kişinin enerjisiyle neşeli şen şakrak bir ömür sürmeye geliyor... sen bu oğlana mutluluk adına ne verdin ki diye soracağım... ne bu beee..dünya yıkıldıda altındamı kaldınız...ecel diye bir şey var...o çocukların ( şehitlerin) bu kadar genç yaşta ölmeleri tabiiki acı.. ama ecelleri geldiyse başağrısı bahane..onların seçimi bu.. eğer yaratanla yaptıkları anlaşma gereği öyle olması gerekiyorsa öyle olmuştur.. biz kim oluyoruzda buna üzülüyoruz.. başkalarını buna sebep oldular diye düşman ilan ediyoruz.. veya yas tutuyoruz.. dünyada her saniye daha nefes almadan kaç bebek ölüyor, küçücük yaşlarında çocuklar hasta oluyor..insanlar ne tür hastalıkların pençesinde kıvranıyor, biliyormuyuz.. hee tabi ki bilmesek bile tahmin ediyoruz... peki onların varlığını tahmin ettiğimiz halde neden gülüp eğleniyoruz??? egonuzu alın karşınıza konuşun...melankolik takılmak için şehit olanların üzerinden bahaneler yaratmasın..

yengen fii tarihinde öyle demiş..yengen mutluluk adına kimbilir neler söyledi onları neden hatırlamıyorsun? veya yengenin söylediği bu sözlere rağmen neden bir askeri eş olarak seçtin? ayrıca... pazarlamacının karısı her gün kocasının koynunda mı yatıyor.. pazarlamacı da türkiye turuna çıktığında karısı onu günlerce görmüyor...o dahamı güvenli bir ortamda sanki...benim oğlum her akşam eve geliyor..yüzünü kaç dakika görüyorum, evlendiğinde karısı ne kadar görecek?

bana bak fallenangel artık kendini toparla.. ayıp ediyorsun.. şimdi geriye dön..buraya geldiğinde ilk yaptığın paylaşımlara bak...birde şu an içinde bulunduğun duruma bak....sağlıklısın....sevdiğiin bir adamla nişanlısın..ve işin kapının önünde..böyle korkular üretmesen mutlaka işin de şimdi garantide olurdu...

ŞÜKÜR ET...BU KORKU DÜŞÜNCELERİNİ ÜRETİP NE KENDİNİ MUTSUZ ET..NE'DE ALLAH KORUSUN ASLAN GİBİ ÇOCUĞUN BAŞINA BİR ŞEY GETİR..KORKULARIMIZI YARATTIĞIMIZI DA ASLA UNUTMA...

haa eğer bildiğin ve yaptığın tüm çalışmalara rağmen bu korkuların üstesinden gelemiyorsan yardım al...

beni de patlatmayı başardın ya çok teşekkür ederim...

fallenangel
27-10-2011, 16:28
sanmam canımm

ama umarım öledir ve dusunmeyi bırakıp benide rahat bırakırlar.. aklımda guzel anıları yok malesef ve ben onları dusunmeyi hiç ama hiç istemiyorum :dusunceli1eb:

fallenangel
27-10-2011, 16:37
ablacım her kelimende haklısın... hemde o kadar çooooooook

yardım alıyorum zaten... doktor mevsimsel depresyon dedi.. ne kadar dogru bilemiyorum

surekli değişen ruh halleri içindeyim gunun yarısı iyi yarısı kotu geciyo

aklıma olmadık seyler geliyo

doktorum ve ailem haber izlememi bile yasakladı... ben bunları daha oncede yasadım.. kendim duzelttim herseyi

içimdeki gucun neler yapabilcgimn farkındayım...

bu buraya yazdıgım son karamsar mesaj olucak... yine toplıcam kendimi

hayatımda güzel olan herseyin farkındayım... ve onlardan vazgecmeye niyetim yok zaten

:0375:

seni de böle konusturdum ama ayyy cok özür dilerimm

soguk dus etkisi oldu ama iyi oldu :)

fallenangel
30-10-2011, 11:32
sülfatsız şampuan saçlarımı ne kadar keçe gibi de yapsaaan inatla krem kullanmıcammm :)

yerine cok daha iyi bi secenek buldum..

zeytinyagı ve baaaal... mis gibi yumusacık saclar için :P

öylesine bi roman diye elime aldıgım kitapta bile karsıma cıkan cekim yasasına selam ediyorum... toplu calısmaların anlam ve önemini birkez daha anlamış oldumm :)

dün clark geldi...

sinema için program yapmış.... e loisi de onu kırmadı :)

3 silahşörlere gittik.... ortaçağ kokusunu filmlerde ve kitaplarda buram buram koklamayı sevenler için aksiyon soslu bir secenek olmuş...

ve tabi orlando bloom... hiç mi değişmez bir insan... johnny deep gibi zamana meydan okuyacak oyunculardan biri olmaya aday kesinlikle!

hmmm clark arıyo.. bunu cevaplamam gerek... :)

yine gelicem

muck muck:73e4317106059nd:

fallenangel
01-11-2011, 00:40
her yanıma agrılar girdi ama değdi :)

yahu nası bişey... sen onca magaza gir cık son iki tanesinde tam alıcakken son anda birden vazgec...

sonra Clark'a aşkım yaa biz en iyisi cumartesi bidaha bakalım çizme olayına de

yani cidden bugun için umudumu kesmiştim.. sonra birden yemekte aklıma cift kişiligini bi turlu bulamadıgımız su harika battaniye geliverdi... nası olduysa

clark da askım burda magazası var yemekten sonra gidip bakalım belki cift kişiligi o subede vardır dedi..

battaniye almaya giderken yıllardır oturdugum yerde cidden ama cidden ilk defa gozumuze carpan bi magazanın kapanmasına 5 dakika kala bulup aldım hayalimdeki cizmeyi

battaniye yalan oldu tabi... orası kapanmıstı gittigimizde :)

ama işe bak demekten kendimi alamıyorum...

bide su var... tüm gun onlarca magaza gezdik... ama içimden bi ses aradıgın elbiseyi su magazada bulcaksın diyodu ki daha once bakmamıstım yani içerde daha onceden gozume kestirdigim bişey yoktu...

clarka da soledim hatta bence su magazada bulcaz aradımızı diye... umutsuzca inşallah :/ dedi :D

nitekim dedigim cıktı.. o magazadan aldım elbiseyi... :)

konsantre ol... içine dön... özü yakala... ve O na sor...

işe yarıyor mu ne?

:)

döneceğim....

sevgiyleee:mx

fallenangel
01-11-2011, 10:02
sabah sabah nerden cıktın diceksin şimdi :D

uyanır uyanmaz geldim... cunku artık ruyamdamı gordum biri beynimin içine igneyle mi enjekte etti bilmiyorum ama kafada simsek cakması denen durumu yasadım uyanır uyanmaz....

eft yi bircok konuda kullandım... fayda gordum...

ama dedim kendi kendime bazen nedense aynı konuya tekrar bir donus yasıyosun.. sebebi ne olabilir? bir yerlerde eksik bir sey mi yapıodum acaba eft yi yaparken ne bilim parmagın birine eksik tıklamak gibi?

dusundum dusundum... neler hakkında calısıp da sonuc alamadıgımı inceleye inceleye yavas yavas geriye gittim ve

sonra birdennn sesler belirdi kafamın içinde...

böle cılız bi bayan sesleri kime ait bilmiyorum ama yaslı yada orta yaslı birileri... bi topluluk bıdı bıdı konusan bi topluluk ama net secebildigim cumleleri sunlar

bu dunya imtihan dunyası....

?????

iyiki dogdun cekirdek inanc demeliyim heralde?

nerde ne zaman ve kimler tarafından ekildi bu fikir bana tam olarak bilemesede bildigim içten içe bu cumleye inandıgım ve bu yuzden bir insanın her zaman mutlu olamayacagı, cunku her zaman mutlu olursak nasıl imtihan edilebiliriz dimi? dertlere sabır gosterip gostermedimiz bilinmez... o yuzden birileri beni insanların dert cekmesi GEREKTİGİNE inandırmış farkında olmadan...

gerekli?

İŞTE!... sanırım artık rafa kaldırmam gereken inanç bu!

hayatımda her daim mutlulukla ısıldayan insanları biliyorum... acaba onlar neden hiç imtihana tabi tutulmuyorlar? Madem gerekli...

İnsanların yasadıkları seylere kader.... takdir-i ilahi, imtihan işte vs gibi kılıflar uydurduklarını biliyorum

cunku bu onları sorumluluk almaktan kurtarıyor...

neyseki bendeki yanlıs inanç kalıplarından birini daha farkettim hatta belki kökünü..

dün Clark la ilerde olucak cocuklarımızın isimlerini konusyorduk... bizce 2 tane olmalı biri kız biri erkek

kız ismi cok uzun zamandır belliiydi ama erkek ismine karar veremiyorduk... sonunda onu da bulduk =)

Clark'ın kriptondaki ismini verecegiz ona....

ve sanırım... oglumu da kızımı da su cılız seslerden korumak için tepelerinden asagı bir fanus ormem gerekecek... SEVGİMLE :mel3

şimdi gidip kahvaltı yapmalıyım sonra da su inancı dinamitle patlatmalı... :D

gorusmek uzere...

donecegim
sevgiyleeeeeeee

hülyaa
01-11-2011, 10:51
İlahi fallenangel..güldürdün beni :)
Sabah sabah iyiki yazdın..

o yaşlı ses artık senin eski düşüncen olduğu için yaşlı kadın modunda konuşmuş..
çünkü eskileri bırakıyor,yenilere yelken açıyorsun..
kısık sesi senden ürktüğünün göstergesi.. bu durumda şanslısın!kolayca yenileri ekebileceksin farkındalığına..:)

fallenangel
01-11-2011, 12:29
cok sevindim gülmene vesile olabildigim için :) iyiki yazmısım o zaman :D

bu sekilde yorumlamak hiç aklıma gelmemişti cok tesekkur ederim sana :)
:73e4317106059nd:

fallenangel
03-11-2011, 14:12
günlükcan yaaa çok ilginç...

insanların ne dusunduklerini anlamıyorum...

ama onları hissedebiliyorum...

dün bundan daha cok emin oldum....

karsımda duran gözler kendinden emin gorunmeye calısıyordu

ama korkuyu ve kıskanclıgı hissettim....

hep varmıydı? yoksa son bir haftadır gelişen baska seyler mi oldu... bilmiyorum...

dedigim gibi konusulanları duymuyorum ama nasıl bir yemegin kokusunu hissederseniz işte aynen oyle karsımdakinin cevresine yaydıgı duyguyu hissediyorum...

aslında normal bişey olsa gerek... biraz dikkatli birinin anlayabilcegi seyler olabilir ama benim için cok yeni :)

ve cok da eglenceli... umarım katlanarak cogalır.... insanların gercekte ne hissettigini anlamak acayip hosuma gitti

fallenangel
04-11-2011, 13:41
gece yatmadan once iki nokta yapıcaktım guya... üsüyünce yatagın icinde yapım ya nokta heryerde noktadır dedim..

dedim de ne mumkun yatagın tanıdık sıcaklıgına kapılıvermişim... Clark ı aldatıyosam bi su yatak yorgan ve yastıkla aldatıyorumdur yani cocugun aramalarını bile duymamısım, bi guzel donmusum popoyu o tarafa (*yıldız)

akşam gorusmustuk.. ama dun beni kızdırdı... karamsarlıgıyla beni bogucak nerdeyse.. bazen ne guzel herseyi olumlu dusunuyo ama bazen bole yaptımı bogazına yapısıp kendine gel diye onu sarsasım geliyo...

tamam hayallerimiz var ve zamanı geldiginde belki! gercekleştircek durumda olcaz ama şimdiki tabloya bakarakta bir plan yapmamız gerek ve bole olunca işin içinden cıkamıyorum hayallerinden vazgecmen hepsini demiyorum ama en azından birkaçını daha makul hayallerle degiştirmen neden mumkun olamıyo anlamıyorum diyo...

ona bunu ogretemedim...

hala hayallerin ve gerceklerin birbirinden farklı seyler oldugunu sanıyo....

bu konuyu belki 272674325465234 kez konustuk...

artık sessiz kalmayı tercih ediyorum... belki anlar bazı seyleri diye ama pek niyeti yok gibi...

kendi haline bırakmaya karar verdim... üzerine gidiyormusum gibi olmamalı...

korkusunun kokusunu alabiliyorum resmen... gelecekten korkuyor... ve buda ona gore benim gayet utopik olan hayallerim yuzunden....

kendimi arındırarak onunda arınmasını saglamayı umut ediyorum günlükcan...

:mlkcik

fallenangel
06-11-2011, 00:56
öhöm öhöm...

benim öğrencilerden biri daha kazanmış sınavı... şuan cok guzel bir okulda istanbul içinde, istedigi bölümde masterını yapıyor

sabah beni aradı, haberi vermek ve tesekkur etmek için

yapacagıma asla inanmıyordum... elinizde sihirli degnek vardı sanki... siz olmasaydınız cok zordu dedi... :)

insan nasıl mutlu oluyor nasıl....

elimde sihirli bir degnek falan yoktu aslında... tek yaptıgım ona dersi ögretmek haricinde kendine inanmayı da ogretmek olmustu... digerlerine yaptıgım gibi...

ögrencilerimi asla tembel ve calıskan olarak ayırmadım... kendine inanmayı secenler ve secmeyenler olarak ayırdım... cunku kendine inanan birinin içindeki cevheri er gec farkedecegini biliyorum, iyiki ogrencilerimde kendilerinden sonra bana inanmayı seçmişler, bu son iki gün içinde aldıgım 3. güzel haber oldu
biri katü de, biri yurtdısına gitti....
hepsini senin aracılıgınla da tebrik ediyorum günlükcan... :confety

aa bide bugun tentenin maceralarına gittik... cocuklugumuza donduk geldik, cok guzel oluyor bole seyler yaa

bide sanırım yıldonumu icin Clarka verecegim hediyelerden birini buldum... :) eminim cok begenecek... diger fikri dogum gunu için saklıyorum..

onu ve bizi cok seviyorum...

mcx

fallenangel
10-11-2011, 15:09
oyy amaan gunlukcugum vitaminsiz kalmışım.. dilimde yanagımda bişeler cıkınca doktorcugumda aldım solugu

adamla kanka olduk artık gorunce kocaman kocaman gülüyo beni, yine ne teşhis koydun kendine anlat diye ( su arastırmacı gazeteciligim ve ben işte :D )

vitaminsiz kalmısın dedi nihayetinde rengarenk bonibon gibi hapları yazdı bi guzel, yahu dedim doktor civanım kuş kadar midem var işte hemencik şişiyo yiyemiyorum ki herseyden azcık zorlasam reflu kendini bende burdayım haaa diye hatırlatıveriyo

kaldım arada... mideyi mi memnun edeyim yoksa bedenimi :0313:

du bakim şurda biyerlerde gülçin ablamın bi yazısı vardı

enerji tıkanıklıgımı ne sanırım bende ondan var, tıkanık bölgeleri açmak lazım :mshareketliifade108

yine filme gittik dün... Zamana Karşı

farklı bi konusu var aslında gunumuzu biraz farklı acıdan yorumlamıs adamlar, hoş olmus ama sonu bi garip ole bitti mi bitmedi mi arasında kaldık ki kesin 2.si gelir o zaman :1592

akşam da arkadaşımla buluşmayı dusunuyorum, gidip ceyizime ciciler alıyım

bide su ara reiki yi dusunmeye basladım, içimden bir ses sende reikilen diyor, belki işe girdikten sonra bu işin peşine dusebilirim

hadi şimdi uslu dur ben yokken

dönücem :0313: