PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce neden?

lynne
01-09-2011, 00:55
Hayal hanım ve Sevgili arkadaşlarım!

Çoğunlukla girdiğim ortamlarda enerjimi dengeleyerek tazeleyerek girerim.
Güler yüzüm, samimiyetim her zaman vardır.
Bunlar içten gelir. Dinlemeyi bilir, karşımdakine söz hakkı veririm onun egosuyla çatışmamaya bakarak varsa bir mevzuu objektif bir yorum yapmaya eğilimli olurum.
Yalnız sık yaşyabildiğim bir şey var. Bazı insanlar bana yapışıyor gibi..
Enerjisi düşük birileri kendini bana atmak için can atabiliyor.
Mıknatıs misali diyorum ben kendi kendi mi mi kandırıyorum benim enerji düzeyim yerlerde mi geziyor?
Yoksa bu kişiler benim enerjimi emip mi rahatlıyor?
Yada ifadem can kulağı ile insanları dinlemem onların karmalarına mı girmeme neden oluyor, bu mu enerjimi düşürüyor?

Niçin yazdım.
Çok çok iyi iken bir anda sinirli asabi oluverdim belki en çok yarım saat sürdü ama girdiğim ortamlara kişilere bakıyorum yada ben çok takıyor analiz yapıyorum yok hepsinde var bir şeyler negatif üzerine negatifler ama sahtecikten gülüyorlar falan. Hissedebiliyorum.
Ne yapmalıyım? Dönem dönem olabiliyor çünkü..
Bense pamuk gibi olmayı seçiyorum.

Bir de belki başka bir konu başlığı olur ama reiki yolunu merak ediyorum.
Çok dal ve farklı frekanslar var..
Usui 1. derece uyumlandıktan sonra bizi ne bekler
Gerçek anlamda reiki yi hayatına katarak yol alanların genel hatları ile yol haritası ne olur?

Çok teşekkür ederim.
Sevgiler..

lynne
01-09-2011, 15:51
lynne'e küçükcük bir cevap yok mu? :(

hayalayaz
01-09-2011, 15:57
ablam şu an gerçekten uzun uzun yazmaya vaktim yok... kusuruma bakma olurmu...

lynne
01-09-2011, 16:09
ablam şu an gerçekten uzun uzun yazmaya vaktim yok... kusuruma bakma olurmu...

Teşekkür ederim Hayal abla.
Ne zaman müsait olursan :mlkcik

Sevgiler..:73e4317106059nd:

hayalayaz
01-09-2011, 16:22
aslında bu soruların en doğru cevapları sende, biraz araştırıp, kendine karşı samimi ve içten cevaplar verirsen, yanıtları bulacaksın... bizim verdiğimiz cevapları kabullenmen zor olabilir... sevgiler

Gülçin Şen
01-09-2011, 16:28
[quote=lynne;85576]hayal hanım ve sevgili arkadaşlarım!

çoğunlukla girdiğim ortamlarda enerjimi dengeleyerek tazeleyerek girerim.
Güler yüzüm, samimiyetim her zaman vardır.
Bunlar içten gelir. Dinlemeyi bilir, karşımdakine söz hakkı veririm onun egosuyla çatışmamaya bakarak varsa bir mevzuu objektif bir yorum yapmaya eğilimli olurum.
Yalnız sık yaşyabildiğim bir şey var. Bazı insanlar bana yapışıyor gibi..
Enerjisi düşük birileri kendini bana atmak için can atabiliyor.
Mıknatıs misali diyorum ben kendi kendi mi mi kandırıyorum benim enerji düzeyim yerlerde mi geziyor?
Yoksa bu kişiler benim enerjimi emip mi rahatlıyor?
Yada ifadem can kulağı ile insanları dinlemem onların karmalarına mı girmeme neden oluyor, bu mu enerjimi düşürüyor?

[ı][sıze="4"]dinlemekle karmalarına girmezsin ...[/sıze][/ı]

niçin yazdım.
çok çok iyi iken bir anda sinirli asabi oluverdim belki en çok yarım saat sürdü ama girdiğim ortamlara kişilere bakıyorum yada ben çok takıyor analiz yapıyorum yok hepsinde var bir şeyler negatif üzerine negatifler ama sahtecikten gülüyorlar falan. Hissedebiliyorum.
Ne yapmalıyım? Dönem dönem olabiliyor çünkü..
Bense pamuk gibi olmayı seçiyorum.

[sıze="4"][ı]başkalarının düşüncelerine neden önem veriyorsun?onların seçimi maske takmaksa varsın taksınlar,negatifliği hissediyorsan kibarca ayrıl yanlarından...Ya da alman gereken dersleri onlar aracılığı ile alabiliyor olabilirsin...Topluluk içine girdiğinde kendine koruma baloncuğu yap..Kurşun veya pembe bir baloncuğun içinde olduğunu imgele ve içine gir..[/ı][/sıze]

bir de belki başka bir konu başlığı olur ama reiki yolunu merak ediyorum.
çok dal ve farklı frekanslar var..
Usui 1. Derece uyumlandıktan sonra bizi ne bekler
gerçek anlamda reiki yi hayatına katarak yol alanların genel hatları ile yol haritası ne olur?

[ı][sıze="4"]böyle planla proje ile reikide ilerleme olacağına inanmıyorum..doğru zaman ve doğru öğretmenle yol almak tekamülümüzde ,huzurla ve bilgiyle ilerlememize aracı olur...reikiyi hayatımıza sokacaksak önce beklentide olmaktan vazgeçmek gerek...tasavvufta olduğu gibi olanı olduğu gibi kabul etmek,kabulde,teslimiyette olmaktır en mantıklısı...

[/sıze][/ı]

lynne
01-09-2011, 16:35
aslında bu soruların en doğru cevapları sende, biraz araştırıp, kendine karşı samimi ve içten cevaplar verirsen, yanıtları bulacaksın... bizim verdiğimiz cevapları kabullenmen zor olabilir... sevgiler

Aklından geçeni yaz Hayal abla:0319:

lynne
01-09-2011, 17:01
Gülçin Şen teşekkür ederim koruma kalkanını uygulayağım Reiki ile yazdıklarımda ifade etmek istediğimi ifade edememişim..

Demem şu idi..
Usui reikiye uyumlandım diyelim elbette ki bunu bir de reiki semineri sertifikam olsun gözüyle değil..
Böyle düşünenlerde var biliyorum toplum içinde reiki seminerlerine katıldıklarını söylüyor fakat ilkelere uymadan enerjisini çok kullanmadan yaşıyorlar.
Seçimdir elbet..
Lakin ben kendime, çocuğuma, aileme, işime, aşıma, saksıdaki çiçeğime, yardım edebilsem dediğim kimselere benden yardım isteyenlere.. kısacası hayat enerjimi farkındalıkla yaşamak ve çevreme yaşatmak önceliği ile Reiki enerjisine inisiye olmak istiyorum.
Ama kundalini reiki, bolluk bereket vs.. pek çok şey var aklım karıştı.

Sevgiler..

Gülçin Şen
01-09-2011, 17:14
Gülçin Şen teşekkür ederim koruma kalkanını uygulayağım Reiki ile yazdıklarımda ifade etmek istediğimi ifade edememişim..

Demem şu idi..
Usui reikiye uyumlandım diyelim elbette ki bunu bir de reiki semineri sertifikam olsun gözüyle değil..
Böyle düşünenlerde var biliyorum toplum içinde reiki seminerlerine katıldıklarını söylüyor fakat ilkelere uymadan enerjisini çok kullanmadan yaşıyorlar.
Seçimdir elbet..
Lakin ben kendime, çocuğuma, aileme, işime, aşıma, saksıdaki çiçeğime, yardım edebilsem dediğim kimselere benden yardım isteyenlere.. kısacası hayat enerjimi farkındalıkla yaşamak ve çevreme yaşatmak önceliği ile Reiki enerjisine inisiye olmak istiyorum.
Ama kundalini reiki, bolluk bereket vs.. pek çok şey var aklım karıştı.

Sevgiler..

Temel, Usui Reiki 1. seviyeyle başlamaktır...

Akıllı ve şuurlu enerji olduğu için kullanımı yumuşak ve kişiyi dengede tutar ...

Enerjilerle tanışmak ve hayatına sokmak isteyenlerin bence ilk uyumlanması
gereken sistemdir..

Bence olması gereken bu ,değişik görüşlerde olanlara da saygı duyuyorum..

Kundalini enerjisi uzak durduğum bir sistem..Sitemizde epey bir paylaşım var bu kon ile ilgili...

1.dereceden sonra,bunu sindirip enerjiyi anladıktan ,kullanımı pratikleştirdikten bir süre sonra 2. dereceyi geçilebilir(1 ve 2.derece arasında 5 ay bir süre vardı benim uyumlanmalarımda),diğer yan sistemlerede koordineli bir şekilde öğretmen uyumlar...

Bolluk-bereket reikisi,AGMA,Teramai Reiki ve Karuna Reiki 2.derecen sonra aldığım uyumlanmalardır...

Öğretmenin sana uygun olanı hatırlatacaktır enerjini kontral ettiği sürede...

Olmazsa olmaz USUİ REİKİ 'dir bence...

lynne
01-09-2011, 18:12
Çok teşekkür ederim Gülçin Şen!
Açıklığa kavuşturdum nihayet..

Sevgiler.. :73e4317106059nd: