Orijinalini görmek için tıklayınız : Gotik Giyinmenin Püfnoktaları
[Only Registered Users Can See Links]
Son zamanlarda modacılar gotik tasarımlara oldukça ağırlık verdi İşte gotik giyinmenin püf noktaları
* Heavy ****lin agresifliği ile rockın karanlık ve melankolik atmosferini kombine eden gotik tarzın ana rengi siyah, tavrı ise aykırılık Ancak modadaki gotiklik daha yumuşak ve feminen Kısacası siyah, dar ve gösterişli siyah elbiseyle de bu tarza bürünebilirsiniz
* Kışın soğuk havalarda giymek için ya kısa bir deri ceket ya da uzun bileğe kadar, bele oturan (tercihen kemerli) koton bir kaban tercih edebilirsiniz
* Dantel çoraplar olmazsa olmaz Desneli olanlar tercih edilebilir Özellikle mini eteklerin altında çok seksi durubilirler
* Sivri burunlu ayakkabılar yerine yuvarlak burunlu ve kalın topuklu ayakkabılar tercih edilmeli Saten, deri ya da ipek ama mutlaka 'kalın' bileklikler de bu tarzın olmazsa olmazı
* Dantel, sadece çoraplarda değil, elbiselerde ve bluzlarda da karşımıza çıkıyor Dantel detaylı siyah şifon bir bluz ya da elbise sadece asi değil, aynı zamanda çok da feminen görünmenizi sağlıyor
* Boy boy, üst üste takılan zincirler, ucunda saten tüylerin, farklı ****llerin olduğu kolyeler de gotik akımının temsilcileri
* Daha sportif olmak isteyen genç kızlar için kurukafa ve iskelet desenli tişörtler, sırt çantaları, atkılar hatta montlar bulunuyor
alıntı
bazılarına çok yakışıyor ama bazıları da iyice saçmalıyor.
hayalayaz
11-03-2009, 13:05
daima aynı rengi giymek insanın enerjisini düşürür, ben daha önceleri yakıştıramazdım, gencecik çocuklara bu koyu renkleri, bir insan genç olur, içi kıpır kıpır olurda daima bu rengi neden giyer derdim, bir kızmızı tanıdıktan sonra fikrim değişti, köftehor biliyor işi, siyah giyiyor ama saçına mavi belkide başka renklerde çıt çıtlı saç ekliyor, yani kıyafetlerine bir şekilde değişik renkleri kombine ediyor, ne dersin zevkler ve renkler tartışılmazmış..saygılı sevgiler
daima aynı rengi giymek insanın enerjisini düşürür, ben daha önceleri yakıştıramazdım, gencecik çocuklara bu koyu renkleri, bir insan genç olur, içi kıpır kıpır olurda daima bu rengi neden giyer derdim, bir kızmızı tanıdıktan sonra fikrim değişti, köftehor biliyor işi, siyah giyiyor ama saçına mavi belkide başka renklerde çıt çıtlı saç ekliyor, yani kıyafetlerine bir şekilde değişik renkleri kombine ediyor, ne dersin zevkler ve renkler tartışılmazmış..saygılı sevgiler
Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz,ama yakışanı giymeli diyorum ben ;)
Alemsin ablacım,bu kız kim acaba?:)
Ben yıllardır siyah giyerim,başka renkleri seviyorum ama kıyafette pek kendime yakıştıramıyorum...Birde zamanla tarzınız oturuyor...Bende öyle oldu yani:)
Ama Gothic giyim tarzı diye saçma sapan giyiyolarya hakkaten komik oluyo...Hergün tüllerle,dantellerle,makyajlarla gezilmezki daha soft olmak iyi aslında...
Ben kendi adıma sevdiğim grupların tişörtleri,bi kotla,deri montumla düşerim yollara:)
Saçımda çok rengi seviyorum ama,en büyük zaafım bu:D
Stubborn
12-03-2009, 15:41
Bnede tam bı sıyahcıyım hatta aneem ıle bu yuzden acaip kavga edıoduk ılk zamanlarda ınadıma gıdıp renklı kıyafetler alıodu ve ben tabıkı gıymıodum oda en sonunda pes ettıı anladı kızının rengını sıyah oldugunu:)
ben baska renk gıydıgımde kendımı kotu hısedıorum o zaman enerjım dusuyor asıll:p
Benim oğlumda siyah diyor başka bir şey demiyor..
20 yaşında,bende kızıyorum bu gencecik halinle hep siyah giyiyorsun diye..
biraz daha iç açıcı renkler giymesini isterdim,ama yakışıyorda oğluşuma :))
Siyah en asil renkmiş her renkle uydurabiliyorsun seviyorum ama çok sık giymiyorum
Siyahcılar buraya toplanmış desenize bende siyahcıyım...
Emeğine sağlık ablacım güzel bir paylaşımdı..
hayalayaz
14-03-2009, 03:02
Alemsin ablacım,bu kız kim acaba?:)
Ben yıllardır siyah giyerim,başka renkleri seviyorum ama kıyafette pek kendime yakıştıramıyorum...Birde zamanla tarzınız oturuyor...Bende öyle oldu yani:)
Ama Gothic giyim tarzı diye saçma sapan giyiyolarya hakkaten komik oluyo...Hergün tüllerle,dantellerle,makyajlarla gezilmezki daha soft olmak iyi aslında...
Ben kendi adıma sevdiğim grupların tişörtleri,bi kotla,deri montumla düşerim yollara:)
Saçımda çok rengi seviyorum ama,en büyük zaafım bu:D
sen anladın onu, ben siyah giyen ve mavi saç kullanan kaç kız görmüşümdür sence
içiniz ne ile rahat ediyorsa giyinin her şey gençlikte oluyor, hadi şimdi bana 14 yaşımda iken ispanyol paçalı pantolumun paçalarına taktığım çıngırakları taktır bakalım oluyormu/ yakışıyormu.yaaa belkide yakışır denesemmi acaba :confused:
hayalayaz
14-03-2009, 03:05
Benim oğlumda siyah diyor başka bir şey demiyor..
20 yaşında,bende kızıyorum bu gencecik halinle hep siyah giyiyorsun diye..
biraz daha iç açıcı renkler giymesini isterdim,ama yakışıyorda oğluşuma :))
doğrudur ess ciğim allaha şükür yeni yetişen nesil her bakımdan harika..( eeeee anneleri çok iyi baktı onlara ( birazda kendimize pay çıkarayım dimi ama ) çuval giyseler yakışıyor..41 kere maaşallah
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.