PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bereket Kurbağası

Gülçin Şen
08-08-2011, 19:58
Ağzında para olan kurbağa sembolü para kazanmak için en çok kullanılan figürlerdendir.

Özellikle dükkan ve iş yerlerinde kullanılır..

Giriş kapısının yakınında biraz yüksekte kullanılması uygundur.

Tercihen giriş kapısının çapraz köşelerinden birinde kullanılmalıdır.

Kapıya bakar pozisyonda yerleştirilerek, zenginlik enerjisini çağırır.

Evde kullanılırken, sokak kapısı karşısına dik gelmeyecek şekilde ve yüzü içeri dönük pozisyonda giriş (hol), oturma odası (salon) ve çalışma odalarında kullanılır.

Evinize ve ev halkına maddi zenginlik getirir.

Alıntıdır...

isobel
08-08-2011, 21:38
ee nerden bulucaz bu kedi ve kurbağa kardişi:)

Gülçin Şen
08-08-2011, 21:44
Hayal ablanın arkadaşı aramıştı,eşinden istedi Hayal abla..Çin'deymiş adam oradan getirmiş...

Bende buralarda bakınıyorum ,hesaplı olan bulursam haber veririm...

hayalayaz
08-08-2011, 22:47
benim kediş çinden geldi... eh o kadar yolu benle buluşmak için geldiyse bolluğu bereketi de getirmiştir herhalde...

kurbağam zaten vardı... gerisini kapıya dönderdim...ama benim evdeki köpük ( kedi kızımız) onu canlı sanıp oyun oynamaya kalkışınca, tv nin üzerine kaldırmıştım..ve yüzünüde kapıya dönük koymuşum..yinede bolluğum bereketim uzuuuuun uzun çok şükür denilen düzeyde... yani kapıya ister gerisi baksın ister yüzü, inançla, sevgiyle alındığında amaca hizmet ediyor...suratsız..( kurbağanın suratı pek bi öfkeli)

heee, unutmadan söliiim..kurbağa eve gelince onu eski enerjilerden arındırıp, bildiğim ne kadar enerji varsa şarj etmiştim...şimdi kedişim içinde yapacağım aynı şeyi...

dünden beri interneti yine alt üst etmedeyim.. tüm bolluk objelerinin adı var sanı yok..birde e-bay'e bakim orada neler oluyo bi griiim..