Orijinalini görmek için tıklayınız : Kızkardeşimin İzni İçin..
Değerli dostlar
Benim de kız kardeşim İsveçte henüz oturumunu alamadığı için kardeşimin düğününe gelememe riski var. 2 yıldır kardeşimi göremiyoruz 3000 kişinin oturumunun onaylanması için bayağı bir sıra bekleyecek gibi kısa sürmesi veya öncelik verilmesi için orada girişimlerde bulunuyorlar ama şansa da ihtiyaçları olacak :)
Eğer yarımlarınız olursa çok makbule olur.
Muhabbetle, yolunuz muradınız hasıl olsun
Saygılarımla
Adı Özlem
Ülke İsveç
Gaziantep'e gelmesi için şifa çalışması rica ediyorum.
Detayları belirtmeyi unutmuşum.
Gülçin Şen
12-08-2011, 18:01
Bilirim kardeş özlemini hele arada gurbet varsa..Ablacım yıllardır Almanya'da 2 yılda bir gelir...üü;
En kısa zamanda kavuşmanız için sevgiyle şifaya kanalım ve yanında iki noktayla....:477
hayalayaz
12-08-2011, 18:02
ben kanalım..şifa olsun..VAS SA
En kısa zamanda kavuşmanız için,şifa olsun
victoria
12-08-2011, 23:36
kardeşinin düğününü görmek inşallah özleme nasip olur
merhaba gulcin hanim ve hayal ayaz ben mahirin kiz kardesiyim.bugun uye oldum daha öncede bahsetmisti ama bugune nasip oldu.bedenimin sifalanmasi ve izin islemlerimin ve oturumumun en kolay ve hizli bir sekilde olmasi icin sevgiyle kabul ediyorum.
hayalayaz
13-08-2011, 10:02
merhaba gulcin hanim ve hayal ayaz ben mahirin kiz kardesiyim.bugun uye oldum daha öncede bahsetmisti ama bugune nasip oldu.bedenimin sifalanmasi ve izin islemlerimin ve oturumumun en kolay ve hizli bir sekilde olmasi icin sevgiyle kabul ediyorum.
ırmakcığım hoşgeldin yanımıza, mutlu paylaşımlar dilerim... şifaları kabul ettiğin için teşekkür ederim...
ablam biz şifanın kanalıyz..şifa sen ve yaratan arasında gerçekleşiyor... yani...şimdi sen şifayı kabul ettin ya...artık olacakmı olmayacakmı diye düşünerek..endişelenerek..enerjiyi tutma... İsteğin olmuş gibi davran ve OLsun..OLdu bile çok şükür VAS SA
Bana kendini bu sitede Mahir arkadaşımızın kızkardeşi olarak gösteren Özlem hanımın İsveçte oturum izni alma sürecinin uzaması ve kızkardeşinin Gaziantepteki düğününe katılmasına engel olan ne varsa bende, bunlardan arınmayı, bendeki kayıtlarının silinmesini ve bunlardan dolayı Özlem hanımın özgürleşip sürecin onun ve bütünün hayrına olacak şekilde hayırlısıyla sonuçlanmasını seçiyorum.
Sürecin uzamasındaki sorumluluğunu kabul ediyorum.
Bugüne kadar yaşanan gecikmeler ve bundan kaynaklı üzüntü ve endişeler için özür dilerim.
Seni seviyorum.
Lütfen beni affet.
Vas sa.
hayalayaz
13-08-2011, 10:19
Özlemciğim... bana kendisini senin hayatında, isveçte oturma müsadesi alma sürecinin uzaması buna bağlı olarak kızkardeşinin düğününe katılmakta zorlukla karşılaşma endişesi olarak gösteren durumun tüm sorumluluğunu alıyorum... benim içimde sana bu süreci yaşatan her ne varsa beni affet... yaşadığın tüm üzüntüler için senden özür diliyorum... resmi dairelerde işlerin zor yürüdüğü ile ilgili tüm inançlarımdan, düşüncelerimden, duygularımdan arınmayı seçiyorum..bundan sonraki hayatımızda resmi dairelerde halledeceğimiz işlerin kolaylık ve saygıyla akıııp gitmesini talep ediyorum... seni seviyorum...benimle birlikte arınmayı kabul ettiğin için teşekkür ediyorum..
beni affet,
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
VAS SA
Bana kendini bu sitede Mahir arkadaşımızın kızkardeşi olarak gösteren Özlem hanımın İsveçte oturum izni alma sürecinin uzaması ve kızkardeşinin Gaziantepteki düğününe katılmasına engel olan ne varsa bende, bunlardan arınmayı, bendeki kayıtlarının silinmesini ve bunlardan dolayı Özlem hanımın özgürleşip sürecin onun ve bütünün hayrına olacak şekilde hayırlısıyla sonuçlanmasını seçiyorum.
Bugüne kadar yaşanan gecikmeler ve bundan kaynaklı üzüntü ve endişeler için lütfen beni affet, özür dilerim. Seni seviyorum, özür dilerim.
Gülçin Şen
13-08-2011, 11:34
Merhaba sevgili ırmak hoşgeldin yanımıza çok sevindim seni burada gördüğüme...
Herşey istediğiniz gibi OL'sun....
dileklara
13-08-2011, 11:51
hoşgeldin ırmak armıza...umarım kısa sürede tüm sorunlar çözülerek burada kardeşinin yanında olacağının imkanlara kavuşursun...svgiler..
Bugüne kadar yaşanan gecikmeler ve bundan kaynaklı üzüntü ve endişeler için özür dilerim.
Seni seviyorum.
Lütfen beni affet.
Kardeşim Özlem/ Irmak ne güzel bir rumuz bulmuşsun hayatının üzüntüleri, seni sıkan konular bir ırmak gibi aksın gitsin canım kardeşim. Ve Hayatına bir ırmak gibi bolluk bereketlik aksın gelsin.
Forumdaki arkadaşların hepsi candır. Yürekten dua ve şifa kanalı olurlar.
Öğreneceğin çok şey var aklına takılanları uygun başlıklar altında okuyup sorabilirsin.
Şifaya kanal olan her cana yüreğimden teşekkürlerimi sunarım.
Tırnağınıza taş değmeye.
Aziz olun.
Saygılarımla
Seni seviyorum.
Lütfen beni affet.
Vas sa.
kullanici adim irmak gercek adim özlem.sizlere cok ama cok tesekkur ediyorum size ve rabbime guveniyorum.ve inaniyorum ki sizin dualarinizla basaricaz.
abicim irmak hep hayalini kurdugum kizimin adi!burdaki guzel dilekte bulunan tum canlara binlerce kez tesekkurler ediyorum.Allah herkesin gönlundeki tum guzellikleri tattirsin onlara.
Küfkedisi
14-08-2011, 16:14
Hoşgeldiniz ve herşey gönlünüzce olsun istediğiniz zamanda :) bende dua ediyorum...
Seni seviyorum.
Lütfen beni affet.
Vas sa.
herkese dualarindan dolayi cok tesekkur ediyorum.bu önumuzdeki bi kac gun cok önemli dualarinizi eksik etmeyin.kalbim yerinden cikicak gibi nefesimi tuttum olmasini bekliyorum.cok ihtiyacim var ailemi cok özledim.
hayalayaz
14-08-2011, 23:17
ben iki nokta yapıyorum kuzum..senin işini görecek olan memurlar puantiye oldu :)))
sevgilii özlem hoşgeldin..aileden uzakta olmanın ne olduğunu bilenlerdenim dilerim izin işin tez zamanda hayırlısıyla çözülür ve ailenle kucaklaşırsın. Oldu bile çok şükür...
Teşekkürler canlar,
Kardeşim Mektupları göndermiş izin veren kuruma.
Sonuç olumlu olur umarım.
Kardeşim için dua eden, şifa gönderen ve iki nokta yapan herkese teşekkür ederim.
Kardeşimden haber geldi Oturumu Onaylanmış
Heyyooooo
ama tek bir adım kaldı o da oturum kartının eline acilen ulaşması bundan sonrası Gelcek yanımıza..
Teşekkürler teşekkürler.....
hayalayaz
25-08-2011, 15:35
olacaktı zaten... kartta gelir hayırlısı ile..lütfen stres yapmayın
Gülçin Şen
25-08-2011, 18:37
Hadi gözünüz aydın....:new*
:confetyherkese cok tesekkur ederim emeginizden dolayi.sonunda amacim gerceklesti oturumumu aldim.
hayalayaz
26-08-2011, 21:26
çok şükür ablam..eeee.. hadi bakalım ırmak hanım türkiyeye gel... düğün sensiz olmuyooo..
gelicem yetismeye calisiyorum artik kiyafet bile almaya vakit yok direk dugune gidicem.hayal abla emegine saglik cok tesekkur ederim.insallah allah kismet ederse yanina gelmek isterim.
hayalayaz
26-08-2011, 22:18
gelicem yetismeye calisiyorum artik kiyafet bile almaya vakit yok direk dugune gidicem.hayal abla emegine saglik cok tesekkur ederim.insallah allah kismet ederse yanina gelmek isterim.
çok sevinirim ablam...:mlkcik
tum emegi gecen canlara yurekten tesekkurlerimi sunarim.
tum emegi gecen canlara yurekten tesekkurlerimi sunarim.
Öze can, ne zaman geleceksin kesinleşti mi canım.
victoria
26-08-2011, 23:31
sevgili ırmak senin için çok sevindim ,herşey gönlünce olsun:çiçi2
Öze can, ne zaman geleceksin kesinleşti mi canım.
:confety abicim son asama pasaportumu bekliyorum daha sonrada geliyorum.
sevgili ırmak senin için çok sevindim ,herşey gönlünce olsun:çiçi2
:flowes cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.:flowes
malesef abimin dugunune yetisemedim gidemiyorum henuz pasaportum gelmedigi icin gidemiyorum.cok uzgunum
hayalayaz
01-09-2011, 14:39
ne diyeceğimi bilemedim ablam..:(
Gülçin Şen
01-09-2011, 14:39
Sıkma canını bunda da bir hayır vardır...
cok ugunummmmmmmmmmm yikildim resmen öyle bi mucize bekliyorumki bugun abimin kina gecesi yarin dugun
yaaa bu nasil biseyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahim kurban olurum size kalbim yerinden cikicak ölurum ablammmmmmmmmm aklimi kaybedicem mektup geldi canim ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gülçin Şen
01-09-2011, 15:03
Ayy noldu anlayamadım ki...
pasaportum geldiiiiiiiiiiii biseymi yaptiniz ne yaptiniz
hayalayaz
01-09-2011, 15:49
şu an ben hüngür fışkırık ağlıyorum.. evet ben iki nokta yaptım.. seni nasıl teselli edeceğimi bilemedim.. tesellin nasıl olacaksa Olsun diye iki nokta yaptım..rabbim en güzel teselliyi gönderdi.. hadi hemen yola çık... çok şükür..
Gülçin Şen
01-09-2011, 16:13
pasaportum geldiiiiiiiiiiii biseymi yaptiniz ne yaptiniz
Aaaaa hadi gözün aydın,çok sevindim....:mel2
victoria
01-09-2011, 17:32
ay çok sevindim,gözünüz aydın.hayal hanım allah sizdende razı olsun:mlkcik
hayalayaz
01-09-2011, 18:20
ay çok sevindim,gözünüz aydın.hayal hanım allah sizdende razı olsun:mlkcik
allah hepimizden razı olsun... ırmak gelemeyeceğini söylediğinde, benimde ümidim kırılmıştı... sadece en iyi şekilde teselli olabilmesi için iki nokta yaptım... tam saatine denk geldi herhalde,ki.. yaratan onu en iyi şekilde teselli edecek çareyi eline getirdi... insanın elinden geleni yapıp ondan sonra akışa uyması gerektiğinin en mükemmel deneyimi budur diye düşünüyorum... çok şükür ...:çiçi5
dileklara
01-09-2011, 23:25
gözünüz aydın...çok sevindim sizin adınıza :mx
hayal abla çok özelsin :mx
Foruma giremeyince insan iyice şişiyor vallahi.
Hayal Abladan haber aldığımda uçuyorum sandım.
Kız Kardeşim iyiden iyiye yıkılmıştı.
Çipli Pasaportu eline ulaştığında da işte yukarıdaki sevinç çığlıklarını yazmış.
Kardeşim Düğüne yetişti. Doya doya sarıldık, sevindik kardeşimin gözlerindeki o sevinç için gönüllerini dua yapıp açan Hayal Ablaya minnet ile teşekkür ederim.
Umarım kardeşim de reiki yolcusu olarak aramıza katılır. Çok ihtiyacı var çünki.
Hayal Abla Gönlünde ne kadar güzellik var ise yoluna serilmesini Kadiri Mevladan diliyorum.
Yolun NUR olsun.
Saygılarımla
hayalayaz
03-09-2011, 13:29
çok sevindim ablam... güzel güzel hasret giderin...gerisi nasıl olsa olur...
victoria
03-09-2011, 14:55
gerçekten çok sevindim,yeni evlileride allah mesut etsin:çiçi5
:) gözünüz aydınn.Ailemden uzaktayım ya nasıl sevindim anlatamam ..kardeşin umarım yanınızda uzun süre kalır..bayram tatili için annem ve abim gelmişti bu sabah döndüler çoook kötü oldum... geçen haftaki neşeli halimi hatırlattın bana tertip:)
evet tekrar merhaba herkese.uzun zamandir turkiyedeydim forum a giremedigim icin size cevap veremedim cok özur dilerim.mutlulgumu dile getirmistim abimin kina gunu pasaportum gelmistide ben dugun gunu yetisebilmistim sizlerin dualari sayesinde.özelliklede hayal abla sayesinde hepinizin emegine yuregine saglik.o gun bambaska bi duyguydu cok mutlu olmustum,hic bukadar mutlluktan ciglik attigimi hatirlamiyordum.evin icinde elimde mektup ve telefon oda oda geziyordum nerden basliycami bilemedim.allah herkese isteyipte ulasamadigi mutlulugu yasatsin.
ablam sana minnettarim yardimina ihtiyaci olanlara yuregini actigin icin tesekkur ediyorum canim benim.yanina gelebilmeyi cok isterdim ama olmadi ben suan isvecteyim dun geldim.insallah baska bi zaman görusuruz.iyiki varsin ablam
hayalayaz
17-11-2011, 09:55
ablam sana minnettarim yardimina ihtiyaci olanlara yuregini actigin icin tesekkur ediyorum canim benim.yanina gelebilmeyi cok isterdim ama olmadi ben suan isvecteyim dun geldim.insallah baska bi zaman görusuruz.iyiki varsin ablam
evine hoşgeldin ırmakcığım...sana gönderdiğim şifalar devam ediyor mahir bir iki bi şey çıtlattı... her şeyin gönlünce ve sana mutluluklar verecek şekilde ve de tam zamanında olmasını dilerim..
evine hoşgeldin ırmakcığım...sana gönderdiğim şifalar devam ediyor mahir bir iki bi şey çıtlattı... her şeyin gönlünce ve sana mutluluklar verecek şekilde ve de tam zamanında olmasını dilerim..
:) Varol ablam saygılarımla:çıkmkı
çok etkilendim mutlu aile birleşmiş ne güzel. Ne güzeldir ailenin tekrar bulışması, ne güzeldir yıllardır görmediğin sevdiklerini görmek, ne güzeldir. Sabah sabah içimi bir umut kapladı, :)
evet tekrar merhaba herkese.uzun zamandir turkiyedeydim forum a giremedigim icin size cevap veremedim cok özur dilerim.mutlulgumu dile getirmistim abimin kina gunu pasaportum gelmistide ben dugun gunu yetisebilmistim sizlerin dualari sayesinde.özelliklede hayal abla sayesinde hepinizin emegine yuregine saglik.o gun bambaska bi duyguydu cok mutlu olmustum,hic bukadar mutlluktan ciglik attigimi hatirlamiyordum.evin icinde elimde mektup ve telefon oda oda geziyordum nerden basliycami bilemedim.allah herkese isteyipte ulasamadigi mutlulugu yasatsin.
eee bu kadar zaman geçti evini özlemişsindir değil mi :mlkcik
evimi cok özlemisim.insanin evi gibisi yok.abim canim benim
tesekkurler hayal abla.iyiki varsiniz.
hayatta umut etmek olmasaydi yasanmazdi,umud ettim basardim ve sizlerin sifa kanaliyla tabiki,siz olmasaydiniz belki bukadar basarili olamiycaktim, tam yikilicam zamanda elimden tuttunuz iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum.::mel3
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.