PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ağır Ağır

Gülçin Şen
13-07-2011, 17:22
Ağır ağır ölür alışkanlığının kölesi olanlar, her gün aynı yoldan yürüyenler, yürüyüş biçimini hiç değiştirmeyenler, giysilerinin rengini değiştirmeye yeltenmeyenler, tanımadıklarıyla konuşmayanlar.

Ağır ağır ölür tutkudan ve duygulanımdan kaçanlar, beyaz üzerinde siyahı tercih edenler, gözleri ışıldatan ve esnemeyi gülümseyişe çeviren ve yanlışlıklarla duygulanımların karşısında onarılmış yüreği küt küt attıran bir demet duygu yerine “i” harflerinin üzerine nokta koymayı yeğleyenler.

Ağır ağır ölür işlerinde ve sevdalarında mutsuz olup da bu durumu tersine çevirmeyenler, bir düşü gerçekleştirmek adına kesinlik yerine belirsizliğe kalkışmayanlar, hayatlarında bir kez bile mantıklı bir öğüde aldırış etmeyenler.

Ağır ağır ölür yolculuğa çıkmayanlar, okumayanlar, müzik dinlemeyenler, gönlünde incelik barındırmayanlar.

Ağır ağır ölür özsaygılarını ağır ağır yok edenler, kendilerine yardım edilmesine izin vermeyenler, ne kadar şanssız oldukları ve sürekli yağan yağmur hakkında bütün hayatlarınca yakınanlar, daha bir işe koyulmadan o işten el çekenler, bilmedikleri şeyler hakkında soru sormayanlar, bildikleri şeyler hakkındaki soruları yanıtlamayanlar.

Deneyelim ve kaçınalım küçük dozdaki ölümlerden, anımsayalım her zaman: yaşıyor olmak yalnızca nefes alıp vermekten çok daha büyük bir çabayı gerektirir.

Yalnızca ateşli bir sabır ulaştırır bizi muhteşem bir mutluluğun kapısına.

Pablo Neruda

isobel
13-07-2011, 20:35
bayıldımmm facete paylaşıyorum,bugün tam da aklımdan geçen buydu,hatta sohbetini yaptık oğlumla,ağır ağır ölüyorum diye

hayalayaz
13-07-2011, 20:47
bayıldımmm facete paylaşıyorum,bugün tam da aklımdan geçen buydu,hatta sohbetini yaptık oğlumla,ağır ağır ölüyorum diye

isobelim..:0511:balım:0511: canım,:0511: hayatım,:0511: ne uğraşıyon yavrum öööölee ağır, ağır...:0511: zahmet etme sen kuzum... :0511:ben geliveriyim yanına..:0511:tez elden halledeyim işini...:0511: o güzel boynunu şööööööyle bi fiyonk yapayım...:0511:

bana bak isobel cadısı...zopa bir daha ağzından ölüm lafı duyarsam...zopa varyaaaa..zopaoraya gelirim, zopa aklından, dilinden, bilinçaltından silerim o lafı...zopa ölüm dedikleri zaman..a,a. o nedemek diye sorarsın..:o.insanlarda sana uzaylı görmüş gibi bakar... :mshareketliifade385

SEN YAŞIYORSUN::VE YAŞAYACAKSIN anladınmı güzel arkadaşım...

leylla1
13-07-2011, 21:13
Yalnızca ateşli bir sabır ulaştırır bizi muhteşem bir mutluluğun kapısına.

Yazara da size de teşekkürler...

Gülçin Şen
13-07-2011, 21:39
Yazara da size de teşekkürler...

:spring_bees

Gülçin Şen
13-07-2011, 21:44
isobel seni İstanbul'a davet ediyorum..Boğazda bir tur ve balık ,arkasından ister 1.köprü ister 2.köprü sen karar ver, arkandan itinayla iticem söz....:c:mshareketliifade177

isobel
13-07-2011, 22:58
ay aman tamam bi depresif olmaya da mı izin yok yahu:) hehe
benim kastettiğim hayatımın monotonluğunun beni öldürdüğü,ruhum ölüyor,öyle hissediyorum napiim ya,bugün öyle:)

hayalayaz
13-07-2011, 23:27
ay aman tamam bi depresif olmaya da mı izin yok yahu:) hehe
benim kastettiğim hayatımın monotonluğunun beni öldürdüğü,ruhum ölüyor,öyle hissediyorum napiim ya,bugün öyle:)

seni bi depi depiveririm depresyonun ne olduğunu görürsün... seni seviyorum arkadaşımmmmm desemmmm..gidermiki o depresyon denen şey acep... canım arkadaşım seni seviyorum..:ççkklp:love0073: gel bide öpüvereyim hah şöööleeee..:mx

isobel
14-07-2011, 00:51
gittiiiii desem yalan olur:) biraz yoruldum canım,çok baskı var üzerimde ve oğlum hariç hiç yardım eden yok,manevi baskı,işlerin yorgunluğu çok fazla,geçecek elbet,ama kendimi fazla kısıtlanmış,zincirlenmiş hissediyorum

adaletsoykok
14-07-2011, 00:55
40 derece ateşle dalgın bir şekilde uyurken sürekli kabus görüyordum .hayatımı flım şeirdi gibi( yakın geçmişi)gördüm en ilginci öldügümü gördüm bu kadar kolay mı ölüm diye sorguluyorum evt kolay öldün evet bu kadar kolay ve acısız diyordu kim oldugunu bilmeden sohbet ediyorum onunla ...ama kendime gldigimde hayata daha sıkı sarılmaya söz veriyorum kendime ertelemeden yaşamaya...

nazan erten
15-07-2011, 22:56
gülçin
ne diyeyim ben sana.nerden de bulup çıkarıyorsun bunları bilmem ki.
tam da uymuş.ağır ağır deil belkide hızlıca.
dur demek gerek sanırım:)))
teşekkürler