Orijinalini görmek için tıklayınız : Leyla'nın çekim günlüğü
Merhaba çekim günlüğüm, diğer leyla...
Sen demeden ben diyeyim: OL'du bile!!!
Burada hayatıma çekmek istediklerimin bazılarını "mış gibi" yaparak paylaşacağım. E buraya kayıt da düşünce öyle unutmak, ihmal etmek hiç olmaz...Hadi hayırlısı bakalım.
Kafamdan saç fışkırmaya başladı.
Hep istediğim gür ve sık saçlara artık sahibim ve üstelik hiç dökülmüyor.
Hem beyazlarım o kadar azalmış ki boyamama gerek kalmadı!
Çok ama çok iyi hissediyorum.
Bunun için çok teşekkür ederim.
Yaa.. bu kadar olur..Benim de saçlar bi gürleşti anlatamam sana.. dökülmeler de durdu o zaman oleeyyyy......:confety
Kafamdan saç fışkırıyor. Saçlarım gür, sağlıklı ve doğal renginde.
ben böyle demeyi tercih ediyorum. Hatta saçlarımı tarayıp şekil verdiğimi,kendi ellerimin ya da eşimin ellerinin saçlarımın arasında dolaştığını, saçlarımın rüzgarda dalgalandığını imgeliyorum. aynada saçlı halimi ya da saçlı fotoğraflar çektirdiğimi canlandırıyorum. olumlama + imgeleme birlikte daha etkili tavsiye ederim
Kafamdan saç fışkırıyor...Saç tellerim kalınlaştı ve kökleri çok sağlam ve sağlıklı...Hem de doğal renginde. O kadar gür ki ellerim girmiyor...Çocukluğumdaki gibi...
Ablam, kökten dökülen saçların yerine daha kuvvetli saçlar çıkarmış... Bunu bilmek de daha iyi olur sankim.
Öptüm. :mx
Teşekkür ederim hepinize, önerilerinizi dikkatle takipteyim :)
gizdüşüm
19-09-2011, 23:57
ya doğal saç rengi diyorsunuz da bunun tedavisi var bilgin var mı sana özelden link atabilirim, kuaförler de öneriyor çevremde tanıdıklarım çok kullanıp bahseden
innanmıyoruumm.. ablacım saçların çok yakışmışş... hopo yapıyorsun demi sen de... şöyle anlatayım deli gibi dökülüyordu saçlarım benim banyodaa falan, özellikle de yataktan kalktığımdaa yastık full saç kılı.. hele kii yerde bir köşeye topaklaşmıyorlar mı annem her pazar sövüyorduu... her banyodaa sçaımın dökülmesine sebep olanlardan arındım.. şifa olsun dedim suyaa daa inaan gözle görülür bir fark var şimdii dökülmesinee.. kii annem de diyor artık eskisi gibi saçların dökülmüyor diyoorr... evet yaaa hopo nun işe yarayacğını biliyorduumm...
oohhh misler gibi uzasın şimdii... çok yakışmış gür saçların sana....:çiçi3
sevgili gizdüşüm, olur tabii, bir inceleyebilirim o yöntemi...teşekkür ederim.
delican'cığım doğru diyorsun aslında ama herhalde bazı problemlerle karşılaştırınca, şimdi saçla başla uğraşmanın zamanı mı bu kadar sorun varken diyoruz...Elbette bu yaklaşımın da hatalı olduğu açık...Beni rahatsız eden her şey aynı derecede önemli, öncelik sırasına koymadan.
Şimdi aklıma "Rezonans Kanunu" kitabında anlatılan bir durum geldi. Yazar gençliğinde dökülmeye başlayan saçlarıyla konuşmaya başlıyor. Onlara nerelerde çıkmaları gerektiğini söylüyor, bunu her sabah ve akşam yapıyor ve bir hafta sonra ilk tüycükler çıkmaya başlıyor. Altı ay sonra da dökülmeden hiç eser kalmıyor. Hala daha da gür saçlara sahipmiş...
Çözüm bizde evet...Teşekkür ederim :)
Bugün çekim yasası ile ilgili ilginç bir yazı okudum, bazı noktalarını paylaşmak istedim.
Yazı daha çok, çekim yasası uygulamalarında neden başarısız olduğumuzla ilgili ve şöyle diyor. Uğraşıp didinip, imgeleme, olumlama ne gerekiyorsa yapıyor fakat başarısız oluyoruz, hatta işler daha da kötüye gidebiliyor. Böyle bir anda biz ne yapıyoruz? Tamam olmuyor deyip bırakıyoruz, umutsuzluğa düşüyoruz.
Halbuki diyor, "çekim yasası süreci, duraklardan oluşur ve son durak hedeflediğimiz şeyin elde edilmesidir". Ama bizler genellikle ilk durakta iniyoruz, vazgeçiyoruz. O durakta sadece bir süre duracağız ve sonra ısrarla üzerinde durursak isteklerimizin, yola devam edeceğiz. Bu şekilde payımıza kaç durak düşüyorsa hepsinde duracağız ve sanırım durak sayısını belirleyen şey de, bizim inançlarımız, kalıplarımız vs.
Bu arada hiç durakta durmadan başaranlar da var tabii, yine yukarıdaki nedenlerden dolayı...
En azından artık ilk başarısızlıkta bırakmamak, bildiğimiz yöntemlerle ısrarla yola devam etmek gerektiğini, durakların aslında ikna edemediğimiz bilinçaltımızın marifetleri olduğunu ama yarıda kesmezsek çalışmayı, bilinçaltımızın da ikna olmaktan başka seçeneği olmadığını an-la-dım:)
Sanki bir öğretmenin sihirli eli dokundu gene :mel2
Çok yüz aldım, astarını istiyorum şimdi: İzmir'e yerleşmek için çekimlere başlayacağım. Buyrun...
Gülçin Şen
09-12-2011, 19:31
OOO hayırlı olsun leyla İzmir'e yerleşmişsin....:new*
hayalayaz
09-12-2011, 19:33
belkide beni oraya çekiyorsundur... kimbilir?
Gülçin Şen
09-12-2011, 19:35
AAAAA Hayal abla sende İstanbul'a hoşgeldin....:mshareketliifade177
OOO hayırlı olsun leyla İzmir'e yerleşmişsin....:new*
Teşekkür ederim Gülçin:çiçi2
Kısa bir süre sonra burada bir hikaye anlatacağım...Öğretmen, Hayal ismi, İzmir, karşılaşmalarımız...Bazen öyle inanılmaz geliyor ki, ama bir yerde de yazdığı gibi; "mucizelerin olması normaldir, olmaması değil"...
Asıl zanginliğin ve bolluğun ne olduğunu daha iyi anlıyorum, anladıkça da zırlayasım geliyor ama olmaz:) anlaşmamı değiştirdim çünkü...
Bana birşey öğreten herkese sonsuz teşekkürler...
:trrrt
bilgendilo
10-12-2011, 12:17
:vuhupaylaşım için çok teşekkür, güzel bi tespit olmuş, hepimizin express yolculuk yapması dileğiyle, diycektim, ama yazarken aklıma geldi, duraklarda belki bizi bekliyen yolcular vardır, kimbilir, o zaman en iisi mi akışa bırakmak..
Başım dağ saçlarım kardır
Deli rüzgarlarım vardır
Ovalar bana çok dardır
Benim meskenim dağlardır
Şehirler bana bir tuzak
İnsan sohbetleri yasak
Uzak olun benden uzak
Benim meskenim dağlardır
Sabahattin Ali
edahamide
02-02-2012, 01:06
Çoook sevinirimmmm.Şimdiden hoşgeldinnnn...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.