bigci
21-03-2009, 14:58
[Only Registered Users Can See Links]
sana alışmaktan ne de korkardım..yaş 16 İken anlamış mıydım izinin yıllar yılı silinmeyeceğini..
kaçardım hep uzağına giderdim ki alışmayayım,hatta sevme derdim
gülme derdim ki bir gün olur da gidersen ardından sadece nefes alan bi cana dönüşmeyeyim..
her yerden her köşeden nası da çıkardın karşıma;
beklerdin takip ederdin..
yürüdüğün yollar gezdiğin sokaklar evim gibi olmuştu..
sıcacık gelirdi o kaldırımlar..
ahh be cnm kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeydim;sendeydim..
farklıydık be sevdiğim,olamazdık beraber..
kaç kere dedim bırak peşimi sonu olmaz diye..
yok derdin dinlemezdin beni..içten içe ne de sevinirdim git desem de gitmediğine..ama bir sabah geliverdi o gün..o ayrılık günü..nası yani?bi daha göremiyecek miydim o güzel yüzünü gülüşünü..
sokak köşesinden aynı hevesle dömeyecek miydim..
ölümden beterdi be sevdiğim;sensizlik ölümdü,benlikse hiçlik....................lafı uzatmaya gerek yok.........acım büyük;
ilk günkü gibi değil ama bu acımın hafiflemesinden değil..
kimleri tandım senden sonra;kimlerle güldük ağladık..
yollar yürüdük,köşeler döndülk..
ama onlar varken bile o köşeyi dönerken hep bi değişik attı kalbim..sokak başlarına hep farklı baktı gözlerim..onlarla güldüm doya doya hem de ..
hiç korkmadım onlara alışırım diye..
ardıma döndüğümde bir sen oldun ama..gerisi yalan..
aslında ne de çok isterdim şimdi karşılıklı bir bardak çay içip havanın ne güzel olduğundan bahsetmeyi..
gülşümeyi..utanarak gözleri kaçırark..bakmaya kıyamayarak..gizli gizli gözlerie bakamk..belki elini tutmak......................
..ahh bee çocukken aşık olmak...yaş 16 iken sevince bir daha hiç çi unutmaz insan.
.içim öyle bi dem ki 3 yıldır bir kez bile yüzünü görmedim..
.özlem değil benimkisi deli bi hasret..çok geç olmadan bir gün köşe başında karşılaşabilmek dileğiyle...
sana alışmaktan ne de korkardım..yaş 16 İken anlamış mıydım izinin yıllar yılı silinmeyeceğini..
kaçardım hep uzağına giderdim ki alışmayayım,hatta sevme derdim
gülme derdim ki bir gün olur da gidersen ardından sadece nefes alan bi cana dönüşmeyeyim..
her yerden her köşeden nası da çıkardın karşıma;
beklerdin takip ederdin..
yürüdüğün yollar gezdiğin sokaklar evim gibi olmuştu..
sıcacık gelirdi o kaldırımlar..
ahh be cnm kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeydim;sendeydim..
farklıydık be sevdiğim,olamazdık beraber..
kaç kere dedim bırak peşimi sonu olmaz diye..
yok derdin dinlemezdin beni..içten içe ne de sevinirdim git desem de gitmediğine..ama bir sabah geliverdi o gün..o ayrılık günü..nası yani?bi daha göremiyecek miydim o güzel yüzünü gülüşünü..
sokak köşesinden aynı hevesle dömeyecek miydim..
ölümden beterdi be sevdiğim;sensizlik ölümdü,benlikse hiçlik....................lafı uzatmaya gerek yok.........acım büyük;
ilk günkü gibi değil ama bu acımın hafiflemesinden değil..
kimleri tandım senden sonra;kimlerle güldük ağladık..
yollar yürüdük,köşeler döndülk..
ama onlar varken bile o köşeyi dönerken hep bi değişik attı kalbim..sokak başlarına hep farklı baktı gözlerim..onlarla güldüm doya doya hem de ..
hiç korkmadım onlara alışırım diye..
ardıma döndüğümde bir sen oldun ama..gerisi yalan..
aslında ne de çok isterdim şimdi karşılıklı bir bardak çay içip havanın ne güzel olduğundan bahsetmeyi..
gülşümeyi..utanarak gözleri kaçırark..bakmaya kıyamayarak..gizli gizli gözlerie bakamk..belki elini tutmak......................
..ahh bee çocukken aşık olmak...yaş 16 iken sevince bir daha hiç çi unutmaz insan.
.içim öyle bi dem ki 3 yıldır bir kez bile yüzünü görmedim..
.özlem değil benimkisi deli bi hasret..çok geç olmadan bir gün köşe başında karşılaşabilmek dileğiyle...