Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihayet, ses veriyorum..
Merhabalar hepinize! :smile (18):
Hayal Ablamı uzun zamandır takip ediyorum, siteye de ilk açıldığı günler üye olmuştum amma ve lakin ruhen çökmüş durumda olduğum için ortalığa negatif enerjimi saçmak istemedim (:
Az biraz toparlandım ve geldim, yeni forumumuz hayırlı uğurlu olsun.. Ablacım çok teşekkürler!
Hoşgeldin canımmm keyifli forumlar dilerim:Ö
hoş geldin limoncuğum uarım burada güzel günler geçirirsin.
Limon hg sefa getirdin aramıza mutlu paylaşımlar dilerim
Stubborn
23-03-2009, 08:41
Aramıza hoşgeldınnn
hoşgeldin limon. güzel paylaşımlarını bekliyoruz :73e4317106059nd:
Perilice
23-03-2009, 09:44
Hoşgeldin limon keyifli paylaşımlar dilerim :smile (18):
Hoşgeldin Limon keyifli ve yararlı paylaşımlar dilerim =)
hayalayaz
23-03-2009, 11:26
hoşgeldin limonum yerim ben senin nego'nu söyleseydin bi şifa gönderirdik nego falan kalmazdı anında giderdi, pozitif pozitif dolaşırdın kuzum, mutlu paylaşımlar dilerim
Teşekkür ediyorum hepinizee :)
Hoşbuldum ablacım, sandığımdan çok ihtiyacım var.. Ne hikmetse yetemiyorum kendime takıldım kaldım! Senin deyiminle "nur topu gibi kaskatı enerjimle" yuvarlanıp gidiyorum nereye toslayıp dururum o da merak konusu (:
hayalayaz
23-03-2009, 12:32
ben sana görmen gerekeni görmen, bilmen gerekeni bilmen için şifa gönderdim, kabul et ve neden diye sormayı bırak, cevap hiç ummadığın yerden gelecektir. durumu hiç ummadığın bir şekilde aşarsın. sevgiler
HoşgeLdin Aramıza KeyifLi PayLaşımLar : )
Hoş geldin aramıza keyifli paylaşımlar dilerim:D
Çok teşekkürler seve seve kabul ediyorum ablam, ve ne nedenleri ne nasılları düşünmemeye çalışıyorum artık...
Sağol AkınBerk, ve kurtuluyorum kurtuluyorum...:smile (6): serbest kal serbest serbest...
Scream*, Prenses sizlere de teşekkürler hoşbuldum! (:
Hoşgeldin aramıza Limon,paylaşımlarını bekliyorum bende sabırsızlıkla...Enerjini serbest bırakmayı yavaş yavaş öğrenince,kaskatı enerjin akan enerjiye dönüşecek...Ve olumsuzlukların içinden akıp geçecek...
Hoşbuldum Sycorox, dediğin gibi serbest bırakma kısmını(ki benim için en zoru bu oldu şimdiye kadar) öğrenince gerisi elbet gelir diye düşünüyorum, elimden geleni yapıyorum. 2ileri 1geri şeklinde ilerlesem de inanıyorum.. Hatta günlüğümü açıp olan biteni yazdığım zaman bile gözümün önünde :)
hayalayaz
23-03-2009, 15:44
canım benim
yaşadığın durumun adını koy, (duygu, düşünce, durum her ne ise) buna bir şekil ver, eğer onu görebilseydin neye benzerdi? eğer kokusunu, tadını, hissedebilseydin? kokusu, tadı neye benzerdi? eğer rengi olsaydı ne renk olurdu; sesi olsaydı o ses nasıl olurdu tiz'mi Bas'mı,
gözlerini kapat bu şeyin senin bedeninde olduğunu düşün, bedeninin neresinde? düşün/hisset, elini oraya koy, elinden çıkan ışığın o şeye dolduğunu ve onu erittiğini Düşün/hisset, o, ayaklarının altından dünyanın merkezine aksın, iyice boşalttıktan sonra, boşalan yere, yaşamak istediğin durumu doldurman lazım yaşamak istediğin duruma ,renk,tad, koku, ve ses vererek, ışık halinde bedenindeki boşalan yere doldurarak şakil ver, geçmiş olsun. şifayı gerçekleştirdin bile.
canım benim
yaşadığın durumun adını koy, (duygu, düşünce, durum her ne ise) buna bir şekil ver, eğer onu görebilseydin neye benzerdi? eğer kokusunu, tadını, hissedebilseydin? kokusu, tadı neye benzerdi? eğer rengi olsaydı ne renk olurdu; sesi olsaydı o ses nasıl olurdu tiz'mi Bas'mı,
gözlerini kapat bu şeyin senin bedeninde olduğunu düşün, bedeninin neresinde? düşün/hisset, elini oraya koy, elinden çıkan ışığın o şeye dolduğunu ve onu erittiğini Düşün/hisset, o, ayaklarının altından dünyanın merkezine aksın, iyice boşalttıktan sonra, boşalan yere, yaşamak istediğin durumu doldurman lazım yaşamak istediğin duruma ,renk,tad, koku, ve ses vererek, ışık halinde bedenindeki boşalan yere doldurarak şakil ver, geçmiş olsun. şifayı gerçekleştirdin bile.
Ne kadar güzel bir teknik benimde ihtiyacım olan bir şeydi sağolasın hayal ablam ya...
Hadi limoncum işe koyulalım ben yapıcam şimdi ve öyle uyuyucam sonra neler olduğunu paylaşalım olur mu ne hissettiğimizi.
sevgiyle kal cici forumumm benimmm:love0073:
hoşgeldin limon her ney ise üzüldüğün toparlanmana sevindim...
Hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim..
hoşgeldin limon hayal ablamın dediği gibi bizlerle paylaşsaydın daha çabuk atlatman için elimizden geleni yapardık.iyi olduğuna toparlandığına sevindim hoşgeldin sefalar getirdin.
Hoşbuldum arkadaşlar gerçekten iyi gelmişim burdayım, mutluyum (:
Hayal ablacım teşekkür ediyorum sabah okuduğum gibi denedim öyle başladım çalışmaya, uzun zamandır alık alık dalıp gitmeden bitirebildim deneme sorularını :) aklıma geldikçe yapmak istiyorum ama acemelikten sanırım uzunca bir konstantrasyon aşamasından geçtim bu sabah..
Furina Furina n'aptın? Hissetiğimi hissettin mi? (: Bu gece uyumadan önce de yapmaya niyetleniyorum gün içinde aklıma getirmemeye çalışsamda rüyalara o kadar müdahale edemiyorum ne yazık ki..:xpSCygMgN5FHkm102Ft
bymehmet
26-03-2009, 23:37
Merhabalar.
Abla siteniz hayılrı olsun. Oldukça zengin ve büyük bir site olmuş.
Güzel paylaşımlar diliyorum.
Merhabalar.
Hoş gelmişsin keyifli paylaşımlar dilerim..
hayalayaz
27-03-2009, 00:45
Merhabalar.
sağol mehmetciğim hoşgeldin yanımıza, site henüz istediğimiz gibi değil.ama bu bizim tembelliğimizden değil, sadece konuları seçerek ekliyoruz, bilgi kirliliği olmaması için, yavaş yavaş, daha iyi olacağını biliyoruz. mutlu paylaşımlar dilerim.
Hoşbuldum arkadaşlar gerçekten iyi gelmişim burdayım, mutluyum (:
Hayal ablacım teşekkür ediyorum sabah okuduğum gibi denedim öyle başladım çalışmaya, uzun zamandır alık alık dalıp gitmeden bitirebildim deneme sorularını :) aklıma geldikçe yapmak istiyorum ama acemelikten sanırım uzunca bir konstantrasyon aşamasından geçtim bu sabah..
Furina Furina n'aptın? Hissetiğimi hissettin mi? (: Bu gece uyumadan önce de yapmaya niyetleniyorum gün içinde aklıma getirmemeye çalışsamda rüyalara o kadar müdahale edemiyorum ne yazık ki..:xpSCygMgN5FHkm102Ft
Limoncummm önce ağlamam geldi içim acıdı ama hayal ablamın dediği gibi akıttımmmm evrene aktı aktı ama acemiyim tabi boşalan yeri ne ile dolduracağımı bilemedim ama gün geçtikçe daha iyi yapmaya başladım daha iyiyim ya sen canımmm umarım bizi acıtan herşeyden bir an önce kurtulur ve özgür kalırızzzz:love0073:
bymehmet
27-03-2009, 13:32
Teşekkürler Ablacım.
Zamanla düzenlenir, oturur iyice.
Güzel bir site olur inş.
Allah kolaylık versin.
hayalayaz
27-03-2009, 13:38
Limoncummm önce ağlamam geldi içim acıdı ama hayal ablamın dediği gibi akıttımmmm evrene aktı aktı ama acemiyim tabi boşalan yeri ne ile dolduracağımı bilemedim ama gün geçtikçe daha iyi yapmaya başladım daha iyiyim ya sen canımmm umarım bizi acıtan herşeyden bir an önce kurtulur ve özgür kalırızzzz:love0073:
ablam boşalan yeri mutlaka iyi bir enerjiyle doldurun, bu güzel renkli bir enerjide olabilir. veya yaşadığınız durumun karşıtı iyi olan iyi bir durumda olabilir.
hayalayaz
27-03-2009, 13:40
Teşekkürler Ablacım.
Zamanla düzenlenir, oturur iyice.
Güzel bir site olur inş.
Allah kolaylık versin.
var gücümüzle çalışıyoruz mehmetciğim. azmin ve iyi niyetin olduğu yerde güzelliklerde olur biliyorsun.sevgiler
:bby bymehmet hoşgeldinn...
İnşallah dediğin gibi bir an önce kurtuluruz, huzur istiyorum huzuur
Ben tam hayal ablanın dediği gibi yapmaya çalışıyorum, aman öyle bırakma ki boşluğu gören gelmesin;) içinden geçen, hissetmek istediğin ne varsa öyleymiş gibi yap ben öyle deniyorum ve kendi kendime gülümsediğimi farkedince tamam diyorum oldu bu iş :)
ablam boşalan yeri mutlaka iyi bir enerjiyle doldurun, bu güzel renkli bir enerjide olabilir. veya yaşadığınız durumun karşıtı iyi olan iyi bir durumda olabilir.
ben kendisini aklıma getirmicem ya sözde, sorunun kaynağı olan valide hanıma odaklanıyorum o sırada.laf aramızda hiç görmediğim kadar sempatik duruyo ışıklar arasında::, içim dışım kaynana oldu :rolleyes:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.