Orijinalini görmek için tıklayınız : Mrdüşünce nin hayali gerçekleşti
mrdüşünce
13-09-2011, 18:53
Merhaba bugün çok mutluyum yetenek testine girdim ve ingiliz kraliye müzik okullarına öğrenci hazırlayan çok iyi bir hoca bana ders vermeyi kabul etti başta bana şifa gönderen hayal abla olmak üzere herkese teşekkürler :)
Kutlarım ve daha iyileri de OL'sun dilerim.
hayalayaz
13-09-2011, 19:03
daha duuuuur..işimiz yeni başladı...daha ben protokolde oturcam... allah tamamına erdirsin ablam..:new61*
Yaradan gönlüne göre versin..ki veriyorda..çok sevindim:)
çok güzel bir haber...başarı dolu haberlerini bekliyoruz...:mshareketliifade332
Ne güzeelll bir haber buu, İnan senin adına çookk sevindim...
Yolun hep açık olsun inşallah...:throw
mrdüşünce
13-09-2011, 19:21
Teşekkürler herkese siz olmasaydınız biraz zordu :)
Benim işim gerçekten daha yeni başladı umarım herşey güzel olcak ve hayal abla protokolde kasıla kasıla oturabilecek :)
Aslında bu adım çok basitti ol dedik oldu :)
Sevgiyle kalın
dilekyolu
13-09-2011, 21:55
Ne kadar güzel bir haber bu.Başarılarının kat kat artmasını dilerim.
canım beniiim çook sevindim inan,daha neler neler olacak,bekle de gör:)
allahhıımmm gönlündekinin en hayırlısını versin.... olduu.. olduu olduu...
dileklara
13-09-2011, 22:58
tebriklerrrr:güz
Tebrık ederim. Basarılarının devamını dilerim. :)
Harikaaaa Kutlarım sizi :)
Çok güzel, bu tür haberlerinin devamını dilerim.
gizdüşüm
14-09-2011, 11:09
Oyy tebrik ederim zaten burdan görünen, bayağı içindeydin olayın. Paylaştığın videolar, verdiğin değerli bilgiler(gördüğüm kadarı, çoğuna bakamadım başlıkları görmem anlamama yetti). Özü zaten sen hayalini daha gerçekleşmeden içindeymiş gibi yaşamıştın yani öyle ki ben zaten seni o kadar istediğin yer her ne ise orda sanıyordum bile :) Başarılarının devamına da şahit olmayı diliyorum
hayırlı olsun. çalıştığım kurum türkiye gençlik flarmoni orkestrasının danışmanlığını yapıyor. her yıl konservatuarlardan öğrenci seçerek cem mansur yönetiminde yaz kampına alıp çalışıyorlar ve ardından avrupa turnesine çıkıyorlar. bence bu tür organizasyonlara katılmak da senin için oldukça faydalı olacaktır. [Only Registered Users Can See Links]
hayalayaz
14-09-2011, 12:03
hayırlı olsun. çalıştığım kurum türkiye gençlik flarmoni orkestrasının danışmanlığını yapıyor. her yıl konservatuarlardan öğrenci seçerek cem mansur yönetiminde yaz kampına alıp çalışıyorlar ve ardından avrupa turnesine çıkıyorlar. bence bu tür organizasyonlara katılmak da senin için oldukça faydalı olacaktır. [Only Registered Users Can See Links]
coşkuncuğum mrdüşünce gözünden kaçtı herhalde senin... keşke bu adresi geçen yıl verseydin mr düşünce geçtiğimiz yazı daha iyi değerlendirme imkanı elde edebilirdi belki... neyse her şey doğru zamanda ve doğru yerde oluyor...belkide doğru zaman şimdidir..
mrdüşünce
14-09-2011, 13:00
Sağolun arkadaşlar evet herşey dediğini gibi daha iyi olucak.
çoşkun öneride bulunuduğun için sağol ama şuan piyano yu ilerletmem gerek ondan sonra daha yoğun bir çalışma programımım olucak ilgin için çok teşekkürler.
Sevgiyle kalın
Gülçin Şen
14-09-2011, 16:18
Tebrik ediyorum canım seni, candan gönülden...
Başarıların artarak devam etsin....:mel3
mrdüşünce reiki ile parmaklarına şifa yollamak istiyorum kabul edersen...en yüksek hayrına Başarıların çoğalsın en kısa zaman da..:güzlkz
mrdüşünce
16-09-2011, 12:27
mrdüşünce reiki ile parmaklarına şifa yollamak istiyorum kabul edersen...en yüksek hayrına Başarıların çoğalsın en kısa zaman da..:güzlkz
Tabii ki kabul ederim çok teşekkürler bu kadar düşünceli insanların arasında olduğum için çok mutluyum :)
Reikinizi kabul ediyorum tekrar çok çok sağolun =)
victoria
25-09-2011, 01:22
senin adına o kadar çok sevindimki inşallah bundan sonrası çok güzel olacak:güzlkz
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.