bigci
21-03-2009, 15:07
aldım ceketimi artık gidiyorum bu odadan...
ben bana yakışanı yapıyorum,sende sana yakışanı yap arkamdan bir damla yaş bile dökme ve dik tut başını..
merak etme giderken senden hiç birşey almıycam sadece,sadece ceketimi alıp gidiyorum...
gidiyorum artık gözlerinden ellerinden ve dudaklarından..
çekip gidiorum artık hayatından.
ben bana yakışanı yapıyorum,çekip gidiyorum hayatından.
sende sana yakışanı yap ve çekil önümden.
uzatmanın anlamı yok BİTTİ artık gülüüümm BİTTİ ...
şimdi kime gidersen git,kimi seversen sev ben yokum.
artık ne elini tutabilcem,nede gözlerinde kaybolabilcem....
artık sabah kalktığımda sen değil hayalin oluyor karşımda.
sevmenin bedeli acı çekmekse seni sevdiğim kadar şu an acı çekiyorum..
belki bu satırları okurken ağlarsın,belkide hiçbişey anlamazsın. sende bir gün olurda benim kadar seversen ancak ozaman bu satırların anlamını çıkarabilirsin....
giden dönüyorsa sevdiğinden değil kaybettiğinden ve aradığını bulamadığından dönüyordur..
sanmaki seni sevdiğinden dönüyor sanmaki sensizlikten sana dönüyor. sadece,sadece bu oynu kaybetmemek için geri dönüyor..
ben bana yakışanı yapıyorum,sende sana yakışanı yap arkamdan bir damla yaş bile dökme ve dik tut başını..
merak etme giderken senden hiç birşey almıycam sadece,sadece ceketimi alıp gidiyorum...
gidiyorum artık gözlerinden ellerinden ve dudaklarından..
çekip gidiorum artık hayatından.
ben bana yakışanı yapıyorum,çekip gidiyorum hayatından.
sende sana yakışanı yap ve çekil önümden.
uzatmanın anlamı yok BİTTİ artık gülüüümm BİTTİ ...
şimdi kime gidersen git,kimi seversen sev ben yokum.
artık ne elini tutabilcem,nede gözlerinde kaybolabilcem....
artık sabah kalktığımda sen değil hayalin oluyor karşımda.
sevmenin bedeli acı çekmekse seni sevdiğim kadar şu an acı çekiyorum..
belki bu satırları okurken ağlarsın,belkide hiçbişey anlamazsın. sende bir gün olurda benim kadar seversen ancak ozaman bu satırların anlamını çıkarabilirsin....
giden dönüyorsa sevdiğinden değil kaybettiğinden ve aradığını bulamadığından dönüyordur..
sanmaki seni sevdiğinden dönüyor sanmaki sensizlikten sana dönüyor. sadece,sadece bu oynu kaybetmemek için geri dönüyor..