PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ECEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEmmmmmmmmmm

hayalayaz
19-08-2011, 16:45
Ecem kızımın başarısını kutluyorum... içimde hep izmirde okuyacağına dair bir his vardı... ben kızımla burada çok görüşeceğimi biliyorum..tabiii victorya ile'de..çok seviçliyim çooook..*hayal*

Gülçin Şen
19-08-2011, 16:56
Tebrik ediyorum Ecemcim seni,başarılı olacağına inanıyorum...:love0073:

coşkun
19-08-2011, 16:56
Tebrikler Ecem.

sevecen
19-08-2011, 16:58
Eneeee tam süper olmuş :D hoşgeliyosun ecemcim

filiz
19-08-2011, 17:10
Tebrıkler Ecem. Basarının devamını dilerim. Ay ne güzel, Bugün mutlu haberlerle kaynıyor sıte.. :pon pon

delican
19-08-2011, 19:45
aahh izmiriimm... izmirde öğrenci olmak çok güzeldiirr gerçekten çok sevindim...:3558 okul eğer ege üni ise elimden geldiğince takıldığın soruları alabilirim..

ben de mi tekrar girsem sınava acaba izmirim için...

tekrar tebrik ederim.. yolun aydınlık olsun.. başarılaarr çok..

isobel
19-08-2011, 21:14
canım çok sevindim,hayırlı olsun,hayatın başarılarla dolsun:)

hülyaa
19-08-2011, 22:15
Ne güzel bir akşam..her yer sevinçli haber dolu..:)
Tebrik ediyorum sevgili ecemm..başarıların daimi olsun..VAS SA..

dipnot:bu arada teşekkür butonuna basmama rağmen bazen teşekkür edemiyorum arkadaşlar..aman yanlış anlaşılmasın:)

ceylinn
19-08-2011, 22:25
çok tebrik ediyorum...benim yeğenim de istanbulda okuyacak...nedense bilmiyorum onun adına ben de çok heyecanlanıyorum... :)

victoria
20-08-2011, 03:42
benim iki kızım var daha ecem lisedeyken biz onunla internetten izmirde ev bakardık ikimizinde hayali izmirde yaşamaktı,büyük kızım istanbul aşığıdır eşim için fark etmez o nerede iş yapabilirse orası onun için uygundur ama biz ecemle illada izmir deriz senelerdir.aslında ecem geçen sene üniversiteyi kazanmıştı o sırada tatile gidiyorduk ve ege üniversitesine bakmıştık fakat işlerimizden dolayı illa tercihini istanbul yaz demiştik ve o da bahçeşehir üniversitesinin gazetecilik bölümünü yarı burslu kazanmıştı fakat iflas etmemiz yüzünden çocuğu okuldan almak zorunda kaldık kendisi bunu çok büyük bir olgunlukla karşılayıp,bizim onu teselli etmemiz gerekirken remen o bizi teselli etti,gene o dönemlerde tanıştığım kıymetli insan hayal ayazın desteğini size anlatamam öyle böyle değildi:2506ne şahsen tanıştık ne de reiki öğrencisiydim sadece siteye yeni üye olmuş birisiydim.hani arkadaşlar yazıyorlar ya hayal ayaz şöyle hayal ayaz böyle diye işte hepsi gerçek belki bunu yazdığım için bana kızacak ama yazacağım,bana resmen maddi yardım teklif etti düşünebiliyormusunuz beni hiç görmemiş etmemiş belki ben yalancıyım ama o son derece insani bir şekilde yaklaştı yani bizler bu KADININ boşuna ağzının içine bakmıyoruz ne diyecek diye,bırakın enerjiyi şifayı kaçtane insan var böyle etrafımızda ,en yakın arkadaşlarımız bile iki gün aynı şeyi anlatsak sıkılırlar bence bunca derdi dinlemek ,dinlemekle kalmayıp çözüm üretmek yürektende öte bir şey ister...sevgili hayal hanım biliyorum övülmekten çok hoşlanmıyorsunuz ama bunun övmek değilde şu an hissettiğim şeyler olduğunu anlayın lütfen...
bakarmısınız konu nerelere geldi sadece kızımın izmire gelmesinde bir hayır var diyecektim...:gunas*

hayalayaz
20-08-2011, 09:54
hah çok iyi yaptın victorya.....zebbah zebbah beni utandırdın ve duygulandırdın...

ben şimdi ne yazacağımı şaşırmış bir vaziyette kala kaldım böööyle...

canım arkadaşım...babamın bir sözü vardı....insan insanın ne etini yer, nede derisini giyer...önemli olan bir insanın gönlüne yalansız , riyasız girebilmektir derdi... sanıyorum bu öğüt o kadar iliklerimize işlemiş ki... ben şu anlattıklarını yaptığımı bile hatırlamıyorum... ama sende bu kadar güzel duygular yaratabilmişim ve o sıralarda sana destek olabilmişim ya...bu çok önemli...

ben insanları çok seviyorum..victoryacığım...belki imkansız diyeceksiniz ama tüm insanların çok iyi olmasını istiyorum...bunun için yaptığım her şey ummmanda bir zerre bile değil... ama iyi olan herkes iyilik üretecek ve zerreler birleşip ummanları oluşturacak diye, deli bir ümidim var...

burada, bu internet sitesinde buluştuk... biz seninle görüştük...bir kaç kişiyle daha tanıştık... ama diğer arkadaşlarımızla tanışıklığımız buranın sınrları içinde buna rağmen biz dün istisnasız hepimiz diğerinin sevincine yürekten katılabildiysek... demekki benim gönlümün muradını veriyor yaratan... iyi insanların iyilikleri en azından burada sular seller gibi akıyor...

çok duygulandım neler yazıyorum bilmiyorum... belkide ipe sapa gelmez cümleler kurdum.. kısaca özetliyeyim...ben hepinizde razıyım...allah benden milyonlarca, benim aklımın ermediği için dile getiremediğim miktarlarda razı olsun sizlerden... iyiki buradasınız, iyiki benim yanımdasınız...

ben bu gün de aynı dün gibi hepinizden mutlu haberler almayı, yine dünkü gibi coşku içinde yaşamayı seçiyorum... hepimiz sevinçler içinde kalalım inşallah... evet... ecemin izmiri kazanmasında bambaşka bir hayır var... daha hayırlı olsun inşallah..sevgiler..

gizdüşüm
20-08-2011, 11:37
Tebrik ediyorum, yoğun bir hafta geçirdim siteye giriyor yüzeysel bakıyor ama katılamıyordum şimdi derine indim aman diyim :) güzel haberlerle dolu bende de olumlu gelişmeler var konu açcam şimdi :D

hayalayaz
20-08-2011, 12:24
Tebrik ediyorum, yoğun bir hafta geçirdim siteye giriyor yüzeysel bakıyor ama katılamıyordum şimdi derine indim aman diyim :) güzel haberlerle dolu bende de olumlu gelişmeler var konu açcam şimdi :D

hani nerdeeeeee???? bekliyom...:ört1

gizdüşüm
20-08-2011, 13:16
açtım açtım yeni mesajlarda görünüyor şimdi

ecemözensoy
22-08-2011, 01:26
hayal abla öncelikle bana konu açtığın hem şaşırdım hemde sevindim! :) sen beni kafanda üniversiteye yerleştirmiştin zaten biliyorum,sanırım ben okul hayatım boyunca fazla parlak bir öğrenci olmadım çünkü ders çalışmayı hiç sevmem hala da öyle tembelim evet...annemde demiş ya kızımı üniversiteden aldım iflas ettik ama o olgunlukla karşıladı diye..bu olay bile beni hiç kamçılamadı yani hiç gaza geliip devleti kazanıcam be diye bi durum yaşamadım,sadece istediğim tek şey İZMİR de yaşamaktı ve kaybettiğim fırsatı tekrar yakalamıştım ve sanırım ilk defa bişey başardım çünkü ne lisede bi anadolu lisesini kazanmıştım nede geçen sene öss de devleti tutturacak kadar yüksek bi puan almıştım...hala inanamıyorum ben türkiyenin en iyi okullarından birini?hemde edebiyat fakültesi tarih bölümünü? hemde izmiri? şimdi buraya yazınca fark ettim...:)

hayalayaz
22-08-2011, 01:49
canım benim, benim size güvendiğim kadar, siz kendinize bir güvenseniz, ve gücünüzü bir görseniz varyaaaaaa...ama ne demiş büyükler...gençler bir bilebilse, yaşlılar bir yapabilse...

benim can'da süper bir öğrenci olmadı hiç bir zaman... sadece ilk okuldayken..( oda benim süper anne olma hırsımdan dolayı) masa başına oturup ders çalıştı

sonrasında deftere yazılacak ödev varsa yapardı, ondan sonra paydos... ama oda çatır çatır geçti sınıfları... zaten sizlerden süper olmanızı isteyen yok..derslerin yanısıra yaşamaya da zaman ayırmak lazım... hem yaşayın hem okullarınızı bitirin...herşeyden önce mutlu olun..gerisi nasıl olsa oluyor...

seni çok öpüyorum benim narin kızım mutlu ol emi.. o saçlarda uzayacak elbet... zaten gürlüğünden bir şey kaybetmemiş. sevgiler...