Orijinalini görmek için tıklayınız : 26 Eylülde Başlayacak 7 günlük Çalışma
Gülçin Şen
15-09-2011, 18:15
Site içinde gruplar halinde yapılan çalışmalara katılmayı istesemde,içinde bulunduğum yoğunluktan sebep erteledim...
Yukarıda belirttiğim tarih okulların 1 haftalık açılmış olduğu tarih olacağından ve yavaş yavaş kış aylarına geçiş yapacağımızdan,tatil fasılları bitmiş olacağından çalışma için uygun geldi..
Sayı en fazla 7 olacak şekilde yapıldı bu çalışma...
Yine 7 kişilik bir grup toparlamaya çalışacağım...
Çalışmaya katılmak isteyen arkadaşlar devamlılık konusunda garanti verebileceklerse çok şık olur...
İlk günler hevesle başlayıp ,yarıda bırakılınca,geride kalan arkadaşlara haksızlık edilsin istemeyiz hiç birimiz...
Çalışmanın ana hatları:
Dileği en az üç kere okuyoruz..
Gözlerimizi kapayıp, (yedi kişiyi) hepimizi daire halinde, yan yana oturmuş bir şekilde hayal ediyoruz..
Ortamızda x, başlarımızın üzerinden, bir ışık sütunu çıktığını, bu ışık sütunlarının evrenin sonsuzluğunda birleşerek, güçlü bir ışık topu oluşturduğunu hayal ediyoruz..
Işık topunun iyice güçlendiğini düşündüğünüz anda patlatıp ortamızda oturan kişi ve kişilerin yüksek benliklerinin, yoğun bir ışık yağmuru altında yıkandığını hayal ediyoruz..
Gözlerinizi açıp teşekkür ediyoruz..
3 Kere Teşekkur Ederim diyip bitiriyoruz.
Saatleri uyarsa bana ben varım...soppi
Gülçin Şen
15-09-2011, 19:07
Gece 23.00 yada 24.00...
Aynı dertten bende muzdaribim gülçin..
dediğin gibi kış geliyor,okullar açılıyor..kendimize biraz daha zaman ayırabileceğiz..ben katılabilirim:)
Okul zamanı tavuklaşıyorum bee yaaa....Ne diyim şimdi bilemedim bak...:$
Gülçin Şen
15-09-2011, 19:13
Saatler uygunsa listeyi hemen oluşturuyorum ,ses verin ....:mshareketliifade393
Gülçin Şen
15-09-2011, 19:17
Okul zamanı tavuklaşıyorum bee yaaa....Ne diyim şimdi bilemedim bak...:$
O yüzden istikrarlı olacak,sürekli katılacaklar diye yazdım...
Toplu çalışmalar devamlılık ister, birbirimizin.hakkını yemeyelim..:450
Acaba ben de katılabilir miyim?
kihkih O zaman en erken 23,00 :) kaydımı yaptırayım canım...:0361:
Gülçin Şen
15-09-2011, 19:19
Acaba ben de katılabilir miyim?
Yok önce sınava tabii tutmam gerek leylacım...:mshareketliifade259
Tabikii katılabilirsin arkadaşım,saatt konusunda mutabıksak listeyi hemen yapıyorum...:mshareketliifade393
Saat sorun olmaz benim için, eğer 11.00 derseniz bolluk bereket çalışmamın saatini değiştiririm, bir de ho'opononun...olur yani. Evet listeye girmek istiyorum ben:)
Gülçin Şen
15-09-2011, 19:25
26 Eylül Pazartesi Saat 23.00'da Başlayacak Çalışmaya Katılacakların Listesi:
Gülçin Şen
nazz
hülya
leyla
JULYA
filiz
newcan
flz71
kayıt ücreti taksit olar mı? mezuniyet durumu şartı var mı? aksatanlara kaç satır kötek var mı?? deeermişimmmmm.....( çıktığım iş yerinde ki yasaklar psikolojisinde kalmışım halen) Anlayacağın ben de varımmm... yüksek müsadenizle :mshareketliifade108
Gülçin Şen
15-09-2011, 19:32
kayıt ücreti taksit olar mı? mezuniyet durumu şartı var mı? aksatanlara kaç satır kötek var mı?? deeermişimmmmm.....( çıktığım iş yerinde ki yasaklar psikolojisinde kalmışım halen) Anlayacağın ben de varımmm... yüksek müsadenizle :mshareketliifade108
Ek kontejana yazıyorum ,biz sizi ararız....:mshareketliifade281
Tamam canım yazdım seni de..Kaytarırsan ya gaz odalarına atıyorum ya da sabun yapıyorum haberin olsun...:1ddf
Beni de eklermisin canımcım :mshareketliifade177
Gülçin Şen
15-09-2011, 20:11
Beni de eklermisin canımcım :mshareketliifade177
Ekledim bile güzel arkadaşım....:mel3
size süprizim var gülçin , hülya, ve diğer arkadaşlarım....günlüğümde okursanız öncelik olumlamamı hazırlamam da yardım istiyorum...Gaz odası bana vız gelir canım gülçinim oku günlüğü anlarsın.... bari sabun olarak faydam olsun insanlığa.....:0361:
hülya, leylla, julya kafiye olmusuz....:))) bekle beni 26 eylüll..... :kuslar :grin
dileklara
15-09-2011, 21:51
hayırlı olsun yeni grubunuz...
çalışmam hala devam etmese o tarihte vallahide katılmak isterdim sizin guruba hem ben iyi öğrenciyimdir gülçincim hiç kaytarmam uyusam bile saat kurar uyanırdım :mshareketliifade393
dileklara sıkı takipçidir aksatmaz, deneyimle sabitlendi:) bu arada çalışmayı yeni duyanlara reklam yapayım, bizim grupta iki hafta önce benim haftamdı, dileğim tutmaya başladı bilee
Gülçin Şen
16-09-2011, 10:06
Evet arkadaşlar son 1 kişi kaldı geminin kalkmasına...:D
Toplu çalışmalarda yükselen enerjiyi hepimiz deneyimledik ve süratle dileklerimize kavuştuk...
Ufaktan olumlamalarımızı,niyetlerimizi hazırlamaya başlayalım..Birbirimizin eksiklerini tamamlayalım...
Bizim ve bütünün hayrına OL'sun...
Fevkalade sonuçlanacağına olan büyük bir inancım var hadi kolay gelsin...:mel3
fevkaladenin fevkinde sonuçlanır..ecek acak olmasın litfen gülçin hanım:smile (10):
Gülçin Şen
16-09-2011, 10:26
fevkaladenin fevkinde sonuçlanır..ecek acak olmasın litfen gülçin hanım:smile (10):
Özelden ifadenizi almaya başlıyorum Hülya hanım...
Çekim yasası konusunda her ne kadar uzman arkadaşlar olsa da aramız da neyse ,daha fazla laf sokmayayım başkalarına buradan...:smile (10):
Gülçin Şen
16-09-2011, 10:31
hayırlı olsun yeni grubunuz...
çalışmam hala devam etmese o tarihte vallahide katılmak isterdim sizin guruba hem ben iyi öğrenciyimdir gülçincim hiç kaytarmam uyusam bile saat kurar uyanırdım :mshareketliifade393
Sağol canım,yaşanan güzellikleri en kısa sürede sizlerle paylaşmak dileği ile...:sirin
dileklara sıkı takipçidir aksatmaz, deneyimle sabitlendi:) bu arada çalışmayı yeni duyanlara reklam yapayım, bizim grupta iki hafta önce benim haftamdı, dileğim tutmaya başladı bilee
Daha da çok mutlu haberlerini alacağımızı biliyorum çılgın kız....:çiçi 1
Özelden ifadenizi almaya başlıyorum Hülya hanım...
Çekim yasası konusunda her ne kadar uzman arkadaşlar olsa da aramız da neyse ,daha fazla laf sokmayayım başkalarına buradan...:smile (10):
Buyrun başlayalım Gülçin Hanım..:smile (10):
bu arada çekim yasası konusunda neredeyse tüm site uzmanlaştı..
önemli olan ufakta olsa birşeyleri çekmeyi başarmaktır..küçüğü yapan büyüğüde yapar..yapabilene ne denir fuduuu:confety
Gülçin Şen
16-09-2011, 10:43
Buyrun başlayalım Gülçin Hanım..:smile (10):
bu arada çekim yasası konusunda neredeyse tüm site uzmanlaştı..
önemli olan ufakta olsa birşeyleri çekmeyi başarmaktır..küçüğü yapan büyüğüde yapar..yapabilene ne denir fuduuu:confety
Afferin denir...:ttt
Yapan da der ki:
NAZAR ETME NE OLUR,ÇALIŞ SENİN DE OLUR..'':bat
Afferin denir...:ttt
Yapan da der ki:
NAZAR ETME NE OLUR,ÇALIŞ SENİN DE OLUR..'':bat
Evett:D
ben çektiklerimi yazarsam sayfalar dolusu olur..ufak tefek çok fazla zaten..
büyük olanlardan sadece 4 tane var..
ama anlatmıyoruz..çok büyük olması gerekliymiş gibi..bu yüzden bizde hatalıyız aslında...şaka bir yana gerçekten o kadar çok alıştım ki artık ufak tefek şeyleri çekmeye..paylaşmam için illaki koca bir dilek olması gerekiyor sanki..
mesela son iki haftadır çektiklerimi yazayım..malum eve yeni taşındım..herşeyi yeni aldık..masraf diz üstü..yani diz altı açıkta kaldı..çok şükür bin şükür :mshareketliifade393
kredi ödüyoruz ve artık limiti aşmamamız gerekli..5 lira bile olsa..
önce azcık büyüğünden bahsedeyim..tam 10 yıl önce eşim bir arkadaşına kefil olmuştu..maaşından arkadaşının borcunu tam 2 yıl ödedik..sonrada kapattık..kapattığımız paranın bir kısmını diğer kefilden bundan 4 yıl önce ben yeni çekmeyi öğrenmeye başladığım yıllada almıştık..
asıl kişiden almamız için avukata verdik ama alamadık..adamın yeri belliydi lakin diğerleride sıradaydı..avukatta hiç ümitli değil bu arada:)
neyse bizimde çok ihtiyacımız vardı..ve ben evrenden bu parayı istedim..hakkımız olan ve bir türlü alamadığımız parayı..
sürpriz bir tel.le 1500 lira yattı hesabımıza..biz bu kadar mı dedik?tekrar çalışma yaptım..ee ödenen bu değildi..ve 2 hafta önce yeni bir sürprizle 1500 daha yattı..ehh iyide oldu..eksik kalan yerler vardı evde onlarda tamamlandı çok şükür..hak ettiğimiz daha fazlasıysa oda yakında gelir eminim..
mutfakta yemek yaparken büyük teflon tavamın olmadığını farkettim..hemen spariş verdim evrene..
biri mutlaka getirir..dedim..ve yerini dolapta boş bıraktım..
2 gün sürmedi,komşum ev görmeye geldi bir paketle..cam kapaklı kırmızı teflon tava..tam verdiğim spariş gibi..
ardından yemek takımımın yanına verdiğim taşlı bardak takımı ve örtüsü..oda geldi başka biri tarafından..
sonra ki örtüler..
cam tencere seti...
ohooo ufak tefek şeyleri nasıl kolay çekerim ben:ttt
şimdi başka ne eksik diye düşünüyorum..
yanlız tüm bunları olduktan sonra açıkladım..olmadan önce açıklamıyorum..şunları istedim diye..daha çabuk gerçekleşiyor ve çok eğlenceli oluyor..
düşünceler sihirli bir değnek gibi:güzlkz
teşekkür ederim sebep olan herkese ve herşeye:)
dipnot:aklıma geldikçe yazarım daha çok var..:D
Aklına çabucak gelsin yaptığın çekimler...keşke Hülya çekimlerini daha detaylı anlatsa(evrene sipariş) ...:))) :))) Alacaklarım, vereceklerim ve listemdeki çekimler için....)))
ben de katılsam mı :mshareketliifade203:confused:
Aklına çabucak gelsin yaptığın çekimler...keşke Hülya çekimlerini daha detaylı anlatsa(evrene sipariş) ...:))) :))) Alacaklarım, vereceklerim ve listemdeki çekimler için....)))
Aslında anlattığım bir bölüm vardı..ama bulamadım..:D
olmazsa yeni bir yer açarım bu konularla ilgili..
büyüklerini de kolaylıkla çekeriz hayatımıza ama bilinçaltı kalıplarımız o kadar çok ki..mesela bende baya bir var..çözülmesi içinde hopo..yapıyorum..fark ettikçe..pandoranın kutusu gibi maşallah..:)
Gün içinde aklıma geldikçe 4 cümleyi söylerim..daha önceden niyetlendiğim her arınma için..ve neredeyse 2 yıldır bu şekilde devam ediyorum..
Reiki'yi de ekliyorum..özel birşey yapmana gerek yok..reiki zaten akıllı,sen adını andığında o geliyor..ondan da yardım alıyorum..
Çekim yasasını bir kere çözdün mü,gerisi geliyor..dediğim gibi henüz gelemeyenlere de sadece kalıplar etken..onlar da zaman içinde çözülmeye mahkum..şunu hiçbir zaman unutmamalıyız..
<eğer bir şeyi yürekten istiyorsak o zaten bizim olduğu için istiyoruzdur..>
neden herkes öğretmen olayım demez?yada dr.veya mühendis?neden herkesin isteği kendine özel?umarım anlatabildim..
şu işlerimi biraz hafifleteyim zaman buldukça paylaşıcam zaten:)
Azmine imreniyorum inanıyorum sen tüm işlerini bir çırpıda çözeceksin...Ufak bir püf noktası var bulman gereken...:0316:(içimden öyle geldi cevap sen de) Hem arınıp hem dileklerin anda gerçekğe en yüksek hayrına vesile oldu bile ...VAS SA :güzlkz
Azmine imreniyorum inanıyorum sen tüm işlerini bir çırpıda çözeceksin...Ufak bir püf noktası var bulman gereken...:0316:(içimden öyle geldi cevap sen de) Hem arınıp hem dileklerin anda gerçekğe en yüksek hayrına vesile oldu bile ...VAS SA :güzlkz
o ufacık püf noktası umarım kendini bana artık gösterir..teşekkür ederim güzel dileklerin için..benden de sana..VAS SA :)
:62td8Eger boşluk kaldıysa ben de katılabilirmiyim.bu benimde çekim gücü konusundaki eksiklerimi kapatacak diye umuyorum.bir şey dikkatimi çekti hulya.....dileklerımı evrene sipariş ettiğimde söylemıyorum demıssınız. nedenı nedır ben çok anlatırım.önerinizi bekliyorum:mel1
Gülçin Şen
16-09-2011, 14:58
ben de katılsam mı :mshareketliifade203:confused:
Okulunu açılıyor ve derslerin olacak..Devamlılık konusunda sebat göstereceğine ve tüm arkadaşları yarı yolda bırakmayacağına inanıyorsan,kararlıysan katılabilirsin...
:62td8Eger boşluk kaldıysa ben de katılabilirmiyim.bu benimde çekim gücü konusundaki eksiklerimi kapatacak diye umuyorum.bir şey dikkatimi çekti hulya.....dileklerımı evrene sipariş ettiğimde söylemıyorum demıssınız. nedenı nedır ben çok anlatırım.önerinizi bekliyorum:mel1
Sevgi kararını deklare etsin ona göre listeyi ayarlayalım arkadaşım olur mu?
Gerçekleşene kadar söylemiyorum..
negatif enerji katmamak için..
herkesin herşeyden haberi yok maalisef..
birine birşey anlattığım zaman,bazen geri dönüşümü,
aaa,hadii yaaa,atıyorsun,olur mu hiç öle şey,evrenle mi konuşuyorsun? gibi...gibi..bir çok soruyla karşılıyorum..
eskiden anlatmaya çalışırdım..ama anlamak istemeyen için anlattığınız şey laf safsatasından başka birşey olmuyor..
dolayısıyle enerjiniz emiliyor..çünkü mücadeleye giriyorsunuz ister istemez..(kendinizi korunmaya alsanız bile,düşüncelerinizi alamıyorsunuz:))
yada çekim için uyguladığım bir şeyi olmadan henüz elime ulaşmadan anlattığımda bilinçaltı kalıplarımla mücadele içine giriyorum..
bunu anlatması biraz uzun..
kısaca şöyle diyeyim,
çocukluğumdan bu ana kadar inandırılmış olduğum bazı duygu ve düşüncelere sahibim ve henüz bunlardan tam arınmış değilim..
dolayısıyle, tabiri caizse her kafadan bir ses çıkıyor..
bu yüzden sessiz sedasız yapmayı tercih ediyorum..
aklımdan geçiriyorum..
isteğimi aldığımda ki sevinci duyguyu yaşamaya çalışıyorum..
ve ona açmam gereken bir yer varsa açıyorum..
almış gibi değil,aldığımdan emin olarak yapıyorum..sanki eminmişim gibi birde gülüyorum..acaba nerden gelecek diye evrene şaka bile yapıyorum..ama yanlızken..
sonrasında unutup gidiyorum zaten..
dediğim gibi ufak tefek şeyleri çok denedim ve aldım..
kendimce büyük çekim dediğim şeylerin bir kısmını da aldım..
onları neden aldığımı,diğerlerini neden alamadığımı düşündüğümde,aldıklarımın hepsinin alınabilir şeyler olduğuna olan inancımın yoğun olduğunu farkettim..
şöyle diyelim,
paraya ihtiyacım var,ancak görüntüde gelecek bir yer yok..isteyememde kimseden..
evrenden cüzdanımın ihtiyacım olan kadarıyle dolmasını istedim..
bir müddet sonra annemden,babamdan yada başka yollardan geldiğini gördüm..
burada ki olan şey,alınan şeyin ulaşılmaz olmadığına dair ürettiğimiz inanç..
lakin lotodan para çıksın milyoner olayım diye spariş verdiğinde,bilinçaltın devreye giriyor..o kadar kişide sana mı çıkacak diye..dolayısıyle bu negatifliği temizlemek zorunda kalıyorsun..bunu birde duyurdun mu,karşında ki insanların ürettikleri negatif durumları da düşüncelerine eklemek zorunda kalıyorsun..ve sonuç,
hayal kırıklığı..
önce yapabileceğimizden emin olduğumuz şeyleri çekeceğiz ki,diğerleri de olabilirliğine inansın..
tabii şuda var..
birisi yaptığı çekim eline gelmeden paylaştığında sorun yaşamıyor ve istediğini alıyorsa o da onun yöntemidir..ona inanmıştır..bu durum herkesi kapsamaz..
yaşadıklarımdan dolayı ben bu yolu seçtim..
toplu dilek çalışmalarıda yapıyoruz burada..
bende çoğuna katıldım ve dileklerimin %97 si gerçekleşti..
burada ki inançsa,negatifliğin olmadığına dair olan inancım..ve toplu şifanın/enerjinin faydasının çok olacağına dair olan inancım..
umarım anlatabildim sevgili newcan:çoçok
harika şimdi daha netleşti.....
bende bunu gözlemledim ama başaramadım yani hiç çekim gücüne inanmayan yegenim harika çekim yapıyor. ama küçük şeyleri hep başaran ben büyük şeyleri elimde herşey tamamken kendime çekemiyorum.
bunu başka sayfada irdeleyeceğim.günlüğümde mesela.
bendeki eksiği gördüm sanoyorum.... çok teşekkür ederim.
tamam sen katıl ablacım. :)
çok teşekkürler.......
sevgiyle ve tüm enerjimle her daim katılacagım.
ay neden çocuklar gibi sevindim birden anlayamadım.....bir güzelleik çekiyorum ama hakkımızda hayırlısı.......
sevgili mastercım. beni neden unutuyorsun bakim. mastermaster daha çok faydamız olmaz mı? canım benim.şaka bir yana benim kızın sınavı da nihayet bitti. ne sınavmış be. hepimizi telef etti. artık bende varm.
Gülçin Şen
16-09-2011, 19:09
Gülçin Şen
nazz
hülya
leyla
JULYA
filiz
newcan
flz71
Son durum budur.Bütün masterlar toplandık toplandık.....:pon pon
kesinlikle bu enerjiden nasibimi almalıyım diye düşünüyorum ama elimde olmayan bir aksilik çıkacak da bir gün bile olsa eksik yapıcam diyee korkuyorum..
ohooooo....delican insanı delirtme yahuuu....enerjilerden degil sopalardan nasibini alıcan gibi geliyor deeermişimmmm....Durup duruken senaryo yazma be tatlı şey..Nerden biliyon vahiymi geldi sana aksatıcan diye tübe tübeeee....merak eme aklına gelince nerde olursan ol telafi kapıısı herdaim acık okey mi içini ferahlat...eyecandan enerjik deli olacan hee....haha:1274 sakın alınmayasın gül de rahatla diye az espirik yaptım...git imgeleme başla arkandayızz.....:65750:meditation
ohooooo....delican insanı delirtme yahuuu....enerjilerden degil sopalardan nasibini alıcan gibi geliyor deeermişimmmm....Durup duruken senaryo yazma be tatlı şey..Nerden biliyon vahiymi geldi sana aksatıcan diye tübe tübeeee....merak eme aklına gelince nerde olursan ol telafi kapıısı herdaim acık okey mi içini ferahlat...eyecandan enerjik deli olacan hee....haha:1274 sakın alınmayasın gül de rahatla diye az espirik yaptım...git imgeleme başla arkandayızz.....:65750:meditation
gerçekten çok istiyorum.. tee dün yazacaktım amaa iştee uzun bir süre vee gerçekteen ben kendime güveniyorum devam ederim de dedim yaa bir aksilik olursa.. : )
hiiçç alınmam ben rahat olabilirsin... güldüü yüzüm vallaa... : )
eğer bir sakıncası yoksaa gruptaki ablalarım için varım diyorum... yoksa gerçekten çok pişman olacağımı hissediyorum... :sirin:sirin
Gülçin Şen
17-09-2011, 08:17
kesinlikle bu enerjiden nasibimi almalıyım diye düşünüyorum ama elimde olmayan bir aksilik çıkacak da bir gün bile olsa eksik yapıcam diyee korkuyorum..
Julya noktayı komuş..:mshareketliifade393
Korku üretme katıl..Katılamadığında da açık yüreklilikle söyle ve hangi saat olursa olsun olumlamasını okuduğumuz kişinin notlarını oku delicancım...:ttt
Gözlerimizi kapayıp, (yedi kişiyi) hepimizi daire halinde, yan yana oturmuş bir şekilde hayal ediyoruz..
Ortamızda x, başlarımızın üzerinden, bir ışık sütunu çıktığını, bu ışık sütunlarının evrenin sonsuzluğunda birleşerek, güçlü bir ışık topu oluşturduğunu hayal ediyoruz..
Gülçin, doğru anlamış mıyım diye sormak istiyorum:
Diyelim sıra bende...yedi kişi daire oluyoruz, ben aynı zamanda ortada da oluyorum öyle mi? Yani kendimi hem dairede hem ortada mı hayal ediyorum?
Bir de şimdi aklıma geldi sormak: Bu çalışma için gerçek isimler ve niyetlerin açık olarak verilmesi mi gerekiyordu?
Julya noktayı komuş..:mshareketliifade393
Korku üretme katıl..Katılamadığında da açık yüreklilikle söyle ve hangi saat olursa olsun olumlamasını okuduğumuz kişinin notlarını oku delicancım...:ttt
tamamdırr o zaman... : )
elimden gelenin en iyisni yapıcaam...
çok teşekkür ederim....
Gülçin, doğru anlamış mıyım diye sormak istiyorum:
Diyelim sıra bende...yedi kişi daire oluyoruz, ben aynı zamanda ortada da oluyorum öyle mi? Yani kendimi hem dairede hem ortada mı hayal ediyorum?
Bir de şimdi aklıma geldi sormak: Bu çalışma için gerçek isimler ve niyetlerin açık olarak verilmesi mi gerekiyordu?
Kendimden alıntı yaptım ama sorum arada belki görünmez diye buraya da alayım dedim, biraz karıştırdım bu konuyla ilgili mesajları, sanırım özelden de olsa niyet ve isimler net olarak veriliyor.
Eğer çok ayıp etmiş olmazsam ben daha ilerde katılayım diyorum. Adetim değildir ama iyice bakmamışım uygulamaya, kusura bakmayın lütfen...
Gülçin Şen
18-09-2011, 11:46
Kendimden alıntı yaptım ama sorum arada belki görünmez diye buraya da alayım dedim, biraz karıştırdım bu konuyla ilgili mesajları, sanırım özelden de olsa niyet ve isimler net olarak veriliyor.
Eğer çok ayıp etmiş olmazsam ben daha ilerde katılayım diyorum. Adetim değildir ama iyice bakmamışım uygulamaya, kusura bakmayın lütfen...
Tamam leylacım nasıl istersen....:mshareketliifade393
Gülçin Şen
18-09-2011, 12:36
Gülçin Şen
nazz
hülya
JULYA
filiz
newcan
flz71
hayalayaz
18-09-2011, 12:39
canbey.. ( adına Hayal Ayaz okuyciiik)
Gülçin Şen
18-09-2011, 12:45
canbey.. ( adına Hayal Ayaz okuyciiik)
Vayyyy grubun güzelliğine bakkkkkkk...
Kesin bu defa 5 metre havaya kalkarız....:smile592os:
hayalayaz
18-09-2011, 12:59
nasıl olcak bu çalışma?? baştan okumadım..ama hülya sipariş vereceğimizi söyledi yanlış anlamadıysam..
Gülçin Şen
18-09-2011, 13:01
Çalışmanın ana hatları:
Dileği en az üç kere okuyoruz..
Işık topunun iyice güçlendiğini düşündüğünüz anda patlatıp ortamızda oturan kişi ve kişilerin yüksek benliklerinin, yoğun bir ışık yağmuru altında yıkandığını hayal ediyoruz..
Gözlerinizi açıp teşekkür ediyoruz..
3 Kere Teşekkur Ederim diyip bitiriyoruz.
Bu şekilde dedik abla ama senden gelecek fikirlere açığız biliyorsun...:çıkmkı
nasıl olcak bu çalışma?? baştan okumadım..ama hülya sipariş vereceğimizi söyledi yanlış anlamadıysam..
abla simitçi çalışmasını filiz istemişti..bu arada filizim çalışmanın ana hatlarını yolladı ablam..:D
Gülçin Şen
18-09-2011, 13:11
abla simitçi çalışmasını filiz istemişti..bu arada filizim çalışmanın ana hatlarını yolladı ablam.:D.
Değişiklik yapalım ,simitçiyi çok yorduk...:D
Kestaneciye teklif götürelim...:D
hayalayaz
18-09-2011, 13:16
aa ben yeni fark ettim siz zaten 7 kişi olmuşsunuz, ben çekileyim, en iyisi...
Gülçin Şen
18-09-2011, 13:21
aa ben yeni fark ettim siz zaten 7 kişi olmuşsunuz, ben çekileyim, en iyisi...
Olsun 1 kişi nazar boncuğu olur fazladan....:ttt
Gülçin Şen
18-09-2011, 13:22
Gülçin Şen
nazz
hülya
JULYA
filiz
newcan
flz71
Canbey (Hayal Ayaz Katılacak)
hayalayaz
18-09-2011, 13:23
her kişi için tek gün mü çalışıyoz... iki nokta yaparaktan şöööle..
yoksam herkes için 7 şer gün, düz okumayla ve imgelemeylemi???
Gülçin Şen
18-09-2011, 13:46
her kişi için tek gün mü çalışıyoz... iki nokta yaparaktan şöööle..
yoksam herkes için 7 şer gün, düz okumayla ve imgelemeylemi???
Her kişi için tek gün yapalım,iki noktalı..
3 hafta sürdürelim diyorum ne dersin abla...?
hayalayaz
18-09-2011, 13:49
Her kişi için tek gün yapalım,iki noktalı..
3 hafta sürdürelim diyorum ne dersin abla...?
tamam, yani herkes için toplamda 3 gün çalışma yapılmış olcek ölemi)) doğrumudur???
Gülçin Şen
18-09-2011, 13:51
tamam, yani herkes için toplamda 3 gün çalışma yapılmış olcek ölemi)) doğrumudur???
Aynen öyle..
Katmak istediğimiz ne varsa ek onlara da karar verelim...
İki nokta,reiki ve bir kaç Esma mesela...
hayalayaz
18-09-2011, 13:57
Aynen öyle..
Katmak istediğimiz ne varsa ek onlara da karar verelim...
İki nokta,reiki ve bir kaç Esma mesela...
her çalışma için iki nokta kesin.... gerisi için akışa uycem :smile (14):... naaapceeemi bende bilimeyooon.:mshareketliifade108
Gülçin Şen
18-09-2011, 13:58
Vallahi bu çalışma çok bereketli olacak..Eminim çalışma bittikten sonra burada 8 kişi mucizeleri paylaşacak...:confety
hayalayaz
18-09-2011, 13:59
inşallaaaaaah...
evet iki nokta ve reiki kesin olsun..sayıları da eklesek mi acaba?:D
hayalayaz
18-09-2011, 14:10
[QUOTE=hülyaa;87273]evet iki nokta ve reiki kesin olsun..sayıları da eklesek mi acaba?:D[/QUOTE
senin elinde isteklerin tümünü karşılıcek sayı dizilimi faaarmıııı?:0365: yoksam elindekileri çalış...:sirin amma velakin sayı dizilimlerini paylaşmadığımızı unutma..emi..:ci
[QUOTE=hülyaa;87273]evet iki nokta ve reiki kesin olsun..sayıları da eklesek mi acaba?:D[/QUOTE
senin elinde isteklerin tümünü karşılıcek sayı dizilimi faaarmıııı?:0365: yoksam elindekileri çalış...:sirin amma velakin sayı dizilimlerini paylaşmadığımızı unutma..emi..:ci
yok abla:eee...elimdekilerle yaparım bende..:p
hayalayaz
18-09-2011, 14:18
[QUOTE=hayalayaz;87274]
yok abla:eee...elimdekilerle yaparım bende..:p
iyi olur...:confety
Gülçin Şen
nazz
hülya
JULYA
filiz
newcan
flz71
beni de ekleyebilir misiniz? reiki iki okta bilmiyorum ama saf niyetlerimle ve meleklerimle aranızda olmak istiyorum.. :mlkcik
Gülçin Şen
18-09-2011, 14:33
beni de ekleyebilir misiniz? reiki iki okta bilmiyorum ama saf niyetlerimle ve meleklerimle aranızda olmak istiyorum.. :mlkcik
Tamam canım seni de ekliyorum ve artık üye almıyorum..
Bitsin tekrar yeni çalışma yaparız arzu eden arkadaşlarla...
çok teşekkür ederim... çok sevindim... :ci:ci o zaman vas saa herkesin her dileği için şimdidenn...:çiçi 1
Gülçin Şen
18-09-2011, 14:35
Gülçin Şen
nazz
hülya
JULYA
filiz
newcan
flz71
Canbey (Hayal Ayaz katılacak)
delican
:0365:Ben affınıza sığınarak geri çekilmek istiyorum...
Sebep te, o saatler içinde ya dışarda, ya uykuda olucam saate bağımlı olamıyacağım için diğer katılacak arkadaşlara haksızlık etmiş olucam...
Ama ilgimi çeken bir çalışma takipçinizim belki arada bağlantıda da yanınızda olurum... :ççk
Gülçin Şen
21-09-2011, 10:06
:0365:Ben affınıza sığınarak geri çekilmek istiyorum...
Sebep te, o saatler içinde ya dışarda, ya uykuda olucam saate bağımlı olamıyacağım için diğer katılacak arkadaşlara haksızlık etmiş olucam...
Ama ilgimi çeken bir çalışma takipçinizim belki arada bağlantıda da yanınızda olurum... :ççk
Tamam arkadaşım ve de komşum...:çiçek
Gülçin Şen
21-09-2011, 10:07
Gülçin Şen
hülya
JULYA
filiz
newcan
flz71
Canbey (Hayal Ayaz katılacak)
delican
Esra Mehveş
Çalışma bu şekilde başlayacak kısmetse....
Gülçin Şen
23-09-2011, 12:43
Bizim grup uyuyormu acaba???:haya.l
hayalayaz
23-09-2011, 13:10
ben ( yani canbey) ve esramehveş ( şimdi telefonlaştım) buradayız...nasıl bir çalışma yapacağımızı aliiim bi zahmet...
sizin önereceğiniz çalışmaya ek olarak bi şeyler yapacağım da...programımı yapiiim diyorum... iyimi edooruuum??? bilmoooruuum??
Gülçin Şen
23-09-2011, 13:12
ben ( yani canbey) ve esramehveş ( şimdi telefonlaştım) buradayız...nasıl bir çalışma yapacağımızı aliiim bi zahmet...
sizin önereceğiniz çalışmaya ek olarak bi şeyler yapacağım da...programımı yapiiim diyorum... iyimi edooruuum??? bilmoooruuum??
:mshareketliifade139:62td8
Simitçiyle anlaşma sağladık...:0399:
Bu sene simitleri yine bizim için çıkarcekmiş...:mel1
ben de buradayım. bomba gibi.....o saatleri sabırsızlıkla bekliyorum....:477
hayalayaz
23-09-2011, 13:31
:mshareketliifade139:62td8
Simitçiyle anlaşma sağladık...:0399:
Bu sene simitleri yine bizim için çıkarcekmiş...:mel1
aferin ona...ilk yaptığımızda simitlerini cayır cayır sattığı için fırsatı kaçırmak istememiştir... açıklamayıda yaz istersen gülçinciğim herkes ne yapacağını bilsin...dileklerini oluştursun...hazır olalım..
Gülçin Şen
23-09-2011, 13:39
Detayları okuldan geldikten sonra yazacağım abla...:love
hayalayaz
23-09-2011, 13:45
Detayları okuldan geldikten sonra yazacağım abla...:love
tamam, yine çok eğleneceğiz..:pon pon
ay çok meraklandım. ne simitçisi........tablaları alıp simit mi satcaz yoksaammmmmmmm....:59884
hayalayaz
23-09-2011, 14:36
ay çok meraklandım. ne simitçisi........tablaları alıp simit mi satcaz yoksaammmmmmmm....:59884
evet ne sandın... ben bu siteyi neden kurdum sanıyorsun... bir kaçınız simit satcek..bir kaçınız otobüs bileti satcek... birkaçınız mendil vs hepiniz paraları bana getirceeeniz bende apartmanlar yapcem...hj
Kambersiz düğün olmazmıs ...Bende burdayım :0511:
Gülçin Şen
23-09-2011, 18:46
Barbel Mohr'un
Kozmik Sipariş
Kozmik Çekim Yasası
Kitaplarından okuduğumuz ve geçen yıllarda uyguladığımız çalışmayı birlikte yapacağız...
Bu çalışma çoğumuzun dileklerinin hızla gerçkleşmesine sebep oldu ve mutluluğumuzu burada paylaştık...
Kozmik Sipariş bizlerin ihtiyaçlarımızı belirleme ve sipariş verme sürecidir...
Eyleme geçerken endişeye mahal vermeden dileklerimizi hayal gücümüzle canlandırarak ,olacağına garanti gözüyle bakıp siparişimizi verip,sıkı sıkı tutunmadan ,geleceğini bilerek mutlu oluyoruz...
Siparişlerimizi okuyoruz ve unutuyoruz,dürtmüyoruz..
Gerisi evrenmi dersiniz kosmozmu dersiniz ne derseniz diyin onun işi..İstedik ve bıraktık...
Bu işe yarıyor kesinlikle ...
Siparişimizi şu şekilde veriyoruz:
Sevgili evren ,sana siparişlerimi veriyorum..
Yarın güneş yeniden doğsun,simitçi simitlerini yine aynı saatte pişirsin ve satsın..
Seneye bereketli yağmurlar yine yağsın...
............................
............................noktalı yerlere siparişlerinizi yazıyorsunuz...
Bu gece ay yeniden doğacak....Diye bitiriyor 3 kere teşekkür ediyoruz...
Siparişini okuyacağımız arkadaşın çalışmasını şu şekilde okuyoruz:
Sevgili Evren şimdi sana X'in siparişlerini veriyorum....
Yarın güneş yeniden doğsun,simitçi simitlerini yine aynı saatte pişirsin ve satsın..
...........................
bayıldım grubumuza eyecanla bekliyorummmm.........:grin
Barbel Mohr'un
Kozmik Sipariş
Kozmik Çekim Yasası
Kitaplarından okuduğumuz ve geçen yıllarda uyguladığımız çalışmayı birlikte yapacağız...
Bu çalışma çoğumuzun dileklerinin hızla gerçkleşmesine sebep oldu ve mutluluğumuzu burada paylaştık...
Kozmik Sipariş bizlerin ihtiyaçlarımızı belirleme ve sipariş verme sürecidir...
Eyleme geçerken endişeye mahal vermeden dileklerimizi hayal gücümüzle canlandırarak ,olacağına garanti gözüyle bakıp siparişimizi verip,sıkı sıkı tutunmadan ,geleceğini bilerek mutlu oluyoruz...
Siparişlerimizi okuyoruz ve unutuyoruz,dürtmüyoruz..
Gerisi evrenmi dersiniz kosmozmu dersiniz ne derseniz diyin onun işi..İstedik ve bıraktık...
Bu işe yarıyor kesinlikle ...
Siparişimizi şu şekilde veriyoruz:
Sevgili evren ,sana siparişlerimi veriyorum..
............................noktalı yerlere siparişlerinizi yazıyorsunuz...
Siparişini okuyacağımız arkadaşın çalışmasını şu şekilde okuyoruz:
Sevgili Evren şimdi sana X'in siparişlerini veriyorum....
...........................
Bu benim çok hoşuma gittiiiiii. :j
hayalayaz
23-09-2011, 19:53
olumlama aşağıda yazdığım gibi olacak..
Sevgili Evren şimdi sana Can Mısırlıoğlunun siparişlerini veriyorum....
Can Mısırlıoğlu'nun ataması en kısa zamanda kolayca gelsin..
Can Mısırlıoğlu 2012 yılında sevdiği ve tarafından sevileceği ideal eşiyle tanışsın ve evlensin...
Can mısırlıoğlu'nun evlenirken ihtiyaç duyduğu her şey en kolay yollarla eline kolayca gelsin...
(Can beni öldürcek..ama napiiim evlenmiyo köftehor tohuma kaçtı)
Bu gece ay yeniden doğacak....Teşekkür ederim...Teşekkür ederim...Teşekkür ederim...
siparişimizi yukarıdaki gibi oluşturduktan sonra ayın 26 sında liste başı olan arkadaşımızın siparişini ( ve tabii diğerlerini) okurken elimize telefonumuzu alıyoruz... (telefonunuz tercihan android telefon veya G3 olsun [Only Registered Users Can See Links] markalar olmazsa olmaz [Only Registered Users Can See Links] sırada gülçin varya onun G3ü yok dolayısı ile sırayı kaptırmak zorunda..[Only Registered Users Can See Links] ) gülçin furma kız ablaya el kalkmaz..:tv gülçinin haricinde hepinizde android telefon veya G3 olduğunu biliyorum.. benim yok diyeni yakarım... gülçin vurup durma ablaya el kalkmaz dedim sana...:tv
eveeet nerde kalmıştık... android veya G3 lerimizi elimize almıştık... diğer elimizde siparişini vereceğimiz arkadaşımızın sipariş lstesiyle rahatsız edilmeyeceğimiz bir odaya çekiliyoruz... arkadaşımızın siparişini aynı pizzacıya telefonla pizza siparişi verir gibi okuyoruz..
teşekkür edip bitiriyoruz...
ay çalışma bumuymuş demeyin çok eğlenceli oluyor... ben geçen sefer öyle bir havaya giriyordum ki...siparişi okuduktan sonra sanki telefonda gerçekten sipariş vermişim gibi telefonun kapatma tuşuna basıyordum..[Only Registered Users Can See Links]
olumlama aşağıda yazdığım gibi olacak..
Can Mısırlıoğlu'nun ataması en kısa zamanda kolayca gelsin..
Can Mısırlıoğlu 2012 yılında sevdiği ve tarafından sevileceği ideal eşiyle tanışsın ve evlensin...
Can mısırlıoğlu'nun evlenirken ihtiyaç duyduğu her şey en kolay yollarla eline kolayca gelsin...
(Can beni öldürcek..ama napiiim evlenmiyo köftehor tohuma kaçtı)
Bu gece ay yeniden doğacak....Teşekkür ederim...Teşekkür ederim...Teşekkür ederim...
siparişimizi yukarıdaki gibi oluşturduktan sonra ayın 26 sında liste başı olan arkadaşımızın siparişini ( ve tabii diğerlerini) okurken elimize telefonumuzu alıyoruz... (telefonunuz tercihan android telefon veya G3 olsun [Only Registered Users Can See Links] markalar olmazsa olmaz [Only Registered Users Can See Links] sırada gülçin varya onun G3ü yok dolayısı ile sırayı kaptırmak zorunda..[Only Registered Users Can See Links] ) gülçin furma kız ablaya el kalkmaz..:tv gülçinin haricinde hepinizde android telefon veya G3 olduğunu biliyorum.. benim yok diyeni yakarım... gülçin vurup durma ablaya el kalkmaz dedim sana...:tv
eveeet nerde kalmıştık... android veya G3 lerimizi elimize almıştık... diğer elimizde siparişini vereceğimiz arkadaşımızın sipariş lstesiyle rahatsız edilmeyeceğimiz bir odaya çekiliyoruz... arkadaşımızın siparişini aynı pizzacıya telefonla pizza siparişi verir gibi okuyoruz..
teşekkür edip bitiriyoruz...
ay çalışma bumuymuş demeyin çok eğlenceli oluyor... ben geçen sefer öyle bir havaya giriyordum ki...siparişi okuduktan sonra sanki telefonda gerçekten sipariş vermişim gibi telefonun kapatma tuşuna basıyordum..[Only Registered Users Can See Links]
bu da çok hoşşşş :3558
esramehves
23-09-2011, 20:42
Ablacim,eve yeni geldim ve hemen yaziyorum:) ki ben de buradayim.
wo[Only Registered Users Can See Links] harika olmuş bu .....
çok heveslendim.
bırkaç soru...... 1. sayfadaki o 7 kişi ve ortadakilerin uzerine ışıklar yağdırma faslınıda ekliycezmiiii?:çiçi 1
bırde her kişi 7 gun mu her kişi 1 er gun kısı sayısı gunde bıtecekmı.....
hayalayaz
23-09-2011, 21:06
newcan eski buzdolabını kapının önüne koydum..nisbeten yeni olanı aldım mutfağa..yarın temizleyip hayatıma devam edecektim ama...temizlik perilerim gıdıkladı... yarına kadar bekleyemedim temizlik yapıyorum..biraz sonra gelip anlatcam...
kolay gele ablammmm....:mek
bende simitleri mayaladımmmmm......sabaha siparişleri yetiştirem diye....
sizin orada varmı bilmem ama bızım sokagımızda sabah tam 8.30 sımıtcımız var..... sanıye şaşmaz. hemde çok komik satar sımıtleri.....
istanbullular bılır belki soyle bağırır......
hadeeee sımıtcınız geldıııı aılenızın sımıtcısı ...... acele edin ..... zeytinburnu ıstıkametıne gıder..... hadeeee.....aılenızın sımıtcısıııııııı.....
:mek
ve aç olmasanız da almak ıstersınız. atarsınız sepetı alırsınız 2 sımıt.....
ay ben istanbulu seviyom galiba yaaaa.....:73e4317106059nd:
.
ben de buradayım. bomba gibi.....o saatleri sabırsızlıkla bekliyorum....:477
gerçekten dört gözle bekliyorum ben de pazartesiui şimdideen diyorum herkesin dileği olsun diyee.. selam çakıyorum evrene : )
bende olumlamalar nasıl olcek diye kara kara düşünüyordum.. haadii olsun... evet evet evett... : )
bir de ablacım ben de newcan'ın sorduğu sorunun cevabını meraklan beklemekteyiimm :0328:
hayalayaz
23-09-2011, 22:22
bizde de gevrek ve boyoz var newcan'cığım...istanbullulara saygımızdan simit dedik çalışmada..şimdi çalışmayı anlatayım ben sana...
bu çalışmada imgeleme yok... veya tercihe kalmış.. ben kendi adıma şöyle yapıcam..
önce bilimum enerjilerimi bu çalışmanın başladığı ve bittiği süreye programlıycam..sonra alcam telefonu elime..ayağa kalkıcam edalı edalı gerçekten telefonun öteki ucunda evren varmış gibi yüksek sesle siparişi vericem.. yani havaya giricem...siparişi verirken... bu öyle güzel ve eğlenceli bir çalışma ki, havaya girdiğinde gerçekten telefonu kapatıyrsun siparişi okuduğunda, sonrada içimden gelirse ki mutlaka gelir..çünkü havaya giriyor insan imgeleme çalışmasınıda yapıcam... istersen sende böyle yap..sevgiler..
merhaba.. bende katılmak istiyorum..
hayalayaz
24-09-2011, 00:44
Ablacim,eve yeni geldim ve hemen yaziyorum:) ki ben de buradayim.
tamamdır esracığım..:love0073:
olmuşmu ablacım bir bakarmısın.eklemek istediğimiz bir şey olursa düzeltiriz artık:)
Sevgili Evren şimdi sana Filiz kaya'nın siparişlerini veriyorum....
filiz ve ailesi sağlıklı, huzurlu, mutlu , bolluk ve bereket içinde olsunlar.filiz ve ailesinin hayrına ve en yüksek iyiliklerine olacak ne varsa o olsun.
filiz kaya sağlığına kavuşsun. şekeri 90-110 arasında,tansiyonu 12-8, kilosu 58 olsun. ideal bedenine ve orjinal haline dönsün. kişisel gelişimi için bütün imkanlar eline ve ayağına kolaylıkla ve an'da gelsin.
filizin oğlu gökberk bu yıl gireceği sbs sınavından 460 ve üstü bir puan alsın ve istediği anadolu lisesine yerleşsin. heyecanını ve stresini yenerek sakin bir şekilde hayatını devam ettirsin.
filizin kızı irem bu yıl gireceği tüm sınavlarda heyecanını ve paniğini yensin.başarılı bir şekilde sınıfını geçsin.
filizin kızı ipek bu yıl en yüksek notları alarak, her alanda başarılı bir şekilde sınıfını geçsin.tırnak yemekten vazgeçsin.
filiz bu yıl dil eğitimi için çocuklarını ingiltereye çok rahat bir şekilde göndersin. bütün imkanlar eline ve ayağına çok kolay bir şekilde gelsin.
filizin eşi bahattin in işleri rast gitsin ve çok paralar kazansın.migreni ve ritim bozukluğu düzelsin.yapmak istediği her şey kolaylıkla eline ve ayağına an'da gelsin.
Bu gece ay yeniden doğacak. teşekkür ederim. teşekkür ederim. teşekkür ederim.
hayalayaz
24-09-2011, 12:38
olmuşmu ablacım bir bakarmısın.eklemek istediğimiz bir şey olursa düzeltiriz artık:)
Sevgili Evren şimdi sana Filiz kaya'nın siparişlerini veriyorum....
filiz ve ailesi sağlıklı, huzurlu, mutlu , bolluk ve bereket içinde olsunlar.filiz ve ailesinin hayrına ve en yüksek iyiliklerine olacak ne varsa o olsun.
filiz kaya sağlığına kavuşsun. şekeri 90-110 arasında,tansiyonu 12-8, kilosu 58 olsun. ideal bedenine ve mükemmel sağlıklı orjinal haline dönsün. kişisel gelişimi için bütün imkanlar eline ve ayağına kolaylıkla ve an'da gelsin.
filizin oğlu gökberk çalışkan bir öğrencidir..bu yıl gireceği sbs sınavından 460 ve hak ettiği daha yüksek puanlar alsın ve istediği anadolu lisesine yerleşsin. sakin olsun... mutlu olacağı şekilde hayatını devam ettirsin.
filizin kızı irem çalışkan bir öğrencidir...kendi gücünün ve yeteneklerinin farkında olsun...bu yıl gireceği tüm sınavlarda sakin olsun ve sukunet içinde tüm soruları yanıtlayarak başarılı bir şekilde sınıfını geçsin.
filizin kızı ipek çalışkan bir öğrencidir...bu yıl en yüksek notları alarak, her alanda başarılı olsun.. sınıfını geçsin.kendi içsel gücünün farkında olsun...tırnak yemekten vazgeçsin.
filiz bu yıl dil eğitimi için çocuklarını ingiltereye çok rahat bir şekilde göndersin. bütün imkanlar eline ve ayağına çok kolay bir şekilde gelsin.
filizin eşi bahattin in işleri rast gitsin ve çok paralar kazansın.bedeni mükemmel halini hatırlasın...migrenini yok etsin ve ritim bozukluğu düzeltsin.yapmak istediği her şey kolaylıkla eline ve ayağına an'da gelsin.
ablam ben eklediklerimi kırmızıyla yazdım onaylarsan senin siparişini böyle verelim...
ablam ben eklediklerimi kırmızıyla yazdım onaylarsan senin siparişini böyle verelim...
çok güzel olmuş ablacım. ben çok beğendim. teşekkür ederim. bu haliyle çok güzel olmuş....:mshareketliifade332alkis:Ö:çıkmkı
hayalayaz
24-09-2011, 13:36
çok güzel olmuş ablacım. ben çok beğendim. teşekkür ederim. bu haliyle çok güzel olmuş....:mshareketliifade332alkis:Ö:çıkmkı
ben siparişleri kopyalamaya başladım... diğer arkadaşlarımızda yazarlarsa hafta sonunda düzenlemeleri yaparız pazartesi de tüm olumlamalar elimizde olur..sırası gelene hadi sende yaz, veya ben nasıl yapayım.. demeden okuruz...
Gülçin Şen
24-09-2011, 15:01
Sevgili Evren şimdi sana Gülçin Şen'in siparişlerini veriyorum:
Gülçin ve ailesi sağlıklı, huzurlu, mutlu , bolluk ve bereket içinde olsunlar.
Gülçin ve ailesinin hayrına ve en yüksek iyiliklerine olacak ne varsa o olsun.
Gülçin'in babası Ali Rıza İlgün'ün hücreleri mükemmel sağlıklı hallerini yeniden hatırlasın ve bu hali tezahür ettirsin...
Gülçin'inoğlu Deniz Şen'in hücreleri mükemmel sağlıklı hallerini yeniden hatırlasın ve bu hali tezahür ettirsin...
Gülçin'in oğlu Kenan Berk çalışkan bir öğrencidir...Bu yıl en yüksek notları alarak, her alanda başarılı olsun.. sınıfını geçsin.Sosyal ve girişken bir birey olarak okulda ve normal hayatta aktif olsun...Pc bağımlılığından kurtulsun...Annesi,babası ve kardeşiyle mükemmel uyumda olsun,ergenlik asabiyetinden ve stresinden bir an önce kurtulsun...
Gülçin'in oğlu Denizçalışkan bir öğrencidir...Bu yıl en yüksek notları alarak, her alanda başarılı olsun.. sınıfını geçsin.
Gülçin'in eşi Ufuk işlerinde başarılara imza atsın...Kalıcı ve bol kazançlı kapılar önüne kolaylıkla açılsın...Kurmayı düşündüğü havayolunu açacak imkanlar eline ayağına kolaylıkla gelsin...
Gülçin kendisine ait olan yeni kasa 2010 model Gri Opel Astra'yı rahatlıkla alsın...
Gülçin ve Ufuk güneyde istedikleri araziyi alıp istedikleri gibi müstakil evlerini bu yaz alsınlar ve yapsınlar...
Gülçin Reiki öğretmenliği yolunda ilerlerken imkanlar ,kolaylıklar eline ayağına tüm hızıyla gelsin...[Only Registered Users Can See Links]
Gülçin ideal kilosu olan 57 kiloya kolaylıkla ulaşsın ve mükemmel sağlıkla yaşasın...
Gülçin'in eşi Ufuk ona Samsung galaxi mini telefon hediye etsin..:)
hayalayaz
24-09-2011, 15:10
kopyaladım gülçincim.. android'imle okuyacağım.:tv. kız ben sana ablalara furulmaz demedimmi..hihi
Gülçin Şen
24-09-2011, 15:19
kopyaladım gülçincim.. android'imle okuyacağım.:tv. kız ben sana ablalara furulmaz demedimmi..hihi
Ayy çok görgüsüz gördüm seni abla.hahahaha
Anammm bari havalı bir telefon sipariş edeydim....soppi
hayalayaz
24-09-2011, 15:27
Ayy çok görgüsüz gördüm seni abla.hahahaha
Anammm bari havalı bir telefon sipariş edeydim....soppi
hakkımdır görgüsüzlük hakka tapan milletimindir istiklal..
kızım yıllarca enkaz kullandıktan sonra acık görgüsüzlük yapiiim...:kız ekle G3ü yakışır sana...bunu yapman için demediğimi bırakmıyom dünden beri.. geçen sefer sipariş verdiğimizde ısmarlanan koltukların markasını hatırlasana... mutlaka almışlardır o koltukları...:smile (10):
Gülçin Şen
24-09-2011, 15:30
hakkımdır görgüsüzlük hakka tapan milletimindir istiklal..
kızım yıllarca enkaz kullandıktan sonra acık görgüsüzlük yapiiim...:kız ekle G3ü yakışır sana...bunu yapman için demediğimi bırakmıyom dünden beri.. geçen sefer sipariş verdiğimizde ısmarlanan koltukların markasını hatırlasana... mutlaka almışlardır o koltukları...:smile (10):
Ayyy evetttt o koltuklarrrrrrr..ahahhaha
Kız abla memnunsan telefondan ,detayını markasını neyin yazıver ondan ısmarlim barim....
Jeton anca düştü,,dünden beri tavalar uçuşuyooo...ahahah:2915
hayalayaz
24-09-2011, 15:47
bende henüz almadımki..:mshareketliifade370 ısmarladım siparişi dondurdum.. eylül başından beri evde ne kadar küçük elektrikli eşya varsa hepsi bozuldu...elektrik süpürgesi... ütü.. aklına gelen ne varsa hepsi yenilendi..ekimin 1de de telefonumu alıcam markası ve modeli belli samsung galaxi mini can iyi olduğunu söyledi... hem çok pahalı değil hemde benim ihtiyacıma cevap verebilecek donanıma sahip, ben seyahat ettiğimde internete grebileceğim bir telefon istiyordum..bununda o özelliği var...
Gülçin Şen
24-09-2011, 15:49
bende henüz almadımki..:mshareketliifade370 ısmarladım siparişi dondurdum.. eylül başından beri evde ne kadar küçük elektrikli eşya varsa hepsi bozuldu...elektrik süpürgesi... ütü.. aklına gelen ne varsa hepsi yenilendi..ekimin 1de de telefonumu alıcam markası ve modeli belli samsung galaxi mini can iyi olduğunu söyledi... hem çok pahalı değil hemde benim ihtiyacıma cevap verebilecek donanıma sahip, ben seyahat ettiğimde internete grebileceğim bir telefon istiyordum..bununda o özelliği var...
Anlaşıldı Can iyi diyorsa iyidir..
Tez eklene siparişlere bu telefon....:confety
hayalayaz
24-09-2011, 16:45
gülçin bak bakalım nasıl olmuş... ben sormadan değişiklikler yaptım...
Gülçin'in oğlu Kenan Berk çalışkan bir öğrencidir...Bu yıl en yüksek notları alarak, her alanda başarılı olsun.. sınıfını geçsin.Sosyal ve girişken bir birey olarak okulda ve normal hayatta aktif olsun...Pc yi ve interneti kendisine en verimli ve faydalı olacak şekilde kullansın Annesi,babası ve kardeşiyle mükemmel uyumda olsun,ergenlik sürecini sükunetle kendisine en faydalı hedefleri koyduğu ve bu hedeflere doğru adımlar atabildiği ve de alabildiğine akıllıca kullanabildiği bir süreç haline getirsin…
Gülçin'in oğlu Deniz çalışkan bir öğrencidir ...Bu yıl en yüksek notları alarak, her alanda başarılı olsun.. Sınıfını geçsin.
Gülçin'in eşi Ufuk işlerinde başarılara imza atsın... hem türkiyede hemde dünyanın en verimli ülkelerinde Kalıcı ve bol kazançlı kapılar önüne kolaylıkla açılsın... Kurmayı düşündüğü havayolunu açacak imkânlar eline ayağına kolaylıkla gelsin...
Gülçin kendisine ait olan yeni kasa 2010 model Gri Opel Astra'yı ve G3 marka telefonu rahatlıkla ve kolayca alsın...
Gülçin ve Ufuk güneyde istedikleri araziyi alıp istedikleri gibi müstakil evlerini bu yaz alsınlar ve yapsınlar...
Gülçin Reiki öğretmenliği ve yaşam koçluğu yolunda ilerlerken imkânlar, kolaylıklar eline ayağına tüm hızıyla gelsin... ([Only Registered Users Can See Links])
Gülçin ideal kilosu olan 57 kiloya kolaylıkla ulaşsın ve mükemmel sağlıkla yaşasın...
Bu gece ay yeniden doğacak. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.
Gülçin Şen
24-09-2011, 17:28
Tabii ki fevkalade olmuş ablacım,teşekkür ederim...:love0079:
Buda benım siparişim düzeltilmeye açıktır :)
Sevgili Evren şimdi sana Filiz Ünlü’nün siparişlerini veriyorum……
Filiz ve sevgili eşi Zeki ile beraber mutlu ve sağıklı ve huzur içinde uzun bir ömür sürsün. Ailesine sağlıklı,hayırlı,kısmetli bir cocuk katılsın. Ve ailesi onunla beraber büyüsün.
Filiz’in Mutlu,huzurlu,bol ve bereketli paralar kazanacağı ve patronuyla çok iyi anlaşacagı işi hızla ve kolayca elime ve ayağıma gelsin.
Bütün borçlarını ı ödemesi için gerekli olan paraların hepsi bütün kanallardan hızlı bir şekilde kolayca eline ve ayağına gelsin.
Filiz’in Geleceği için yapmayı istediği bütün yatırımlarının paralarını
kolayca kazansın.
Filiz’in eşi Zeki çalıştığı işinde bolluk ve bereket ve uyum içinde iş hayatına devam etsin.Bol paralar kazanıp kendi istediği işini kursun.ve ailesi ile beraber mutlu olsun.
Filiz’in Hedefi olan ve almak istediği evi ve arabaları ile ilgili bütün maddi ve insani kaynaklar kolayca ve hızlı bir şekilde gelsin .
Filiz’in Almayı istediği kişisel gelişim ve öğretmenlik yolundaki bütün eğitimler için maddi ve insani kaynaklar önüne gelsin.
Filiz yakın zamanda patronu ve iş arkadaşlarıyla çok iyi anlaşıp mutlu,huzurlu bir ortamda ve bol ve bereketlı paralar kazanacağı işinde çalışmaya başlamış olsun.
Bu yıl bitmeden Filiz için bütün amaçlarını gerçekleştırdıği ve hedeflerini yerine getirdiği ve dogmasını istediği cocuğu ile beraber mutlu,saglıklı, huzurlu ve bolluk ve bereketle dolu bır sekılde yaşadığı Etrafında kendisine faydalı olacak güvenilir dostluklar edindiği bir yıl olsun….
Yarın güneş yeniden doğsun
Simitçi simitlerini yine aynı saatte pişirsin ve satsın
Teşekkür ederim... Teşekkür ederim... Teşekkür ederim...
hayalayaz
24-09-2011, 18:50
filiz aslında güzel olmuş ama..illa benimde parmağım olacak ya..dürtükledim..sende kabul edersen böyle olsun... sen onay verince bende kopyalayacağım..
Sevgili Evren şimdi sana Filiz Ünlü’nün siparişlerini veriyorum……
Filiz ve sevgili eşi Zeki ile beraber mutlu ve sağlıklı ve huzur içinde uzun bir ömür sürsün. Ailesine 2012 yılında sağlıklı, hayırlı, kısmetli bir çocuk katılsın. Ve ailesi onunla beraber büyüsün.
Filiz’in Mutlu, huzurlu, bol ve bereketli paralar kazanacağı ve patronuyla çok iyi anlaşacağı işi hızla ve kolayca eline ve ayağına gelsin.
Bütün borçlarını ödemesi için gerekli olan paraların hepsi en büyük kanallardan hızlı bir şekilde kolayca eline ve ayağına gelsin.
Filiz geleceği için yapmayı istediği bütün yatırımlarının paralarını
kolayca kazansın.
Filiz’in eşi Zeki çalıştığı işinde bolluk ve bereket ve uyum içinde iş hayatına devam etsin. Bol paralar kazanıp kendi istediği işini kursun. Ve ailesi ile beraber mutlu olsun.
Filiz’in Hedefi olan ve almak istediği evi ve arabaları ile ilgili bütün maddi ve insani kaynaklar kolayca ve hızlı bir şekilde gelsin.
Filiz’in Almayı istediği kişisel gelişim ve öğretmenlik yolundaki bütün eğitimler için maddi ve insani kaynaklar önüne gelsin.
Filiz yakın zamanda patronu ve iş arkadaşlarıyla çok iyi anlaşıp mutlu,huzurlu bir ortamda ve bol ve bereketli paralar kazanacağı işinde çalışmaya başlamış olsun.
içinde bulunduğumuz 2011 yılı ve 2012 yılı Filiz için bütün amaçlarını gerçekleştirdiği ve hedeflerini yerine getirdiği ve doğmasını istediği çocuğu ile beraber mutlu,sağlıklı, huzurlu ve bolluk ve bereketle dolu bir şekilde yaşadığı Etrafında kendisine faydalı olacak güvenilir dostluklar edindiği bir yıl olsun…. Ve hayatı boyunca hep böyle olsun..
bu gece ay yeniden doğacak
Sevgili Evren şimdi sana Hülya Yetiş'in siparişlerini veriyorum……
Seneye bereketli yağmurlar yine yağsın..
hülya eşi ve çocuklarıyla birlikte evlerinde huzurla mutlulukla sağlıkla bolluk ve bereketle çok uzun yıllar yaşasınlar..
şansları her zaman açık olsun..
ellerini uzattıkları her şeyden bolluk ve bereket yağsın..
bekledikleri mucizeleri ard arda yaşasınlar..
çocukları ezgi ve ahmet 'in okul hayatları kolaylıklarla,başarılarla geçsin..en iyi olabilmeleri için gerekli kaynaklar ellerine kolayca ulaşsın..
hülya'nın tüm borçlarının ödenmesini sağlayacak kaynaklar 2011 yılında kendilerine ulaşsın..maddi tüm olanaklar kendilerine sunulsun..
hülya nın kendisi için istediği megan cup marka 2011 mod.siyah renk dizel arabayı rahatlıkla ve kolaylıkla alsın..
hülya'nın eşi 2011 yılı içinde istediği bölüme(ank.tanık koruma)ya atansın..geleceği çok parlak olsun..
tüm sorunları kolaylıkla hallolsun..
hülya nın yazmak istediği kitap için maddi manevi tüm olanaklar ve bilgiler kendisene kolaylıkla sağlansın..
hülya nın istediği reiki öğretmenliği,yaşam koçluğu ve danışmanlık için gerekli olan herşey kolayca eline,zihnine ve yaşamına ulaşsın..
istediği iş imkanı kendisine yaratılsın..
hülya ideal kilosu olan 57 kiloya kolaylıkla ve mükemmel sağlıkla 2011 yılında ulaşsın..
hülya 2011 den itibaren mutluluğun,sevincin,neşenin,huzurun,sağlığın,bollu k ve bereketin her haline ulaşsın ve yaşasın..tüm aileside bu şekilde yaşasın..
2011 ve sonrasında ki tüm yıllar hülya'nın bol mucizeleri yaşadığı şansının açık olduğu yılları olsun..
hülyayla birlikte bu çalışamayı yapan tüm arkadaşlarının tüm dilekleri anda kabul olsun..ve olduğuna dair deneyimler 2011 senesi içinde yaşanmaya başlasın..
bu gece ay yeniden doğacak..
not:iyi oldumu acaba?önerilere açığım:)
Teşekkür ederim ablacım... ok. ellerıne saglık :)
hayalayaz
24-09-2011, 20:02
bence çok iyi olmuş hülyacım.. kopyalıyom hemen.. hiç bozma..
:0526: :mshareketliifade177
Gülçin Şen
24-09-2011, 20:05
Hülya benim dileklere ekliycem:
Gülçin en kısa zamanda Ankara'ya gitsin,Hülya'nın mutfağında fotğraf çekilsin..haha[Only Registered Users Can See Links]
hayalayaz
24-09-2011, 20:06
dedim ama...üü; son paragrafı acık dürtükledim bak bakalım nasıl olmuş..
dedim ama...üü; son paragrafı acık dürtükledim bak bakalım nasıl olmuş..
ellerine sağlık abloşşum..zaten o cümlede takılmıştım..cümle düşük gelmişti..teşekkür ederim cuk oturmuş..:flowes
hayalayaz
24-09-2011, 20:10
hülyaaa G3 ün varmı gııı..olmazsa bu çalışma başlamaz haberin ossun...:@
Hülya benim dileklere ekliycem:
Gülçin en kısa zamanda Ankara'ya gitsin,Hülya'nın mutfağında fotğraf çekilsin..haha[Only Registered Users Can See Links]
:confety :love0073: bence de hemen ekleyelim..mutfak bahane,gönüller şahane..diycem ama durmıycan sen cevap yazcan..
_yok ben mutfakta resim için gelecektim..diyeceksin ama ben ilkine inanıcam canım cicim....(devamı özelden:D
hülyaaa G3 ün varmı gııı..olmazsa bu çalışma başlamaz haberin ossun...:@
aaaa olmamı heç..:t.opppppp
melekler beni korusun..:c:mlkcik
Hayal Ayaz'ın siparişi nide bekliyoruz :pon pon
hayalayaz
24-09-2011, 20:31
Hayal Ayaz'ın siparişi nide bekliyoruz :pon pon
benim daha günüm var akıllım hele bi önce can'ı evlenme düşüncesine razı edeyim..
malum özgür irade...sana bööle sipariş veriyorm dedim oğlanın ağzından iş ve paradan başka bir şeye rızam yoktur çıktı....sarı damarı tuttu.. aceleye gelmez can'ın işleri biliyonuz...
Gülçin Şen
24-09-2011, 20:38
Can'ın siparişini aktarırken kısa olduğunu gördüm ,sevgili Hayal Ayaz sizden de alalım lütfennnnn.....:c
hayalayaz
24-09-2011, 20:51
Can'ın siparişini aktarırken kısa olduğunu gördüm ,sevgili Hayal Ayaz sizden de alalım lütfennnnn.....:c
ne kadınım beee..gözüne ışık tutcaktım resmen..oğlan başından gideyim diye ne söylersem razı oldu...can'ın siparişi şöööle.. gülçin diğer tarafda ekledim ben sana zahmet verdim yeteri kadar..bunu bari ben yapayım dedim hakkını helal et..
Can Mısırlıoğlu'nun ataması ve terfisi en kısa zamanda kolayca onaylansın..
Can mısırlıoğlu 2011 yılı içinde deden kalan mirastan hakkına düşen parayı kolayca alsın.. ve bu dünyada bulunan tüm para kaynaklarından hakkı olan bolluk bereket kendisine istediği büyük miktarlardaki nakit para olarak kolayca gelsin...
Can Mısırlıoğlu 2011 yılında kendi işini kuracağı tüm imkanlara ve ve olanaklara kolayca ve hızla kavuşsun..
Can Mısırlıoğlu 2011 yılında ve hayatının sonuna kadar, bolluk bereket, sevgi saygı, mutlu bir evlilik, ve hak ettiği herşeyle ödüllendirilsin..
Can Mısırlıoğlunun teyzesi Güliz Ayaz 2011 yılı eylül ayında istediği işi bulsun ve çalışmaya başlasın..
Can Mısırlıoğlunun teyzesi Güliz Ayaz ideal eşiyle 2011 yılında tanışsın evlensin, ve yurt dışına yerleşsin..
arkadaşlar canın siparişi böyle olacak.. onay verdi..
Gülçin Şen
24-09-2011, 20:54
Anaaa Hayal Ayaz dedik sen tut Güliz Ayaz'ı yaz ....*hayal*
hayalayaz
24-09-2011, 20:55
Anaaa Hayal Ayaz dedik sen tut Güliz Ayaz'ı yaz ....*hayal*
durun önce ablamı evlendireyim ben saygılı kadınım abla dururken küçükler evlenebilemez haha
bu çalışmanıza beni de aldığınız için gerçekten çok teşekkür ederim.. dileklerime ilham olduğunuz için bir kez daha teşekkür ederim... kara kara düşünüyordum ne istesem acaba diyee.. çünküü cidden zamanında çok istediğim bir şeyin şu an yolda olduğuna inanıyorum.. tekrar yazsam mı bilemedim ama yazdım yine de daha da hızlanırr hem sizin süper enerjiniz ile.. herkese şimdiden çok teşkkür ederim... evet sparişlrimi veriyorum ben de.. biraz uzun oldu gibi sanki ama kağıdı kalemi elime alınca hpsi kendiliğinden olduu vallaa:$:$:$
Sevgili Evren şimdi sana sultan kurt'unsiparişlerini veriyorum....
Sultan'ın ve ailesinin yaşadığı evin borcunun ödeme kolaylalığı her zaman olsun..
Sultan'ın annesinin sağlığı mükemmel olsun, hücreleri yenilensin, ayakları, kolları, bacakları, gözleri, dişleri, şifa bulsun..tez zamanda iyileşsin..yüksek tansiyonu iyileşsin ve Sultan'ın annesi mükemmel sağlıklı bir kadın olarak mutlu, huzurlu bir ömür bolluk bereket içinde yaşasın..
Sultan'ın babası alkol konusunda nefsine hakim olsun, evine vakitlice gelsin, anlayışlı olsun, sinirlerine hakim olsun, mükemmel sağlıklı olsun, yüksek tansiyonu iyileşsin, mutlu sağlıklı huzurlu biri olarak bi ömür bolluk bereket içinde yaşasn..
Sultan'ın kardeşi Özgür askerden sağlıklı bir şekilde dönsün, usta birliği İstanbul olsun.. orada huzuru mutluluğu daim olsun..canı sağğlıklı olsun..askerden döndüğünde kalbinden geçenler hayırlısı ile gerçekleşsin, evini alacak, işini bulacak düğününü yapacak tüm imkan ve olanaklar en kolay yoldan ayağına gelsin ve bunları fark edebilsin..sağlıklı, mutlu, huzurlu bolluk bereket içerisinde sevdiği ile bir ömür geçirsin..
Sultan'ın kardeşinin sevgilisinin sağlık sorunları en kısa zamanda şifa bulsun, mükemmel sağlığa kavuşsun.. sorunlarını en hızlı en hayırlı bi şekilde çözüme kavuşturacak imkan ve olanaklar ayağına gelsin ve bunları farkedebilsin.. sağlıklı mutlu huzurlu bolluk bereket içinde bi ömür yaşasın...
Sultan'ın arkadaşı Çağrı askerden sağlıklı bir şekilde dönsün.. hayallerini gerçekleştirebilecek tüm imkan ve olanaklar ayağına en hızlı en kolay yoldan gelsin ve bunları fark edebilsin..sevdiği kişi ile mutlu huzurlu sağlıklı bolluk bereket içinde yaşasın..
Sultan'ın kuzeni Gülsüm ve arkadaşı Dilek onların mutluluğuna mutluluk katacak doğru insanla en kısa zamanda tanışmalarına yardm edecek imkan ve olanaklar ayaklarına gelsin ve bunları fark edebilsinler.. işlerine başarlı hayatlarında mutlu sağlıklı huzurlu bolluk bereket içinde olsunlar..
Sultan sağlıklı bi şekilde kilo versin ve 50 kilo olsun.. maaşına zam alsın ve her zaman bin tl üzerinde paralar kazansın.. İzmir'e gidebilmesi ve orada kalabilmsi için tüm imkan ve olanaklara sahip olsun. Bostanlı iskeleye yakın balkonu deniz manzaralı sahilden üçüncü kattan iki oda bir salon bir evi alacak imkanlara bolluğa ödeme kolaylığına sahip olsun..ehliyetini en kısa zamanda alsın ve hemen arabasnı alsın.. bunun için gerekli tüm imkan ve olanaklar hyatına bolluk bereket içinde aksın ve çoğalsın. Sultan hepsini fark etsin..İzmir'de dyo fabrikasında yetkili bir kişi olarak çalışmaya 2011 yılı bitmeden başlasın. sağlığı mükemmel mutlu huzurlu bolluk bereket içinde yaşasın.. şansı artarark çoğalsn..
bu çalışmaya katılan ve diğer çalışmalara katılan tüm forumdaki arkadaşlrının ve abllalarının ve Sultan'ın kalplerinden geçenlerin en hayırlısı AN'da şimdi gerçekleşsin.. hastalar şifa bulsun.. derdi olanlar deva..
veee VAAASS SSAAA...
:mx:mx:mx
esramehves
25-09-2011, 00:08
Sevgili Evren şimdi sana Esra Mehves AYDIN insiparişlerini veriyorum....
Esra Mehves Aydin’in oglu Alperen Ismet AYDIN in kulaklarina sesler en dogru ve en duzgun haliyle girsin.Kulakliklariyla duyma ve anlama seviyesi yukselsin.
Herkesi en dogru sekilde anlasin ve karsilik versin.Karsilastigi kisilerle her zaman en dogru sekilde konussun, herkes onu en dogru sekilde anlasin.
Alperen Ismet Aydin; egitim hayatinda her zaman basarili olsun,ogretmenleri ne soylerse en dogru sekilde anlasin ve uygulasin.
Sosyal,arkadaslari tarafindan aranan,sevilen,uyumlu,huzurlu ve saglikli bir cocuk olsun.
Bedeninde ki fazla enerji dengelensin,hareketlerini dengeleyebilsin,kendisine ve cevresindekilere zarar vermesin.Her zama uyumlu,tum bedeni saglikli olsun.
Alperen Ismet Aydin’in ihtiyaç duyduğu her şey en kolay yollarla eline kolayca gelsin.
Esranın eşi Fatih sahip olduğu iş yerini muhteşem bir para kazanacağı şekilde orayı mutlulukla işletecek, ve bol paralar kazanacak yeni sahiplerine 2011 yılı içinde devir etsin... kendisine onu mutlu eden, bol para kazanacağı ve kendisini en iyi ifade edebileceği işi 2012 yılının başında çeksin, kursun ve yapmaya başlasın, huzurla devam etsin...
Esra nin annesi ve babasi ,borclarini en kisa zamanda, en kolay sekilde odesinler.Annesi agrilarindan kurtulsun,eskisinden daha saglikli olsun.
Esranin kardesi Onur, istedigi ucretle, kendi alaninda, sevdigi bir is bulsun.
Esranin kayni Mahmut,ayagini eksisinden cok daha iyi kullansin, hicbir sorun kalmadan ayaga kalkabilsin.Fizik tedaviden en iyi sonuclari alsin,saglikla bedeninin eski haline kavussun.
Esranin esi ve kendisi bedenlerinin ideal kilolarina ulassinlar.Her zaman saglikli,mutlu ve kahkaha dolu bir hayatlari olsun.Bolluk ve bereketin her hali hayatlarina kolaylikla aksin.
esranın sağ kolunu oluşturan bütün hücreler mükemmeliklerini hatırlasın ve hızla yenilenerek, şu an içinde bulunduğu durumdan daha iyi olsun...esra tüm bedeniyle birlikte sağ kolunu da en mükemmel şekilde kullansın..
Esra yeni hayatinda sosyal bir cevre de birbirlerini anlayan,saygili,anlayisli arkadasliklar kursun.Ve bu arkadaslariyla mutlu,huzurlu,kahkaha dolu gunler gecirsinler.Sansi ,yolu her zaman acik olsun.
Esra Mehves ile birlikte bu çalışamayı yapan tüm arkadaşlarının tüm dilekleri anda kabul olsun..ve olduğuna dair deneyimler 2011 senesi içinde yaşanmaya başlasın..
Teşekkür ederim.teşekkür ederim,teşekkür ederim.
Sukurler olsun.
hayalayaz
25-09-2011, 00:11
sultancığım ben senin siparişide biraz kurcaladım...onay verirsen bu şekilde kopyalayalım..
bu çalışmanıza beni de aldığınız için gerçekten çok teşekkür ederim.. dileklerime ilham olduğunuz için bir kez daha teşekkür ederim... kara kara düşünüyordum ne istesem acaba diyee.. çünküü cidden zamanında çok istediğim bir şeyin şu an yolda olduğuna inanıyorum.. tekrar yazsam mı bilemedim ama yazdım yine de daha da hızlanırr hem sizin süper enerjiniz ile.. herkese şimdiden çok teşkkür ederim... evet sparişlrimi veriyorum ben de.. biraz uzun oldu gibi sanki ama kağıdı kalemi elime alınca hpsi kendiliğinden olduu vallaa:$:$:$
Sevgili Evren şimdi sana sultan kurt'unsiparişlerini veriyorum....
Sultan'ın ve ailesinin yaşadığı evin kalan ücreti kolayca ödensin, tüm aile rahatlık ve huzur içinde yaşasın
Sultan'ın annesinin sağlığı mükemmel olsun, hücreleri yenilensin, ayakları, kolları, bacakları, gözleri, dişleri, şifa bulsun..tez zamanda iyileşsin..tansiyonu dengelensin Sultan'ın annesi mükemmel sağlıklı bir kadın olarak mutlu, huzurlu bir ömür bolluk bereket içinde yaşasın..
Sultan'ın babası tüm bağımlılıklardan özgür olsun evine vakitlice gelsin, anlayışlı olsun, sakin ve huzurlu olsun mükemmel sağlıklı olsun, tansiyonu degelensin... mutlu sağlıklı huzurlu biri olarak bi ömür bolluk bereket içinde yaşasn..
Sultan'ın kardeşi Özgür askerden sağlıklı bir şekilde dönsün, usta birliği İstanbul olsun.. orada huzuru mutluluğu daim olsun..canı sağlıklı olsun..askerden döndüğünde kalbinden geçenler hayırlısı ile gerçekleşsin, evini alacak, işini bulacak düğününü yapacak tüm imkan ve olanaklar en kolay yoldan ayağına gelsin ve bunları fark edebilsin..sağlıklı, mutlu, huzurlu bolluk bereket içerisinde sevdiği ile bir ömür geçirsin..
Sultan'ın kardeşinin sevgilisinin bedeni mükemmel sağlıklı olsun.. istediği ve ihtiyaç duyduğu tüm imkanlar ve olanaklar ayağına gelsin ve bunları farkedebilsin.. sağlıklı mutlu huzurlu bolluk bereket içinde bi ömür yaşasın...
Sultan'ın arkadaşı Çağrı askerden sağlıklı bir şekilde dönsün.. hayallerini gerçekleştirebilecek tüm imkan ve olanaklar ayağına en hızlı en kolay yoldan gelsin ve bunları fark edebilsin..sevdiği kişi ile mutlu huzurlu sağlıklı bolluk bereket içinde yaşasın..
Sultan'ın kuzeni Gülsüm ve arkadaşı Dilek onların mutluluğuna mutluluk katacak doğru insanla en kısa zamanda tanışmalarına yardm edecek imkan ve olanaklar ayaklarına gelsin ve bunları fark edebilsinler.. işlerine başarlı hayatlarında mutlu sağlıklı huzurlu bolluk bereket içinde olsunlar..
Sultan sağlıklı bi şekilde kilo versin ve 50 kilo olsun.. maaşına zam alsın ve her zaman bin tl üzerinde paralar kazansın.. İzmir'e gidebilmesi ve orada kalabilmsi için tüm imkan ve olanaklara sahip olsun.
Bostanlı iskeleye yakın balkonu deniz manzaralı sahilden üçüncü kattan iki oda bir salon bir evi alacak imkanlara bolluğa ödeme kolaylığına sahip olsun..ehliyetini en kısa zamanda alsın ve hemen arabasnı alsın.. bunun için gerekli tüm imkan ve olanaklar hayatına bolluk bereket içinde aksın ve çoğalsın. Sultan hepsini fark etsin..İzmir'de dyo fabrikasında yetkili bir kişi olarak çalışmaya 2011 yılı içinde başlasın. sağlığı mükemmel mutlu huzurlu bolluk bereket içinde yaşasın.. şansı artarak çoğalsn..
bu çalışmaya katılan ve diğer çalışmalara katılan tüm forumdaki arkadaşlrının ve abllalarının ve Sultan'ın kalplerinden geçenlerin en hayırlısı AN'da şimdi gerçekleşsin.. sevinç içinde deneyimlensin..
veee VAAASS SSAAA...
:mx:mx:mx
tamamdır ablacım.. :mel3
zateenn ben düzeltme yapacağını bildiğimden rica etmeyim demiştiimm.. :$ çok teşekkür ederim.. çok sevindim...
hayalayaz
25-09-2011, 00:28
esracığım senin siparişide didikledim onay verirsen böyle okunsun.. ben biraz pimpirikliyim olabildiğince olumlu cümleler kurulmasından yanayım..
Sevgili Evren şimdi sana Esra Mehves AYDIN insiparişlerini veriyorum....
Esra Mehves Aydin’in oglu Alperen Ismet AYDIN in kulaklarina sesler en dogru ve en duzgun haliyle girsin.Kulakliklariyla duyma ve anlama seviyesi yukselsin. Herkesi en dogru sekilde anlasin ve karsilik versin.Karsilastigi kisilerle her zaman en dogru sekilde konussun, herkes onu en dogru sekilde anlasin.bu süreç içinde RNA hücreleri, ana hücredeki DNA sarmalına kodlanmış olan mükemmelliği tüm hücreler içindeki DNA sarmallarına yansıtarak alperenin bedenini yenileyesin ve işitme duyusunda yardımcı aparata ihtiyaç kalmasın..
Alperen Ismet Aydin; egitim hayatinda her zaman basarili olsun,ogretmenleri ne soylerse en dogru sekilde anlasin ve uygulasin.
Sosyal çevresindeki ,arkadaslari tarafindan aranan,sevilen,uyumlu,huzurlu ve saglikli bir cocuk olsun.
Bedeninde ki fazla enerji dengelensin,hareketlerini dengeleyebilsin,kendisine ve cevresindekilere sevgi ve saygıyla davransın.Her zaman uyumlu,tum bedeni saglikli olsun.
Alperen Ismet Aydin’in ihtiyaç duyduğu her şey en kolay yollarla eline kolayca gelsin.
Esranın eşi Fatih sahip olduğu iş yerini muhteşem bir para kazanacağı şekilde orayı mutlulukla işletecek, ve bol paralar kazanacak yeni sahiplerine 2011 yılı içinde devir etsin...kendisine onu mutlu eden, bol para kazanacağı ve kendisini en iyi ifade edebileceği işi 2012 yılının başında çeksin, kursun ve yapmaya başlasın, huzurla devam etsin...
Esra nin annesi ve babasi ,bolluk bereket içinde olsun, onları refah içinde yaşatan paraları sınırsız kaynaklardan sınırsızca hızla ve kolayca gelsin...Annesinin fiziksel faaliyetleri en mükemmel halinde olsun sağlık ve afiyetle yaşasın..
Esranin kardesi Onur, istedigi ucretle, kendi alaninda, sevdigi bir is bulsun.
Esranin kayni Mahmut,ayagini eksisinden cok daha iyi kullansin, gençliğinin verdiği enerjiyle kolayca ayaga kalksın.Fizik tedaviden en iyi sonuclari alsin,saglikla bedeninin eski haline kısa zamanda kavussun.
Esranin esi ve kendisi bedenlerinin ideal kilolarina ulassinlar.Her zaman saglikli,mutlu ve kahkaha dolu bir hayatlari olsun.Bolluk ve bereketin her hali hayatlarina kolaylikla aksin.
esranın sağ kolunu oluşturan bütün hücreler mükemmeliklerini hatırlasın ve hızla yenilenerek, şu an içinde bulunduğu durumdan daha iyi olsun...esra tüm bedeniyle birlikte sağ kolunu da en mükemmel şekilde kullansın..
Esra yeni hayatinda sosyal bir cevre de birbirlerini anlayan,saygili,anlayisli arkadasliklar kursun.Ve bu arkadaslariyla mutlu,huzurlu,kahkaha dolu gunler gecirsinler.Sansi ,yolu her zaman acik olsun.
Esra Mehves ile birlikte bu çalışamayı yapan tüm arkadaşlarının tüm dilekleri anda kabul olsun..ve olduğuna dair deneyimler 2011 senesi içinde yaşanmaya başlasın..
Teşekkür ederim.teşekkür ederim,teşekkür ederim.
Sukurler olsun.
hayalayaz
25-09-2011, 00:36
gülçinciğim ben delican ve esramehveşin siparişlerini diğer bölüme ekledim sadece JULJA ve newcanın siparişlerini bekliyoruz.. esramehveş de benim düzenlediğim şeklini onaylamazsa kendi yazdığı ile değiştireceğiz...
Gülçin Şen
25-09-2011, 09:39
gülçinciğim ben delican ve esramehveşin siparişlerini diğer bölüme ekledim sadece JULJA ve newcanın siparişlerini bekliyoruz.. esramehveş de benim düzenlediğim şeklini onaylamazsa kendi yazdığı ile değiştireceğiz...
Tamam abla ellerine sağlık....:0328:
ben sizinkilerini okudum eger sizi kırmazsam (kı bu konularda yenı sayılırım ) sızın yazdıklarınızdan esınlenecegım.kendıme uyarlayacagım.
bırazdan dısarı cıkıyorum. sakın bır ortam olursa orada yazıp aksama hemen eklıyecegım.öneri ve eleştırılerınızı beklıyorum.:slnck
tesekkurler saygıyla.......:mshareketliifade177
hayalayaz
25-09-2011, 17:12
newcancığım sen olumlamanı örneklere göre oluştur, biz onun üzerinde gerekirse düzenleme yapıp senin fikrini alırız olurmu..
Gülçin'in babası Ali Rıza İlgün'ün hücreleri mükemmel sağlıklı hallerini yeniden hatırlasın ve bu hali tezahür ettirsin...
Hayal ablacım gülçinin babası için yazdığı bu cümle bana ,benim dna sarmallarımdaki bozuk genler veya hücrelerimle ilgili farklı bir şey yazabilirmiyiz?
diye düşündürdü. şeker ile ilgili olarak demek istiyorum. değiştirsek mi acaba?
hayalayaz
25-09-2011, 23:06
Hayal ablacım gülçinin babası için yazdığı bu cümle bana ,benim dna sarmallarımdaki bozuk genler veya hücrelerimle ilgili farklı bir şey yazabilirmiyiz?
diye düşündürdü. şeker ile ilgili olarak demek istiyorum. değiştirsek mi acaba?
bilmiyom filiz...yapiiimmi aceeebaaaa..du ben bi düşüneyim..dediğim anda kafama tavayı yermişim...:tv tabii yaparız ablam...ben şimdi düzenlerim..
bilmiyom filiz...yapiiimmi aceeebaaaa..du ben bi düşüneyim..dediğim anda kafama tavayı yermişim...:tv tabii yaparız ablam...ben şimdi düzenlerim..
*hayal*:mx:mx
hayalayaz
25-09-2011, 23:17
filiz şöyle desek nasıl olurnnn
filizin RNA hücreleri, ana hücre içinde olan DNA sarmalındaki tüm mükemmel sağlık kodlarını filizin bedenini oluşturan bütün hücrelere yansıtarak, şimdi ve burada gerekli rejenerasyonu başlatsın ve filizin tüm endokrin sistemiyle birlikte bedensel fonksiyonlarını hızla dengelenmesini sağlasın...
nasıl olmuşş..
(filizcim mutlaka biliyorsundur ama bilmediğini varsayarak ve bu RNA hücreleride ne olaki diyecek olanlara aşağıda açıklamayı aktarmayı doğru buluyorum..ve bilimsel açıklamasını veriyorum..üşenmeyin okuyun...)
Messenger RNA (mRNA)
DNA'da saklı bulunan genetik bilginin, protein yapısına aktarılmasında kalıplık görevi yapan aracı bir moleküldür. DNA molekülünde lokalize çözülme ile kopyası çıkarılan moleküllerdir. Haberci ribonükleik asit olarak adlandırılan m-RNA, DNA’dan özel bir polipeptit yapısına çevrilmiş kimyasal enformasyonu taşır.( hayal ablanın notu dedikoducu yane) m-RNA nükleotidlerin tek sarmalından ve bir DNA boyundaki kalıptan oluşmuştur. Üzerindeki nükleotid dizisi, DNA sarmallarından bir tanesiyle eşleşir. Polipeptit molekülü, DNA’dan ayrılarak m-RNA halinde ribozomlara yapışır, Buralarda da gelen mesaja uygun proteinler üretilir. Bu şekilde birleştirilmiş RNA molekülü, tıpkı bir fotoğrafın pozitifi ve negatifi gibi kalıtım mesajının karşı tip halindeki eşidir. Bu mesaj daha sonra sitoplazmada ribozomlar sayesinde çözülebilecek ve taşıyıcı RNA sayesinde amino asit birleşimi için kullanılacaktır.
Ribozomal RNA (r-RNA)
RNA'lar ribozomların ana yapısal elementi olup yaklaşık olarak ribozom ağırlığının % 65'ini teşkil ederler. Ribozomal RNA; ribozomlar sitoplazma içine dağılmış küresel yapılardır. Proteinler ve r-RNA denen özel bir RNA çeşidinden oluşurlar. Türe göre ribozomun %40 ila %60ını bu moleküller meydana getirir. Ribozomların rolü haberci RNA da yazılı genetik kodu çözmektir.( meraklı melahat modu) Prokaryotik hücrelerde 3 çeşit, ökaryotik hücrelerde ise 4 çeşit rRNA bulunmaktadır. Bunlara ilave olarak ökaryotik hücrelerde iki çeşit RNA daha bulunmaktadır. Bunlardan birincisi heterojen nuklear RNA (hnRNA)'lardır. Bunlar ökaryotik hücrede sentezlenen ve prosese uğramamış öncül mRNA molekülleridir. İkincisi ise küçük nuklear (snRNA)'dır ve yine öncül mRNA moleküllerinin prosese uğraması esnasında ortaya çıkmaktadırlar.
Transfer RNA (t-RNA) ( ahanda esas dedikodu faaliyeti bu noktada başlıyo)
t-RNA'lar da ribonukleotidlerin polimerize olması ile meydana gelmiş, çok kıvrımlar gösteren ve tek zincirli yapıya sahip bir RNA çeşididir. Biçimi 3 yapraklı yonca yaprağı ve molekülün iki ucundan oluşan bir ‘’Sap’’ biçimidir. Zincirde yer alan ribonukleotid sayısı 70 ile 99 arasında, molekül ağırlığı ise 23.000 ile30.000 dalton arasında değişmektedir. Doğada yer alan 20 aminoasitin her biri için en az bir tRNA molekülü bulunmaktadır. tRNA'lar adaptörlük görevi yaparak bir uçlarına bağladıkları amino asiti, ribozoma tutunmuş mRNA'nın taşıdığı kodono göre polipeptid zincirine dizerler. RNA-M tarafından belirlenen özgül bir dizide, bir polipeptit molekülüne bağlanacak aminoasitleri yerleştirme işlevini yapar; uygun aminoasitleri ribozomlara taşır. Yani haberci RNA moleküllerinin taşıdığı mesajın çevirisiyle ilgilidir.
İşte RNA molekülleri 20 çeşit aminoasitin çeşitli sıra ve sayıda dizilimini oluşturarak protein dediğimiz yapıları oluşturma mekanizmasının yani protein sentezinin başrolünü oynar.
süper olmuş ablam. ayrıca biyoloji dersi için çoooook teşekkürler. sen şimdi benim dedikodu rna mı mı düzeltecen aplaaaaaa:mshareketliifade328
[QUOTE=hayalayaz;88077]filiz şöyle desek nasıl olurnnn
filizin RNA hücreleri, ana hücre içinde olan DNA sarmalındaki tüm mükemmel sağlık kodlarını filizin bedenini oluşturan bütün hücrelere yansıtarak, şimdi ve burada gerekli rejenerasyonu başlatsın ve filizin tüm endokrin sistemiyle birlikte bedensel fonksiyonlarını hızla dengelenmesini sağlasın...
eeeee işte grand master farkı. ben 40 yıl uğraşsam böyle bir cümle kuramam herhalde:dns
esramehves
26-09-2011, 00:30
Super olmus ablacim.,ellerine saglik
hayalayaz
26-09-2011, 00:35
süper olmuş ablam. ayrıca biyoloji dersi için çoooook teşekkürler. sen şimdi benim dedikodu rna mı mı düzeltecen aplaaaaaa:mshareketliifade328
heee..onnarın meraklarını gıdıklıcam dedikoduyu taşımalarını sağlıcam..
[QUOTE=hayalayaz;88077]filiz şöyle desek nasıl olurnnn
eeeee işte grand master farkı. ben 40 yıl uğraşsam böyle bir cümle kuramam herhalde:dns
teveccühünüz efeeemmm
bu arada imgelemeniz için videoda buldum...
[Only Registered Users Can See Links]-page-5
Sevgili Evren
şimdi sana c a nan Eb r ahi m i nin siparişlerini veriyorum……
Seneye bereketli yağmurlar yine yağsın..
canan eşi kızı ve istedikleri sağlıklı kısmetli bebekleriyle birlikte evlerinde huzurla mutlulukla sağlıkla bolluk ve bereketle çok uzun yıllar yaşasınlar..
cananın ve eşinin ve kızı elifin RNA hücreleri, ana hücre içinde olan DNA sarmalındaki tüm mükemmel sağlık kodlarını onların bedenini oluşturan bütün hücrelere yansıtarak, şimdi ve burada gerekli rejenerasyonu başlatsın ve alerjik fiziksel bedensel ve psikolojik olan tüm fonksiyonlarını hızla dengelenmesini sağlasın...ve bu denge ve yenilenme sonsuza kadar sürsün...
şansları her zaman açık olsun..
ellerini uzattıkları her şeyden bolluk ve bereket yağsın..
kızları Elif in hayal bile edemedikleri en iyi okullarda en iyi eğitimi alsın.. okul hayatları kolaylıklarla,başarılarla geçsin..en iyi olabilmeleri için gerekli kaynaklar ellerine kolayca ulaşsın..derslerinde ve tüm spor ve sosyal faaliyetlerinde ve turnuvalarda başarılar ödüller elde etsin.okuyan yazan ve çabuk anlayan, akıcı konuşan,sosyal, sevilen, saygı duyulan bir birey olsun. Tüm kaygılarından kurtulsun.
bekledikleri mucizeleri ard arda yaşasınlar..
cananın eşi samet işlerinde Kalıcı ve bol kazançlı kapılar önüne kolaylıkla açılsın... güvenilir müşterileri artsın.birçok bereketli işe birlikte imza atıp kazansınlar.üretmeyi düşündüğü her markayı kolayca üretsin bereketle kendi ülkesinde ve dünyanın bir çok ülkesinde tanınan marka olsun.kendi üretimini yapacak imkânlar eline ayağına kolaylıkla gelsin...
cananve samet özderede hayal ettikleri kıyıda yazlık evlerini alıp istedikleri gibi döşesinler. Her yaz sevdikleriyle harika tatillerini orada yapsınlar...
egedeki arazilerine meyve ağaçları ekip bağ evi kursunlar....
cananın tüm borçlarının ödenmesini sağlayacak kaynaklar 2011 yılında kendilerine ulaşsın..maddi tüm olanaklar kendilerine sunulsun..borç alacak dengesi hemen sağlanıp fazlalığı akıllı yatırımlarda kullansın.eskiye dair tüm borçları sıfırlansın.bir daha hiç karşılarına çıkmasın.
Cananın eşi samet beklediği parayı toplu halde hemen alsın. 2011 ekiminde aldıkları 3odave salon huzur dolu kendi evlerinden yüksek katlardaki balkonlarından denize kar yağarken konuklarıyla sahlep içerek manzarayı seyretsin…yazın serin kışın sıcak mutlu huzurlu neşe dolu dostlarla şenlenen yuva olsun.
canan kendisi için istediği 2012 model yeşil renk dizel arabayı rahatlıkla ve kolaylıkla sahip olsun.canan araba sürmenin özgürlüğünün tadını doyasıya çıkarsın...eşi samet siyah arabasıyla kendisi sık sık memleketine gidip gelsin.
tüm sorunları kolaylıkla hallolsun..
cananın kendi işini açması için gerekli olan herşey kolayca eline,zihnine ve yaşamına ulaşsın..
istediği iş imkanı kendisine yaratılsınve anda kolayca olsun...eşinden ve çevresinden bu konuda sonsuz destek ve maddi manevi yardım ve ilgi görsün.çevresindeki tüm hanımlara iş imkanı sunsun.
cananın anne ve babasının tüm sorunları hallolsun.mutlu huzurlu sağlıklı dingin yaşamlarına kavuşsunlar.
Cananın kızkardeşi yabancı dilini ilerletsin kendine ev alsın.canan teyze olsun.ve sık sık onu görmeye yurtdışına gitsin.cananın erkek kardeşi işinde hızla bilgi beceri ve özgüvenle yükselsin ve işyerine ortak olsun.
canan 2011 den itibaren mutluluğun,sevincin,neşenin,huzurun,sağlığın,bollu k ve bereketin her haline ulaşsın ve yaşasın..tüm aileside bu şekilde yaşasın..
2011 ve sonrasında ki tüm yıllar cananın bol mucizeleri yaşadığı şansının açık olduğu yılları olsun..
cananla birlikte bu çalışamayı yapan tüm arkadaşlarının tüm dilekleri anda kabul olsun..ve olduğuna dair deneyimler 2011 senesi içinde yaşanmaya başlasın..
Teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim:73e4317106059nd:
hayal hanım ehliyetim olmasına rağmen araba fazla kullanamıyorum.bu cümlemi size bırakıyorum.ne yazacagımı bilemedim.birde şu dna kısmını biraz genelledim ben olmuş mu anlam kaybolmamış değilmi.
teşekkürler şimdiden
hayalayaz
26-09-2011, 16:24
teşekkür ederim newcancığım... şimdi siparişini yazmayan bir tek JULJA kaldı..
:phone JULJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
hayalayaz
26-09-2011, 16:27
hayal hanım ehliyetim olmasına rağmen araba fazla kullanamıyorum.bu cümlemi size bırakıyorum.ne yazacagımı bilemedim.birde şu dna kısmını biraz genelledim ben olmuş mu anlam kaybolmamış değilmi.
teşekkürler şimdiden
dna kısmı olmuş bence... araba için şöyle diyebiliriz...
canan araba sürmenin özgürlüğünün tadını doyasıya çıkarsın,
arabayı neden süremediğini bilmiyorum ama..özgürlük kelimesi hem korkulardan vs gibi duygularda özgürlük duymayı içeriyor, hemde gerçekten özgürlük...
bu çalışma beni çok heyecanlandırıyoorr.... :mek:mek:mek
Gülçin Şen
26-09-2011, 17:11
Evettttttt bu gece 23'te Evrenle irtibata geçiyoruz....
Hayal abla bu çalışmayı 1 kere okuyup tekrar etmedik ard arda...Bu defa da aynı şeyi yapacağız değil mi?
Herkesin dileğini günü gelince hep beraber okuyacağız ve bir turda bitecek,mutabıkmıyız?:spi*
hayalayaz
26-09-2011, 17:24
bana uyar..zaten bu çalışmanın özü tek bir kere uygulamaydı.. 3-5 kere değil... sen 3 hafta deyince ben bu sefer böylesi doğru herhalde ki gülçin 3 hafta dedi diye düşündüm..ses etmedim.. sonuçta ha bir kerede devreye girmiş..ha 3 kerede bu zamana kadar bekleyen 3 hafta daha bekler diye düşündüm...
Gülçin Şen
26-09-2011, 17:27
bana uyar..zaten bu çalışmanın özü tek bir kere uygulamaydı.. 3-5 kere değil... sen 3 hafta deyince ben bu sefer böylesi doğru herhalde ki gülçin 3 hafta dedi diye düşündüm..ses etmedim.. sonuçta ha bir kerede devreye girmiş..ha 3 kerede bu zamana kadar bekleyen 3 hafta daha bekler diye düşündüm...
Sonradan değişti ya çalışma simitçiye döndük...(*yıldız)
Evren moron değil bir kere söyleyince şıp diye anlıyo,ne diye 3 kere tekrar edelim dimi ama....(*yıldız)
hayalayaz
26-09-2011, 17:30
Sonradan değişti ya çalışma simitçiye döndük...(*yıldız)
Evren moron değil bir kere söyleyince şıp diye anlıyo,ne diye 3 kere tekrar edelim dimi ama....(*yıldız)
doğru vede evren konusunda çooook haklısın...bak şimdi hediyeleri nasıl yağdırcek evren...:boy10 biz bu çalışmayı yaptığımız her seferde bir kere yapıp unuttuk ve neredeyse istediğimiz her şey bir kere okuyup, unutup enerjiyi serbest bıraktığımız için gerçekleşti.. :güz
Gülçin Şen
26-09-2011, 17:33
doğru vede evren konusunda çooook haklısın...bak şimdi hediyeleri nasıl yağdırcek evren...:boy10 biz bu çalışmayı yaptığımız her seferde bir kere yapıp unuttuk ve neredeyse istediğimiz her şey bir kere okuyup, unutup enerjiyi serbest bıraktığımız için gerçekleşti.. :güz
Vallahi bir tarih sürekli dilimde,belki bana belki aramızdan birine..Az önce Berk'e anlatıyordum bak şu ay da şu olacak diye...Anne iyimisin diye suratıma bakıyodu garibim....:)
Bir çok mucizeler paylaşacağımıza çok inanıyorum:mshareketliifade393
hayalayaz
26-09-2011, 17:37
Vallahi bir tarih sürekli dilimde,belki bana belki aramızdan birine..Az önce Berk'e anlatıyordum bak şu ay da şu olacak diye...Anne iyimisin diye suratıma bakıyodu garibim....:)
Bir çok mucizeler paylaşacağımıza çok inanıyorum:mshareketliifade393
benimde içim kıpır kıpır... bu çalışmayla kolektif bilincide oluşturacağımıza ve en yakın çevrelerimizi etkileyeceğimize inanıyorum... nedense... böyle bir inanç var içimde..hadi hayırlısı, uğurlusu ve en iyisi OLsun VAS SA
Gülçin Şen
26-09-2011, 18:42
Gece giremeyebilirim , siparişleri okumaya başlıyoruz bu gece 23'te kısmetse...
Bizim ve bütünün hayrına OL'sun bu çalışma sevgili arkadaşlarım....:mx
Vas saaaaaaaaa :) Bu arada julıa nın kide birazdan gelecek ablası :)
Buda Julıa 'nın siparisi . Beraber hazırlayı verdık. bir bak ablası olmus mu...
Sevgili Evren şimdi sana Hülya Akkuş’un siparişlerini veriyorum……
Hülya Akkus’un Mutlu, huzurlu, bol ve bereketli paralar kazanacağı kafetaryasını 2012 yılına kadar acsın ve bunun icin gerekli paralar, sans oyunlarından kazandıkları da dahıl olmak üzere bu dünyada bulunan tüm kaynaklardan hızla ve kolayca eline ve ayağına gelsin.
Hülya Akkus’un geleceği için yapmak istediği bütün yatırımlarının paralarını kolayca kazansın ve bu konuda kendisine destek olacak bütün insanlar yanında olsun.
Hülya Akkus’un gelisimini saglayacak almanca ve ingilizce dil kurslarına ve ucus hostesligine gitmesi için bütün maddi imkanlar hızla ve kolayca eline ve ayagına gelsin.
Hülya Akkus ile mutlu huzurlu ve uyumlu sadakatli bir sekılde hayatını paylasıp evlenecegi ve beraber saglıklı ve hayırlı evlat dünya ya getirecegi ideal eşi en kısa zamanda karsısına cıksın.
Hülya Akkus’un kisisel gelişimini saglayacak universite ve bütün egitim kurumları icin maddi ve insani kaynaklar hızlıca eline ve ayagına gelsin.
Hülya Akkus ömrü boyunca esi ,cocukları, ailesi ve dostları ıle beraber saglıklı ve mutlu bir sekılde bir yasam sürsün. Ve her zaman ve her yerde kendisini kolayca ifade etsin özgüvenini ve içsel gücünü daima doğal bir şekilde dış dünyaya yansıtsın...
hayalayaz
26-09-2011, 19:31
bakın bakalım..bir kaç kelimede ben ekledim ve düzelttim basıl olmuş..onay verdiğiniz an diğer bölüme ekliycem..
hayalayaz
26-09-2011, 19:53
şu an itibarı ile tüm siparişlerimiz hazır bu gün saat tam 23 te telefonumuzu elimize alıyoruz..ve ilk siparişimizi evrene gülçin için telefonla veriyoruz...
arkadaşlar siparişleri okurken, telefonda konuştuğunuz ses tonuyla okursanız, sesin enerjisini de işin içine katmış olursunuz... hepinize birbirinize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum... ve siparişlerimiz şimdiden gerçekleştiği için VAS SAAAAAAAAAAAAAAAA diyorum...
benimde içim kıpır kıpır... bu çalışmayla kolektif bilincide oluşturacağımıza ve en yakın çevrelerimizi etkileyeceğimize inanıyorum... nedense... böyle bir inanç var içimde..hadi hayırlısı, uğurlusu ve en iyisi OLsun VAS SA
vas sa..
valla aynı şekilde benim de içim kıpır kıpır kıpır.. nasıl bir atıyor o kalbim anlatamam.. ve gerçekten güzel şeyler olduğuna hazrlandığınahatta yola çıkmış olduğuna ben de inanıyorum.. öyle hissediyorum.. evet evet evet OL'sun... ve OL'du...
şimdi bu çalışma sadece bu hafta geçerli yanii.. her gün bir kişinin okunacak ve bitecek.. doğru mu anlamışım diye bir teyit etmek istedim de :$
dna kısmı olmuş bence... araba için şöyle diyebiliriz...
arabayı neden süremediğini bilmiyorum ama..özgürlük kelimesi hem korkulardan vs gibi duygularda özgürlük duymayı içeriyor, hemde gerçekten özgürlük...
bilmem kız kardeşim çok ciddi bir kaza gecırmıstı.belki ondan belkide başka birşey. eft yi yeni öğreniyorum. ve kendimi fıstıkyeşili mini bir arabada imgeliyorum hep .yakındır.
bunu çok beğendim.inmem artık arabadan ben arabada bile yatabilirim.:mel2
ilk canbey değilmiydi,,,,bugun gülçinin siparışı yazmısınızda onları bir garantilesek.birde en son degısıklıklerle nereye tasınacak atlamayayım.....
ayyyyy elım ayagım birbirine dolastı.....neden böyle ki.... sanki çok önemli bir sınava girecek gibiyim. yada tüm siparişler gercekleşti sabırsızlıkla beklıyo gıbıyım.şimdi zil çalıcak veeeeeeeeee
işte siparişlerinizzzzzzzzzzzz diyecekler....
benim de içim kıpır kıpır. evde sıkı yonetim ilan ettim.
:ü,gülseni seviyorum EVRENNNNNNNNN:::::::
şiparişleri çok muntazam ve acele ama tam olarak eksiksiz fazlalarıyla bekliyorummmmmmmmmmmmm........herkese hayırlarla
diğer bölüme ekliycem demisiniz hayal hanım.....
yenı bır sayfamı acılcak. az zaman kaldı sabırsızlanıyorum. yalnış yapmıyım.
ve ilk kim olcak.
ben bırseylerı kacırmıyom degılmı:tv
hayalayaz
26-09-2011, 22:15
şimdi bu çalışma sadece bu hafta geçerli yanii.. her gün bir kişinin okunacak ve bitecek.. doğru mu anlamışım diye bir teyit etmek istedim de :$
bu gece gülçinin olumlaması okunacak ondan sonra her gün bir kişinin olumlamasını okuyarak bitireceğiz...
bilmem kız kardeşim çok ciddi bir kaza gecırmıstı.belki ondan belkide başka birşey. eft yi yeni öğreniyorum. ve kendimi fıstıkyeşili mini bir arabada imgeliyorum hep .yakındır.
bunu çok beğendim.inmem artık arabadan ben arabada bile yatabilirim.:mel2
buraya mesaj yazıyoruz diğer yerde sadece siparişler var..ben senin bu cümleni ekliyeceğim..
siparişlerin tümü burada ([Only Registered Users Can See Links])
karışıklık olmasın diye kilitledik... siparişlerin hepsini kopyalayabilirsiniz..
bu arada.....siparişleri kopyalamış olan arkadaşlar can'ın sparişine ekleme yaptım çok özür dileyerek tekrar kopyalamanızı rica ediyorum.. sevgiler..
hayalayaz
26-09-2011, 22:17
newcan işlem tamam ablam..
resmen gözüm saattee takılı kaldıı.. hemen on bir olsunn diye beklyorum.. yaptığım işe dalıp gitmeyim diyee başka bir işle de ilgilenmiyorum..
aaaaaiiissshhh yükseldi enerjim tavan yaptıı.. çok heycanlıyım.. çok mutluyum... : )
gülçin ablacım şimddeenn allahım gnlünden geçenin en hyırlısını vrsin.. ayaklarına kadar gelsiin hepsii sıraya dizilsin. en olması gereken zamanda OLsun.. vas saa...
hayalayaz
26-09-2011, 22:22
ben telefon saatini ayarladım ve şimdi gidiyorum..enerji yükselticem sonra görüşürüz...
harika tamam gördüm sayfayı....az kaldı gülçin hanım.......vassaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
ve tüm siparişler vassaaaaaaaaaaaa.......
Yettim gari:)
misafir akınına uğradım resmen..ödüm koptu yetişemiycem diye..şükür kalktılar..çalışmamız bütünün ve bizim en yüksek iyiliğimize olsun..
gülçinciğim dileklerin anda kabul olsun..VAS SA :)
MERHABA CANLAR.. bikaç gündür nurcan arkadaşımda misafirdim...Nihayet kavuştum size de sabırsızlıkla bu çalışmanın gelmesinide bekler vaziyetteydim .. aklım da budaydı yani..Filiz'im siparişim için emek verdi sağolsun...tekrar tşkr.ettim bitanem zahmet verdim sana..Hayal ablam Düzeltmeler için candan sevgilerim ve tşkrlrmi iletiyorum...Hepimiz ve ilgili her kim ve her ne varsa en yüksek hayrımıza siparişlerimizi yaradanımız gerçekleştirmesi dileğimle...Seviyorum sizi......bu sevincin bir de şimdiden olmuş ve burdaki paylaşımlarımızın sevincini şimdiden hissediyoruuummmmm....iyi ki varız.....şükür ve tşkr.....yaradana,herkese, herşeye......:0319: :trrrt
geri sayım başladıııı.............:flowes
hayalayaz
26-09-2011, 23:07
gülçinciğim tüm siparişler kapının önünde, girmeleri için kalk kapıyı aç... bu arada bolluk bereket kaynağın mide bölgeni ve kalp bölgeni olduğu gibi kaplıyor..bundan sonra bolluk bereket çalışması yaparsan, enerjiyi bu bölgeden gönder evrene... VAS SA
hayal ablacıım enerji göndeerdiin dimii... böyleee birr aldım ki enerjiyyii dolu dolu... hemen gülçin ablamın dilekler olsun diye de niyet ettiim.. çok eğlenceliydii.. sıkı sıkıyaa tembihlediiimm evreni.. gülçin ablan rahat olsun dedii... yaa öyle iştee.. olduu bile gülçin ablacım her bir dileğin tek tek.. en hayırlı haberlerini bekliyorum baakk.. yoksa çekicem kulaklarını evrenin ::D::D
hayalayaz
26-09-2011, 23:16
heee..bide sölemeyi unuttum..senin bolluk bereket kaynağının rengi de var ama onu sölemicem..hiih böööle faldır faldır akıyo..ben gidiiim artıkın benim çok işim far...:haya.l
heee bu çalışmayı sadece ve sadece süpermodum için yaptım başka kimseye yok...cadılığım tuttu...yapmıcem işte..:dcb
Yaa sana ne enerjiyi neresinden göndermek istiyorsa göndersin diyecegim..Enerji dayağı yiyeceğim diye söylemiyorum yazdım..Söylemiş olmam dimi ablaaa......:3813:mx Bak abla bi sürü öpücük kalpli dikkatini cekerim hee...... :kop
Cok harika telefon görüşmesiydi... o kadar kaptırmışım ki kendimi bi yerlerde takıldım ve özürler dileyişimi bi görseniz.. aman efendim siparişimizi lütfen sevgiyle yolluyoruz şimdiden ne kadar sevgi borcumuz varsa aksınnnnnnn.. dedimmm... İyi demişmiyim..... :)) Gülçinimmmm.. En yüksek hayrına gerçekleşsinnn...:kop:kop
hayalayaz
26-09-2011, 23:21
hayal ablacıım enerji göndeerdiin dimii... böyleee birr aldım ki enerjiyyii dolu dolu... hemen gülçin ablamın dilekler olsun diye de niyet ettiim.. çok eğlenceliydii.. sıkı sıkıyaa tembihlediiimm evreni.. gülçin ablan rahat olsun dedii... yaa öyle iştee.. olduu bile gülçin ablacım her bir dileğin tek tek.. en hayırlı haberlerini bekliyorum baakk.. yoksa çekicem kulaklarını evrenin ::D::D
[Only Registered Users Can See Links] beeee...delicanıma bak.. evrenle muhabbet bilem etmiş.. eferin kız.. aynı performansı can abin içinde gösterirsen seni izmire alırım...:smile (10): napıııyım anam oğlan tohuma kaçtı..evlensin dye rüşvet veriyom çoluğa çocuğa..bunnar var ya bize külahı ters giydirir..hepsi bu çalışmaların sırrını bilerek doğuyor ve asla unutmuyor...
hayalayaz
26-09-2011, 23:24
Yaa sana ne enerjiyi neresinden göndermek istiyorsa göndersin diyecegim..Enerji dayağı yiyeceğim diye söylemiyorum yazdım..Söylemiş olmam dimi ablaaa......:3813:mx Bak abla bi sürü öpücük kalpli dikkatini cekerim hee...... :kop
Cok harika telefon görüşmesiydi... o kadar kaptırmışım ki kendimi bi yerlerde takıldım ve özürler dileyişimi bi görseniz.. aman efendim siparişimizi lütfen sevgiyle yolluyoruz şimdiden ne kadar sevgi borcumuz varsa aksınnnnnnn.. dedimmm... İyi demişmiyim..... :)) Gülçinimmmm.. En yüksek hayrına gerçekleşsinnn...:kop:kop
enerji dayağı ne demek JULJA cığım...seni enerjiyle dörde katlıcam..piyano diye çalıp resital vercem... dünyanın tek ve en ünlü piyanisti olcam sayende bende sevgiyle teşekkür ederim... görürsün kız sen sıran gelince...:him7ly:
Gülçinim, süper moderatörüm. dileklerin evrene güvenle ve sevgiyle gönderildi. Bahattin i erkenden gönderdim yatmaya. Bir güzel verdim siarişlerini enerjili enerjili. al kabul et şekerim. hayrına olacak ne varsa an'da olsun .vas saaaaaaaa.:trrrt
:1274 çocuklar gibi şen dim......saat 23 oluncaya kadar kıpır kıpırdım ama tam telefonu elime aldım bir sakinlik anlatamam.''''''sanki zaten hazır olan şeyi istemene ne gerek var i sadece okey mi söyle abla bunu de kapat telefonu biz halletik bile ''''' diycek gibi geldi biri bana ....
ben hepsini kağıda yazmıştım dün oradan okudum.
bu ne sinerjiydi..... helal olsun herkese.......valla hem telefonu kapattım.hemde tuş kilidini kontrol ettim her zaman yaparım bunu ben...
bu hız tüm forumdakilere enerji yağdırır bolluk bereket yağdırır bence...
teşekkür ederim. sizleri seviyorum......
enerji dayağı ne demek JULJA cığım...seni enerjiyle dörde katlıcam..piyano diye çalıp resital vercem... dünyanın tek ve en ünlü piyanisti olcam sayende bende sevgiyle teşekkür ederim... görürsün kız sen sıran gelince...:him7ly:
Hahahahahaha.....Anaaaaammm...:1274
Abla sen piyanist ol bak ben de ne olmazsam...Sööölemicem işte merak et..:)):mshareketliifade259:idea
tüm dileklerin oldu..dilerim en kısa zamanda da eline ayağına kolayca gelir..VAS SA gülçin :)
hayalayaz
26-09-2011, 23:41
bak, bak, bak....bak sen şu cadılara... çalışma yapmak için gariban kocişleri erkenden uyumaya gönderiyorlar ay ben bu gün ne kadaaaaan..olumluyum böle yaaaa..[Only Registered Users Can See Links] her bi yerimden sevgi akıyor..dilim olumlu söylemlerle şifa pınarları gibi şakıyo...:dcb sanki biraz cadıyamı benzedi nedir... hay allah...(*yıldız)
anaaaa..hülyadaki hanımlığa bak... uslu uslu vas sa diyor..eferim masterim işte böle olcek...
juljaaaa şansını fazla zorlama..heee..
hayalayaz
26-09-2011, 23:42
sağol newcanım sana sözüm yok...sen aramızda biraz daha eski ondan sonra uğraşcem sennen..şimdi darılıverirsin diye korkuyom..
ilahi abla..azcık ciddi olayım dedim de..olamadım mı ne..yorgunum biraz da ondan..yoksa sırıtık vaziyette okuyorum paylaşımları:D
hayalayaz
26-09-2011, 23:49
ilahi abla..azcık ciddi olayım dedim de..olamadım mı ne..yorgunum biraz da ondan..yoksa sırıtık vaziyette okuyorum paylaşımları:D
yorma masterim kendini bu kadar... yolarım seni yoranları oraya gelirsem... kıyamam ben kuzuma...seni yoranlar şimdilik tavayla idare etsinler yoluşan ikon bulurum ben nasılsa...:tv gülçinin tavalarıda çok hoşuma gidiyo bu günlerde...
Gülçinimin kısmetine ilginç bir şekilde evrene siparişimi verdim bu gece. Motorun tepesinde eve gelirken hemide direk sipariş ,gökyüzüne baka baka verdim.
Hatta yolda gelirken apartmanların birinde lambalardan yansıyan ısık gökyüzüne doğru uzanıyordu. Onu enerji yolu olarak kabul edip dilekleri o yoldan gönderdim. Biraz doğal biraz torpilli oldu ama olsun. Dileklerin oldu bile Gülçinim.... Vas saaaaaa soppi
yorma masterim kendini bu kadar... yolarım seni yoranları oraya gelirsem... kıyamam ben kuzuma...seni yoranlar şimdilik tavayla idare etsinler yoluşan ikon bulurum ben nasılsa...:tv gülçinin tavalarıda çok hoşuma gidiyo bu günlerde...
hee ablaaa yaa..ben yoluşan ikon istiyom..evrene spariş veriyom hemen yoluşan ikon getirin..ayyy yoluşacak halimde kalmamış yahu uüü;
hayalayaz
26-09-2011, 23:54
sen bu gece dinlen yarın bulurum ben senin için... şifa gönderiyom kabul et...ondan sonrada mis gibi bi uyku çek tamam..yarına bi şeyin kalmaz...
aldım kabul ettim..teşekkür ederim:)
sabaha dinlenmiş olarak kalkarım kesin..
abla şifa da tek tek dolaştın mı?tepemize ellerini koyaraktan:D
hayalayaz
27-09-2011, 00:04
aldım kabul ettim..teşekkür ederim:)
sabaha dinlenmiş olarak kalkarım kesin..
abla şifa da tek tek dolaştın mı?tepemize ellerini koyaraktan:D
ay bu delican teşekkürleri nasıl sıralıyor böyle çifter çifter... gözüm yok ama neden olsun..:mshareketliifade203
evet... yarım saat önce başladım, göndermeye.. açtım bütün bolluk bereket kaynaklarınızı...
ay bu delican teşekkürleri nasıl sıralıyor böyle çifter çifter... gözüm yok ama neden olsun..:mshareketliifade203
evet... yarım saat önce başladım, göndermeye.. açtım bütün bolluk bereket kaynaklarınızı...
:love0079: :mx
vallaa ben de anlam veremiyorum... iki gündür böyle çifter çifter çıkıyoorr.. : ) ama iş yerindeki bilgisayardan girince bir tane çıkıyor.. ama ben bir kere tıklıyorum... ama böyle bi sevmedim değil... anca karşılıyor sanırm içimdeki o teşkkür etme isteiğinii : )
Gülçin Şen
27-09-2011, 11:02
Akşam 22 sıraları bana bir uyku bastı...Filizcim aradı onunla konuştuk uykum açıldı...
Bekliyorum 23 olsun diye saat,benim adam almış İ-Padini benim olan mutfak bölgesinde oturmuş çalışıyor, sigara içiyor..
Aldım çalışma kağıdını, telefonumu banyoya geçtim...:vuhu
Ses zaten bende davudi mümkün değil kısık ses çıkarmam..
O da duyuyor içerden bana laf yetiştirmeye çalışıyor,yine ne okuyorsun diye meraktanda çatlayacak...
Babam ve Deniz'in sağlık kısımlarını okurken telefonun tuşları kilitli olmasına rağmen sesler çıktı..Bu işaretti...Onlar mükemmel sağlıklı olacak...:gunas*
Sonra sırasıyla kendimi öyle bir kaptırarak okudum ki,ellerimden aşağı felaket derecede enerji boşaldı...
Tabiii enteresan rüyalar beraberinde geldi..Pislik içinde gördüğüm zaman kendimi mutlaka bir bolluk yaşayacağımı anlarım ..Yine pislikte geziniyordum ne güzel...:D
Arkadaşlar hepinize tek tek tek tek candan yürekten teşekkür ediyorum...
Bu çalışmayı 3.defadır yapıyoruz ve hep güzelliklerle sonuçlandı ve yine öyle olacak BİLİYORUM....
Şimdi serbest bırakma zamanı...
He bu arada 1 haftadır aynı sınıfta olan Berk'i bu sabah sınıfın değişecek diye müdür yardımcısı çağırmış...Beni bir telaşla aradı Berk anne hallet bu işi diye..
Telefonla Müdür beyle görüştükten sonra bende ışık yandı...Dürtme başka sınıfsa olması gereken yer orada kalsın dedi iç sesim...Dün çalışma yaptık bu sabah ki olaya bakın...:güz
hayalayaz
27-09-2011, 22:19
hülya 22.30 da sen ve ailenle bağlantıdayım..şifaları kendin ve onlar adına kabul et..
dört gözle saati bekliyorum yine ben de... şimdidden tabiki vas saa.....:mx
sesini duydum geldim abla..:)
sevgiyle kabul ediyorum..hepimize,bana ve bütüne hayırlı olsun..şimdiden teşekkürler..net.im gitmeden yazayım dedim..
oollleeeeeeyyyy.... tamamdıırrr ablacım.. zaten olmuş hepsii seninmiş.. öyle dedi evren kulağıma..tamam dedi sen hiç kafanı takmaa ben hallederim dedi tamam dedim ben de olsun o haldee heme şimdi... *hayal**hayal* ve tabikii öyle de oldu....:dellek
hayalayaz
27-09-2011, 23:16
sesini duydum geldim abla..:)
sevgiyle kabul ediyorum..hepimize,bana ve bütüne hayırlı olsun..şimdiden teşekkürler..net.im gitmeden yazayım dedim..
bolluk kaynağın boğazında ve kırmızı...çok konuşmuyosun ama çok uzun yazıyorsun..eh buda bir nevi konuşmak sayılır... kırmızınında çoğaltan bir enerjisi var, şimdi senin neden o kadar uzun uzun yazdığını anladım..
şaka bir yana...kuzum galiba bolluğun bereketin öncelikle yazmaktan gelecek...sen bir ucundan yazmaya başla...
tüm dileklerin şimdi burada gerçekleşti bile VAS SA
Hülya cığım bütün dileklerin an'da gerçekleşsin.vas saaaa:59884
Sevgili Hülya dileklerin çabucak oldu bile. Vas saaaaaaa :)
Akşam kocişin gönlünü edeyimde bir an önce uyusun diye baktım ama uyumadı tabii..çayını verdim erkenden,hadi gözlerin kızarmış uyu artık dedim..bana,hani senin 11 de çalışman yokmuydu dedi..:mshareketliifade393
tuhaf!hem bir türlü akıl erdiremez hemde çalışmamı ister..anlamak ne mümkün?
neyse odaya girip çalışmamı yaptım..aslında saat 22:15 de bağlantıya geçtim oturduğum yerden..demek ki ablam sinyal göndermiş..
elime tel.i aldım ve evrene sparişlerimi verdim..bir öncekilerin nasıl olduğunu bilerek ve inanarak..
hatlar bir ara meşgul gibi geldi bana..
sonra tekrar aradım..ve görüşmemin önemli olduğunu belirttim..sanki duydu sesimi ve açıldı karşı taraftan..bende bir bir saydım isteklerimi..
biliyorum bu istekler zaten benim..öyle olmasa idi bunları dilemek aklıma bile gelmezdi..dedim..şimdi almayı istiyorum dedim..istekler bittikten sonra da baya sohbet ettim..
haklısın ablacığım konuşmayı severim ama gerekmedikçe konuşmam..ve karşı tarafı incitmemek için genelde susarım..boğaz bölgemde olduğuna hiç şaşırmadım..zaten evrende bir sussa da dileklerini versek şunun diye şaşkın şaşkın dinledi beni hehe
sonrasında teşekkür edip kapattım..şimdi serbest bırakmak için düşünmeyeceğim artık..sorular yok kafamda..
çalışma bitip döndüğümde eşim,biraz da medi..yapsaydın daha iyi olurdu dedi..alla halla noluyoo yahu..
benim içinde istedin değil mi dedi..geçen senekilerin olduğunu biliyor..ama bu ne perhiz ne lahana?
yaptım dedim..merak etme evren işini bilir,dedim:)
ne tuhaf!herşey o kadar açık ve netti ki..harika ruyalar gördüm..sabaha kadara kutsal kitaplardan okudum..sayfalar temiz ve ak paktı..yeni gibi..
sonra taşan wc.yi gördüm..suya bastıkça klozet suyla doldu ve taştı..berraktı su..ne kadar temiz bir wc..diye geçirdim içimden..
sabahta neşeli ve dinç uyandım..içim kıpır kıpır..
kendimi enerjik hissediyorum..ve önüme çıkan herkesle konuştum eve gelene kadar(okuldan)insanlar yüzüme sanki daha farklı bakıyordu bugün..daha sevgi dolu..harikayım yaa..
ablacığım yazmak benim için konuşmaktan bile öte birşey..hem kimse sözümü kesmiyor..hemde kendimi daha iyi ifade edebilmemi sağlıyor..bu yüzden uzun cümleler kuruyorum..konuşma cümleleri havada uçup gidiyor..ancak satırlar sen silmediğin sürece kalıcı..bu yüzden bu gün tüm dileklerimi yazmayı ve evrene yollamayı düşünüyorum..ek olarak..dileklerimin üstüne kapak olsun diye..senin yazdıklarından sonra içime bu doğdu:)
yazdığım dileklerimi okuyup gece evrene postalıycam..ruyamda su gördüm ya hani..yazıp yakıp küllerini lavabodan suya bırakmayı düşünüyorum..nedenini bilmiyorum sadece öyle hissettim..
neyse şu uzun cümlelere bir nokta koyayım bari:D
hepinize çok teşekkür ederim..herkesin dileklerinin gerçekleşeceğinden eminim..ama ne zaman?cevabını evren biliyor..o doğru zamanda ve yerde bize herşeyi verir..yeter ki emin olalım..özden sevgilerimle:)
sevgili hülya dün gece sana buradan bütün dileklerimi uzun uzun yazmıştım ama bilgisayar takıldı ve kaydolmadan silindi.ben bir misafırım gelse nasıl katılırım diye düşünürken dün yeğenim geldi ve saat geldiğinde ben izin istedim .önemli bir işim var dedim okumamı yaptım.yine çok dingindim.yorucu ve gergin bir günün ardından o saatte nasıl bir ruh halı alıyorum anlatamam.huzur bu galiba....aldımtelefonu elime o her kelimeyi hissederek tekrarladım.siparişi verirken şey düşündüm....sanki sen çok acıkmışın ve sana acil yemek istiyoruz ama arkanda birçok insan da aç. sipariş sadece sana ama öyle bol öyle buyuk porsiyonlarla geliyor yemekler ki herkes tıka basa doyacak.....bu anlamda o kadar genel ve özel geldi bana siparişlerin.zaten benimki de seninkinden alıntı genelde.
eee çok güzel yazıyorsun. ne yapayım.helede tembel zamanlarımdayım.kopya çektim.umarım kızmadın.ilham oldun bana...
bu kapını çalan güzellikleri doya doya yaşa.....
sevgili hülya dün gece sana buradan bütün dileklerimi uzun uzun yazmıştım ama bilgisayar takıldı ve kaydolmadan silindi.ben bir misafırım gelse nasıl katılırım diye düşünürken dün yeğenim geldi ve saat geldiğinde ben izin istedim .önemli bir işim var dedim okumamı yaptım.yine çok dingindim.yorucu ve gergin bir günün ardından o saatte nasıl bir ruh halı alıyorum anlatamam.huzur bu galiba....aldımtelefonu elime o her kelimeyi hissederek tekrarladım.siparişi verirken şey düşündüm....sanki sen çok acıkmışın ve sana acil yemek istiyoruz ama arkanda birçok insan da aç. sipariş sadece sana ama öyle bol öyle buyuk porsiyonlarla geliyor yemekler ki herkes tıka basa doyacak.....bu anlamda o kadar genel ve özel geldi bana siparişlerin.zaten benimki de seninkinden alıntı genelde.
eee çok güzel yazıyorsun. ne yapayım.helede tembel zamanlarımdayım.kopya çektim.umarım kızmadın.ilham oldun bana...
bu kapını çalan güzellikleri doya doya yaşa.....
sence bu yüz hiç kızar mı?:mshareketliifade177
aksine çok mutlu oldum..beğenip uygulaman beni onurlandırır ancak..çok teşekkür ederim..değerli vaktinden bana ayırdığın zamanın için..:)
toplu olarak doymuş olmamız bu çalışmadan herkesin payına düşeni alacak olmasıdır..tabii bu benim düşüncem..ne güzel,ne hoş..herkes dileğine sahip olmuş..
dilerim hepimiz tüm güzellikleri doya doya yaşarız..biz bunu hak ediyoruz..:flowes
Gülçin Şen
28-09-2011, 10:54
Takılmadan sular sller gibi okudum dileklerini...
Saat 22'de iki noktaya başladım..Nedense sürekli seğirdi her bir yanım...
Hülya tamamdır bu yakınlarda senden güzel haber gelecek biliyorum....:love
sağol arkadaşım..elbette gelir..tüm evren bize çalıştı..çok şükür bin şükür:)
hayalayaz
28-09-2011, 11:51
dilek çalışmalarını 2000 yılından beri bilirim... ve hep bir grup oluşturmaya ...arkadaşlarıma birleştirilmiş enerjilerin ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalıştım sürekli... beceremedim..
ilk dilek grubumuz 8 kişilik bir gruptu..2008 yılında bir araya geldik.. sitede şu an başka bir formatta uygulanan dilek çalışmasını yaptık..her birimiz için bir hafta çalıştık... kimimiz 8 hafta boyunca okudu dilekleri... kimimize bu süre çok uzun geldi, ilk hafta okudu diğer haftalar arkadaşlarının ve kendisinin dileğini okumadı bile...
ama okuyanların saf niyeti okumayanların dileğinin de gerçekleşmesini sağladı... sonra 2009-2010 da tekrarladık..çok sıkıntılı günler yaşıyorduk....bu zamana kadar hiç bir şey yolunda gitmedi undan sonra olurmu acaba, artık olsun yetti artık...diyerek..hep şüphe içindeydik ve azıcık ümit ürettiğimiz anda bile yinede çok fala ümit üretip hayal kırıklığı yaşamaktan, ama vazgeçersek daha kötü durumlara düşmekten korkarak...olursa iyi olur diyerek..mantığımız saf niyetimizin önündeydi..hatta aramızda dileklerimizi oluştururken nereden gelmesi gerektiğini bile programlamaya çalışanlar vardı... yaşadığımız olumsuzluklardan yorulmuştuk...
ben bırakın...adres vermeyin... nereden gelirse gelsin dedikçe...ama hayal abla... benim sadece o alacağım var.. çalışmıyorum ki...bu isteğimin oluşması için hiç bir şey yapmadım ki nereden gelecek??? deyip... benim zorlamalarımla..biraz da burun kıvırarak... bana saygılarından dolayı söylediğimi yapmak adına evreni yapması gerekeni yapması için serbest bırakanlar.. o günlerde ne istedilerse..bu gün hepsine sahipler...
bazen dileklerimiz bize gerçekten lazım oldukları tarihlerde gerçekleşmedi... olmadı diye söylene söylene, bıraktıktan sonra öyle yollarla elimize ayağımıza geldiler ki... veya... isteğimiz söylediğimiz yollarla gelmediği için, tesadüf zannetik... veya...yarı yolda eh öyle olmadı bari böyle olsun diyerek karar değiştirdik....dileğimizin gerçekleştiğini bile zor fark ettik...ama sonuçta istediğimizi elde ettik..
bu çalışmada hepinizden önemli bir ricam var... gözünüzü kapıya dikmeyin...ne zaman ve nasıl olacak diye sorgulamayın... bir dilek diledik olursa olur suyu, olmazsa goruk suyu deyip serbest bırakın...OLduğu zaman en doğru zamandır... olduğu şekli en doğru şekildir...
hayatı kontrol etmeye çalışmak bize her daim zarar vermiştir... bana göre...bu dünyadaki en önemli dersimiz hayatla birlikte akışa geçmektir... çoğu zaman dileklerimizi, evrene en sıkışık zamanlarda veririz...ya ödenme tarihi çok şıkışmış bir ödememiz vardır..yada hemen iş bulmamız gereklidir..uzun yıllar hele bir evliliğimiz otursun, önce şunu bunu yapalım çocuğumuz iyi günlerde yaşasın diyerek düşünce kalıpları oluşturduktan sonra amman yaşımız geçiyor diye çocuk istemeye başlamışızdır..vs
şimdi dileklerinizi bir gözden geçirin... geçmişte bunun oluşmasını engelleyen düşünce kalıpları oluşturup oluşturmadığınıza bakın... eğer varsa kendinize dürüst olun..kendinizi suçlamadan, araya koyduğunuz öncelikleriniz gerçekleşmediyse..keşkeler/ pişmanlıklar üretmeden.. dileğinizi söyleyerek eft yapın...
örnek vermek gerekirse...( dileğinizi söyleyin) gerçekleşmesine şimdi ve burada izin verdim... bu deneyimin en kolay, en hızlı yollarla elime ayağıma gelmesini seçiyorum diyerek eft yapın... ama lütfen bunu da... olmuşmudur acaba diyerek...günlerce tekrarlamayın... olacağından, bilinçaltında eski kalıbı silip yensini koyduğunuzdan emin olarak her bir dilek için bir tur eft yapıp bırakın...
geçtiğimiz yılbaşında bir dilek çalışmasını yaptık 2011 bitmeden 2. cisini yaptık/yapıyoruz... bu güne kadar yarım yamalak veya tamda istediğimiz gibi gerçekleşen tüm dileklerimiz bizim ve yakınlarımızın hayatında büyük farklar yarattı..şimdi artık her bir dileğimizin tam ve bütün olarak gerçekleşmesinin tam zamanı..
kısmetse 2012 yılının ilk günlerinde yine radyodan ( canlı yayınla güzel bir dilek çalışması daha yapacağız... meditasyonu hazılamaya başladım... meditasyonumuz yine ergenekon destanı gibi.. ama 2012 dilekleriniz.... artık daha değişik....bu güne kadar aklımıza gelmemiş olan... veya olurmu ki diyerek tereddütle yaklaştığımız için istemeye cesaret edemediğimiz dilekler olsun...
özellikle bu site kurulduğundan beri tüm dilek çalışmalarına katılan arkadaşlarımız biliyorlar ki neyi nasıl dilediysek oldu... aramıza yeni katılan arkadaşlarımızdan da yeni yıl çalışmasına katılacaklar olursa... şimdiden kendinize söylemeye başlayın..bu sitede yapılan bütün dilek çalışmaları gerçekleşti... bir kişinin yapabildiğini herkes yapar... evren sizler ve bizler arasında ayırım yapmıyor... önemli olan kendinizi acabalardan...mantığınızı söylediği herşeyden arındırmanızdır..bunu şimdiden yaparsanız...dileklerinizi söylediğiniz gün tarihleriniz sıkışmış olmayacaktır.. evrene dileklerinizin en güzel haliyle size getirmesi için zaman vermiş olacaksınız..dolayısı ile enerjinizi serbest bırakmış olacaksınız..şu an aklıma geldi... belkide, düşünce kalıplarınızı değiştirdikçe, mantığınızın oyunlarını yok ettikçe 2012 girmeden bir çok dileğiniz kendiliğinden gerçekleşecektir...
her dileğinizin AN'da gerçekleşmesi dileği ile sevgiler [Only Registered Users Can See Links]
şimdi lütfen kendnize zaman ayırarak, çalışmaya başlayın ..olurmu..sevgiler..
ahh ablacım ne de güzel yazmışsın... : )
teşekkürler.. çok iyi olduğumu.. gerçekten evrene güvendiğimi fark ettim.. çünkü hiç bir şeyi zorlamıyorum artık ben de.. olursa olur.. hayırlısı olur.. en yüksek hayrıma gerçekleşir..
iş ararken ben dedimki bir yerde bir işim var en hayırlısı dedim ben sadece aramam gerekiyorr bulduğum her ilana cv gönderdim.. yok şu şurdaymış yok bu burdaymış yok küçük firmaymış yok büyük firmaymış demedim bulduğum her ilana cv gönderdim.. izmirden aradılar izmire kadar gittim görüşmek için evet olmadı ama aradan bir ay geçmedi ankarada işe başladım.. vee şansımdan ve gerçekten evrenden torpilli olan biri olarak ben şu an üretim müdürü sıfatındayım ve bu dört ay içerisinde kendiliğinden gerçekleştii.. bahsetmişimdirr müdürümüz hamileydi ve doğum iznine gitti.. ve ben inanıyorum kii şu an hayatıma giren her şey dileklerimin gerçekleşmesine vesile yanii hazır aslında istediğim bir çok şey ve ona hazırlanıyorum her geçen gün bana yaklaşıyorlar.. bunaa sonsuz bir güvenim var...
yazını okuduktan sonraa bir kez daha güvendiğimi hissettim.. çok şükür.. bunun farkında olabildiğim için içimdeki bu güven ve huzur için çok şükrediyorum gerçekten.. ama yolumuz uzun öğrenmem gereken her bir şeyi deneyimlemeyii ve fark etmeyi seçiyorum.. ve zaten öyle de oldu.. ee olllleeeeeeeeey o zaman..
ablacım iyiki varsın binlerce kez söylesem yetmez herhalde... :0319:
cANIM Hülya reiki destekli siparişi sevgiyle evrene fakx çektim....tam seni görmeye başladım beyaz etek üzrindekini hatırlamıyorum..boynunda mavi taş (adı aklıma gelmiyor) :(( olan gümüş zinzirli kolye gördüm bir ofisteteydin...Akşam misafir vardı evde tam orda odaklanmış reikiye devam ediyordum ki arkadaş odadan cıkmıs yanıma sessiz gelmiş ödümü patlattı....:))
hissettiğim mana ya gelirsek yarım da kalsa özr diliyorum...acayip başarılı iş kadınısın ama meslek ne onu algılayamadım arkadaşım sayesinde.... ve her okudugum cümlenin sonunda en yüksek hayrına olacak şekilde diledim......dileklerin senin, evrenin,ve ilgili herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde yola çıktılar bile...VAS SAAAAAAAAA........:trrrt
hayalayaz
28-09-2011, 16:33
cANIM Hülya reiki destekli siparişi sevgiyle evrene fakx çektim....tam seni görmeye başladım beyaz etek üzrindekini hatırlamıyorum..boynunda mavi taş (adı aklıma gelmiyor) :(( olan gümüş zinzirli kolye gördüm bir ofisteteydin...Akşam misafir vardı evde tam orda odaklanmış reikiye devam ediyordum ki arkadaş odadan cıkmıs yanıma sessiz gelmiş ödümü patlattı....:))
hissettiğim mana ya gelirsek yarım da kalsa özr diliyorum...acayip başarılı iş kadınısın ama meslek ne onu algılayamadım arkadaşım sayesinde.... ve her okudugum cümlenin sonunda en yüksek hayrına olacak şekilde diledim......dileklerin senin, evrenin,ve ilgili herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde yola çıktılar bile...VAS SAAAAAAAAA........:trrrt
JULJA'nın arkadaşımız hülya için en iyisinin olması için böyle bir eklemede bulunduğuna inanıyorum...çoğunluk olduğu gibi okuduğu için JULJA'nın yaptığı değişikliğin bir fark yaratacağını sanmıyorum...amma velakin...
canlarım...
şu an yaşadığımız herbir durumu, yaratırken benim için en hayırlısı ne ise o OLsun diye yarattık... veya bizden büyükler en yüksek hayrına olan ne ise onu iste dedikleri için tumturaklı bir şekilde benim ve bu durumla alakalı herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde OLsun diye niyet ettik... sonuçta OLan'dan ya biz memnun değildik..yada alakalı olan insanlar...
bu yüzden oturduk yaşamımızı doğrusu ve eğrisiyle kendi istediğimiz gibi oluşturmak için yeni siparişler düzenledik..dikkat ettiyseniz ben can için oluşturduğum siparişi onun onayını almadan sizlere kopyalamamnız için uyarılarda bulundum... canın istediğinin sorumluluğunu üslendiğinden emin olduktan sonra siparişi diğer tarafa geçirdim.. ve detaylandırdım...siparişleriniz sadece kendinizi değilde tüm aileyi içeriyorsa onlara tekrar tekrar sorun...
dileklerimizi ise oluştururken hiç birimiz bu benim ve ilgili kişilerin en yüksek hayrına ise OLsun diye oluşturmadık..ne istiyorsak bunun sorumluluğunu, sonuçlarının getirilerini üstlenerek oluşturduk..yani burada evrene şu mesajı verdik..hayatımın efendisi benim...istediğimi tamda istediğim gibi gerçekleştir... dileklerimizde muğlak hiç bir ifade olmamasına özen gösterildi... bu yüzden bu şimdi burada OLsun diyerek emir verdik..
bu yüzden bu dilekler için, hayrıma olmazsa ne olur acaba sorusu olan varsa şimdiden kendi köküne baltayı vurmuştur... evren onun dileğini herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde oluşturacaktır... çünkü içinizde ya hayırlı değilse korkusu vardır...
şimdi saat 23 ten önce siparişlerinizi bir kere daha okuyun... eğer emir verdiğiniz gibi değilde evrenin sizin için uygun gördüğü şeklini istiyorsanız,, siparişlerinizi yeniden düzenleyin.. ama düzenlenmiş siparişleri de nasıl oluşturulduysa öyle okuyun...olurmu... sevgiler
çok teşekkür ederim..tabiki VAS SA :)
JULJA'nın arkadaşımız hülya için en iyisinin olması için böyle bir eklemede bulunduğuna inanıyorum...çoğunluk olduğu gibi okuduğu için JULJA'nın yaptığı değişikliğin bir fark yaratacağını sanmıyorum...amma velakin...
canlarım...
şu an yaşadığımız herbir durumu, yaratırken benim için en hayırlısı ne ise o OLsun diye yarattık... veya bizden büyükler en yüksek hayrına olan ne ise onu iste dedikleri için tumturaklı bir şekilde benim ve bu durumla alakalı herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde OLsun diye niyet ettik... sonuçta OLan'dan ya biz memnun değildik..yada alakalı olan insanlar...
bu yüzden oturduk yaşamımızı doğrusu ve eğrisiyle kendi istediğimiz gibi oluşturmak için yeni siparişler düzenledik..dikkat ettiyseniz ben can için oluşturduğum siparişi onun onayını almadan sizlere kopyalamamnız için uyarılarda bulundum... canın istediğinin sorumluluğunu üslendiğinden emin olduktan sonra siparişi diğer tarafa geçirdim.. ve detaylandırdım...siparişleriniz sadece kendinizi değilde tüm aileyi içeriyorsa onlara tekrar tekrar sorun...
dileklerimizi ise oluştururken hiç birimiz bu benim ve ilgili kişilerin en yüksek hayrına ise OLsun diye oluşturmadık..ne istiyorsak bunun sorumluluğunu, sonuçlarının getirilerini üstlenerek oluşturduk..yani burada evrene şu mesajı verdik..hayatımın efendisi benim...istediğimi tamda istediğim gibi gerçekleştir... dileklerimizde muğlak hiç bir ifade olmamasına özen gösterildi... bu yüzden bu şimdi burada OLsun diyerek emir verdik..
bu yüzden bu dilekler için, hayrıma olmazsa ne olur acaba sorusu olan varsa şimdiden kendi köküne baltayı vurmuştur... evren onun dileğini herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde oluşturacaktır... çünkü içinizde ya hayırlı değilse korkusu vardır...
şimdi saat 23 ten önce siparişlerinizi bir kere daha okuyun... eğer emir verdiğiniz gibi değilde evrenin sizin için uygun gördüğü şeklini istiyorsanız,, siparişlerinizi yeniden düzenleyin.. ama düzenlenmiş siparişleri de nasıl oluşturulduysa öyle okuyun...olurmu... sevgiler
benimkilerde sorun yok abla..hepsi istediğim ve sorumluluğunu aldığım şeyler..ne istediğimden eminim..ve miş muş gibi yapmak yerine oldu demeyi tercih ediyorum..hayrıma olanı alacağımdan zaten eminim..çünkü niyetim belli..:)
ve bu çalışmaya her başladığımda ki önceki çalışmalarda da olmuştu..akışta süreklilik oluyor..sanki tıkanıklıklar yol buluyor..daha dün bir bugün iki ve önceki isteklerimden birisi bugün yol almaya başladı bile..
belki çok önemli değil ama benim için önemli bir gelişme çünkü ben burada yaşıyorum..insanın yaşadığı yerde herşey tam ve bütün olursa ardından gelenlerde bu şekilde olur diye düşünüyorum..ve bu bir işaret..sadece olması gerektiği zamanda oluyor hepsi bu..
kısacası dediklerine aynen katılıyorum..:)
ben de ben de ben de katılıyorum... hayal ablacım ve hülya ablacım.. o kadar güzel özetliyorsunuz kii anlatamam.. çok heyecanlanıyoum bu konuda yazdıklarınızı okuyunca... teşekkürleer...
TAMM ablacığım uyarın için candan tşkrlr...Hülya düzeltiyorum o zaman dileklerin oldu bile....:)) kendimi az suçlu hissetmedim degil....istemeyerek olsada ..Özr.dilerim hatamdan dolayı...:mx
hayalayaz
28-09-2011, 19:54
TAMM ablacığım uyarın için candan tşkrlr...Hülya düzeltiyorum o zaman dileklerin oldu bile....:)) kendimi az suçlu hissetmedim degil....istemeyerek olsada ..Özr.dilerim hatamdan dolayı...:mx
kendini asla suçlu hissetme.. kıyamam ben sana...bu duyguyu yaşayacağını biliyordum.. ama yazmasaydım da hataya devam edilecekti... sakın üzülme olurmu...:love0079:
kendini asla suçlu hissetme.. kıyamam ben sana...bu duyguyu yaşayacağını biliyordum.. ama yazmasaydım da hataya devam edilecekti... sakın üzülme olurmu...:love0079:
Melek ablam benim üzülmem hülyanın dilegine istemeden de olsa sakınca getirdim mi? vijdanım rahatsız oldu az...Tamm üzülmemeye çalışıcam..Ablam benim....Tabiki hatalarımızı düzeltmende ayrı mutluluk...Tamm mutluyum şimdi...:flowes
Sevgili Evren şimdi sana Hülya Akkuş’un siparişlerini veriyorum……
Hülya Akkuş'un hafızası kuvvetli ve konsantrasyonu her nerde ise anda olsun..
Her sabah erken uyanıp güne sevgi ve neşeyle devam etsin. evinin temizlik ve düzenini Her gün korusun...
Hülya Akkuş'un RNA hücreleri, ana hücre içinde olan DNA sarmalındaki tüm mükemmel sağlık kodlarını
Hülya Akkuş'un bedenini oluşturan bütün hücrelere yansıtarak, şimdi ve burada gerekli rejenerasyonu başlatsın ve Hülya Akkuş tüm endokrin sistemiyle birlikte bedensel fonksiyonlarını hızla dengelenmesini sağlasın..
Cildindeki güneş lekeleri silinsin..Cildi pürüzsüz ve sağlıklı olsun..
Hülya Akkus’un Mutlu, huzurlu, bol ve bereketli paralar kazanacağı kafetaryasını 2012 yılına kadar acsın ve bunun icin gerekli paralar, sans oyunlarından kazandıkları da dahıl olmak üzere bu dünyada bulunan tüm kaynaklardan hızla ve kolayca eline ve ayağına gelsin.
Hülya Akkus’un geleceği için yapmak istediği bütün yatırımlarının paralarını kolayca kazansın ve bu konuda kendisine destek olacak bütün insanlar yanında olsun.hülya akkuş'un elini uzattığı her şeyden başarı bolluk ve bereket yağsın..beklediği mucizeleri ard arda yaşasın..
Hülya Akkus’un gelisimini saglayacak almanca ve ingilizce dil kurslarına ve ucus hostesligine gitmesi için bütün maddi imkanlar hızla ve kolayca eline ve ayagına gelsin.
Hülya Akkus’un kisisel gelişimini saglayacak universite ve bütün egitim kurumları icin maddi ve insani kaynaklar hızlıca eline ve ayagına gelsin.
Hülya Akkuş'un istediği reiki öğretmenliği,yaşam koçluğu ve danışmanlık için gerekli olan herşey kolayca eline,zihnine ve yaşamına ulaşsın..Kâmil insan olma yoluna ulaşsın...
istediği iş imkanı kendisine yaratılsın..
Hülya akkuş istediği aşkı karşılıklı sadakat,doyum ve saygı içinde kolayca yaşasın..
Hülya Akkus ömrü boyunca ailesi ve dostları ıle beraber saglıklı ve mutlu bir sekılde bir yasam sürsün. Ve her zaman ve her yerde kendisini kolayca ifade etsin özgüvenini ve içsel gücünü daima doğal bir şekilde dış dünyaya yansıtsın...Sevgiyi kolayca kendine etrefına alıp versin...
Hülya Akkuş dişi kimliğini kabul etsin cinsel problemlerini mucizevi şekilde aşsın..Ve etrafındakiler de bunu saygı ve sevgiyle karşılasın...
hülya akkuş'la birlikte bu çalışamayı yapan tüm arkadaşlarının tüm dilekleri anda kabul olsun..ve olduğuna dair deneyimler 2011 senesi içinde yaşanmaya başlasın..
bu arada ilgililerin dikkat ve önerilerine..... ben dileğimde ki evlilik ve cocuk konusunda nedense rahatsızlık duydum emin olamadığım için o bölümü sildim ve bazı kopi ve kendimce ilaveler ekledim...Özellikle kadınlık ve cinsel problem duygusu hayatımda biran önce silinmesi gerekli diye düşündüm..... Ekleme ve düzeltmelerinizi pekliyorummmmm.... :)))
hayalayaz
28-09-2011, 20:23
gerekirse hülyanın siparişini bir kere daha olduğu gibi okuruz...hülyanın içinin rahatlığı önemli...o bize yazar... sen üzülme... iyi niyetinin farkındayız..
gerekirse hülyanın siparişini bir kere daha olduğu gibi okuruz...hülyanın içinin rahatlığı önemli...o bize yazar... sen üzülme... iyi niyetinin farkındayız..
Çok iyi fikir aklımdan geçmedi değil..İsterseniz bugün benim yerime hülyanın dileğini tekrarlayalım..Vardır bunda da bir hayır..Çifte kavrulmuş olur.. ne dersiniz? ben seve seve bu günümü devrederim.....
İtiraz istemiyorum dilerim kabul olur yanii....:))
fena olmaz.tekrarlayabiliriz.ortak karar olsun ki bu gece hangisi okuncak yalnış yapmıyım.bekliyorum kararınızı:008
Size çok imrendim, ben de bu çalışmayı aile içinde yapmaya karar verdim. Gerçi üç kişiyiz ama olsun... Bu gece başlıyorum. Hadi hayırlısı bakalım:)
fena olmaz.tekrarlayabiliriz.ortak karar olsun ki bu gece hangisi okuncak yalnış yapmıyım.bekliyorum kararınızı:008
evet okuyalım... : ) benim için de hiç bir problem teşkil etmemektedir..:mshareketliifade393
hayalayaz
28-09-2011, 21:01
bu gece olmasına karar verdiğimiz saat 23 te sitede olmayan arkadaşlarımıza duyurma imkanı olmaz..bazı arladaşlarımız işyerlerinden giriyor nete... sıkıştırmayın insanları... bu gece programdaki isim JULJA hülya kendisi görsün bakalım teklifi ne diyecek..
Hülyaaaaaa......Ve gruptaki sevgili arkadaşlarrr..duyun sesimizi ve değişiklik teklifini okuyunnn.....VAS SA...
Bu arada ben dileklerimde değişiklik yaptım hayal ablacığım..Diğer taraftakini kim siler ve yeniyi kontrol ederek diğer tarafa aktarırsa zahmet için sevgi ve tşkrlr...
kıyamam ben size yaa..:)
canlarım benim hiç gereği yok..teklifiniz için teşekkür ederim..lakin ben herşeyin olması gerektiği gibi olduğuna inanıyorum..benim vaktim dündü ve dün yaptık..evren niyetimizi biliyor..ufak tefek şeyleri kaale alcağını sanmıyorum:D
bu gece juljanın sırası..sırayı bozmayalım..eksik bişey varsa da melekler tamamlar nasılsa:)
hayalayaz
28-09-2011, 21:35
hülyacım böyle söyleyeceğini biliyordum...sağol kuzum..
JULJA yeni siparişin diğer tarafa aktarıldı...
hayalayaz
28-09-2011, 21:37
Size çok imrendim, ben de bu çalışmayı aile içinde yapmaya karar verdim. Gerçi üç kişiyiz ama olsun... Bu gece başlıyorum. Hadi hayırlısı bakalım:)
tüm dileklerin anda kabul olsun leylacığım.. bende enerji gönderiyorum kabul edersen..
kıyamam ben size yaa..:)
canlarım benim hiç gereği yok..teklifiniz için teşekkür ederim..lakin ben herşeyin olması gerektiği gibi olduğuna inanıyorum..benim vaktim dündü ve dün yaptık..evren niyetimizi biliyor..ufak tefek şeyleri kaale alcağını sanmıyorum:D
bu gece juljanın sırası..sırayı bozmayalım..eksik bişey varsa da melekler tamamlar nasılsa:)
Anlayışın için tşkr. ve farkında olmadan iyi bişey yaptığımı sandığım şey için tekrar özr dilyrm cnm yaa...
dileğini birazdan tekrar okuyacağım telafi ve vijdanım için....NAMASTE.....:flowes
tüm dileklerin anda kabul olsun leylacığım.. bende enerji gönderiyorum kabul edersen..
Teşekkür ederim, elbette kabul ediyorum...
hülyacım böyle söyleyeceğini biliyordum...sağol kuzum..
JULJA yeni siparişin diğer tarafa aktarıldı...
NAMASTE ... ablacığım :mx
hayalayaz
28-09-2011, 22:12
JULJA saat tam 22.30 da bağlantıdayım ve şifanı başlatıyorum, AN'da gerçekleşmesini diliyorum.. OLdu bile VAS SA
hayalayaz
28-09-2011, 22:13
Teşekkür ederim, elbette kabul ediyorum...
leyla sen çalışmayı kaçta başlatıyorsun ablam??
julja inan benim içim çok rahat..sorun yok..ama sen rahat değilsen kendin bilirsin tabii..yinede için rahat olsun:)
julja ablacım...şimdiden vas sa... : )
yine heyecanlı bir şekilde saatin onbire yaklaşmasını bekliyorum...:dellek
Ben de şimdi cavit çağ'ın seminerinden geldim. yetişemeyeceğimden korktum ama
tam zamanında buradayım....:trrrt
BURADA:aladdinYIM buradasın buradalar.........başlıycaz.......bütün kahveler julja dan......(enerji yine tavan bende)az sonra bir sukunet anlatamam.....
ooolldduuu ablacım herbir dileğin şimdi oldu... olleeeyy olleeeyy olleeeyy..
gerçekten inanılmaz bir enerji ile okudum nasıl desem sanki kalbim dile geldi de o okuyor gibydii.. inanılmaz bir kalp çarpıntısı başladı okurkeenn... çok güzel çok değişik bir histii...
uğur getirsin ablacm bütün dileklerin.. ve şimdi olssuun.. öyle de olduu... soppisoppi
hayalayaz
28-09-2011, 23:10
JULJA çakralar çorba... bu saatte iyi giderdi ama ben gece çorba sevmem, hemmen o çakraların düzenini korumak için çalışma planı yapıyorsun...her gün çakraları dengeliyorsun..
bolluk bereket kaynağın... solarpleksüs... çakra dengeliycem diye uğraşmaktan renk falan görmedim.. görecek halim kalmadı... ama galiba senide gelin edicem bu yıl ( 2012) böyle bir sezgim oldu...
tüm dileklerin şimdi ve burada gerçekleşti...hayırlı ve uğurlu olsun...VAS SA :ü,gül
Hülyacım dileklerin oldu bile çok şükür :)
leyla sen çalışmayı kaçta başlatıyorsun ablam??
Şimdi gördüm mesajınızı...Çalışmayı kardeşimle anneme de söyleyince çok heveslendiler onlar da...Şimdi sipariş listelerimizi hazırlıyoruz ve her akşam 21.00 de yapacağız, üçümüze de uygun olan saat çünkü. Bu akşama yetişmedi, listeler uzun bayağı:)
Ama yarın akşam 21.00 de başlıyoruz. Şöyle düşündük: Her akşam birimizin isteğini okuyacağız telefonda ve her birimize üçer günden dokuz günde bitireceğiz.
hayalayaz
28-09-2011, 23:58
Şimdi gördüm mesajınızı...Çalışmayı kardeşimle anneme de söyleyince çok heveslendiler onlar da...Şimdi sipariş listelerimizi hazırlıyoruz ve her akşam 21.00 de yapacağız, üçümüze de uygun olan saat çünkü. Bu akşama yetişmedi, listeler uzun bayağı:)
Ama yarın akşam 21.00 de başlıyoruz. Şöyle düşündük: Her akşam birimizin isteğini okuyacağız telefonda ve her birimize üçer günden dokuz günde bitireceğiz.
harika bir zaman dilimi seçmişsiniz ve ne zaman başlayacağınız ( saat) konusunda bilgim olmadığı için bugün başlamamanızı dilemiştim... eğer benim katılımım fayda edecekse siparişleri banada gönderin... ve her gün saat 20.30 da şifaları kabul edin..tüm dilekleriniz şimdi ve burada gerçekleşti bile VAS SA
harika bir zaman dilimi seçmişsiniz ve ne zaman başlayacağınız ( saat) konusunda bilgim olmadığı için bugün başlamamanızı dilemiştim... eğer benim katılımım fayda edecekse siparişleri banada gönderin... ve her gün saat 20.30 da şifaları kabul edin..tüm dilekleriniz şimdi ve burada gerçekleşti bile VAS SA
Yarın düzenleyip gönderiyorum siparişlerimizi, katıldığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum hem kendi hem de ailem adına...
ne harika bir çığ tanesiydik yerde, şimdi yağmur olduk yağıyoruz bereketle.ne guzel bır çalışma oldu. herkese tum güzelliklerle ve bol mucizelerle çoğalarak gelsin istekleri.
julja Ol du bile.....hoooopppppp bak.:3211
hepinize kocaman öpüciklerimi sunuyorum...:çıkmkı
ablaaaaa.....ayyy... içim ürperdi ben evlilik dileğini silmiştim başka birisidir o frekanslar karışmıştır...........:dusunceli1eb: Çakralar konusunda çalışma yaparım.....:mel4
hayalayaz
29-09-2011, 01:01
valla ben bilmem içimde öyle bir sezgi var, kapatıp durma kendini...seneyede herşeyim var ama bir aşkitom bile yok.. hayal ablama küstüm... hayat ne anlamsız demeye başlarsın.. herşeyi aynı anda isteyin ..ayyyy kıslar içimi daraltmayın benim gelirim oraya bak...hehe
Gülçin Şen
29-09-2011, 11:12
EEE ben eski halini okudum ne olcak şimdi....:2915
su gibi okudum..dileklerin anda kabul olsun..VAS SA :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.