PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne kimsye ait nede bişeye sahibim,tek geldim tek giderim

bigci
21-03-2009, 15:07
aldım ceketimi artık gidiyorum bu odadan...
ben bana yakışanı yapıyorum,sende sana yakışanı yap arkamdan bir damla yaş bile dökme ve dik tut başını..
merak etme giderken senden hiç birşey almıycam sadece,sadece ceketimi alıp gidiyorum...
gidiyorum artık gözlerinden ellerinden ve dudaklarından..
çekip gidiorum artık hayatından.
ben bana yakışanı yapıyorum,çekip gidiyorum hayatından.
sende sana yakışanı yap ve çekil önümden.
uzatmanın anlamı yok BİTTİ artık gülüüümm BİTTİ ...
şimdi kime gidersen git,kimi seversen sev ben yokum.
artık ne elini tutabilcem,nede gözlerinde kaybolabilcem....
artık sabah kalktığımda sen değil hayalin oluyor karşımda.
sevmenin bedeli acı çekmekse seni sevdiğim kadar şu an acı çekiyorum..
belki bu satırları okurken ağlarsın,belkide hiçbişey anlamazsın. sende bir gün olurda benim kadar seversen ancak ozaman bu satırların anlamını çıkarabilirsin....
giden dönüyorsa sevdiğinden değil kaybettiğinden ve aradığını bulamadığından dönüyordur..
sanmaki seni sevdiğinden dönüyor sanmaki sensizlikten sana dönüyor. sadece,sadece bu oynu kaybetmemek için geri dönüyor..

hayalayaz
21-03-2009, 16:29
bu yazıyı /şiiri okuyunca neden biz sevgi denilince acı çekmeyi düşünüyoruz, bilinçaltı kalıplarımız bu yönde, deli gibi seven ve kavuşamayan aşıkların hikayeleriyle dolu zihnimiz.

leyla ile mecnun, kerem ile aslı, vs. hikayeler sevip acı çekenleri anlatır sürekli, halbuki sevip mutlu olanlarda var, zihnimiz sevip acı çekenlerle dolu olduğu olduğu için korkarak seviyoruz, ve sonuçtada korkularımızı yaratıp yaşıyoruz.

sevdiğimizinde bizi sevmesi gerektiğine, hemde biz onu nasıl ve ne kadar seviyorsak onunda bizi okadar sevmesi gerektiğine koşullanmışız,
sevdiğimize verdiğimiz duygunun karşılığı mutlaka ama mutlaka aynı şekilde bize gösterilmesi, halbuki herkes farklı sever kimi sevgisini dokunarak ifade eder, kimi söyleyerek, kimi bakışlarıyla, kimi yaptığı bir şeyle, eylemleri ile vs. aslında birbirimizin sevgi dilini öğrensek buna biraz çaba harcasak, sevdiğimizi karşılıksız sevsek, onun başkasıylada mutlu olmasını canı yürekten isteyebilsek,, acı denen duyguyu asla yaşamayız, diye düşünüyorum.

Antuza
21-03-2009, 18:58
Evet abla sana katılıyorum tamamen,filmlerde,hikayelerde,dizilerde hep aşkı zor olarak betimlerler...Böylelikle bilinçaltımızda hep zor olan aşk güçlü imajı oluşur...Ve bilmeden zor olana doğru gideriz...

bigci
22-03-2009, 04:29
hayal ablam sanırım bu tanrının bize ufak bi oyunu önce askı iyice tanımamızı istiyo sonra gerçek askı yolluyo ben gerçek askımı buldum ve arsla kaybetmeye niyetim yok onu canımdan daha cok seviyorum işte kalbimn bi kenarında anı olarak kaldı o kişi