PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Belki bir Gün

bigci
21-03-2009, 14:58
[Only Registered Users Can See Links]

sana alışmaktan ne de korkardım..yaş 16 İken anlamış mıydım izinin yıllar yılı silinmeyeceğini..
kaçardım hep uzağına giderdim ki alışmayayım,hatta sevme derdim
gülme derdim ki bir gün olur da gidersen ardından sadece nefes alan bi cana dönüşmeyeyim..
her yerden her köşeden nası da çıkardın karşıma;
beklerdin takip ederdin..
yürüdüğün yollar gezdiğin sokaklar evim gibi olmuştu..
sıcacık gelirdi o kaldırımlar..
ahh be cnm kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeydim;sendeydim..
farklıydık be sevdiğim,olamazdık beraber..
kaç kere dedim bırak peşimi sonu olmaz diye..
yok derdin dinlemezdin beni..içten içe ne de sevinirdim git desem de gitmediğine..ama bir sabah geliverdi o gün..o ayrılık günü..nası yani?bi daha göremiyecek miydim o güzel yüzünü gülüşünü..
sokak köşesinden aynı hevesle dömeyecek miydim..
ölümden beterdi be sevdiğim;sensizlik ölümdü,benlikse hiçlik....................lafı uzatmaya gerek yok.........acım büyük;
ilk günkü gibi değil ama bu acımın hafiflemesinden değil..
kimleri tandım senden sonra;kimlerle güldük ağladık..
yollar yürüdük,köşeler döndülk..
ama onlar varken bile o köşeyi dönerken hep bi değişik attı kalbim..sokak başlarına hep farklı baktı gözlerim..onlarla güldüm doya doya hem de ..
hiç korkmadım onlara alışırım diye..
ardıma döndüğümde bir sen oldun ama..gerisi yalan..
aslında ne de çok isterdim şimdi karşılıklı bir bardak çay içip havanın ne güzel olduğundan bahsetmeyi..
gülşümeyi..utanarak gözleri kaçırark..bakmaya kıyamayarak..gizli gizli gözlerie bakamk..belki elini tutmak......................
..ahh bee çocukken aşık olmak...yaş 16 iken sevince bir daha hiç çi unutmaz insan.
.içim öyle bi dem ki 3 yıldır bir kez bile yüzünü görmedim..
.özlem değil benimkisi deli bi hasret..çok geç olmadan bir gün köşe başında karşılaşabilmek dileğiyle...

hayalayaz
21-03-2009, 16:44
ilk aşk asla unutulmaz, ablam sevmişti 13 ünde, yıllar sonra, iki karedeş o, günleri anıp gülüşüyoruz, o saf sevgi ikimizide duygulandırıyor, almanyada olduğunu öğrenmiş anlatıyor, eski günleri yad ediyoruz güzel bir yaz günü, çarşıdayız, ona kıyafetler alıyoruz, eski günleri yad ederken dükkanlara giriyoruz, dükkana girdiğimizde söz kesiliyor doğal olarak, bir dükkana girdik kıyafet aldık çıktık, yine eski sevgiliyi konuşmaya devam ediyoruz. o, arada ben ablama baya pahalı bir fiyata aldığımız eteği işportacının askısında gördüm ve " ablaaaaa dedim gözlerimle askıdaki eteği işaret ettim" ablam o tarafa bakarken bembeyaz oldu yüzü, bayılacak neredeyse, tuttum kolundan ne oluyor kız altı üstü bir etek, bir müddet konuşamadı, sonra anlattı, benim gözlerimle işaret ettiğim yerde ilk aşkı var sanmış, seneler sonra tamda onu anarken karşılaşabileceği ihtimali bile onu bayılacak duruma getirmeye yetmiş. onu hala seviyormusun diye sordum, hayır dedi ben onunla yaşadığımız saf aşkı seviyorum, bu kişide o saf aşkı temsil ediyor benim için... ilk aşk hakkında yıllar sonra söylenecek tek şey bu, 13-14-15-16- yaşlarda sevmeyi seviyoruz, o safa aşkı seviyoruz, sevdiğimizi sandığımız kişide sadece o güzel duygunun sembolü..

çokmu soğuk bir yazı oldu. eee benden bu kadar ben daima sevilmeyi sevdim her zaman duygularımıda soğukkanlı bir şekilde analiz ettim. o yüzdende öliiim gebereyiiim duygularını hiç yaşamadım..sevdiğim beni sevmiyorsa seven beri gelsin dedim, ama onu sevmeye devam ettim..benimle veya bensiz mutlu olmasını istedim..

Antuza
21-03-2009, 18:30
Bende bugün ilk aşka istinaden bir yazı yazmıştım ve yazımı yad etmiştim...Onu ekleyim bari yaratıcı yazarlar bölümümüze:)

bigci
22-03-2009, 04:28
Saf aşk işte ona duydugum saf askı seviyorum ablam ben onu sevmiyorum benim artık gerçekden adına aşk dene bi şeyim var ve onuda kolay kolay yitir meye niyetim yok bunca yıldans onra öyle kalbi temiz biri zor bulunuyo işte sonradan sonraya kalbin bi köşesine sıkısıyo bak ben daha bi kaç yıldır böleyim :d ablamız kac yıl sonra aradan hatta benim yasım kadar aradan sonra bile unutamıyo benim şimdi öyle bi askım varki ferat ile şirin leyla ile mecnunu romeo ve juliet onlar bi hiç bizim askımızın yanında