Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçmişde Gelecekde Veya Şuan spor yapan varmıı ?
arkadaşlar daha önce veya sımdı spor yapmıs birileri varmı yani aramızda spor yapmayı seven kimler var her türlü spor olarak
ben askerden evel taekwondo yapıyordum siyah kusak 2. danda idim türkiye 3 lügüm ve ankara sanpiyonlugum ve batı grubu eleme maclarında iyi derecelerim var idi fekat velakin askerden sonra malum olaylar oldu o olayların etkiside geçdikden sonra esrar bulundurmak ve kullanmakdan sabıkam oldugu için federasyon lisansımı iptal etti tekrar maclara girmeyi cok istedim ama olmadı :( saglık olsun
şimdide 17 18 yaslarında basladıgım bi spora devam ediyorum body bulding yapıyorum hard pure yapıyorum yani agır calısıyorum fit calısmıyorum üst kol gögüs ve bacak agırlıklı calısıyorum :)
bide haftada 1 gun halı sag macımız var
ya sizler spor yapmıs olan yapan yada her hangi bi bransı dusnen ?
1 sene fitness-body yaptım... şimdi evde çalışıyorum... AmA koşulara başlıcam inşallah, bide fitnessa dönmek istiyorum yaz geliyo... biraz inceleyim Bu arada eskiden çok iyi futbolcuydum... Annemin ısrarıyla bırakmıştım...
hacı evde nelerin var senin ben karısık yapıyorum hem ev hemde belediyenin spor salanuna gidiyorum evde 1 adet düz bar 1 adet z bar bi cift 20 lbs agırlık bi cift 10 lbs agırlık var bide 15 lik ve 20 lik dumbellerim var bide kür yaptınmı hiç ? ben bu aralar paslamayı dusunuyorum sadece 1 kutu lekarnitine aldım hardline den oda taa ne zamandı baya etki etdi 1 ayda 10 kilo felan verdim ek protein felan düşünüyorum
Stubborn
21-03-2009, 15:38
Ben gençken.. voleybol oynuyordum lısanslı olarak..ah ahhh gençlıkkk
şimdide oyna :D niyeki ablam benim annem nerdeyse 60 yasına gircek o bile oynamayı sever arada bi piknikde felan :d favorisidir :d lise yıllarındayken bende cok severdim millet futbol oynardı ben ya basketbol yada kızlarla veleybol oynardım :D:D
steroide bulasmaya niyetim asla yok akın kardşe ben askerden evel saten 14 yaslarında felan baslaıdm ama tam anlamıyla haftada 5 6 antremanla 18 yasında basladım askere giderken kollarım 48 civarıydı sabahları 15 tane yumurta yemeden dısarı cıkmıyodum ekmek hiç yemiyodum öglenleri sadece tavuk gogusu yiyodum askerde baya bi zayıfladım ben özel harekatdaydım kollarım inceldim askerden gelincede malum biliyosun gerisin içe içe iyice zayıfladım 70 e felan düşdüm 2 senede sonra hastaneden cıkdım işte ilk lisansı tekrar alırsam taekwondoya devam ediyim dedim vermediler lisansı iptal etdiler :s bende belediye ve ev karısık gidiyorum belediyenin salanuna 3 gün gidiyorum haftada kalan gunlerde evde kafama göre calısıyorum hafiften toparladım gibi kendimi
44 kol var 188 boy 118 de kilom var ben kür dedigiöm aminasit kreatin ve promo ek proteinler steroidi biliyorum hiç bulasmak istemiyorum onlara saten kondisyon olarakda bende ap-shafer diye bişey var karın kaslarını gelişdiriyorsun her sabah 15 dakka onla calısıyorum karnım fena kasılıyo bi ara baklavalar cıkdıydı 100 kilonun üstüde olmama rahmen nişandan sonra iyice saldım kendim kayboldu baklavalar geri :D ama dedigim gibi fit olmayı sevmiyorum iri yarı olmak daha hosuma gidiyo :D bizim bi hakan abi var adam 136 kilo ama 52 kol var baklavaları sayıyorsun karında oda benim gibi sadece 2 kere ek protein almıs o baska bi şey almamıs o benim boy uzun oldugu icin manyak sarıyo itri yarı kalmak :D
Bende lisanlı voleybol oynadım 5 sene üniversite sınavı yüzünden bıraktım,şimdide spor sayılırmı bilmem ama çaça,salsa kurslarına başladım.:smile (24):
Kiloluysan...
Sabahları 30 dak kardiyo çalışması (koşu - bisiklet)
Hemen Arkasından Hafif kilo ve çok tekrarlı antrenamanlar.... 5 x 20 (gibi)
Haftanın her günü çalışmalısın dinlenme arası verme...
Günlük 3 litreden fazla su iç
Anterman öncesi Lcarninin ve Aminoasitlerini alabilirsin...
Bunları yapsam 2 kilo kalırım heralde ama Ebru Şallı kankamla(her zaman sattığım kankam) pilatesi bile üşene üşene yapıyorum...
Baktım herkes sportmen ben çocukluğumdan beri hiç aram olmadı sporla,zorla başına geçip bir iki gün yapıp sonra bıraktığım bir spor kariyerim var:smile (10):
Yürümeyi öğrendikten sonra 3yaşında yüzmeye başlayan bendeniz, liseye kadar devam edip aklıma hizmet bıraktım.. profesyonel anlamda ve en uzun süre devam ettiğim spor yüzmedir.
Onun dışında belli dönemler kros, ritmik & artistik jimnastik, fitness uğraşmışlığım vardır..
Body konusunda söyleyebileceğim tek şey steroidlerden kesinlikle uzak durulması gerektiği..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.