Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Hayalayaz.com
Sıradışı bir o kadarda sıcak bir forum buldum karşımda..
eminim çok güzel ve faydalı paylaşımlarımız olacak,güzel dostluklar kuracağız..
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum..
İyiki Doğdun Hayalayaz :)))
Ablacığım hoşgeldin. Sitemizi şereflendirdin. Değerli insanları burada görmek çok güzel. Aslında site açılışını 14 Mart'ta yapsaydık söylediğin tam uyacaktı :D İyi ki doğdun Hayalayaz =)
Hoşgeldin ESS mutlu paylaşımlar dilerim
Stubborn
11-03-2009, 13:00
Hoşgeldın prenseeessss yenıden bırlıkte olmak cok guzell
hayalayaz
11-03-2009, 13:10
canlarım benim hepiniz hoşgeldiniz safalar getirdiniz, içim yine kıpır kıpır heyecanlıyım, oh beeee uçuyorum sevinçten, allah hepimize daha büyük sevinçler yaşatsın..
canım oğlum, mesaj yazarken tek alıntı yapabiliyoruz, bazen çoklu alıntı yapmak icap ederse diye düşündümde buna bir çözüm olarak her mesajın üst köşesine alıntı butonu yapsan diyoruuum..çok şeymi istiyorum..acebaaa
canlarım benim hepiniz hoşgeldiniz safalar getirdiniz, içim yine kıpır kıpır heyecanlıyım, oh beeee uçuyorum sevinçten, allah hepimize daha büyük sevinçler yaşatsın..
canım oğlum, mesaj yazarken tek alıntı yapabiliyoruz, bazen çoklu alıntı yapmak icap ederse diye düşündümde buna bir çözüm olarak her mesajın üst köşesine alıntı butonu yapsan diyoruuum..çok şeymi istiyorum..acebaaa
[Only Registered Users Can See Links]
Mesajların yanında iki tane alıntı düğmesi var annecim.. yanında + olan çoklu alıntı düğmesidir =)
hayalayaz
11-03-2009, 13:20
[Only Registered Users Can See Links]
Mesajların yanında iki tane alıntı düğmesi var annecim.. yanında + olan çoklu alıntı düğmesidir =)
anladım oğluşum sağol, :o :)
Ablacım hoş geldiniz izinizi kaybetmiştim nerdeyse allahtan burası açıldıda gördüm kayıp ilanı verecektim ablamı kaybettim diye.D
Ablacım hoş geldiniz izinizi kaybetmiştim nerdeyse allahtan burası açıldıda gördüm kayıp ilanı verecektim ablamı kaybettim diye.D
Teknik nedenlerden dolayı zişanım.buluştuk işte bak,hoşbuldum :)
AbLa HoşgeLdin : )
Hoşbuldum Scream :)
ben tam olarak bilmiyorum yeni katıldım
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.