PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Feast 3 The Happy Finish [ 2009 vizyon - korku ]

bigci
22-03-2009, 19:56
[Only Registered Users Can See Links] (javascript://)[Only Registered Users Can See Links] (javascript://)[Only Registered Users Can See Links] (javascript://)[Only Registered Users Can See Links] (javascript://)[Only Registered Users Can See Links] (javascript://)
Feast serisinin son ve en iyi filmi.ilk 2 serisiyle izleyicilerin beyenisini kazanan feast serisinin 3. filmide büyük bir görsellikle izleyicinin karşısına çıkıyor.Şubat ayları sonunda sinemaya geleceği duyurulan feast 3 ü izlerken büyük keyif alacaksınız.

Yapım :
2009 Tür :
Aksiyon / Komedi / Korku Yönetmen :
John Gulager Senaryo :
Marcus Dunstan, Patrick Melton Oyuncular :
Jenny Wade, Clu Gulager, Hanna Putnam, John Allen Nelson, Martin Klebba, Megan Brown, Diane Goldner, Carl Anthony Payne II, Tom Gulager, Chelsea Richards, Juan Longoria García, Melissa Reed, Craig Henningsen, William Prael

bigci
22-03-2009, 19:58
Not ; arkadaşlar 2 gündür sizinle gunde 2 yada 3 adet film paylasıyorum soyledigim gibi ben film izlemesini seven birisiyim sizide öyle tahmin ederek severek begenerek izledigim filmlerden sizleri haberdar ediyorum dvd vcd veya internetten arasdırıp izlersiniz belki diye ama her hangi bi film baslıgım sizde merak uyandırır ve izlemek isterseniz bana bildirin bende video.yahoo.com a ekleyip siteye eklerim izlemek isterseniz söyleyin ;)